Maandhoroscoop Stier

De horoscopen van het sterrenbeeld Stier, lees je gratis bij Astroangels!

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - Juni 2019

Overzicht van de maand
Mars verblijft de hele maand in de Kreeft, waardoor je veel energie hebt. Deze kan je meestal op een positieve wijze omzetten. Je bent vriendelijk en sensueel en geeft mensen veel aandacht. Daardoor kan het een maand worden, waarin je kunt bereiken wat je voor ogen hebt en niet alleen maar privé. Ook zakelijk kan je deze energie gebruiken, al is het alleen maar omdat je in staat bent verleidelijk over te komen. Je kunt op een vriendelijke wijze mensen bewegen te doen wat jij in gedachten hebt. Gelijk al aan het begin van de maand wordt aangeraden te socialiseren en zowel vrienden als familie aandacht te geven. Ook is het een prima tijd voor nieuwe vrienden en mensen die je een tijd niet gezien hebt op te zoeken. Hoe meer interactie je hebt, hoe gelukkiger je bent. Er wordt aangeraden voor de 8ste al de plannen die je had uit te voeren. Dit kan om de liefde gaan, om sociale contacten of je carrière. Alles wat je opstart, kun je de volgende weken gebruiken om te ontplooien. Je bent de eerste week dan ook stabiel en sympathiek en in staat veel vooruit te plannen. Een uitzondering in deze periode lijkt rond de 5de te zijn als er door bepaalde planetaire energieën conflicten kunnen ontstaan. Je doet er goed aan om de rust te bewaren en je vooral emotioneel niet mee te laten slepen.

De reden van verandering op de 8ste is dat Venus uit jouw teken weggaat en naar de Tweeling reist. In contact met mensen dien je geregeld compromissen af te sluiten en niet altijd vanuit je eigen gelijk te handelen. Die neiging kun je hebben, maar dat is nu echt niet verstandig. Wees flexibel en laat je conservatieve houding soms even achterwege. Bedenk dat het beter is relaties met partner, vrienden en familie relaxt en open te houden en niet bezitterig of jaloers te reageren. Financieel en zakelijk is dit een periode om je aan te passen aan wat zakelijke contacten willen. Zo zal je beter in staat zijn zo gunstig mogelijk te investeren en te ontwikkelen. Let vooral de 10de t/m de 12de op dat je bezitterig en star bent. Hiermee kun je mensen van je afduwen. De 14de t/m de 16de is een periode om er op uit te trekken om je te ontspannen en op te laden. Wil je een grote aankoop doen, dan zijn de 19de en 20ste geschikt. Misschien de beste periode is de 22ste t/m de 26ste. Er is een zeer positieve planetaire energie, waardoor je juist dan veel kunt bereiken, zowel zakelijk als in sociale contacten. De laatste dagen van de maand moet je erg oppassen dat je niet in oude gewoontes terugvalt. Ook dien je verdraagzaam naar mensen in je omgeving te zijn. Kijk vooral naar de goede eigenschappen van mensen en niet alleen maar naar wat ze fout doen.

Liefde en relaties
Mars beweegt de gehele maand in de liefdevolle Kreeft. Je bent zacht en houdt ervan te knuffelen, te zoenen en urenlang te vrijen. Daarnaast bied je veel liefde met leuke geschenken en bedenken van activiteiten. De 4de komt Mercurius in de Kreeft terecht en dit geeft fijne emoties. Er wordt gebonden mensen aangeraden de 1ste week meer dan anders te genieten van je partner en andere geliefden. Tot de 8ste zijn singles charmant en aantrekkelijk. Er is gunstige energie om romantiek in je leven te halen. De retrograde driehoek tussen Venus en Pluto zal namelijk de 2de en 3de positieve energie geven. Singles kunnen makkelijk een nieuwe relatie aangaan of een oude relatie opzoeken. Gebonden mensen hebben de neiging naar een nieuw level in de relatie te gaan. Zowel gebonden mensen als singles doen er goed aan hier gebruik van te maken. Je bent communicatief open en gezellig, waardoor je veel aandacht van vrienden krijgt. Je kunt je goed uiten en brengt gevoelens onder woorden. Absolute topperiode is de 5de t/m de 7de. Houd deze tijd vrij voor liefde. Venus verhuist vanaf de 8ste naar de Tweeling. Je blijft warm, maar misschien wel wisselvalliger. Je straalt iets uit wat mensen soms achteruit laat gaan. Er wordt aangeraden geduld te bewaren en eerst te kijken wat goed is om te doen. Je kunt soms wispelturig in je emoties zijn en zelfs je partner kan daar wat weerstand door ervaren. Je doet er goed aan om als single niet voor een vaste relatie te gaan. Ben je gebonden, dan doe je er goed aan niet te dominant over te komen. Met name vrouwen kunnen in de erotiek rigide zijn, terwijl mannen de neiging hebben jaloers en bezitterig te worden.

