Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 44

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De Ram is impulsief en wilskrachtig en de meeste mensen vinden dit fijn. Je wilt actie en avontuur, maar dat zal nu wat lastiger zijn. Je doet er goed aan om niet teveel in drukke omgevingen te komen. Je bent een vuurteken en hebt veel energie, waardoor je ongeduldig kunt zijn. Sociale contacten dien jou daarom nog wel eens als egocentrisch. Tracht ze duidelijk te maken dat je dit niet bent, maar dat je impulsief en ongeduldig bent. Wanneer mensen je vrij laten, wil je niet uitbreken en denk je niet aan jezelf, maar geef je veel energie aan anderen. Gebonden mensen hebben een sensuele uitstraling en een partner vindt dit erg fijn. Zondagochtend is er warme energie, waardoor de erotiek liefdevol kan zijn. Voor singles zijn zondag en maandag geen dagen om een nieuwe liefde te vinden. Je bent soms wel eens moe en vindt het fijn om uit te slapen. Heb je die mogelijkheid, dan is een vrije dag geen overbodige luxe om even van de rust te genieten. Gebonden mensen zijn dinsdag en woensdag veel actiever en willen op een open en spannende manier hun partner versieren. Je kunt, als je niet thuis bent, een spannend sms’je sturen of even tussendoor bellen. Je zult je partner er erotisch zeker mee opwinden. Het is zeker een periode om de romantiek samen op te zoeken. Dinsdag en woensdag zal de energie voor singles een flinke spurt nemen. Je hebt zin in een nieuwe partner en zal, via internet of door het bezoeken van plekken waar singles komen, meer kans op een nieuwe partner maken. Kom je iemand tegen, dan zal je deze persoon nog wel eens te intens benaderen. Je moet dit niet overdrijven, omdat je deze persoon dan weg kunt jagen. Er is op donderdag en vrijdag een wisselvallige energie, waardoor je wat wispelturig bent. In het weekend ben je dromerig en vind je het fijn met vrienden, familie en/of je partner samen te zijn. Singles zijn nu minder passioneel. In het weekend zal je echter wel passioneel zijn. Kom je iemand tegen, dan is dit waarschijnlijk meer voor de lust.

Carrière en financiën
Zakelijk gezien mag je maandag best wat impulsieve zaken doen. Vooral op financieel gebied kan een overhaaste investering uitermate goed uitpakken. Ook een gokje zal veel kans maken om iets moois te brengen. Je bent voor een leidinggevende, werknemers of klanten een zegen op aarde, doordat je hard werkt en in staat bent om veel werk te verzetten. Je bent ook op dinsdag in staat om te handelen en zal goede impulsen ervaren om taken af te ronden of met nieuwe doelen te starten. Op woensdag ben je iets minder actief en vind je het fijn om even wat gas terug te nemen. Je hebt echter wel een duidelijk inzicht over wat je wilt gaan doen en hoe je dit het best kunt bewerkstelligen. Op donderdag kan je ergens een akkoord voor krijgen, waardoor er nieuwe en goede mogelijkheden kunnen zijn. Op vrijdag heb je wel eens moeite om je tolerant op te stellen en vooral als mensen in jouw ogen te traag gaan. Het weekend biedt filosofische energie en is een prima periode om je toekomst te overdenken.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van spiritualiteit)
Oktober eindigt zoals we aan het begin van de maand ervoeren, met kracht van de Volle Maan. Dit is geen normale Volle Maanstand, maar omdat deze door de Stier reist, is er een soort van verheerlijking. De Stier zorgt ervoor dat er een overvloed is aan generositeit en luxe. Het is een zeer heldere Maan en dan ook nog eens op Halloween. Misschien nemen we dit in Nederland niet heel erg serieus, maar in vroegere tijden was het wel een heel spirituele periode. Deze periode kent dan ook een sluier tussen de tastbare wereld en de wereld van de geestelijke energieën. Omdat we in het seizoen van de Schorpioen zitten zal de spiritualiteit zondag te voelen zijn en kan deze een groot deel van de week voortduren. Er zullen mensen zijn, die zich hier bewust van zijn, maar er zijn ook mensen die dit onbewust ervaren. Bijzonder zal zijn dat veel mensen sterk aan overleden geliefden denken. Dit kan verdriet opleveren, waardoor niet iedereen even lekker in zijn vel zit. Venus in de Weegschaal zal veel energie bieden, en meditatie en dromen kunnen veel heil brengen om eventuele pijn en verdriet te absorberen. Bijzonder zal zijn dat de extreem opstandige Uranus een verbinding met de Maan aangaat. Mensen die opstandig zijn, kunnen de eerste dagen van de week de neiging hebben zich af te zetten. Anderen kunnen energie gebruiken om zich fysiek op te laden en aan te passen aan de geldende normen en waarden. Het is dus een week waarin de meeste mensen zich aan de regels zullen houden, maar er zijn dus ook mensen die dit niet doen. Deze zullen veel meer aanwezig zijn, waardoor er wel veel problemen kunnen optreden, omdat deze mensen zich flink profileren. Dit kan per teken weer heel anders tot uiting komen.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius beweegt retrograde tussen de Weegschaal en Schorpioen en de energie kan emoties uit het verleden in ons losmaken. Daardoor wordt aangeraden deze week op te passen in contact met mensen. Had je namelijk problemen met iemand of een bepaalde organisatie, dan is er een grote kans dat deze verergeren. Positief is dat dit waarschijnlijk niet binnen een relatie met een geliefde is. Wel dienen we in de gaten te houden dat Neptunus tot eind november retrograde in Vissen verblijft. Mensen kunnen emotioneel zijn en verlangen naar een situatie uit het verleden. Dit brengt verdriet en weemoed mee. Heb je een minder lopende relatie, dan verlang je wel eens naar iemand uit het verleden of heb je de neiging tot ontrouw. Mars beweegt tot half november retrograde in de Ram en die vurige combinatie brengt in combinatie met de energie van de Schorpioen flink wat emoties en fysieke krachten. Er zijn veel mensen die bestand zijn tegen diverse ziektes, waardoor er een kleine hoop is dat er vermindering van het aantal besmette mensen is wat betreft corona. Uranus beweegt alweer een lange tijd retrograde in de Stier en blijft dit nog wel een tijd doen. De hierboven genoemde invloeden zullen de hele week door blijven gaan en zorgen dat mensen over het algemeen een prima periode meemaken.

