Maandhoroscoop Maagd

Lees jouw gratis jaarhoroscoop Maagd bij AstroAngels. Altijd interessant!

Maandhoroscoop Maagd

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september - April 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
De maand start goed met zeker de 1ste week prachtige dagen, waardoor jij op een fijne wijze in het leven staat. De planetaire energieën zullen geregeld op je professionele leven gericht zijn, maar dat betekent niet dat je andere aspecten in het leven verwaarloost. Sociale contacten in je leven krijgen minder aandacht qua vriendschap en liefde, maar kwalitatief zal het nog wel erg goed blijven. Gaat het om werk, dan kun je met jouw charme mensen aantrekken die jou ondersteunen. Deze dagen staan zakelijke contacten en kunst centraal en dit zal je waarschijnlijk gedurende een groot deel van de maand blijven houden. Het is een maand voor zakelijke contacten en samenwerking, waardoor je veel kunt bereiken. Je zult je deze maand aanpassen, maar bent ook zelfstandig. Het is belangrijk dat je niet overdrijft, omdat je ambities en enthousiasme je meeslepen en onverantwoordelijker maken. Vooral de 3de en 4de kun je teveel risico nemen en wordt aangeraden zoveel mogelijk geduld te bewaren. Doe geen dingen, waarbij gevoel je zegt het niet te doen. Je kunt de 1ste week veel sociale verplichtingen hebben, waar je misschien niet altijd zin in hebt. Toch wordt aangeraden dit wel te doen. Je zult merken dat dit verrassend goed uitpakt. De 4de t/m de 7de ben je avontuurlijk en wil je dingen uitproberen, die je eerst niet wilde of kon doen. Durf te veranderen en doe dingen die buiten je comfortzone vallen. Pas vanaf de 9de op dat mensen jou soms kunnen misleiden of je autoriteit ondermijnen. Ook dit kan de hele maand zo blijven. De 10de t/m de 13de ben je intellectueel krachtig. Je kunt nieuwe ideeën krijgen en zal het fijn vinden om met mensen over allerlei diepere en serieuze onderwerpen te praten. Je kunt ook ideeën hebben, die kunnen leiden tot een geheel nieuwe aanpak, zowel in je carrière als in je privéleven.

Mercurius brengt energie die problemen, die er nog liggen uit het verleden, naar voren kan brengen. Je kunt je daar nu op concentreren en zal in staat zijn heel wat op te lossen. Je leeft met je hart, zal minder rationeel zijn en zit lekker in je vel. Van de 13de t/m de 19de is er een gecombineerde planetaire energie, waardoor je krijgt wat je verlangt. Het geluk zal je toelachen. De Zon zal de 19de binnen het gebied van de Stier komen. Deze zorgt ervoor dat je nieuwe mogelijkheden krijgt en nieuwe ervaringen op kunt doen. Je staat open voor mensen en kunt veel informatie met ze delen. Tevens kan er een gecombineerde energie zijn van Jupiter en de Zon, waardoor gezondheid een flinke positieve boost krijgt. Je bent zeer positief, maar let wel op dat je soms te dominant bent. Deze periode zullen Saturnus en Pluto ook veel energie bieden. Het is dan ook een periode van plezier, voldoening en creativiteit en je wilt heel erg graag bij geliefden en vrienden zijn. De Nieuwe Maan van de 23ste zorgt dat je nieuwe kansen afdwingt, waaruit grote veranderingen ontstaan. Je kunt onderzoek doen en je richten op de behoeften van anderen. Ook zal je sector van spiritualiteit versterkt worden, waardoor er een hogere energie bij je zal zijn. Bedenk dat alles wat je nu doet zich, tijdens de Volle Maan van mei, verder ontwikkelt. Er kunnen momenten zijn dat je met de liefde worstelt. Je vindt het lastig om veranderingen te accepteren en kunt irritaties voelen als iemand teveel in je leven dringt. Er is echter ook erg veel geluk en liefde. Vanaf de 24ste zal Venus de liefde prominenter in het leven laten komen. Tracht evenwicht te vinden tussen de tijd die je aan je carrière en aan privéleven besteedt. Tussen 25 en 30 april zal het een prima tijd worden om alles goed te laten verlopen. Dit is tevens een prima tijd om bepaalde problemen uit het verleden nu eindelijk op te lossen. Kortom waar de maand moeizaam startte zal het eind prima zijn.

