Maandhoroscoop Leeuw

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Leeuw

Maandhoroscoop Leeuw

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - September 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken


Algemeen

De vorige maand eindigde je actief en kon je op veel gebieden resultaten behalen. Daarom zal je aan het begin van de maand de neiging hebben even wat meer te ontspannen. Er is aan het begin van de maand intense planetaire activiteit en die kan je zeker gebruiken om ontwikkelingen af te dwingen. De Leeuw zal samen met de planeten in staat zijn om hand in hand het leven op te zoeken. Zakelijk is het een prima periode, waarbij je goed samenwerkt en mensen opzoekt waar je prima mee samen kunt werken. Ook andere relaties kunnen goed verlopen. Het maakt niet uit wat voor soort relatie jij met iemand hebt, de fantastische energie zal zorgen dat je veel gedaan krijgt en mensen je waarderen om wie je bent. De 2de zal de Volle Maan veel energie geven, waardoor je spiritueel sterk bent. Je kunt voorspellende dromen ervaren en er kunnen hogere energieën aan je geopenbaard worden. Gebruik deze, omdat ze je de juiste ingevingen geven. Een andere krachtige energie komt vanuit de Zon in de Maagd, die een vierkant vormt met Uranus in de Stier. Er is flink wat aarde-element, die je kunt gebruiken om problemen op te lossen door logisch na te denken en je gezonde verstand te gebruiken. Pas op dat je niet te bureaucratisch bezig bent, omdat dit zorgt dat je star kunt worden. Je kunt dan details minder goed bekijken en fouten maken.

De 5de zal de communicatief sterke Mercurius een fantastische energie delen met de sensitieve en luxe Weegschaal. Je kunt prima voor jezelf zorgen, maar let op dat je niet te egocentrisch wordt. Probeer balans te vinden in de interacties met andere mensen. Beter kan je vragen hoe zij het doen en welke suggesties ze hebben. Blijf bescheiden en plaats jezelf niet teveel op de voorgrond. Tot laat in de maand zal je sensitief en sensueel zijn en wordt er aangeraden creatief bezig te zijn. Dit kan op verschillende gebieden zijn, zoals schrijven, muziek, schilderen of andere kunstzinnige vormen. De 6de zal je bevallige Venus in jouw teken terechtkomen. Je kunt dan zeer charmant zijn en bent in staat zowel in familie, bij vrienden als in de liefde veel positiviteit te brengen. Het wordt een periode van liefde, maar ook van een vergroting van je inkomsten. De 10de t/m 15de ben je qua gezondheid sterk en kun je eventuele kwetsuren of ziektes aanpakken. Je bent actief en doet er alles aan gezond te blijven of te worden. De 16de t/m de 21ste gebeuren er veel nieuwe dingen. Je kunt voldaan en trots zijn bij de dingen die je nu ontwikkelt of uitvoert. De 25ste t/m de 29ste bereik je vooral in de liefde veel en is er niet alleen kans op verbetering van een huidige relatie, maar kunnen singles ook een grotere kans maken op een nieuwe partner. Met name de ambitieuze Saturnus zal vanaf de 28ste positiviteit brengen, omdat deze uit retrograde beweging stapt. Je intuïtie zal scherp zijn en je bent rationeel zeer sterk, waardoor het een prima tijd is om nieuwe doelen te stellen en deze uit te voeren. Ook kan je nadenken over wat je in de toekomst kunt gaan doen.

