Maandhoroscoop Schorpioen

Jouw horoscoop voor het sterrenbeeld Schorpioen lees je bij Astroangels!

Maandhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november - April 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
De voorspelling voor de Schorpioen is deze maand zeker goed te noemen. Misschien dat de eerste dagen nog moeizaam verlopen, waardoor er wordt aangeraden deze tijd niet al teveel problemen op te zoeken en negatief ingestelde mensen te mijden. Vanaf de 3de zal dit echter anders worden en kan jij je kracht aanwenden om mensen te verlossen van angsten en pijn. Je hebt een sterke karmische uitstraling en deze kun je gebruiken om mensen die liefde te geven die ze in deze moeilijke tijden nodig hebben. Let wel op dat je Schorpioenenhart de neiging geeft tot wraak als mensen jou pijn doen. Tracht dit te overwinnen en blijf empathisch op mensen reageren. De 4de t/m de 6de zijn er meningsverschillen met geliefden. Tracht relaxt te blijven en ga niet constant de strijd aan. Kijk goed naar wat jij zelf kunt doen om je partner veel liefde en veiligheid te geven en blijf communiceren. Vanaf de 6de zal dit jou lukken en zijn er minder problemen met anderen en is er ruimte voor waardering en vriendschap. In een liefdesrelatie moet je echter wel opletten en zal je hard moeten werken om het een en ander in de juiste banen te leiden. Wees je bewust van risico’s die je kunt lopen. Over het algemeen zal dit lukken. Je zult zelfs merken dat er steeds meer vertrouwen komt. De 7de en 8ste zijn hier erg geschikt voor. Mensen volgen jou en je kunt dan ook tot de 13de strijden om het kwade af te weren en het goede naar de mensen toe te halen. Dit betekent echter ook dat jij je eigen zonden moet overwinnen. Is het nodig biedt dan zelf ook je spijt en excuses aan. Het is een maand van zelfontplooiing, waarbij nadruk ligt op emoties, harmonie, gezin en familie. De meeste planeten zijn op je privéleven gericht en minder op je carrière. Je zult in staat zijn evenwicht te vinden tussen carrière en je privéleven. Je denkt veel over anderen na en wil het liefst behulpzaam zijn. Breng hier rust in aan, omdat niet iedereen hiervan gediend is. Je doet er verstandig aan agressie te controleren. Je kunt je aan mensen storen en dit kan problemen geven.

De 8ste t/m de 10de ben je ordelijk en kun je veel bereiken, zowel privé als in je carrière. De 13de kunnen je driften jou parten spelen en zal je moeite hebben om beloften en oude afspraken na te komen en zal je tot de 15de moeten bekijken wat je kunt doen om je werk af te ronden of met nieuwe projecten te starten. Je kunt met positieve verrassingen te maken krijgen. Mercurius zal de 15de wat vermoeidheid en stress brengen, maar dat gaat snel voorbij. Je wordt productief en efficiënt en kunt makkelijker je doelen bereiken. De 15de t/m de 17de is dan ook een zeer gelukkige periode om heel veel te bereiken. Saturnus en Pluto zullen vanaf de 17de verandering brengen wat betreft doelen en ambities. Je kunt je mouwen opstropen en bent er klaar voor om te onderzoeken wat je kunt doen om het leven een positieve draai te geven. Je kunt zelfvertrouwen en zelfrespect opbouwen, maar let wel op dat je concentratie niet altijd even goed is. De Zon komt de 19de in de Stier en dit geeft vooral in de liefde warme emoties en samen met Jupiter erg veel kracht om lekker in je vel te kunnen zitten. Je komt charmant en sympathiek over en geeft veel energie aan de liefde. Wat betreft carrière moet je opletten, omdat er obstakels kunnen zijn. Deze zullen niet heel makkelijk op te lossen zijn. De Nieuwe Maan zal de 23ste nieuwe kansen bieden. Je kunt je strategieën verbeteren en meer organisatie in je leven brengen. Bedenk dat alles wat je nu kunt ontplooien tijdens de Volle Maan van mei tot volle wasdom kan komen. Venus zal vanaf de 24ste verandering brengen. Er zal niet alleen liefde op je afkomen, maar ook zal je zakelijk meer evenwicht vinden. Je kunt je concentreren op serieuze zaken en deelt veel met anderen. Vanaf de 25ste is er een sterke kosmische energie, waardoor je steeds verantwoordelijker in het leven komt te staan. Over het algemeen zal je de maand dan ook afsluiten met positieve ervaringen en zeer goede gevoelens.

