Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Er is krachtige planetaire energie, waardoor je deze week over het algemeen veel liefde kunt voelen. Je kunt veel liefde aan een partner of andere geliefden geven. Vooral Jupiter maakt een sterke verbinding met deze planeten en dit zorgt voor flink wat kracht. Voor gebonden mensen kan zondag niet zo goed starten. Beter blijf je dan nog even thuis en ga je pas in de middag naar anderen toe. Singles willen nu graag bij vertrouwde mensen zijn of even lekker tijd voor zichzelf vrijmaken. Je hebt minder behoefte om er op uit te trekken voor een nieuwe partner. Gebonden mensen kunnen maandag en dinsdag veel tijd aan hun partner besteden. Dit kun je doen door liefde te geven, maar je vindt het ook fijn samen naar vrienden of familie te gaan. Je hebt het gevoel dat de saamhorigheid daardoor toe kan nemen en geniet ervan om dit met je partner te delen. Maandag en dinsdag is er een spirituele energie, waardoor dromen en wensen uit kunnen komen. Voor singles kan deze gunstige energie veel liefde brengen en zij zullen ook waarschijnlijk veel liefde terugkrijgen. Het zijn goede dagen om aan hobby’s te doen of andere activiteiten te plannen. Woensdag en donderdag vind je het fijn om samen met geliefden of vrienden activiteiten te plannen. Gebonden mensen vinden het ook fijn om lekker samen met hun partner op de bank te hangen en romantiek te delen. Erotisch gezien brengt Mars flink wat passie om je partner voldoende te prikkelen. Singles krijgen deze dagen een sterke drang om een nieuwe persoon in hun leven toe te laten. Je geniet ervan als je extra veel aandacht krijgt. Het krijgen van een relatie zal prioriteit hebben, maar daar kun je wel eens in overdrijven, omdat de kracht van Mars passie flink opschroeft. Houd evenwicht in je leven en besteed niet alleen tijd aan het vinden van een partner, maar geef ook sociale contacten aandacht. Vrijdag en zaterdag kan de Kreeft wat eigenzinnige energie uit gaan stralen. Gebonden mensen kunnen opstandig en betweterig kunt zijn, maar er zijn ook momenten dat je zeer intens bezig kunt zijn om je partner seksueel het hoofd op hol te brengen. Singles moeten nu wel voorzichtig zijn en de passie onder controle houden. Je kunt soms wel eens veel te ver gaan in het flirten en verleiden van mensen. Daardoor kan je mensen zelfs van je afduwen.

Carrière en financiën
De retrograde bewegende Mercurius versterkt verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor je veel tijd aan werk besteedt. Daarbij zullen collega’s en/of klanten het fijn vinden om met je om te gaan. Je hebt het idee dat werk en zakelijke contacten nu even het belangrijkst zijn. Je krijgt veel waardering en zal dan ook prima in je vel zitten. Wanneer je dit overdrijft, kan je wel minder tijd voor rust nemen en gestrest raken. Het is niet erg veel te werken, maar zorg er wel voor dat je deze periode geregeld wat tijd voor ontspanning neemt en voldoende slaapt. Doe je dit niet dan kunnen de dagen wel eens erg vermoeiend zijn. Daarbij is het belangrijk te bedenken dat er meer dingen in het leven zijn, die tijd nodig hebben. Wanneer het je lukt hier een balans in aan te brengen, zal je merken dat zowel je privéleven als je zakelijke leven een stuk makkelijker gaan. Het wordt zeker geen makkelijke week, maar uiteindelijk kan je er prima doorheen komen en zijn er toch goede ontwikkelingen mogelijk.

