Maandhoroscoop Stier

De horoscopen van het sterrenbeeld Stier, lees je gratis bij Astroangels!

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - Mei 2019

Overzicht van de maand 
Het is een maand, waarin je veel bereikt. Wil je een eigen bedrijf starten, doe dit dan alleen als je het gevoel hebt dat dit zin heeft. Heb je een eigen bedrijf, dan staan concurrenten je niet in de weg. Mensen die voor en met je werken, hebben grote bijdrage en zorgen dat je bedrijf goed functioneert. Het is een prima maand om, als er mogelijkheden zijn, actief te zijn en zo snel mogelijk te handelen, omdat je dan makkelijk wat extra’s kunt verdienen. Werk je voor een baas, blijf dan sympathiek en empathisch en eis niet teveel. Er komt heus een moment dat je meer kunt vragen. Voor relaties zal het 1ste deel van de maand relaxt zijn en het 2de deel een stuk spannender worden. Tot de 11de is er sowieso krachtige energie, waardoor je achterstallig werk of problemen oplost. Je bent krachtig en adequaat in datgene wat je in gedachten hebt of wat er van je gevraagd wordt. Wees niet te onzeker, maar laat je niet tegenhouden door mensen die anders dan jij denken. Zelfstandigheid en samenwerking zullen belangrijk zijn, maar dan wel uitgebalanceerd. Je hoeft heus niet altijd samen te werken. Je kunt makkelijk de leiding of het initiatief nemen. Heb je een eigenbedrijf, dan doe je er goed aan om oog te hebben voor dingen die buiten je comfortzone liggen. Ook mensen waar je normaal niet veel op let, kunnen waardevoller zijn dan je denkt. Het is een goede tijd voor familiale- en gezinszaken, waarbij de financiële kant sterk aan bod komt.

Let op dat niet alle mensen het goed met je voorhebben. Ga er niet te streng mee om, voor alles is een reden en daar dien je achter te komen. De 11de t/m de 21ste zal je spiritueel geprikkeld worden, waardoor fantasie en dromen veel boodschappen opleveren. Ga niet te snel en kijk wat mogelijk is. Kom je nieuwe mensen tegen dan wordt aangeraden het verleden er niet teveel bij te betrekken. Geef mensen kans en oordeel niet te snel. Zijn er geliefden in je omgeving die een conflict hebben, neem dit niet te persoonlijk op. Beter kun je nuchter blijven en trachten om te bemiddelen. Zorg dat je de weekenden benut om te ontspannen en niet teveel zakelijke activiteiten te doen. Wees zakelijk gezien niet bang om fouten te maken. De grootste fout die je kunt maken, is als je je fouten niet onder ogen durft te komen. Vanaf de 22ste is er bijzondere energie, die je onderbuikgevoel prikkelt. Je bent romantisch en avontuurlijk en geniet van plezier, erotiek, avontuur en andere lossere dingen. Je kunt prima evenwicht vinden tussen je privé- en je zakelijke leven. Hierdoor zal je ook zakelijk en financieel het een en ander bereiken. Hierbij wordt wel aangeraden om buiten je comfortzone te treden en dingen te doen, die je normaal niet snel zou doen.

