Maandhoroscoop Stier

De horoscopen van het sterrenbeeld Stier, lees je gratis bij Astroangels!

Maandhoroscoop Stier

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - April 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
Deze moeilijke maand, waarin we weer te maken krijgen met het coronavirus zal een periode zijn waarin de Stier grenzen moet stellen. Je bent van jezelf koppig en dat zal je deze maand ook zeker zijn. Toch wordt aangeraden er paal en perk aan te stellen en te zorgen dat jij je niet teveel laat gaan. Geef anderen ruimte en tracht je eigenwijsheid op een verstandige wijze te gebruiken. Je kunt pragmatisch zijn, maar doet dit alleen als dit nodig is en zeker niet elk moment van de maand. Veel Stieren hebben de neiging minder krachtig in het leven te staan en zullen zelfs minder ambitieus en ongemotiveerd zijn. Ervaar je dit, dan wordt aangeraden je spiritueel in te spannen en te bekijken wat je kunt veranderen. Kom met jezelf in contact en werk aan je gezondheid. Voel jij je namelijk fysiek sterk, dan zal je mentaal ook veel lekkerder in je vel zitten. Je kunt dan vertrouwen hebben en dat zal een positief effect op je leven hebben. Het is in ieder geval een geschikte maand om creatief bezig te zijn met het verbeteren van je conditie en opbouwen van een nieuw sportpatroon. Het wordt een moeilijke maand om vooruit te komen en om je te ontwikkelen. Er is weinig verandering te bespeuren en je kunt het gevoel hebben dat je geremd wordt in dat wat je voor ogen hebt. Er wordt aangeraden niet bij de pakken neer te zitten en verantwoordelijk te zijn in datgene wat noodzakelijk is. Je zult verplichtingen hebben en deze moet je nakomen. In je werk is het tijd om te analyseren wat je kunt doen om in deze veranderde maatschappij op de juiste wijze te functioneren. Bijzonder is dat Stieren het gevoel hebben dat ze iets nieuws ambiëren. Wellicht kan er iets zijn, waardoor je in volgende maanden nieuwe dingen na gaat streven. Er wordt aangeraden dit nu nog even niet te doen en je te richten op datgene wat je nu moet doen. Lukt dit niet, dan wordt aangeraden om je innerlijke angsten onder de loep te nemen en te bekijken waardoor jij tegengehouden wordt.

De eerste dagen van de week weet je wat je wilt, maar voel jij je onder druk gezet en heb je alsnog het gevoel dat je niet datgene bereikt wat je voor ogen had. Je zult hier t/m de 4de last van hebben. Houd geduld, omdat je van de 5de t/m de 10de meer in staat bent om te functioneren en wel degelijk datgene wat je wilt te bereiken. Er zijn vele kansen mogelijk. De 11de en 12de zijn geschikt om anderen te helpen en dan kun je eigen beslommeringen links laten liggen en je richten op zwakkeren in je omgeving. Pas van de 13de tot de 15de op dat er mensen op de loer liggen, die je leven op zijn kop kunnen zetten. Wees niet bang en ga de strijd aan als dit nodig mocht zijn. Juist door assertief en krachtig te handelen zal je in staat zijn te laten zien dat er niet met jou te spotten valt. Er komt kosmische energie aan van de 15de t/m het eind van de maand. Er zijn flink wat kosmische beloningen voor het harde en goede werk wat je doet. Er wordt aangeraden het verleden los te laten en je te richten op de toekomst. Geniet van het leven en laat je niet te negatief beïnvloeden door de crisis waar we in leven. Ondanks deze goede energie die zorgt dat je sterk in je schoenen staat, wordt gewaarschuwd voor mensen die jou willen misleiden. Blijf in jezelf geloven en richt je op mensen die het goed met je voorhebben. De 19de t/m de 22ste kun je veel bereiken en ben je erg sterk om nieuwe projecten op te starten en huidige taken af te ronden. Vanaf de 23ste komt er over de Aarde een negatieve energie te hangen en kan je een stuk moeier zijn, waardoor je toch ook wel weer moeite kunt hebben om goed te presteren. Met name de laatste drie dagen kun je weer hetzelfde gevoel hebben als in het begin van de maand. Toch weet je er nu wel beter mee om te gaan.

