Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 13

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
In dit deel van de maand ben je seksueel erg actief en heb je behoefte aan romantiek, maar ook zeker aan heftige passie. Toch zal dit langzamerhand afnemen en kun je je passie soms in frustraties uiten. Hierdoor moet je oppassen wat je zegt en doet, omdat je anders conflicten kunt krijgen met mensen waar je eigenlijk veel om geeft. Tracht je impulsieve driften dus zoveel mogelijk in te tomen. Zakelijk gezien, doe je er goed aan dit met een geliefde, familie of vrienden te bespreken. De planeet Mercurius zal de Zon vergezellen en Ook Mars heeft een krachtige werking en zal passie en liefde een positieve boost geven. Hierdoor kun je geholpen worden om je trots te laten varen. Met name als je al een tijdje met bepaalde ideeën rondloopt, wordt het tijd hier iets mee te gaan doen. Schroom er niet dus voor om mensen in vertrouwen te nemen en laat angstvallig controle, die je soms op je leven wilt houden, niet de boventoon voeren. Vanaf woensdag is er een erg passievolle periode als gevolg van Mars en Venus die veel mooie spanning en liefdevolle gevoelens kunnen brengen. Voor singles een periode om een nieuwe liefde te kunnen vinden. Voor gebonden mensen om de relatie een positieve boost te geven.

Carrière en financiën
Mars zal ook een krachtige energie geven om op zakelijk gebied veel te kunnen bereiken. Mars zorgt voor een boost om mentaal en intellectueel de juiste keuzes te maken. Je zult hierdoor meer na kunnen gaan denken en minder impulsief zijn. Ideeën, waar je al een tijdje mee rondloopt, kunnen hierdoor wel eens een reële vormen aannemen, mede omdat je andere mensen durft te betrekken bij de dingen die je wilt doen. Toch dien je wel op te passen dat de overgang van Mars, van de afgelopen tijd nog steeds een zeer sterke energie geeft om jouw humeur onder druk te zetten. Daardoor kan je met wat stemmingswisselingen te maken krijgen, waarbij je erg koppig en passievol kunt zijn. Je dient hier wel voor op te passen en jezelf onder controle te houden en er alert op te blijven dat er nog wel kritieke momenten kunnen zijn. In dit gedeelte van de maand zal Jupiter prominent aanwezig zijn, waardoor je ambities sterk zijn en je erg creatief en enthousiast bent in de dingen die je wilt doen. Dit komt mede, omdat Mercurius en de Zon sterk aan de hemel staan. Hierbij zullen alle krachtige energieën er voor zorgen dat je misschien wel passioneel bent, maar ook beheerst en nadenkend kunt reageren.

Gezondheid en karakter
Mercurius zorgt ervoor dat je veel vertrouwen kunt ervaren, waardoor je beslissingen kunt nemen en er ook over nadenkt wat je moet doen en vooral hoe je dat moet doen. De passionele energieën van Mars en de Zon en de liefdevolle energie van Venus zorgen er voor dat je hart warmte kan voelen, waardoor je over het algemeen goed bij mensen overkomt. Je kunt erg pittig zijn, maar weet dit wel op een charmante manier naar buiten te brengen. Mensen vinden het over het algemeen niet erg als je soms wat heftige uitspraken doet. Zij accepteren dit wel, omdat je van nature een type bent dat leiding kan geven. Met name Mars kan je fysieke energie toe laten nemen, waardoor je vol kracht zit bij de dingen die je wilt doen. Toch overdrijf je niet en weet je over het algemeen wel controle te houden over de dingen die je doet. Omdat je over het algemeen iemand bent die erg actief is, hoef je niet echt veel te sporten. Als je echter teveel energie in je hebt, kun je dit maar beter wel één of twee keer per week doen. Let op dat Uranus er voor zorgt dat je prikkelbaar kunt zijn. Geef je hier teveel aan toe dan kun je gezondheidsproblemen krijgen, die invloed hebben op je vaat- en zenuwstelsel. Toch zullen problemen waarschijnlijk niet erg zijn, omdat je iemand bent die van uitdaging houdt. Je wilt doelen hebben en een beetje spanning kan helpen te ontwikkelen. Tracht je spanning te relativeren en gebruik deze verantwoord. Lukt dat niet helemaal, dan kun je wat vaker last van hoofdpijn en geïrriteerde ogen krijgen. In dit geval doe je er goed aan meer ontspanning te nemen en rust te zoeken. Eet vooral niet te vet of zout, omdat je anders last van de spijsvertering kunt krijgen. Met name maag- en darmklachten kunnen het gevolg zijn. Vet vlees kun je in dit geval beter vervangen door kip, vis en soja. Suiker kan je maar beter zoveel mogelijk vermijden, omdat deze je energie weg kunnen trekken.

