Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 10

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Aan het begin van de week doe je er goed aan veel aandacht aan andere mensen te besteden. Omdat maar liefst vier hemellichamen (de Zon, Mercurius, Venus en Mars) invloed op jou uitoefenen, ben je extra gevoelig. Hierdoor voel je sterk aan of mensen in je omgeving hulp nodig hebben. Let op dat je, als mensen je hulp niet aannemen, niet te geïrriteerd overkomt. Het is beter om er op een empathische, vriendelijke manier op te reageren en je niet op te dringen. Je bent het eerste deel van de week heel erg nuchter en zal dan ook minder energie aan romantiek en sociale contacten besteden. Gaandeweg de week zal Mars, die door Ram heen reist, een vurige invloed uitoefenen en zal de Maan een spirituele energie bieden. Hierdoor heb je veel behoefte aan liefdesuitingen en actie. Singles kunnen het gevoel hebben dat hun leven wat stilstaat en zullen soms te intens naar een partner verlangen. Geef soms aan dit soort gevoelens toe, maar doe geen gekke dingen. Gebonden Rammen kunnen het beter thuis zo gezellig mogelijk maken. Dan kan je een fijne energie opbouwen, waardoor er vanaf woensdag een fijne en warme sfeer ontstaat. Rammen doen er goed aan niet het wilde uitgaansleven in te stappen, maar met vrienden af te spreken en het in besloten kring leuk te houden.

Carrière en financiën
Aan het begin van de week heb je veel ambitie en energie om je carrière een flinke boost te geven. Als je de mogelijkheid hebt jezelf te ontwikkelen, wordt zeker aangeraden hiermee verder te gaan. Mocht je nog niet echt iets op het gebied van onderwijs doen, dan wordt het misschien tijd hier alsnog eens naar te kijken. Ondanks de kosmische energie, die vooral op zakelijk gebied van invloed is, zal je niet op een dynamische wijze bezig zijn. Je kunt vooral met je eigen beslommeringen bezig zijn en je doet er dan ook goed aan om vooral achterstallige taken af te ronden en te zorgen dat bepaalde dingen in huis klaar komen. De hemellichamen Zon, Mercurius, Venus en Mars zorgen ervoor dat mensen jouw aanwezigheid niet echt opmerken, waardoor je het gevoel hebt dat je genegeerd wordt. Dit zit meer in jouw eigen onzekerheid dan dat anderen dit bewust doen. Dit zorgt ervoor dat je je mogelijkheden niet durft te tonen. Toch gaat dit veranderen en ben je aan het eind van de week in staat om je ideeën om te zetten in mogelijkheden en handelingen. Dus nog even geduld, omdat je dan volledig kunt vlammen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De kracht van de Nieuwe Maan zal zaterdag om 11:23 op zijn sterkst zijn, maar eigenlijk zullen we de hele week de energie voelen, mede omdat er gunstige planetaire standen zijn. De Nieuwe Maan zelf zorgt voor overgang van moeheid naar nieuwe en verkwikkende energie, die de lentegevoelens inluidt. Mensen krijgen de hele week nieuwe gedachten en fijne gevoelens. Omdat de Nieuwe Maan in Vissen beweegt, zal er spirituele energie zijn, die we kunnen gebruiken van de Volle Maan van vorige maand naar de Volle Maan deze maand. Ook zal er gastvrije energie zijn, waardoor veel mensen ook erg open naar elkaar zijn. Het wordt een week van fantasie en versterkt onderbewustzijn. Intuïtie zal zeer intens zijn en we kunnen een sterke behoefte voelen om onszelf flink te verwennen. Er komt een kosmische energie, die kan zorgen voor genezing en verlichting van pijnen en mentale problemen. Er wordt dan ook aangeraden deze week te gebruiken voor het oplossen van dingen waar je al een tijd mee loopt. De energie is gunstig en niet alleen zakelijk, sociaal of in de liefde, maar dus ook qua gezondheid. Binnen bepaalde stromingen van de astrologie wordt er zelfs vermeldt dat we krachtige spirituele genezende energie krijgen, die tot september doorgaat als de Volle Maan dan in de Vissen staat.

Deze week moet de Ram er goed op letten dat deze, als gevolg kosmische krachten, niet te gevoelig wordt. Je kunt dan depressieve gevoelens opbouwen. Je lichaamshuishouding kan dan in disbalans komen. Een Ram is een vuurteken. Ben je een iemand waarbij het element vuur te hoog is, dan heb je kans dat je angstig of bozig wordt. Er is dan een grote mogelijkheid dat je bloeddruk te hoog wordt. Eet daarom graanproducten en wortelgroenten en vermijd gekruid of rood vlees. Met name kamille, citroenmelisse en valeriaan kunnen je rustig maken. Wanneer het element vuur te hoog is, heb je kans dat je immuunsysteem kwetsbaar is. Eet dan warm en licht voedsel en vermijd koude gerechten, vlees en zuivelproducten. Vooral pepers, mosterd, kruidnagel, kaneel, knoflook en gember kunnen je immuunsysteem versterken en zorgen dat je minder snel ziek zal worden.

