Maandhoroscoop Leeuw

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Leeuw

Maandhoroscoop Leeuw

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - April 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
De maand begint sterk,, omdat je lekker in je vel zit en jij je daardoor door niets en niemand van plannen af laat houden. Er zijn veranderingen in karakter, carrière en je sociale leven. Door planetaire invloed zijn professie en andere zakelijke contacten deze maand belangrijker dan andere gebieden in je leven. Je interesses liggen op persoonlijk vlak en je bent soms egocentrisch, waardoor jijzelf wilt bepalen hoe mensen met je om moeten gaan. Je wilt steun van anderen om doelen in het leven te halen. Dit zal vooral ondersteund worden door de krachtige Mercurius. De Leeuw maakt belangrijke veranderingen mee door de Maan en Uranus, die jou soms opstandig maken. Daarnaast zal de Zon positief werken en vooral na de 19de, maar ook daarvoor kan deze erg in je voordeel werken. Voor studie is het een goede maand en je kunt veel bereiken. Ook op gebied van spiritualiteit en religie is het een prima maand, omdat je mentaal en intellectueel ontwikkelt. De 1ste dagen van de week zit je vol energie en gebruik je deze om plannen en doelen te verwezenlijken. Je bent helder in je acties en weet wat je wilt en hoe te handelen. De 4de tot de 7de moet je opletten dat er storende energie is, waardoor er conflicten met anderen mogelijk zijn. Vooral oneerlijke of dominante mensen kunnen jou wel eens storen en je onder druk zetten. Laat je niet tegenhouden, maar blijf zo relaxt mogelijk. De 8ste t/m de 9de ben je soms te vrijgevig en kun je de neiging hebben teveel uit te geven. Vanaf de 9de zal er t/m de 17de uitdagende energie zijn, die kan zorgen voor een intense transformatie. Je bent dan namelijk mentaal en fysiek zeer krachtig en dwingt eigen geluk af. Heb je die kans en mag je dit op een veilige manier doen, dan wordt er aangeraden om de frisse lucht op te zoeken, te sporten en mensen op te zoeken.

Vanaf de 15de zullen Mercurius en de Maan een sterke invloed hebben. Je kunt dan eventuele storingen wegwerken en krijgt de drang te reizen, kennis te delen en nieuwe dingen in je leven te implementeren. Je bent open en richt je op positieve aspecten van het leven. Ook nu wordt aangeraden om niet te ver buiten je comfortzone te treden en je avontuurlijke inslag vooral onder controle te houden, omdat bepaalde dingen nu nog niet kunnen. Je bent tot de 12de zeer branieachtig en dan kun je de gekste dingen doen. Vanaf de 12de ben je echter een stuk verantwoordelijker. Je bent bewuster van je eigen gedrag en hoe die bij anderen overkomt. Er wordt wel gewaarschuwd dat er mensen zijn, die het minder goed met je voorhebben. De 17de zal Saturnus je flink prikkelen en kun je soms worstelen met werk dat gedaan moet worden. Er zijn vertragingen en fouten te bespeuren. Pas jezelf hierop aan en houd controle, zodat dit uiteindelijk meevalt. De 19de zal de Zon zoveel energie bieden dat je nog wel eens kunt overdrijven. Wees je bewust van je eigenschappen en gebruik deze om doelen te bereiken. Je kunt indruk maken op anderen, maar doe dit dan door hard te werken en vooral door je sympathie voor mensen. Venus zal vanaf de 24ste krachtige en liefdevolle energie aan je, waardoor het leven een stuk fijner wordt. Je voelt je onafhankelijk, maar vindt het fijn geregeld met vrienden om te gaan. Het is een uitstekende tijd voor singles om vriendschap op te bouwen, die later tot een liefdesrelatie uit kan groeien. Toch moet je door de crisis nog wel even wachten, omdat je anders een groter risico neemt. Gebonden mensen kunnen hun relatie versterken. Er zijn de laatste dagen van de maand krachtige planetaire energieën, waardoor je emotioneel bent en behoefte hebt aan steun van geliefden. Ontbreken deze, dan kan je emoties moeilijk onder controle houden. Tracht te bedenken wat je kunt doen om nieuwe mensen in je leven te krijgen.

