Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart – 19 april - Week 40

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag zal je minder actief willen zijn en heb je behoefte om met geliefden door te brengen. Maandag en dinsdag zal Venus uitdagende energie brengen, waardoor het een spannende dag kan worden. Je bent aantrekkelijk en je partner zal zeker tot je aangetrokken worden. Er is dus alle ruimte om van elkaar te genieten. Dinsdag ben je wel wat meer met financiën bezig en lijk je te profiteren van iets wat je partner opgezet heeft of aan je geeft. Mercurius in de Weegschaal zal veel sympathie en een luxe energie brengen, waardoor jullie woensdag en donderdag niet bij elkaar weg te slaan zijn. Het is een prima periode om leuke activiteiten te plannen en de liefde tussen jullie te bezegelen. Let op dat er vrienden kunnen zijn die roet in het eten gooien. Ga je hier accuraat mee om, dan zal dit uiteindelijk wel meevallen. Vrijdag en zaterdag zijn geen romantische dagen, maar wel dagen vol passie en seks. Heb je een partner die ook gericht is op avontuur, dan wordt het een prima periode.

Singles
Jupiter en Uranus prikkelen om nieuwe dingen op te starten. Alhoewel je charmant en aantrekkelijk bent, zal je echter het eerste deel van de week toch niet echt een tijd van passie en romantiek tegemoet zien. Je bent met andere dingen bezig en zal minder behoefte hebben om de liefde te vinden. Heb je al iemand een tijdje geleden ontmoet, dan kun je hier nu wel duidelijke stappen in maken. Mochten er mogelijkheden zijn om af te afspreken, dan kunnen hier mooie vooruitzichten bij zijn. Maandag en dinsdag zullen Venus en Pluto jou kwetsbaar maken, waardoor jij je emoties onder controle dien te houden. Woensdag en donderdag maakt Venus je erg flirterig en vind je het leuk om activiteiten te ontplooien om nieuwe mensen te ontmoeten. Je charme zal hier zeker bij helpen, waardoor de kans op spanning en avontuur groter is. Mercurius zal emoties en verlangens extra versterken, waardoor je donderdag t/m zaterdag beter niet thuisblijft, maar er lekker op uittrekt. Je kunt dan zeker een grote kans maken op een nieuwe partner of nieuwe vrienden.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan brengt zondag wat vermoeidheid. Probeer deze dag rustig aan te doen en je op te laden voor de nieuwe week. Het is een prima dag, waarbij kunst, muziek en creativiteit belangrijk kunnen zijn om de rust in je huis te vinden en alleen met harmonieuze mensen door te brengen. Let op je nieren, omdat die kwetsbaar voor infecties zijn. Drink voldoende water, omdat ontstekingen, eczeem en huidziektes makkelijker optreden. Met name overgang van koud naar warm en vochtig weer kan voor problemen zorgen. Maandagmiddag brengt de Maan flink wat emoties mee. Mensen zullen geprikkeld worden en dit kan metabolisme verzwakken. Je doet er goed aan meer groenten en vezelrijk voedsel te eten. Vet en vlees kun je beter laten staan. Mannen moeten vooral opletten met hun geslachtsorganen. Vrouwen kunnen meer last krijgen van de blaas en menstruatie die te snel of juist te langzaam op kan treden. Pas maandag op met seksualiteit, omdat dit problemen kan geven. Woensdagmiddag brengt de Maan meer rust, waardoor je fysiek lekkerder in je vel kunt zitten dan de dagen ervoor. Let vooral op bij zware werkzaamheden of sport. Je kunt sneller last hebben van spierblessures en ook je botten kunnen het zwaar te verduren krijgen. Vrijdagavond en zaterdag brengt de Maan vooral positieve energie voor de carrière. Mensen zullen niet snel iets verkeerds doen en dat zorgt voor veel rust en mentale kracht. Je kunt deze dagen beter niet teveel pittige of zure producten eten, omdat het spijsverteringsstelsel wat kwetsbaar kan zijn. Ook nu moet je opletten met botten en gewrichten en dan vooral je onderrug.

De Ram is passioneel en krachtig als gevolg van Mars. Je bent een leider en neemt geregeld het initiatief. Geregeld gebeurt dit impulsief, waardoor je nog wel eens in de problemen komt. Je bent echter ook zeer positief, waardoor je snel uit de problemen komt. De Zon, de heerser van ons innerlijke karakter, is zeer goed geplaatst in de Ram. Je energie is zeer aantrekkelijk, dwingend en weinig mensen kunnen weerstaan aan jouw magnetisme. Je bent een sterk persoon met massa’s energie en moed, maar kunt risico nemen. Let daar op Ram, want je hebt veel kans op ongelukjes en geregeld hoofdpijn.