Liefde en relaties
Venus en Mars zijn prominent aanwezig en hebben veel invloed. Er wordt aangeraden gelijk iets met deze energie te doen. Laat je partner zien dat je van de ander houdt en geef een verrassend geschenk of schrijf iets liefs op. Ben je single, dan kun je op een liefdevolle wijze met mensen omgaan. Daardoor is er veel kans op een nieuwe relatie. De energie van deze planeten zal jou inspireren om er in ieder geval een warme periode van te maken. Het zal uitermate belangrijk zijn gevoelens te tonen. Wanneer je nuchter en afstandelijk blijft, zal je minder bereiken. Je bent van nature nuchter, maar laat dit even los als je wilt dat de romantiek duidelijker in je leven komt. De 3de t/m de 5de reist de Maan in jouw teken en dit brengt flink wat spanning en je kunt moeilijk met verandering omgaan. In een relatie kan je jaloers en bezitterig reageren. Ben je single, dan kun je moeite hebben om een nieuwe persoon in je leven toe te laten. In beide gevallen kun je mensen kwetsen en wegduwen. Op de 5de is er een Nieuwe Maan. Deze zorgt dat je niet altijd gevoelens durft te tonen. Je komt misschien nuchter over, maar innerlijk zijn er veel emoties. Omdat de Maan in je sector van financiën reist, wil je geld uitgeven aan tripjes of een reis om liefde tussen jou en je partner te versterken.

Ben je single, dan heb je de behoefte te daten of te stappen. Dit kan je moeilijk vinden, omdat je niet teveel wilt veranderen. Wees nuchter en laat jezelf niet teveel leiden door dingen die nog niet gebeurd zijn. Er is een sterke uitlijning van de Maan de 5de, Mercurius de 6de en Saturnus de 7de. Mercurius reist in jouw teken en dit zorgt ervoor dat je fysiek erg aantrekkelijk bent. Je partner kan niet van je afblijven. Ben je single, dan trek je mensen aan als bijen naar de nectar. Je bent betoverend en zal veel voor elkaar krijgen. Saturnus beweegt retrograde en vormt de 7de een vierkant met Venus en deze combinatie geeft flink wat spanning. Let op dat dit fijne spanning in de seks en liefde brengt, maar ook negatief uit kan pakken. Ben je gebonden, geef je partner dan positiviteit, dan krijg je dit ook terug. Ben je single, kijk dan naar het positieve van de mens en laat je niet beïnvloeden door negatieve gedachten. De periode van de 8ste t/m de 10de is er een romantische energie, waardoor je je in een film waant en je dromen sensueel en erotisch zijn. De periode van de 15de t/m de 17de ben je meer op vriendschap en familie gericht.

Omdat de romantische Venus veel invloed heeft, zal er in de liefde veel mogelijk zijn, maar vind je knuffelen en gezelligheid leuker dan erotiek. Dit is het gevolg van Mars in de Kreeft en je daardoor meer om romantiek gericht bent. Wees alert als je een partner hebt, die meer op seks gericht is. Je kunt teleurgesteld raken als jij iets romantisch doet en de ander dit negeert. Ben je single, dan zal je alleen toehappen als iemand je zintuigen kan prikkelen. De 18de zal de Volle Maan, in de Schorpioen, vanaf 23:11 emoties brengen. Dit is een aantrekkelijke combinatie met verleiding en een prima energie voor een passionele nacht. Ben je single ga dan tussen de 18de en 23ste daten of stappen, omdat er nu kans is op een leuke partner. Ook de 24ste t/m de 26ste is geschikt voor liefde, maar meer voor gebonden mensen. Singles kunnen eenzame emoties krijgen. De laatste dagen is er een sextiel tussen Venus en Neptunus, waarbij je op moet letten in contacten waar vriendschap en romantiek in elkaar overgaan. Gebonden mensen moeten opletten voor verleidingen. Singles, omdat ze waardevolle vrienden kunnen verliezen of kwetsen.