De 12de t/m de 14de moet je opletten dat je niet teveel geld aan liefde uitgeeft. Beter kun je eerst aandacht en warmte aan je partner geven. Ben je single, dan kan je beter geen geld uitgeven om te imponeren. De periode van de 15de tot de 18de zal de Volle Maan invloed hebben. Omdat deze door de Boogschutter reist, is de Stier romantisch en avontuurlijk. Singles kunnen snel verliefd raken, maar ook snel afkoelen. Maak er gebruik van, maar zorg dat je niemand kwetst. Gebonden mensen zullen zeer passioneel en gericht op erotiek zijn. Wees open en houd rekening met wensen van je partner. Van de 18de t/m de 20ste is de energie nuchter en zijn Stieren meer gericht op de toekomst en vaste relaties. Er zijn minder vonken, maar er is wel een sterke intellectuele energie, waardoor een huidige relatie naar een nieuw level gaat. Singles zullen open staan voor een serieuze relatie. De 21ste tot de 26ste is een tijd van spanning, als gevolg van de Zon die Mercurius gezelschap houdt. Daarnaast zal er een speelse, avontuurlijke energie zijn als gevolg van de verbinding tussen Boogschutter en Venus. Het is een passionele en sensuele tijd en er is ruimte is voor romantiek en erotiek. Ben je gebonden, let dan op dat je soms de verleiding krijgt om je te laten verleiden door iemand anders dan je partner. Ben je single, dan moet je opletten dat je niet teveel date en flirt. Vanaf de 26ste reist Mercurius naar de Leeuw en zorgt dat sfeer zal veranderen. Er kan al wat machtsstrijd zijn en er kunnen conflicten ontstaan, die misschien wel in juli doorgaan.

Carrière en zakelijkheden
Als het gaat om samenwerking en omgang met zakelijke contacten is het een prima maand. Je doet er dan ook goed aan gelijk te starten met het opbouwen van een netwerk of uitbreiden ervan. Dit kan op verschillende manieren. Via sociale media, maar ook zeker door mensen live te ontmoeten. Er wordt aangeraden er op uit te trekken en evenementen te bezoeken waar je nieuwe contacten vindt. Je bent sterk genoeg en op die manier kun je mensen laten zien wat je allemaal in gedachten hebt, maar ook zeker wat jij aan vaardigheden en talenten bezit. Je bent passioneel en kunt daarmee veel bereiken. Het is een maand om niet alleen te laten zien wie je bent, maar ook om te handelen. Dromen of wensen kunnen werkelijkheid worden. Er zal meer rust optreden, waardoor er minder spanning en druk is. Een prima maand om te presteren en te ontwikkelen. De 4de zal Mercurius in je sector van communicatie verschijnen. Daardoor kun je kiezen voor individualisme, maar zeker niet voor egoïsme. Jij zet je graag voor anderen in en wordt daarbij geholpen worden door Uranus in jouw teken. Let de 5de en 6de op dat Uranus voor tegenstelling zorgt, waardoor je op moet letten niet in conflicten en machtsstrijd terecht te komen. Blijf neutraal en handel diplomatiek, dan bereik je het meest. Je heersende planeet Venus zal rond de 8ste een krachtige invloed op jou hebben en dit heeft vooral een positief gevolg voor jouw financiële toestand. Er lijkt succes te komen.

De 10de en 11de kan het al gebeuren dat je hier profijt van hebt, maar dan zal je alert moeten zijn op het maken van de juiste keuzes. De 12de t/m de 14de kan je zeer creatief zijn als gevolg van een verbinding tussen Mars in de Kreeft en Neptunus in de Vissen. Spiritualiteit en creativiteit zorgen voor ideeën, die je dan uit kunt werken. De 14de en 15de is er een sextiel tussen Neptunus en Saturnus, waardoor nuchterheid en sensitiviteit krachtig samengaan. Saturnus geeft een krachtige invloed op jouw toekomstsbeelden. Daardoor wordt er aangeraden alvast duidelijke doelen voor jezelf te stellen. Het handelen kan je vanaf de 16de doen als er een gelukkige verbinding is tussen Jupiter en Neptunus. Deze verbinding zorgt niet alleen voor creativiteit, maar ook voor een grotere kans op het aangaan van lucratieve contracten, samenwerkingen en financiële voordelen. Er wordt aangeraden buiten je comfortzone te treden en ervoor te gaan. Er lijkt de 20ste en de 21ste een klein financieel dipje te zijn. Zorg voor controle op uitgaven en bekijk welke vaste lasten je kunt verminderen. Wil je bepaalde successen behalen, dan is de periode van de 22ste t/m de 24ste zeer geschikt om te handelen. Vanaf de 27ste zal de Zon een communicatief sextiel met Uranus in de Stier aangaan. Daardoor zal je meer de neiging hebben dingen te veranderen. Daarbij kan je kracht voelen om door te zetten. Een prima tijd om te bekijken wat je kunt doen om te ontwikkelen. Het is niet alleen een tijd van veranderingen en handelingen, maar ook van onderhandeling en samenwerking.

Mentale en fysieke gezondheid
Het is een prima maand om te bedenken of levenspatroon goed is. Mars bevindt zich in de Kreeft en je kunt dan ook energie tanken. Daarvoor hoef je niet stil te zitten en mag je gerust intens sporten, zolang je zorgt voor ontspanning, voldoende slaap en gezonde voeding. Mercurius zal vanaf de 4de in de Kreeft reizen, waardoor je vriendelijk voor jezelf bent. Je zult daardoor de goede keuzes maken. Let op dat je steeds waardering uitspreekt en niet teveel let op de verkeerde kanten van het leven. Hoe meer liefde je aan jezelf en anderen geeft, hoe lekkerder jij fysiek in je vel zal zitten. De eerste dagen zijn geschikt voor intense sport. Daarna is het van de 5de t/m de 10de een goed moment om mentaal te ontspannen en je te richten op relaxte hobby’s en lichte trainingen. Tussen 15 en 20 juni kan je nieuwe dingen uitproberen en vooral door met anderen samen te sporten. De 21ste t/m de 26ste is er fantastische energie, waardoor je mentaal en fysiek erg lekker in je vel zit. Gebruik de energie om je leven een boost te geven. De laatste dagen kun je wat wisselvallig zijn. Op zich niet erg, maar zorg dat je dit snel onder controle hebt. Raak je eenmaal uit je opgebouwde routines, dan kan je deze moeilijk hervatten.