Maandhoroscoop Maagd

Lees jouw gratis jaarhoroscoop Maagd bij AstroAngels. Altijd interessant!

Maandhoroscoop Maagd

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september - September 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
Je heersende planeet Mercurius staat aan het begin van de maand in jouw teken. Daardoor ben je zeer positief en heb je een prima balans tussen je privéleven en carrière en emoties en ratio. Dat zal je gelijk de eerste dagen merken, waardoor je de maand prima op kunt starten. De vooruitzichten zijn daarbij dat de maand over het algemeen ook prima verloopt. Pas op dat je je niet te enthousiast opstelt, omdat je dan teveel energie verbruikt en op een gegeven moment je goede humeur kunt verliezen. Ook heb je dan de neiging meer geld uit te geven, dan er binnenkomt. Mercurius zal vanaf de 5de door de Weegschaal bewegen. Deze is gericht op schoonheid en luxe en daardoor zal je meer moeite hebben met het vinden van balans. Toch hecht je erg veel waarde aan praktische zaken, normen en rationaliteit. Daarnaast ben je nu iets meer gericht op waarden, gedragingen van mensen en uiterlijk. Pas op dat je niet te serieus en streng wordt als je dingen van anderen gaat verwachten. Soms liggen jouw eisen en verwachtingen te hoog. De 5de ben je intellectueel erg sterk, waardoor het een prima dag is voor nieuwe kennis en vaardigheden. Maak gebruik van deze energie, omdat je deze dag veel kunt presteren. De 6de t/m de 13de ben je over het algemeen weer in staat balans te vinden tussen emoties en ratio en kun je jezelf intomen als het om normen en waarden gaat. Je kunt zowel zakelijk als in sociale en liefdescontacten prima presteren. De 10de en 11de zijn geschikt om een bestaande liefdesrelatie te verbeteren, waardoor er goede kansen zijn op leuke activiteiten en veel romantiek. Singles kunnen deze periode meer kans hebben op een nieuwe partner. Blijf dus niet thuishangen, maar trek er lekker op uit en zoek de romantiek op.

De 14de t/m de 19de heeft vooral de Maan veel invloed op energie die Mercurius zendt. Dit is een ietwat wisselvallige tijd, waarbij er veel gebeurt, wat je niet kunt voorzien. Ga hier relaxt mee om en wees niet te star. Dat zal voor een Maagd nog wel eens moeilijk zijn. De Nieuwe Maan van de 17de zal jou ietwat kritisch maken. Je hebt alles door wat er om je heen gebeurt en bent ook erg oplettend op de handelingen van anderen. Er wordt aangeraden niet op alle slakken zout te leggen. Daarnaast gaat het er om op welke manier jij kritiek levert. Is het opbouwend, dan kan het geen kwaad, maar ben je negatief dan kan een ander onzeker worden of de aanval opzoeken. Merk je aan jezelf dat je op die wijze communiceert, dan zal je er wel iets aan moeten doen. De 20ste t/m de 24ste zorgt de Zon, die vanaf de 22ste in de Weegschaal gaat reizen, dat je prima communiceert en gevoelens op de juiste manier uit. De kosmische combinatie zorgt ervoor dat je op een goede manier de herfstperiode in kunt gaan. Er is een prima evenwicht tussen je carrière en privéleven. De 25ste krijg je te maken met stress vanuit je werk. Beter neem je wat rust en zorg je voor voldoende ontspanning. Mercurius zal vanaf de 27ste in de Schorpioen reizen. Dit geeft een mysterieuze energie en deze is niet altijd positief. Blijf voorzichtig met uitspraken over anderen en pas in de liefde op voor jaloersheid en achterdocht. Met name als je veel van iemand houdt, kan je daar wel last van krijgen. Tracht dit echt te onderdrukken. Vanaf de 30ste zal er een gunstige periode aankomen

