Maandhoroscoop Ram

Lees alles over jouw sterrenbeeld Ram bij Astroangels

Maandhoroscoop Ram

Geboortedatum: 21 maart t/m 19 april - September 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken


Algemeen

De maand zal met krachtige energieën starten, waaronder natuurlijk de Volle Maan in de creatieve Vis. Deze zal de 1ste dagen van de maand zorgen voor verheldering, omdat de Ram een sterkere intuïtie heeft. Het is een periode om levensproblemen op te lossen en daar kan je de energie van de Maan zeker wel bij gebruiken. Bijzonder aan september is dat deze maand krachtig start, maar ook zo eindigt. Wat en welke dingen je doet, je zult slagen. Dit kan gaan over mentale of fysieke zaken, over je carrière of je privéleven en eigenlijk alle gebieden. De Ram zal serieuze ontwikkelingen kennen. Er wordt aangeraden om de eerste vier dagen rust te vinden en financieel niet teveel geld uit te geven. Je zult deze maand veel uitgeven, maar wacht daar tot de 6e mee, omdat er een zeer goede energie is. Vanaf deze periode zal je op vele gebieden goed scoren. De 5de zal Mercurius het gebied van de sympathieke Weegschaal binnen gaan. Je bent minder impulsief, charmant en zal ook niet zo opvliegend zijn. Je bent juist bereid tot compromissen en zal daardoor prima in staat zijn samen te werken en in relaties lekker in je vel te zitten. Door de energie van deze planeet is het een prima maand om in je carrière en met financiële zaken goed te presteren. Ook zijn vriendschappen, familiale contacten en romantiek erg gunstig door deze energie. Zelfs dingen die eerst minder goed verliepen, zullen nu prima verlopen.

Je heersende planeet Mars zal vanaf de 9de retrograde in je teken bewegen. Hierdoor daalt je energielevel, maar dat hoeft niet zo verkeerd te zijn, omdat je minder explosief bent en meer nadenkt over dingen die eerst niet goed verliepen. Wel kan je zelfvertrouwen minder sterk zijn. Er wordt aangeraden niet teveel initiatieven te nemen en al helemaal niet ongevraagd de leiding te nemen. Houd er rekening mee dat de stand van Mars tot november zo blijft. Een zeer positieve energie is er de 11de t/m de 15de, omdat veel planeten een gunstige werking op de Ram hebben. Je hebt veel plezier en ook de romantiek zal prima verlopen. De 17de t/m de 20ste moet je opletten voor storende energieën, die bewust of onbewust voor problemen zorgen. Neem voorzorgsmaatregelen en vraag mensen ondersteuning als je het er moeilijk mee hebt. De communicatief sterke Mercurius komt vanaf de 27ste in de mysterieuze Schorpioen. Je bent dan gesloten en zal minder met vertrouwde mensen delen. Deze kunnen zich afvragen wat er met je aan de hand is. Ga niet de verdediging in, maar geef gewoon aan dat je event minder open bent. Deze energie kan er overigens voor zorgen dat je het laatste deel van de maand minder lekker in je vel zit als mensen jou iets kwalijk nemen. In dat geval zal het lastig zijn je explosieve karakter onder controle te houden.

