Maandhoroscoop Vissen

Lees van het Sterrenbeeld Vissende week, maand en jaar horoscopen online bij Astroangels.nl

Geboortedatum: 19 februari t/m 20 maart - Juni 2019

Overzicht voor de Vissen
Mercurius verblijft een groot deel van de maand in de Kreeft en dat zal tot de 25ste zeer sympathieke en warme gevoelens bieden. Daardoor zal je in contact met vrienden en andere mensen over het algemeen veel plezier hebben. Je intuïtie zal sterk zijn en emoties zijn voor jouzelf onder controle. Je kunt je misschien verbaal minder goed uitdrukken, door alles wat je ervaart, maar je bent non-verbaal sterk en expressief. Daardoor zal je deze maand aan weinig woorden genoeg hebben. Je begint de maand met een krachtige romantische energie, waardoor er weinig fout gaat. Heb je een goede relatie, dan zal het alleen maar rozengeur en maneschijn zijn wat de klok tikt. Zelfs als je een mindere relatie hebt, zal je in staat zijn om er iets moois van te maken. Wel kan de verleiding naar een ander groot zijn. Wees eerlijk en duidelijk voor jezelf en je partner. Met name de 5de en 6de kunnen doorslaggevend zijn. Ben je single, dan zal je een en al sensualiteit en erotiek uitstralen, waardoor je mensen aantrekt als bijen naar de nectar. Je ervaart ook zelf die energie en hebt behoefte aan erotiek. Vanaf de 8ste zal het iets lastiger worden, omdat Venus bij de Zon in de Tweeling komt. Dit brengt wisselvalligheid, waardoor je soms blij en gelukkig bent, maar soms irritaties en spanningen kunt ervaren. Mars in de Kreeft is de hele maand bij je en deze passionele kracht staat jou bij om toch liefdevolle, warme en vriendschappelijke gevoelens vast te houden. Je moet opletten dat je tot de 25ste neiging kunt hebben om de realiteit te ontlopen. Dit kan vooral zijn weerslag hebben op het zakelijke gedeelte in je leven. Je hebt dan minder zin in werk of andere zakelijkheden en dat voor irritatie bij anderen zorgen. Je bedoelt het allemaal goed, maar let op dat een zakelijk contact verstoord kan worden. Belangrijk is om te reflecteren op je eigen emoties en gedrag, zodat je op momenten dat dit nodig is nuchter en zakelijk kunt reageren. Moeilijke momenten kunnen de 10de en 11de optreden, omdat er mensen zijn, die jou ter discussie stellen. De 16de en 17de zijn dagen waarin je creativiteit opvalt. De 18de en 19de zijn dagen om keihard te werken aan dingen die af moeten en dat is nodig, omdat de vooruitzichten zijn dat je toch het een en ander hebt laten liggen. Als Mercurius de 25ste eenmaal in de Leeuw terechtkomt, zal je mentaal en fysiek lekker in je vel zitten en weet je meer evenwicht te vinden tussen ratio en emoties.

