Maandhoroscoop Vissen

Lees van het Sterrenbeeld Vissende week, maand en jaar horoscopen online bij Astroangels.nl

Maandhoroscoop Vissen

Geboortedatum: 19 februari t/m 20 maart - September 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

 

Algemeen
Het wordt een maand, waarin er rust in je emoties is, waardoor je stabieler bent. Let op de oppositie van Venus en Pluto, omdat je hierdoor nog wel eens wat fouten kunt maken. Gaat er iets fout, zorg dan dat je rustig blijft en controle houdt. Er zijn aanwijzingen dat je aan het begin van de maand moeite kunt hebben in het nemen van belangrijke besluiten. Je kunt wisselvallig zijn en weet niet altijd wat je wilt. Waarschijnlijk is het vooral de Volle Maan in jouw teken die voor empathie en zorgzaamheid zorgt en dit is dus de reden, waarom je twijfelt. Je wilt het anderen namelijk erg naar de zin maken en kan daar in doorslaan. Het maakt niet uit hoe je andere mensen bijstaat, zolang je maar in staat bent jezelf niet weg te cijferen. De 3de t/m de 5de is juist weer wel zeer geschikt voor moeilijke besluiten. Mensen zullen verbaasd zijn hoe doortastend jij kunt reageren en handelen. Je kunt alles bereiken als jij je er maar 100% voor inzet. Jouw heersende planeet Venus zal vanaf de 6de in de Leeuw reizen. Met name zakelijk en financieel kun je veel initiatief nemen, maar ook in de liefde is er het een en ander mogelijk. Er zullen niet echt heel grote dingen gebeuren, maar je bent zelfverzekerd en krachtig. Mensen zullen geregeld onder de indruk zijn van de dingen die je doet en datgene wat je kunt presteren.

Let rond de 9de wel even op je ego. Je kunt nog wel eens onbeheerst zijn als gevolg van de energie van de gedreven Mars in de intense Ram. Aan de ene kant kan je erg onzeker zijn en je afvragen of je die dingen af kunt ronden, die je voor deze periode jezelf gesteld hebt. Aan de andere kant kan je juist wat arrogant overkomen, om je onzekerheid te verdoezelen. Dit wordt afgeraden, omdat mensen het anders kunnen uitleggen. Blijf gewoon jezelf en geef het anders aan als je merkt dat je minder lekker in je vel zit. Je zult merken dat mensen dan heus wel begrip voor je op zullen brengen en jou juist waarderen om wie je bent. In vriendschappen en de liefde kan je de 10de t/m de 12de veel mooie energie ervaren en kunnen bestaande relaties verbeteren en singles meer kans op een nieuwe liefde hebben. De 13de t/m de 15de ben je wat jaloerser van aard en dit kan aardig wat problemen brengen. Je kunt een partner soms wel eens vals beschuldigen en dit is niet eerlijk. Pas dus op dat je deze gevoelens niet te intens uit, omdat je dan veel kapot kunt maken. Bedenk dat, als je eenmaal een conflict met een geliefd of vertrouwd persoon hebt, deze moeilijk meer op te lossen is. De 16de t/m de 22ste zal je relaxt zijn en kun je op vele gebieden goed presteren. De 19de t/m de 24ste heb je meer de neiging je vrijheid op te zoeken en ga je je eigen gang. Vanaf de 28ste zal de naar succes strevende Saturnus voorwaarts in de ambitieuze Steenbok reizen. Je bent charismatisch en kan positief zakelijke, maar ook sociale dingen aandacht geven. Je hebt prima doelen voor de toekomst en weet geel goed wat je wilt. Je zult de maand dus prima afsluiten.

