Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 9

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties
In de aanvang van de week nodigt het universum jullie uit om de emotionele diepten van jullie relatie te verkennen. Wellicht zijn er wat spanningen die aandacht vragen, en dit is het moment om elkaar emotioneel te omarmen door openhartige gesprekken te voeren. Dit geldt met name voor Vissen die het gevoel hebben dat hun gedachten troebel zijn. Midden in de week zou het kunnen lijken alsof de wereld je wat te dicht op de huid zit. Blijf kalm, reflecteer en vraag jezelf af of intenties van anderen oprecht zijn. Als er twijfel is, wees dan niet bang om openlijk te communiceren en vermijd negatieve reacties. Vooral met vrienden en familie van je partner is het raadzaam conflicten te vermijden. De gouden periode van de week strekt zich uit van donderdagavond tot en met zaterdag, waar geluk en liefde in overvloed aanwezig zijn. Echter, na zaterdag kan de invloed van Venus op financieel gebied een rol gaan spelen. Vertrouwen in elkaar wordt cruciaal, zodat jullie vrijuit kunnen spreken over eventuele zorgen met betrekking tot financiële kwesties. Voor singles staat het begin van de week in het teken van het herstellen van emotioneel evenwicht. Neem de tijd om te overdenken wat je kunt veranderen om jezelf volledig te omarmen. Communicatie met vrienden en familie zal onschatbaar zijn en veel waarde hebben. Donderdag en vrijdag is er een intuïtief gevoel van verandering, vooral op liefdesgebied, waardoor je vanzelf wel aanvoelt wat je kunt gaan doen. Het weekend schenkt je echter geluk, dus houd je hart open. Een waarschuwing klinkt echter voor de periode van zaterdag tot midden maart. Venus oefent dan aanzienlijke invloed uit op financiën en inkomen. Beheer je financiën dan ook wijselijk, vooral als je op zoek bent naar een levenspartner. Overweeg het richten van je aandacht op je fysieke en mentale welzijn, want soms zijn de grootste schatten te vinden in de zorg voor jezelf.

Carrière en financiën
Je moet deze week opletten dat er financieel het een en ander kan gebeuren, wat niet altijd gunstig zal zijn. Je kunt onverwachte uitgaven hebben of investeringen doen, die niet goed uitpakken. Het zal ook verstandig zijn dit zoveel mogelijk te beperken en te wachten met uitgaven die niet direct nodig zijn. Doordat je sociaal een krachtige uitstraling hebt, zullen mensen je ondersteunen, waardoor je er niet alleen voorstaat. Dinsdag tot en met donderdag kunnen er mensen zijn, die in gebreke blijven. Dit kan gaan om geld dat je nog krijgt of om werkzaamheden die niet voldoende afgerond worden. Woensdag zullen mensen je geregeld om hulp vragen, omdat ze je vertrouwen. Je voelt je daardoor gewaardeerd en nuttig, maar kunt je ook wel gebruikt voelen als dit te vaak gebeurt. Vrijdag en zaterdag vraag je je af, waarom leidinggevenden of andere zakelijke partners het niet met je eens zijn. Je hebt het gevoel dat je niets goed doet. Pak je eigen onzekerheid aan, omdat dit waarschijnlijk de oorzaak is.

Mentale en fysieke gesteldheid
Over het algemeen zal je gezondheid goed zijn, maar blijf wel reëel. Zorg er voor dat je controle over je leven houdt door gezond te eten en voldoende te bewegen. De voornaamste beschermende factor zal zijn dat er in je gezin of familie een gelukkige en voorspoedige sfeer hangt. Maar, dat brengt als risico met zich mee, dat je het nog wel eens erg gezellig zult vinden om te socialiseren en dan lekker te eten en drinken of andere genotsproducten overmatig te gebruiken. Eet je teveel vette of pittige producten, dan kun je last van maagklachten krijgen. Lekker naar buiten gaan, frisse lucht happen en ontspanning zorgen ervoor dat je alsnog lekker in je vel kunt zitten. Let op dat je last kunt hebben van allergische reacties. Het zal belangrijk zijn hier gelijk iets aan te doen en dat hoeft niet altijd de dokter te zijn. Je kunt ook met natuurproducten werken. Ook mensen die al een tijd last hebben van chronische kwalen doen er goed aan met natuurproducten aan de slag te gaan. Medische hulp is prima, maar alternatieve geneeskunst kan zeker een prima vervanging zijn.

Overzicht voor alle tekens
Tot 22 maart geeft Mars zijn intense en passionele energie in de energieke Waterman, terwijl Venus een magisch kracht in ons losmaakt in datzelfde teken tot 11 maart. Dit zorgt voor een gave mix van liefde en avontuur, waarbij het verlangen naar verliefdheid en knuffelen naar voren komt en er een drang en hunkering naar diepgaande romantiek is. De Zon zal voor ontspanning in de Vissen zorgen, wat intense trillingen en positieve veranderingen met zich meebrengt. Mercurius, boodschapper van de goden, beweegt dromerig in de Vissen, waardoor er magie in onze communicatie en denkprocessen zal ontstaan. Er is balans tussen nuchterheid en dagdromen, met een flinke dosis intuïtieve vibes. Door de energie van de Volle Maan van afgelopen zaterdag kunnen we een kracht voelen om datgene af te maken waar we mee bezig zijn. De ontspannen Maan geeft namelijk drang naar verantwoordelijkheid en eerlijkheid. Zelfliefde is de sleutel om tot goede mogelijkheden te komen. Venus en Jupiter geven een extra boost van overvloed en expansie. Maar blijf wel verantwoordelijkheid tonen en denk na over wat je doet. Kijken we naar de week, dan zien we dat Mars dinsdag in een kosmisch potje worstelpartij met Jupiter belandt. Dat kan zorgen voor wrijving tussen de energieke Mars en de altijd optimistische Jupiter. Het is alsof je er vol voor wilt gaan, maar je moet ook een beetje chillen. Dezelfde dag vormt Mercurius een harmonieuze energie met Ceres, waardoor positieve communicatie en zorgzaamheid in de lucht hangen. Een tijd waarin woorden zeer liefdevol kunnen zijn en zorgen dat de meeste mensen in staat zijn om gezellig en liefdevol in het leven te staan. Woensdag brengen de Zon, Mercurius en Saturnus een communicatieve versterking. Onze innerlijke stem wordt luid en duidelijk en we kunnen serieus nadenken over doelen voor de lange termijn. Mercurius voegt zich ook bij Saturnus, waardoor onze gesprekken ook wel serieus en nuchter kunnen zijn. Donderdag danst Mercurius met Jupiter in een sextiel, wat betekent dat positieve communicatie de scepter zwaait. Een tijd waarin we ideeën laten groeien en een optimistische sfeer aanmoedigt kennis te delen en van elkaar te leren. Vrijdag brengt de Zon een liefdevol sextiel met Jupiter, wat een mix is van kracht en expansie. Een tijd van optimisme, zelfvertrouwen en het zien van mogelijkheden als een zonovergoten pad dat voor ons ligt. Als we zaterdagnacht naderen, moeten we opletten voor het vierkant tussen Venus en Uranus. Dat kan onverwachte wendingen en verstoringen in relaties veroorzaken. Over het algemeen is er respect en is het belangrijk flexibel te blijven en open te staan voor spontane avonturen in ons leven.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)