Maandhoroscoop Stier

De horoscopen van het sterrenbeeld Stier, lees je gratis bij Astroangels!

Maandhoroscoop Stier

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - Juli 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
De maand begint niet zo heel goed en je moet tot de 4de opletten dat er tegenstrijdige dagen zijn, waarbij je soms lekker in je vel zit en soms totaal niet. Vanaf de 5de zal je hier vanaf zijn en kan je even op adem komen. Er is dan een gedeeltelijke Maansverduistering, die veel spirituele kracht biedt. Daardoor voel jij je een stuk beter. Je hebt deze maand veel behoefte om meer te weten te komen. Daardoor ben je leergierig en zoek je geregeld mensen op om nieuwe dingen te leren. Er zijn momenten dat jij of iemand anders teveel roddelt. Tracht hier op te letten en zorg dat je mensen in hun waarde laat, zelfs als je het niet met ze eens bent. Tot de 17de zal je veel ambities hebben en ga je veel om met mensen, waar je iets aan hebt en waar je diepgang bij kunt vinden. Het is een periode van onderzoek en opdoen van nieuwe kennis. Je bent gebrand op nieuwe informatie en het is dan ook een goede tijd om nieuwe dingen te leren. Omdat Mercurius en de Maan krachtige energie sturen, zal je in staat zijn deze kennis makkelijk tot je te nemen. Je hersenen zijn actief en absorberen dat wat je leest als een spons. Het is ook een prima maand om uitstapjes te maken en vooral met mensen af te spreken.

De 11de en de 12de kun je het best iets doen wat je een tijd van plan bent. Grote kans dat het nu wel lukt. Je bent een graag gezien persoon en wordt geregeld uitgenodigd. Pas op dat Venus de neiging geeft om veel geld uit te geven. Houd dit onder controle en zorg dat je geen leningen aangaat, vooral geen grote. Vanaf de 17de wordt het iets moeilijker en zal je het gevoel hebben dat je tegen de bierkaai moet vechten. Er zijn veel mensen die zich met je leven kunnen bemoeien. Dit kan wel eens voor conflicten zorgen. Vanaf de 21ste komt er meer rust en zal je meer gericht zijn op huiselijkheid en rust in je leven. Je vindt het belangrijk meer tijd aan bekenden te besteden of gewoon lekker in of om je huis bezig te zijn. Je voelt je dan ook iemand die graag bij de familie is en er zijn mooie momenten te bespeuren. Let de 23ste t/m de 28ste op dat je soms teveel fantasie hebt en dan dingen doet, die eigenlijk niet kunnen. Vraag dus steeds aan mensen wat ze van bepaalde acties vinden en luister hier ook naar. Vanaf de 29ste zal je weer rationeler en nuchterder zijn. Met name Saturnus in de Steenbok kan ondersteunen en intellect brengen. Tenslotte geldt voor de hele maand dat er retrograde planeten zijn, die zorgen dat je nog wel eens met het verleden bezig bent. Krijg je spanning, dan wordt aangeraden dit nu wel eens achter je te gaan laten.

Liefde en relaties
Het wordt een maand om je op anderen te concentreren en te luisteren naar wat je partner vindt. Je zult merken dat er positieve momenten zijn, met ruimte voor liefde. Doordat je zoveel energie hebt, is het verstandig deze maand veel buitenactiviteiten met je partner te plannen. Je zult merken dat dit veel fijne momenten geeft en daarnaast word je vitaal en emotioneel sterker. Dit heeft als prettige bijkomstigheid dat jullie veel gepassioneerder zijn en vaker in de slaapkamer te vinden zijn. Je bent op erotisch gebied zeer actief en wilt daar zeker gebruik van maken. In de relatie zullen jullie veel met elkaar omgaan en activiteiten plannen. Er is een groot deel van de maand veel harmonie en vrede. Singles zullen in de liefde een goede maand meemaken, waarbij het aangeraden wordt geregeld te stappen, op internet rond te kijken of op een andere manier singles te ontmoeten. Doordat je zo gepassioneerd bent, moet je oppassen dat je niet over grenzen gaat. Met name gebonden mensen kun je beter mijden. Mercurius zal de gehele maand prima energie aan je bieden, waardoor je in staat bent geregeld mensen aan te trekken. Je bent aantrekkelijk en ook zeker goed van de tongriem gesneden, waardoor je gezellig kunt babbelen.