Liefde en relaties
De oppositie van Venus en Pluto kan het begin van deze maand vuurwerk geven. Er kan nieuws zijn dat je niet verwacht en dit kan je van slag brengen. Ook zal jij zelf iets minder lekker in je vel zitten, omdat Pluto niet gunstig voor de Vis is. Er zijn deze maand drastische veranderingen in het persoonlijke leven van de Vis. Er hangt gunstige energie om een nieuwe persoon te ontmoeten, maar je moet hier niet teveel moeite voor doen. Het lot zal jullie vanzelf bij elkaar brengen en gebeurt op een moment dat je het niet verwacht. Toch wordt aangeraden er geregeld op uit te trekken, om de kans te vergroten. Vooral na de 21ste zal je er de meeste kans op hebben. Je kunt deze periode actiever en roekelozer zijn en dat kan wel eens spannende momenten opleveren. Er is in deze periode een aanwijzing dat je een relatie met collega of zakelijk contact krijgt. Heb je een relatie, maar ben je nog niet getrouwd, dan is het tijd om de band te vereeuwigen. Het is een prima maand voor het plannen van een huwelijk of deze maand te trouwen. Let op ruzies in je familie of gezin als je te weinig tijd aan ze besteedt. Voorkom dit en spreek vaker af. Zijn er problemen dan is het belangrijk deze met je partner te bespreken. Voor advies over financiën kun je overigens naar familieleden gaan. Voor vrouwen wordt geadviseerd deze maand minder met sociale contacten af te spreken en meer met je partner of gezin om te gaan. Vrienden zullen heus niet verdwijnen als je minder tijd vrijmaakt. Het zal belangrijk zijn te handelen en initiatief te nemen om de relatie romantisch te maken. September is een maand, waarbij er betrouwbaarheid is. Mannen kunnen deze maand obstakels tegemoetzien als het om vrouwen gaat. Misschien ben je te zacht en wil je vrede bewaren. Geef duidelijk aan wat je wilt of juist niet. Heb je de neiging een relatie te verbreken, dan is het belangrijk belangrijke beslissingen in een later stadium te nemen. Seksueel gezien word je aan het begin van de maand geprikkeld door je heersende en dromerige planeet Neptunus. Daardoor hangt er een intieme gloed over je liefdesleven. Er is mogelijkheid om van seks te genieten, maar je moet opletten dat je niet teveel in magie gaat geloven. Wel kan de fantasie zorgen dat je dingen doet, die je normaal niet snel zou doen. Vanaf de 9de maakt een krachtige band tussen Venus en Pluto de passie in je los. Let op dat je obsessief met emoties omgaat. Het leven kan een sprookje zijn, maar ook drama als iets niet mogelijk is. De Nieuwe Maan van de 17de brengt agressie mee, waardoor je veel naar jezelf kijkt en minder naar behoeften van een partner. Het laatste deel van de maand gaan seks en romantiek hand in hand. Daardoor genieten jij en een partner van alles wat een relatie leuk maakt, zowel fysiek als mentaal.

Werk en financiën
Je kunt deze maand dingen afhandelen en resultaten boeken van dingen die je vorige maand gestart bent. Mercurius, de Zon en Mars kunnen veel kracht bieden om veel te bereiken. Let wel op dat deze passie jou soms te intens kan maken. Net als vorige maand, kan het een tijd zijn met vele kansen om jezelf te ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden in je zakelijke leven te krijgen. September is een maand waarin er nieuwe mogelijkheden komen. Het zakelijk leven zal volledig opgestart worden. Er wordt geadviseerd je eerst te richten op achterstallig werk of problemen die opgelost dienen te worden en dan pas op nieuwe taken of projecten. Het is ook belangrijk dat je een duidelijke planning maakt en je vooral rationeel en ordelijk opstelt. Je hebt de neiging je teveel op emoties te richten en bent niet altijd planmatig. Tracht orde en regelmaat te creëren, zodat je geen fouten maakt of onverantwoordelijk reageert of handelt. Het is ook een maand om je niet op geld te richten, maar vooral op mentale tevredenheid door anderen te ondersteunen. Uiteindelijk zal je er dan veel meer voor terugkrijgen, omdat mensen je waarderen en respecteren, omdat je minder uit eigenbelang handelt. Er wordt gewaarschuwd dat er onenigheid is met collega’s en leidinggevenden. Met name bij belangrijke zaken, die jou aan het hart gaan, kun je nog wel eens heftig reageren. Het is belangrijk op een positieve manier te communiceren, dan zal je uiteindelijk veel meer goede resultaten behalen. Voor vrouwen wordt geadviseerd niet te twijfelen aan de talenten en vaardigheden die ze bezitten. Verder is het belangrijk mensen niet teveel op hun fouten te wijzen, maar ze meer te ondersteunen om het goed te doen. Je moet voorzichtig zijn bij het ondertekenen van contracten of projecten, vooral als die voor een langere periode gelden. Mannen kunnen prettig en betrouwbaar met hun carrière verdergaan. Je hebt niet alleen de kracht dit te doen, maar hebt verlangen om te presteren. Het zal belangrijk zijn uit je comfortzone te treden en bepaalde taken aan te nemen, die je normaal gesproken niet snel doet. Je kunt zelfs een positionele en financiële verbetering krijgen.

