Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 16

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Gebonden mensen zijn in het weekend vaak bezig met de toekomst en hoe ze hun relatie kunnen versterken. Hoewel er mogelijk gedachten zijn over het beëindigen van de relatie, is het over het algemeen een goede tijd om de band met je partner te versterken. Geef daarom veel liefde aan je partner en breng veel tijd samen door. Het is een aangename periode om intiem te zijn en te genieten van passie en erotiek. Tot en met woensdag is het een geschikte tijd om eventuele problemen op te lossen of bepaalde zaken te bespreken. Jullie zijn waarschijnlijk veel in het gezelschap van vrienden en familie, maar kies er alleen voor om tijd door te brengen met mensen waarbij je je echt op je gemak voelt. Op maandag ben je zacht en sympathiek en toon je veel aandacht voor je geliefden. Op dinsdag en woensdag ben je bezig met het verwerken van je eigen gevoelens, wat soms moeilijk kan zijn. Op donderdag en vrijdag ben je terughoudend en trek je je het liefst terug, genietend van je eigen ruimte. Zaterdag is een geschikte dag om nieuwe plannen uit te voeren die je relatie kunnen versterken.
Singles hebben in de eerste dagen van de week vaak een sterke behoefte aan seks en opwinding. Echter, vanwege je bescheiden en voorzichtige aard geef je hier mogelijk niet snel aan toe. Het is belangrijk op te merken dat het negeren van deze gevoelens tot frustratie kan leiden. Wees niet bang om af en toe te flirten, zowel in het echte leven als op sociale media, om te zien of er interesse is voor avontuur. Hoewel dit je soms ongemakkelijk kan maken vanwege je moeite met nieuwe situaties of mensen, kan het een stap zijn naar nieuwe verbindingen. Tot en met woensdag kun je verlangen naar iemand uit het verleden en mogelijk verdriet ervaren als hier niets mee wordt gedaan. Op donderdag en vrijdag neem je een stap terug en is het een betere tijd om tijd door te brengen met vrienden en familie. In het weekend kan een mysterieuze energie je emoties flink prikkelen, waardoor de kans op het aangaan van nieuwe relaties of het vinden van opwinding zeker aanwezig is.

Carrière en financiën
Je bent ambitieus en zal een week van zware druk op je carrière meemaken. Op zich vind je dit niet erg en kan je prima functioneren. Zorg ervoor dat je blijft samenwerken en dat je het niet op je eigen houtje gaat opknappen. Je hebt echt die hulp nodig. Er zijn Kreeften die wel eens deviante gedachten hebben. Merk je dat aan jezelf, tracht hier dan niet aan toe te geven en blijf positief reageren. Er zijn juridische en educatieve zaken, die je aandacht vragen. Ga je hier verstandig en consequent mee om, dan zal je hier goede resultaten uithalen. Naarmate de week vordert, moet je alert zijn op conflicten en meningsverschillen met hoger opgeleiden of leidinggevenden. Zondag is goed om sollicitatiebrieven te schrijven, zakelijke reizen te doen of financiële zaken aandacht te geven. Er zal veel geluk zijn en je kunt hier prima gebruik van maken. Dinsdag en woensdag moet je voorzichtig zijn. Jouw normen en waarden stroken soms niet met die van anderen. Agressie kan vooral maandag aanwezig zijn. Dinsdag is al beter, maar je moet alert blijven. Deze beide dagen zijn niet goed voor belangrijke besluiten, het afsluiten van contracten of verkrijgen van nieuwe projecten of taken. Heb je woensdag of donderdag de kans dan kan een vrije periode zeker goed uitkomen. Moet je toch werken, dan doe je er goed aan ondersteuning te vragen, samen te werken en ontspanning te zoeken. Er kan dan namelijk weerstand zijn, die je niet altijd even goed kunt waarnemen. Vrijdag en zaterdag ben je zeer creatief en gericht op financiën. Je kunt dan best prima resultaten boeken, zolang je maar niet teveel verlangt of eist.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan neemt een prominente rol in en dat is gevolg van de Nieuwe Maan en de Zonsverduistering van vorige week welke nu nog steeds zal doorwerken. In het begin van deze nieuwe week zal de Maan in Kreeft gevoeliger zijn dan normaal. De huidige energie is gericht op familie en thuis en daar voel jij je het meest op je gemak. Je kunt bijdragen aan het creëren van een aangename sfeer die een positieve invloed heeft op andere familieleden. De Kreeft heerst over slokdarm, maag en lever. Er zijn wat meer kansen op spijsverteringsproblemen, gas in de maag en hoesten. Ook is er meer kans op problemen met het gebit. Vanaf dinsdag komt er energie van de Maan in Leeuw. We hebben veel zelfvertrouwen en als energie goed gebruikt wordt, zullen emoties in balans zijn. Zo niet, dan is er kans op egoïsme, conflicten en andere problemen. De Leeuw heeft invloed op hart en bloedvaten, waardoor we extra voorzichtig moeten zijn met producten als zout en suiker. Er kunnen anders problemen ontstaan. Het is een goede periode om iets aan je voedingspatronen te veranderen. Ook wordt er melding gemaakt van vermoeide benen en een kwetsbare rug. Tracht stress te mijden en besteed minder tijd aan tablets en telefoons, omdat de ogen kwetsbaar zijn. Vanaf donderdag beweegt de Maan in Maagd en willen we het liefst alles goed doen. Dit is goed, maar overdrijf niet. Je kunt beter niet teveel vet eten en moet opletten met alcohol en drugs. De lever en milt kunnen namelijk kwetsbaar zijn, evenals de maag en blindedarm. Mensen moeten er rekening mee houden dat hun voeten moe blijven. De laatste periode zal de Maan in Weegschaal bewegen. In deze tijd is de stofwisseling van veel mensen traag. Let op dat we last van een slecht humeur kunnen hebben, waardoor ruzies en geweld aan het eind van de week ontstaan. Deze periode kun je beter meer water drinken, omdat de Weegschaal invloed op de nieren heeft. Ook de huid kan kwetsbaar zijn. Zorg dat je geregeld naar het toilet gaat. Eet verder geen zwaar verteerbaar voedsel en kook groente gaar. Rauwkost is namelijk ook minder geschikt.

