Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen dienen zondag verstandig te blijven door scherpe uitspraken in te tomen. Je kunt nog wel eens erg hard uit de hoek komen. Singles hebben deze dag waarschijnlijk niet veel energie om er op uit te trekken. Beter nodig je mensen uit of ga je relaxte dingen doen. Ben je single en wil je op jacht, dan zal je het fijn vinden met een groep mensen mee te gaan, zodat je zekerder bent en in staat om te laten zien wie je werkelijk bent. Gebonden mensen kunnen deze dag beter wat meer tijd aan huiselijkheid besteden. Je zult aan het begin van de week veel ondersteuning van je partner ervaren, maar dit zal niet altijd vanzelf komen, omdat je er wel om moet vragen. Toch zal het maandag en dinsdag een leuke tijd zijn voor liefde en relatie. Daarbij wordt aangeraden om leuke activiteiten te plannen. Het is een prima tijd voor leuke gesprekken. Ook singles voelen zich de eerste dagen van de week prettig en stralen dit ook zeker wel uit. Het is van maandag t/m woensdag een prima periode om activiteiten te plannen en dromen na te streven. Gebonden mensen dienen vooral woensdagavond en donderdag op te letten dat er frustraties kunnen zijn. Het zal belangrijk zijn een positieve houding te hebben en deze te laten zien aan je partner en anderen. Ook singles ervaren dit en kunnen deze tijd beter niet naar een nieuwe partner op zoek gaan. In een relatie zijn mensen vrijdag en zaterdag nogal opstandig, maar is er ook erg veel sympathie en liefde naar elkaar. De positieve energie geeft balans in de relatie. Je bent beter in staat de lieve vrede te bewaren en geniet ervan leuke activiteiten te plannen. Het zal een zeer leuk weekend worden. Je bent fit en zoekt vooral naar de leuke dingen van het leven. Singles kunnen deze periode relaxte gevoelens ervaren en lekker in hun vel zitten. Ook zij zullen wat opstandig zijn, maar trekken dan wel mensen aan die bij ze passen. Daardoor is er zeker een goede kans op een nieuwe relatie. Het is zelfs mogelijk een compromis met een ex-partner af te sluiten en de relatie nieuw leven in te blazen. Het wordt een prima weekend, omdat je vrolijk en speels bent.

Carrière en financiën
Net als in je privéleven ben je veel aan het nadenken en kom je er niet toe de juiste stappen te nemen. Dat is zonde, omdat je boordevol ideeën zit en van alles wilt doen om te ontwikkelen. Elke keer houd je jezelf tegen door de nadelen naar voren te halen, waarbij je vergeet om de voordelen te noemen. Je doet er echt verstandig aan deze week tijd aan je ideeën te besteden. Je hoeft heus niet gelijk van alles te doen, maar kunt in ieder geval trachten het een en ander op papier te zetten. Je kunt op financieel gebied wel wat problemen ervaren, maar dat is dan vooral als je onverantwoordelijk gedrag vertoont en dan impulsieve dingen doet. Vooral mensen die niet helemaal eerlijk zijn geweest, kunnen merken dat ze hierdoor wat tegenslag krijgen. Gelukkig zal de energie hier de volgende week beter in zijn, waardoor het niet al te dramatisch zal worden en je er goed van afkomt. Er wordt dan ook aangeraden om deze week voorzichtig te blijven en nog even te wachten met nieuwe projecten of plannen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Je ervaart veel energie, maar houd jezelf teveel tegen om leuke dingen te gaan doen. Hierdoor kropt de energie zich op. Dit kan er toe leiden dat overtollige energie zich in negatieve gevoelens omzet. Deze kunnen tot fysieke klachten leiden zoals hoofd-, nek- en rugpijn. Je doet er goed aan geregeld te gaan sporten en de natuur in te trekken, omdat zonlicht een positieve invloed op je heeft. Het is een prima week om extra multivitaminen te gebruiken of meer groente en fruit te eten. Je hebt het echt nodig om meer weerstand te hebben, omdat er een gespannen sfeer kan ontstaan en je dan fysiek wat minder sterk bent. Uranus en de Zon kunnen je wel eens onder druk zetten. Daardoor ben je niet altijd even verstandig bij het maken van bepaalde beslissingen. Je zult hierdoor merken dat je niet ‘altijd’ even gezond leeft en geregeld te weinig slaapt. Dit kan, in combinatie met de energie die je opkropt, voor problemen zorgen, waarbij je weerstand verminderd en je vermoeid kunt raken. Wanneer je echter gezond leeft en voldoende slaapt, zal je merken dat je energie veel meer uitgebalanceerd zal worden. Let op dat je momenteel minder weerstand tegen bepaalde ziektes hebt, waardoor corona en griep meer ruimte krijgen om jou te raken, waardoor je beter plekken mijdt, waar je ziek kunt worden.