Zondag vormt de Zon in de Schorpioen een driehoek met Saturnus in de Waterman en gaat Venus een conjunctie met deze planeet aan. Dit is gunstige energie, waarin er veel liefde en warmte te bespeuren valt en de meeste mensen veel voor elkaar overhebben. Er wordt aangeraden afspraken te maken en er lekker op uit te trekken. Sociale contacten en romantiek verlopen prima en bieden veel saamhorigheid. Venus stuurt heilzame energie op de Aarde af en absorbeert de strenge energie van Saturnus. Ditzelfde geldt voor de Zon. Zakelijk gezien kan de energie veel goeds bieden en helpen op een adequate wijze in het leven te staan. Venus, in de Maagd, biedt verzachting en geduld, waardoor we toegewijd zijn aan situaties en mensen waar we mee te maken krijgen. Mensen zijn nu meer gericht op stabiliteit en rust, waardoor men zowel zakelijk, sociaal als in de liefde de behoefte heeft serieuzer te zijn. Maandag zal de retrograde Mercurius in de Schorpioen een perfecte verbinding met de Zon vormen. Dit is zeer bijzondere energie, die als Boodschapper van het Zuiverende Hart van de Zon gezien wordt. Het is een periode van transformatie en hergeboorte. We kunnen de negatieve energieën en ideeën loslaten, die onze gedachten normaal gesproken verstoren. We kunnen bepaalde trauma’s en problemen uit het verleden aanpakken en oplossen, door gerichte stappen te nemen. We moeten niet ongeduldig zijn en denken dat het allemaal meevalt, maar vooruitkijken en duidelijkheid verschaffen. De een doet dat door gerichte hulp te zoeken en een ander door bepaalde activiteiten te doen om er los van te komen.

Venus zal dinsdag naar de Weegschaal verhuizen en dit is gunstig, omdat mensen hier positief door beïnvloed worden. Deze combinatie biedt liefde en verbinding en aangezien dit tot eind december zo blijft, is er een lange, intense liefdesenergie, die evenwichtige en harmonieuze energie brengt. Pas op dat belangrijke beslissingen moeilijk te nemen zijn, omdat er ook wel een bepaalde onzekerheid hangt. Ook Mercurius zal deze periode naar de Weegschaal reizen. Een prima energie om in liefdesrelaties te communiceren en elkaar veel goeds te bieden. Een leuke bijkomstigheid zal zijn dat deze energie ook financieel positiviteit brengt. Venus en Mercurius zijn namelijk verbonden met bezit en financiën. Het is een prima tijd om je financiële positie te verbeteren. Mondiaal kunnen economische verbindingen de wereld goed doen. De verdere week zal je er mee te maken krijgen en dit geeft energie om zakelijk en privé mooie momenten in het leven mee te maken. Tenslotte zal het eind van de maand zeer intens zijn als gevolg van de Volle Maan, die veel invloed heeft en vooral omdat Venus en Mars sterke energie delen en de Zon in oppositie staat met Uranus. Het is een goede tijd voor spiritualiteit, uitpraten van problemen en mediteren in tijden dat het wat minder goed gaat. Zorg dat je niet te snel je emoties laat gelden, omdat je dan dingen zegt, die je beter niet kunt zeggen. De Volle Maan zal deze dag heerlijke energie bieden, waardoor we een sterk contact met de hogere wereld hebben en omdat de Maan een fijne band met Uranus aangaat, zal er krachtige energie zijn, om de maand goed te eindigen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)