Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 23

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Je kunt deze week moeier dan gewoonlijk zijn. Het is daarom belangrijk juist de rust bij je partner te zoeken, zowel geestelijk als lichamelijk. Ook vrienden kunnen je steunen, waardoor je er goed aandoet daar geregeld mee af te spreken. Zondag is een bijzondere dag, waarbij je nog wel eens verward bent als dingen net even anders gaan dan je verwacht. Maandag tot en met woensdag is er veel romantiek. Je hebt interessante ideeën en heb je een partner die hier open voorstaat, dan kan je veel leuke dingen doen. Blijf niet thuis zitten, omdat je daar depri van kunt worden. Donderdag tot en met zaterdag is een drukke periode. Er kunnen wat situaties zijn, die je volledige aandacht nodig hebben. Tracht hier samen met je partner een weg in te vinden en wees diplomatiek in het contact met anderen.

Voor singles is het een bijzondere week, waarbij je aan de ene kant vermoeid kunt zijn, maar je aan de andere kant ook charismatisch kunt zijn. Daardoor zal het een prima week worden, waarin je populair bent en je dus veel aandacht van vrienden krijgt. Je bent zeker aantrekkelijk voor het andere geslacht en ervaart ook erg veel kracht. Je bent daarom zeer intens en vastberaden om een nieuwe liefde in je leven te halen. Je bent echter niet gericht op iets vast, maar meer op seksuele spanning. Met name de eerste periode van de week zal je dit het sterkst hebben. Wil je een avontuurtje, dan is die periode dus het best hiervoor. Na woensdag zal je romantischer zijn en ben je meer gericht op iets vast. Je bent serieuzer, maar toch zeker ook wel uitdagend. Met name zaterdag is zeer geschikt voor de liefde.

Carrière en financiën
Je bent zakelijk gezien veel minder vermoeid, dan in je privéleven. Je bent met het verleden bezig, maar wel gericht op de toekomst. Je bent in staat van je fouten te leren en nieuwe dingen te bedenken, waardoor je meer kansen afdwingt. Je straalt een sympathieke energie uit, waardoor je met collega’s of andere zakelijke contacten een goed band op kunt bouwen. Zondag is een dag om thuis te blijven en achterstallige klusjes af te ronden. Maandag tot en met woensdag ben je erg creatief en kun je van alles bedenken om je werk leuker te maken. Ook kun je je ontwikkelen, doordat je alvast plannen voor de toekomst maakt. Donderdag tot en met zaterdag lijk je toch ook wel vermoeid en heb je meer behoefte om wat rust in te bouwen. Een prima periode om meer te slapen en misschien ook wel om een extra vrije dag in te plannen. In contact met mensen wordt er aangeraden om zeer diplomatiek te blijven.

Gezondheid en karakter
De Volle Maan staat zondagochtend om 5:43 in de Boogschutter en zal het gehele weekend en zeker t/m woensdag voor heel wat uitdaging zorgen. Er zijn flink wat tegenstrijdigheden, omdat we ook te maken krijgen met de rustgevende en stabiele energie van de Stier, de communicatieve kracht van de Tweeling en de passionele kracht van de Boogschutter. Je zult geregeld ervaren dat elke actie ook een reactie oproept, waardoor er Yin en Yang energieën zullen ontstaan. Elke reactie zal een tegenreactie oproepen, elke handeling een tegenhandeling en elke positieve energie zal een zeer sterke negatieve energie oproepen. Sommige mensen kunnen hier prima mee omgaan, maar er zullen ook mensen zijn, die hier zelf negatief door kunnen worden. Omdat de Tweeling heel erg kritisch is en de Boogschutter heftig en passioneel is, kunnen er geregeld momenten zijn dat er conflicten of andere grote problemen ontstaan. We zullen moeten trachten deze energie in de juiste banen te leiden en overzicht te houden. Dat kan lastig zijn, maar tegelijk ook erg verfrissend werken, omdat we nu geprikkeld worden om het een en ander te veranderen. Daarbij kan energie van Neptunus die richting de Vissen reist, gebruikt worden om spirituele energieën in ons los te maken. We hebben dromen, die voorspellende waarde hebben en we denken hierdoor veel na over de vraag hoe we balans in ons leven kunnen houden.

Let op dat er retrograde bewegingen zijn, die soms het verleden sterk in ons naar boven brengen. Deze kunnen wat druk geven en zorgen dat we minder goed in staat zijn om te presteren. Bijna de hele week zal energie van de Maan ons beroeren en tezamen met genoemde krachten instabiliteit brengen. Als de week vordert, krijgen we te maken met de energie van de Steenbok en zwoele invloed van Venus, die naar de Leeuw reist. We kunnen hieruit liefdevolle gevoelens krijgen, waaruit serene en zachtmoedige sfeer kan ontstaan. De wisselvalligheid van de eerste dagen van de week zal plaatsmaken voor lieve en stabiele energie, waardoor er veel liefde en sensualiteit ontstaat. Vanaf donderdag zal dit zorgen dat we op goede wijze in het leven kunnen staan en we daardoor qua gezondheid veel minder negatieve invloed ervaren. Voor die tijd dienen we op te letten dat de invloed onze weerstand verlaagt. De Volle Maan in combinatie met heftige kosmische energie kan zorgen dat bacteriën meer kans krijgen om ons ziek te maken. We doen er verstandig aan het huis of andere omgevingen, waar vaak verbleven wordt, schoon te houden. Sociaal gezien is het een week aan de medemens te denken. We zijn soms teveel met onszelf bezig en problemen lijken een ‘ver-van-mijn-bed-show, omdat we ons hier niet altijd mee bezighouden. Er wordt aangeraden om stil te staan bij dingen die er in de wereld gebeuren. Bedenk dat we de wereld alleen verbeteren door eerst onszelf te verbeteren.