Overzicht voor alle tekens (positieve energie zorgt voor meer hoop op een gunstige toekomst )
De positieve en avontuurlijke Jupiter zal deze week goede energie bieden om veel te bereiken. In de eigenzinnige Waterman is er vriendelijke en empathische energie. Deze zorgt voor prettige energie, waardoor er meer rust zal zijn, dan in januari en februari. Er zal een sterke energie komen, waardoor mensen aan de ene kant energie voelen om er op uit te trekken, maar toch kracht ervaren om geduld te houden. Er wordt dan ook aangeraden om je meer te richten op familie en vrienden en minder bezig te zijn met beperkingen die gelden. Er is positieve energie te bespeuren, die binnen enige tijd zorgt dat we met rust te maken krijgen. Net als vorige week zal er positieve energie zijn, die voor bescherming en harmonie zorgt. Zowel fysiek als mentaal zullen veel mensen lekker in hun vel zitten. Saturnus zal dit versterken, waardoor er meer dan eerder dit jaar hoop aan de horizon gloort. Er wordt aangeraden ideeën en plannen, die je vorige periode had, meer vorm te geven, maar ze nog wel vast te houden. Aarzel echter niet als er zich mogelijkheden voordoen en grijp de kansen. Het blijft belangrijk dat je alles zorgvuldig overweegt en niet zomaar aan de gang gaat. Houd er rekening mee dat het een week van uitdagingen is, maar ook van bescheidenheid en verantwoordelijkheid. Er zijn mensen die negatief gedrag vertonen, maar de energie zal dit meer aanpakken, zodat er toch wel veel mensen zien dat hun denkbeelden niet kloppen. Tijd om te veranderen en een nieuwe richting aan je leven te geven.

Voor zondag en maandag wordt aangeraden iets actiefs te doen en een constructieve draai aan je leven te geven. Dit komt vooral door de pragmatische Maan in de Steenbok. Deze geeft een bepaalde drang om te presteren. Het is een weekend, waarin mensen minder met sociale contacten bezig zijn, maar met zakelijkheden of bepaalde klusjes die er in huis moeten gebeuren. Een prima periode om lekker thuis te blijven en van huiselijkheid te genieten. Dit kan je maandag en dinsdag meenemen, waardoor er veel mogelijkheden zijn om te ontplooien. Ook kunnen er positieve berichten komen voor mensen die door beperkingen veel geleden hebben. Woensdag staat de Zon op één lijn met Neptunus in Vissen en dit is mooie energie voor meditatie, ontwikkelen van intuïtie en sociale contacten. Vanaf deze dag zal er een verandering zijn en kunnen mensen meer ruimte krijgen om sociaal en in de liefde actief te zijn. Ook is het een prima tijd om mentaal te ontwikkelen. Mensen kunnen een betere kijk op zichzelf hebben en dit kan kansen geven om op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Donderdag en vrijdag wordt gevolgd door de Maan die dan in de Vissen staat. Ook deze energie is goed voor sociale contacten, romantiek en andere fijne energieën om problemen, teleurstellingen en andere negatieve dingen achter ons te laten. We gaan een prima tijd tegemoet, waar mensen liefdevol en vriendelijk zijn. Op plekken waar mensen samenkomen is saamhorigheid en minder haat en nijd onder groepen mensen.

Venus is deze periode uitgelijnd met de liefde van Neptunus en beiden weer met de Nieuwe Maan. Het hele weekend van de 12de t/m de 14de is een tijd om naar uit te kijken. Intuïtie is sterk en de meeste mensen zijn mentaal verstandig. We zeggen de meesten, omdat er ook een negatieve kant aan deze energie zit. Er zullen mensen zijn, die hun emoties niet onder controle hebben en deze kunnen wel eens alle energie uit de goedbedoelende personen trekken. Er wordt dan ook aangeraden tijd door te brengen met mensen, die spiritueel een hoog niveau bereiken. We voelen ons dan een stuk beter en zullen dan juist veel energie ontvangen. Mars maakt een harmonieuze Driehoek met Saturnus, zodat we over het algemeen ook op zakelijk gebied veel bereiken. Veel mensen zijn ambitieus en kunnen juist nu allerlei dingen doen, die gelijk voor beloningen zorgen. Vooral de Luchttekens zullen veel bereiken, maar ook Vuurtekens kunnen veel kracht krijgen om datgene te bereiken wat ze willen. Een kritische noot willen we stellen aan de planeten Saturnus en Uranus. Deze delen een heftige energie, waardoor er overal op de wereld mensen zijn, die naarstig op zoek zijn naar veiligheid en vrijheid. Dit kan tweedeling opleveren, omdat iedereen vrijheid weer op een andere wijze uitlegt. Er wordt dan ook een instabiliteit voorspeld, waarbij niet duidelijk is wat deze precies gaat betekenen. Het zal wel op hoog niveau uitgevochten worden, waardoor de meeste mensen er geen of weinig last van hebben.  

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)