Liefde en relaties
Voor alle tekens zal het een vreemde maand zijn, waarbij er veel onduidelijk is. Mensen zoeken heil bij elkaar en dat geeft wel veel saamhorigheid. Er wordt dan ook aangeraden om de liefde uit te dragen aan iedereen waar je een warme band mee hebt, maar ook mensen die je in je werk of op straat tegenkomt. Liefde en saamhorigheid zullen positieve kosmische krachten oproepen. Daarbij is het belangrijk dat we het goede aan de mensheid, de natuur en de hogere wereld laten zien. Laten we als mens stoppen met negativiteit, met het maken van ruzies en het eindeloos geven van meningen. Ieder mens mag zijn eigen ideeën hebben, maar we zijn er gewend aan geraakt om ideeën van anderen te bekritiseren en dan onze eigen ideeën door te drukken. In april is er een krachtige planetaire energie, die positief uit kan pakken, maar dan wel als we in staat zijn liefde en vriendschap te brengen. Laten we daar alsjeblieft zorg voor dragen en elkaar een warm hart toewensen. Ik wil in ieder geval de lezers veel kosmische liefde geven en wil dit doen, tezamen met mijn collega’s. Ik hoop dat jullie hier ook in mee willen gaan en de maand april gebruiken om de kwade energieën een halt toe te roepen. De Leeuw doet er verstandig aan om zich de 1ste twee weken te controleren wat betreft handelingen en uitspraken. Dit zal erg moeilijk zijn, omdat je toch wel veel spanning en frustraties in je hebt. Dat is ook wel logisch omdat jij je energie niet kwijt kunt en dan erg intens kunt reageren. Met name je scherpe tong kan ervoor zorgen dat je problemen over jezelf afroept. Ook je dominante karakter kan voor problemen zorgen, omdat mensen voor je heftige emoties kunnen vluchten of de strijd met je aangaan. In een relatie kan dit tot onnodige conflicten leiden. Ook in vriendschappen kun je jezelf hierdoor in de vingers snijden, omdat mensen het niet fijn vinden als je zo scherp bent. Opgepast dus Leeuw, je doet jezelf er een plezier mee als je tracht om op een open manier met mensen te communiceren. Dit kun je doen door ze in hun waarde te laten. Let op dat je soms erg jaloers kunt zijn, wat geldt voor zowel singles als gebonden mensen. Tracht dit primaire gevoel zoveel mogelijk in te tomen en blijf rationeel naar feiten kijken. Heb je redenen om jaloers te zijn, dan is het logisch, maar heb je die niet dan moet je dit gevoel echt wegstoppen. Je krijgt hierdoor alleen maar onnodige frustraties. Gaandeweg de maand wordt je intuïtie sterker. Hierdoor ben je prima in staat aan te voelen hoe je je het best in contact met anderen kunt gedragen. Ook in een liefdesrelatie ben je in staat te ontcijferen waar je partner behoefte aan heeft. Doe je dit op een goede manier, dan zal je merken dat de relatie beter wordt. Singles kunnen deze periode goed aanvoelen of iemand een geschikte partner zou kunnen zijn. In het algemeen zal deze maand een periode zijn die niet gekenmerkt wordt door wilde feesten en andere uitspattingen, maar meer door relaxte avonden met familie, het gezin of vrienden.

Carrière en zakelijkheden
Leeuwen moeten er rekening mee houden dat er op het gebied van hun carrière veranderingen optreden, als gevolg van de crisis. Deze kunnen verstrekkende gevolgen hebben. Je zult prioriteiten moeten stellen en een duidelijke planning maken, wanneer je iets wilt doen, maar vooral ook wanneer je iets vooral niet moet doen. Je zult de hele maand juiste keuzes moeten maken, wat nog wel eens wat voeten in de aarde zal hebben. Niet iedereen zal er de vruchten van plukken, omdat dit afhangt van sociale contacten die je om je heen hebt. Er kunnen namelijk problemen in je werk zijn en als je met juiste mensen omgaat, kunnen ze je hierin ondersteunen en adviseren. Heb je deze niet, dan kan je problemen moeilijk oplossen en is de kans op promotie kleiner of een verbetering moeilijker te behalen. Met name na het midden van de maand zal je de meeste kans maken om te ontwikkelen. Je moet echter wel in het 1ste deel van de maand dingen doen, die hier toe bij kunnen dragen. Planning en ordelijkheid zullen de sleutels zijn om er in april een goede zakelijke maand van te maken. Op financieel gebied kun je in het begin van de maand negatieve zaken meemaken, maar gaandeweg de maand zal het steeds beter gaan. Je dwingt dit zelf af door je krachtige vaardigheden om financiële voordelen te behalen. Je kunt uitstekend handelen en bent prima in staat om nieuwe inkomsten te verkrijgen. Sociaal ben je in staat anderen te helpen om zich financieel te verrijken. Dit kan later dit jaar wel eens positieve gevolgen hebben, omdat je een flinke goodwill opbouwt, maar je dient dan wel geduld te houden. Mensen die een investering willen doen, kunnen deze dus beter nog niet doen, tenzij er al kant en klare plannen waren, die eerlijk en overdacht zijn. Dit kun je het best in het 2de deel van de maand doen. In het algemeen zal april een moeilijke en tegelijk ook zeker wel krachtige maand zijn om kansen af te dwingen en om mensen te ondersteunen. Mensen die academisch actief zijn, kunnen vooruitgang boeken. Mensen die hier de plannen toe hebben, doen er verstandig aan concrete plannen te maken. Ben je leidinggevend, leraar of mentor, dan kun je mensen flink ondersteunen en motiveren om de maand op krachtige wijze door te komen.