Liefde en relaties
Voor alle tekens zal het een vreemde maand zijn, waarbij er veel onduidelijk is. Mensen zoeken heil bij elkaar en dat geeft wel veel saamhorigheid. Er wordt dan ook aangeraden om de liefde uit te dragen aan iedereen waar je een warme band mee hebt, maar ook mensen die je in je werk of op straat tegenkomt. Liefde en saamhorigheid zullen positieve kosmische krachten oproepen. Daarbij is het belangrijk dat we het goede aan de mensheid, de natuur en de hogere wereld laten zien. Laten we als mens stoppen met negativiteit, met het maken van ruzies en het eindeloos geven van meningen. Ieder mens mag zijn eigen ideeën hebben, maar we zijn er gewend aan geraakt om ideeën van anderen te bekritiseren en dan onze eigen ideeën door te drukken. In april is er een krachtige planetaire energie, die positief uit kan pakken, maar dan wel als we in staat zijn liefde en vriendschap te brengen. Laten we daar alsjeblieft zorg voor dragen en elkaar een warm hart toewensen. Ik wil in ieder geval de lezers veel kosmische liefde geven en wil dit doen, tezamen met mijn collega’s. Ik hoop dat jullie hier ook in mee willen gaan en de maand april gebruiken om de kwade energieën een halt toe te roepen. Op sociaal gebied is de Maagd zeer vrolijk en open naar anderen. Je hebt behoefte om veel met anderen te communiceren en zoekt geregeld sociale contacten op. In de relatie ben je iemand die tracht het de ander naar de zin te maken. Je emoties zijn uitgebalanceerd en dit vergemakkelijkt relaties en dan niet alleen qua liefde, maar ook familie, vrienden en andere sociale contacten. Je hart ervaart warmte en hierdoor voel je, bij alles wat je doet, romantische gevoelens. Je hart is warm en liefdevol en je vindt hierdoor veel mogelijkheden om van alles te kunnen bereiken. Mensen zullen dit voelen en je sensuele uitstraling opmerken. Hierdoor trekken veel mensen naar je toe, maar dien je er wel controle over te houden. Je kunt het best selectief zijn en niet iedereen zomaar in je leven toelaten. Ten eerste omdat je ook nog een zakelijk leven hebt en ten tweede omdat je nu eenmaal geen allemansvriend bent. Wanneer je bepaalde mensen toelaat als gevolg van je liefdevolle gevoelens en later weer nuchter wordt, kan het gebeuren dat je alsnog mensen uit je leven zet. Dus beter dit gelijk voorkomen door goed te bekijken met wie je wel en met wie je niet om kunt en wilt gaan. Als single zijn er mogelijkheden om een juist persoon te ontmoeten. Je kunt verliefd raken en genieten van dagen vol charme en warmte. Let op dat je hier toch wel je verstand bij blijft gebruiken en niet al teveel onnadenkend handelt. De kans op grote problemen is dan zeker aanwezig. Bij mensen, met een langdurige relatie, zal stabiliteit overheersen, waarbij jullie in staat zijn om in harmonie samen te leven.

Carrière en zakelijkheden
April is een lastige maand door de crisis waar we in leven, maar kan uiteindelijk toch wel een gunstige maand worden. Je staat stevig in je schoenen en dwingt veel respect bij anderen af. Leidinggevenden kunnen onder de indruk zijn van de manier hoe jij je staande weet te houden. Ben je zelf eigen baas of leidinggevende dan kun je indruk maken op mensen voor wie je werkt en degene die dus invloed op je bedrijf hebben. Dit kunnen opdrachtgevers of autoriteiten zijn of mensen die in de toekomst voor profijt kunnen gaan zorgen. Je moet deze maand wel opletten dat je afspraken nakomt, omdat mensen jou dit wel eens kwalijk kunnen nemen. Je neemt wel eens teveel hooi op je vork en dan kan de goede indruk, die mensen van je hebben, snel verdwijnen. Je raakt dan het overzicht kwijt en kunt zelfs fouten maken. Organisatie en verantwoordelijkheid zullen sleutelwoorden zijn om zakelijk te profileren en resultaten te behalen. Je dient de hele maand balans te vinden tussen leidinggevende capaciteiten, waarbij je assertief bent, en empathische capaciteiten, waarbij je juist bescheiden bent en ruimte aan anderen laat om een duidelijke inbreng te hebben. Financieel zal april een waardevolle maand zijn, waarbij het vragen om loonsverhoging zeker geen sinecure is. Je karma is namelijk goed en mensen kunnen moeilijk nee tegen je zeggen. Schroom er niet voor te onderhandelen, omdat je ambitieuze en krachtige voorkomen zeker wel beloond kan worden. Ben je eigenbaas, dan kun je bepaalde transacties of investeringen doen, maar je zult dan wel geduld moeten hebben. Het komt je zeker niet allemaal aanwaaien. Daar moet je iets voor doen. Ondanks de crisis is het wel een goede maand om mogelijkheden af te dwingen om een nieuwe baan te vinden of om jezelf te ontwikkelen in datgene waar je hart ligt. Er is een driedeling in april te bespeuren. De 1ste tien dagen kan je best wat risico’s nemen, het middelste deel is beter voor het doen van administratief werk, reclame en organiseren van de dingen die je moet doen. De laatste tien dagen kan je beter op veilig spelen en niet te actief zijn. Er zijn in deze periode storende planetaire energieën en ook kun je in je eigen aardse leven problemen ondervinden. Toch wordt het wel een maand, waarin jij je loopbaan onder de loep kunt nemen veranderingen aanbrengt. Je kunt ook zeker wel aan de gang gaan met het oplossen van conflicten of problemen en zult sterk in je schoenen blijven staan.

