Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 10

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Het eerste gedeelte van de week ben je minder met de liefde en sociale contacten bezig. Je ruimt veel liever even wat tijd voor jezelf in en trekt je ook geregeld even terug. Ook is het een goede periode om wat meer op je werk of studie gericht te zijn Wees hier wel duidelijk in, omdat mensen zich anders verwaarloosd voelen. Vanaf dinsdagavond is er veel liefde en warmte in de lucht. Dit heeft vooral te maken met Venus en de Maan, die een spirituele energie brengen. Dit is goed voor romantiek en je hebt ook veel fantasie. Singles hebben hierdoor een zeer grote kans iemand tegen te komen, maar je moet daar wel de deur voor uit. Er zijn aanwijzingen dat deze liefdevolle gevoelens te maken hebben met een verre cultuur. Dit kan duiden op een buitenlandse liefde of iemand van je eigen cultuur die je ontmoet in een ander land. Ook gebonden Kreeften doen er goed aan om er samen met hun partner op uit te trekken. Dit brengt veel romantiek in jullie harten en zal een zeer positieve boost geven in jullie gevoelsleven. Let er op dat de Nieuwe Maan in Vissen aan het eind van de week teveel fantasie kan geven, waardoor je teveel droomt over zaken die misschien wel helemaal niet mogelijk zijn. Er zijn dan onbedoeld verleidingen waar je erg moeilijk aan kunt weerstaan. Opgelet dus.

Carrière en financiën
Tot en met dinsdag is een zeer goede periode om achterstallige taken af te ronden en nieuwe plannen te maken. Alles wat je nu doet, zal over het algemeen prima aflopen. Ook kan je nu ideeën of plannen hebben om een nieuwe opleiding te gaan volgen of op een andere wijze vaardigheden aan te leren. Als je al een opleiding volgt, dan zal je deze periode veel energie hebben om te slagen in de dingen waar je mee bezig bent. Je hebt veel ambitieuze gevoelens om meer uit je leven te halen en kunt dan ook erg veel bereiken. Dit heeft te maken met de Zon, Mercurius, Mars en Venus die een sterke energie aan jou geven. Daarnaast zal de Maan jou een sterke kracht geven om jou te inspireren. Mensen die niet studeren en dit ook niet willen gaan doen, zullen zeer positief gestimuleerd worden om hun status op het huidige werk te verhogen. Er zijn mensen om je heen die je hierin zullen stimuleren om grotere projecten aan te durven pakken. Er zijn aanwijzingen dat er ook invloeden uit een ver land zijn die jou zullen beroeren. Houd je ogen en oren goed open en grijp die kans aan als er iets aangeboden wordt. Het brengt je veel goeds. Er zijn dan ook aanwijzingen op kansen met andere culturen of landen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De kracht van de Nieuwe Maan zal zaterdag om 11:23 op zijn sterkst zijn, maar eigenlijk zullen we de hele week de energie voelen, mede omdat er gunstige planetaire standen zijn. De Nieuwe Maan zelf zorgt voor overgang van moeheid naar nieuwe en verkwikkende energie, die de lentegevoelens inluidt. Mensen krijgen de hele week nieuwe gedachten en fijne gevoelens. Omdat de Nieuwe Maan in Vissen beweegt, zal er spirituele energie zijn, die we kunnen gebruiken van de Volle Maan van vorige maand naar de Volle Maan deze maand. Ook zal er gastvrije energie zijn, waardoor veel mensen ook erg open naar elkaar zijn. Het wordt een week van fantasie en versterkt onderbewustzijn. Intuïtie zal zeer intens zijn en we kunnen een sterke behoefte voelen om onszelf flink te verwennen. Er komt een kosmische energie, die kan zorgen voor genezing en verlichting van pijnen en mentale problemen. Er wordt dan ook aangeraden deze week te gebruiken voor het oplossen van dingen waar je al een tijd mee loopt. De energie is gunstig en niet alleen zakelijk, sociaal of in de liefde, maar dus ook qua gezondheid. Binnen bepaalde stromingen van de astrologie wordt er zelfs vermeldt dat we krachtige spirituele genezende energie krijgen, die tot september doorgaat als de Volle Maan dan in de Vissen staat.

De Kreeft is gevoelig voor prikkels uit de omgeving. Een te hoog stressgehalte zorgt er wel eens voor dat je naar zaken grijpt, die niet goed voor je zijn zoals alcohol, sigaretten of andere genotsmiddelen. Verder ben je, als gevolg van stress, gevoelig voor schimmels, bacteriën en virussen. Kreeften die het element water teveel in zich hebben, hebben een trage spijsvertering, waaruit een trage stofwisseling ontstaat. Een waterophoping kan de oorzaak zijn van gezwellen, waardoor het belangrijk is voeding te eten die warm, droog en licht is, zoals gestoomde groenten en bonen. Mijd vette voedingsmiddelen, snoep, gist, brood en zout. Kreeften met een laag element van water in zich, hebben moeite met het kwijtraken van schadelijke stoffen, waardoor hun lichaam kans heeft op longproblemen, een droge huid of klachten met de nieren en lever. Je kunt dan het best veel baden en water drinken. Ook kan je komkommers en andere vochtige groenten eten, omdat die je waterhuishouding op peil houden.

