Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart – 19 april - Week 16

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelatie en sociale contacten
Gebonden mensen kunnen zich op zondag verheugen op een dag met een sterk romantische inslag. Het is heel goed mogelijk dat je 's ochtends het liefst nog even lekker in bed blijft liggen. Toch is het belangrijk om op te staan en de dag actief te beginnen, omdat anders de verleiding om de hele dag lui te zijn toe kan nemen. Maandag vraagt om voorzichtigheid met woorden, aangezien je een neiging hebt om dingen te zeggen die verkeerd kunnen vallen. Conflicten liggen op de loer, vooral als er gesprekken met je partner gepland zijn of als jullie activiteiten willen ondernemen. Ook kunnen meningsverschillen over anderen voor wrijving zorgen. Voor de relatie zijn dinsdag en woensdag uitstekende dagen, maar je hebt misschien meer de behoefte om thuis te zijn en het rustig aan te doen. Donderdag en vrijdag beloven juist momenten van erotiek en romantiek, met kansen om elkaar flink op te winden en spannende dingen te beleven die de liefde weer laten opbloeien. Zaterdag vereist alertheid, omdat er een storende energie kan zijn die ervoor zorgt dat niet alles even soepel verloopt.

Ook voor singles is zondag geen dag om thuis te blijven en rust op te zoeken. Er is een krachtige energie die je aanspoort om spanning op te zoeken en nieuwe mensen te ontmoeten. Je komt goed over bij anderen, die je zeker zullen zien als een fijne gesprekspartner, en misschien zelfs als potentiële liefdespartner. Het is ook een uitstekende dag om een nieuwe relatie te beginnen. Maandag en dinsdag zijn minder gunstig voor de liefde, omdat je dan vrij intens kunt zijn en eerder kans hebt op conflicten dan op het vinden van een nieuwe partner. Als je jezelf echter onder controle weet te houden, kan dit meevallen. Toch zul je je waarschijnlijk niet helemaal lekker in je vel voelen, en dat straal je ook uit. Wil je een vaste relatie, dan wordt aangeraden vooral donderdag en vrijdag alert te zijn en zeker niet thuis te blijven. De kans dat je een waardevol persoon aantrekt is groot. Als je de kans krijgt, laat dan je zachte kant zien, want dat past het best bij je. Voor erotiek zijn woensdag en zaterdag geschikte dagen, omdat je dan een en al sensualiteit uitstraalt.

Carrière en financiën
Je bent deze week vrij dominant en kunt daar ook prima gebruik van maken. Ga dus met nieuwe zaken starten of zorg ervoor dat je huidige en achterstallige taken afrondt. Ook kun je anderen flink helpen, door ze te motiveren en te enthousiasmeren. Mocht je merken dat je er niet helemaal uitkomt, vraag dan ondersteuning van anderen en wees niet te eigenwijs of te koppig om alles alleen te willen doen. Je kunt nog zeker een maand op communicatief gebied erg open zijn, maar let dan wel op dat je niet de verkeerde dingen zegt. Zondag is minder voor zakelijkheden, maar wel voor het nemen van een risico op financieel gebied. Maandag en dinsdag is geschikt om kleinere taken op te lossen en af te ronden. Geluk en ongeluk lopen hand in hand, waardoor je dus wel voorzichtig moet zijn. Let maandag op je woorden, eet gezond en zorg voor de juiste kleding als je buiten bent. Woensdag en donderdag kunnen vooral samenwerking en succes samengaan. Donderdag moet je opletten voor obstakels en andere storingen. Je reputatie kan in het geding komen. Vrijdag en zaterdag zijn fantastische dagen om goed te presteren, zowel financieel, zakelijk als in het onderzoeken naar mogelijkheden om te ontwikkelen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan neemt een prominente rol in en dat is gevolg van de Nieuwe Maan en de Zonsverduistering van vorige week welke nu nog steeds zal doorwerken. In het begin van deze nieuwe week zal de Maan in Kreeft gevoeliger zijn dan normaal. De huidige energie is gericht op familie en thuis en daar voel jij je het meest op je gemak. Je kunt bijdragen aan het creëren van een aangename sfeer die een positieve invloed heeft op andere familieleden. De Kreeft heerst over slokdarm, maag en lever. Er zijn wat meer kansen op spijsverteringsproblemen, gas in de maag en hoesten. Ook is er meer kans op problemen met het gebit. Vanaf dinsdag komt er energie van de Maan in Leeuw. We hebben veel zelfvertrouwen en als energie goed gebruikt wordt, zullen emoties in balans zijn. Zo niet, dan is er kans op egoïsme, conflicten en andere problemen. De Leeuw heeft invloed op hart en bloedvaten, waardoor we extra voorzichtig moeten zijn met producten als zout en suiker. Er kunnen anders problemen ontstaan. Het is een goede periode om iets aan je voedingspatronen te veranderen. Ook wordt er melding gemaakt van vermoeide benen en een kwetsbare rug. Tracht stress te mijden en besteed minder tijd aan tablets en telefoons, omdat de ogen kwetsbaar zijn. Vanaf donderdag beweegt de Maan in Maagd en willen we het liefst alles goed doen. Dit is goed, maar overdrijf niet. Je kunt beter niet teveel vet eten en moet opletten met alcohol en drugs. De lever en milt kunnen namelijk kwetsbaar zijn, evenals de maag en blindedarm. Mensen moeten er rekening mee houden dat hun voeten moe blijven. De laatste periode zal de Maan in Weegschaal bewegen. In deze tijd is de stofwisseling van veel mensen traag. Let op dat we last van een slecht humeur kunnen hebben, waardoor ruzies en geweld aan het eind van de week ontstaan. Deze periode kun je beter meer water drinken, omdat de Weegschaal invloed op de nieren heeft. Ook de huid kan kwetsbaar zijn. Zorg dat je geregeld naar het toilet gaat. Eet verder geen zwaar verteerbaar voedsel en kook groente gaar. Rauwkost is namelijk ook minder geschikt.

