Maandhoroscoop Schorpioen

Jouw horoscoop voor het sterrenbeeld Schorpioen lees je bij Astroangels!

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november - Juni 2019

Overzicht voor de Schorpioen
De Schorpioen zal tot de 20ste een dynamische kracht op zich afkrijgen, waardoor je aan de ene kant prettig met mensen omgaat, maar je soms te intens in opvattingen bent. Niet iedereen zal hier blij mee zijn. Je doet er goed aan na te denken en te bekijken hoe je rust in jezelf kunt vinden, zodat het contact met anderen goed zal verlopen. Met name vertrouwen in jezelf zal belangrijk zijn. Soms kan je het gevoel hebben dat mensen jou namelijk niet serieus nemen en dan kan onzekerheid toenemen. Vraag jezelf af of dit zo is of dat je op een andere wijze naar jezelf moet kijken. Het lijkt bijna alsof je niet altijd doorhebt wat anderen van jou vinden. Praat er eens over en zorg dat je jezelf beter leert kennen, althans als het gaat om de vraag wat anderen van jou denken. Vertrouw op je intuïtie en laat je leiden door je innerlijke stem, maar verifieer bij twijfel of je op de juiste weg zit. Mars zal deze maand grote invloed op je hebben en deze dominante positie met Uranus delen. Daarom zal je wel in staat zijn een weg te vinden bij moeilijkheden die je tegenkomt. Maak je geen zorgen en vertrouw erop dat het allemaal goed komt. Tussen de 5de en de 11de is er een karmische kracht, die jou bijstaat en zorgt dat je veel meer van jezelf gaat houden.

Let vanaf de 12de op dat je op gebied van familie en gezin conflicten kunt krijgen, die meestal gaan over jaloersheid en bezitterig gedrag. Blijf, bij wat er ook gebeurt, jezelf en maak gebruik van je krachtige geest. Pas op voor onrechtvaardigheid. Daar kan jij heel moeilijk tegen en je kunt hier wel eens van slag van raken. Zorg dat je rustig blijft als iemand oneerlijk is of dingen zegt die niet kloppen. Je zult dan vanzelf bijval krijgen. Met name de 16de en de 17de zijn erg moeilijk. Durf problemen aan te pakken en confronteer mensen met hun daden. Vanaf de 21ste moet je oppassen dat kleine conflicten tot iets groots kunnen leiden. Wees voorzichtig en tracht deze gelijk aan te pakken. Over het algemeen zal je in staat zijn hier adequaat in op te treden, maar omdat je zwart-wit bent, zal je toch moeite hebben om de rust te bewaren. Mensen met een relatie zullen hier overigens makkelijker mee omgaan, omdat ze thuis back-up hebben. Let op dat dit alleen geldt als je een goede relatie hebt. Verstandig is om oudere familieleden of andere oudere contacten om hulp te vragen als je het zelf even niet weet. Dit laatste is vooral voor singles of mensen met een mindere relatie belangrijk.

