Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 27

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen zijn deze week geregeld sterk met hun thuissituatie bezig, waarbij je tijd geeft aan gezin en familie. Voor de liefde betekent dit dat je veel toekomstplannen wilt maken. Het is zeker een periode om te zaaien, maar bewaar het geduld, omdat het oogsten pas later zal plaatsvinden. Voor singles is het om sociaal en liefdesgebied een lastige week. Je verlangt naar een stabiel gezinsleven en vooral Rammen die net een relatie hebben verbroken of juist heel lang zonder relatie zijn, kunnen daar terug naar verlangen. Zondag t/m dinsdag is voor gebonden mensen een prima periode voor erotiek, intimiteit en activiteiten. Dit kan een complete verandering in je leven betekenen, omdat je een stuk meer gericht bent op saamhorigheid en mentale verbinding met je partner. Het contact met je gezin of familie zal prima zijn. Heb je nog kans op het herstellen van een verbroken relatie, en denk je dat het nog niet te laat is? Dan doe je er t/m woensdag verstandig aan een verzoeningspoging te wagen. Er is krachtige energie, die er ook voor kan zorgen dat een ex weer op je pad komt. Wil je geen ex meer in je leven, dan is het een week vol mysteries en seksuele verlangens. Dit kan zorgen voor verandering in je leven, waarbij je op zoek wilt naar iemand om samen door het leven te gaan. Woensdag t/m vrijdag is het voor gebonden mensen een prima tijd om met zakelijke aspecten bezig te zijn, zoals het plannen van een reis, de aankoop van een huis of andere zaken die de relatie verdiepen. Vrijdag t/m zaterdag ben je zeer sociaal en is het een prima tijd om met je partner mensen te bezoeken of andere sociale activiteiten te plannen. Singles zijn woensdag tot vrijdagmiddag met zakelijkheden bezig, waardoor je liefdesperikelen even achter je laat. Vrijdagavond en zaterdag ben je sociaal en vind je het niet alleen leuk om met vrienden af te spreken, maar ook om op stap te gaan of te daten.

Carrière en financiën
Je vindt het belangrijk te presteren en geld voor je privéleven te krijgen. Je hebt een krachtig karakter en bent iemand die er altijd voor gaat. Ook deze week werk je er hard voor en daar kan je dan ook veel energie voor krijgen. Zondag zal je er goed aan doen te kijken wat je nodig hebt. Er hangt erg gunstige energie, waardoor je goede zaken doet en niet zal verzaken bij de dingen, die je moet doen. Er zal op financieel gebied veel geluk liggen, waardoor je een prima energie krijgt. Vanaf maandag zal je tot begin augustus blij zijn met het werk wat je doet. Je kunt dan veel ideeën hebben, geld verdienen en aankopen doen. Let maandagmiddag t/m woensdagochtend op voor ongeduld en impulsiviteit. Je kunt te snel beslissen en onrust tegenkomen, maar ook zelf veroorzaken. Pas op dat je niet te onnadenkend bezig bent en houdt de controle. Fouten of ongelukken zijn dan snel gemaakt. Maandag kan je iemand ontmoeten, die gedurende een langere periode steun en toeverlaat kan zijn. Let dinsdag op bedrieglijke energie van mensen of groepen. Woensdagmiddag tot vrijdagmorgen ben je op je privéleven gericht. Je hebt minder de neiging in je carrière te ontwikkelen. Zaterdag heb je plezier in je werk, maar wordt aangeraden qua financiën niet te grote zaken te doen. Moet je een grote aankoop doen, doe dit dan het liefst pas na het weekend, dan heb je veel meer kans om te slagen en goede zaken te doen.