Liefde en relaties
Maagden krijgen kansen om het geluk te vinden, maar je staat niet altijd open en dan gaat geluk voorbij. Singles ontmoeten iemand, waar ze gevoelens voor krijgen. Let op dat er onzekerheid en wantrouwen zijn, waardoor je niet altijd in staat bent kansen aan te grijpen. Het is belangrijk rationeel te blijven en te bekijken of die persoon bij je past. Ga pas dan besluiten of jullie verder kunnen. Gebonden mensen maken veranderingen mee. Dit kan op verschillende gebieden zijn: samenwonen, trouwen, een kindje, nieuw huis of andere positieve zaken. Sta je er open voor en ben je klaar om je leven te veranderen, ga dan niet bij allerlei mensen om advies vragen. Voel je dat het goed zit, besluit dan samen met je partner dat het kan. Voor Maagden is het belangrijk om normen en waarden hoog in het vaandel te houden, wat er ook gebeurt of wie dan ook druk op je zet of invloed op je heeft. Het contact met familie is goed, vergeet dus niet om er veel tijd aan te besteden. Om de band met familie te versterken, wordt aangeraden geregeld geschenken te geven en duidelijk te laten merken dat je hen waardeert. Voor de single vrouw wordt geadviseerd eerst een vriendschap aan te gaan. Is het gevoel goed, dan zal er vanzelf wel een relatie uit voortkomen en hoef je er weinig moeite voor te doen. Gebonden vrouwen moeten in de gaten houden dat werk en liefde elkaar storen, tracht hierover te communiceren. Voor de man wordt een huidige relatie versterkt en zullen meestal moeilijke gesprekken verdwijnen en komt er meer rust. Let op dat sommige mannen jaloers en wantrouwend kunnen zijn. Er kunnen problemen door ontstaan, die de relatie in gevaar brengen. Tracht controle te houden voor het te laat is. Singles zullen stress ervaren en zich eenzaam voelen. De kans op een nieuwe relatie lijkt vooral aan het eind van de maand het grootst te zijn. Seksueel gezien zal je de 1ste week minder actief zijn. Vanaf de 6de verandert dit als de Maan romantisch gaat prikkelen en Mercurius een gunstiger baan gaat beschrijven. Let wel op dat deze planeet je nog wel eens te rationeel maakt en je dan minder met emoties bezig bent. Dit kan bij de seks flink storen. Vanaf de 12de zal de Maan in de Tweeling reizen en dit zorgt ervoor dat je veel emoties hebt. Het is verstandig t/m de 18de veel te vrijen of spanning te zoeken. Ben je single en heb je deze kans niet, dan wordt aangeraden op een andere manier spanning op te zoeken. De Nieuwe Maan van de 17de prikkelt vooral je warme kant, waardoor je in de seks intiem en liefdevol bent. Het is een tijd, waarin je open staat voor liefde met nieuwe mensen. Ben je gebonden, dan zal je dit laatste deel van de maand op moeten passen dat je niet vreemd gaat. Ben je single, dan wordt aangeraden hiervan te genieten. Let op dat Pluto in het laatste deel van de maand flink stoort. Je kunt je energie dan verspillen aan activiteiten en handelingen, die je eigenlijk helemaal niet wilt.

Carrière en zakelijkheden
Er wordt geadviseerd je niet alleen te richten op belangrijke zaken, maar ook kleinere aan te pakken. Merk je dat er problemen zijn, dan is het verstandig hier gelijk mee bezig te gaan en ze op te lossen. Zelfs kleine problemen kunnen anders tot grotere zorgen leiden. Financieel gezien, is het een maand, waarin je controle moet houden over uitgaven en investeringen. Alles wat je deze maand doet, zal eind december uitwerking hebben. Ga je op verantwoorde manier met dit soort zaken om, dan zal je vanzelf presteren en succes behalen. Ben je minder verantwoord, dan kunnen er uiteindelijk vertragingen en problemen ontstaan. Over het algemeen zullen de meesten wel goed met financiën omgaan en kunnen er goede deals en ervaringen zijn. Er wordt zakelijk gezien, aangeraden niet teveel op succes te jagen. In principe zal alles, mits je verantwoord bezig bent, leiden tot aangename verrassingen en kansen. Er kunnen, in contact met zakelijke partners, collega’s en klanten, prima samenwerkingen zijn. Het is zelfs mogelijk dat je te maken krijgt met een voorstel vanuit een buitenlandse partner. De vrouw zal het moeilijk hebben om financieel overzicht te krijgen. Je moet al je talenten en ervaringen gebruiken om rationeel met je werk en problemen bezig te zijn. Neem je nuchtere besluiten, dan zal je niet alleen mogelijkheden krijgen, maar ook meer inkomsten genereren. Wil je een nieuwe carrière, dan is het wel verstandig duidelijkheid te creëren, door doelen te stellen en afspraken te maken. Succes zal voor alle Maagden behaald worden als je goede mensen om je heen hebt. Voor de man wordt geadviseerd deze maand extra taken of een bijbaantje te nemen. Je behaalt dan meer succes behaalt en laat zien dat je hard kunt werken en ook zeer efficiënt bent. September zal dan een maand van succes kunnen zijn. Het zal zeker niet een maand zijn, met al te grote problemen. Je zult in staat zijn om jezelf te ontplooien en te zorgen dat je nieuwe zaken gaat starten, maar ook om huidige taken extra aandacht te geven. Op die wijze kun je veel bereiken en zal je zowel zakelijk als financieel flink kunnen ontwikkelen.