Liefde en relaties
Je bent het begin van de maand zeer sensueel. Je bent gericht op intellectuele contacten en trekt toe naar mensen die qua denkniveau op één lijn zitten. Je kunt passie controleren en bent relaxt. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Er is onzekerheid en je kunt jaloers of bezitterig zijn. Ben je gebonden, dan zal Mercurius jou rationeel en nuchter maken, waardoor je beter in staat bent deze maand belangrijke beslissingen te nemen. Daarbij zal je veel rekening met je partner houden. Misschien ben je nu minder actief en passioneel, maar je partner vindt jou nog steeds spannend. Singles zijn romantisch en tegelijk vurig, maar er zijn momenten dat je juist gas terugneemt en rust zoekt, maar er komen kansen op een nieuwe serieuze relatie. Het begin van de maand is overigens geschikt om er op uit te trekken of zelfs vakantie op te nemen. Ben je gebonden, dan ben je afhankelijk van wat je partner wil. Belangrijk is deze ertoe te verleiden. Dat kan alleen met zoete woorden. Ook is het belangrijk aan te geven wat je wensen en verlangens zijn. Wees eerlijk en open, dan zal je verbaasd zijn wat je allemaal voor elkaar krijgt. Ben je single, dan doe je er goed aan er op uit te trekken. Er is kans op een nieuwe partner, maar dan moet je eerlijk zijn en laten zien wie je diep in je hart bent. Mercurius zal vanaf de 4de in de goed gezinde Kreeft verblijven. Daardoor ben je emotioneel en vind je het moeilijk nuchter en rationeel te zijn. Let op dat je niet in de problemen komt en misverstanden veroorzaakt. De Kreeft helpt je ook wel weer door contact met je diepste innerlijk te krijgen. De 5de en 6de zijn geschikt om in een relatie tot dieper liefdesniveau te komen. Dat zal je tot de 10de blijven voelen, maar dan zijn er een paar lastige dagen, waarin romantiek naar de achtergrond schuift. Dit komt, omdat je sensueel en erotisch overkomt. Daar kun je niet altijd goed mee omgaan, omdat je dan het gevoel hebt om met de rug tegen de muur te staan.

Vanaf de 14de gaat dit beter als gevolg van de driehoek tussen Mars en Neptunus. Je ervaart diepe gevoelens en hebt veel fantasie. In een relatie zijn jullie een eenheid en doen veel samen. Je geniet van de hartstocht die jullie delen. Singles moeten opletten dat ze niet zomaar op iemand in gaan, maar eerst nadenken. De Schorpioen is en blijft een einzelgänger en zal ongelukkig worden als er teveel druk is. Als de Volle Maan in de Boogschutter staat, zal je in de periode van de 17de eerlijk moeten zijn, omdat jij je partner anders flink kwetst. Wees open en laat gevoelens gaan, maar doe dit op een empathische wijze. Singles doen er goed aan te genieten en niet teveel na te denken over goed en slecht. Let vanaf de 19de op dat de retrograde Pluto en Mars tegenover elkaar staan. Dit geeft passie en fijne, intense emoties. Je voelt in een huidige relatie, waarom je van je partner houdt. Ben je single, dan kun je nadenken over een eerdere relatie en voelen wat je fout hebt gedaan. Heb je kans, dan is het een goede periode dit goed te maken. Is dit niet mogelijk, houd er dan rekening mee dat je vanaf de 21ste pijn kunt ervaren door de Zon in de Kreeft. Mooie gevoelens krijgen mensen met een fijne relatie of singles die het fijn vinden alleen te zijn. Verdriet voor degenen die eenzaam zijn of een mindere relatie hebben. Toch zullen de meeste Schorpioenen wel in staat zijn om de maand goed af te sluiten.

Carrière en zakelijkheden
De maand begint met een goede energie, waardoor je het fijn vindt met van alles bezig te zijn. Het is een goede periode om je fantasie te volgen en te kijken wat je kunt doen om te ontplooien. Blijf vooral niet passief en kijk om je heen of je ergens mee kunt starten of dat er mensen zijn, die samen met jou iets willen doen. Je bent intellectueel sterk en bent niet alleen slim en verstandig, maar ook empathisch en vriendelijk. Let op dat je intuïtie, als gevolg van de Nieuwe Maan in de Tweeling, de 3de zo sterk is, dat er dingen zijn, die nog niet gebeurd zijn, maar die jij wel ervaart. In dit geval doe je er verstandig aan dit nog niet te verkondigen. Je kunt dan namelijk te snel voor anderen gaan. Houd je rust en wees vooral niet impulsief als je iets voelt. Er kunnen anders problemen optreden, die moeilijk om te keren zijn. Vanaf de 4de reist Mercurius in de Kreeft en dit biedt mogelijkheid om te ontwikkelen. Mensen met een eigen bedrijf kunnen uitbreiden. Mensen die voor een baas werken, kunnen kans maken op een promotie, nieuwe taak of hogere inkomsten. Mercurius biedt nieuwe wegen en de toekomst kan dan wel erg fijn worden. Je moet hier wel iets voor doen, omdat het je niet zomaar aan komt waaien. Voordeel is wel dat alles wat je tussen nu en de volgende Nieuwe Maan doet, grote kans heeft om tot succes te leiden. De 5de en de 6de zal je een krachtige energie ervaren, waardoor jij jezelf afvraagt wat er doorgegeven wordt. Je onderbewustzijn is actief en je zult zowel qua intuïtie als in dromen allerlei boodschappen krijgen. Tracht alles te noteren en praat er met vertrouwde mensen over. Wellicht krijg je dan een beeld over wat je nou precies moet doen.

