Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 44

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Kreeften ervaren deze week een diepe, geestelijke energie. Je zal emoties laten zien en deze kunnen zorgen voor positieve contacten, maar ook voor mindere contacten. Positief zal het zijn met vrienden en familie, omdat je dan jezelf kunt zijn. Zij weten ook dat je soms niet zoveel wilt zeggen, omdat je nu eenmaal een spiritueel denker bent. Bij oppervlakkige contacten en bij mensen die je niet kent, zal je minder open zijn en kun je jezelf kwetsbaar voelen. Tracht te bedenken dat je intuïtie sterk is en dat je, als je je niet goed bij iemand voelt, waarschijnlijk wel een reden hebt. Verspil je tijd niet teveel aan mensen die niet bij je passen en gebruik je tijd om met mensen om te gaan waar je je lekker bij voelt. Gebonden mensen zijn t/m dinsdag romantisch als gevolg van de energie vanuit de krachtige Venus. Omdat je een krachtige en sensuele uitstraling hebt, zal je partner ook open zijn en zullen erotiek en intimiteit erg fijn zijn. Singles zullen ook een spirituele en tegelijk erotische energie op zich afkrijgen. Tot en met dinsdag zijn er dan ook veel emoties. Je doet er goed aan hier wat mee te doen. Blijf deze dagen niet thuiszitten. Je zult, waar je ook komt, veel aandacht van het andere geslacht krijgen. Kun je niet van huis, dan is het internet ideaal om leuke dates te scoren. Op dinsdag kan er iemand zijn waar je tot aangetrokken wordt. Woensdag en donderdag zijn gebonden mensen minder romantisch en meer gericht op zakelijkheden, vrienden en familie. Donderdag zijn er diepgaande gesprekken met je partner die kunnen gaan over kinderen, familie of andere zaken. Bedenk dat je vanaf vrijdag warme gevoelens kunt krijgen door de planetaire energie, waardoor er veel romantiek is en je eigenlijk 24 uur per dag veel goede gevoelens hebt. Het zal een periode zijn, waarin je het liefst de hele dag de liefde bedrijft. Zondag ben je wat nuchterder en wil je de zakelijke kant van de relatie benadrukken. Singles kunnen woensdag en donderdag passionele energie ervaren, waardoor het geen goede periode is om te daten. Pas vooral op voor mensen, die jou geestdrift en passie verkeerd uitleggen. Beter kun je tijd besteden aan vrienden en familie die je niet zo vaak ziet. Je kunt jezelf ook flink verwennen met iets wat je al een tijdje wilde kopen. In het weekend zal de romantische energie toenemen. Wil je een vaste partner, dan kun je hier mogelijkheden voor krijgen, maar moet je natuurlijk wel actie ondernemen.

Carrière en financiën
De eerste dagen ben je scherpzinnig en weet je wat er om je heen speelt. Dit heeft voordelen, omdat je empathisch en sensitief bent en mensen graag samenwerken. Er zit echter een negatieve kant aan en dat is dat je sfeer en emoties opneemt. Daardoor kun je je soms minder goed voelen en weet je niet waarom. Bedenk dat het dan niet in jou ligt en laat dit gevoel los. Beter kun je energie gebruiken voor mensen, die jou ondersteuning nodig hebben. Maandag kun je conservatief overkomen, maar verbazen mensen zich dat je zo gewaagd kunt zijn en dingen doet die ze niet van je verwachten. In principe zal je tot en met donderdag zeer intuïtief zijn en veel werk doen. Mensen zullen je waarderen en respect hebben voor alles wat je voor elkaar krijgt. Het is een prima periode om op te vallen en er bestaat een kans dat je met promotie of een loonsverhoging te maken krijgt. Let vrijdag op dat je ego nog wel eens een loopje met je neemt en dat je dan, onbedoeld, mensen minder goed behandelt. Het weekend is minder geschikt om te werken, omdat je dan met heel andere ideeën en gevoelens loopt.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van spiritualiteit)
Oktober eindigt zoals we aan het begin van de maand ervoeren, met kracht van de Volle Maan. Dit is geen normale Volle Maanstand, maar omdat deze door de Stier reist, is er een soort van verheerlijking. De Stier zorgt ervoor dat er een overvloed is aan generositeit en luxe. Het is een zeer heldere Maan en dan ook nog eens op Halloween. Misschien nemen we dit in Nederland niet heel erg serieus, maar in vroegere tijden was het wel een heel spirituele periode. Deze periode kent dan ook een sluier tussen de tastbare wereld en de wereld van de geestelijke energieën. Omdat we in het seizoen van de Schorpioen zitten zal de spiritualiteit zondag te voelen zijn en kan deze een groot deel van de week voortduren. Er zullen mensen zijn, die zich hier bewust van zijn, maar er zijn ook mensen die dit onbewust ervaren. Bijzonder zal zijn dat veel mensen sterk aan overleden geliefden denken. Dit kan verdriet opleveren, waardoor niet iedereen even lekker in zijn vel zit. Venus in de Weegschaal zal veel energie bieden, en meditatie en dromen kunnen veel heil brengen om eventuele pijn en verdriet te absorberen. Bijzonder zal zijn dat de extreem opstandige Uranus een verbinding met de Maan aangaat. Mensen die opstandig zijn, kunnen de eerste dagen van de week de neiging hebben zich af te zetten. Anderen kunnen energie gebruiken om zich fysiek op te laden en aan te passen aan de geldende normen en waarden. Het is dus een week waarin de meeste mensen zich aan de regels zullen houden, maar er zijn dus ook mensen die dit niet doen. Deze zullen veel meer aanwezig zijn, waardoor er wel veel problemen kunnen optreden, omdat deze mensen zich flink profileren. Dit kan per teken weer heel anders tot uiting komen.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius beweegt retrograde tussen de Weegschaal en Schorpioen en de energie kan emoties uit het verleden in ons losmaken. Daardoor wordt aangeraden deze week op te passen in contact met mensen. Had je namelijk problemen met iemand of een bepaalde organisatie, dan is er een grote kans dat deze verergeren. Positief is dat dit waarschijnlijk niet binnen een relatie met een geliefde is. Wel dienen we in de gaten te houden dat Neptunus tot eind november retrograde in Vissen verblijft. Mensen kunnen emotioneel zijn en verlangen naar een situatie uit het verleden. Dit brengt verdriet en weemoed mee. Heb je een minder lopende relatie, dan verlang je wel eens naar iemand uit het verleden of heb je de neiging tot ontrouw. Mars beweegt tot half november retrograde in de Ram en die vurige combinatie brengt in combinatie met de energie van de Schorpioen flink wat emoties en fysieke krachten. Er zijn veel mensen die bestand zijn tegen diverse ziektes, waardoor er een kleine hoop is dat er vermindering van het aantal besmette mensen is wat betreft corona. Uranus beweegt alweer een lange tijd retrograde in de Stier en blijft dit nog wel een tijd doen. De hierboven genoemde invloeden zullen de hele week door blijven gaan en zorgen dat mensen over het algemeen een prima periode meemaken.

