Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Je zult een sterke kracht ervaren vanuit Mars in de Tweeling. Deze energie kan er voor zorgen dat je meer over jezelf te weten komt. Je zult nog wel eens verbaasd staan over de dingen die je aankunt. Je doet er goed aan om in jezelf te geloven en je te richten op liefde, die je kunt delen met een partner, vrienden of familie. In een relatie kun je soms wat weerstand voelen, omdat je denkt dat je partner jou niet waardeert. Tracht hier controle over te krijgen, zodat het niet je leven gaat beheersen. Natuurlijk zal je partner bepaalde zaken minder leuk vinden, maar dit betekent niet dat je in het geheel afgewezen wordt. Singles kunnen zich nog wel eens opsluiten en even meer tijd voor zichzelf nemen. Misschien is dit ook wel goed, zodat je tijd hebt jezelf af te vragen welke zaken jou aantrekkelijk kunnen maken. Vanaf woensdag zal je, als gevolg van de Volle Maan, mentaal onrustig worden. Je kunt geen moment stilzitten en je doet er goed aan veel activiteiten te plannen. Doe je dit te weinig, dan kun je je energie niet kwijt en kun je nog wel eens erg onzeker worden. Tracht aan het eind van de week met vrienden of familie af te spreken. Dit zal je zeker goed doen en je mentaal versterken. Ook is het een prima tijd voor romantiek en erotiek, waardoor er zeker aangeraden wordt om leuke activiteiten te plannen.

Carrière en financiën
De krachten van Mars en de Maan kunnen je deze week veel passionele energie bieden. Deze kunnen aan de ene kant tegenwerken, maar aan de andere kant wel degelijk ook positief werken. Mars zal je de eerste dagen fysiek vertragen, waardoor je minder aankunt. Tracht je te richten op de dromen en wensen, die je hebt, en laat je niet verleiden door naar onmogelijkheden te kijken, maar vooral naar oplossingen en mogelijkheden. Je zult merken dat je veel meer kunt dan je dacht, waardoor je ziet dat je in staat bent om leiding te geven. Sommige mensen kunnen zelfs nadenken over een eigen bedrijf. Let er op dat je soms erg onzeker kunt zijn, waardoor je kritiek en meningen van andere mensen moeilijk kunt accepteren. Je kunt er zelfs boos of verdrietig door worden, waar je beter controle over kunt houden. De Maan zal je aan het eind van de week veel energetische kracht geven, waardoor je weet wat je wilt en het liefst met mensen omgaat, die dezelfde overtuigingen als jij hebben.

Emotioneel en fysiek welzijn in de week van de Volle Maan
Met Venus in de Boogschutter, die de 4de en 5de een vierkant vormt met Neptunus in de Vissen, kan het een week zijn om medeleven te voelen, maar ook grenzen te bewaken, omdat er mensen zijn, die misbruik van goedheid maken. Dit kan stress brengen, die mentale en fysieke problemen kan geven. De Maan staat in de Stier en hierdoor is er meer kracht om stabiel in het leven te staan. De energie van Venus en Neptunus brengt wel illusies met zich mee, die kan zorgen dat we teveel in een droomwereld leven. Zorg dat je blijft communiceren en in de romantiek realiteit voor ogen blijft houden. Maandag is er een bijzondere verbinding tussen de Maan en Uranus in de Stier. Er wordt aangeraden je hart te openen en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Het is een prima periode om je emoties te ordenen en de verandering, die ingezet is, te aanvaarden. Het zal je blij stemmen en geluk brengen om warmte en liefde in je hart te laten. Het vierkant, dat Mercurius in Boogschutter en Jupiter in Vissen de 6de en 7de brengen, geeft optimistische energie, die zorgt dat veel mensen in staat zijn controle over emoties te houden en realistisch te blijven. Woensdag op donderdag zal de Volle Maan om 05:09 in de Tweeling staan. Deze energie maakt mensen nieuwsgierig en zal intellectuele energie losmaken, waardoor er verlangens zijn om te handelen. Hierbij is er een sterke verbinding met de strijder Mars, die retrograde beweegt en in uitlijning met de Maan staat. Mars is vol actie en ambitie en in combinatie met de Maan impulsief. We moeten fysiek oppassen, omdat er gevaar aankleeft. Wees voorzichtig in het verkeer en vooral als je moe bent. Ook moet je opletten bij gebruik van gereedschappen en scherpe voorwerpen. De Maan in Tweeling zal een kracht brengen om energie van de Zon te versterken, waardoor we een diepere filosofische lading ervaren. Kunnen we impulsiviteit van Mars en ideeën en nieuwsgierigheid van de Tweeling in balans brengen, dan geeft dit emotionele ontspanning. Er wordt aangeraden om de 7de t/m de 9de tijd aan familie en vrienden te besteden en de romantiek in het leven toe te laten. Je kunt dan namelijk minder impulsief zijn, omdat je de rust vindt die mensen jou geven. Let op dat er tijdens deze stand van de Maan een oppositie is van de Zon in Boogschutter en Mars in Tweelingen. Er kan frustrerende energie zijn, die sommige mensen kunnen uiten door ongezond gedrag te vertonen. Het zal belangrijk zijn alcohol, drugs en andere ongezonde producten te mijden, omdat dit er niet voor zal zorgen dat jij je gelukkiger gaat voelen. Energie van Venus kan rust brengen, waardoor je uiteindelijk de week rustig en gelukkig af kunt sluiten. Het weekend zal de Maan in Kreeft aantrekkelijke energie brengen, waardoor we veel geluk ervaren, mede door een sextiel met Uranus in de Stier. Er wordt nu aangeraden te genieten van muziek, kunst en creatieve activiteiten, die emotionele ontspanning geven.