Mentale en fysieke gezondheid (met een herhaalde waarschuwing voor alle tekens)
Er zijn flink wat beschermende planeten, die zorgen dat mensen kracht ondervinden om sterk in het leven te staan en bedreigingen het hoofd te bieden. Let echter op dat we te maken krijgen met bepaalde planeten die zorgen voor opstand en conflictueuze energieën. Daardoor zijn er zeker waarschuwingen te plaatsen. Er zijn grote tegenstellingen tussen mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die gangbare normen en waarden overtreden. De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers. Daardoor zal september een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken. De Zon zal vooral de 1ste drie weken kracht bieden en gezamenlijk met planeten in aardetekens bescherming bieden. De Volle Maan kan echter de 1ste week voor grote problemen zorgen, omdat ziektes meer kans hebben zich te ontwikkelen. Dit geldt niet alleen voor corona, maar ook voor andere ziektes die zich kunnen openbaren. Ik gaf al eerder aan dat het coronavirus halverwege september sterker zal worden als Jupiter uit de retrograde beweging gaat. Dat wordt er daarna niet beter op, omdat Saturnus eind september en Pluto begin oktober ook uit deze retrograde beweging gaan. Blijf dus oppassen mensen! Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde. Ook anderen mogen denken en voelen wat ze willen. Opstandigheid zal deze periode een grote rol spelen.

Voor de Vis is het belangrijk geregeld frisse buitenlucht op te zoeken in bijvoorbeeld bossen, het strand of heidegebieden. Het liefst doe je dit met geliefden. Het is belangrijk je krachten niet te overschatten en op symptomen te letten. Met name vermoeidheid, verkoudheid en lichamelijke klachten kunnen je anders problemen geven. Vrouwen hoeven zich over het algemeen niet veel zorgen over hun gezondheid te maken. Ze kunnen hoofdpijn hebben, maar vooral door emoties. Tracht stemmingswisselingen te verminderen. Mannen worden opgeladen door de positieve energie van hun partner of geliefden. Humor en blijdschap zullen je energiek maken. Het is belangrijk geregeld te sporten en te ontspannen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Tot de 22ste biedt de Zon in de Maagd een krachtige herstellende energie op zakelijk en financieel gebied. Orde en regelmaat zijn belangrijk, waarbij Jupiter, Saturnus, Pluto en Uranus, in een aardeteken, voor ondersteuning zorgen. De 2de brengt de krachtige Volle Maan in Vissen een langzamere stofwisseling en je moet dan ook alert blijven. Dat is in deze coronatijd belangrijker dan gewoonlijk. Zelfs de kleinste ongemakken of ziektes kunnen nu de fysieke weerstand verlagen. Wonden zullen moeilijk genezen en ons bloedsysteem kan verstoord raken, waardoor we eerder ziek worden. Ook is er een grotere kans op een slecht humeur bij mensen. Voordeel is dat we empathisch zijn, waardoor we in sociale contacten geregeld in staat zijn anderen te helpen. Mensen die minder lekker in hun vel zitten, kunnen hun heil zoeken bij genotsmiddelen zoals drugs en alcohol. Anderen kunnen zich meer richten op snacks, snoep en andere ongezonde producten. Tracht dit onder controle te houden en zorg dat je juiste keuzes maakt. Onthoud vooral dat je lichaam deze 1ste week erg gevoelig is en dat alles wat er gebeurt invloed op je zal hebben. Verslavende producten hebben een sterker effect en kunnen grote problemen geven. Het 1ste deel van de maand zal Mercurius, in de Maagd, een driehoek vormen met Pluto in de Steenbok. De Zon staat tegenover de Maan. Daardoor kunnen verantwoord levende mensen over het algemeen prima energie tegemoet zien. Neem je levensstijl onder de loep en tracht positieve verandering te behalen.