Overzicht van de week voor alle tekens
De retrograde Pluto geeft een geweldige kans om diep in onszelf te kijken en eigen groei te omarmen. Dit is een tijd van krachtige zelfreflectie en zelftransformatie, waarin we de kans krijgen gewoonten en gedragingen te veranderen naar iets wat beter past bij wie we werkelijk willen zijn. Sta open voor deze positieve veranderingen en omarm ze met enthousiasme, want ze zullen ons helpen om te groeien en te ontwikkelen naar onze beste talenten. Venus reist door Ram en brengt vertrouwen, vastberadenheid en passie met zich mee. We voelen ons krachtig en klaar om dromen na te jagen. We kunnen obstakels die op ons pad komen, overwinnen. Laat je inspireren door deze energie en ga vol zelfvertrouwen het leven tegemoet. Ondanks eventuele uitdagingen die Mars in de Ram met zich meebrengt, dienen we te vertrouwen op innerlijke kracht die we hebben om elk obstakel te overwinnen. Raak niet ontmoedigd door tegenslagen, maar zie ze als kansen om er sterker en veerkrachtiger uit te komen. De retrograde Mercurius, brengt, samen met de conjunctie van Mars en Saturnus, discipline en focus in ons denken. Dit is een uitstekende tijd om onze doelen en ambities te heroverwegen en stappen te zetten om ze te verwezenlijken. Laat je niet afschrikken door eventuele haperingen of frustraties, maar blijf gefocust op het bereiken van je doelen. Hoewel de energie soms wat onstabiel kan aanvoelen en we vatbaarder zijn voor impulsen en ongeduld, moeten we steeds bedenken dat we altijd controle hebben over onze reacties. Blijf rustig en gefocust, en laat je niet meeslepen door emotionele turbulentie. Deze week zal ons uitdagen geduldig te zijn. Concentreer je dus op het vinden van innerlijke rust, zelfs als er een externe chaos is. Raak niet ontmoedigd en blijf vooral positief tegen mensen waar je van houdt. We kunnen wel eens de neiging hebben om het op anderen af te reageren. Vermijd dit, omdat je anders wel eens problemen krijgt, die je uiteindelijk niet veel goeds brengen. Op zaterdag zullen Jupiter en Uranus zich verenigen in de Stier, wat een krachtige golf van expansie en verandering meebrengt. Dit is een moment van grote mogelijkheden en kansen, waarin we worden aangemoedigd om buiten onze comfortzone te treden en dromen vastberaden na te jagen. Laat je inspireren door energie van Jupiter en Uranus en wees niet bang om risico's te nemen en nieuwe wegen in te slaan. Geloof in jezelf en in je capaciteiten, want je hebt alles in huis om je dromen waar te maken. Dus omarm deze tijd van groei en verandering en wees niet bang om te streven naar het van jezelf. Je bent krachtig en in staat alles te bereiken wat je maar wilt. Geloof in jezelf en laat je dromen werkelijkheid worden!

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)