Door de spirituele energie van de Volle Maan kunnen Rammen erg actief zijn, waarbij ze weinig rust zoeken. Hier dien je weerstand in te vinden, omdat het belangrijk is dat je tussen alle heftige energieën in ontspanning zoekt. Je kunt anders wat kwaaltjes tegenkomen, omdat je lichaam wil protesteren. Het gaat dan niet alleen om de algemene zaken zoals migraineaanvallen en aandoeningen aan nek en rug, maar dit kan verder gaan. Tracht jezelf toe te spreken en ga wat vroeger naar bed. Doordat je geregeld op pad bent, maak je avontuurlijke situaties mee. Dat is natuurlijk leuk en afwisselend, maar brengt ook gevaarlijke situaties met zich mee. Je kunt namelijk erg ondoordacht handelen en hierdoor kun je kleine, maar ook grotere ongevallen krijgen. Ook kunnen Rammen wel eens, letterlijk en figuurlijk, hun hoofd stoten. Zoek tijd om te ontspannen en voorkom haastig gedrag. De kans op negatieve situaties is dan kleiner en dus ook de kans op kwetsuren. Mentaal kun je nog wel eens wat onzeker zijn, waardoor je stress ervaart. Tracht er niet aan toe te geven en ga wat meer in jezelf geloven. Het laatste deel van de week ben je energetisch erg sterk, waarbij je nuchter reageert, ten opzichte van kritieken die je krijgt. Je weet emoties onder controle te houden en voelt je fysiek sterker worden.

Overzicht voor alle tekens
Mars staat over het algemeen garant voor ambitie en succes, waardoor we een sterk gevoel ervaren om nieuwe kennis en vaardigheden aan te leren. Het is een week om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ons te verrijken of te ontwikkelen. Mars zorgt voor communicatie en delen van zakelijke emoties en meningen. Het kan op zakelijk gebied een periode worden, waarin er veel kansen ontstaan, omdat we er actiever naar op zoek zijn. We moeten opletten dat we het weekend van de 3de niet teveel richten op het kopen van dure cadeaus. Het zal veel belangrijker zijn om elkaar liefde, vriendschap en warmte te geven. Verder is het een prima week om de medemens te ondersteunen. Kijk eens om je heen of je, in plaats van het kopen van dure cadeaus, wat kunt geven aan mensen, die het werkelijk nodig hebben. Venus en Mercurius staan in de avontuurlijke en intelligente Boogschutter, maar beide planeten reizen naar de nuchtere en zakelijke Steenbok. Mercurius zal dinsdag naar dit teken reizen en tot 12 februari er blijven. Dit brengt fijne en sympathieke gevoelens. Er zal onder mensen meer respect komen en we zullen ons soms onzeker voelen als we denken dat iemand ons niet waardeert. Mensen kunnen soms wat stiller zijn en vooral als ze onzeker worden. Toch is er ook energie om relaties gezond te houden en humor te behouden. Bijzonder is dat de energie van de Boogschutter wel zeer actief blijft en intense en spannende energieën blijft geven. De liefde zal opbloeien; voor elkaar, onszelf en voor romantiek. Wat betreft erotiek zullen mensen aan het eind van de week voelen dat ze er veel behoefte aan hebben.

Singles kunnen naarstig op zoek gaan en gebonden mensen zullen van alles bedenken om hun relatie leuk te houden. Venus zal zaterdag naar de Steenbok reizen. Tot die tijd zullen persoonlijke vrijheid en aantrekking tot onderwijs en carrière belangrijk zijn. Venus zal tot begin januari in dit teken staan. Er zijn toch veel mensen, die hierdoor hun emoties niet kunnen tonen in contact met collega’s, vrienden en familie. Je kunt wat afstandelijk zijn en je terugtrekken. Er zijn nu aanwijzingen dat veel mensen de keuze op een nieuwe partner zullen baseren op status. Liefde en maatschappelijke status zijn dan ook meer met elkaar verbonden. De Zon zal tot de 21ste in de Boogschutter verblijven en deze energie geeft rust, waardoor de maatschappij wat meer gebaseerd is op mensen, die normen en waarden uit gaan dragen. We hebben gezien hoe het gedrag van sommige mensen kan zijn, maar we zien deze periode dat meer mensen gaan inzien dat er wat moet veranderen. Er kan meer vraag naar discipline zijn, maar er kan een sterke roep naar verandering van autoriteiten. Er zijn sterke gevoelens om beslissingen te nemen, die de maatschappij veranderen. Bijzonder hierbij is dat Neptunus, die tot in 2025 in de Vissen verblijft, een grote mentale kracht aan mensen geeft. Deze zal kalmte en geduld brengen. Mars, die tot 12 januari in de Tweeling verblijft, brengt passie en impulsieve emoties naar voren. Er kunnen mensen zijn, die andere normen en waarden nastreven. Dit kan dan zeker voor onrust zorgen, omdat een kleine groep het voor een grotere groep kan verpesten. Laten we dan ook verstandig blijven en zorgen dat we in de gaten houden dat de meeste mensen het goed bedoelen, welke cultuur het dan ook is.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)