Maandhoroscoop Ram

Lees alles over jouw sterrenbeeld Ram bij Astroangels

Geboortedatum: 21 maart t/m 19 april - Mei 2019

Overzicht van de maand
Er komt een maand aan, waarin problemen verdwijnen. Soms moet je alle zeilen bijzetten, maar het zal vanzelf beter gaan. Wees niet bang om te zeggen wat je vindt. Je bent sterk genoeg en mensen zullen niet snel over grenzen gaan. Wat betreft relaties kan je krachtig en serieus in het leven staan, waardoor er transformatie plaats vindt. Tot de 11de zullen privérelaties naar een hoger plan gaan of beëindigen. Je hebt de 1ste dagen goede ideeën, maar of die gelijk goed uitpakken, is maar de vraag. Er wordt aangeraden eerst na te denken en niet te impulsief te handelen. Je kunt beter advies van anderen inwinnen. Objectiviteit zal meer lonen dan te impulsief en gevoelsmatig reageren. Zijn er momenten dat er meningsverschillen zijn, zorg dan dat je tot elkaar komt en niet dat je verder van elkaar af komt te staan.

Ben je gebonden, dan moet je tot de 11de opletten met nieuwe mensen in je leven. Je bent soms onevenwichtig en kunt jaloers en bezitterig worden, omdat je je partner niet wilt of kunt delen. Ben je single, wees dan niet achterdochtig bij nieuwe mensen. Soms kan je het verleden niet loslaten en betrek je dit op die personen. Laat achterdocht varen en wees jezelf. Ga mensen vooral niet beschuldigen van dingen die anderen vroeger bij je gedaan hebben. Zorg voor een schoonmaakbeurt in je huis, maar tracht ook je uiterlijk aan te pakken. Het is een goede tijd voor sporten en om je voedingspatroon aan te passen.

Van de 11de t/m de 21ste is de energie gericht op je zakelijke leven. Zijn er dingen die in je privéleven opgelost moeten worden, schuif deze dan door of los ze zo snel mogelijk op. Dit is een periode om zowel intellectueel als financieel te ontwikkelen. Mensen met een bedrijf, doen er goed aan niet teveel na te denken, maar ook niet impulsief te zijn bij belangrijke besluiten. Werk je voor een baas, let dan op voor samenwerking, omdat er misleidende energie is, die jaloersheid of eigenwijsheid brengt. Het is een periode om met je hart en ziel bezig te zijn. Vanaf de 22ste is er waarschijnlijk de beste energie, omdat je dan evenwichtig bent. Je bent adequaat en efficiënt en kunt je volledig op belangrijke zaken richten. Eigenbazen kunnen bepaalde projecten afhandelen. Mensen die voor een baas werken, dienen professioneel te blijven en niet te verzanden in gevoelsmatige zaken. Privérelaties dien je onder controle te houden en je moet vooral geen conflicten veroorzaken. Zijn deze er, dan zal je moeilijk een oplossing vinden. Het is een periode voor nieuwe contacten, zowel voor vrienden als op liefdesgebied. De 24ste t/m de 26ste is geweldig om volledig te benutten om ervoor te gaan. De 30ste en 31ste moet je naar je intuïtie te luisteren, omdat deze je de juiste richting geeft.

Liefde en relaties
De 1ste helft zit Venus in jouw teken en dit is gunstig voor de uitstraling die je hebt en hoe je erotiek beleeft. Daarbij zal Mars in de Tweeling energie bieden, waardoor je charmant en sensueel bent. Er zijn storende energieën. De 1ste zullen Uranus en Neptunus energie delen, waardoor je nieuwe mensen leert kennen. Dit lijkt gunstig, maar vergis je niet. Ben je single, dan doe je er goed aan niet te serieus met gevoelens om te gaan en plezier en spanning op te zoeken. Ben je gebonden, let dan op dat er mensen zijn die negatieve energie hebben, waardoor dit een bedreiging voor je relatie kan zijn. Een andere storende energie is de sextiel tussen Mercurius en Mars. Hierdoor denk je veel na en vergeet je dat je nu eenmaal een persoon bent die gevoelsmatig en intuïtief reageert. In de liefde zal het echter belangrijk zijn om te communiceren. Lukt dit niet door het te zeggen, schrijf dan gevoelens op of geef een leuk geschenk om ze uit te drukken. Hoe je dit ook doet, je zult zien dat een partner of iemand waar je gevoelens voor hebt hier goed op reageert.

Let de periode van de 4de t/m de 6de op voor heftige emoties, die gevormd worden door de Nieuwe Maan in de Stier. Je hebt de neiging jezelf extra te beschermen door gevoelens af te sluiten. Ben je gebonden dan kan dit problemen opleveren, waardoor je er goed aandoet over gevoelens te praten en geen drastische maatregelen te nemen. Voor singles zal vooral een nuchtere persoon het meest geschikt zijn. Zijn er moeilijk oplosbare problemen, dan krijg je hulp van Mercurius in de relaxte Stier. Hierdoor ben je rationeel en kun je emoties controleren. Je kunt er de rest van de maand profijt van hebben. De 11de t/m de 13de kun je egoïstisch zijn en heb je moeite om je partner met anderen te delen, zelfs als dit familie of goede vrienden zijn. Ben je single, dan doe je er goed aan emoties onder controle te houden en te genieten van nieuwe contacten. Je trekt mensen makkelijk aan, maar kunt ze ook afstoten met je intense karakter. De 14de versterken Venus en Mars, je zelfvertrouwen. Daardoor wordt het liefdesleven voor zowel gebonden mensen als singles beter. Je weet wat je wilt en bent niet bang om risico te nemen. Ben je gebonden, dan geniet je partner van je ongecompliceerde liefdesuitingen en intense erotiek.