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius gaat retrograde in de Weegschaal bewegen. De energie laat ons nadenken over het verleden en zal ertoe dwingen te evalueren wat we anders kunnen doen. Het is ook een erg goede energie om te communiceren met diverse relaties die we hebben. De retrograde Mercurius brengt een cyclus teweeg om ons bewust te worden van vooroordelen die we onbewust meedragen. Dit kan ertoe leiden dat er toch het een en ander kan veranderen in contact met mensen, waar we goed of misschien minder mee omgaan. We gaan het Weegschaal seizoen in met de retrograde Mercurius en passionele Mars, die hier doorheen bewegen. Deze zullen ons beiden tot beter bewustzijn brengen van onszelf, maar ook van de behoeften en verlangens van anderen. Er ligt een sterke nadruk op intellect, ratio en communicatie en er zal een week aankomen van harmonie en vele mooie contacten. De retrograde beweging kan ervoor zorgen dat we sterke beslissingen nemen om het verleden los te laten. We kunnen bepaalde trauma’s, stress en andere ongemakken achter ons laten. Mercurius zal de cyclus van zondag op maandag starten en dit samen doen met de Maan, die deze periode door de Tweeling reist. Beiden kunnen zorgen voor sterke communicatieve energie. Het wordt een periode van ideeën en plannen die we kunnen maken. We moeten opletten dat we niet overdrijven en dan dingen gaan doen, die helemaal niet mogelijk zijn. Het kan gebeuren dat er mensen om je heen zijn die over grenzen gaan. We dienen t/m dinsdag op te passen met sluimerende problemen, die moeilijk op te lossen zijn. Wees voorzichtig in woorden en daden, dan zal het allemaal meevallen. Woensdag is zeer spannend als de romantische Venus met de fantasievolle Neptunus in contact komt. Dit kan spirituele, maar dromerige energie brengen. Dit kan spannend zijn, omdat we dan romantische energieën kunnen ervaren en veel fantasiebeelden hebben.

In liefdesrelaties kunnen we dingen doen, die we misschien normaal niet snel zouden doen, waardoor er buiten de comfortzone gestapt kan worden. Singles kunnen ook flink wat spanning opzoeken en ook zij zullen dingen doen, die zij niet dagelijks doen. Omdat de energieke Zon in harmonie is met de zeer nuchtere Saturnus kan er echter een energie zijn, die juist het rationele losmaakt. We kunnen zweven tussen fantasie en spanning van Venus en Neptunus en de geaardheid van de Zon en Saturnus. Vooral standvastige mensen kunnen de speelse en spannende kant kiezen of juist de nuchtere kant. Niet een ieder kan hier evengoed mee omgaan. Vooral onzekere mensen of mensen die negatief in het leven staan, kunnen in de war raken en dingen doen, die voor problemen zorgen. Donderdag zullen we het grootste deel van de dag met kleine uitdagingen te maken krijgen. Beter zijn we nu afwachtend en niet te serieus bij dingen die gebeuren. Houd vooral je emoties onder controle als er iets gebeurt wat je niet prettig vindt. Vrijdag kunnen we energie ervaren van de vijf buitenplaneten die retrograde bewegen. Dit geeft dan ook een sterke energie naar het verleden, waardoor we het weekend dingen doen en voelen die we vroeger ook gedaan of gevoeld hebben. Deze gedachten zullen overuren maken, maar kunnen vruchtvol zijn, waardoor het een periode van herstel en onderhoud wordt, bij dingen die we nu wel goed doen. Mensen zullen vooral bezig zijn met de vraag waarom iets gebeurt en hoe je ervoor kunt zorgen dat alles vlot verloopt. Het is een prima periode om nieuwe vaardigheden of kennis op te doen. Merk je aan jezelf dat je (soms) niet verantwoord leeft, dan is het belangrijk stabiel en geduldig te zijn en te zorgen dat je het leven waardeert zoals het komt en mensen accepteert zoals ze zijn. Het wordt geen makkelijke week, door alle intense energieën, maar met een beetje geduld en het intomen van emoties kunnen we over het algemeen wel de juiste dingen doen en alsnog veel geluk ervaren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)