De periode van de 10de t/m de 12de ben je vooral intellectueel sterk. Daardoor kan je makkelijk kennis opnemen en is het een geschikte tijd voor studie. Je kunt de kennis soms wat betweterig naar voren brengen, waardoor je op moet letten dat mensen jou niet weg duwen. Vanaf de 13de zullen je heersende planeet Mars en Neptunus gedurende de rest van de maand geluk en creativiteit brengen. Je bent communicatief zeer sterk en weet ook heel goed op welke manier je klanten of collega’s positief kunt stemmen. In vergaderingen en besprekingen zal je open zijn, maar moet je opletten dat je soms ook wat te bijdehand over kunt komen. Ook moet je opletten dat je humeur soms te wensen overlaat, waar sommigen moeite mee hebben. De 16de zal Jupiter een verbinding met de dromerige Neptunus aangaan. Dit is bijzondere energie, waardoor je avontuurlijk bent en je daardoor dingen kunt doen, die je eerst misschien alleen in je dromen deed. Durf actie te ondernemen, je kunt er profijt van hebben. Let op dat je reëel blijft en niet teveel in fantasie verblijft. De 20ste t/m de 22ste moet je op je fysieke gesteldheid letten. Werk deze periode iets minder hard en neem meer rust. Vanaf de 26ste zal Mercurius in de Leeuw verblijven en dit zal je niet alleen fysiek veel kracht geven, maar je zult ook veel charisma hebben. Toch moet je uitkijken, omdat er mensen kunnen zijn, die jaloers of zeer negatief zijn. Wees dus voorzichtig met wie of voor wie je werkt. Aan het eind van de maand verhuist Mars naar jouw sector van carrière en dit zal je meenemen naar de volgende maand. Je krijgt hierdoor nog meer passie en kracht om veel te kunnen bereiken.

Mentale en fysieke gezondheid
Je bent al erg lang op zoek naar de juiste levensstijl om je gezondheid te verbeteren. Toch merk je wel eens dat het erg moeilijk is om bepaalde gewoontes af te leren. De Schorpioen is veel bezig met de dood, maar als puntje bij paaltje komt is deze dar ook wel erg bang voor. Je kon aan het eind van de vorige maand al een bepaald onderbuikgevoel hebben en dat heb je nu ook. Tijd dus om hier iets aan te gaan doen. Is je mentale gesteldheid niet goed, dan zal je fysiek ook erg veel moeite hebben om gezond te blijven. Bekijk eens wat je zou kunnen doen om niet alleen gezelligheid op te zoeken, maar ook nog eens fit te zijn. Lukt het je de juiste dingen te doen, dan zal je vanaf de 5de al veel lekkerder in je vel zitten, omdat er nu meer vooruitzichten zijn op een gelukkig leven. Je wordt hierbij geholpen door Mercurius in de Kreeft, waardoor het een perfecte periode is om contact met anderen te maken en nieuwe vrienden te krijgen. Verder word je geholpen door de Zon die tot de 21ste in de Tweeling reist. Deze geeft je ook erg veel kracht, waardoor je er lekker op uit wilt trekken. Kom dus even door de eerste moeilijke dagen heen, maar geniet verder van de mooie energieën die er op je afkomen.