Mentale en fysieke gezondheid
De Volle Supermaan van de 8ste zal 04:35:36 aan de hemel verschijnen. De Maan zal groot en glanzend lijken, waarbij de natuur zich lijkt te herstellen. Er zijn aanwijzingen dat deze Volle Maan een reinigende werking op ons kan hebben. Daardoor zal deze in staat zijn negatieve energie op te ruimen en voor een nieuw begin te zorgen. De Volle Maan zal energie uitstralen die ons kracht geeft en ervoor te gaan en te zorgen dat we met zijn alles onze schouders er onder zetten om de gezondheid weer onder controle te krijgen en het coronavirus aan te pakken. Veel mensen zullen weerstand krijgen of, als ze ziek geweest zijn, weerstand hebben. Let op, dit geldt dus niet voor mensen die een zwak gestel hebben, jonge baby’s en ouderen. Zij zullen wel degelijk op moeten passen dat er een gevaar heerst die niet onderschat moet worden. De Maan zal zich ook richten op het zakelijke aspect van ons leven. Velen van ons zullen moeite hebben het hoofd boven water te houden. Doelen, ambities en idealen staan onder druk en dit kan zowel mentaal als fysiek veel druk geven. We kunnen de energie van de Maan gebruiken om ons er bovenop te werken en te strijden tegen kwade energieën die er over de wereld reizen. De Nieuwe Maan van de 23ste zal 04:27:00 zijn en deze wordt voorafgegaan door een meteorenregen. Deze krachtige energieën zorgen dat mensen gedwongen zullen worden om empathisch en begripvol naar anderen te zijn. Het zal belangrijk zijn niet vanuit jezelf te denken, maar te kijken wat anderen vinden. Durf te spreken en fouten toe te geven. Dit zal zorgen dat jij beter in staat bent mentaal lekker in je vel te zitten. April zal voor alle tekens een maand worden waarin verandering plaatsvindt en er mentaal en fysiek veel zal gebeuren. Leeuwen hebben vaak een krachtig, robuust lichaam met brede schouders en krachtige spieren. Je bent vastberaden en weet wat je wilt. Je kunt met ups en downs te maken krijgen en dit zal voor mentale problemen zorgen, maar ook fysiek kan dit zijn weerslag hebben. Ouderen of mensen met een van nature zwak hart kunnen extra problemen ondervinden en anderen kunnen problemen met het zenuwstelsel en een verstoorde bloedsomloop krijgen. Let deze maand op dat je rug kwetsbaar is, waardoor je op moet passen bij sport of zware werkzaamheden. Je zult zelf verantwoordelijk voor je gezondheid zijn, waarbij jij jezelf moet controleren. Je kunt beter arm, maar gelukkig leven met geliefde mensen, dan dat je rijk bent en het gevoel hebt dat je ongelukkig bent. Mochten er fysieke problemen zijn, waarvan je denkt dat er meer aan de hand is, dan doe je er goed aan langs te dokter te gaan. Voorkomen, is altijd beter dan genezen. Je doet er goed aan je voedingspatroon onder de loep te nemen, wat vaker te wandelen en te stoppen met roken of alcohol. Lukt dit je dan zal je merken dat je al snel een stuk gezonder zal worden.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Er is t/m eind mei een planetaire uitlijning met negatieve energie op de Aarde. Er is een onverklaarbare energie vanuit de kosmos en er zullen schokkende veranderingen zijn, waarbij het eind niet in zicht is. Vanaf de 4de zal de Jupiter-Pluto verbinding zorgen dat er overal op de wereld versterking van het gezag komt en wellicht is dit goed om orde te herstellen. Voor de burgers zal dit moeilijk zijn, omdat we minder gewend zijn aan discipline. De schrik zal er in ieder geval inzitten, mede omdat we feitelijk niet weten wat het coronavirus teweeg brengt en of er meer ellende aan zit te komen. Vanuit de kosmos zijn er duidelijke signalen, die aangeven dat we pas op de plaats moeten maken. Mercurius zal tussen de 11de en 27ste door de Ram reizen. Hierdoor kunnen mensen impulsief en ongeduldig zijn. Er kan zelfs een grote mate van intense prikkelbaarheid zijn. Omdat Jupiter en Pluto de 24ste t/m de 26ste een gespannen verhouding met Mercurius aangaan, zijn deze dagen cruciaal. Deze planeten zullen echter de gehele maand zorgen dat de meeste mensen eerlijker worden en begrijpen dat we zo niet door moeten gaan. Deze hemelse combinatie zal in staat zijn extreme veranderingen en transformaties te creëren. Ondanks dat mensen meer empathie en begrip krijgen, moeten we oppassen dat er ook mensen en organisaties zijn, die misbruik van de huidige ellende maken, waardoor er wel degelijk verwarring en onrust zijn.