Overzicht van de week voor alle tekens
De retrograde Pluto geeft een geweldige kans om diep in onszelf te kijken en eigen groei te omarmen. Dit is een tijd van krachtige zelfreflectie en zelftransformatie, waarin we de kans krijgen gewoonten en gedragingen te veranderen naar iets wat beter past bij wie we werkelijk willen zijn. Sta open voor deze positieve veranderingen en omarm ze met enthousiasme, want ze zullen ons helpen om te groeien en te ontwikkelen naar onze beste talenten. Venus reist door Ram en brengt vertrouwen, vastberadenheid en passie met zich mee. We voelen ons krachtig en klaar om dromen na te jagen. We kunnen obstakels die op ons pad komen, overwinnen. Laat je inspireren door deze energie en ga vol zelfvertrouwen het leven tegemoet. Ondanks eventuele uitdagingen die Mars in de Ram met zich meebrengt, dienen we te vertrouwen op innerlijke kracht die we hebben om elk obstakel te overwinnen. Raak niet ontmoedigd door tegenslagen, maar zie ze als kansen om er sterker en veerkrachtiger uit te komen. De retrograde Mercurius, brengt, samen met de conjunctie van Mars en Saturnus, discipline en focus in ons denken. Dit is een uitstekende tijd om onze doelen en ambities te heroverwegen en stappen te zetten om ze te verwezenlijken. Laat je niet afschrikken door eventuele haperingen of frustraties, maar blijf gefocust op het bereiken van je doelen. Hoewel de energie soms wat onstabiel kan aanvoelen en we vatbaarder zijn voor impulsen en ongeduld, moeten we steeds bedenken dat we altijd controle hebben over onze reacties. Blijf rustig en gefocust, en laat je niet meeslepen door emotionele turbulentie. Deze week zal ons uitdagen geduldig te zijn. Concentreer je dus op het vinden van innerlijke rust, zelfs als er een externe chaos is. Raak niet ontmoedigd en blijf vooral positief tegen mensen waar je van houdt. We kunnen wel eens de neiging hebben om het op anderen af te reageren. Vermijd dit, omdat je anders wel eens problemen krijgt, die je uiteindelijk niet veel goeds brengen. Op zaterdag zullen Jupiter en Uranus zich verenigen in de Stier, wat een krachtige golf van expansie en verandering meebrengt. Dit is een moment van grote mogelijkheden en kansen, waarin we worden aangemoedigd om buiten onze comfortzone te treden en dromen vastberaden na te jagen. Laat je inspireren door energie van Jupiter en Uranus en wees niet bang om risico's te nemen en nieuwe wegen in te slaan. Geloof in jezelf en in je capaciteiten, want je hebt alles in huis om je dromen waar te maken. Dus omarm deze tijd van groei en verandering en wees niet bang om te streven naar het van jezelf. Je bent krachtig en in staat alles te bereiken wat je maar wilt. Geloof in jezelf en laat je dromen werkelijkheid worden!

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)