Let op dat Mars jou energieker kan maken en dat de combinatie met Venus zeer intense krachten kan losmaken. Ook ben je gericht op familie, gezin en andere contacten. Je sociale kring is welwillend, denk dus wel aan hen! Heb je een relatie met iemand die een partner heeft, dan wordt aangeraden je toch eens achter de oren te krabbelen. Beter goed nadenken of dit wel slim is en of de ander eerlijk is. Doordat je sociale vaardigheden deze maand goed zijn, kun je veel nieuwe mensen ontmoeten, waardoor je meer kans op een nieuwe liefdesrelatie hebt. Doordat er een goede energie hangt ten opzichte van familie, bestaat de kans dat je via hen een nieuwe relatie vindt. Ben je wat jonger dan zal je op moeten letten wat je ouders of familie vinden. Zijn zij negatief over een nieuwe partner, dan is het verstandig hier aandacht aan te besteden. De eerste drie dagen zijn overigens gunstig voor de liefde. De 4de en 5de zijn wat lastiger. Met name mensen die in een relatie al problemen hadden, kunnen zware tijden kennen. Singles doen er tot de 5de goed aan geen vaste relatie op te starten. Vanaf de 6de t/m de 16de is een uitstekend tijd. En zal romantiek flink opbloeien in een relatie. Singles kunnen weer veel kansen maken om de liefde te vinden. De 9de t/m 12de is geschikt voor vriendschap en sociale contacten. Voor singels is het midden en het eind van de maand geschikt voor nieuwe relaties. Gebonden mensen zijn vanaf de 16de romantisch en gericht op het goed houden van de relatie. Alleen de 25ste en 26ste zijn lastig, maar voor de rest is er positiviteit.

Carrière en zakelijkheden
Jongeren zullen op gebied van carrière of studie in een opbouwfase van hun leven zijn. Langzamerhand zal het leven weer zijn normale gang gaan, maar nu komt de vakantie eraan. Wees alert dat je moeite kunt hebben om later weer in het ritme te komen. Heb je al een carrière opgebouwd, dan zal je merken dat je niet altijd tevreden bent over doelen die je bereikt of juist niet hebt. In beide gevallen zal je moeite hebben om je aan je doelen te houden, omdat je de neiging hebt je daar vanaf te zetten. Je doet er goed aan jezelf te vertrouwen en vast te houden aan dingen die je eerder voor ogen had. Het zal moeilijk zijn, maar als je hard werken, zal het allemaal prima terechtkomen. Je kunt dan beloond worden voor dingen die je doet en gedaan hebt. Het is een prima periode om jezelf te promoten en mensen te attenderen op talenten die je bezit. Of je nu voor een baas werkt of voor jezelf, maakt niet veel uit. Een publiek profiel aanmaken via Internet of op een andere wijze naamsbekendheid krijgen, zal uitstekend gaan werken. De planetaire energie staat er in principe zo gunstig voor dat kansen ontstaan die je eerst nooit bedacht hebt. Hierdoor is de verwachting op loopbaanontwikkeling zeer gunstig. Dit kan echter niet door op de bank te blijven hangen. Je zult jezelf dienen te profileren en er op uit moeten trekken. Dit kan je nog wel eens erg moeilijk vinden. Let op dat je emotioneel alles onder controle dient te houden en vooral ook luistert naar wat jouw gevoel aangeeft. Er zijn aanwijzingen dat je emotioneel niet altijd lekker in je vel zit en kan dit afreageren op je partner of familie. Houd dit onder controle en blijf relaxt, zelfs als je dit innerlijk minder goed voelt. Dit kun je doen door jezelf kwetsbaar op te stellen en collega’s, zakelijke contacten of leidinggevenden om ondersteuning te vragen als je het zelf even niet weet. Je kunt anders ook gebruik maken van bepaalde groepen die helpen. Je moet het gevoel van gezichtsverlies opzij zetten. Het is geen zwakte, maar eerder krachtig om datgene te bereiken wat je voor ogen hebt. Met name energie van de Maan zal voldoende kracht bieden om je emotioneel te versterken. Let financieel op dat Mercurius niet gunstig voor financiën is. Houd controle over transacties en uitgeven van geld. Wanneer je duidelijke beslissingen neemt en onderzoekt wat er mogelijk is, zal dit prima lukken. Bedenk dat financiële zaken het best aan het eind van de maand gedaan worden, door de gunstige band van Saturnus en Jupiter.

