Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Krachtige energie van Mars in de Ram werkt wisselvallig. Dat is voor de Vis een mindere energie. Deze kan jou fysiek uitputten, waardoor je ook mentaal erg moe kunt zijn. Dit kan in de relatie voor problemen zorgen, omdat je niet altijd even sympathiek reageert. Singles laten ook een dubbel beeld zien, waarbij ze geregeld aardig en liefdevol zijn, maar soms ook om kunnen slaan. De Volle Maan kan tot dinsdag storend werken. Vanaf woensdag zal je mentaal sterker worden. Je moet oppassen dat er angsten uit het verleden zijn, die t/m dinsdag negatief op je inwerken. Je hebt de neiging om zeer negatief naar je partner te zijn. Ben je single, dan kun je andere dierbaren onheus bejegenen en ben je geregeld afstandelijk. Je moet trachten jezelf te controleren en rust te zoeken. Gaandeweg de week zal je sterker worden en komt er een warme, empathische uitstraling van je af. Mensen vinden het erg fijn om in je omgeving te zijn. Ben je gebonden, dan is het een goede week om niet teveel afspraken met anderen te maken en veel tijd aan je partner te besteden. Ben je single dan is het een prima periode om je op vrienden en familie te richten. Je zult je daar fijn bij voelen en het vertrouwen zal toenemen, waardoor je het zeker aandurft om op mensen af te stappen. Het weekend kan vooral Neptunus een positieve energie bieden, waardoor je zeer empathisch bent voor gevoelens en gedachten van anderen. Dit kan mensen aantrekken, waardoor zowel gebonden mensen als singles zich fijn zullen voelen.

Carrière en financiën
Mensen, die zwaar lichamelijk werk doen, kunnen met name aan het begin van de week beter een dag vrij nemen. Je wilt eigenlijk erg veel maar de Vis kan zich nu fysiek zwakker dan gewoonlijk voelen. Mocht je geen vrij kunnen krijgen, dan kun je beter tussendoor wat vaker ontspannen door gebruik te maken van pauzes. Ga lekker naar buiten om frisse lucht op te snuiven. Ook verdient het de voorkeur om tijdens de nacht langer te slapen. Dat zal niet altijd even makkelijk zijn, omdat de spirituele Vis nog wel eens wakker kan liggen en piekeren. Mocht je mogelijkheid hebben om administratief werk te doen, dan is dat natuurlijk aan te raden. Mensen die mentaal werk verrichten, kunnen gebruik maken van hun fantasie. Zij doen er deze week goed aan er veel mee te doen. Je zult na het midden van de week weer meer fysieke energie krijgen, mede omdat de Maan steeds meer invloed op je uitoefent. Hierdoor heb je goed door wat er bij andere mensen speelt en kun je op een zeer sociale manier met ze omgaan. Het eind van de week zal je een stuk fitter zijn, waardoor je eventueel achterstallig werk weer in kunt halen. Je fantasieën kunnen wel eens voor goede ontwikkelingen zorgen, waarbij er nieuwe mogelijkheden op je pad kunnen komen. Deze kunnen voor meer financiële armslag zorgen.

