Maandhoroscoop Maagd

Lees jouw gratis jaarhoroscoop Maagd bij AstroAngels. Altijd interessant!

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september - Mei 2019

Overzicht voor de Maagd
Jouw heersende planeet Mercurius zal samen met Venus en de Zon veel energie bieden. Het is een fijne maand om conflicten of andere problemen op te lossen en achterstallig werk af te ronden. Je dwingt bescheiden en sympathiek kansen af, zodat anderen je waarderen. Let op dat verkeerde keuzes weerstand en problemen geven. Alhoewel werk veel aandacht nodig heeft, is het belangrijk geregeld tijd aan je privéleven te besteden. De 1ste tien dagen zijn er veel zaken, die aandacht nodig hebben. Het is dan belangrijk je te richten op de belangrijkste zaken en andere pas later te doen. Heb je een eigen bedrijf, dan is het belangrijk controle te houden op werknemers die teveel hun eigen gang gaan. Geef duidelijke grenzen. Er zijn aanwijzingen dat er anders dingen gebeuren die jouw bedrijf schaden. Het is een tijd van communicatie, samenwerking en investering. Doe dit laatste alleen na goed advies en door er over nagedacht te hebben en niet door impulsief te handelen. Werk je voor een baas, dan is dit een relaxte periode, waarin je prettig werkt. Het is ook een periode om kinderen en ouderen in je privéleven aandacht te geven. Het is geen romantische tijd, maar er is wel ruimte voor saamhorigheid en sympathie. De 11de t/m de 21ste is geschikt om naar het verleden te kijken.

Er kunnen privé- en zakelijk contacten terug in je leven komen. Ook zijn eventuele problemen op te lossen. Er wordt aangeraden niet te star te zijn en toe te geven wat jij fout doet. Werk je voor een baas, dan kun je hard werken en hoef je niet bang te zijn dat je vertraagd wordt. Je kunt loonsverhoging vragen of inkomsten vergaren met extra werk. Heb je een eigen bedrijf zorg dan dat je voorzichtig bent en luister naar intuïtie en mensen die je vertrouwt. Bepaal zelf wat je het best kunt doen. Heb je een relatie, dan is het belangrijk naar je partner te luisteren. Deze geeft waardevolle steun voor liefde en andere privézaken, maar ook zakelijkheden. Singles of mensen met een losse relatie zijn gelukkig. Er is veel ruimte voor liefde en erotiek.

Gebonden mensen besteden tijd aan ontwikkeling van de relatie en versterken van de liefde. De laatste tien dagen zijn er interessante mogelijkheden op gebied van onroerend goed of grote aankopen. Heb je een eigen bedrijf, blijf dan verantwoord handelen, omdat je anders met juridische problemen te maken kunt krijgen. Werk je voor een baas, dan dien je besluiten te nemen, maar zal je relaxt met je werk bezig zijn. Er is voor gebonden mensen aanwijzing op een probleem met de partner. Tracht deze niet te laten escaleren en los gelijk op. Singles zijn over het algemeen relaxt en dit stralen ze ook uit. Kom je dan iemand tegen die serieus is, dan maak je een goede kans. In het algemeen is het een prima periode om nieuwe mensen te ontmoeten en bestaande vriendschappen te versterken.

Liefde en relaties
Er zijn kansen om de 1ste week gelijk leuke mogelijkheden in de liefde te bewerkstelligen. Wacht dus niet af, maar ga lekker daten of stappen of zoek leuke mensen op de sociale media. Heb je een relatie, dan wordt er aangeraden er samen met je partner op uit te trekken en leuke evenementen te bezoeken. Met name de retrograde driehoek tussen Mercurius en Saturnus zorgt dat je het erg leuk vindt om de romantiek aandacht te geven. Je bent liefdevol en kunt ook op communicatief gebied de liefste dingen op het juiste moment zeggen. Je zult een passionele energie ervaren en daar zal je zelf verrast door zijn. Tracht de controle en perfectie die je altijd nastreeft los te laten. Ga er lekker voor en denk niet teveel na, maar handel op grond van intuïtie en emoties. Omdat Mercurius door de nuchtere Stier reist, moet je opletten dat je niet te eigenwijs of koppig wordt. Die neiging heb je wel, waardoor je dit 1ste deel van de maand toch met conflicten of andere problemen te maken kunt krijgen. Ook dit kan wel eens verrassend zijn, omdat je normaal niet op deze wijze koppig bent. Gebruik je deze energie echter positief, dan ben je charmant. Je kunt zowel emotioneel als zielsmatig lekker in je vel zitten, waardoor er veel romantiek te bespeuren valt.

De 8ste t/m de 10de is een prima periode, waarin je weinig hoeft te doen om de romantiek in het leven op te zoeken. Na deze dagen moet je wat meer bezig gaan liefde te krijgen, maar blijft het een prima tijd. Singles kunnen op onverwachte momenten en plekken iemand tegenkomen, waar zij verliefd op worden. Gebonden mensen zullen de band met de partner versterken, waardoor er dingen gebeuren die de relatie naar een nieuw level brengen. Vanaf de 15de zal Venus door de Stier reizen. Je zelfvertrouwen groeit en je zult niet alleen zelf vinden dat je er aantrekkelijk uitziet, maar ook anderen kunnen liefde bieden. Je bent sexy en sensueel en het is een mooie periode om een nieuwe partner te vinden. Je bent charmant en charismatisch, dus als je hier behoefte aan hebt, dan ligt dit zeker in de mogelijkheden. Ben je gebonden, dan zal je partner ook veel tijd aan je geven. Wel dien je op te letten dat je jaloers kunt zijn en bezitterig gedrag vertoont. Je doet er goed aan dit onder controle te houden.