Venus in de Kreeft geeft sympathie en is t/m het eind van de maand gericht op romantiek en erotiek, terwijl Mars, in de Ram, voor dynamiek en passie zorgt. Venus staat de 2de tegenover Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen nuchter zijn en minder met romantiek en relaties bezig zijn. Voordeel is dat je verantwoorde keuzes maakt. De Zon vormt een driehoek met Uranus in de Stier. Pas op dat Uranus opstandig maakt en bestaande routines in de war raken. Ben jij opstandig, toom dit dan zo mogelijk in. De 3de t/m 5de speelt Mercurius een sterke rol als deze een driehoek vormt met Saturnus in de Steenbok. De 5de reist Mercurius naar de Weegschaal, wat gunstig is voor relaties. Ook Venus, die de 6de de Leeuw in gaat, is gunstig voor mensen, maar Mars in Ram brengt intense, niet altijd positieve emoties. Positief is dat men vaak goed met elkaar omgaat. Het is op individueel niveau een tijd van ontdekken en ontwikkelen van vaardigheden. Problemen of conflicten kunnen makkelijk opgelost worden. De 9de vormt de Zon, in de Maagd, een driehoek met Jupiter, in de Steenbok, en reist Mars tot half november retrograde in de Ram. Venus en Mars gaan niet sympathiek met elkaar om, let dus op wisselvalligheid. Bijzonder is de tijd als de Zon in de Maagd tegenover Neptunus in de Vissen staat. Vooral de 11de moet je dan oppassen dat ratio en fantasie conflicteren. De 13de gaat Jupiter direct de Steenbok in en dit brengt zelfdiscipline aan mensen. Je kunt de rest van de maand makkelijker doelen behalen en het fysieke gestel versterken. Mensen die impulsief en explosief zijn, moeten trachten zelfbeheersing te houden.

De 14de vormt de Zon een driehoek met Pluto in de Steenbok en Venus de 15de een vierkant met Uranus. Dit vuur, in combinatie met aarde, geeft mensen de kracht passioneel te zijn, maar wel op een nuchtere en ordelijke wijze. Mensen die van zichzelf nuchter zijn, zullen vuur in hun handelen laten zien, terwijl passionele mensen juist rust ervaren. De periode van de 17de is speciaal, omdat Mercurius in Weegschaal een vierkant vormt met Jupiter, terwijl de Nieuwe Maan in de Maagd verschijnt. Mensen zijn nu erg alert en intuïtief en kunnen analytisch bezig zijn om mensen en situaties te begrijpen. De 21ste vormt Mercurius in de Weegschaal een vierkant met Pluto in de Steenbok. Diezelfde periode zal de Zon tussen de Maagd en Weegschaal problemen geven. Gelukkig biedt Venus liefdevolle energie, waardoor mensen in staat zijn het een en ander met de mantel der liefde te bedekken. De 23ste vormt Mercurius een vierkant met Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen zakelijk, ordelijk en stabiel zijn. De 24ste staat Mercurius tegenover Mars, waardoor mensen passioneler en minder ordelijk zijn. De 27ste gaat Mercurius de Schorpioen in en blijft daar tot 28 oktober. Die periode kan er een sterke mentale energie zijn en veel mensen zullen niet snel moe zijn. Geen obstakel zal groot genoeg zijn om niet te overwinnen. Het is een geweldige tijd voor passie en erotiek. In relaties genieten mensen van hun partner, maar zijn er ook verlangens naar anderen. Singles zullen geneigd zijn tot minder serieuze contacten. Het eind van de maand kent passie met Venus in de Leeuw, die een driehoek vormt met Mars in de Ram. Mensen zullen gericht zijn op erotiek en avontuur. Omdat Saturnus nu direct in de Steenbok beweegt en een vierkant met Mars vormt, is de energie op je carrière, ontwikkeling en zelfdiscipline gericht, maar ook zeker op je sociale leven vol avontuur en spanning. Je eindigt de maand dus zeer actief en mentaal sterk.