Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mars zal een krachtige invloed bieden, waardoor je een sterke energie ervaart. Doordat je het gebruik hiervan wel eens kunt overdrijven, wil je soms teveel doen en dit word niet altijd in dank afgenomen. Je bent namelijk veel met je werk bezig en biedt niet altijd evenveel aandacht aan mensen in je directe omgeving. Dit geldt niet voor heel goede vrienden en een liefdespartner, alleen kun je bij hen nog wel eens erg jaloers en bezitterig zijn. Hierdoor kun jij ze dingen verwijten, die je eigenlijk zelf fout doet. Je doet er goed aan nuchter te blijven en vooral eerlijk om te gaan met je eigen gevoelens, maar zeker ook die van anderen. Het begin van de week kan de Volle Maan veel energie bieden. Je denkt hierdoor terug aan zaken, die jou in het verleden positieve, maar ook negatieve zaken hebben gebracht. Toch zal je moeten bedenken dat je het verleden beter het verleden kunt laten. De Maan kan je spirituele energie bieden, waardoor je dit ook wel doorhebt, en het aandurft het een en ander achter je te laten. Hierdoor kun je een verrassende emotionele verandering meemaken. Singles kunnen hierdoor meer kans op een nieuwe partner maken. Gebonden mensen kunnen drastische besluiten maken.

Carrière en financiën
Je bent, als gevolg van de passionele Mars in de Ram, erg veel met je werk bezig. Je bent wilskrachtig en met veel verschillende dingen bezig, waardoor je jezelf soms voorbijloopt. Tracht dit te controleren en zorg voor een duidelijke lijn in de dingen die je doet. Wanneer je merkt dat je chaotisch bezig bent, is een duidelijke planning belangrijk. Misschien nog wel belangrijker is echter dat je het aandurft hulp te vragen. Je bent soms erg eigenwijs en kunt dan te koppig zijn om dit te doen. Er wordt aangeraden om jezelf ertoe te zetten om het aan te durven om mensen te vertrouwen. Het zal je goed doen, omdat je dan meer tijd voor je privéleven hebt. Je kun dan ook meer tijd besteden aan mensen die dit van je vragen. Mocht je het gevoel hebben dat je teveel werkt, dan doe je er goed aan rust aan te brengen. Het gevaar bestaat namelijk dat je zelfvertrouwen anders kan verminderen. De energie van de Maan kan je overigens dwingen bepaalde zaken te veranderen, maar je zult merken dat veranderingen uiteindelijk voor heel goede ontwikkelingen kunnen zorgen. Er zijn dus zeker mooie kansen aanwezig.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van toename van fysieke zwakte en versterking corona)
Mensen worden zondag wakker met stressvolle energie vanuit de Maan in de Stier. We kunnen de dag dan ook beter rustig opstarten en niet teveel bezig te zijn met te zware of stressvolle werkzaamheden. Breng overdag tijd door met vertrouwde mensen, dat zal een rustiger energie geven. In de namiddag verhuist de Maan naar de Tweeling en dit geeft andere energie. Mensen zullen uit hun starheid komen en in staat zijn met verandering om te gaan en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Fysiek gezien kunnen we meer last van ons ademhalingssysteem hebben. De kans op longziekten of een verergering ervan is levensgroot aanwezig. Pas op met wisselende weersomstandigheden en kleed je hier naar. Wel is het verstandig lekker naar buiten te gaan en het liefst in een natuurgebied. Maandagochtend om 10:32 zal de Volle Maan ontstaan. Deze geeft communicatieve energie, waardoor mensen erg sociaal zijn. Ook is er begrip onderling en zullen de meesten een goede mentaliteit hebben. Alleen mensen die spanning ervaren, kunnen stress en zelfs depressies krijgen. Tracht met mensen te praten en gooi emoties er uit. Ook sport kan een prima uitlaatklep zijn. Dinsdagnacht naar woensdag reist de Maan naar de Kreeft en dit breng emoties met zich mee. Veel mensen zijn nu graag thuis en hebben meer behoefte aan het tijd doorbrengen met hun partner, kinderen of andere geliefden. Gezondheid van mensen kan deze dagen wat minder goed zijn, omdat de weerstand verlaagd. De energie van de Maan zorgt namelijk voor wat klachten aan de maag, slokdarm, lever en nieren, waardoor er flink wat mensen ziek kunnen worden. Natuurlijk moeten we opletten dat het corona meespeelt en de kosmische energieën wijze er dan ook op dat er een gevaarlijke week aan kan komen. Vooral op koopavonden moeten we dus erg voorzichtig zijn. Vrijdagmiddag verhuist de Maan naar de Leeuw. Er is nog steeds een sympathieke energie, maar die is anders dan die van de Kreeft. Er kunnen mensen zijn, die soms een grote mond hebben. Er zijn ook mensen die hooghartig overkomen. Ook moeten we oppassen dat veel mensen onder invloed van Sinterklaasavond te sociaal zijn, wat zorgt dat mensen veel meer bij elkaar zijn en ook gaan winkelen. Er zijn aanwijzingen op onlusten tussen mensen, maar ook toename van het coronavirus. We zullen dit niet gelijk merken, maar er is een groter besmettingsgevaar en dat kan later grote problemen geven.

