Maandhoroscoop Leeuw

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Leeuw

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - Mei 2019

Overzicht voor de Leeuw
Het is een fijne maand. Blijf wel bescheiden en neem zoveel mogelijk de middenweg. Wees dus niet te extreem bij wat je wel of niet wilt. Je bent op zich sterk en hebt veel zelfvertrouwen. Er wordt gesteld niet te impulsief te zijn en rationeel te handelen. Het is een maand, waarin je op financieel gebied veel kunt bereiken als gevolg van investeringen, loonsverhoging, hogere winst en voor mensen die met in- en verkoop bezig zijn. Er wordt gewaarschuwd dat je niet teveel tijd aan je werk moet besteden, maar dat mensen in je directe omgeving ook je aandacht nodig hebben. Mocht je de kans hebben, dan is een klein reisje aan te raden. Mei wordt een romantische maand voor zowel singles als gebonden mensen. Tot en met de 10de weten Leeuwen prima wat ze doen en wordt aangeraden veel te overleggen en strakke doelen te stellen. Heb je een eigen bedrijf, zorg dan dat je goed weet wat je van je klanten en medewerkers verlangt. Houd concurrenten goed in de gaten en tracht de juiste dingen te doen om meer klanten aan te trekken. Verder is het belangrijk achterstallig werk af te ronden, omdat je anders in de problemen kunt komen. Stel scherpe doelen en zorg voor een deadline om goed te presteren. Werk je voor een baas, dan is het een prima tijd om je in de kijker te spelen. Je kunt goede kansen krijgen en er wordt aangeraden ze niet te laten liggen. Singles zullen weinig met romantiek bezig zijn, maar merken dat vrienden en familie begaan zijn.

Ben je gebonden, dan kun je verrast worden door datgene wat je partner voor je in petto heeft. Van de 11de t/m de 21ste komt er een actieve periode aan en kun je maar beter gebruik van deze energie te maken. Er zijn mogelijkheden op financieel gebied, met zakelijke projecten, familie en gezin. Neem kansen aan om te ontplooien qua werk en studie. Ben je eigenbaas dan wordt aangegeven dat je iets meer moet doen om klanten en werknemers tevreden te stellen door meer aandacht te geven. Ben je gebonden, doe er dan alles aan je familieleven en liefde te versterken.

Ben je single, dan is dit een prima periode voor een zielsverwant. Dit kan een verrassende wending nemen. Wel dien je vaker weg te gaan, om geluk af te dwingen. Vanaf de 22ste is er veel positiviteit, waarin er veel rust komt. Soms zal je jezelf toe moeten spreken om niet te verzaken. Het is een goede periode voor investeringen, maar blijf wel bescheiden. Werknemers zullen weinig veranderingen hebben en zullen tevreden zijn. Het is een goede periode voor vriendschap. Je hebt het erg nodig om je gevoel te delen en te zorgen dat je meer contacten hebt. Je hoeft er weinig voor te doen, behalve jezelf te blijven. In de laatste dagen moeten er wel belangrijke besluiten genomen worden.

Liefde en relaties
Het is een maand, waarin bewustzijn en onderbewustzijn actief zijn. Je hebt niet altijd controle. Je hebt graag de leiding, maar je onderbewustzijn is moeilijk te controleren. Soms kan je daardoor wat dwars worden, uit onzekerheid. Tracht dit onder controle te houden. Je hoeft heus niet altijd te doen wat mensen in je omgeving zeggen, maar zorg dat je empathisch en meegaand bent. Je bent krachtig genoeg, waardoor mensen respect hebben. Let de 1ste dagen op dat er een sluipend probleem kan zijn dat aandacht nodig heeft om grote problemen te voorkomen. Deze dagen zijn spannend en romantisch, zowel voor gebonden mensen als singles. De 6de komt Mercurius in de eigenwijze Stier. Je kunt dominant zijn en als je partner dit niet accepteert, kun je intens reageren. Druk dit de kop in, omdat je anders te maken krijgt met onderdrukking en dit is niet de basis van een relatie. Ben je single, dan kan je heftig reageren en dit trekt mensen aan, die niet bij je passen. Je vindt dit spannend, maar doet er goed aan er niet te serieus op in te gaan.

De 8ste zal jouw heersende hemellichaam de Zon een sextiel vormen met de dromerige Neptunus. Dit kan jouw gemoed prikkelen en niet altijd goed. Er wordt aangeraden met je emoties in contact te komen en te durven voelen in plaats van alles te beredeneren. Je zult zien dat dit een goede invloed op geliefden heeft. De 8ste t/m de 13de is fantastisch met fijne emoties en romantiek. Er zijn voorspellende dromen en je hebt fantasie, waardoor je ook in realiteit mooie dingen meemaakt. Deze dagen trek je mensen aan, die bij je passen. Sta je ervoor open, dan is het mogelijk een nieuwe relatie te starten. Ben je gebonden, dan ben je liefdevol en sympathiek en is je partner graag bij je. Nog meer goed nieuws is als de Zon de 13de een driehoek met de retrograde Pluto vormt en je op een prettige wijze erg passioneel bent. Ook is er voor singles grote kans op een nieuwe persoon. Er wordt voor de 13de t/m de 15de aangeraden niet oppervlakkig te zijn tegen je partner en je diepste gevoelens te laten zien. Singles moeten opletten geen geld uit te geven aan het kopen van liefde. Pas goed op als iemand, die jij leuk vindt, teveel met geld bezig is. Het 2de deel van de maand is op gebied van erotiek intens. Venus gaat de 15de de bezitterige Stier in. Het is belangrijk jaloersheid, woede en strijd te controleren.