Liefde en relaties
De liefde kan ontzettend mooi zijn, maar tegelijk zorgen voor problemen. Je kunt een groot deel van de maand in een droomwereld leven en komt dan aan andere dingen minder toe. Het zal dus belangrijk zijn voor evenwicht te zorgen bij emoties en realiteit. Om je heen zal de wereld vaak rationeel zijn en kan je intuïtie niet altijd mensen doorgronden. In een relatie kan jij prima naar je hart luisteren en weet jij je gevoelens te uiten. De Zon in de Tweeling zal je emoties verwarmen en energie losmaken om jou gelukkig te maken. Komt de Zon de 20ste in de Kreeft, dan kan je soms iets teveel loskomen van de realiteit. In een relatie zal dit perfect zijn omdat je dan mooie momenten met je partner kunt delen. Let op dat er een wereld is, die niet altijd gediend is van teveel emoties. Singles krijgen te maken met de energie van de Zon en Venus in de Tweeling. Dit brengt veel warmte met zich mee, maar tegelijk ook wisselvalligheid, waardoor je moeite hebt evenwicht te vinden. Je neemt gevoelens waar bij anderen en dit kan handig zijn, maar je dient ze wel rationeel te benaderen. Je kunt anders bepaalde sferen en emoties anders uitleggen. Tracht vooral niet pessimistisch te worden en bedenk dat er genoeg mooie dingen en mensen zijn, die jou liefde schenken. Houd er rekening mee dat de Tweeling en de Kreeft tegenstrijdig aan elkaar zijn en dat wisselvalligheid kan zijn. Gelukkig zal Mercurius de 4de binnen de Kreeft komen en deze brengt helende energie, waardoor liefde en vriendschap veel sterker worden dan de negatieve kant van het leven. Je zult t/m de 8ste weinig te klagen hebben. Singles willen er op uittrekken en liefde opzoeken.

Gebonden mensen kunnen veel liefde met hun partner delen en zullen geregeld leuke activiteiten doen. In het algemeen vind je het lastig om je gevoelens onder woorden te brengen. Let de 5de en de 6de op dat je soms te kritisch op jezelf en anderen bent. Vanaf de 8ste brengt Venus in de Tweeling wat verstoring. Je doet er verstandig aan jezelf toe te spreken en te zorgen dat je de realiteit voor ogen houdt. Je leeft soms in een droomwereld, maar doe dit op momenten dat dit kan. De 10de en 11de kun je te maken krijgen met geliefden die onderling problemen hebben. Je kunt de neiging hebben betrokken te zijn, maar beter kan je dat niet doen. De 14de is er een driehoek tussen Mars en Neptunus en dit zorgt dat je zacht bent, maar ook kunt handelen. Je bent creatief genoeg om er iets moois van te maken. Je kunt er t/m de 19de veel aan hebben, maar blijf opletten dat er storende energieën zijn, die roet in het eten gooien. Vanaf de 21ste zal het leven makkelijker worden als de Zon naar de Kreeft reist. Daarbij zal je heersende planeet Neptunus in een retrograde baan in de Vissen komen. Je hebt veel tijd om over jezelf en je relatie na te denken. Over het algemeen leidt dit tot goede emoties en kun je de band versterken. Singles kunnen aan eerdere partners denken en zich geregeld af vragen of ze bepaalde dingen op kunnen lossen. Je bent rationeel en weet wat je zelf niet goed gedaan hebt. Omdat er in dit deel van de maand erotische energie is, wil je veel seks. De 25ste zal Mercurius naar de Leeuw bewegen. Daardoor kun je emoties makkelijk uiten en ben je extravert en kan je een partner laten genieten. Singles kunnen nu veel daadkrachtiger in staat zijn om de liefde aan te trekken.

Carrière en zakelijkheden
Je bent een groot deel van de maand open en ontspannen, maar dat kan op zakelijk gebied soms wat lastig zijn. Hoe meer liefde je in je hebt, hoe minder nuchter en zakelijk jij kunt zijn. Ook kun je zo aantrekkelijk zijn dat mensen het moeilijk vinden om met je samen te werken, omdat er dan gevoelens bij komen kijken. Tracht dit voor jezelf onder controle te houden en geef duidelijke grenzen aan. Juni zal over het algemeen goede kansen geven om veel te bereiken. Mede omdat je vriendelijk en tegelijk ook intellectueel op goed niveau kunt functioneren. Je voelt je goed en je werk of studie zal hier over het algemeen positief door geraakt worden. Het leven kan avontuurlijk zijn en je kunt hier zelf ook debet aan zijn. De 3de zal er gunstige energie zijn, waardoor je risico durft te nemen en je dus je eigen kansen af kunt dwingen. De Nieuwe Maan in de Tweeling prikkelt je om dingen te bedenken en wat plannen te maken. Je hebt zoveel inspiratie dat je er tot aan de volgende Nieuwe Maan veel aan kunt hebben. Mars zal in de Kreeft bewegen en de 4de komt Mercurius daarbij. Dit zorgt ervoor dat je zeer assertief bent en prima kunt samenwerken.