Ben je single, dan zullen mensen je sensuele en erotische uitstraling aantrekkelijk vinden. Let op, want de 15de reist Venus de Stier in en komt Mars in de Kreeft. Hierdoor zullen jaloersheid, intens emoties en conflicten ontstaan. In een relatie kan dit voor problemen zorgen en zijn er Rammen die besluiten hun relatie te beëindigen. Voor een nieuwe relatie is het geen goede tijd. Je doet er goed aan tot de 21ste rust te bewaren en te trachten meer tijd voor jezelf vrij te houden. Mercurius zal dan namelijk in de Tweeling binnenkomen en dit zorgt dat de spanning afneemt. Rammen zullen makkelijker met gevoel overweg kunnen, waardoor er in de relatie betere energieën zijn en je minder negatief bent. Singles zijn open en zullen makkelijk in staat zijn de juiste woorden te vinden om iemand te versieren. Nog spannender wordt het als er de 22ste een sextiel is tussen Mars en Uranus. Er is opwindende energie, waardoor je liefdesleven intens en spannend wordt. Durf buiten je comfortzone te treden en maak gebruik van je sterke zelfvertrouwen. Je kunt de laatste week veel liefde krijgen en geniet van leuke activiteiten die er zijn. Let de laatste dagen van de maand op dat emoties je parten spelen en je weer wat last krijgt van intense uitvallen of gedragingen.

Carrière en zakelijkheden
Mei wordt een maand van ideeën en gedachten die je hebt voor ontwikkeling. Misschien zal je niet gelijk tot actie overgaan, maar er kunnen waardevolle zaken uit voortkomen. Bedenk hierbij dat ook anderen goede ideeën hebben en dat je niet alleen af moet gaan op dat wat jij voor ogen hebt. Ben je positief naar anderen, dan zal je waardering en respect terugkrijgen. Met name de 1ste dagen kan je van alles doen, maar ben je ook nog bezig met allerlei zaken uit het verleden. Dit is ook niet erg. Start pas met die nieuwe ideeën als je er klaar voor bent en je wensen uit kunnen komen. Je dient wel duidelijk leiding te nemen. Er is waarschijnlijk geen betere maand om het verleden te verlaten en de toekomst in te gaan. Je doet er goed aan de 1ste week te gebruiken om te vergaderen en belangrijke besprekingen te houden. Ook mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan maken een grote om te slagen. Mars zal deze periode een sextiel met Mercurius in de Ram vormen en dit geeft kracht en grote mogelijkheden. De 5de zal de Nieuwe Maan in jouw financiële sector plaatsvinden. Er wordt aangeraden nu alvast bepaalde zakelijke en financiële dingen te doen, omdat die deze maand veel op kunnen leveren. Alles wat je voor de volgende Nieuwe Maan zaait, zal voor een goede oogst zorgen. Vanaf de 8ste zal je sterk de kracht voelen van Venus die een verbinding met Jupiter aangaat.

Je zult je de 8ste t/m de 11de qua fysieke gesteldheid oprichten. Je kunt dan meer tijd aan fysieke activiteiten besteden en dit zorgt er in je werk of studie voor dat je lekker je gang kunt gaan. Dit deel van de maand is ook een tijd, waarin je plezier wilt maken, maar je wel je concentratie dient te bewaren. De 15de zal Venus in de Stier naar jouw sector van financiën reizen en ook Mars zal spannende energie bieden. Daarbij zal ook het sextiel van Mercurius en Neptunus krachtige energie bieden, waardoor je veel fantasie hebt. Dit is een prima periode voor het krijgen van ideeën, maar ook om te handelen. Je kunt financieel flink wat bereiken. De Zon in de Tweeling verbindt zich de 21ste met Mercurius in jouw sector van communicatie. Al op de 19de kun je prima samenwerken en dit zal tot de 21ste flink wat opleveren. Maak hier gebruik van, omdat het je veel op zal leveren. De 24ste t/m de 26ste is een prima tijd omdat je op hoog niveau kunt redeneren en communiceren. Het is een tijd van succes. De periode van de 29ste t/m de 31ste is een tijd van geluk, waarin veel in goud kan veranderen. Maak hier dus gebruik en laat tijd niet verloren gaan.

Mentale en fysieke gezondheid
We gaan de goede kant op met het weer, maar mei zal wat dipjes kennen, waardoor je op moet letten wat voor kleding je draagt. Mars zal nog tot de 15de in de Tweeling reizen en dit geeft veel energie. Trek er lekker op uit en gebruik het mooie weer om de natuur op te zoeken en natuurlijk vitamines binnen te krijgen. Fietsen en wandelen zijn geschikt om voldoende koolhydraten te verbranden. Ook de sportschool is natuurlijk een prima plek en vooral als de weersomstandigheden minder goed zijn.

Mars zal de 15de de Kreeft binnenkomen en dit zorgt dat je minder energie zult hebben. Daardoor zal je minder zin hebben om er op uit te trekken en ben je een stuk luier. Let op, omdat dit je humeur er niet beter opmaakt. Wellicht is het deze periode beter om je passiever op te stellen en meer op mentaal gebied uit te rusten en fysiek minder te doen. Je kunt concentratieverlies en ongelukken meemaken. Vanaf de 21ste gaan de Zon en Mercurius in de Tweeling reizen. Daardoor zal je meer energie ervaren en ben je niet alleen mentaal sterk, maar ook fysiek prima in orde om de zomermaanden in te gaan.