Liefde en relaties
Voor alle tekens zal het een vreemde maand zijn, waarbij er veel onduidelijk is. Mensen zoeken heil bij elkaar en dat geeft wel veel saamhorigheid. Er wordt dan ook aangeraden om de liefde uit te dragen aan iedereen waar je een warme band mee hebt, maar ook mensen die je in je werk of op straat tegenkomt. Liefde en saamhorigheid zullen positieve kosmische krachten oproepen. Daarbij is het belangrijk dat we het goede aan de mensheid, de natuur en de hogere wereld laten zien. Laten we als mens stoppen met negativiteit, met het maken van ruzies en het eindeloos geven van meningen. Ieder mens mag zijn eigen ideeën hebben, maar we zijn er gewend aan geraakt om ideeën van anderen te bekritiseren en dan onze eigen ideeën door te drukken. In april is er een krachtige planetaire energie, die positief uit kan pakken, maar dan wel als we in staat zijn liefde en vriendschap te brengen. Laten we daar alsjeblieft zorg voor dragen en elkaar een warm hart toewensen. Ik wil in ieder geval de lezers veel kosmische liefde geven en wil dit doen, tezamen met mijn collega’s. Ik hoop dat jullie hier ook in mee willen gaan en de maand april gebruiken om de kwade energieën een halt toe te roepen. De planetaire invloed zal voor de Stier aan het begin van de maand niet altijd goed uitpakken. Je krijgt aan de ene kant krachtige energie waarbij je zeker liefdevol en zacht kunt reageren. Ben je single, dan doe je er goed aan vooral niet teveel bezig te zijn met het krijgen van een nieuwe relatie. Daar is het niet de juiste maand voor. Beter besteed je veel tijd aan vrienden en familie. In een relatie geef jij je partner voldoende om zich prettig te voelen. Jullie zullen genieten van leuke en intieme momenten van samenzijn, waarbij jullie saamhorigheid laten zien. Aan de andere kant kun je soms jaloers en geïrriteerd reageren als je partner anders handelt dan jij zou willen. Je wilt over van alles controle hebben, waardoor je geneigd bent om je partner zelfs dingen te verbieden. Er wordt aangeraden je hierbij in te houden en de ander vrij te laten. Liefde moet gebaseerd zijn op vertrouwen en niet op wantrouwen. Vooral werk kan een storende factor zijn, waarbij je het moeilijk kunt hebben als je partner meer tijd aan werk of studie geeft, dan aan jou. Ga daar nuchter mee om en handel niet te streng. Doe je dit voldoende dan zal je merken dat je partner heus tijd aan je zal besteden. Voor alle Stieren is het verstandig deze maand vooral op kwalitatieve wijze aandacht te geven aan andere mensen. Gaandeweg de maand zal je merken dat je steeds meer warme gevoelens in je krijgt. Je wilt liefde geven en ontvangen, waardoor je niet alleen met geliefden veel goeds kunt delen, maar ook met vrienden en andere sociale contacten. Doordat je lekker in je vel zit, kun je eventuele problemen oplossen, waardoor april goed afgesloten wordt. Zorg er nu voor dat je praktische en optimistisch bent, omdat deze van pas komen. Je kunt dan geliefd en gewaardeerd worden.

Carrière en zakelijkheden
Ondanks de crisis is het een maand om te ontplooien. Je kunt bepaalde vaardigheden verbeteren of zelfs uitbreiden. Veelzijdigheid is belangrijk in je werk, waarbij je moet kunnen anticiperen op veranderingen die er in je leven mogelijk zijn. Er kunnen situaties zijn die jou doen afvragen of je op de goede manier bezig bent. Dit kan komen, omdat anderen op een bepaalde manier reageren, waardoor je serieus bezig bent om een andere weg in te slaan. Dit is echter niet verstandig, omdat je een bepaalde veelzijdigheid in je hebt, waardoor je juist met nieuwe plannen kunt komen en zelfs met een geheel nieuwe strategie komt die veel waardering kan geven. Het wordt een maan, waarbij je bezig bent om evenwicht te vinden, waarbij je de nadruk legt op aanpassingen en educatie. Je zult dit het liefst op een praktische manier doen, omdat je nu eenmaal meer een doener dan denker bent. Toch wordt aangeraden niet al te impulsief te veranderen en rationeel te blijven. Het is nu even niet de tijd om al teveel te doen en je zult ook je gezondheid in de gaten moeten houden. Je kunt beter wat tijd nemen en pas op de plaats maken, door te analyseren en plannen voor de lange termijn te maken. Het is belangrijk vooral goed te luisteren naar wat anderen je adviseren. Ga je hier overwogen mee om dan zal je uiteindelijk ervaren dat er juist veel meer nieuwe mogelijkheden komen om je te ontplooien. Je intuïtie zal in april belangrijk zijn en het is dan nuttig om via emoties en instinct tot bepaalde keuzes te komen. Toch doe je er verstandig aan om steeds te checken of je op de goede weg bent. Bedenk dat de veranderingen niet zozeer op zakelijk of praktisch gebied plaats vinden, maar meer op intellectueel en emotioneel gebied. Je persoonlijke kracht neemt toe en je behaalt prestaties die je niet voor mogelijk houdt. Jouw innerlijke verandering zal dus zorgen voor verandering en ondanks de problemen in de wereld zal je merken dat april wel eens de start kan zijn van een geheel nieuwe periode in je leven. Echter, ga je niet goed met deze energie om dan kan er wel eens het tegenovergestelde gebeuren en kan je stil blijven staan of zelfs achteruit gaan.