Liefde en relaties
Voor alle tekens zal het een vreemde maand zijn, waarbij er veel onduidelijk is. Mensen zoeken heil bij elkaar en dat geeft wel veel saamhorigheid. Er wordt dan ook aangeraden om de liefde uit te dragen aan iedereen waar je een warme band mee hebt, maar ook mensen die je in je werk of op straat tegenkomt. Liefde en saamhorigheid zullen positieve kosmische krachten oproepen. Daarbij is het belangrijk dat we het goede aan de mensheid, de natuur en de hogere wereld laten zien. Laten we als mens stoppen met negativiteit, met het maken van ruzies en het eindeloos geven van meningen. Ieder mens mag zijn eigen ideeën hebben, maar we zijn er gewend aan geraakt om ideeën van anderen te bekritiseren en dan onze eigen ideeën door te drukken. In april is er een krachtige planetaire energie, die positief uit kan pakken, maar dan wel als we in staat zijn liefde en vriendschap te brengen. Laten we daar alsjeblieft zorg voor dragen en elkaar een warm hart toewensen. Ik wil in ieder geval de lezers veel kosmische liefde geven en wil dit doen, tezamen met mijn collega’s. Ik hoop dat jullie hier ook in mee willen gaan en de maand april gebruiken om kwade energieën een halt toe te roepen. Deze maand zal de Schorpioen een bepaalde energie ervaren, waardoor deze zowel fysiek als mentaal met beide benen op de grond staat. April is dan ook zeker een maand waar liefde, vriendschap en andere banden aangehaald kunnen worden. Je doet er goed aan om er gebruik van te maken en je minder te richten op conflictueuze uitspraken en handelingen. Je doet jezelf anders tekort, omdat je positieve kant nu eenmaal voor veel meer goede momenten zorgt, niet alleen voor anderen, maar ook zeker voor jezelf. Je sensuele gevoel en uitstraling zullen sterk zijn en je bent dan ook zeer aantrekkelijk voor veel mensen. Zowel gebonden mensen als singles hebben erg veel energie, die zij er op seksueel gebied uit willen gooien. Flirten en avontuurtjes kunnen hierdoor aan de orde van de dag zijn. Singles zijn speels en avontuurlijk en zullen deze maand geregeld de spanning opzoeken. Let wel op dat je niet over grenzen gaat, omdat er natuurlijk nog steeds een groot risico is. Ben je gebonden, dan wordt aangeraden om, als je gebonden bent, dit bij je eigen partner te laten zien. Je zult over het algemeen vlinders in je buik voelen en romantische spanningen kunnen je lichaam vullen. Het lijkt net alsof het coronavirus jou nieuwe krachten schenkt. Hierdoor ben je in staat veel fantasieën na te streven en zie jij je partner alsof jullie elkaar net ontmoeten en kan je partner zich erg fijn bij je voelen en weer veel charme uitstralen. De laatste week dien je wel voorzichtig te zijn, omdat er een gedeeltelijke verduistering van energie is, die jou negatief kan beïnvloeden. Hierdoor moet je in een relatie oppassen dat er geen dingen gebeuren die jullie parten kunnen spelen. Als single zal jij je emoties onder controle moeten houden, omdat je soms wel eens te intens over grenzen gaat.