Er zijn aanwijzingen dat april een maand is, waarin het de start zal zijn dat sommige huidige politieke leiders het veld ruimen. Niets zal zomaar veranderen, we zullen een moeilijke tijd ingaan. Daarbij zullen veel mensen vrede met een nieuwe orde hebben, maar anderen zullen hier moeite mee hebben of er zelfs tegenin gaan. Er zullen mensen zijn die oude gewoontes oppakken en zij laten zich dan meer leiden door negatieve planetaire energieën. Bescheidenheid zal veel meer goeds brengen en laten we dan ook met zijn allen zorgen dat we hulp geven aan zwakkeren in de maatschappij. Ben jij dit zelf, wees dan niet bang dit aan te geven en vraag hulp. Mensen kunnen deze maand fysieke problemen ondervinden en dat is natuurlijk logisch, omdat het coronavirus invloed houdt. Het zal een langdurig proces zijn, waarbij de medische wereld zoekt naar een vaccin. April geeft te zien dat relaties tussen mensen veranderen en er ook maatschappelijk het een en ander verandert. Er zal een soort revolutie plaatsvinden, waarbij we radicale beslissingen moeten nemen. Waar maart al flink wat verschuivingen liet zien, zal dat in april nog intenser doorgaan en zullen kosmische energieën gericht zijn op uitroeien van het kwaad, waarbij er een intense strijd kan zijn Pas op voor deze strijd der machten, omdat die niet alleen op Aarde, maar ook in hogere energieën plaatsvinden. Positief aan de coronacrisis is dat we meer in staat zijn bepaalde zaken aan te pakken. Mensen in de zorg, dienstverlening, het onderwijs en andere belangrijke beroepen zullen beloond worden. De kosmische energie zal de regering hier van doordringen.

Vanaf eind maart reist Mars al in de Waterman en Venus vanaf de 3de door de Tweeling. Deze energieën zorgen dat er in de liefde het een en ander verandert. Mensen zullen merken dat het gezin belangrijk is en dat familie en vrienden nodig zijn om zich veilig te voelen. Wij zijn minder op uiterlijk en financiën gericht, maar meer op de intellectuele en emotionele aard van mensen. Gemiddeld worden mensen veel socialer en zetten we ons minder naar elkaar af en trekken we meer naar elkaar toe. Singles zullen veel minder bezig zijn met zoeken naar liefdes- of seksuele relaties. Zij neigen naar een vriendschappelijke sfeer met platonische relaties. Mensen die gebonden zijn, zullen de neiging hebben elkaar vrijheid te geven. Dit zal, ondanks of misschien wel juist door de corona, zorgen voor meer liefde en vriendschap tussen mensen. Er is minder jaloersheid en we zijn minder bezitterig, waardoor de negatieve invloed van deze crisisperiode ook een positieve component kent. We zullen meer dan anders communiceren en vooral door naar elkaar te luisteren. Problemen en misverstanden kunnen opgelost worden. De planeten zorgen er dus voor dat er gunstige, intense energieën zijn om op een nuchtere en rationele wijze in het leven te staan. Mensen kunnen op een objectieve wijze gesprekken voeren en er zal veel ruimte zijn voor optimisme en ontspanning. Jupiter en de Zon zullen rond het midden van de maand voor kracht zorgen, waardoor er zeer mooie energieën aankomen, die wel eens kunnen zorgen voor het (tijdelijk) overwinnen van het coronavirus. In onze weekhoroscoop zal ik er uitgebreid over schrijven. De Zon zal de 19de naar de Stier reizen en Mercurius de 27ste. Omdat ook Uranus een verbinding met aangaat, is er ook vanuit daar een zeer krachtige energie. Veel mensen zijn praktisch ingesteld en vindingrijk om deze moeilijke maand door te komen. Er zal een gewenning zijn en mensen kunnen toch lekker in hun vel zitten. Pas op dat er rond de 29ste een waarschuwing vanuit de kosmos kan komen, die zelfs angst kan opwekken. Op zich hoeven we er niet bang voor te zijn, maar het kan net even die druppel zijn, die mensen nu niet kunnen gebruiken. We raden aan vooral geliefden op te zoeken en tijd te besteden aan mensen die belangrijk zijn, maar waar je op emotioneel gebied net niet die aandacht aan hebt gegeven die zij verdienden. Houd hierbij wel de richtlijnen in de gaten die de overheid geeft. Je kunt mensen tegenwoordig via de app en andere communicatiemiddelen opzoeken.