Maandhoroscoop Maagd

Lees jouw gratis jaarhoroscoop Maagd bij AstroAngels. Altijd interessant!

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september - Augustus 2019

 

Overzicht voor de Maagd
Mercurius zal het begin van de maand in de sensitieve Kreeft bewegen en dit kan in communicatie wel eens wat moeite kosten. Er zijn problemen mogelijk, waardoor je op moet letten wat je zegt en doet. Over het algemeen lukt dit, maar je moet wel alle zeilen bijzetten. Het is de 1ste week een prima tijd om misverstanden en andere problemen op te lossen. Dit kun je dan wel het beste doen door vanaf jouw kant excuses te maken. Des te meer kans heb je dat een ander dit dan zal doen. Wanneer jij jezelf kwetsbaar opstelt, zal iemand anders dit waarschijnlijk ook doen. Let de 1ste dagen van deze maand op dat er tegenslagen kunnen zijn. Het ongeluk lijkt je te achtervolgen en je kunt er wel eens van slag van raken. Je doet er goed aan rustig te blijven en je niet teveel te laten kennen. Wanneer dit lukt en als je accepteert dat je fouten maakt, zal je al meer in staat zijn rust te vinden. Het gaat er soms niet om of anderen hun fouten bekennen. Het gaat er om dat jij eerlijk bent. Je zult dan zien welke verrassende mogelijkheden er komen. Aan het eind van de 1ste week kunnen er lastige momenten zijn als je veel werk op je afkrijgt. Er wordt aangeraden hier relaxt mee om te gaan en de boel de boel te laten. Er komt vanzelf een moment dat je achterstallige taken alsnog af kunt ronden. Beter kan je deze periode en de 2de week tijd besteden aan de natuur, leuke activiteiten en vooral sociale en liefdescontacten. De 11de t/m de 14de is geschikt om veranderingen aan te brengen, die over het algemeen prima uitpakken. Ook daarna zal je over het algemeen prima in je vel zitten, alhoewel je dan minder sociaal kunt zijn. Je trekt je meer terug. De passionele Mars zal de 18de in jouw teken komen en dit is over het algemeen een prima energie om voor elkaar te krijgen wat je in gedachten hebt. Let op dat je soms te dominant bent. Dat kunnen mensen erg vervelend vinden. Ben je leidinggevende dan kan je intimiderend zijn, wat je overigens niet van jezelf door hebt. Vanaf de 21ste zal de liefdevolle Venus bij Mars in jouw teken komen en zorgen voor liefde naar mensen, maar ook naar geld. Je weet evenwicht te vinden tussen zakelijkheden en privéleven. Zorg dat je mensen laat zien wat je in je hebt en wat je voor ze kunt beteken. De 23ste komt de Zon in jouw teken en dit zorgt voor verantwoordelijke emoties, waardoor je de rest van de maand prima kunt handelen en orde in het leven kunt creëren. Je sluit de maand goed af en zijn er zijn magische momenten die spannende, verrassende mogelijkheden geven.

Liefde en relaties
Maagden zijn meestal wel wat eenkennig en eigenzinnig, maar deze maand ben je veel meer in staat om je in liefdesrelaties empathisch en welwillend op te stellen. Je wilt veel actie ondernemen en zal andere mensen motiveren en enthousiasmeren om mee te gaan. Daardoor vind je het erg leuk om plannen te maken om evenementen te bezoeken. Hierdoor zal je geregeld mensen aantrekken, waaruit vriendschappen mogelijk zijn. Ben je single, dan zijn er veel mogelijkheden om hier een nieuwe partner uit te krijgen. Het is een prima maand om er veel op uit te trekken of zelfs op reis te gaan. De kosmische energie staat er ook heel erg goed voor om er een paar weken op uit te trekken voor een lange reis. Heb je die mogelijkheid laat je dan niet tegenhouden.