Carrière en financiën
Nog steeds zal Jupiter een krachtige energie geven aan het zakelijke leven van de Ram. Ook Venus is er sterk en zal vooral op financieel gebied veel positiefs brengen. De week start dan ook zeer gunstig en er wordt dan ook aangeraden om eens te bekijken wat je kunt doen om jezelf te ontwikkelen of meer inkomen of winst te vergaren. Het is ook een prima periode voor investeringen of beleggingen. Omdat er flink wat activiteit in de Weegschaal is, zal je wel de regie in handen houden, zodat je niet in een positie komt dat een ander zeggenschap over jou krijgt. Weeg dus zeer goed af of je hier op in moet gaan. Je bent aan het begin van de week zakelijk erg communicatief als gevolg van Mercurius die naar de Weegschaal reist. Je bent aan de ene kant zeer uitdagend, maar doet dit aan de andere kant ook op een beheerste manier. Je kunt dan ook zeker mogelijkheden afdwingen. Met name maandag en dinsdag kan je hier veel mee bereiken. Woensdag ben je een duizendpoot en kun je overal zijn om mensen te ondersteunen en te helpen. De rest van de week zullen Pluto, Jupiter en Mars flink wat vuur aan je geven. Je bent erg fit en hebt veel vertrouwen in je eigen talenten. Je kunt prima met mensen opschieten en zal dan ook een graag geziene persoon zijn, zowel met klanten als collega’s. Tracht op zaterdag wel wat rust en ontspanning in te bouwen, omdat je jezelf anders voorbijloopt.

Overzicht van de week voor alle tekens
De machtige Zon is inmiddels in het teken van de Weegschaal verschenen en zal daar tot 23 oktober verblijven. Deze tijd merken we dat we meer geneigd zijn tot diepere overpeinzingen, zowel in daden als gedragingen. Het is als een innerlijke reis, introspectie van een zeldzame diepte. Misschien zal jij jezelf wel eens betrappen dat je aarzelt en dat je moeite hebt beslissingen te nemen. Doch weet dat dit voortspruit uit verlangens om grondig te overwegen wat we in bepaalde situaties kunnen doen. Het is een geweldige tijd voor kunstzinnige uitdrukkingen en spirituele belevingen te ervaren. De schoonheid om ons heen zal onze ziel verwarmen en inspireren tot creatieve uitingsvormen. Het is wellicht een tijd waarin we kunst aanschouwen en te verdiepen in literaire werken. Ook zijn mensen in staat verborgen creatief talent te ontwikkelen. De natuur kan een bron van voeding voor de ziel zijn, en het wordt dan ook aangeraden momenten te koesteren waarin we even alleen zijn. In die stilte kunnen we tot onszelf komen en zijn we in staat gedachten en gevoelens te ordenen. Het begrijpen van onszelf zal bouwen aan een fundament van zekerheid en innerlijke voldoening. Het is een periode van introspectie en een transformatie, die ons dichter bij onze ware ‘’IK’ kan brengen en helpt doelen te verwezenlijken. Er is een kosmische dans met diverse planeten. Jupiter, symbool van groei, expansie en overvloed, beweegt tot eind december retrograde door het teken van de Stier. In deze tijd legt het universum de nadruk op zelfreflectie en herzien van overtuigingen en waarden. Dus ook deze energie kan ervoor zorgen dat we tot onszelf komen en kunnen groeien zowel in daden als mentale mogelijkheden. Saturnus, de hoeder van structuur, discipline en verantwoordelijkheid, vervolgt zijn retrograde beweging in het teken van Vissen en verblijft daar tot begin november. Tijdens deze periode kan het een ware uitdaging zijn om vast te houden aan dagelijkse routine en verplichtingen, omdat er onvoorspelbare zaken mogelijk zijn.