Overzicht voor alle tekens (positieve energie zorgt voor meer hoop op een gunstige toekomst )
De positieve en avontuurlijke Jupiter zal deze week goede energie bieden om veel te bereiken. In de eigenzinnige Waterman is er vriendelijke en empathische energie. Deze zorgt voor prettige energie, waardoor er meer rust zal zijn, dan in januari en februari. Er zal een sterke energie komen, waardoor mensen aan de ene kant energie voelen om er op uit te trekken, maar toch kracht ervaren om geduld te houden. Er wordt dan ook aangeraden om je meer te richten op familie en vrienden en minder bezig te zijn met beperkingen die gelden. Er is positieve energie te bespeuren, die binnen enige tijd zorgt dat we met rust te maken krijgen. Net als vorige week zal er positieve energie zijn, die voor bescherming en harmonie zorgt. Zowel fysiek als mentaal zullen veel mensen lekker in hun vel zitten. Saturnus zal dit versterken, waardoor er meer dan eerder dit jaar hoop aan de horizon gloort. Er wordt aangeraden ideeën en plannen, die je vorige periode had, meer vorm te geven, maar ze nog wel vast te houden. Aarzel echter niet als er zich mogelijkheden voordoen en grijp de kansen. Het blijft belangrijk dat je alles zorgvuldig overweegt en niet zomaar aan de gang gaat. Houd er rekening mee dat het een week van uitdagingen is, maar ook van bescheidenheid en verantwoordelijkheid. Er zijn mensen die negatief gedrag vertonen, maar de energie zal dit meer aanpakken, zodat er toch wel veel mensen zien dat hun denkbeelden niet kloppen. Tijd om te veranderen en een nieuwe richting aan je leven te geven.

Voor zondag en maandag wordt aangeraden iets actiefs te doen en een constructieve draai aan je leven te geven. Dit komt vooral door de pragmatische Maan in de Steenbok. Deze geeft een bepaalde drang om te presteren. Het is een weekend, waarin mensen minder met sociale contacten bezig zijn, maar met zakelijkheden of bepaalde klusjes die er in huis moeten gebeuren. Een prima periode om lekker thuis te blijven en van huiselijkheid te genieten. Dit kan je maandag en dinsdag meenemen, waardoor er veel mogelijkheden zijn om te ontplooien. Ook kunnen er positieve berichten komen voor mensen die door beperkingen veel geleden hebben. Woensdag staat de Zon op één lijn met Neptunus in Vissen en dit is mooie energie voor meditatie, ontwikkelen van intuïtie en sociale contacten. Vanaf deze dag zal er een verandering zijn en kunnen mensen meer ruimte krijgen om sociaal en in de liefde actief te zijn. Ook is het een prima tijd om mentaal te ontwikkelen. Mensen kunnen een betere kijk op zichzelf hebben en dit kan kansen geven om op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Donderdag en vrijdag wordt gevolgd door de Maan die dan in de Vissen staat. Ook deze energie is goed voor sociale contacten, romantiek en andere fijne energieën om problemen, teleurstellingen en andere negatieve dingen achter ons te laten. We gaan een prima tijd tegemoet, waar mensen liefdevol en vriendelijk zijn. Op plekken waar mensen samenkomen is saamhorigheid en minder haat en nijd onder groepen mensen.

Venus is deze periode uitgelijnd met de liefde van Neptunus en beiden weer met de Nieuwe Maan. Het hele weekend van de 12de t/m de 14de is een tijd om naar uit te kijken. Intuïtie is sterk en de meeste mensen zijn mentaal verstandig. We zeggen de meesten, omdat er ook een negatieve kant aan deze energie zit. Er zullen mensen zijn, die hun emoties niet onder controle hebben en deze kunnen wel eens alle energie uit de goedbedoelende personen trekken. Er wordt dan ook aangeraden tijd door te brengen met mensen, die spiritueel een hoog niveau bereiken. We voelen ons dan een stuk beter en zullen dan juist veel energie ontvangen. Mars maakt een harmonieuze Driehoek met Saturnus, zodat we over het algemeen ook op zakelijk gebied veel bereiken. Veel mensen zijn ambitieus en kunnen juist nu allerlei dingen doen, die gelijk voor beloningen zorgen. Vooral de Luchttekens zullen veel bereiken, maar ook Vuurtekens kunnen veel kracht krijgen om datgene te bereiken wat ze willen. Een kritische noot willen we stellen aan de planeten Saturnus en Uranus. Deze delen een heftige energie, waardoor er overal op de wereld mensen zijn, die naarstig op zoek zijn naar veiligheid en vrijheid. Dit kan tweedeling opleveren, omdat iedereen vrijheid weer op een andere wijze uitlegt. Er wordt dan ook een instabiliteit voorspeld, waarbij niet duidelijk is wat deze precies gaat betekenen. Het zal wel op hoog niveau uitgevochten worden, waardoor de meeste mensen er geen of weinig last van hebben.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)