Door passionele energie van Mars heb je moeite grenzen duidelijk af te bakenen. Je ervaart krachtige energie, die jou mentaal en fysiek versterkt, waardoor je zelfvertrouwen groeit. Werk je teveel, dan kunnen er emotionele problemen ontstaan. Vooral als mensen dingen doen, die je niet begrijpt, kan je emotioneel in de problemen komen. Er kan dan wisselvalligheid in je opkomen. Je hebt namelijk de neiging bij conflicten anderen de schuld te geven. Je doet er goed aan er balans in te vinden en zuiver te blijven. Als jij vindt dat jij het niet goed gedaan hebt, geef dat dan gewoon toe. Als anderen iets niet goed doen, tracht dit dan vriendelijk aan te geven. Als gevolg van de Volle Maan kun je soms gevoelig voor teleurstellingen zijn. Hierdoor kun je last van maag- en darmklachten krijgen. Je doet er goed aan spanningen te mijden en eventueel langs de dokter te gaan. Negeer je klachten, dan kunnen er grotere problemen komen. Je zou er ook voor kunnen kiezen om je emoties en gedachten met iemand, waar je voldoende vertrouwen in hebt, te bespreken. Je zult fysiek en mentaal veel opluchting ervaren.

Overzicht voor alle tekens
Zondag kan overdag somber zijn, omdat er onder mensen een negatieve energie hangt. Zorg voor rust en ontspanning en breng tijd door met mensen die jij vertrouwt en waar je een goede energie mee kunt delen. De avond wordt een stuk beter met veel plezier en sociale activiteit. De Zon vormt deze periode een hoek met Uranus en hierdoor kunnen mensen jaloers en kritisch zijn. Daardoor zijn er dus mensen, die helemaal niet prettig in de omgang zijn. Zondag maakt Mercurius in de Schorpioen een sextiel met Jupiter in de Steenbok, waardoor er aan de ene kant mysterieuze en spirituele energie van Mercurius is, terwijl Jupiter daar aan de andere kant avontuur en nuchterheid tegenover zet. Niet iedereen zal zich hier lekker bij voelen, omdat er mensen zijn, die verward raken en niet weten wat ze met hun emoties aan moeten. Vanaf zondag reist Neptunus, na een tijd retrograde geweest te zijn, voorwaarts. Daardoor hadden veel mensen moeite om het verschil te zien tussen werkelijkheid en fantasie. Dat zal nu beter gaan. Mensen kunnen met de realiteit bezig zijn, maar ook nuchter zijn. Voordeel is dat we minder emotioneel en gevoelig zijn en dus minder kwetsbaar. Je mag dromen ervaren, maar het is beter ze nu werkelijk uit te voeren. Omdat Neptunus tijd nodig heeft om door een sterrenbeeld te reizen, zullen de effecten een tijd aanwezig zijn. Nuchterheid en realiteit zullen meer aan de orde zijn. Omdat Neptunus nog door de Vissen reist, zal niet iedereen even nuchter zijn. Vooral Water- en Luchttekens hebben erg veel moeite om emotioneel sterk te blijven. Aan hen wordt aangeraden zich te richten op muziek, dans en creativiteit. De energie zal er gezonder voorstaan en mensen zullen zich fijner voelen.

