Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 27

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Voor gebonden mensen zal de romantiek deze week fijn zijn. Jullie trekken naar elkaar toe en dit zal niet alleen emotioneel zijn, maar ook seksueel. Het is een prima week voor ontdekken van romantische en plezierige activiteiten. Houd er rekening mee dat er de gehele week intense en liefdevolle energie zal zijn. Het is een prima tijd om bepaalde verzekeringen af te sluiten, die er voor zorgen dat jij en je gezin ook later een goede toekomst hebben. Zondag t/m dinsdag kunnen gebonden mensen op een erg verstandige en liefdevolle manier met hun partner omgaan. Het is een prima periode je te verbinden en samen met je partner de relatie te verdiepen en bepaalde zaken nieuw leven in te blazen. Woensdag t/m vrijdagochtend zal je minder tijd voor liefde hebben, maar de tijd die je hebt zal je zeker benutten om je partner liefde te geven. Zaterdag is geschikt om met de familie, vrienden of andere geliefden door te brengen. Voor singles zal de romantiek zoet en passioneel zijn. Je staat open voor liefde, maar zal niet snel toehappen als het iemand is die een duurzame relatie aan wil gaan. Je vindt het fijn om te vrijen, maar niet om je gelijk te binden. Let dus op dat je mensen niet op het verkeerde been zet en blijf vooral eerlijk. Beloof geen dingen, die je niet waar kunt maken, dat zorgt voor misverstanden. Je zult deze hele week deze energie blijven ervaren. Vrouwen kunnen de neiging hebben om liefde en seks aan elkaar te relateren, waardoor zij meer vallen op iemand die iets te bieden heeft. Mannen zijn meer op uiterlijk gericht. In beide gevallen wordt aangeraden hier wel mee op te passen. Uiteindelijk zal je toch kijken naar het innerlijk van een persoon. De beste dagen om iemand te ontmoeten, zullen zondag, maandag en zaterdag zijn, waarin je lekker kunt genieten van spanning, erotiek en liefde.

Carrière en financiën
Er is deze week geregeld een romantische en spirituele energie en die kan jou aan de ene kant veel goeds opleveren. Aan de andere kant kan je soms moeite hebben om je op je werk of andere serieuze zaken te richten. Dit is voor de Vis het gevolg van de combinatie tussen Mars en Rahu. Die roept een krachtige energie op, waardoor je een sterk verlangen kunt hebben naar materialistische zaken. Je wilt dan ook zeker presteren en kan deze energie dan ook in je werk gebruiken, maar dan wel meer voor Vissen die intellectueel aan het werk zijn of in de gezondheidszorg of hulpverlening werken. Omdat de Ram hierbij betrokken is, moet je wel opletten dat dit vuur niet altijd even gunstig voor de Vis is. Zondagochtend ben je op communicatief gebied erg sterk. Ook vind je het fijn om nu dat papierwerk af te ronden, omdat je vooral intellectueel geprikkeld wordt. Als gevolg van de strijdbare Pluto kan je soms wel eens erg dwingend zijn. Beter denk je hier goed over na en laat je anderen de ruimte om zich zelf ook te laten zien. Maandag en dinsdag kunnen er situaties ontstaan, die voor de toekomst veel op kunnen leveren. Je zult wel geduld moeten hebben, maar kunt nu gerust al actie ondernemen. Ondanks de mooie toekomstplannen en -energieën, moet je wel alert zijn op een vertragende planetaire energie, die Neptunus kan brengen. Heel soms wil je dan wel eens teveel in een droomwereld leven. Dit kan nu te fantasievolle acties opleveren. Op zich niet erg, als je maar wel reëel blijft denken en ook vooral kijkt wat je hier op de lange termijn mee kunt doen. Woensdag en donderdag zijn rustige dagen en je kunt dan ook zeker mogelijkheden krijgen om even wat zaken op te lossen, die je eerst erg moeilijk vond. Het eind van de week zullen Mars, Uranus en Mercurius een gunstige combinatie vormen en er is dan veel mogelijk. Wel moet je opletten voor mensen, die niet eerlijk zijn en dan iets kunnen doen wat jou negatief kan beïnvloeden. Dit kan jouw werk dan wat problemen opleveren.