Ben je single, dan is het een prima maand om iemand te ontmoeten, omdat je aantrekkelijk en liefdevol bent. De vooruitzichten zijn, dat je een persoon ontmoet, die het beste uit jou naar boven haalt. Er zullen nieuwe mogelijkheden voor je komen en je zult verbaasd staan over de liefde die er in je zit en die anderen ook zullen omarmen. Let op! Heb je kort geleden in een vorige relatie pijn en verdriet ervaren of zijn er traumatische ervaringen dan zullen sommige Maagden deze gevoelens haast niet herkennen. Maagden die niet zitten te wachten op een nieuwe relatie, doen er goed aan naar hun gevoel te luisteren en te doen wat de intuïtie zegt. Er zullen Maagden zijn, die niet direct een vaste relatie willen, maar die wel zoveel passie in zich hebben dat ze op zoek zijn naar erotiek en een hoop spanning. Ook in dit geval dien je te luisteren naar je intuïtie. Ben je gebonden dan zal je open staan om een nieuwe impuls aan je relatie te geven. De veranderingen die er ontstaan, zullen over het algemeen positief uitpakken en je leven een positieve stimulans geven. Je hebt er behoefte aan de relatie te verbeteren, zelfs als deze al goed is of als jullie elkaar pas kennen. Je wilt het vuur voelen en zal er alles aandoen om de passie ook daadwerkelijk alle aandacht te geven. Erotiek en avontuur zullen een deel van de maand beheersen. Toch zal er ook een negatieve energie zijn als gevolg van storende planetaire energieën. In die perioden zal de liefde lastig zijn en kunnen er wel eens problemen optreden op gebied van liefde. Je zult dan erg gericht zijn op je eigen zelfstandigheid, waardoor je op romantisch gebied achteruit kunt gaan. Juist op die momenten zullen singles plezier willen maken en wegblijven bij vaste relaties. De gehele maand zal overigens het contact met familie goed zijn, waardoor familieleden je, bij wat je ook doet, altijd willen ondersteunen.

Carrière en zakelijkheden
Augustus is een zeer positieve maand om naar de toekomst te kijken. Dit geldt niet alleen als je een nieuwe carrière wilt, maar ook voor mensen die geen baan hebben of jonge mensen die hun studie net hebben afgerond. Het zal zeker belangrijk zijn om na te denken over wat je allemaal zou kunnen gaan doen. Misschien had je de moed opgegeven, maar er komt een goede planetaire energie aan om jezelf te ontplooien. Met name voor de eerste en laatste week van de maand wordt voorspeld dat je het meest succesvol kunt zijn. Je zult deze maand goed na moeten denken over ideeën en plannen die je eerder had. Bepaalde zaken uit het verleden kunnen nu misschien wel werken en het is zeker de moeite waard om het te proberen. De reden, dat dingen nu veel beter gaan, ligt in het gegeven dat je intellectueel en emotioneel zeer sterk in je vel zit. Let op dat er mensen zijn, die zeer negatief zijn. Je kunt dan de neiging hebben om plannen overboord te gooien. Je doet er daarom goed aan om niet met iedereen te bespreken wat je wilt en wat je doelen zijn. Alleen als je mensen werkelijk vertrouwt kun je het bespreken. Vooral jaloerse mensen gunnen jou bepaalde dingen niet, waardoor ze jou op andere gedachten willen brengen. Ben je eigenbaas dan moet je opletten of er mensen zijn, die zich niet aan de regels, die jij gesteld hebt, houden. Het is dan ook belangrijk om dit duidelijk aan te geven. Soms hebben mensen een geheugensteuntje nodig om er aan herinnerd te worden. Je doet er goed aan hier niet te streng in te zijn, maar mensen te helpen als je merkt dat ze moeite hebben met bepaalde regels die gelden. Ook is het belangrijk dat je zelf aan wettelijke normen voldoet. Er hangt soms een storende planetaire energie, waardoor je de kans loopt dat er controle is op de manier zoals jij met je bedrijf omgaat. Het is verstandig om al gelijk aan het begin van de maand te bekijken of je wel op de goede wijze bezig bent en of je aan alle eisen kunt voldoen. Wil je op financieel gebied meer kansen hebben en heb je gerichte plannen, dan wordt aangeraden om vooral naar je intuïtie te luisteren. De kosmische energie zal in bepaalde delen van de maand goed zijn. Houd dit goed in de gaten. Met name het eerste deel van de maand zullen sociale contacten en familie je kunnen helpen bij het vergroten van inkomsten. Je bent in het tweede deel van de maand vooral bezig met het helpen van anderen.

