Maandhoroscoop Maagd

Lees jouw gratis jaarhoroscoop Maagd bij AstroAngels. Altijd interessant!

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september - Juni 2019

Overzicht voor de Maagd
Gebruik het begin van de maand om privé- en zakelijke problemen op te lossen en achterstallige taken af te ronden. Laat je dingen te lang liggen, dan kun je problemen ervaren, die moeilijk op te lossen zijn. Ook is het een prima maand om de natuur in te gaan en je mentaal en fysiek op te laden. Vanaf de 3de zal Mercurius namelijk in de Kreeft bewegen, wat een gunstige energie voor de Maagd is. Je hebt een liefdevolle uitstraling, waardoor mensen zich fijn bij je voelen. Je kunt gedurende grote delen van de maand genieten van een fijne, ontspannen sfeer. Er wordt de 1ste week aangeraden je huis op orde te brengen, te ontspannen en vertrouwde mensen uit te nodigen. Ook kun je problemen oplossen en oude contacten nieuw leven in te blazen. Heb je geen of weinig mensen om je heen, dan doe je er goed aan er wel mee bezig te gaan en activiteiten te doen om mensen te ontmoeten. De 5de en 6de zijn bijzondere dagen, omdat de romantiek verrassend mooi kan zijn.

Singles kunnen onverwachts iemand tegen komen, waar romantiek bij opbloeit. Vanaf de 8ste zal Venus in de Tweeling reizen en dit geeft een spannende, soms wisselvallige energie. Je bent minder stabiel, maar dat is ook wel leuk. Je hoeft niet altijd perfect te zijn en mag ook buiten je comfortzone treden. Let op conflicten die ontstaan als jij niet duidelijk bent. Ook moet je opletten dat je zowel privé- als zakelijke veel meer snelheid zal ervaren. Jij bent van nature bedachtzaam, maar dat zal je soms loslaten. De 10de t/m de 12de ben je vooral op intellectueel gebied sterk en dit trekt mensen aan, die op cultureel of educatief gebied het een en ander te melden hebben. Voor romantiek lijkt de periode van de 13de t/m de 18de fijn. Romantiek kan overal waar je komt optreden. Mensen zullen echter niet makkelijk zelf naar jou toekomen, behalve als het om vriendschap gaat. Ook is dit een goede periode om vrienden en familie op te zoeken. Vanaf de 21ste zal de Zon in de Tweeling veel energie bieden, waardoor je op creatief gebied sterk bent en je ook zeer empathisch en sympathiek overkomt. Let de 20ste en 21ste op dat je niet teveel geld uitgeeft, behalve als het om geliefde mensen gaat. Er wordt gewaarschuwd voor de periode vanaf de 25ste, omdat emoties je dan parten kunnen spelen. Er kunnen problemen ontstaan, die moeilijk op te lossen zijn. Er wordt aangeraden te gaan sporten om overtollige energie er uit te gooien.

Liefde en relaties
Het is een maand om je op empathisch gebied te verbeteren. Daar heb je wel eens moeite mee. Let hier op en vraag jezelf geregeld af wat jij doet als iemand zo tegen jou doet. Ook moet je opletten op kritiek die je naar anderen kunt uiten. Hiermee kun je mensen onbedoeld kwetsen. Het is belangrijk op je instinct te vertrouwen en alleen iets te doen als je merkt dat dit goed voelt. Ben je gebonden, dan zal je je wat losser moeten gedragen. Richt je meer op plezier en gezellige activiteiten, wees tolerant naar je partner en blijf ontspannen. Ben je single en heb je behoefte aan iemand om je leven mee te delen, dan is het een gelukkige tijd. Richt je niet op mensen die alleen voor avontuur gaan. Daar zal je korte tijd blij mee zijn, maar uiteindelijk kun je je daaraan storen. Verder wordt aangeraden om, als je al een tijd gek op iemand bent, deze nu los te laten. Heeft die nog steeds niet gehapt, dan zal dit ook niet snel gebeuren. Durf nieuwe mensen te ontmoeten, dan zal je meer geluk op je pad krijgen. De 1ste week zal je nieuwsgierig zijn. Daardoor trek je als single makkelijk mensen aan en is er veel kans op nieuwe personen. Ben je gebonden, dan heb je zin om dingen met je partner te doen, die je normaal niet snel zou doen. Dit kan flink wat romantiek teweegbrengen. De 3de zal de Nieuwe Maan storende energie brengen, waardoor je een partner soms niet kunt vertrouwen. De 4de zal dit voorbij zijn en geeft Mercurius in de liefhebbende Kreeft veel meer liefdevolle signalen. Dit blijft een groot deel van de maand zo. Toch is er een storende energie, waarbij je soms wel humeurig kunt zijn, waarbij emoties je parten spelen. De 8ste zal Venus namelijk in de Tweeling terechtkomen en dit is niet de meest positieve combinatie voor de Maagd. Dit gebeurt vooral als je onzeker bent, omdat je zelfvertrouwen dan afneemt. Er wordt aangeraden hier alert op te zijn en te vertrouwen op jouw positieve eigenschappen. Je hoeft echt niet altijd controle te hebben. Geef anderen de ruimte en laat het allemaal los.