Mentale en fysieke gezondheid (met een herhaalde waarschuwing voor alle tekens)
Er zijn flink wat beschermende planeten, die zorgen dat mensen kracht ondervinden om sterk in het leven te staan en bedreigingen het hoofd te bieden. Let echter op dat we te maken krijgen met bepaalde planeten die zorgen voor opstand en conflictueuze energieën. Daardoor zijn er zeker waarschuwingen te plaatsen. Er zijn grote tegenstellingen tussen mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die gangbare normen en waarden overtreden. De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers. Daardoor zal september een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken. De Zon zal vooral de 1ste drie weken kracht bieden en gezamenlijk met planeten in aardetekens bescherming bieden. De Volle Maan kan echter de 1ste week voor grote problemen zorgen, omdat ziektes meer kans hebben zich te ontwikkelen. Dit geldt niet alleen voor corona, maar ook voor andere ziektes die zich kunnen openbaren. Ik gaf al eerder aan dat het coronavirus halverwege september sterker zal worden als Jupiter uit de retrograde beweging gaat. Dat wordt er daarna niet beter op, omdat Saturnus eind september en Pluto begin oktober ook uit deze retrograde beweging gaan. Blijf dus oppassen mensen! Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde. Ook anderen mogen denken en voelen wat ze willen. Opstandigheid zal deze periode een grote rol spelen.

Er wordt voor de Maagd aangeraden je lichaam meer kracht te geven door veel met water bezig te zijn. Niet alleen het drinken van water, maar ook door geregeld te zwemmen, te douchen of in bad te gaan. Ook waterbehandelingen kunnen effectief zijn. Je moet je nu al wapenen tegen de koude of natte periode die er aankomt. Zorg voor voldoende vitaminen en mineralen om te zorgen dat je de griep niet al in september krijgt en al helemaal niet in combinatie met corona. Ben je eenmaal kwetsbaar, dan zal ook dit virus veel meer kans krijgen. Voor kwetsbare mensen wordt aangeraden de griepprik te nemen, zodat je in de winter niet alsnog problemen krijgt. Wil je dit niet, zorg dan voor gezonde producten. Vrouwen hoeven zich minder zorgen te maken. Zij zullen optimistisch en sterk zijn en er zijn bij een verantwoord leefpatroon weinig complicaties. Voor de man wordt aangeraden geregeld te sporten en een gezond leven na te streven. Je hebt de neiging mensen te imponeren met spierbundels, maar dit wordt afgeraden, omdat dit later tot overgewicht kan leiden, omdat spieren zich in vet omzetten.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Tot de 22ste biedt de Zon in de Maagd een krachtige herstellende energie op zakelijk en financieel gebied. Orde en regelmaat zijn belangrijk, waarbij Jupiter, Saturnus, Pluto en Uranus, in een aardeteken, voor ondersteuning zorgen. De 2de brengt de krachtige Volle Maan in Vissen een langzamere stofwisseling en je moet dan ook alert blijven. Dat is in deze coronatijd belangrijker dan gewoonlijk. Zelfs de kleinste ongemakken of ziektes kunnen nu de fysieke weerstand verlagen. Wonden zullen moeilijk genezen en ons bloedsysteem kan verstoord raken, waardoor we eerder ziek worden. Ook is er een grotere kans op een slecht humeur bij mensen. Voordeel is dat we empathisch zijn, waardoor we in sociale contacten geregeld in staat zijn anderen te helpen. Mensen die minder lekker in hun vel zitten, kunnen hun heil zoeken bij genotsmiddelen zoals drugs en alcohol. Anderen kunnen zich meer richten op snacks, snoep en andere ongezonde producten. Tracht dit onder controle te houden en zorg dat je juiste keuzes maakt. Onthoud vooral dat je lichaam deze 1ste week erg gevoelig is en dat alles wat er gebeurt invloed op je zal hebben. Verslavende producten hebben een sterker effect en kunnen grote problemen geven. Het 1ste deel van de maand zal Mercurius, in de Maagd, een driehoek vormen met Pluto in de Steenbok. De Zon staat tegenover de Maan. Daardoor kunnen verantwoord levende mensen over het algemeen prima energie tegemoet zien. Neem je levensstijl onder de loep en tracht positieve verandering te behalen.

