Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 27

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden Kreeften hebben deze week een hoop energie en daardoor stralen ze een krachtig charisma uit. In een relatie heb je veel succes, omdat je in staat bent naar je partner te luisteren. Je begrijpt de gevoelens van je partner en bent in het algemeen ook zeer empathisch. Daardoor zal er intense energie tussen jullie zijn en kan de relatie alleen maar erg verbeteren. Het kan voor singles een week worden, waarin je kans maakt op een nieuwe relatie. Dit komt omdat er krachtige, liefdevolle energie hangt, die zorgt dat je aantrekkelijk bent. Vooral zondag t/m dinsdag en vrijdag en zaterdag zal je hier het meest aan hebben. Je bent deze periode zeer intens en passioneel, waardoor je opvalt. Het eerste deel van de week ben je zeer romantisch en zoek je vooral naar een duurzame relatie. Voor gebonden mensen is er van zondag t/m dinsdag ruimte voor veel romantiek. Je bent creatief en weet precies wat je kunt doen om je partner te verleiden. Het is een prima periode jezelf te verwennen met een lichaamsbehandeling of een lekkere massage. Dat zal jou nog aantrekkelijker maken. Woensdag en donderdag zullen veel gebonden mensen in hun liefdesleven gas terugnemen. Je bent veel met werk en zakelijkheden bezig. Singles hebben deze dagen ook veel minder tijd om naar liefde te zoeken. Je bent met zakelijkheden bezig en vindt dat even veel belangrijker. Voor gebonden mensen is er vrijdag en zaterdag een zeer mysterieuze energie, die de relatie spannend maakt. Er kan een prima weekend zijn om samen leuke activiteiten te doen. Er is een passionele energie, waardoor er mogelijkheden zijn liefde of erotiek te vinden. Singles, die minder lekker in hun vel zitten, zullen moeilijk slagen. Daardoor kunnen zij zich beter op vrienden en familie richten of wat meer aan sport en yoga doen

Carrière en financiën
Net als andere tekens krijgt ook de Kreeft van Rahu en Mars tot woensdag flink wat energie, waardoor je fantasie en intuïtie versterkt worden. Daardoor ben je in staat om op zakelijk gebied veel nieuwe dingen op te starten en financiële mogelijkheden te creëren. De Kreeft heeft wel de neiging om soms te emotioneel te zijn en dan kan je wat wisselvallig zijn. Je hebt dan meer moeite om samen te werken. Je moet hier vooral tot woensdag voor oppassen, omdat je anders erg onrustig kunt worden. Saturnus in de Waterman kan dan zelfs chaos veroorzaken. Je moet oppassen dat concentratie kan verzwakken en er fouten mogelijk zijn. Tot die dag ervaar je intense energie, waardoor je veel aankunt en niet snel moe bent. Toch moet je opletten dat je dit niet overdrijft, omdat je energie kwijt kunt raken. Het is een minder goede periode om contracten af te sluiten of grote investeringen of aankopen te doen. Vanaf woensdag komt er rust en wordt aangeraden meer tijd voor je privéleven over te hebben. Gelukkig zullen Mars, Uranus en Mercurius op zakelijk gebied zoveel kracht geven dat de meesten in staat zijn op ordelijke en sympathieke wijze bezig te zijn. Je bent effectief en kunt prima de leiding nemen. Het is een prima week om bestaande taken af te ronden en nieuwe projecten te starten. Omdat je sociaal ook een krachtige energie uitstraalt, kan je veel mensen aantrekken en hierdoor nieuwe mogelijkheden krijgen. Woensdag t/m vrijdagmiddag verricht je veel werk en is het een prima periode om financiële zaken te doen. Zaterdag is een dag om even wat gas terug te nemen en te ontspannen.