Carrière en zakelijkheden
Met name de 1ste dagen ben je bezig met je verleden, waar je zeker van kunt leren en voor de toekomst de juiste dingen kunt gaan doen. Je karma is sterk en dat trekt positieve mensen aan. Het is niet echt een makkelijke periode, omdat je routines moet veranderen en oude gewoontes afleren. Eén daarvan lijkt dat je te bescheiden was en dat er mensen waren die over je grenzen gingen en misschien nog wel steeds. Het is een prima periode om er doorheen te breken en duidelijk aan te geven wat je wilt en wat je toekomstplannen zijn. Lukt het je dit deze periode voor elkaar te krijgen dan kun je hier de rest van de maand veel profijt van hebben. Ook communicatie kan verbeterd worden als gevolg van energie van Mercurius die een uitdagend sextiel met Mars aangaat. Omdat Venus aanwezig is, zal je ook veel liefde voor financiën voelen. De 5de is er een positieve Nieuwe Maan in jouw teken, die een krachtige energie geeft. Er wordt aangeraden om voor de 6de doelen te stellen. Dit is namelijk een perfecte tijd om te zaaien en begin juni te oogsten. Rond de 8ste zullen Mercurius en Uranus zich verbinden en dit levert conservatieve ideeën op, waardoor je teruggrijpt op oude gewoontes. Tracht dit te voorkomen en zorg voor creativiteit en fantasie. Vanaf de 9de zal Venus zich met Jupiter verbinden en dit geeft de energie van de Maan een extra boost om je volledig op werk te richten. Laat het niet bij woorden, maar zorg voor daden. De 13de t/m de 16de is bijzonder, door intense energieën. Hierdoor wil je verandering aanbrengen, maar krijg je weerstand. Zorg dat je jezelf vertrouwt en waardeert, dan boek je goede resultaten. Je dient trouw aan jezelf te blijven en je niet te laten verleiden tot dingen waar je niet achterstaat.

Vanaf de 15de zal Venus in de Stier reizen en dit brengt zowel zakelijk als financieel voorspoed en groei. Toch is het een lastige tijd, omdat Mars in de kritische en humeurige Kreeft reist en in je sector van communicatie verblijft. Tracht eventueel chagrijn de kop in te drukken en gebruik je goede humeur. Komt er iemand, die het minder goed met je voorheeft, dan mag je wel van je afbijten. De 19de t/m de 21ste is het belangrijk standvastig te zijn. Er zijn mensen die proberen jou te misleiden of dingen te laten doen, waar je niet achter staat. Durf eigen beslissingen te nemen, daar ben je stoer genoeg voor. De 21ste zullen de Zon en Mercurius in je sector van financiën reizen. Daardoor is er financieel veel mogelijk en kun je belangrijke beslissingen. Investeren en beleggen wordt aangeraden. Daar kun je de rest van de maand veel mee bereiken. De 26ste t/m de 28ste krijg je veel aandacht en zullen leidinggevenden veel waardering en respect geven. De 30ste is er een sextiel tussen Venus in de Stier en Neptunus in de Vissen en is er een krachtige Maan. Gebruik ideeën, dromen en fantasieën die je krijgt om te ontwikkelen en werk samen, omdat je dan de meeste successen behaalt.

Mentale en fysieke gezondheid
Met positieve energie van Venus en Mars en Mercurius in jouw teken is dit een geschikte tijd om je te richten op datgene wat je kunt doen om lekker in je vel te zitten. Het gaat niet alleen om voldoende beweging, gezonde voeding en voldoende slaap, maar ook om mentaal sterk te zijn. Er zijn Stieren die genoeg hebben van hun routinematige activiteiten en op zoek gaan naar nieuwe doelen. Pak de energie van deze planeten om er verandering in aan te brengen. De 15de komt je heersende planeet Venus in je teken terecht en dit biedt een goede energie om je lekker te voelen. Je zelfwaarde groeit en je kunt nog veel meer doen om je fysiek en mentaal te ontplooien. Let op dat je de neiging hebt op de verkeerde manier met je uiterlijk bezig te zijn. Nieuwe kleding, een masseuse of andere passieve activiteiten zijn goed om je innerlijk lekker te voelen, maar span je ook fysiek in. Je kunt rond de 18de hulp krijgen van de Volle Maan in de Schorpioen. Deze energie kan zorgen dat je gedurende de rest van de maand gaat beseffen dat je actief bezig moet zijn. Hierdoor heb je extra stimulans om gezond in het leven te staan.