Maandhoroscoop Vissen

Lees van het Sterrenbeeld Vissende week, maand en jaar horoscopen online bij Astroangels.nl

Geboortedatum: 19 februari t/m 20 maart - Mei 2019

Overzicht voor de Vissen
Venus biedt een krachtige energie, waardoor er goede kansen zijn om je leven ten goede te laten keren. Daarnaast zullen de Maan en Neptunus je bijstaan. Deze kunnen helpen om energie van Mercurius, die minder gunstig voor jou is, te absorberen. Deze planeet kan angsten, frustraties en dominantie bij je naar boven brengen. Dit kan jou verbazen en je bent hier ook niet gewend aan. Voordeel is dat je het gevoel hebt dat je veel kracht hebt. Nadeel dat je soms overdrijft en dan teveel macht uitoefent. Tracht balans te vinden, door zelfvertrouwen te hebben, maar tegelijk anderen in hun waarde te laten. Tot de 11de kunnen er veranderingen zijn, waarbij je alert en flexibel moet blijven. Ben je leidinggevende of eigenbaas, dan vind je dat moeilijk, maar de energie zal jou bijstaan. Vertrouwen jij jezelf, dan zullen anderen jou ook vertrouwen en respecteren. In dit geval wordt het een prima periode om te ontplooien en te zorgen dat jouw werknemers veel voor jou overhebben. Ben je zelf werknemer, dan doe je er goed aan niet teveel te veranderen. Richt je op kleine veranderingen en doe stapje voor stapje. Wees in de liefde relaxt en geef niet teveel een strenge mening of kritiek. Zonder dat je het doorhebt kun jij je partner hiermee kwetsen. Ben je single dan zijn er spannende momenten als jij buiten je comfortzone treedt. Van de 11de t/m de 21ste zal een relaxte periode zijn. Alles wat je het 1ste deel deed, zal nu veel opleveren.

Heb je een eigen bedrijf dan kan je oogsten van dat wat je gezaaid hebt. Zijn er problemen, laat deze dan liggen tot later in de maand. Mensen die voor een baas werken, kunnen veel nadenken over wat ze tot nu toe bereikt hebben. Het is geen periode om te handelen, maar wel om alvast plannen te maken en doelen te stellen. Wat betreft familie of je gezin kan er vreugde zijn, maar let wel op dat er mensen zijn, die jou willen beïnvloeden. Laat je niet op de kop zitten en maak je eigen besluiten. Het is een periode om wat meer tijd aan jongeren of juist ouderen uit je gezin of omgeving te besteden. Vanaf de 22ste is er intellectuele energie en kan het een leerzame periode worden. Wel moet je opletten dat je teveel overdrijft met plannen en vooral hoe je deze ten uitvoer brengt. Heb je een eigen bedrijf dan kunnen beslissingen immers effect op anderen hebben. Ben je zelf werknemer, dan kun je wel eens te intens van je afbijten. Je bent assertief en wilt jezelf met hand en tand verzetten. Tracht dit te voorkomen door hulp te vragen van mensen die je vertrouwt. Met name ouderen of leidinggevenden kunnen jou helpen. Aan het eind van de maand kunnen singles een grotere kans maken op een nieuwe liefde, maar bedenk wel dat er ook zomaar weer een eind aan kan komen. Voor gebonden mensen is het een tijd om niet snel te vergeten en over het algemeen zal dit op een positieve wijze gebeuren.