Mentale en fysieke gesteldheid door de invloed van Rahu
We kunnen op mentaal en fysiek gebied een krachtige energie ervaren vanaf de conjunctie van Rahu en Mars. Ik wil de speciale aandacht op de combinatie leggen. Rahu is de noordknoop van de Maan en, alhoewel het geen fysieke planeet is, kan de impact krachtige invloed hebben op het leven van de mensen. Deze kracht creëert flink wat illusie en roept een sterk verlangen op naar materialistische zaken zoals geld en bezit. Qua ontwikkeling is er invloed op de IT-sectoren en het ontwerpen van technieken en uitvindingen. Er kan dus een belangrijke vooruitgang zijn. Rahu en Mars staan beiden in de Ram, waar Mars weliswaar vanaf woensdag niet meer in staat, maar de impact zal onvoorspelbaar zijn. De gemiddelde mens zal hier geen last van hebben, maar de verwachtingen zijn dat er voor het noordelijk halfrond van de Aarde voorzichtigheid gevraagd wordt. De agressie wordt ernstiger en een misstap kan wel eens desastreuze gevolgen hebben. Dit kan tot woensdag heftig zijn, daarna komt er een relatief rustige periode. Vanaf de helft van juli kan de energie zich opbouwen, waarbij van begin augustus tot de helft van die maand een hoogtepunt is, waarbij er veel kan gebeuren. Ook al neemt de energie hierna af, toch zullen september en oktober nog onder invloed van Rahu staan.

De grootste problemen verwachten we tot woensdagavond. Rahu en Mars, in vuurteken Ram, kunnen zorgwekkende energie geven. Dit kunnen ernstige natuurrampen, besmettelijke ziektes die ernstige vormen aannemen of rampen zijn die met kernenergie te maken hebben. Dit zijn voorbeelden, maar het is niet te voorspellen op welk gebied de grootste risico’s liggen. Rahu is chaotisch en kan soms bij vlagen opspelen. Mars is vurig en geïrriteerd en dit zorgt voor deze wisselvallige situaties. Let wel, dat het niet altijd negatief hoeft te zijn. Er is bij deze combinatie een tegenstrijdig karakter. Het kwade en goede zullen dan ook strijden en laten we hopen dat het goede het overwint. Of het jou als persoon zal raken, is afhankelijk van je sterrenbeeld en andere aspecten zoals waar je woont, opvoeding, kansen die je in het leven gehad hebt en andere factoren die jou als mens gevormd hebben of nog vormen. We zullen de komende weken berichten wat je kunt doen negatieve invloeden zo klein mogelijk te houden en het positieve van Rahu te gebruiken. Deze week zal de invloed van Rahu en Mars meer liggen op het wereldtoneel en mensen in oorlogsgebieden of plekken waar er kans op ernstige natuurrampen is. Dus minder problemen voor de individuele mens. Dat betekent niet dat we helemaal niets gaan voelen, omdat oorlogen en andere dramatische gebeurtenissen ons indirect kunnen raken.

Door spanningen in het privéleven van de Kreeft, word je nog wel eens onder druk gezet. Vooral op je werk en in studie kan er dan ook veel van je gevraagd worden en kan je humeur nog wel eens onder druk staan. Van nature kun je al erg emotioneel zijn en dat hakt er lichamelijk ook wel in. Let op dat je geen stresseter wordt. Je hebt de neiging teveel producten met suikers en kleurstoffen te eten. Suiker geeft gedurende korte tijd energie, maar daarna zakt deze in en zal je lichaam weer om eten vragen. De kans op verslaving aan zoete producten is sterk aanwezig. Doorbreek dit en eet, op momenten dat je wilt snoepen, liever wat fruit. Wat betreft kleurstoffen moet je erg oppassen voor rode stoffen. Deze kunnen je humeur beïnvloeden. Deze week moet je in de gaten houden dat er een grotere kans op keel- en longklachten kan zijn. Let op rokerige of onhygiënische ruimtes, maar houd dus ook je eigen huis goed schoon. De kans op infecties is aanwezig, vooral door verminderde weerstand. Het kan geen kwaad om wat extra eiwitten, vitamines en mineralen in te nemen, om je even wat kracht te geven.