Carrière en zakelijkheden
Door de passionele energie die er op je afkomt, zal voorzichtigheid geboden zijn. Je kunt dan namelijk wel eens teveel risico nemen en kunt jezelf dan in de problemen brengen. Ben je deze maand te optimistisch dan kun je zeer onverstandige keuzes maken. Wees dus alert op waar je mee bezig bent en ook met wie je werkt. Gevaar kan in een klein hoekje liggen. Dit zal niet alleen fysiek zo zijn, maar je kunt ook zakelijk en financieel problemen ervaren. Zoals we zeiden, is dit dus vooral als je risico neemt en dan met name als je dit impulsief doet. Het eerste deel van de maand zal de planetaire energie minder gunstig zijn, maar gaandeweg de maand zal deze beter worden voor je carrière en het bedrijfsleven. Je zult voorzichtig moeten blijven, door strategieën te bedenken om carrière de juiste richting op te leiden. Mensen die naar een nieuwe baan op zoek zijn, kunnen in het midden van de maand de meeste kansen maken. De vooruitzichten op professionele groei of veranderingen zijn zeker goed te noemen. Ook in het 2de deel van de maand zal zich dit voortzetten en zijn er zelfs kansen om een nieuwe carrière op te starten. Er zijn aanwijzingen dat dit te maken heeft met het buitenland of met mensen die uit het buitenland komen. De gehele maand zijn er mogelijkheden dat er op je werk veranderingen kunnen zijn. Deze zullen in het 2de gedeelte dus nog beter uitpakken en voldoening geven. Heb je een eigen bedrijf dan zal het een goede maand worden om een planning te maken en kun je daar je visie en ideeën prima in kwijt. Je bent van nature een leider, maar dient op te letten dat je duidelijk blijft in wat je voor ogen hebt. Ook kun je moeite hebben om details te zien, waardoor je bepaalde zaken op een verkeerde manier aan kunt pakken. Moet je nieuwe mensen aannemen of ben je daarbij betrokken, dan ben je in staat om harde besluiten te nemen en zal je er niet voor terugdeinzen om mensen keihard af te wijzen. Voor de Schorpioen is april een maand, waarin deze kracht heeft om mensen te inspireren. Je bent erg betrokken bij gevoelens en handelingen van je collega’s. Aan de andere kant kun je ook snel je geduld verliezen als klanten of collega’s laks reageren. Je kunt in dit geval beter een stap terug doen, voordat je iets zegt of doet wat vergaande gevolgen kan hebben. Op financieel gebied kun je deze maand steun van familie of vrienden krijgen om bepaalde doelstellingen te bereiken. Je zult goede resultaten boeken, maar let op dat je meer kunt bereiken als je het tempo opschroeft. Maak een duidelijke planning en houd doelen in de gaten. Er zullen dan betere resultaten zijn, die zorgen dat je meer kunt verdienen.

Mentale en fysieke gezondheid
De Volle Supermaan van de 8ste zal 04:35:36 aan de hemel verschijnen. De Maan zal groot en glanzend lijken, waarbij de natuur zich lijkt te herstellen. Er zijn aanwijzingen dat deze Volle Maan een reinigende werking op ons kan hebben. Daardoor zal deze in staat zijn negatieve energie op te ruimen en voor een nieuw begin te zorgen. De Volle Maan zal energie uitstralen die ons kracht geeft en ervoor te gaan en te zorgen dat we met zijn alles onze schouders er onder zetten om de gezondheid weer onder controle te krijgen en het coronavirus aan te pakken. Veel mensen zullen weerstand krijgen of, als ze ziek geweest zijn, weerstand hebben. Let op, dit geldt dus niet voor mensen die een zwak gestel hebben, jonge baby’s en ouderen. Zij zullen wel degelijk op moeten passen dat er een gevaar heerst die niet onderschat