De 7de is er een sextiel tussen Mercurius en Uranus. Je bent daardoor zeer creatief en kunt ook goed communiceren. Wanneer Venus de 8ste in de Tweeling komt, zal er ook nog eens veel geluk bij komen en kun je de rest van de maand het geluk zelf afdwingen. In de periode van de 9de t/m de 11de dien je op te letten voor concurrenten die jou dwars zitten. Vermijd deze periode mensen waar je niet mee op kunt schieten en al helemaal mensen waarbij je intuïtie je waarschuwt dat ze niet eerlijk zijn. Heb je de kans, neem dan een paar dagen vrij. De 13de t/m de 18de is er een actieve planetaire energie. De 13de en 14de verbinden Mars en Neptunus zich, waardoor er voorspellende dromen zijn en je intuïtie ook erg sterk is, waardoor je goed weet wat je moet doen om te presteren. Saturnus zal ook invloed hebben en die brengt juist ratio, waardoor er een goed evenwicht is. De 15de en 16de vormen Jupiter en Neptunus een vierkant en dat is positief, omdat je dan dingen kunt veranderen. Dit zijn vooral dingen waar je al een tijd mee bezig bent. Het sextiel tussen Saturnus en Neptunus zal helemaal veel evenwicht brengen tussen fantasie en ratio. Je bent dan in staat om bepaalde ideeën en fantasieën in werkelijkheid uit te voeren. Neptunus zal rond de 21ste retrograde bewegen en dan kun je dingen uit het verleden terughalen, waarbij er nu meer kansen zijn. Vanaf de 21ste zal de Zon naar de Kreeft gaan en ervoor zorgen dat je de rest van de maand prima kunt handelen, zowel in samenwerking als in je werk zelf. Mercurius zal de 25ste naar de Leeuw bewegen. Dit geeft een zo grote kracht, dat je wel eens teveel energie kunnen ervaren. Tracht er relaxt mee om te gaan en zorg voor voldoende ontspanning. Het zal ook belangrijk zijn om overtollige energie er uit te gooien door meer te bewegen en actie in je leven te halen. Dan zal je prima functioneren en meer bereiken.

Mentale en fysieke gezondheid
Je mentale gezondheid zal deze maand belangrijker zijn dan je fysieke. Dit zal je in het 1ste deel van de maand nog niet merken, omdat er relaxte kosmische energieën zijn, die zorgen dat jij lekker in je vel zit. Je hoef je in dit deel van de maand geen zorgen te maken. Je bent actief en wilt allerleileuke dingen doen. Vanaf de 8ste zal Venus de Tweeling binnengaan en dit is voor de Vis wel een problematische energie, omdat de Tweeling voor wisselvalligheid kan zorgen. Daarbij staat de Kreeft recht tegenover de Tweeling en dit geeft kosmische conflicten. Omdat de Vis veel moeite heeft orde te bewaren, zal de energie dus niet meewerken. Je doet er goed aan rust te vinden en ervoor te kiezen gas terug te nemen. Juni is een maand van geestelijke en fysieke rust, waarbij je zeker niet stil hoeft te zitten. Je moet er alleen voor zorgen dat je geen druk ervaart. Vanaf de 21ste zal er positieve energie zijn als de Zon de Kreeft binnengaat. Je humeur zal verbeteren en er is ruimte om jezelf zowel mentaal als fysiek zeer lekker te voelen. Er wordt aangeraden om te kiezen voor liefde, ontspanning en zorg voor je lichaam. Kun jij jezelf deze maand opladen, dan zal je daar de rest van de zomer veel profijt van hebben.