Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart – 19 april - Week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er is een relaxte energie, waardoor je liefdevol en sensitief bent Je ervaart een band met je partner en kunt het 1ste deel van de week veel liefde delen. Je bent niet alleen bezig met het hier en nu, maar ook met de toekomst. Dit kan gaan om plannen om samen te wonen, te trouwen of om de huidige relatie op een andere manier te versterken. Let op dat je momenteel in een erg positieve bui bent en dan kun je impulsieve besluiten nemen, waar je later spijt van krijgt. Maandagochtend t/m woensdag ben je wat minder actief, maar is het wel een goede tijd om na te denken en met je partner te genieten van relaxte activiteiten en liefde. Woensdag heb je overigens weinig zin om over de toekomst te praten. Je wilt genieten van huidige activiteiten. Vanaf donderdag zal je energie terugkeren en heb je een krachtige en liefdevolle uitstraling. Dit is een prima periode om met gezamenlijke vrienden of familie af te spreken. Let wel op dat je niet te veel geld uitgeeft of er te veel op uit te trekken, zonder je partner te betrekken. Praat hier met je partner over, zodat er geen misverstanden komen.

Singles
Je ervaart liefdevolle energieën, waarbij je straalt. Dit zal mensen aantrekken en ervoor zorgen dat je lekker in je vel zit. Zondag en maandag zijn prima dagen om met vrienden door te brengen, omdat je dan de meeste kans hebt op een leuke partner. Natuurlijk kun je ook met familie doorbrengen, maar dan is er minder kans op nieuwe liefde. Je voelt je dit eerste deel van de week fysiek minder sterk, maar mentaal zit je lekker in je vel. Soms kan je daardoor te veel risico nemen in het ontmoeten van een nieuwe persoon. Ga niet te impulsief te werk, omdat je jezelf anders flink in de problemen brengt. Je kunt dan iemand in je leven toelaten, die niet bij je past. Vooral woensdagavond kun je last hebben van bittere gevoelens. Trek je dan even terug of breng de tijd door met vertrouwde mensen. Vanaf donderdag straal je een krachtig charisma uit. Pas op dat je deze dagen niet te veel geld uitgeeft, omdat jij jezelf anders flink in de problemen brengt. Tracht niet te overdrijven en toom je passie soms in.

Carrière en financiën
Je bent deze week net iets meer gericht op je privéleven. Toch zal je met name de eerste dagen van de week bezig zijn met intellectuele zaken. Je kunt jezelf afvragen of je op de goede manier bezig bent en wat er allemaal mogelijk is om te ontplooien. Je ervaart een sterke behoefte om je te vernieuwen, wat kan zorgen dat je naar een nieuwe baan op zoek gaat of dat je je ontplooit door nieuwe kennis op te doen of plannen te maken voor een nieuwe opleiding. Let op dat je niet te overmoedig wordt en dan met iets start, waarvan later blijkt dat dit helemaal geen goede keuze is. Er kunnen zaken op juridisch of verzekeringsgebied zijn, die je aandacht nodig hebben. Het zal op zich niets ernstigs zijn, maar je moet er opletten dat je dingen niet te veel uit de hand laat lopen. Mensen die voor hun werk schrijven of zichzelf op een andere manier openbaar uiten, zullen veel inspiratie hebben. Dit geld ook voor mensen die een sociaal, medisch of psychologisch beroep uitoefenen. Zondag en maandag zijn prima dagen om toekomstplannen te maken. Dinsdag en woensdag heb je minder energie, waardoor je je dan beter op routinematig werk kunt richten of een dagje vrij nemen. Vanaf donderdag zal de energie gunstig zijn en kun je veel plannen maken. Let op dat je de neiging hebt om te veel geld uit te geven. Beter kun je dit nog controleren tot je zeker weet dat je dit veilig kunt doen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Er is een maanstand, die van zondag tot dinsdagochtend minder goede energie biedt, waarbij verdriet en onvrede aanwezig kunnen zijn. Dit kan fysieke spanning geven en kan zich omzetten in spier- en gewrichtspijnen. Tracht in dit geval te zorgen dat je stress vermindert. Ga je sporten, wandelen of fietsen, doe dit dan beheerst. Dinsdagochtend zal de Maan vriendelijker energie geven, waardoor we mentaal een stuk sterker zijn en stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Er is een spirituele energie, waardoor dromen een voorspellende waarde hebben. Minpunt is dat je deze periode de neiging hebt je op genotsproducten te richten. Doe je dit te veel, dan kan de maag opspelen en kun je geregeld last van opkomend maagzuur hebben. Ook de darmen kunnen minder goed werken, waardoor je nog wel eens diarree kunt krijgen. In dit geval doe je er verstandig aan meer vezels te eten en meer water te drinken. Let vooral sinterklaasavond op dat je last kunt hebben van intense planetaire krachten, waardoor je de neiging krijgt ongezonde dingen te eten. Ook is er een aanwijzing dat mensen conflicten kunnen gaan krijgen en dan vooral in de huiselijke sferen. Pas dus op met wie je deze avond doorbrengt en let ook op als je laat in de avond nog op pad moet. Er is vrijdag en zaterdag een grotere kans op infecties. Er wordt aangeraden om op te letten dat je niet op onhygiënische plekken komt of met mensen in aanraking komt, die ziektes met zich meedragen. Tracht deze dagen vooral stress en zware sport en werkzaamheden te voorkomen, omdat de kans op blessures sterker aanwezig is.