moet worden. De Maan zal zich ook richten op het zakelijke aspect van ons leven. Velen van ons zullen moeite hebben het hoofd boven water te houden. Doelen, ambities en idealen staan onder druk en dit kan zowel mentaal als fysiek veel druk geven. We kunnen de energie van de Maan gebruiken om ons er bovenop te werken en te strijden tegen kwade energieën die er over de wereld reizen. De Nieuwe Maan van de 23ste zal 04:27:00 zijn en deze wordt voorafgegaan door een meteorenregen. Deze krachtige energieën zorgen dat mensen gedwongen zullen worden om empathisch en begripvol naar anderen te zijn. Het zal belangrijk zijn niet vanuit jezelf te denken, maar te kijken wat anderen vinden. Durf te spreken en fouten toe te geven. Dit zal zorgen dat jij beter in staat bent mentaal lekker in je vel te zitten. April zal voor alle tekens een maand worden waarin verandering plaatsvindt en er mentaal en fysiek veel zal gebeuren. De Schorpioen is sterk en door een zware botstructuur lijkt het wel eens alsof je een te zwaar gewicht hebt. Laat je daar deze maand niet door leiden en kijk naar de hoeveelheid vet die je hebt. Je blaas, dikke darm en prostaat zijn kwetsbaar. Je kunt er iets aan doen door voldoende water en vezelrijk voedsel te gebruiken. Je ontlasting is dan minder dik en dat zorgt ervoor dat je dikke darm minder snel beschadigt. Eet je niet gezond dan kun je op den duur last van aambeien krijgen. Deze maand kan je rug kwetsbaar zijn, waardoor er blessures mogelijk zijn. Doe bij sporten of zware werkzaamheden een goede warming-up. Vrouwen kunnen extra last van menstruatie hebben. Over het algemeen is er vanuit de kosmos wel een goede energie vanuit de ruimte en is er een herstellende werking op je mentale en fysieke gestel. Je zult dit in april niet helemaal ervaren, maar de tekenen zijn gunstig. Mensen die zich deze maand minder lekker voelen, hoeven zich niet veel zorgen te maken, maar het is verstandig rustig aan te doen. Zelfs sporten mag je op een laag pitje zetten, om jezelf even op te laden en weerstand te vergroten.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Er is t/m eind mei een planetaire uitlijning met negatieve energie op de Aarde. Er is een onverklaarbare energie vanuit de kosmos en er zullen schokkende veranderingen zijn, waarbij het eind niet in zicht is. Vanaf de 4de zal de Jupiter-Pluto verbinding zorgen dat er overal op de wereld versterking van het gezag komt en wellicht is dit goed om orde te herstellen. Voor de burgers zal dit moeilijk zijn, omdat we minder gewend zijn aan discipline. De schrik zal er in ieder geval inzitten, mede omdat we feitelijk niet weten wat het coronavirus teweeg brengt en of er meer ellende aan zit te komen. Vanuit de kosmos zijn er duidelijke signalen, die aangeven dat we pas op de plaats moeten maken. Mercurius zal tussen de 11de en 27ste door de Ram reizen. Hierdoor kunnen mensen impulsief en ongeduldig zijn. Er kan zelfs een grote mate van intense prikkelbaarheid zijn. Omdat Jupiter en Pluto de 24ste t/m de 26ste een gespannen verhouding met Mercurius aangaan, zijn deze dagen cruciaal. Deze planeten zullen echter de gehele maand zorgen dat de meeste mensen eerlijker worden en begrijpen dat we zo niet door moeten gaan. Deze hemelse combinatie zal in staat zijn extreme veranderingen en transformaties te creëren. Ondanks dat mensen meer empathie en begrip krijgen, moeten we oppassen dat er ook mensen en organisaties zijn, die misbruik van de huidige ellende maken, waardoor er wel degelijk verwarring en onrust zijn.