Ben je single, dan doe je er goed aan alleen op iemand in te gaan, die tegen je opgewassen is. Ben je gebonden, dan kunnen jij en je partner intense problemen krijgen. De 16de zal Mars naar de Kreeft reizen en dit geeft emotionele spanningen. Wil je dit deel van de maand gezond in een relatie staan, dan zal je in staat moeten zijn te communiceren en compromissen af te sluiten. De 18de komt de Volle Maan in de Schorpioen. Passie en seks zijn prima en singles hoeven niet bang te zijn dat iemand hen claimt, omdat seks de voornaamste drijfveer is. In een relatie kun je met de juiste partner erotische tijden meemaken. Let op passie kan ook frustratie geven. Van de 19de t/m de 21ste zal de Zon in de slimme Tweeling komen. Ook zullen de Zon en Mercurius in de nuchtere Stier verblijven. Daardoor ben je rationeler, maar kun je ook over gevoelens praten. Je bent liefdevol, maar ook in staat tot diepgaande gesprekken. In een relatie is er ruimte voor versterking van de band. Ben je single, dan wordt aangeraden te daten of stappen. De 26ste en de 31ste moet je op emoties letten. Je hebt de neiging om minder controle te hebben en dan kunnen heftige emoties je flink parten spelen.

Carrière en zakelijkheden
Mercurius vormt een krachtig sextiel met Mars in de Tweeling. Hierdoor ben je open en enthousiast en vindt het fijn om waardering te krijgen. Of je nu eigenbaas, leidinggevende of medewerker bent, je laat een goede indruk achter. Het is een prima periode voor nieuwe ideeën en doelen. Mercurius zorgt voor intellect, Mars voor passie en de Tweeling voor enthousiasme. Je doet er goed aan vooral samen met mensen leuke dingen te bedenken. Deze planetaire energie zorgt dat je iets uit het verleden terug kunt krijgen. Deze kan de hele maand blijven en kan gaan om bepaalde mensen uit het verleden waar je mee samen gaat werken, maar kan ook gaan om een bepaalde baan of project die je eindelijk krijgt. Je moet bereid zijn risico’s te nemen en buiten je comfortzone te treden. Ook bestaat de kans dat er iets onverwachts gebeurt, maar over het algemeen zal dit wel iets goeds zijn. De 5de zal de Nieuwe Maan, in de Stier, in jouw sector van carrière bewegen. Dit biedt mooie kansen en alles wat je nu zaait, kan tijdens de Nieuwe Maan van juni geoogst worden. In de periode van de 6de t/m de 8ste zal de Zon een sextiel vormen met de intuïtieve Neptunus. Dit brengt geluk en zorgt dat je alles wat je nu doet tot een goed einde brengt. De 10de t/m de 11de zijn geluksdagen. Mensen die zeer belangrijke activiteiten moeten doen, kunnen die het best nu doen. Wil je een nieuwe baan, contracten afsluiten of beslissingen nemen, dan kunnen deze goed uitpakken. Ook is het een prima tijd voor communicatie, zowel verbaal als schriftelijk. De 13de is er een spannende driehoek tussen de Zon en passionele Pluto. Dit biedt enorme kracht, waarbij je in staat bent grote veranderingen in te voeren. Mensen die een eigen bedrijf willen, kunnen prima stappen maken. Let op dat Pluto ook kan zorgen voor conflicten en problemen. Met name de 13de en 14de kun je beter geen risico nemen. Los eventuele kleine storingen gelijk op. Overigens hoeft dit niet alleen met mensen te zijn, maar moet je ook goed op je veiligheid letten.

Venus reist de 15de naar de Stier en Mars naar de Kreeft. Dit geeft gelukkige energie en vooral omdat Venus door je sector van carrière reist zal je financieel veel bereiken. Je moet er wel hard voor werken en dat is niet altijd makkelijk. De Kreeft kan jou emotioneel maken en dan heb je de neiging terughoudend te zijn. De Zon zal de 21ste in jouw sector van doelen en wensen komen. Met name in de periode van de 19de t/m de 21ste zal je hier veel mee kunnen. Je bent creatief en alhoewel nog steeds bescheiden bent, ben je actief zijn en werken mensen graag met je samen. Vanaf de 22ste ben je veel minder terughoudend. Je bent enthousiast en ambitieus. De laatste dagen zal de driehoek tussen Venus en Saturnus je zowel emotioneel als rationeel sterk maken. Daardoor kun je prima bemiddelen en weet je wat je moet doen om je werk af te ronden. Ook kun je mensen prima de weg wijzen bij problemen.

Mentale en fysieke gezondheid
Je bent een Leeuw en die is meestal krachtig, maar je moet deze maand opletten dat er ook wat kracht weg kan vloeien. Er zijn allerlei kosmische krachten en die geven niet alleen energie, maar zullen ook nemen. Verder zijn er veel zakelijke en privéactiviteiten die tijd in beslag nemen. Daardoor heb je niet altijd tijd en energie om te gaan sporten of naar buiten te gaan.

Let op als je veel zittend werk doet, dan doe je er verstandig aan je geregeld fysiek in te spannen. Met name Mercurius in de Stier zal je vanaf de 6de koppig maken, waardoor je dit niet altijd wilt doen. Tracht weerstand te bieden. Vanaf de 15de kunnen zelfvertrouwen en humeur onder druk staan als Mars naar de Kreeft reist. Je bent graag actief en wilt altijd winnen, maar nu merk je dat je minder sterk bent. Daardoor ben je onzeker en dan kan je dit uiten in jaloers en koppig gedrag. Laat je niet kennen Leeuw en bedenk dat je niet altijd de 1ste hoeft te zijn. Gebruik je vurige temperament verstandig. Vanaf de 21ste zullen de Zon en Mercurius in de Tweeling komen en dit geeft energie om je lekker te voelen en krachtig in het leven te staan.