Zondag vormt de Zon in de Schorpioen een driehoek met Saturnus in de Waterman en gaat Venus een conjunctie met deze planeet aan. Dit is gunstige energie, waarin er veel liefde en warmte te bespeuren valt en de meeste mensen veel voor elkaar overhebben. Er wordt aangeraden afspraken te maken en er lekker op uit te trekken. Sociale contacten en romantiek verlopen prima en bieden veel saamhorigheid. Venus stuurt heilzame energie op de Aarde af en absorbeert de strenge energie van Saturnus. Ditzelfde geldt voor de Zon. Zakelijk gezien kan de energie veel goeds bieden en helpen op een adequate wijze in het leven te staan. Venus, in de Maagd, biedt verzachting en geduld, waardoor we toegewijd zijn aan situaties en mensen waar we mee te maken krijgen. Mensen zijn nu meer gericht op stabiliteit en rust, waardoor men zowel zakelijk, sociaal als in de liefde de behoefte heeft serieuzer te zijn. Maandag zal de retrograde Mercurius in de Schorpioen een perfecte verbinding met de Zon vormen. Dit is zeer bijzondere energie, die als Boodschapper van het Zuiverende Hart van de Zon gezien wordt. Het is een periode van transformatie en hergeboorte. We kunnen de negatieve energieën en ideeën loslaten, die onze gedachten normaal gesproken verstoren. We kunnen bepaalde trauma’s en problemen uit het verleden aanpakken en oplossen, door gerichte stappen te nemen. We moeten niet ongeduldig zijn en denken dat het allemaal meevalt, maar vooruitkijken en duidelijkheid verschaffen. De een doet dat door gerichte hulp te zoeken en een ander door bepaalde activiteiten te doen om er los van te komen.

Venus zal dinsdag naar de Weegschaal verhuizen en dit is gunstig, omdat mensen hier positief door beïnvloed worden. Deze combinatie biedt liefde en verbinding en aangezien dit tot eind december zo blijft, is er een lange, intense liefdesenergie, die evenwichtige en harmonieuze energie brengt. Pas op dat belangrijke beslissingen moeilijk te nemen zijn, omdat er ook wel een bepaalde onzekerheid hangt. Ook Mercurius zal deze periode naar de Weegschaal reizen. Een prima energie om in liefdesrelaties te communiceren en elkaar veel goeds te bieden. Een leuke bijkomstigheid zal zijn dat deze energie ook financieel positiviteit brengt. Venus en Mercurius zijn namelijk verbonden met bezit en financiën. Het is een prima tijd om je financiële positie te verbeteren. Mondiaal kunnen economische verbindingen de wereld goed doen. De verdere week zal je er mee te maken krijgen en dit geeft energie om zakelijk en privé mooie momenten in het leven mee te maken. Tenslotte zal het eind van de maand zeer intens zijn als gevolg van de Volle Maan, die veel invloed heeft en vooral omdat Venus en Mars sterke energie delen en de Zon in oppositie staat met Uranus. Het is een goede tijd voor spiritualiteit, uitpraten van problemen en mediteren in tijden dat het wat minder goed gaat. Zorg dat je niet te snel je emoties laat gelden, omdat je dan dingen zegt, die je beter niet kunt zeggen. De Volle Maan zal deze dag heerlijke energie bieden, waardoor we een sterk contact met de hogere wereld hebben en omdat de Maan een fijne band met Uranus aangaat, zal er krachtige energie zijn, om de maand goed te eindigen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)