Liefde en relaties
Vooral de 1ste dagen van de maand kun je je niet goed uiten en kunnen er frustraties in je relatie zijn. Er wordt aangeraden je actiever op te stellen en de natuur in te gaan om stressoren zoveel mogelijk te mijden. Geef jezelf dus mentale, maar ook fysieke ontspanning. In principe wordt zelfs aangeraden om t/m de 5de vrije dagen te plannen, die je aan de romantiek en zelfs een reisje kunt besteden. Is dit niet mogelijk zorg dan naast je werk dat je ontspant. Een leuk boek of film zijn aan te raden. Ook zal de romantiek dan de 1ste periode veel beter zijn. Vanaf de 6de zal Mercurius in de behoudende Stier verblijven. Dit lijkt minder gunstig, maar voor de Vis brengt dit stabiliteit. Je kunt je emoties nu veel beter uiten en zal ook zeer aantrekkelijk overkomen. Je partner is graag bij je en zal liefde teruggeven. Je kunt verleidelijk communiceren en hebt veel behoefte aan sensualiteit en erotiek. Ben je single, dan kunnen mensen fijne gevoelens krijgen door de warmte die je uitstraalt en de liefde die je wilt delen. Ben je gebonden of heb je, als single, meer behoefte aan een serieuze partner, dan doe je er goed aan om voorzichtig te blijven als je aandacht van aanbidders krijgt. De 8ste t/m de 12de zal het sextiel van de Zon en Neptunus jouw sensitief maken. Je bent zeer intuïtief en hebt goed door wat je kunt doen om lekker in het leven te staan. Zijn er mensen die over jouw grenzen gaan, blijf in jezelf vertrouwen en geef duidelijke grenzen aan tot hoever iemand mag gaan. De 11de en 12de kun je iets gaan doen om emotioneel of fysiek te veranderen, zoals het afleren van oude gewoontes.

Vanaf de 15de zal de passionele Mars getemperd worden door de sensuele Kreeft. Daarnaast zal Venus die dag in de Stier binnenkomen. De passie zal dan meer op een verlegen manier naar buiten komen. Dit maakt jou dan juist aantrekkelijk. Ook is het een prima tijd om je te verwennen met nieuwe kleding en verzorging van je uiterlijk. Er komt een warme periode, waarbij je niet alleen emotioneel bent, maar toch met beiden benen op de grond staat. Een unieke combinatie om in de romantiek te scoren. De periode van de 18de t/m de 20ste is geschikt voor erotiek en avontuurtjes als gevolg van de energie van de Volle Maan in de spirituele en spannende Schorpioen. Of je nu gebonden bent of single, je zult zin hebben om geweldige seks te hebben. Ben je gebonden, maak dan plannen met je partner. Ben je single, dan is het een perfecte tijd om te daten of te stappen. Vanaf de 21ste gaan de Zon en Mercurius door de Tweeling reizen. Hierdoor zijn er goede romantische vooruitzichten, ondanks dat je je wat rusteloos kunt voelen. Deze kan je echter omzetten in het stellen van nieuwe doelen als je gebonden bent. Je kunt dan dingen veranderen en op een fijne manier met je partner over gevoelens praten. Ben je single dan kun je lekker flirten en zijn er t/m de 26ste grote kansen op een nieuwe partner. Je bent creatief en kunt de juiste dingen doen om de juiste persoon aan te trekken. Daarna wordt het vanaf de 28ste moeilijker als gevolg van de Zon en Mercurius die te snel voor je gaan. Daardoor kunnen emoties wel eens een loopje met je nemen en zijn er frustraties mogelijk. Er wordt aangeraden jezelf rust te geven om emotioneel op te laden. Praat er met je partner over, zodat die jou kan begrijpen. Ben je single, dan wordt aangeraden de 30ste en 31ste geen relatie aan te gaan, zelfs niet als je serieuze gevoelens hebt.