Mentale en fysieke gezondheid
De Volle Supermaan van de 8ste zal 04:35:36 aan de hemel verschijnen. De Maan zal groot en glanzend lijken, waarbij de natuur zich lijkt te herstellen. Er zijn aanwijzingen dat deze Volle Maan een reinigende werking op ons kan hebben. Daardoor zal deze in staat zijn negatieve energie op te ruimen en voor een nieuw begin te zorgen. De Volle Maan zal energie uitstralen die ons kracht geeft en ervoor te gaan en te zorgen dat we met zijn alles onze schouders er onder zetten om de gezondheid weer onder controle te krijgen en het coronavirus aan te pakken. Veel mensen zullen weerstand krijgen of, als ze ziek geweest zijn, weerstand hebben. Let op, dit geldt dus niet voor mensen die een zwak gestel hebben, jonge baby’s en ouderen. Zij zullen wel degelijk op moeten passen dat er een gevaar heerst die niet onderschat moet worden. De Maan zal zich ook richten op het zakelijke aspect van ons leven. Velen van ons zullen moeite hebben het hoofd boven water te houden. Doelen, ambities en idealen staan onder druk en dit kan zowel mentaal als fysiek veel druk geven. We kunnen de energie van de Maan gebruiken om ons er bovenop te werken en te strijden tegen kwade energieën die er over de wereld reizen. De Nieuwe Maan van de 23ste zal 04:27:00 zijn en deze wordt voorafgegaan door een meteorenregen. Deze krachtige energieën zorgen dat mensen gedwongen zullen worden om empathisch en begripvol naar anderen te zijn. Het zal belangrijk zijn niet vanuit jezelf te denken, maar te kijken wat anderen vinden. Durf te spreken en fouten toe te geven. Dit zal zorgen dat jij beter in staat bent mentaal lekker in je vel te zitten. April zal voor alle tekens een maand worden waarin verandering plaatsvindt en er mentaal en fysiek veel zal gebeuren. De Stier zal in het begin van de maand een laag energiepeil laag hebben, waarbij het lijkt alsof je lichaam pauze neemt. Dit is nodig, omdat er toch wel het een en ander is gebeurd en gaat gebeuren. Later in de maand zal het je aan kracht niet ontberen. Je hebt een flinke fysieke structuur en spierkracht. Vooral in het eerste deel van de maand wordt aangeraden bepaalde zaken aandacht te geven, zoals onder andere je neiging om luxe te leven en niet op te letten wat je eet en drinkt. Je kunt structureel teveel calorieën binnenkrijgen en dit kan jouw energie drastisch verlagen. Je dient de gehele maand geduld te bewaren, wat lastig zal zijn door de beweging van Mercurius. Verlies je namelijk je geduld dan kun je jezelf flink onder spanning zetten, wat tot stress kan leiden en wellicht tot verlaagde weerstand. Je hebt meer kans op ziektes en moet dus zeer alert zijn. Pas later in de maand als langzamerhand Mars zijn kracht laat gelden, zal je weerstand weer verbeteren, waardoor je minder kans op ziektes hebt.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Er is t/m eind mei een planetaire uitlijning met negatieve energie op de Aarde. Er is een onverklaarbare energie vanuit de kosmos en er zullen schokkende veranderingen zijn, waarbij het eind niet in zicht is. Vanaf de 4de zal de Jupiter-Pluto verbinding zorgen dat er overal op de wereld versterking van het gezag komt en wellicht is dit goed om orde te herstellen. Voor de burgers zal dit moeilijk zijn, omdat we minder gewend zijn aan discipline. De schrik zal er in ieder geval inzitten, mede omdat we feitelijk niet weten wat het coronavirus teweeg brengt en of er meer ellende aan zit te komen. Vanuit de kosmos zijn er duidelijke signalen, die aangeven dat we pas op de plaats moeten maken. Mercurius zal tussen de 11de en 27ste door de Ram reizen. Hierdoor kunnen mensen impulsief en ongeduldig zijn. Er kan zelfs een grote mate van intense prikkelbaarheid zijn. Omdat Jupiter en Pluto de 24ste t/m de 26ste een gespannen verhouding met Mercurius aangaan, zijn deze dagen cruciaal. Deze planeten zullen echter de gehele maand zorgen dat de meeste mensen eerlijker worden en begrijpen dat we zo niet door moeten gaan. Deze hemelse combinatie zal in staat zijn extreme veranderingen en transformaties te creëren. Ondanks dat mensen meer empathie en begrip krijgen, moeten we oppassen dat er ook mensen en organisaties zijn, die misbruik van de huidige ellende maken, waardoor er wel degelijk verwarring en onrust zijn.