De 15de vormen Mercurius en Neptunus een sextiel. Daardoor is je intuïtie erg sterk en zijn er voorspellende dromen. Je zult hier veel aan hebben als je je hierdoor laat leiden. Je bent creatief en zeker in staat je partner aan te trekken. Ben je single, dan heb je een sterke karma en hoef je niet bang te zijn dat je alleen blijft. De 18de zal de Volle Maan in de sensuele Schorpioen staan. Er is een spannende energie, waardoor je buiten je comfortzone treedt. Je wilt iets doen, wat je niet snel zou doen. Daardoor zal je de 17de t/m de 19de liefde met je partner delen op een manier die jullie nog lang zal heugen. Ben je single, dan is het een prima periode om sensuele en sexy mensen aan te trekken. De verleidelijke Schorpioen prikkelt jou, waardoor je wel in staat bent romantiek en erotiek in je leven te halen. De 21ste komt de Zon in het gebied van de wisselvallige en speelse Tweeling. Voor romantiek is dit geen periode om over naar huis te schrijven, maar je kunt wel veel plezier maken. Besteed minder tijd aan romantiek, maar spreek af met sociale contacten en je partner om leuke dingen te doen. Vanaf de 27ste krijg je meer controle en rust, waardoor de romantiek meer aandacht krijgt.

Carrière en zakelijkheden
Je vraagt je wel eens af wat nu precies jouw geheim is om goed te kunnen presteren. Op zich is dit wel duidelijk. Je bent iemand die zowel mentaal als fysiek in staat is om evenwicht te bewaren. Ook ben je iemand die prima kan samenwerken, waardoor je een graag geziene collega of leidinggevende bent. Jouw heersende planeet Mercurius en de passionele en assertieve Mars zullen al gelijk veel kracht bieden, waardoor jij je geweldig voelt en er weinig is wat jou van je stuk brengt. Let wel op als je veel zittend werk doet. Je kunt dan je energie niet kwijt en hebt ook de neiging om teveel te eten. Er is dan een grote kans op chagrijn, wat een vertragende werking op je productiviteit kan hebben. Merk je dit aan jezelf, ga dan wat vaker naar buiten en zorg dat je buiten je werk om voldoende beweegt. Mei zal ook een maand van risico’s zijn. Deze doe je overigens bewust en calculeert ze dan ook in. Overigens zal Saturnus veel ondersteuning bieden, waardoor je een krachtige energie voelt om met de toekomst bezig te zijn. De 6de maken Mercurius in de Stier en de vrijzinnige Uranus een verbinding met elkaar in jouw sector van analyse, onderzoek en ontdekking. Dit geeft spannende energie, waarbij de 8ste ook nog eens de Zon een sextiel met de fantasievolle Neptunus maakt. Daardoor kan je zeker van de 6de t/m de 10de verschillende mogelijkheden afdwingen. Je wordt namelijk intellectueel geprikkeld en bent zeer moedig in hoe je in het leven staat. Omdat je veel fantasie hebt en je intuïtie sterk is, kan je nog beter presteren. Je bent zeer sympathiek gericht op mensen met wie je samenwerkt

De 12de en de 13de zijn geluksdagen, waarbij je er goed aandoet kansen af te dwingen, mogelijkheden te zoeken en belangrijke zaken op die dagen te plannen. De 15de zal Venus naar de Stier reizen en zorgen voor een verbreding van de manier hoe jij in je zakelijke leven staat. Ook Mars, die nu in de Kreeft gaat reizen, zal voor een prima energie zorgen. Je kunt goed samenwerken en mensen zullen graag bij je zijn. Moet je leiding geven, dan zal je dit op een open en daadkrachtige wijze doen. Ben je werknemer dan ben je iemand die prima onder leiding kan werken. Het is een prima tijd voor nieuwe projecten of financiële voordelen. De 21ste gaan de Zon en Mercurius in je carrièresector reizen. Dit is een gouden combinatie om veel te kunnen bereiken. Moet je op de 22ste of 23ste belangrijke contracten afsluiten of beslissingen nemen, dan moet je wel op de kleine lettertjes letten. Er zijn misleidende energieën, waardoor mensen het niet altijd even goed met je bedoelen. Vanaf de 28ste is het een gelukkige periode, mede door Mercurius, die naar de Tweeling toe aan het reizen is en de gelukbrengende Jupiter. Er zijn veel mogelijkheden, maar dan moet je dit wel zelf afdwingen. Het geluk komt niet zomaar op je af.

Mentale en fysieke gezondheid 
Het is een maand om je op fitness te concentreren. Je krijgt de zomer voor je en dan wil je er op en top uitzien. Door jouw heersende planeet Mercurius, die in het aardse teken Stier beweegt, ben je gericht op het aanpakken van je mentale en fysieke gesteldheid. Daarna zal het allemaal vanzelf gaan en kun je fysiek verbeteren. Het is overigens een prima maand voor een reisje. Hierdoor kan je lekker in je vel zitten. Tot en met de 15de moet je wel opletten, omdat er storende kosmische invloeden zijn. Vanaf de 16de zal dit veranderen als Venus de 15de de Stier ingaat. Daardoor zal je de rest van de maand gemotiveerd zijn, nieuwe doelen stellen en uitdagingen aangaan. Het maakt niet uit wat je wilt doen, als je er maar met je hart bij bent. Let op dat het vanaf de 18de belangrijk is om te sporten of andere activiteiten te doen. Dit is het gevolg van de Volle Maan in de spirituele Schorpioen. Daardoor zit je vol energie. Krop deze niet op, dan verslechterd je weerstand, omdat je metabolisme kan vertragen.