Liefde en relaties
Het is een maand van edelmoedig gedrag. Er wordt aangeraden om leuke geschenken en meer tijd aan je partner te schenken. Je zult merken dat je partner dit waardeert en liefde teruggeeft. Lukt het jezelf weg te cijferen, dan wordt het een maand met verrassingen, cadeautjes en activiteiten. Zit je lekker in je vel, dan kan je met tegenspoed omgaan, zodat je geen problemen ondervindt. Toch kunnen er kapers op de kust zijn, waaruit een bedreiging kan ontstaan die jou niet blij zal maken. Dit kan invloed hebben op jouw relatie of op jouw contact met iemand waar je een relatie mee op zou kunnen starten. Het zal niet nodig zijn om al te heftig te reageren. Ben je zeker van jezelf en geef je een partner voldoende aandacht, dan maakt een concurrent weinig kans. Je moet zorgen dat er gelijkwaardigheid in de relatie is en dat niemand de baas is. Er zijn voor singles kansen om een nieuwe persoon te ontmoeten. Je moet wel relaxt blijven en zeker geen jaloers gedrag laten zien. Die neiging heb je wel en niet alleen naar een concurrent, maar ook naar mensen waar de ander mee omgaat. Bedenk dat ieder persoon eigen keuzes moet maken en vertrouw op jezelf. Het is in het algemeen een prima maand om te bekijken hoeveel geld je hebt en wat je kunt gebruiken om je privéleven leuk te houden. Familie heeft een positieve invloed en helpt je om geen fouten te maken en juiste besluiten te nemen. Voor de vrouw is een huidige relatie koeler. Houd emoties onder controle en gebruik wijsheid om veranderingen aan te brengen. Single vrouwen doen er goed aan zichzelf onder de loep te nemen. Het maakt je aantrekkelijk als je minder op jezelf gericht bent. Voor de man wordt aangeraden je partner niet al te jaloers te maken. Dit kan averechts werken, waardoor uiteindelijk jij ook jaloezie kunt voelen. Singles doen er goed aan om minder branie te hebben en niet te dominant te zijn, omdat vrouwen anders geen relatie met je aan durven te gaan. Op seksueel gebied zal de Volle Maan de 1ste periode veel invloed op je hebben. Deze kan al vroeg in de maand op emotioneel gebied passionele energie op je afsturen. Daardoor ben je niet alleen erg intiem in de liefde, maar kan je genieten van een partner die jou op kan winden. Je bent misschien wel bezitterig, maar dit vind een sekspartner juist erg spannend en opwindend. Je kunt zeker tot de 12de sensueel zijn en zal er alles aan doen een partner te verwennen en lief te hebben. In de periode van de 13de t/m 18de zal je erg romantisch zijn en vind je het fijn mysterie op te zoeken en mensen te verleiden. De Nieuwe Maan zal je wel eens belasten, omdat je niet alleen passie belangrijk vindt, maar ook een spirituele band met je partner. Niet iedereen is daar van gediend en dat kan dan teleurstellingen geven. September is een intense maand vol intimiteiten en fantasieën, maar ook een van emoties die jou wel eens tot last kunnen zijn.

Carrière en zakelijkheden
Er kan voor de Leeuw een zeer spannende, maar tegelijk onvoorspelbare maand aankomen als het gaat om carrière, prestaties en financiële zaken. Het is belangrijk overzicht te krijgen welke taken je weg kunt schuiven en welke er absoluut gedaan moeten worden. Hier kan je nog wel eens moeite mee hebben en je doet er dan goed aan om hier ondersteuning bij te vragen. Zorg dat dringende zaken, projecten en taken die niet uitgesteld kunnen worden wel gedaan worden. Loop je hier achterstand mee op, dan die je deze zo snel mogelijk op te lossen. Het is wel een prima maand om dingen te doen, die zorgen dat je toekomst veel goeds op kan leveren. Met name mensen die op een originele manier in het leven staan, zullen jou aantrekken. Leeuwen die uitgerust van vakantie terugkomen, zullen overigens meer bereiken, dan mensen die gefeest hebben of energie misbruikt hebben. Pas in dit geval zeker op met het corona, omdat een verkeerde omgeving jou al snel in de problemen kan brengen. Kom je vitaal terug, dan kun je hard werken en heb je kracht om allerlei taken af te ronden en nieuwe te starten. Zo niet, tracht dan even rustig aan te doen en houd je gezondheid in de gaten. Wacht tot na de 5de, omdat Mercurius dan een zeer goede werking op jou heeft. De meeste Leeuwen kunnen dan goed samenwerken, maar moeten ook wel opletten dat ze niet te dominant zijn. Iedereen waar je mee samenwerkt, heeft nu eenmaal een eigen mening. Luister naar hun gedachten en ideeën, dan zal je merken dat mensen veel beter op jou reageren, dan als je zelf het woord voert. Wees relaxt en dring niet je eigen mening op. Je ervaart deze maand een zeer sterke drang om te handelen en winsten of meer inkomsten binnen te halen. De planetaire energieën zijn hier zeker zeer geschikt voor met Venus en de Zon als versterkers van Mercurius. De vrouw dient serieus na te denken wat ze moet doen om haar carrière een positieve impuls te geven. Denk niet alleen na over kansen die je af kunt dwingen, maar ook op de zakelijke contacten die je om je heen hebt. Praat met mensen en bekijk hoe ze je kunnen helpen. Het is een positieve maand voor promotie, een nieuwe baas of positie. Je bent ambitieus en kunt veelbelovende plannen hebben. Voor de man is er financieel veel mogelijk en zijn er weinig geldproblemen. Je vindt het moeilijk om dingen te begrijpen en hebt moeite om onderscheid te maken tussen belangrijke taken of taken die nog even kunnen wachten. Er wordt aangeraden niet teveel geld uit te geven aan onbelangrijke zaken. Je kunt die neiging nog wel eens hebben, maar dit kan dan meer last dan plezier geven.