Alhoewel het privéleven van de Kreeft veel passie brengt, is het met name de angst vanuit je werk die er voor zorgt dat je niet helemaal goed in je vel zit. Met name Mars kan zorgen voor stress en er zijn aanwijzingen dat je overbelast kunt raken. Met name fysieke gesteldheid kan erdoor verzwakt worden en hoofdpijn en rugpijn komen het meest naar voren. Er wordt aangeraden om deze week wat meer tijd aan hobby’s te besteden. Dat zal rust geven en fysiek minder belasten. Uiteraard zal je mentaal daardoor wat rust vinden. Verder wordt er sterk gewezen op zoeken naar de spiritualiteit. Spiritualiteit zal veel zekerheid geven en je ondersteunen waar nodig. Het is belangrijk hier actief naar te zoeken. Het kan ook geen kwaad om goed naar je dromen te luisteren. Deze lijken je iets te willen zeggen.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius komt deze week in de Tweelingen binnen en brengt ontspanning, waardoor er evenwicht in emoties is en dat is dan ook te merken bij de meeste mensen. Negatieve herinneringen kunnen ons veel minder snel raken of we kunnen in staat zijn eventuele problemen snel op te lossen. Natuurlijk kunnen er mensen zijn, die moeite met de energie van die stabiele combinatie hebben. Vooral mensen, die van nature nuchter zijn en naar stabiliteit zoeken, kunnen last hebben. Andere mensen kunnen negatieve acties en gebeurtenissen uit het verleden naast zich neer leggen. Zij hebben minder stress en kunnen over het algemeen zorgeloos zijn en eventuele problemen uit het verleden makkelijker verwerken. We moeten nog steeds oppassen voor intense invloed van de retrograde Pluto. In combinatie met energie van de Boogschutter en andere kosmische krachten kunnen relaties onder druk staan en is het mogelijk dat er een breuk ontstaat, in relaties met een geliefde, maar ook in andere sociale contacten en vooral in familiecontacten. Venus zal een stuk zachter zijn, omdat die naar Leeuw reist, waardoor we zeer standvastig in het leven staan als we het over romantiek hebben. Venus heeft positieve invloed op vriendschap, waarbij vooral Neptunus en Jupiter in Stier harmonieuze energie brengen. We zijn nu erg rationeel en tegelijk intuïtief genoeg om beslissingen te blijven nemen. We stelden al dat energie van de Volle Maan een sterke invloed kan hebben. We voelen een sterke drang om veel tijd aan elkaar te besteden. Dit kan vooral voor gevoelige mensen wel eens minder fijn zijn, omdat zij teveel aandacht willen en dan nog wel eens teleurgesteld kunnen raken als ze deze te weinig krijgen. Het is op zich een prima periode om elkaar veel liefde en vriendschap te geven en mensen op te zoeken. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen paragnosten en mediums maken daar gebruik van, ook anderen kunnen veel voelen en ervaren.

Venus gaat gelijk aan het begin van de week de Leeuw binnen, terwijl de planeet tegenover de intens krachtige Pluto staat. Deze planeet staat retrograde in de Steenbok, terwijl Mercurius inmiddels in de Tweeling binnenkomt. Deze combinatie aan planeten en sterrenbeelden kan niet altijd gunstig zijn. Er kunnen vooral de eerste dagen van de week conflicten zijn, die ontstaan omdat er mensen kunnen zijn, die macht en controle houden. Wanneer we hier niet goed mee om kunnen gaan, zal dit dus problemen geven in de vorm van woede en verliezen van verstand en ratio. Gelukkig zal deze energie woensdag verdwijnen en zullen er minder problemen zijn. Vrijdag gaat Mercurius een sextiel met Neptunus aan en dit betekent dat veel mensen emotioneel en spiritueel in het leven staan. Dromen en intuïtie krijgen een sterke invloed en kunnen gebruikt worden bij het nemen van beslissingen of afspreken met andere mensen. Deze tijd vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit kan vooral voor groeien van planten en gewassen gunstig zijn. We krijgen te maken met een goede vorm van landbouw, waaruit we prima voedingsstoffen krijgen. Ceres staat zaterdag tegenover Neptunus en dit kan slapeloze nachten geven, omdat we ons teveel zorgen kunnen maken. Fantasie kan ons namelijk bezighouden en dat kan erg fijn zijn, maar tegelijk kunnen we veel piekeren over dingen, die we graag willen. Het zal vanaf vrijdag een prima periode zijn om financiën te verbeteren of andere mensen te ondersteunen bij het verkrijgen van ideeën. We dienen wel controle te houden over de gedachten, waar we mee rond kunnen lopen. We kunnen de week eindigen door luie emoties en ook fysiek zijn we niet altijd even sterk, waardoor er aangeraden wordt om het weekend te gebruiken om even de rust en ontspanning op te zoeken.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)