Mentale en fysieke gesteldheid door de invloed van Rahu
We kunnen op mentaal en fysiek gebied een krachtige energie ervaren vanaf de conjunctie van Rahu en Mars. Ik wil de speciale aandacht op de combinatie leggen. Rahu is de noordknoop van de Maan en, alhoewel het geen fysieke planeet is, kan de impact krachtige invloed hebben op het leven van de mensen. Deze kracht creëert flink wat illusie en roept een sterk verlangen op naar materialistische zaken zoals geld en bezit. Qua ontwikkeling is er invloed op de IT-sectoren en het ontwerpen van technieken en uitvindingen. Er kan dus een belangrijke vooruitgang zijn. Rahu en Mars staan beiden in de Ram, waar Mars weliswaar vanaf woensdag niet meer in staat, maar de impact zal onvoorspelbaar zijn. De gemiddelde mens zal hier geen last van hebben, maar de verwachtingen zijn dat er voor het noordelijk halfrond van de Aarde voorzichtigheid gevraagd wordt. De agressie wordt ernstiger en een misstap kan wel eens desastreuze gevolgen hebben. Dit kan tot woensdag heftig zijn, daarna komt er een relatief rustige periode. Vanaf de helft van juli kan de energie zich opbouwen, waarbij van begin augustus tot de helft van die maand een hoogtepunt is, waarbij er veel kan gebeuren. Ook al neemt de energie hierna af, toch zullen september en oktober nog onder invloed van Rahu staan.

De grootste problemen verwachten we tot woensdagavond. Rahu en Mars, in vuurteken Ram, kunnen zorgwekkende energie geven. Dit kunnen ernstige natuurrampen, besmettelijke ziektes die ernstige vormen aannemen of rampen zijn die met kernenergie te maken hebben. Dit zijn voorbeelden, maar het is niet te voorspellen op welk gebied de grootste risico’s liggen. Rahu is chaotisch en kan soms bij vlagen opspelen. Mars is vurig en geïrriteerd en dit zorgt voor deze wisselvallige situaties. Let wel, dat het niet altijd negatief hoeft te zijn. Er is bij deze combinatie een tegenstrijdig karakter. Het kwade en goede zullen dan ook strijden en laten we hopen dat het goede het overwint. Of het jou als persoon zal raken, is afhankelijk van je sterrenbeeld en andere aspecten zoals waar je woont, opvoeding, kansen die je in het leven gehad hebt en andere factoren die jou als mens gevormd hebben of nog vormen. We zullen de komende weken berichten wat je kunt doen negatieve invloeden zo klein mogelijk te houden en het positieve van Rahu te gebruiken. Deze week zal de invloed van Rahu en Mars meer liggen op het wereldtoneel en mensen in oorlogsgebieden of plekken waar er kans op ernstige natuurrampen is. Dus minder problemen voor de individuele mens. Dat betekent niet dat we helemaal niets gaan voelen, omdat oorlogen en andere dramatische gebeurtenissen ons indirect kunnen raken.

De Vis straalt veel goede energie uit en dat merk deze zelf, maar ook de omgeving zal merken dat je lekker in je vel zit. Je voelt je lichamelijk sterk en daardoor is het aan te raden om geregeld de natuur in te gaan en te genieten van de zon en frisse lucht. Dat zal je goed doen en je nog meer laten voelen hoe geweldig de natuur is. Je kunt het zelfs koppelen aan je drang om te dromen en spiritualiteit te zoeken. Overigens moet je wel opletten dat je je benen niet teveel belast, omdat deze kwetsbaar zijn. Er zijn aanwijzingen dat met name voeten en tenen wat probleempjes kunnen geven. Misschien kun je ervoor kiezen om de fiets te nemen. De kans op zware emotionele klachten is deze week niet aan de orde, waardoor je er goed aandoet belangrijke besluiten te nemen en opdrachten af te ronden. Je zult merken dat je veel aankunt. Let op dat je gezond eet en niet veel genotsproducten gebruikt. Je loopt dan het risico dat je fitheid als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Overzicht voor alle tekens
We gaan een periode in van retrograde planeten, die flink wat invloed hebben op het leven dat wij leiden. Het verleden, heden en de toekomst kunnen wel eens sterk met elkaar verbonden zijn en dan ook flink wat kracht hebben om ons na te laten denken. Het wordt een periode, waarin we in staat zijn om na te denken over ons handelen en de dingen die we verkeerd of juist goed hebben gedaan. Pluto
zal tot 8 oktober retrograde bewegen en haalt het verleden terug. Deze is wel gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben om normatief voor anderen te zijn, maar zichzelf daarin te vergeten. Er wordt aangeraden heel goed naar je eigen gedrag te kijken en niet teveel bezig te zijn met anderen de les te lezen. Verbeter de wereld, maar begin bij jezelf. Respect en waardering zijn deze week verstandig, waarbij we elkaar niet moeten overtuigen van ons gelijk. Net als vorige week zullen groepen mensen tegenover elkaar staan en zal de maatschappij druk ervaren. Zoals we eerder aangaven is het belangrijk je afzijdig te houden en bij negativiteit weg te blijven. Donkere energieën teisteren de wereld en ons land zal daar niet bij weg kunnen blijven. Zoals we zeiden, zorgt de invloed van Rahu dat vuurhaarden overal op de wereld voor onrust zorgen. De wereldorde kan weleens met veranderingen te maken krijgen. Of deze nu al gebeuren, is absoluut niet te zeggen, maar we gaan naar een tijd toe, waarin er ons heel wat te wachten staat.