Er zijn aanwijzingen dat april een maand is, waarin het de start zal zijn dat sommige huidige politieke leiders het veld ruimen. Niets zal zomaar veranderen, we zullen een moeilijke tijd ingaan. Daarbij zullen veel mensen vrede met een nieuwe orde hebben, maar anderen zullen hier moeite mee hebben of er zelfs tegenin gaan. Er zullen mensen zijn die oude gewoontes oppakken en zij laten zich dan meer leiden door negatieve planetaire energieën. Bescheidenheid zal veel meer goeds brengen en laten we dan ook met zijn allen zorgen dat we hulp geven aan zwakkeren in de maatschappij. Ben jij dit zelf, wees dan niet bang dit aan te geven en vraag hulp. Mensen kunnen deze maand fysieke problemen ondervinden en dat is natuurlijk logisch, omdat het coronavirus invloed houdt. Het zal een langdurig proces zijn, waarbij de medische wereld zoekt naar een vaccin. April geeft te zien dat relaties tussen mensen veranderen en er ook maatschappelijk het een en ander verandert. Er zal een soort revolutie plaatsvinden, waarbij we radicale beslissingen moeten nemen. Waar maart al flink wat verschuivingen liet zien, zal dat in april nog intenser doorgaan en zullen kosmische energieën gericht zijn op uitroeien van het kwaad, waarbij er een intense strijd kan zijn Pas op voor deze strijd der machten, omdat die niet alleen op Aarde, maar ook in hogere energieën plaatsvinden. Positief aan de coronacrisis is dat we meer in staat zijn bepaalde zaken aan te pakken. Mensen in de zorg, dienstverlening, het onderwijs en andere belangrijke beroepen zullen beloond worden. De kosmische energie zal de regering hier van doordringen.

Vanaf eind maart reist Mars al in de Waterman en Venus vanaf de 3de door de Tweeling. Deze energieën zorgen dat er in de liefde het een en ander verandert. Mensen zullen merken dat het gezin belangrijk is en dat familie en vrienden nodig zijn om zich veilig te voelen. Wij zijn minder op uiterlijk en financiën gericht, maar meer op de intellectuele en emotionele aard van mensen. Gemiddeld worden mensen veel socialer en zetten we ons minder naar elkaar af en trekken we meer naar elkaar toe. Singles zullen veel minder bezig zijn met zoeken naar liefdes- of seksuele relaties. Zij neigen naar een vriendschappelijke sfeer met platonische relaties. Mensen die gebonden zijn, zullen de neiging hebben elkaar vrijheid te geven. Dit zal, ondanks of misschien wel juist door de corona, zorgen voor meer liefde en vriendschap tussen mensen. Er is minder jaloersheid en we zijn minder bezitterig, waardoor de negatieve invloed van deze crisisperiode ook een positieve component kent. We zullen meer dan anders communiceren en vooral door naar elkaar te luisteren. Problemen en misverstanden kunnen opgelost worden. De planeten zorgen er dus voor dat er gunstige, intense energieën zijn om op een nuchtere en rationele wijze in het leven te staan. Mensen kunnen op een objectieve wijze gesprekken voeren en er zal veel ruimte zijn voor optimisme en ontspanning. Jupiter en de Zon zullen rond het midden van de maand voor kracht zorgen, waardoor er zeer mooie energieën aankomen, die wel eens kunnen zorgen voor het (tijdelijk) overwinnen van het coronavirus. In onze weekhoroscoop zal ik er uitgebreid over schrijven. De Zon zal de 19de naar de Stier reizen en Mercurius de 27ste. Omdat ook Uranus een verbinding met aangaat, is er ook vanuit daar een zeer krachtige energie. Veel mensen zijn praktisch ingesteld en vindingrijk om deze moeilijke maand door te komen. Er zal een gewenning zijn en mensen kunnen toch lekker in hun vel zitten. Pas op dat er rond de 29ste een waarschuwing vanuit de kosmos kan komen, die zelfs angst kan opwekken. Op zich hoeven we er niet bang voor te zijn, maar het kan net even die druppel zijn, die mensen nu niet kunnen gebruiken. We raden aan vooral geliefden op te zoeken en tijd te besteden aan mensen die belangrijk zijn, maar waar je op emotioneel gebied net niet die aandacht aan hebt gegeven die zij verdienden. Houd hierbij wel de richtlijnen in de gaten die de overheid geeft. Je kunt mensen tegenwoordig via de app en andere communicatiemiddelen opzoeken.