Liefde en relaties
Het kan een prachtige maand voor liefde worden. Heb je een partner, maar ben je niet getrouwd, dan is dit een prima maand om te trouwen of plannen te maken. Singles maken, door gunstige energie, veel kans op een nieuwe relatie. Mensen die een kind willen, maken veel kans door een vruchtbare energie. Singles moeten met vruchtbaarheid opletten, omdat de kans op ongewenste zwangerschap groter is, als je onveilig vrijt. Ook is het een prima maand om te verhuizen, waarbij de energie gunstig lijkt te zijn voor het kopen van een huis. Singles zullen niet snel verliefd raken, maar de kans dat ze dit toch wel worden, is groot. Mensen met een problematische relatie, dienen alert te zijn dat deze beëindigd kan worden. Daarbij kan de pijn onverwacht groot zijn, en is depressiviteit zeker wel mogelijk. Bedenk dat het leven doorgaat en dat er vanzelf geluk in je leven komt. Er kunnen over het algemeen huishoudelijke problemen zijn, die opgelost dienen te worden. Dit kan te maken hebben met reparaties, problemen met elektrische apparatuur en financiële kwesties. Rammen moeten opletten, dat er misverstanden en conflicten met of tussen familieleden zijn. Voor de vrouw zijn er aangename ontmoetingen, waarbij singles een romantische date kunnen hebben. Hang niet teveel in het verleden en bedenk dat iedereen anders is. Maak juiste conclusies en wees vooral niet negatief. Vrouwen die zwanger willen worden, krijgen positieve energie. Er is advies voor mannen om verstandiger in een relatie te staan. Je hebt de neiging een partner te beledigen, maar tracht dit te controleren. In je carrière ben je trots op dat wat je bereikt, maar laat dit niet te koste van je privéleven gaan. Deze neiging heb je ook wel eens. Op gebied van erotiek en romantiek kan je t/m de 10de afgewezen worden en teleurgesteld raken. Na deze tijd zal dit veranderen en kun je veel romantiek en passie verwachten. Mars zal je emoties flink opkrikken, waardoor je erotisch ingesteld bent. Daarbij zal Venus ook nog eens veel liefde bieden. Je kunt in de romantiek, maar ook in de erotiek avontuurlijk zijn en zal een sekspartner geregeld opwinden. De 1ste week van de maand zal daardoor toch spannend worden, waarbij je kinky gevoelens krijgt. Ook daarna zal het een spannende maand blijven. Je neemt veel risico’s en kunt, zelfs als je een relatie hebt, mensen uitdagen. Er is deze maand eigenlijk maar één aspect om erotiek in gevaar te brengen. Dat is als je een partner hebt, die niet seksueel ingesteld is. De kans dat je vreemdgaat of de relatie verbreekt is aanwezig.

Carrière en zakelijkheden
Er wordt in de carrière geadviseerd om rationeler met zaken om te gaan. Je bent geregeld erg impulsief en kunt dan ondoordachte dingen doen. Dit doe je voornamelijk bij de wat kleinere taken, omdat je dan denkt dat het wel kan. Pas op dat juist deze problemen kunnen geven. Je zult veel moeite hebben met routinematige taken, omdat je je dan kunt vervelen en fouten maakt, die grote gevolgen kunnen hebben. Je hebt uitdaging nodig en doet er goed aan richting te geven aan het werk wat je doet. Je zult creatief genoeg zijn om dit te bewerkstelligen en kunt over het algemeen met problemen omgaan en dingen oplossen. Er wordt geadviseerd achterstallig werk voor de 15de aandacht te geven. Vanaf deze dag kun je dan weer beter met nieuwe zaken aan de slag gaan. September is een maand, waarbij je ervaringen en vaardigheden genoeg hebt om in je carrière te ontwikkelen. Het is belangrijk dat je regelmaat en orde in je leven brengt, zodat je op een overzichtelijke manier bezig kunt zijn. Dit zal je niet alleen zelf veel opleveren, maar mensen zullen je ook meer waarderen en het fijn vinden met je om te gaan. Voor de vrouw wordt geadviseerd zich te richten op eventuele financiële problemen. Je zult hard moeten werken om voldoende geld te hebben, maar dat zal over het algemeen lukken. Het is geen maand om impulsief van baan te veranderen. Je vindt het moeilijk met minder vertrouwde mensen samen te werken. Je bent over het algemeen energiek en stabiel en kunt veel werk verrichten. Richt je niet teveel op financiële zaken en behoud geduld tot een latere periode. Het is een goede maand om te ontwikkelen. Je bent vooral mentaal erg sterk en in staat nieuwe mogelijkheden aan te grijpen.