Neptunus beweegt tot begin december retrograde, waardoor we te maken krijgen met dromen met een voorspellende waarde, intuïtieve gevoelens en verhoging van het contact met de hogere wereld. Dit laatste kan deze week bijzonder zijn, omdat mensen die er gevoelig voor zijn, krachtige boodschappen doorkrijgen. Mediums en andere spiritueel begaafde mensen kunnen veel informatie geven. Hierdoor raden we zeker aan deze week contact te zoeken met onze consulenten en hen een voorspelling te laten doen op grond van boodschappen die zij doorkrijgen. Deze kunnen een sterk gehalte van het verleden bevatten. Deze kan je in toekomst gebruiken om je leven een verandering te laten ondergaan, maar ook om problemen op te lossen. Mars zal t/m dinsdag in de Ram verblijven en dit geeft erg veel passie aan mensen, waardoor de 1ste dagen van de week gunstig zijn voor avontuur, passie en erotiek. We kunnen hierbij ook de energie van Venus in de Tweeling ervaren en ook deze energie is gericht op avontuur en romantiek. Let dus op dat Rahu voor verleidingen en uitdagingen kan zorgen, die voor zowel singles als gebonden mensen gunstig of minder gunstig uit kunnen pakken. Houd dit goed in de gaten. Omdat ook Saturnus tot eind oktober retrograde in de Waterman beweegt, zal er tegenstrijdige energie zijn en dit kan wisselvalligheid en dus ook chaos brengen.

Veel mensen kunnen deze eerste periode van de maand geregeld in de war raken. Vanaf woensdag zal er meer rust bij de individuele mens komen en kunnen we in de maatschappij een betrekkelijk relaxte energie ervaren. Er wordt aangeraden je meer te richten op liefde, vriendschap en sociale contacten, maar minder op erotiek. Er is weinig stress in ons directe leven en we kunnen dan zeker belangrijke beslissingen nemen en activiteiten plannen om het leven een positieve wending te geven. Mars reist vanaf woensdag door de Stier om Uranus gezelschap te houden. Mars blijft daar tot de laatste week van augustus. Over het algemeen zal deze combinatie gunstig zijn en zal Mars minder invloed van Rahu ondervinden. Zowel materieel, financieel als educatief kunnen we veel mogelijkheden zien om te ontwikkelen. Let wel enigszins op de seksualiteit die Mars los kan maken, waardoor contacten met collega’s, klanten en leidinggevenden verward kunnen worden met erotische emoties. Gelukkig zal de Zon in de Kreeft zorgen dat we grenzen stellen en zullen de meesten geen dingen doen, waar ze later spijt van hebben. Mercurius is vooral op communicatief gebied actief, waardoor veel mensen zich prima verwoorden en er daardoor een gunstige energie is voor mensen die op school zitten, moeten studeren of op zakelijk gebied belangrijke besluiten moeten nemen. Vanaf woensdag zal Mercurius de Zon in Kreeft gezelschap houden. Dit brengt onder mensen sympathie en laten we hopen dat we ons hier bewust van zijn. De wereldorde staat onder druk en laten we onze eigen maatschappij niet stuk maken door hieraan mee te gaan doen, hoe goed dit ook te begrijpen is. Het wordt een wisselvallige week, waarbij goed en kwaad elkaar afwisselen, maar blijven we positief, dan overwint het goede.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)