De periode van de 10de t/m de 15de is een prima periode, waarin je je emoties onder controle hebt. Je geeft dan veel tijd aan je partner en singles aan andere geliefden. De 15de t/m de 20ste is voor de romantiek zeer positief. Het is verstandig actief bezig te zijn om liefde op te zoeken of te versterken. Alleenstaanden kunnen op verrassende wijze een nieuwe liefde in hun leven krijgen. De 21ste zal de Zon op een gunstige positie in de kosmos komen, waardoor je passioneel en liefdevol versterkt wordt. Je kunt makkelijk dingen loslaten. Je zult minder met ratio bezig zijn en richt je op liefde en warmte. Wat je deze periode ook ambieert of waar je naar op zoek bent, je zult er in slagen. Zorg dat je openstaat voor mensen om je heen. Singles kunnen aandacht krijgen van iemand die ze niet verwachten. Gebonden mensen kunnen minder verwachtingen hebben en staan daardoor liefdevoller in het leven. Vanaf de 26ste zal Mercurius in de Leeuw reizen en heb je de neiging meer aandacht te vragen. Let op dat je niet moet verwachten dat iemand steeds maar complimentjes geeft. Laat dat uit henzelf komen. Er wordt dan ook aangeraden om de energie van de Leeuw juist te gebruiken om meer zelfvertrouwen te putten.

Carrière en zakelijkheden
Je bent van nature georganiseerd en in staat op een ordelijke, zakelijke wijze door het leven te gaan. Dit doe je niet, omdat het moet, maar omdat je het erg fijn vindt orde te houden. Anderen kunnen dit wel eens als dwangmatig beschouwen en dat zal je deze maand geregeld wel eens horen. Werk je met mensen die zelf minder geordend zijn, dan zal je het deze maand wat lastig hebben met alle speelse en avontuurlijke energie van bepaalde sterrenbeelden, zoals de Boogschutter en Vissen. De Nieuwe Maan zal de 3de t/m de 5de door de Tweeling reizen en dit kan voor verrassende mogelijkheden zorgen. De Tweeling is namelijk op zakelijk gebied erg ordelijk en daar krijg je dus ondersteuning van. Bedenk hierbij dat alles wat je nu plant en start t/m de volgende Nieuwe Maan erg veel succes kan brengen. Let op dat je dit niet overdrijft en handel alleen als je zeker weet dat iets tot succes zal leiden. De 4de t/m de 7de zal je heersende planeet Mercurius invloed hebben. Vanaf de 4de zal deze planeet in jouw sector van zakelijke contacten reizen, waardoor je veel invloed kunt hebben op de mensen met wie je omgaat. Omdat Mercurius vanaf begin juli retrograde beweegt, zal je met mensen, waar je zaken mee doet of samenwerkt, dingen kunnen bedenken, die je dan in juli kunt starten. Daarbij kan je wellicht veel succes hebben. De 7de zal Mercurius een sextiel met Uranus aangaan en dit biedt enorm veel kansen in je leven. Deze hele periode ziet jouw zakelijke leven er prima uit en kan je met een gerust hart dingen doen, die je wilt doen. De 8ste zal Venus in de Tweeling terechtkomen. Omdat deze in je sector van carrière beweegt en veel invloed op jouw financiële status heeft, komt er een prima periode aan voor promotie, verhogen van je inkomen of andere gunstige financiële zaken. De 9de t/m de 11de is zelfs een goede periode om op jacht te gaan naar een nieuwe carrière. Je hoeft echter geen haast te hebben, omdat de energie tot eind van de maand bij je blijft en je dus kansen genoeg krijgt. De 14de en 15de zijn prima dagen om samen te werken en nieuwe zakelijke contacten op te doen. Hierbij is er wel iets opvallends. Met name singles zullen hier namelijk van profiteren. Mensen met een relatie kunnen meer mogelijkheid op nieuwe contacten in de periode van de 20ste t/m de 22ste hebben. Van de 16de t/m de 26ste zal een vierkant tussen Jupiter en Neptunus meer kracht geven voor samenwerkingsverbanden en omgang met collega’s, leidinggevenden en andere zakelijke contacten. De 18de is er wel een sextiel tussen Saturnus en Neptunus. Deze dagen is je intuïtie minder sterk. Ratio en nuchterheid brengen je dan veel meer. Let de 25ste en de 26ste op dat je niet altijd even lekker in je vel zit. Vooral als je onder druk staat, kan je hier last van hebben. De laatste dagen van de maand ben je overigens zowel fysiek als mentaal erg sterk als Mercurius in de Leeuw komt. Dit is een perfecte combinatie voor de Maagd.

Mentale en fysieke gezondheid
Maagden kunnen deze maand nadenken over hun fysieke en mentale gesteldheid en hoe het leven is. Dit is het gevolg van Mercurius in de Kreeft. Je kunt je afvragen of je gezond bent. Je kunt namelijk wel eens wat pijntjes ervaren. In de meeste gevallen zal dit iets kleins zijn, maar houd het in de gaten. Vertrouw je het niet, vraag dan advies aan een arts. Het wordt een maand van veranderingen en het aanpassen van je levensstijl. Richt je op dingen waarvan jezelf vindt dat ze moeten veranderen. Tot en met de 8ste zal je hier veel mee bezig zijn en kun je dingen afleren of aanleren om het een en ander te verbeteren. Na deze periode zal Venus in de Tweeling terechtkomen en kan er soms een te snelle energie zijn. Het emotioneel evenwicht kan onder druk staan, waardoor er stress op kan treden. Deze kan jou niet alleen mentaal verzwakken, maar ook fysiek. Concentreer je op hetgeen wel goed in je leven gaat. Je zult hier vooral tot de 20ste op moeten letten. Daarna zal je hulp krijgen van de Zon in de Kreeft, die jou emotioneel een positieve prikkel geeft. Je bent creatief en weet wat je moet doen om lekker in het leven te staan. Vanaf de 25ste zal je gezondheid automatisch een stuk beter worden.