Wees bedachtzaam in toezeggingen en nemen van belangrijke besluiten. Uranus, de planeet van verandering, innovatie en opstandigheid, blijft tot eind januari retrograde in de Stier. Hierbij ligt de nadruk op verlangen naar stabiliteit en weerstand tegen plotselinge wendingen. Veel mensen zullen dus minder geneigd zijn om grote veranderingen na te streven. We kunnen zelfs gefrustreerd raken als er teveel gebeurt. Neptunus, de heerser van spiritualiteit, dromen en illusies, zal tot begin december retrograde in het teken van Vissen bewegen. Deze tijd is het eenvoudig de sluier der illusie en bedrog te doorzien. We worden aangemoedigd tot introspectie en herzien van bepaalde routines. De intuïtie zal een waardevolle gids zijn, net als boodschappen uit het diepste van ons onderbewustzijn en dromen die tot ons komen. Wees waakzaam, omdat idealiseren van situaties en mensen tot teleurstellingen kan leiden. Helaas is de realiteit vaak afwijkend van dromen die we hebben en gedrag van mensen. Verder hebben we maken met Pluto, die tot half oktober retrograde in de Steenbok beweegt. Deze periode zijn er onverwerkte trauma's of onopgeloste kwesties, die invloed hebben en als een donkere wolk boven ons hoofd hangen. Uiteindelijk kan dit leiden tot de neiging ons te transformeren tot iets wat we al een tijdje willen. Venus, die momenteel in de Leeuw doorbrengt, heeft veel invloed op ons, waardoor er zowel gespannen als heilzame energie tot ons komt. Mensen kunnen zich merkwaardig gedragen, wat voor de nodige spanning zorgt. Maar tevens schenkt deze planeet gunstige energie aan relaties en romantiek. Zo kunnen zowel gebonden mensen als singles, veel momenten van geluk ervaren. Omdat de assertieve Mars veel invloed heeft, wordt aangeraden geregeld ruimte voor jezelf te houden. Het is een periode van rust en bezinning, waarin we vrede kunnen vinden en zonden kunt overdenken.

Er zijn flink wat kosmische gebeurtenissen, die deze week een boeiende reeks invloeden op ons leven en gedrag hebben. Zaterdag en zondag zullen Mercurius en Uranus een krachtige en harmonieuze driehoek vormen. Deze verbinding biedt mensen een frisse benadering en geeft een erg grote kans om innovatief na te denken. Het is een uitstekend moment om grote ideeën te verkennen en nieuwe wegen in te slaan. Zondag worden we aangespoord flexibel te zijn en de kern van zaken te begrijpen. Deze houding kan nieuwe kansen onthullen, vooral als we bereid zijn buiten de gebaande paden te denken. Het is een tijd om vooruit te plannen en te overwegen welke projecten we kunnen aanpakken. Ook zijn we goed in staat impulsief gedrag te beheersen en innovatief bezig te zijn. Maandag staat Mercurius tegenover Neptunus, wat aan het begin van de week tot gebrek aan focus kan leiden. Dit komt vooral, omdat verbeelding de overhand heeft, wat wel gunstig voor creatieve projecten is. Het kan echter ook uitdaging brengen om de realiteit helder te blijven zien. We zullen deze dag geduldig moeten zijn om, als het nodig is realistisch te blijven. Dinsdag vormt Mercurius een harmonieuze driehoek met Pluto, waardoor diepgaand begrip en scherpere communicatie mogelijk zijn. Er is nu een gunstige energie om bepaalde onderwerpen naar voren te brengen en dieper in bepaalde zaken te duiken om te kunnen ontwikkelen. We zullen ons moeten inspannen om er werkelijk iets mee te kunnen. Woensdag verhuist Mercurius naar Weegschaal, wat de nadruk legt op diplomatieke en evenwichtige communicatie in relaties. Het is een tijd, waarin we beter in staat zijn standpunten van anderen te begrijpen en om de geschillen op te lossen. Het laatste deel van de week zijn er belangrijke gebeurtenissen. Ten eerste een vierkant tussen Mars en Pluto met intense en gepassioneerde energie. Deze kan worden gericht op die projecten die vastberadenheid en wilskracht vereisen. Wordt deze energie niet in balans gebracht, dan kunnen we te maken krijgen met conflicten en machtsstrijd. Een tweede gebeurtenis is de toetreding van Venus tot het gebied van de Maagd, waardoor nadruk zal liggen op aandacht voor detail in liefde en relaties. Terwijl Mars, de Zon en Mercurius zich richting de Schorpioen begeven, komt de focus op intimiteit en passie te liggen. Dit kan leiden tot diepgaand onderzoek en intense momenten, die een gezonde uitlaatklep nodig hebben. Deze week biedt een gevarieerde mix van kosmische invloeden, variërend van creativiteit en diepgang tot diplomatie en passie. Het is een uitnodiging om bewust om te gaan met energie van de kosmos, terwijl we streven naar persoonlijke groei en evenwicht.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)