De Ram moet deze week op de spieren te letten, omdat er door de weersomstandigheden en vermoeidheid een overbelasting kan zijn. Wat betreft het weer doe je er verstandig aan jezelf goed te kleden. Zorg voor voldoende slaap, omdat er aanwijzingen zijn dat je te weinig rust neemt. In de nacht maak je contact met je astrale lichaam, waardoor je geestelijk en fysiek je lichaam in de goede conditie kunt brengen. Verder dien je goed op te letten dat je niet veel risico’s neemt. Aangezien je veel vuur in je hebt, dien je voldoende water te drinken en kun je het best voedingsstoffen nemen, die niet snel verbranden en dus gedurende langere tijd energie bieden.

Overzicht van de week voor alle tekens
Mercurius gaat deze periode van serieuze Steenbok richting levendige en avontuurlijke Boogschutter. Daar moeten we nu al rekening mee houden, omdat dit dus vanaf volgende week dinsdag de 12de in retrograde stijl zal zijn. De planeet heeft invloed op communicatie en reizen, maar ook op beslissingen die we nemen. In retrograde stand kan dit leiden tot misverstanden en vertragingen. Er wordt dan ook aangeraden nu al te bekijken of we de komende tijd iets belangrijks moeten beslissen. Zijn invloed omhelst morele facetten, waardoor mensen in staat zijn conflicten te vermijden. Deze week zijn onze gedachten vrij, maar zijn er toch ook wel veel mensen, die met twijfels rondlopen. De gedisciplineerde Saturnus reist tot februari 2026 door de mystieke Vissen. Structuur en verantwoordelijkheid blijven als leidend voor ons bewustzijn, waardoor we op zoek zijn naar dat wat ons leven ordelijk maakt. Houd in de gaten dat de retrograde Uranus in Stier tot 27 januari stress en frustratie geeft, zowel mondiaal als op persoonlijk vlak. Nu Mercurius nog voorwaarts beweegt en dan ook nog in de nuchtere en stabiele Steenbok, kan je die het beste nu doen. Verder wordt aangeraden om voorzichtig te zijn bij het plannen van lange reizen, omdat er bij verkeerde keuzes problemen kunnen ontstaan. Qua weersbeeld zien we deze periode wat bijzonders, omdat Mercurius over de wind heerst en Steenbok over de kou. Dat kan er op duiden dat het weer een instabiele fase ingaat. Emotioneel is het belangrijk je te concentreren op de kern van je leven, en niet te veel energie te verspillen aan externe zaken. Overigens zal Mercurius tot begin februari tussen de Steenbok en de Boogschutter blijven reizen. Op financieel gebied duidt dit erop dat het een goede tijd is financiën op orde te brengen en relaties te verdiepen. De assertieve Mars zal tot 4 januari in deze optimistische Boogschutter staan. Het is een geschikte tijd voor avontuurlijke reizen en intellectuele vraagstukken. Mars in dit teken brengt passie en strijd met zich mee.

Het is een uitstekende tijd voor zaken en projecten buiten ons eigen land of met buitenlanders. De passie voor het vinden van de waarheid, strijden voor gerechtigheid, en nastreven van onderwijs zijn prominent. Wees voorzichtig met overmatig optimisme en accepteren van te veel verplichtingen, omdat opstandigheid kan ontstaan. Venus, de planeet van liefde en schoonheid, verhuist maandag naar de Schorpioen en zal daar tot de 29ste verblijven. Dit kan leiden tot intense emoties en passie, maar het is ook een tijd om je financiële situatie te verbeteren. Deze week is geschikt voor mensen, die een complexe en mysterieuze inborst hebben. Veel mensen hebben wel eens de neiging verleiding van het verbodene op te zoeken. Weerstand hiervan wordt verkleind en we zijn bevattelijk voor het zoeken naar taboes. Gevoelens kunnen deze tijd dan ook intens zijn. Woensdag zal Neptunus, de planeet van dromen en visioenen, zijn retrograde beweging beëindigen. Over het algemeen zal dit erop duiden dat we een helder inzicht krijgen. Wees wel voorzichtig met autorijden in de dagen rond die verandering, omdat we neiging kunnen hebben in gedachten te zijn en concentratie te verliezen. Het is een goede overgang om deze energie te gebruiken om innerlijke rust te vinden en ons alvast voor te bereiden op de feestdagen en het nieuwe jaar. Derhalve wordt geadviseerd verstandig en geduldig doelen na te streven, om zo financiële moeilijkheden en andere uitdagingen te vermijden. Tenslotte willen we nog wijzen op de Zon, die tot 22 december in de Boogschutter staat en nog steeds opstandige energie geeft. Mensen hebben moeite naar autoriteiten te luisteren. Dit kan zich uiten in ongehoorzaamheid en een toename van protesten en conflicten. Wees voorzichtig in het verkeer, want anders kunnen ongelukken ontstaan die aanzienlijke problemen geven. Negativiteit kan soms overheersen, vooral donderdag en vrijdag. De meeste mensen kunnen wel de discipline opbrengen om op sociaal gebied verstandig met conflicten en andere problemen om te gaan.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)