Er zijn aanwijzingen dat april een maand is, waarin het de start zal zijn dat sommige huidige politieke leiders het veld ruimen. Niets zal zomaar veranderen, we zullen een moeilijke tijd ingaan. Daarbij zullen veel mensen vrede met een nieuwe orde hebben, maar anderen zullen hier moeite mee hebben of er zelfs tegenin gaan. Er zullen mensen zijn die oude gewoontes oppakken en zij laten zich dan meer leiden door negatieve planetaire energieën. Bescheidenheid zal veel meer goeds brengen en laten we dan ook met zijn allen zorgen dat we hulp geven aan zwakkeren in de maatschappij. Ben jij dit zelf, wees dan niet bang dit aan te geven en vraag hulp. Mensen kunnen deze maand fysieke problemen ondervinden en dat is natuurlijk logisch, omdat het coronavirus invloed houdt. Het zal een langdurig proces zijn, waarbij de medische wereld zoekt naar een vaccin. April geeft te zien dat relaties tussen mensen veranderen en er ook maatschappelijk het een en ander verandert. Er zal een soort revolutie plaatsvinden, waarbij we radicale beslissingen moeten nemen. Waar maart al flink wat verschuivingen liet zien, zal dat in april nog intenser doorgaan en zullen kosmische energieën gericht zijn op uitroeien van het kwaad, waarbij er een intense strijd kan zijn Pas op voor deze strijd der machten, omdat die niet alleen op Aarde, maar ook in hogere energieën plaatsvinden. Positief aan de coronacrisis is dat we meer in staat zijn bepaalde zaken aan te pakken. Mensen in de zorg, dienstverlening, het onderwijs en andere belangrijke beroepen zullen beloond worden. De kosmische energie zal de regering hier van doordringen.

Vanaf eind maart reist Mars al in de Waterman en Venus vanaf de 3de door de Tweeling. Deze energieën zorgen dat er in de liefde het een en ander verandert. Mensen zullen merken dat het gezin belangrijk is en dat familie en vrienden nodig zijn om zich veilig te voelen. Wij zijn minder op uiterlijk en financiën gericht, maar meer op de intellectuele en emotionele aard van mensen. Gemiddeld worden mensen veel socialer en zetten we ons minder naar elkaar af en trekken we meer naar elkaar toe. Singles zullen veel minder bezig zijn met zoeken naar liefdes- of seksuele relaties. Zij neigen naar een vriendschappelijke sfeer met platonische relaties. Mensen die gebonden zijn, zullen de neiging hebben elkaar vrijheid te geven. Dit zal, ondanks of misschien wel juist door de corona, zorgen voor meer liefde en vriendschap tussen mensen. Er is minder jaloersheid en we zijn minder bezitterig, waardoor de negatieve invloed van deze crisisperiode ook een positieve component kent. We zullen meer dan anders communiceren en vooral door naar elkaar te luisteren. Problemen en misverstanden kunnen opgelost worden. De planeten zorgen er dus voor dat er gunstige, intense energieën zijn om op een nuchtere en rationele wijze in het leven te staan. Mensen kunnen op een objectieve wijze gesprekken voeren en er zal veel ruimte zijn voor optimisme en ontspanning. Jupiter en de Zon zullen rond het midden van de maand voor kracht zorgen, waardoor er zeer mooie energieën aankomen, die wel eens kunnen zorgen voor het (tijdelijk) overwinnen van het coronavirus. In onze weekhoroscoop zal ik er uitgebreid over schrijven. De Zon zal de 19de naar de Stier reizen en Mercurius de 27ste. Omdat ook Uranus een verbinding met aangaat, is er ook vanuit daar een zeer krachtige energie. Veel mensen zijn praktisch ingesteld en vindingrijk om deze moeilijke maand door te komen. Er zal een gewenning zijn en mensen kunnen toch lekker in hun vel zitten. Pas op dat er rond de 29ste een waarschuwing vanuit de kosmos kan komen, die zelfs angst kan opwekken. Op zich hoeven we er niet bang voor te zijn, maar het kan net even die druppel zijn, die mensen nu niet kunnen gebruiken. We raden aan vooral geliefden op te zoeken en tijd te besteden aan mensen die belangrijk zijn, maar waar je op emotioneel gebied net niet die aandacht aan hebt gegeven die zij verdienden. Houd hierbij wel de richtlijnen in de gaten die de overheid geeft. Je kunt mensen tegenwoordig via de app en andere communicatiemiddelen opzoeken.