Mentale en fysieke gezondheid (met een herhaalde waarschuwing voor alle tekens)
Er zijn flink wat beschermende planeten, die zorgen dat mensen kracht ondervinden om sterk in het leven te staan en bedreigingen het hoofd te bieden. Let echter op dat we te maken krijgen met bepaalde planeten die zorgen voor opstand en conflictueuze energieën. Daardoor zijn er zeker waarschuwingen te plaatsen. Er zijn grote tegenstellingen tussen mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die gangbare normen en waarden overtreden. De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers. Daardoor zal september een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken. De Zon zal vooral de 1ste drie weken kracht bieden en gezamenlijk met planeten in aardetekens bescherming bieden. De Volle Maan kan echter de 1ste week voor grote problemen zorgen, omdat ziektes meer kans hebben zich te ontwikkelen. Dit geldt niet alleen voor corona, maar ook voor andere ziektes die zich kunnen openbaren. Ik gaf al eerder aan dat het coronavirus halverwege september sterker zal worden als Jupiter uit de retrograde beweging gaat. Dat wordt er daarna niet beter op, omdat Saturnus eind september en Pluto begin oktober ook uit deze retrograde beweging gaan. Blijf dus oppassen mensen! Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde. Ook anderen mogen denken en voelen wat ze willen. Opstandigheid zal deze periode een grote rol spelen.

Voor de Ram geldt dat jouw gezondheid, maar ook die van je partner centraal staan. Je kunt je nog wel eens zorgen maken om de gesteldheid van je partner. Het zal belangrijk zijn je te richten op hygiëne, lichaamsverzorging en levensstijl. Pas eventueel je levensstijl aan, zodat je gezondheid kan verbeteren. De Maan zal hierbij een prominente rol innemen, omdat deze een krachtige positie heeft. Hierdoor word je gedwongen veel over jezelf na te denken. Je vraagt jezelf af of je op de goede weg bent. Met name op gebied van gezonde voeding, het omgaan met anderen en sport kun je veranderingen tegemoetzien. Rond de periode van de Volle Maan zal de Ram veel mentale kracht voelen en zal je een beschermende hogere energie ervaren. Deze kan door stenen en kristallen versterkt worden, die helpen tegen invloeden van buitenaf. Neem contact op met een specialist of huisarts als er problemen zijn waar je al een tijdje mee rondloopt. De afnemende Maan zal een energie aan je sturen, die er voor kan zorgen dat je bepaalde zaken, die een negatieve invloed hebben, beëindigd of los laat. De Nieuwe Maan zorgt voor energie waarbij je in staat bent bepaalde veranderingen vol te houden. Mocht dit niet lukken, dan kun je later dit jaar nog wel eens problemen ervaren en met name negatieve gedragingen oppakken. Op zich ben je in staat om vol te houden en zullen er fysieke en mentale veranderingen optreden, die ten goede keren.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Tot de 22ste biedt de Zon in de Maagd een krachtige herstellende energie op zakelijk en financieel gebied. Orde en regelmaat zijn belangrijk, waarbij Jupiter, Saturnus, Pluto en Uranus, in een aardeteken, voor ondersteuning zorgen. De 2de brengt de krachtige Volle Maan in Vissen een langzamere stofwisseling en je moet dan ook alert blijven. Dat is in deze coronatijd belangrijker dan gewoonlijk. Zelfs de kleinste ongemakken of ziektes kunnen nu de fysieke weerstand verlagen. Wonden zullen moeilijk genezen en ons bloedsysteem kan verstoord raken, waardoor we eerder ziek worden. Ook is er een grotere kans op een slecht humeur bij mensen. Voordeel is dat we empathisch zijn, waardoor we in sociale contacten geregeld in staat zijn anderen te helpen. Mensen die minder lekker in hun vel zitten, kunnen hun heil zoeken bij genotsmiddelen zoals drugs en alcohol. Anderen kunnen zich meer richten op snacks, snoep en andere ongezonde producten. Tracht dit onder controle te houden en zorg dat je juiste keuzes maakt. Onthoud vooral dat je lichaam deze 1ste week erg gevoelig is en dat alles wat er gebeurt invloed op je zal hebben. Verslavende producten hebben een sterker effect en kunnen grote problemen geven. Het 1ste deel van de maand zal Mercurius, in de Maagd, een driehoek vormen met Pluto in de Steenbok. De Zon staat tegenover de Maan. Daardoor kunnen verantwoord levende mensen over het algemeen prima energie tegemoet zien. Neem je levensstijl onder de loep en tracht positieve verandering te behalen.