Mentale en fysieke gezondheid (met een herhaalde waarschuwing voor alle tekens)
Er zijn flink wat beschermende planeten, die zorgen dat mensen kracht ondervinden om sterk in het leven te staan en bedreigingen het hoofd te bieden. Let echter op dat we te maken krijgen met bepaalde planeten die zorgen voor opstand en conflictueuze energieën. Daardoor zijn er zeker waarschuwingen te plaatsen. Er zijn grote tegenstellingen tussen mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die gangbare normen en waarden overtreden. De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers. Daardoor zal september een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken. De Zon zal vooral de 1ste drie weken kracht bieden en gezamenlijk met planeten in aardetekens bescherming bieden. De Volle Maan kan echter de 1ste week voor grote problemen zorgen, omdat ziektes meer kans hebben zich te ontwikkelen. Dit geldt niet alleen voor corona, maar ook voor andere ziektes die zich kunnen openbaren. Ik gaf al eerder aan dat het coronavirus halverwege september sterker zal worden als Jupiter uit de retrograde beweging gaat. Dat wordt er daarna niet beter op, omdat Saturnus eind september en Pluto begin oktober ook uit deze retrograde beweging gaan. Blijf dus oppassen mensen! Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde. Ook anderen mogen denken en voelen wat ze willen. Opstandigheid zal deze periode een grote rol spelen.

Een Leeuw verbruikt heel erg veel energie en zal dit deze maand ook zeker doen. Het is erg belangrijk om verbruikte energie weer aan te vullen. Het is raadzaam er heel verstandig mee om te gaan. Je hebt de neiging teveel vlees en brood te eten en minder fruit en groenten. Het is raadzaam vers vruchtensap te drinken. Druiven zijn zeer goed. Heb je moeite om te slapen, dan is het verstandig later op de avond kruidenthee te drinken. Met name honing en fruitsuikers zijn zeer goed hierbij, maar deze kan je ook met een ouderwetse warme melk bereiden. Ga ook geregeld de natuur in en vooral om te joggen of te wandelen. Heb je de kans, die dit dan het liefst in de ochtenduren, omdat je dan je lichaam gelijk al actief maakt en dit heeft een gunstige werking op de verdere dag. Voor de vrouw kan een bepaalde chronische ziekte verergeren. Tracht niet teveel te werken en belast je niet teveel. Je immuunsysteem kan namelijk zwakker worden en vooral als je stress ondervindt. Gebruik je middelen hiertegen, doe dit dan alleen op doktersadvies. De man dient zijn energie er uit te gooien door een kracht- of vechtsport. Dit helpt niet alleen gewicht kwijt te raken, maar versterkt je lichaam. Er wordt aangeraden havermout en granaatappels te eten, omdat deze een gunstige werking op je bloedspiegel hebben.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Tot de 22ste biedt de Zon in de Maagd een krachtige herstellende energie op zakelijk en financieel gebied. Orde en regelmaat zijn belangrijk, waarbij Jupiter, Saturnus, Pluto en Uranus, in een aardeteken, voor ondersteuning zorgen. De 2de brengt de krachtige Volle Maan in Vissen een langzamere stofwisseling en je moet dan ook alert blijven. Dat is in deze coronatijd belangrijker dan gewoonlijk. Zelfs de kleinste ongemakken of ziektes kunnen nu de fysieke weerstand verlagen. Wonden zullen moeilijk genezen en ons bloedsysteem kan verstoord raken, waardoor we eerder ziek worden. Ook is er een grotere kans op een slecht humeur bij mensen. Voordeel is dat we empathisch zijn, waardoor we in sociale contacten geregeld in staat zijn anderen te helpen. Mensen die minder lekker in hun vel zitten, kunnen hun heil zoeken bij genotsmiddelen zoals drugs en alcohol. Anderen kunnen zich meer richten op snacks, snoep en andere ongezonde producten. Tracht dit onder controle te houden en zorg dat je juiste keuzes maakt. Onthoud vooral dat je lichaam deze 1ste week erg gevoelig is en dat alles wat er gebeurt invloed op je zal hebben. Verslavende producten hebben een sterker effect en kunnen grote problemen geven. Het 1ste deel van de maand zal Mercurius, in de Maagd, een driehoek vormen met Pluto in de Steenbok. De Zon staat tegenover de Maan. Daardoor kunnen verantwoord levende mensen over het algemeen prima energie tegemoet zien. Neem je levensstijl onder de loep en tracht positieve verandering te behalen.