Mentale en fysieke gesteldheid door de invloed van Rahu
We kunnen op mentaal en fysiek gebied een krachtige energie ervaren vanaf de conjunctie van Rahu en Mars. Ik wil de speciale aandacht op de combinatie leggen. Rahu is de noordknoop van de Maan en, alhoewel het geen fysieke planeet is, kan de impact krachtige invloed hebben op het leven van de mensen. Deze kracht creëert flink wat illusie en roept een sterk verlangen op naar materialistische zaken zoals geld en bezit. Qua ontwikkeling is er invloed op de IT-sectoren en het ontwerpen van technieken en uitvindingen. Er kan dus een belangrijke vooruitgang zijn. Rahu en Mars staan beiden in de Ram, waar Mars weliswaar vanaf woensdag niet meer in staat, maar de impact zal onvoorspelbaar zijn. De gemiddelde mens zal hier geen last van hebben, maar de verwachtingen zijn dat er voor het noordelijk halfrond van de Aarde voorzichtigheid gevraagd wordt. De agressie wordt ernstiger en een misstap kan wel eens desastreuze gevolgen hebben. Dit kan tot woensdag heftig zijn, daarna komt er een relatief rustige periode. Vanaf de helft van juli kan de energie zich opbouwen, waarbij van begin augustus tot de helft van die maand een hoogtepunt is, waarbij er veel kan gebeuren. Ook al neemt de energie hierna af, toch zullen september en oktober nog onder invloed van Rahu staan.

De grootste problemen verwachten we tot woensdagavond. Rahu en Mars, in vuurteken Ram, kunnen zorgwekkende energie geven. Dit kunnen ernstige natuurrampen, besmettelijke ziektes die ernstige vormen aannemen of rampen zijn die met kernenergie te maken hebben. Dit zijn voorbeelden, maar het is niet te voorspellen op welk gebied de grootste risico’s liggen. Rahu is chaotisch en kan soms bij vlagen opspelen. Mars is vurig en geïrriteerd en dit zorgt voor deze wisselvallige situaties. Let wel, dat het niet altijd negatief hoeft te zijn. Er is bij deze combinatie een tegenstrijdig karakter. Het kwade en goede zullen dan ook strijden en laten we hopen dat het goede het overwint. Of het jou als persoon zal raken, is afhankelijk van je sterrenbeeld en andere aspecten zoals waar je woont, opvoeding, kansen die je in het leven gehad hebt en andere factoren die jou als mens gevormd hebben of nog vormen. We zullen de komende weken berichten wat je kunt doen negatieve invloeden zo klein mogelijk te houden en het positieve van Rahu te gebruiken. Deze week zal de invloed van Rahu en Mars meer liggen op het wereldtoneel en mensen in oorlogsgebieden of plekken waar er kans op ernstige natuurrampen is. Dus minder problemen voor de individuele mens. Dat betekent niet dat we helemaal niets gaan voelen, omdat oorlogen en andere dramatische gebeurtenissen ons indirect kunnen raken.

Er zijn aanwijzingen dat de Ram voorzichtig moet zijn bij handelingen die deze doet. Je kunt heel erg impulsief zijn en als je dan concentratie kwijtraakt, kunnen er minder goede gevolgen uit voortkomen. Wanneer je moe bent of je niet lekker voelt, ga dan vooral niet met risicovolle handelingen bezig en rust liever eerst een dagje uit om daarna pas klusjes of activiteiten te doen, die nodig zijn om jezelf op mentaal gebied prettig te voelen. Fysiek worden met name rug en nek genoemd als kwetsbare plekken, waar je nog wel eens last van kunt krijgen. Wat betreft voeding zou het zeker niet kwaad kunnen om wat meer eiwitten te eten. Er zijn tekenen dat je die nodig hebt. Dit geldt overigens niet voor Rammen die last van zwaarlijvigheid en/of hart- en vaatziekten hebben. Deze dienen zich aan een strikt dieet te houden. Het is een goede week om de natuur in te gaan, maar ook vooral om te sporten en te zorgen dat vet en andere minder goede stoffen verbrand kunnen worden.