Venus in de Kreeft geeft sympathie en is t/m het eind van de maand gericht op romantiek en erotiek, terwijl Mars, in de Ram, voor dynamiek en passie zorgt. Venus staat de 2de tegenover Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen nuchter zijn en minder met romantiek en relaties bezig zijn. Voordeel is dat je verantwoorde keuzes maakt. De Zon vormt een driehoek met Uranus in de Stier. Pas op dat Uranus opstandig maakt en bestaande routines in de war raken. Ben jij opstandig, toom dit dan zo mogelijk in. De 3de t/m 5de speelt Mercurius een sterke rol als deze een driehoek vormt met Saturnus in de Steenbok. De 5de reist Mercurius naar de Weegschaal, wat gunstig is voor relaties. Ook Venus, die de 6de de Leeuw in gaat, is gunstig voor mensen, maar Mars in Ram brengt intense, niet altijd positieve emoties. Positief is dat men vaak goed met elkaar omgaat. Het is op individueel niveau een tijd van ontdekken en ontwikkelen van vaardigheden. Problemen of conflicten kunnen makkelijk opgelost worden. De 9de vormt de Zon, in de Maagd, een driehoek met Jupiter, in de Steenbok, en reist Mars tot half november retrograde in de Ram. Venus en Mars gaan niet sympathiek met elkaar om, let dus op wisselvalligheid. Bijzonder is de tijd als de Zon in de Maagd tegenover Neptunus in de Vissen staat. Vooral de 11de moet je dan oppassen dat ratio en fantasie conflicteren. De 13de gaat Jupiter direct de Steenbok in en dit brengt zelfdiscipline aan mensen. Je kunt de rest van de maand makkelijker doelen behalen en het fysieke gestel versterken. Mensen die impulsief en explosief zijn, moeten trachten zelfbeheersing te houden.

De 14de vormt de Zon een driehoek met Pluto in de Steenbok en Venus de 15de een vierkant met Uranus. Dit vuur, in combinatie met aarde, geeft mensen de kracht passioneel te zijn, maar wel op een nuchtere en ordelijke wijze. Mensen die van zichzelf nuchter zijn, zullen vuur in hun handelen laten zien, terwijl passionele mensen juist rust ervaren. De periode van de 17de is speciaal, omdat Mercurius in Weegschaal een vierkant vormt met Jupiter, terwijl de Nieuwe Maan in de Maagd verschijnt. Mensen zijn nu erg alert en intuïtief en kunnen analytisch bezig zijn om mensen en situaties te begrijpen. De 21ste vormt Mercurius in de Weegschaal een vierkant met Pluto in de Steenbok. Diezelfde periode zal de Zon tussen de Maagd en Weegschaal problemen geven. Gelukkig biedt Venus liefdevolle energie, waardoor mensen in staat zijn het een en ander met de mantel der liefde te bedekken. De 23ste vormt Mercurius een vierkant met Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen zakelijk, ordelijk en stabiel zijn. De 24ste staat Mercurius tegenover Mars, waardoor mensen passioneler en minder ordelijk zijn. De 27ste gaat Mercurius de Schorpioen in en blijft daar tot 28 oktober. Die periode kan er een sterke mentale energie zijn en veel mensen zullen niet snel moe zijn. Geen obstakel zal groot genoeg zijn om niet te overwinnen. Het is een geweldige tijd voor passie en erotiek. In relaties genieten mensen van hun partner, maar zijn er ook verlangens naar anderen. Singles zullen geneigd zijn tot minder serieuze contacten. Het eind van de maand kent passie met Venus in de Leeuw, die een driehoek vormt met Mars in de Ram. Mensen zullen gericht zijn op erotiek en avontuur. Omdat Saturnus nu direct in de Steenbok beweegt en een vierkant met Mars vormt, is de energie op je carrière, ontwikkeling en zelfdiscipline gericht, maar ook zeker op je sociale leven vol avontuur en spanning. Je eindigt de maand dus zeer actief en mentaal sterk.