Venus in de Kreeft geeft sympathie en is t/m het eind van de maand gericht op romantiek en erotiek, terwijl Mars, in de Ram, voor dynamiek en passie zorgt. Venus staat de 2de tegenover Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen nuchter zijn en minder met romantiek en relaties bezig zijn. Voordeel is dat je verantwoorde keuzes maakt. De Zon vormt een driehoek met Uranus in de Stier. Pas op dat Uranus opstandig maakt en bestaande routines in de war raken. Ben jij opstandig, toom dit dan zo mogelijk in. De 3de t/m 5de speelt Mercurius een sterke rol als deze een driehoek vormt met Saturnus in de Steenbok. De 5de reist Mercurius naar de Weegschaal, wat gunstig is voor relaties. Ook Venus, die de 6de de Leeuw in gaat, is gunstig voor mensen, maar Mars in Ram brengt intense, niet altijd positieve emoties. Positief is dat men vaak goed met elkaar omgaat. Het is op individueel niveau een tijd van ontdekken en ontwikkelen van vaardigheden. Problemen of conflicten kunnen makkelijk opgelost worden. De 9de vormt de Zon, in de Maagd, een driehoek met Jupiter, in de Steenbok, en reist Mars tot half november retrograde in de Ram. Venus en Mars gaan niet sympathiek met elkaar om, let dus op wisselvalligheid. Bijzonder is de tijd als de Zon in de Maagd tegenover Neptunus in de Vissen staat. Vooral de 11de moet je dan oppassen dat ratio en fantasie conflicteren. De 13de gaat Jupiter direct de Steenbok in en dit brengt zelfdiscipline aan mensen. Je kunt de rest van de maand makkelijker doelen behalen en het fysieke gestel versterken. Mensen die impulsief en explosief zijn, moeten trachten zelfbeheersing te houden.

De 14de vormt de Zon een driehoek met Pluto in de Steenbok en Venus de 15de een vierkant met Uranus. Dit vuur, in combinatie met aarde, geeft mensen de kracht passioneel te zijn, maar wel op een nuchtere en ordelijke wijze. Mensen die van zichzelf nuchter zijn, zullen vuur in hun handelen laten zien, terwijl passionele mensen juist rust ervaren. De periode van de 17de is speciaal, omdat Mercurius in Weegschaal een vierkant vormt met Jupiter, terwijl de Nieuwe Maan in de Maagd verschijnt. Mensen zijn nu erg alert en intuïtief en kunnen analytisch bezig zijn om mensen en situaties te begrijpen. De 21ste vormt Mercurius in de Weegschaal een vierkant met Pluto in de Steenbok. Diezelfde periode zal de Zon tussen de Maagd en Weegschaal problemen geven. Gelukkig biedt Venus liefdevolle energie, waardoor mensen in staat zijn het een en ander met de mantel der liefde te bedekken. De 23ste vormt Mercurius een vierkant met Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen zakelijk, ordelijk en stabiel zijn. De 24ste staat Mercurius tegenover Mars, waardoor mensen passioneler en minder ordelijk zijn. De 27ste gaat Mercurius de Schorpioen in en blijft daar tot 28 oktober. Die periode kan er een sterke mentale energie zijn en veel mensen zullen niet snel moe zijn. Geen obstakel zal groot genoeg zijn om niet te overwinnen. Het is een geweldige tijd voor passie en erotiek. In relaties genieten mensen van hun partner, maar zijn er ook verlangens naar anderen. Singles zullen geneigd zijn tot minder serieuze contacten. Het eind van de maand kent passie met Venus in de Leeuw, die een driehoek vormt met Mars in de Ram. Mensen zullen gericht zijn op erotiek en avontuur. Omdat Saturnus nu direct in de Steenbok beweegt en een vierkant met Mars vormt, is de energie op je carrière, ontwikkeling en zelfdiscipline gericht, maar ook zeker op je sociale leven vol avontuur en spanning. Je eindigt de maand dus zeer actief en mentaal sterk.