Overzicht voor alle tekens
De Zon in Vissen brengt deze week sterke emoties, die we kunnen gebruiken om romantiek in ons leven te brengen. Zowel gebonden mensen als singles krijgen mogelijkheden door de zeer gunstige krachten die er op ons afkomen. Mars in Tweeling brengt passie en plezier en heeft een erg mooie invloed op mensen. Saturnus reist tot februari 2026 in Vissen en geeft daar samen met de Zon intense aantrekking naar de Aarde toe. Dit brengt weersomstandigheden van slag, waarbij we waarschuwen voor vernietigende krachten die de aarde teisteren. Rampen en natuurkrachten blijven dan ook zeker invloed op de aarde houden. Oorlogen en andere geweldsincidenten worden gewelddadiger, maar er is tegelijkertijd meer ruimte voor vredelievende activiteiten. Neptunus in Vissen heeft een verzachtende werking, waardoor we meer balans vinden door versterkte krachten, die intuïtie en empathie kunnen ondersteunen. Venus reist tot 11 april in de Stier en zorgt dat zintuigen versterkt worden en mensen bewuster kunnen leven. Mensen hebben deze gehele maand een versterkte kans op problemen. Je bent in staat meer bezig te zijn met aangaan van een warme band met geliefden. Ook is er sterke energie die gunstige werkt op sensualiteit, erotiek en romantiek. Venus blijft gezamenlijk met Jupiter bewegen en zorgt voor flink wat vuur. Mercurius geeft energie om problemen op te lossen, wat een reinigende werking kan hebben. Mercurius in de Ram maakt de geest actief en zorgt voor ideeën en plannen die vooruitgang brengen. Mars reist door de Kreeft en ook deze energie heeft een oplossend vermogen, waardoor we toch op een zeer goede wijze door de week komen. Pluto in Waterman geeft energie die transformerend werkt en sterke invloed blijft houden op mensen die de macht willen. De combinatie van Vissen- en Ramenergie, brengt de komende maanden wisselende emoties, waarbij spiritualiteit en mysterie versterking geven aan van emoties en mentale krachten. Mars zal tot 20 mei in de spirituele en sympathieke kreeft reizen. We moeten oppassen dat stress en zware emoties ons parten spelen.

Mercurius zal tot donderdag nostalgische energie losmaken, waardoor veel mensen over het verleden nadenken. Gevoelens zullen ons parten spelen en we zitten zowel mentaal als sociaal lekker in ons vel. We letten veel op elkaars gevoelens en dat zal meestal voor goede contacten zorgen. Deze week zullen carrière en privéleven door elkaar heenlopen, maar dat hoeft niet verkeerd uit te pakken. In principe is het deze week belangrijk minder met technologie bezig te zijn. Dagelijks zien we dat mensen meer geconcentreerd zijn op de telefoon dan op wat er om hen heen gebeurt. Verder worden kinderen vaak zoet gehouden door ze achter de televisie, spelcomputer of telefoon te zetten. Neem de moeite samen een spelletje te doen of trek er vaker op uit. De planetaire energie zal mensen er attent op gaan maken. Daardoor zullen we een hoger bewustzijn ervaren, waardoor we meer met elkaar en niet teveel met technologische middelen communiceren. Zondagochtend brengt Mercurius geweldige energie voor spirituele krachten. Mensen ervaren voorspellende dromen en kunnen zelfs krachtige hogere energieën waarnemen. Het is een prima periode voor meditatie, de natuur of om lekker te genieten van rust met geliefden. Maandag en dinsdag zal de Maan voor een wisselvallige energie zorgen en er wordt dan ook aangeraden niet teveel te plannen en veel te ontspannen. De kosmische kracht zorgt ervoor dat mensen ruimte voor vrijheid en avontuur nodig hebben. Ze willen liever wat actie in hun leven. Overigens zijn mensen, die voor hun carrière intensief met hun lichaam bezig zijn, gebaat bij de energie. Venus zal vanaf dinsdag ruimte voor romantiek bieden, maar ga niet teveel in fantasie leven. Mensen die nu al teveel in die fantasiewereld leven, kunnen hier veel last van hebben, maar ook mensen die normaal al nuchter zijn, kunnen de realiteit uit het oog verliezen. Fantasie en irrealiteit zijn niet verkeerd, maar wel als het je in carrière of andere plekken stoort. Vanaf woensdag is er veel plezier, omdat Venus en Uranus zich positief vermengen. De Maan plaatst deze tijd emoties en nuchterheid tegenover elkaar. Daardoor kunnen emoties van mensen flink geprikkeld worden. Voordeel zal wel zijn dat Mercurius frustraties kan verminderen, waardoor de maand uiteindelijk toch wel goed afgesloten kan worden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)