Mentale en fysieke gezondheid
De Volle Supermaan van de 8ste zal 04:35:36 aan de hemel verschijnen. De Maan zal groot en glanzend lijken, waarbij de natuur zich lijkt te herstellen. Er zijn aanwijzingen dat deze Volle Maan een reinigende werking op ons kan hebben. Daardoor zal deze in staat zijn negatieve energie op te ruimen en voor een nieuw begin te zorgen. De Volle Maan zal energie uitstralen die ons kracht geeft en ervoor te gaan en te zorgen dat we met zijn alles onze schouders er onder zetten om de gezondheid weer onder controle te krijgen en het coronavirus aan te pakken. Veel mensen zullen weerstand krijgen of, als ze ziek geweest zijn, weerstand hebben. Let op, dit geldt dus niet voor mensen die een zwak gestel hebben, jonge baby’s en ouderen. Zij zullen wel degelijk op moeten passen dat er een gevaar heerst die niet onderschat moet worden. De Maan zal zich ook richten op het zakelijke aspect van ons leven. Velen van ons zullen moeite hebben het hoofd boven water te houden. Doelen, ambities en idealen staan onder druk en dit kan zowel mentaal als fysiek veel druk geven. We kunnen de energie van de Maan gebruiken om ons er bovenop te werken en te strijden tegen kwade energieën die er over de wereld reizen. De Nieuwe Maan van de 23ste zal 04:27:00 zijn en deze wordt voorafgegaan door een meteorenregen. Deze krachtige energieën zorgen dat mensen gedwongen zullen worden om empathisch en begripvol naar anderen te zijn. Het zal belangrijk zijn niet vanuit jezelf te denken, maar te kijken wat anderen vinden. Durf te spreken en fouten toe te geven. Dit zal zorgen dat jij beter in staat bent mentaal lekker in je vel te zitten. April zal voor alle tekens een maand worden waarin verandering plaatsvindt en er mentaal en fysiek veel zal gebeuren. Maagden zijn over het algemeen redelijk slank, maar stralen veel kracht uit. Doordat je over het algemeen een gezond leven ambieert, kom je delicaat over en word je meestal gezien als iemand die aantrekkelijk en magnetisch overkomt. Je moet opletten niet teveel zure producten of dierlijk vet te gebruiken en vooral als je last van opkomend zuur hebt. Je doet er verstandig aan voldoende vezels binnen te krijgen, door fruit en voldoende volkoren producten te eten. Let op dat je niet teveel tijd aan werk of andere zakelijkheden besteedt. Het is verstandig rust en ontspanning te nemen, zodat je lichaam en geest zich op kunnen laden. Ook is het verstandig goed op de weersomstandigheden te letten. Je bent bevattelijk voor verkoudheden, maar dus ook voor andere ziektes. Er is veel kans op wisselvallig weer en dan is het verstandig je daartegen te wapenen. Ook is het verstandig extra vitaminen en mineralen te gebruiken. Op zich is je lichaam zelf herstellend, maar het blijft altijd wel oppassen geblazen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Er is t/m eind mei een planetaire uitlijning met negatieve energie op de Aarde. Er is een onverklaarbare energie vanuit de kosmos en er zullen schokkende veranderingen zijn, waarbij het eind niet in zicht is. Vanaf de 4de zal de Jupiter-Pluto verbinding zorgen dat er overal op de wereld versterking van het gezag komt en wellicht is dit goed om orde te herstellen. Voor de burgers zal dit moeilijk zijn, omdat we minder gewend zijn aan discipline. De schrik zal er in ieder geval inzitten, mede omdat we feitelijk niet weten wat het coronavirus teweeg brengt en of er meer ellende aan zit te komen. Vanuit de kosmos zijn er duidelijke signalen, die aangeven dat we pas op de plaats moeten maken. Mercurius zal tussen de 11de en 27ste door de Ram reizen. Hierdoor kunnen mensen impulsief en ongeduldig zijn. Er kan zelfs een grote mate van intense prikkelbaarheid zijn. Omdat Jupiter en Pluto de 24ste t/m de 26ste een gespannen verhouding met Mercurius aangaan, zijn deze dagen cruciaal. Deze planeten zullen echter de gehele maand zorgen dat de meeste mensen eerlijker worden en begrijpen dat we zo niet door moeten gaan. Deze hemelse combinatie zal in staat zijn extreme veranderingen en transformaties te creëren. Ondanks dat mensen meer empathie en begrip krijgen, moeten we oppassen dat er ook mensen en organisaties zijn, die misbruik van de huidige ellende maken, waardoor er wel degelijk verwarring en onrust zijn.