Mentale en fysieke gezondheid
Mensen die de afgelopen periode een mindere gezondheid hadden of geblesseerd waren, zullen door een positieve planetaire energie sneller herstellen. Je kunt ook mentaal erg lekker in je vel zitten en dit zorgt er mede voor dat je fysiek ook erg gezond bent. Je zult een sterke innerlijke kracht ervaren en kunt daardoor beter omgaan met negatieve situaties, die je leven belemmeren. Er is een spirituele of religieuze energie, die je kunt oproepen in je slaap of door te mediteren of op een andere manier de ontspanning op te zoeken. Ben je iemand die wat nuchterder is, dan doe je er goed aan om de natuur in te gaan, lekker te sporten of jezelf te laten masseren, zodat je lichaam de rust vindt. Je hebt een sterke karma, waardoor je veel kracht uitstraalt en aantrekkelijk bent. De energie die je ervaart, zorgt ervoor dat je veel met sport bezig bent en ook erg actief bent om naar buiten te gaan. Doordat je iemand bent die meestal gezond eet, hoef je weinig verandering aan te brengen. Hoogstens kun je kijken of je wel voldoende kruiden gebruikt. Deze kunnen je lichaam positieve stimulansen geven, zolang je maar niet te pittig eet. Je huid kan kwetsbaar zijn, waardoor je deze goed moet verzorgen. Met name het gezicht zal verzorging nodig hebben, vooral als je de zon opzoekt. Smeer dan extra goed je huid in.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Augustus is een dynamische maand met krachtige energieën. Dit lijkt onder andere te komen door de Zon in de Leeuw, die veel goeds met zich meebrengt. We moeten in de gaten houden dat er veel kracht vanuit Jupiter, in de Boogschutter, komt. Niet iedereen zal van deze energie gecharmeerd zijn. Er zijn nu eenmaal mensen die liever relaxt in het leven staan en onrustig worden door de sterke kracht die er heerst. Zij zullen behoudend en soms heel star in het leven staan. Ze kunnen moeilijk accepteren dat er mensen zijn, die uit andere culturen komen of op een geheel andere wijze in het leven staan. Mensen kunnen een sterk verlangen hebben naar vrijheid, maar moeten dan wel zorgen dat ze open staan voor personen met andere denkbeelden. Er zijn mensen die zich willen ontwikkelen en dan recht tegenover conservatieve mensen komen te staan. Dit kan erg veel conflicten en andere problemen geven. Venus kan positieve energie leveren, waardoor de meesten in staat zijn op een gezellige wijze met elkaar om te gaan. Er is empathie en sympathie, maar een enkeling verstoort dit door deviant gedrag. Pas dus op.

Emotioneel gezien, zullen mensen actief zijn en is er een sterk verlangen naar romantiek. Venus en de Leeuw zorgen dat veel mensen te ondernemend zijn. Er zijn mensen die dan dominant kunnen worden, terwijl anderen juist te bescheiden zijn. In beide gevallen doe je er goed aan dit te onderdrukken. Het zal niet leuk zijn om overheerst te worden, maar ook niet om zelf te overheersen. De verbinding tussen Venus en Jupiter zal echter al snel in de maand voor evenwicht zorgen. Venus biedt liefde en Jupiter zorgt voor overdaad, maar aan de andere juist voor tempering van emoties. Mensen die merken dat ze te explosief en intens in de relatie reageren, moeten zorgen dat ze hun temperament onderdrukken. Merk je dat je partner jou onderdrukt, dan wordt aangeraden hier duidelijke stappen in te ondernemen. In beide gevallen is het belangrijk evenwicht te vinden. Het is een prima maand om te reizen, maar houd in de gaten dat er vuurhaarden in de wereld zijn. Het is dan ook minder verstandig om er alleen op uit te trekken of naar onherbergzame gebieden te gaan. Mars laat zijn invloed gelden, waardoor singles geregeld intense emoties ervaren. Zij willen passie en hebben een sterke drang om hun leven met iemand te delen. Het is een periode van beminnen, maar ook om bemind te worden. Heb je een relatie, dan moet je wel opletten dat je niet te verstikkend bent. Die neiging kunnen sommigen hebben. Het is prettig om passioneel te zijn, maar niet als je dit teveel doet. Dat geeft alleen maar problemen en het is niet eerlijk naar een partner. Is je partner te intens, dan wordt aangeraden dit wel te bespreken. Overigens biedt Saturnus positieve energie, waardoor de meesten in staat zijn relaxt met elkaar te zijn.

Augustus zal ook een maand zijn, waarin je plannen voor de komende tijd kunt maken. Dit kan gaan om verdieping van een relatie, promotie, opzetten van een bedrijf of andere ontwikkelingen om er beter voor te staan. Er zijn echter mensen die de kosmische energie gebruiken om juist achteruit te gaan en lui te worden. Merk je dit aan jezelf geef hier niet aan toe en zorg dat je geïnspireerd blijft en actie onderneemt. Is dit lastig, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om je eerst op te laden door een vakantie te nemen. Mercurius kan veel energie geven om met elkaar te communiceren. Mensen hebben minder neiging om elkaar te overtuigen. Dit geldt zowel voor je privéleven, de liefde als in je zakelijke leven. Welke meningen en ideeën mensen ook hebben, de meesten zullen in staat zijn respect te hebben. Kom je mensen tegen die dit niet hebben, dan wordt aangeraden deze mensen te mijden. De energie kan ervoor zorgen dat je in je werk prima kunt functioneren en er een krachtige versterking van intellectuele en inzichtelijke eigenschappen is. De meeste tekens zullen dan ook creatief zijn en op een originele wijze bezig zijn om zich te ontplooien. Je moet wel opletten dat je niet te snel gaat en moet er rekening mee houden dat je in augustus prima met van alles kunt starten, maar dat je wel zorgt voor lange termijnplannen. Daarnaast moet je rekening houden dat niet alles waar je mee bezig bent werkelijk gaat lukken. Wees dan niet teleurgesteld, maar bedenk dat er vanzelf weer kansen komen.