Maandag de 30ste zal om 10:32 de Volle Maan ontstaan. Bijzonder is de gedeeltelijke verduistering, omdat de Maan zich door de bijschaduw van de Aarde begeeft. Helaas zullen we die in Nederland niet zien. Deze energie kunnen we wel ervaren, mede omdat de Zon in de Boogschutter in oppositie staat met de Maan in de Tweeling. De Boogschutterzon stimuleert mensen open te staan voor het ontdekken van nieuwe meningen, waarbij religie of spiritualiteit aandacht krijgen. De Tweelingmaan zal trachten nieuwe mogelijkheden te geven op nieuwe contacten en om te communiceren. Dit contact tussen deze twee machten wordt gezien als één van de meest gevreesde verbindingen, omdat woorden en daden nu vlak bij elkaar liggen. We moeten voorzichtig zijn en nadenken voor we iets zeggen. De Perzische dichter Maulana stelde dat “Stilte de taal van God is, woorden die eruit voortkomen alleen menselijke vertalingen en misleidingen zijn. De Volle Maan heeft invloed op energie en dwingt te communiceren. Het probleem is dat we denken elkaar te begrijpen, maar dat dit uiteindelijk niet makkelijk is. Tracht niet teveel met mensen te communiceren en zoek meer je eigen vertier. De Volle Maan geeft een zeer langzame stofwisseling en dat betekent dat we rond deze periode op moeten letten dat onze weerstand verzwakt en dat we relatief gezien meer kans hebben om ziek te worden. We kunnen ons moe voelen en zelfs humeurig, omdat er een intense en negatieve energie aanwezig is. Veel mensen kunnen dan minder goed tegen stress en zullen als dit gebeurt minder goed handelen. Er wordt toch aangeraden om jezelf rustig te houden en je niet te laten gaan. Houd controle over opkomende boosheid en woede.

De hierboven genoemde energieën komen een groot deel van de week naar voren en zullen ons dus sterk beïnvloeden. De maand december begint met Jupiter en Saturnus die richting de Waterman reizen en later deze maand een conjunctie vormen. Dit is een zeldzame gebeurtenis die ruim 20 jaar geleden voor het laatst plaatsvond. Dit moment zal Saturnus zich van zijn slechtste kant laten zien en dit zorgt er voor dat mensen elkaar in vrijheid beperken. Relaties kunnen problemen ondervinden en we zullen er vanaf dinsdag dus sterk op moeten letten om emoties onder controle te houden en geen conflicten uit te lokken. Wat betreft de wereld is dit een dramatische energie en we moeten daarom alert zijn op situaties die uit de hand kunnen lopen. Het is niet duidelijk wat er gaat gebeuren, maar in Nederland kunnen er rond deze periode mensen zijn, die in opstand komen en voor erg veel onrust zorgen. In de wereld kan extremisme de kop verder opsteken en kunnen er groepen mensen zijn, die voor flink wat onrust zorgen. In principe zal dit de 1ste week van december zo blijven. Op de 1ste is er wel beschermende energie van Mercurius in de Boogschutter en deze zal juist een beschermende en optimistische energie bieden, mede omdat de Zon daar ook staat. De energie van de Boogschutter zal mensen bijstaan problemen aan te pakken en bescherming te bieden tegenover de kwade machten die over de aarde woeden. Dit teken geeft de mensheid voldoende vermogen om de kracht te hebben met tegenslagen aan de slag te kunnen. Mensen zullen daardoor minder snel in paniek raken als er grote problemen zijn. En dit kan wel eens nodig zijn, omdat er toch wel heel wat zou kunnen gebeuren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)