Er zijn aanwijzingen dat april een maand is, waarin het de start zal zijn dat sommige huidige politieke leiders het veld ruimen. Niets zal zomaar veranderen, we zullen een moeilijke tijd ingaan. Daarbij zullen veel mensen vrede met een nieuwe orde hebben, maar anderen zullen hier moeite mee hebben of er zelfs tegenin gaan. Er zullen mensen zijn die oude gewoontes oppakken en zij laten zich dan meer leiden door negatieve planetaire energieën. Bescheidenheid zal veel meer goeds brengen en laten we dan ook met zijn allen zorgen dat we hulp geven aan zwakkeren in de maatschappij. Ben jij dit zelf, wees dan niet bang dit aan te geven en vraag hulp. Mensen kunnen deze maand fysieke problemen ondervinden en dat is natuurlijk logisch, omdat het coronavirus invloed houdt. Het zal een langdurig proces zijn, waarbij de medische wereld zoekt naar een vaccin. April geeft te zien dat relaties tussen mensen veranderen en er ook maatschappelijk het een en ander verandert. Er zal een soort revolutie plaatsvinden, waarbij we radicale beslissingen moeten nemen. Waar maart al flink wat verschuivingen liet zien, zal dat in april nog intenser doorgaan en zullen kosmische energieën gericht zijn op uitroeien van het kwaad, waarbij er een intense strijd kan zijn Pas op voor deze strijd der machten, omdat die niet alleen op Aarde, maar ook in hogere energieën plaatsvinden. Positief aan de coronacrisis is dat we meer in staat zijn bepaalde zaken aan te pakken. Mensen in de zorg, dienstverlening, het onderwijs en andere belangrijke beroepen zullen beloond worden. De kosmische energie zal de regering hier van doordringen.

Vanaf eind maart reist Mars al in de Waterman en Venus vanaf de 3de door de Tweeling. Deze energieën zorgen dat er in de liefde het een en ander verandert. Mensen zullen merken dat het gezin belangrijk is en dat familie en vrienden nodig zijn om zich veilig te voelen. Wij zijn minder op uiterlijk en financiën gericht, maar meer op de intellectuele en emotionele aard van mensen. Gemiddeld worden mensen veel socialer en zetten we ons minder naar elkaar af en trekken we meer naar elkaar toe. Singles zullen veel minder bezig zijn met zoeken naar liefdes- of seksuele relaties. Zij neigen naar een vriendschappelijke sfeer met platonische relaties. Mensen die gebonden zijn, zullen de neiging hebben elkaar vrijheid te geven. Dit zal, ondanks of misschien wel juist door de corona, zorgen voor meer liefde en vriendschap tussen mensen. Er is minder jaloersheid en we zijn minder bezitterig, waardoor de negatieve invloed van deze crisisperiode ook een positieve component kent. We zullen meer dan anders communiceren en vooral door naar elkaar te luisteren. Problemen en misverstanden kunnen opgelost worden. De planeten zorgen er dus voor dat er gunstige, intense energieën zijn om op een nuchtere en rationele wijze in het leven te staan. Mensen kunnen op een objectieve wijze gesprekken voeren en er zal veel ruimte zijn voor optimisme en ontspanning. Jupiter en de Zon zullen rond het midden van de maand voor kracht zorgen, waardoor er zeer mooie energieën aankomen, die wel eens kunnen zorgen voor het (tijdelijk) overwinnen van het coronavirus. In onze weekhoroscoop zal ik er uitgebreid over schrijven. De Zon zal de 19de naar de Stier reizen en Mercurius de 27ste. Omdat ook Uranus een verbinding met aangaat, is er ook vanuit daar een zeer krachtige energie. Veel mensen zijn praktisch ingesteld en vindingrijk om deze moeilijke maand door te komen. Er zal een gewenning zijn en mensen kunnen toch lekker in hun vel zitten. Pas op dat er rond de 29ste een waarschuwing vanuit de kosmos kan komen, die zelfs angst kan opwekken. Op zich hoeven we er niet bang voor te zijn, maar het kan net even die druppel zijn, die mensen nu niet kunnen gebruiken. We raden aan vooral geliefden op te zoeken en tijd te besteden aan mensen die belangrijk zijn, maar waar je op emotioneel gebied net niet die aandacht aan hebt gegeven die zij verdienden. Houd hierbij wel de richtlijnen in de gaten die de overheid geeft. Je kunt mensen tegenwoordig via de app en andere communicatiemiddelen opzoeken.