Mentale en fysieke gesteldheid
Je ervaart de komende week een wisselvallige energie als gevolg van de Zon en Uranus, maar ook van de retrograde bewegende Mercurius. Hierdoor voel je je aan de ene kant erg fit en gezond, maar aan de andere kant soms erg moe. Dit heeft te maken met jouw normen en waarden, die je soms verplichten om door en door te gaan. Je moet een balans zien te vinden. Wanneer je teveel tijd aan jouw zakelijke activiteiten geeft en te weinig rust, kun je overbelast raken, wat je gemoedstoestand zeker niet ten goede zal komen. Probeer niet teveel tijd aan werk te besteden en besteed tijd aan hobby’s. Het kan je veel energie bieden om met dierbare mensen af te spreken. In een relatie kunnen warmte en liefde je energie geven, waardoor je mentaal lekkerder in je vel komt te zitten. Wanneer je mentaal lekkerder in je vel zit, zal je ook fysiek sterker in je vel zitten. Wanneer je echter te weinig ontspanning neemt, kun je lichamelijk zwak worden en heb je minder weerstand tegen bepaalde schadelijke invloeden. Het advies is dus om niet teveel te werken, gezond te eten, voldoende te slapen en geregeld te ontspannen. Bedenk verder dat liefde en vriendschap de beste medicijnen zijn om je fit en vrolijk te houden.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius gaat retrograde in de Weegschaal bewegen. De energie laat ons nadenken over het verleden en zal ertoe dwingen te evalueren wat we anders kunnen doen. Het is ook een erg goede energie om te communiceren met diverse relaties die we hebben. De retrograde Mercurius brengt een cyclus teweeg om ons bewust te worden van vooroordelen die we onbewust meedragen. Dit kan ertoe leiden dat er toch het een en ander kan veranderen in contact met mensen, waar we goed of misschien minder mee omgaan. We gaan het Weegschaal seizoen in met de retrograde Mercurius en passionele Mars, die hier doorheen bewegen. Deze zullen ons beiden tot beter bewustzijn brengen van onszelf, maar ook van de behoeften en verlangens van anderen. Er ligt een sterke nadruk op intellect, ratio en communicatie en er zal een week aankomen van harmonie en vele mooie contacten. De retrograde beweging kan ervoor zorgen dat we sterke beslissingen nemen om het verleden los te laten. We kunnen bepaalde trauma’s, stress en andere ongemakken achter ons laten. Mercurius zal de cyclus van zondag op maandag starten en dit samen doen met de Maan, die deze periode door de Tweeling reist. Beiden kunnen zorgen voor sterke communicatieve energie. Het wordt een periode van ideeën en plannen die we kunnen maken. We moeten opletten dat we niet overdrijven en dan dingen gaan doen, die helemaal niet mogelijk zijn. Het kan gebeuren dat er mensen om je heen zijn die over grenzen gaan. We dienen t/m dinsdag op te passen met sluimerende problemen, die moeilijk op te lossen zijn. Wees voorzichtig in woorden en daden, dan zal het allemaal meevallen. Woensdag is zeer spannend als de romantische Venus met de fantasievolle Neptunus in contact komt. Dit kan spirituele, maar dromerige energie brengen. Dit kan spannend zijn, omdat we dan romantische energieën kunnen ervaren en veel fantasiebeelden hebben.

In liefdesrelaties kunnen we dingen doen, die we misschien normaal niet snel zouden doen, waardoor er buiten de comfortzone gestapt kan worden. Singles kunnen ook flink wat spanning opzoeken en ook zij zullen dingen doen, die zij niet dagelijks doen. Omdat de energieke Zon in harmonie is met de zeer nuchtere Saturnus kan er echter een energie zijn, die juist het rationele losmaakt. We kunnen zweven tussen fantasie en spanning van Venus en Neptunus en de geaardheid van de Zon en Saturnus. Vooral standvastige mensen kunnen de speelse en spannende kant kiezen of juist de nuchtere kant. Niet een ieder kan hier evengoed mee omgaan. Vooral onzekere mensen of mensen die negatief in het leven staan, kunnen in de war raken en dingen doen, die voor problemen zorgen. Donderdag zullen we het grootste deel van de dag met kleine uitdagingen te maken krijgen. Beter zijn we nu afwachtend en niet te serieus bij dingen die gebeuren. Houd vooral je emoties onder controle als er iets gebeurt wat je niet prettig vindt. Vrijdag kunnen we energie ervaren van de vijf buitenplaneten die retrograde bewegen. Dit geeft dan ook een sterke energie naar het verleden, waardoor we het weekend dingen doen en voelen die we vroeger ook gedaan of gevoeld hebben. Deze gedachten zullen overuren maken, maar kunnen vruchtvol zijn, waardoor het een periode van herstel en onderhoud wordt, bij dingen die we nu wel goed doen. Mensen zullen vooral bezig zijn met de vraag waarom iets gebeurt en hoe je ervoor kunt zorgen dat alles vlot verloopt. Het is een prima periode om nieuwe vaardigheden of kennis op te doen. Merk je aan jezelf dat je (soms) niet verantwoord leeft, dan is het belangrijk stabiel en geduldig te zijn en te zorgen dat je het leven waardeert zoals het komt en mensen accepteert zoals ze zijn. Het wordt geen makkelijke week, door alle intense energieën, maar met een beetje geduld en het intomen van emoties kunnen we over het algemeen wel de juiste dingen doen en alsnog veel geluk ervaren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)