Mentale en fysieke gezondheid
Er zijn aanwijzingen dat de planetaire energie gunstig is om het coronavirus even af te zwakken. Vooral schaduwplaneet Rahu is in staat om het virus even te neutraliseren. Dat klinkt zweverig, maar dit geval is het uit te leggen als een krachtige magnetische energie, die invloed op de Aarde en covid-19 heeft. Er is echter iets gevaarlijker bezig en dat heeft te maken met retrograde bewegingen van diverse planeten. Hierdoor zijn er veel mensen die religie en spiritualiteit wegduwen en zal de karma beschadigd worden. De natuur zal ons dan minder beschermen. Het lijkt bijna alsof de kosmos, de hogere wereld en moeder aarde er om schreeuwen dat we weer oog krijgen voor het goede dat ons geschonken wordt. Dat is nu even ver te zoeken. We zien dat terug in alle tegenstellingen die er momenteel te bespeuren zijn. We zitten in Nederland wel in een gunstige positie, omdat de meeste mensen zich wel bewust blijven van het gevaar. Positief is ook dat Saturnus, Jupiter, Mars, Venus, Rahu en Mercurius versterkt worden. Toch dienen we de gehele zomer op te letten. In de wereld zal er een sterke toename kunnen zijn van het aantal besmettingen en het is belangrijk op te letten waar je op vakantie heen gaat. Vanuit de kosmos zijn er aanwijzingen dat we met grote ongelukken, overstromingen en andere ziekten te maken kunnen krijgen in de periode t/m september. Wel zal de impact van de pandemie in juli nog meer afnemen en is er een kleiner sterftecijfer. Maar nogmaals mensen, blijf voorzichtig. Het sterftecijfer zal klein zijn, maar het virus zal er wel degelijk zijn en op zijn kans wachten. Jupiter gaat eind juli van baan veranderen en dit lijkt een gunstige energie te zijn om Rahu te activeren, waardoor er een grotere kans is dat de wetenschap een vaccin vindt. Tot die tijd zal het oppassen geblazen zijn en moeten we in de gaten houden dat er een mogelijkheid is tot een tweede golf. Zoals eerder gezegd, kunnen we deze voorkomen door de aanwijzingen op te volgen en voorzichtig te blijven. Ook is het belangrijk gezond te leven en voldoende buiten te zijn en voldoende te bewegen. Misschien nog belangrijker is om positief in het leven te staan, geduldig te blijven en in de maatschappij meer tot elkaar te komen. Respect en waardering voor elkaar ongeacht ras, kleur, cultuur of andere kenmerken van mensen. Laten we tot elkaar komen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Mars reist door de Ram in combinatie met Venus in de Tweeling en dit zorgt voor gunstige energie. Hun gezamenlijke energie is in een prima fase en brengt veel geluk. De Zon zal tot de 22ste in Kreeft bewegen en dit brengt veel zachtheid in relaties, familie en vriendschappen. Saturnus zal vanaf de 2de retrograde van de Steenbok naar de Waterman reizen en dit kan mislukking brengen. We raden aan gestelde normen en waarden na te streven om makkelijker en prettiger in het leven te staan. Door de samenwerking met Jupiter, kan Saturnus mensen kracht geven om met tegenslagen om te gaan. Daarbij kan de retrograde bewegende Neptunus in de Vis grote mentale krachten bieden. De meeste mensen zijn hierdoor vredig en liefdevol. In de liefde is dit prima, maar er zijn wel mogelijkheden dat er op zakelijk gebied of bij financiën problemen komen. Neem beter geen risico, omdat je hier misschien wel lang last van houdt. Daardoor zijn er mensen die impulsief reageren en er moeite mee hebben. We moeten dus alert blijven, omdat demonstraties, opstand en geweld het verdere jaar beheersen. Gelukkig zullen de meeste mensen hun verstand gebruiken. Pas voor jezelf op dat je niet teveel verlangens hebt en gewoon tevreden bent met wat wij in het westen hebben. In principe zijn Mars en Ram sympathiek en staan ze open voor positieve energie. Er zijn flink wat retrograde bewegingen te bespeuren. Jupiter reist tot half september in de Steenbok en Pluto tot begin oktober. Saturnus zal er tot eind september verblijven, maar tussendoor naar de Waterman reizen. Jupiter schenkt veel verantwoordelijkheid en controle aan mensen. Hierdoor trachten veel mensen op een voorzichtige en relaxte wijze doelen te bereiken en zich te ontwikkelen. We moeten opletten voor diegene die de krachtige energie misbruiken en grote problemen brengen.