Overzicht voor alle tekens
We gaan een periode in van retrograde planeten, die flink wat invloed hebben op het leven dat wij leiden. Het verleden, heden en de toekomst kunnen wel eens sterk met elkaar verbonden zijn en dan ook flink wat kracht hebben om ons na te laten denken. Het wordt een periode, waarin we in staat zijn om na te denken over ons handelen en de dingen die we verkeerd of juist goed hebben gedaan. Pluto
zal tot 8 oktober retrograde bewegen en haalt het verleden terug. Deze is wel gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben om normatief voor anderen te zijn, maar zichzelf daarin te vergeten. Er wordt aangeraden heel goed naar je eigen gedrag te kijken en niet teveel bezig te zijn met anderen de les te lezen. Verbeter de wereld, maar begin bij jezelf. Respect en waardering zijn deze week verstandig, waarbij we elkaar niet moeten overtuigen van ons gelijk. Net als vorige week zullen groepen mensen tegenover elkaar staan en zal de maatschappij druk ervaren. Zoals we eerder aangaven is het belangrijk je afzijdig te houden en bij negativiteit weg te blijven. Donkere energieën teisteren de wereld en ons land zal daar niet bij weg kunnen blijven. Zoals we zeiden, zorgt de invloed van Rahu dat vuurhaarden overal op de wereld voor onrust zorgen. De wereldorde kan weleens met veranderingen te maken krijgen. Of deze nu al gebeuren, is absoluut niet te zeggen, maar we gaan naar een tijd toe, waarin er ons heel wat te wachten staat.

Neptunus beweegt tot begin december retrograde, waardoor we te maken krijgen met dromen met een voorspellende waarde, intuïtieve gevoelens en verhoging van het contact met de hogere wereld. Dit laatste kan deze week bijzonder zijn, omdat mensen die er gevoelig voor zijn, krachtige boodschappen doorkrijgen. Mediums en andere spiritueel begaafde mensen kunnen veel informatie geven. Hierdoor raden we zeker aan deze week contact te zoeken met onze consulenten en hen een voorspelling te laten doen op grond van boodschappen die zij doorkrijgen. Deze kunnen een sterk gehalte van het verleden bevatten. Deze kan je in toekomst gebruiken om je leven een verandering te laten ondergaan, maar ook om problemen op te lossen. Mars zal t/m dinsdag in de Ram verblijven en dit geeft erg veel passie aan mensen, waardoor de 1ste dagen van de week gunstig zijn voor avontuur, passie en erotiek. We kunnen hierbij ook de energie van Venus in de Tweeling ervaren en ook deze energie is gericht op avontuur en romantiek. Let dus op dat Rahu voor verleidingen en uitdagingen kan zorgen, die voor zowel singles als gebonden mensen gunstig of minder gunstig uit kunnen pakken. Houd dit goed in de gaten. Omdat ook Saturnus tot eind oktober retrograde in de Waterman beweegt, zal er tegenstrijdige energie zijn en dit kan wisselvalligheid en dus ook chaos brengen.

Veel mensen kunnen deze eerste periode van de maand geregeld in de war raken. Vanaf woensdag zal er meer rust bij de individuele mens komen en kunnen we in de maatschappij een betrekkelijk relaxte energie ervaren. Er wordt aangeraden je meer te richten op liefde, vriendschap en sociale contacten, maar minder op erotiek. Er is weinig stress in ons directe leven en we kunnen dan zeker belangrijke beslissingen nemen en activiteiten plannen om het leven een positieve wending te geven. Mars reist vanaf woensdag door de Stier om Uranus gezelschap te houden. Mars blijft daar tot de laatste week van augustus. Over het algemeen zal deze combinatie gunstig zijn en zal Mars minder invloed van Rahu ondervinden. Zowel materieel, financieel als educatief kunnen we veel mogelijkheden zien om te ontwikkelen. Let wel enigszins op de seksualiteit die Mars los kan maken, waardoor contacten met collega’s, klanten en leidinggevenden verward kunnen worden met erotische emoties. Gelukkig zal de Zon in de Kreeft zorgen dat we grenzen stellen en zullen de meesten geen dingen doen, waar ze later spijt van hebben. Mercurius is vooral op communicatief gebied actief, waardoor veel mensen zich prima verwoorden en er daardoor een gunstige energie is voor mensen die op school zitten, moeten studeren of op zakelijk gebied belangrijke besluiten moeten nemen. Vanaf woensdag zal Mercurius de Zon in Kreeft gezelschap houden. Dit brengt onder mensen sympathie en laten we hopen dat we ons hier bewust van zijn. De wereldorde staat onder druk en laten we onze eigen maatschappij niet stuk maken door hieraan mee te gaan doen, hoe goed dit ook te begrijpen is. Het wordt een wisselvallige week, waarbij goed en kwaad elkaar afwisselen, maar blijven we positief, dan overwint het goede.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)