Venus in de Kreeft geeft sympathie en is t/m het eind van de maand gericht op romantiek en erotiek, terwijl Mars, in de Ram, voor dynamiek en passie zorgt. Venus staat de 2de tegenover Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen nuchter zijn en minder met romantiek en relaties bezig zijn. Voordeel is dat je verantwoorde keuzes maakt. De Zon vormt een driehoek met Uranus in de Stier. Pas op dat Uranus opstandig maakt en bestaande routines in de war raken. Ben jij opstandig, toom dit dan zo mogelijk in. De 3de t/m 5de speelt Mercurius een sterke rol als deze een driehoek vormt met Saturnus in de Steenbok. De 5de reist Mercurius naar de Weegschaal, wat gunstig is voor relaties. Ook Venus, die de 6de de Leeuw in gaat, is gunstig voor mensen, maar Mars in Ram brengt intense, niet altijd positieve emoties. Positief is dat men vaak goed met elkaar omgaat. Het is op individueel niveau een tijd van ontdekken en ontwikkelen van vaardigheden. Problemen of conflicten kunnen makkelijk opgelost worden. De 9de vormt de Zon, in de Maagd, een driehoek met Jupiter, in de Steenbok, en reist Mars tot half november retrograde in de Ram. Venus en Mars gaan niet sympathiek met elkaar om, let dus op wisselvalligheid. Bijzonder is de tijd als de Zon in de Maagd tegenover Neptunus in de Vissen staat. Vooral de 11de moet je dan oppassen dat ratio en fantasie conflicteren. De 13de gaat Jupiter direct de Steenbok in en dit brengt zelfdiscipline aan mensen. Je kunt de rest van de maand makkelijker doelen behalen en het fysieke gestel versterken. Mensen die impulsief en explosief zijn, moeten trachten zelfbeheersing te houden.

De 14de vormt de Zon een driehoek met Pluto in de Steenbok en Venus de 15de een vierkant met Uranus. Dit vuur, in combinatie met aarde, geeft mensen de kracht passioneel te zijn, maar wel op een nuchtere en ordelijke wijze. Mensen die van zichzelf nuchter zijn, zullen vuur in hun handelen laten zien, terwijl passionele mensen juist rust ervaren. De periode van de 17de is speciaal, omdat Mercurius in Weegschaal een vierkant vormt met Jupiter, terwijl de Nieuwe Maan in de Maagd verschijnt. Mensen zijn nu erg alert en intuïtief en kunnen analytisch bezig zijn om mensen en situaties te begrijpen. De 21ste vormt Mercurius in de Weegschaal een vierkant met Pluto in de Steenbok. Diezelfde periode zal de Zon tussen de Maagd en Weegschaal problemen geven. Gelukkig biedt Venus liefdevolle energie, waardoor mensen in staat zijn het een en ander met de mantel der liefde te bedekken. De 23ste vormt Mercurius een vierkant met Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen zakelijk, ordelijk en stabiel zijn. De 24ste staat Mercurius tegenover Mars, waardoor mensen passioneler en minder ordelijk zijn. De 27ste gaat Mercurius de Schorpioen in en blijft daar tot 28 oktober. Die periode kan er een sterke mentale energie zijn en veel mensen zullen niet snel moe zijn. Geen obstakel zal groot genoeg zijn om niet te overwinnen. Het is een geweldige tijd voor passie en erotiek. In relaties genieten mensen van hun partner, maar zijn er ook verlangens naar anderen. Singles zullen geneigd zijn tot minder serieuze contacten. Het eind van de maand kent passie met Venus in de Leeuw, die een driehoek vormt met Mars in de Ram. Mensen zullen gericht zijn op erotiek en avontuur. Omdat Saturnus nu direct in de Steenbok beweegt en een vierkant met Mars vormt, is de energie op je carrière, ontwikkeling en zelfdiscipline gericht, maar ook zeker op je sociale leven vol avontuur en spanning. Je eindigt de maand dus zeer actief en mentaal sterk.