Dat zijn mensen die anarchistisch in het leven staan en problemen geven. Omdat dit overal in de wereld op kan treden, zullen we alert moeten zijn op aanslagen, oorlogen en andere negatieve zaken. Het zal erg belangrijk zijn om ons gezond verstand te laten prefereren. Op politiek en maatschappelijk gebied kunnen Venus in de Tweeling en Uranus in de Stier tegenstrijdige energie geven. Venus prikkelt vooral mensen die van veranderingen houden, terwijl Uranus juist energie aan conservatieve mensen geeft. Er zijn al veel tegenstellingen en dat kan alleen maar erger worden. Hierdoor kan er een dreigende situatie ontstaan, die overal op de wereld problemen kan brengen. Positief is de retrograde Pluto die een goede energie kan brengen als mensen zich inspannen om te bereiken wat ze willen. Mensen zullen deze maand over zichzelf nadenken en dit geeft inzicht op meningen en emoties. Let op dat Mercurius retrograde van de Kreeft naar de Tweeling beweegt. Je kunt onbewust wat spanning krijgen en vooral in contact met geliefden of vrienden. Veel mensen zijn empathisch, maar tegelijk kan dit voor onzekerheid en onrust zorgen. Mocht je merken dat je onrustig bent, dan wordt aangeraden je vooral op ratio te richten en nuchter te blijven. Vanaf de 22ste zal dit makkelijker gaan, omdat de Zon dan in het gebied van de Leeuw komt. Mensen hebben minder last van negatieve emoties. Liefde zal in deze periode op zijn hoogtepunt zijn. Er is veel creativiteit te bespeuren om leuke activiteiten te doen. Ook staan mensen zeer verantwoordelijk in het leven. Mensen zijn nu relaxter dan in het 1ste deel van de maand. Er zijn wel veel meer menen die behoefte hebben aan bezittingen en inkomen. Overdrijf niet, omdat er mogelijkheden zijn dat je teveel over grenzen gaat. Dit kan onnodig veel negativiteit brengen. Overigens zal Neptunus in de Vissen de gehele maand spirituele kracht geven, waardoor er geregeld voorspellende dromen zijn. Deze brengen hogere energieën, die toch ook wel een oogje in het zeil houden. Je kunt deze energie erg makkelijk oproepen door positief in het leven te staan, geregeld te slapen en gezond te leven.