Carrière en zakelijkheden
Het wordt een bijzondere maand, waarin je meer risico kunt nemen dan je normaal wel eens doet. Dit start gelijk al aan het begin van de maand als Mercurius in de Ram een sextiel maakt met de assertieve Mars. Je weet wat je wilt en bent ook zeer krachtig in het verkondigen van je mening. Je hebt veel vertrouwen en bent in staat hiermee zeer goed te presteren. Samenwerking en ontwikkelen van jezelf zullen hand in hand verlopen en je kunt dan ook prima je eigen lot in handen nemen. Je bent een groot deel van de maand populair, waardoor mensen ook veel voor je over zullen hebben. Let wel op dat je het begin van de maand wat moeilijke kosmische energie op je af kunt krijgen. Daardoor heb je weinig motivatie om hard te werken. Ook de dagen hierna kun je er wat moeite mee hebben. Heb je die kans, neem dan vrij. Zo niet, zorg dan in ieder geval dat je even wat rustig aandoet. Het zal belangrijk zijn om wat frisse lucht op te doen en wat vaker lekker de natuur in te gaan. Dit zal jou erg goed doen, evenals extra sport als je veel zittend werk doet. Mensen die juist een fysieke actieve baan hebben, doen er goed aan om te genieten van passieve hobby’s.

Je zult zowel emotioneel als fysiek lekkerder in je vel komen te zitten. Vanaf de 8ste zal Mercurius in de eigenzinnige Uranus terechtkomen en ook door jouw sector van communicatie reizen. Dit zorgt voor een prima energie, waardoor je vooral mentaal en intellectueel lekker in je vel zit. Het is een prima energie om nieuwe ideeën te krijgen en inzichten te delen met anderen. De 11de en de 12de kunnen er problemen zijn, die je echt wel op moet lossen. Laat ze niet doorgaan, omdat kleine frustraties en conflicten dan wel eens kunnen zorgen voor grotere problemen. Vanaf de 15de zal Venus in jouw sector van communicatie komen en ook een krachtige invloed hebben op je financiële doelen. Daarnaast zal Mars in jouw sector van creativiteit bewegen. Je kunt prima communiceren en kansen afdwingen met mooie ideeën, goede samenwerking en gezamenlijke besluiten. Doelen die je nu stelt, kunnen al rond de 18de bereikt worden. De 22ste heb je een sterke passie over je en die kun je gebruiken om flink wat mensen te verbazen. Ze zullen je bewonderen en waarderen, waardoor er veel mogelijk is. Dit komt door de energie van Mars die een sextiel met Uranus aangaat. De 26ste en 27ste zijn geluksdagen, waarbij er aangeraden wordt om dan die dingen te doen, die erg belangrijk voor je zijn. Het kan gaan om contracten, nemen van beslissingen en financiële zaken. De 28ste t/m de 31ste zal een driehoek van Venus en Neptunus zorgen voor een sterke intuïtie als het om financiële zaken gaat. Plannen en ideeën die je maakt, kunnen dan ook in juni wel eens geoogst worden, tijdens de Nieuwe Maan van die maand.

Mentale en fysieke gezondheid
Venus in de Ram brengt vertraging mee en dit zal pas veranderen als deze de 15de naar de Stier reist. Je doet er goed aan dit te accepteren en je tot dan vooral mentaal te versterken. Sport je geregeld, doe dan een recoverytraining of neem een weekje rust. Vanaf de 15de zal je je afvragen hoe je balans kunt brengen in carrière, privéleven en hobby’s. Je wilt stabiliteit en de nuchtere Stier kan jou hier kracht in geven. Het is een prima tijd voor nieuwe doelen en om je mentaal en fysiek te ontwikkelen. Gebruik de kracht relaxt en ga niet gelijk alles veranderen. De 18de zal de Volle Maan in de Schorpioen veel spirituele kracht bieden en dit zal voor de Vis een moment zijn dat je automatisch opgeladen wordt, zowel fysiek als mentaal. Deze kracht kan je de verdere dagen van mei bij je dragen. Let op dat de 21ste Mercurius in de Tweeling terechtkomt. Je zult meer snelheid. Tracht deze energie wel onder controle te houden, omdat je anders minder balans in je leven ervaart. Naast je actieve levensstijl is belangrijk voldoende te ontspannen en gezond te eten. Schadelijke gewoontes kun je beter afleren.