Overzicht voor alle tekens
We gaan een periode in van retrograde planeten, die flink wat invloed hebben op het leven dat wij leiden. Het verleden, heden en de toekomst kunnen wel eens sterk met elkaar verbonden zijn en dan ook flink wat kracht hebben om ons na te laten denken. Het wordt een periode, waarin we in staat zijn om na te denken over ons handelen en de dingen die we verkeerd of juist goed hebben gedaan. Pluto
zal tot 8 oktober retrograde bewegen en haalt het verleden terug. Deze is wel gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben om normatief voor anderen te zijn, maar zichzelf daarin te vergeten. Er wordt aangeraden heel goed naar je eigen gedrag te kijken en niet teveel bezig te zijn met anderen de les te lezen. Verbeter de wereld, maar begin bij jezelf. Respect en waardering zijn deze week verstandig, waarbij we elkaar niet moeten overtuigen van ons gelijk. Net als vorige week zullen groepen mensen tegenover elkaar staan en zal de maatschappij druk ervaren. Zoals we eerder aangaven is het belangrijk je afzijdig te houden en bij negativiteit weg te blijven. Donkere energieën teisteren de wereld en ons land zal daar niet bij weg kunnen blijven. Zoals we zeiden, zorgt de invloed van Rahu dat vuurhaarden overal op de wereld voor onrust zorgen. De wereldorde kan weleens met veranderingen te maken krijgen. Of deze nu al gebeuren, is absoluut niet te zeggen, maar we gaan naar een tijd toe, waarin er ons heel wat te wachten staat.

Neptunus beweegt tot begin december retrograde, waardoor we te maken krijgen met dromen met een voorspellende waarde, intuïtieve gevoelens en verhoging van het contact met de hogere wereld. Dit laatste kan deze week bijzonder zijn, omdat mensen die er gevoelig voor zijn, krachtige boodschappen doorkrijgen. Mediums en andere spiritueel begaafde mensen kunnen veel informatie geven. Hierdoor raden we zeker aan deze week contact te zoeken met onze consulenten en hen een voorspelling te laten doen op grond van boodschappen die zij doorkrijgen. Deze kunnen een sterk gehalte van het verleden bevatten. Deze kan je in toekomst gebruiken om je leven een verandering te laten ondergaan, maar ook om problemen op te lossen. Mars zal t/m dinsdag in de Ram verblijven en dit geeft erg veel passie aan mensen, waardoor de 1ste dagen van de week gunstig zijn voor avontuur, passie en erotiek. We kunnen hierbij ook de energie van Venus in de Tweeling ervaren en ook deze energie is gericht op avontuur en romantiek. Let dus op dat Rahu voor verleidingen en uitdagingen kan zorgen, die voor zowel singles als gebonden mensen gunstig of minder gunstig uit kunnen pakken. Houd dit goed in de gaten. Omdat ook Saturnus tot eind oktober retrograde in de Waterman beweegt, zal er tegenstrijdige energie zijn en dit kan wisselvalligheid en dus ook chaos brengen.

Veel mensen kunnen deze eerste periode van de maand geregeld in de war raken. Vanaf woensdag zal er meer rust bij de individuele mens komen en kunnen we in de maatschappij een betrekkelijk relaxte energie ervaren. Er wordt aangeraden je meer te richten op liefde, vriendschap en sociale contacten, maar minder op erotiek. Er is weinig stress in ons directe leven en we kunnen dan zeker belangrijke beslissingen nemen en activiteiten plannen om het leven een positieve wending te geven. Mars reist vanaf woensdag door de Stier om Uranus gezelschap te houden. Mars blijft daar tot de laatste week van augustus. Over het algemeen zal deze combinatie gunstig zijn en zal Mars minder invloed van Rahu ondervinden. Zowel materieel, financieel als educatief kunnen we veel mogelijkheden zien om te ontwikkelen. Let wel enigszins op de seksualiteit die Mars los kan maken, waardoor contacten met collega’s, klanten en leidinggevenden verward kunnen worden met erotische emoties. Gelukkig zal de Zon in de Kreeft zorgen dat we grenzen stellen en zullen de meesten geen dingen doen, waar ze later spijt van hebben. Mercurius is vooral op communicatief gebied actief, waardoor veel mensen zich prima verwoorden en er daardoor een gunstige energie is voor mensen die op school zitten, moeten studeren of op zakelijk gebied belangrijke besluiten moeten nemen. Vanaf woensdag zal Mercurius de Zon in Kreeft gezelschap houden. Dit brengt onder mensen sympathie en laten we hopen dat we ons hier bewust van zijn. De wereldorde staat onder druk en laten we onze eigen maatschappij niet stuk maken door hieraan mee te gaan doen, hoe goed dit ook te begrijpen is. Het wordt een wisselvallige week, waarbij goed en kwaad elkaar afwisselen, maar blijven we positief, dan overwint het goede.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)