Mentale en fysieke gesteldheid 
Mensen worden zondag wakker met stressvolle energie vanuit de Maan in de Stier. We kunnen de dag dan ook beter rustig opstarten en niet teveel bezig te zijn met te zware of stressvolle werkzaamheden. Breng overdag tijd door met vertrouwde mensen, dat zal een rustiger energie geven. In de namiddag verhuist de Maan naar de Tweeling en dit geeft andere energie. Mensen zullen uit hun starheid komen en in staat zijn met verandering om te gaan en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Fysiek gezien kunnen we meer last van ons ademhalingssysteem hebben. De kans op longziekten of een verergering ervan is levensgroot aanwezig. Pas op met wisselende weersomstandigheden en kleed je hier naar. Wel is het verstandig lekker naar buiten te gaan en het liefst in een natuurgebied. Maandagochtend om 10:32 zal de Volle Maan ontstaan. Deze geeft communicatieve energie, waardoor mensen erg sociaal zijn. Ook is er begrip onderling en zullen de meesten een goede mentaliteit hebben. Alleen mensen die spanning ervaren, kunnen stress en zelfs depressies krijgen. Tracht met mensen te praten en gooi emoties er uit. Ook sport kan een prima uitlaatklep zijn. Dinsdagnacht naar woensdag reist de Maan naar de Kreeft en dit breng emoties met zich mee. Veel mensen zijn nu graag thuis en hebben meer behoefte aan het tijd doorbrengen met hun partner, kinderen of andere geliefden. Gezondheid van mensen kan deze dagen wat minder goed zijn, omdat de weerstand verlaagd. De energie van de Maan zorgt namelijk voor wat klachten aan de maag, slokdarm, lever en nieren, waardoor er flink wat mensen ziek kunnen worden. Natuurlijk moeten we opletten dat het corona meespeelt en de kosmische energieën wijze er dan ook op dat er een gevaarlijke week aan kan komen. Vooral op koopavonden moeten we dus erg voorzichtig zijn. Vrijdagmiddag verhuist de Maan naar de Leeuw. Er is nog steeds een sympathieke energie, maar die is anders dan die van de Kreeft. Er kunnen mensen zijn, die soms een grote mond hebben. Er zijn ook mensen die hooghartig overkomen. Ook moeten we oppassen dat veel mensen onder invloed van Sinterklaasavond te sociaal zijn, wat zorgt dat mensen veel meer bij elkaar zijn en ook gaan winkelen. Er zijn aanwijzingen op onlusten tussen mensen, maar ook toename van het coronavirus. We zullen dit niet gelijk merken, maar er is een groter besmettingsgevaar en dat kan later grote problemen geven.

Door de energie van de mentaal sterke Mars en energie van Neptunus kun je lekker dromen. Met name het begin van de week is dit een prettige eigenschap, die nog eens versterkt wordt door de Volle Maan. Zolang je dit niet overdrijft, zal dit voor een ontspannende en liefdevolle energie zorgen. Je zult wel op moeten passen dat je onzekerheid en angsten uit het verleden kunt ervaren. Die stress kan zorgen dat je immuunsysteem verzwakt. Hierdoor kun je last krijgen van allergie, griep, maar ook ergere ziektes. In stressvolle momenten kunnen er infecties optreden. Het belangrijkste is dan ook om voldoende rust te nemen en op tijd naar bed te gaan. Droom binnen deze rustmomenten, maar bedenk goed dat de harde buitenwereld ook wacht en dat je deze twee niet door elkaar moet halen. Blijf dus reëel en gebruik je dromen vooral om op spiritueel gebied te groeien. De energie van de Maan kan helpen, waardoor je fantasieën en dromen reëler worden en haalbaar zijn, als je er maar op een relaxte manier mee omgaat. Let op dat de Volle Maan niet alleen positieve energie biedt, maar soms ook stress brengt.

Overzicht voor alle tekens
Zondag kan overdag somber zijn, omdat er onder mensen een negatieve energie hangt. Zorg voor rust en ontspanning en breng tijd door met mensen die jij vertrouwt en waar je een goede energie mee kunt delen. De avond wordt een stuk beter met veel plezier en sociale activiteit. De Zon vormt deze periode een hoek met Uranus en hierdoor kunnen mensen jaloers en kritisch zijn. Daardoor zijn er dus mensen, die helemaal niet prettig in de omgang zijn. Zondag maakt Mercurius in de Schorpioen een sextiel met Jupiter in de Steenbok, waardoor er aan de ene kant mysterieuze en spirituele energie van Mercurius is, terwijl Jupiter daar aan de andere kant avontuur en nuchterheid tegenover zet. Niet iedereen zal zich hier lekker bij voelen, omdat er mensen zijn, die verward raken en niet weten wat ze met hun emoties aan moeten. Vanaf zondag reist Neptunus, na een tijd retrograde geweest te zijn, voorwaarts. Daardoor hadden veel mensen moeite om het verschil te zien tussen werkelijkheid en fantasie. Dat zal nu beter gaan. Mensen kunnen met de realiteit bezig zijn, maar ook nuchter zijn. Voordeel is dat we minder emotioneel en gevoelig zijn en dus minder kwetsbaar. Je mag dromen ervaren, maar het is beter ze nu werkelijk uit te voeren. Omdat Neptunus tijd nodig heeft om door een sterrenbeeld te reizen, zullen de effecten een tijd aanwezig zijn. Nuchterheid en realiteit zullen meer aan de orde zijn. Omdat Neptunus nog door de Vissen reist, zal niet iedereen even nuchter zijn. Vooral Water- en Luchttekens hebben erg veel moeite om emotioneel sterk te blijven. Aan hen wordt aangeraden zich te richten op muziek, dans en creativiteit. De energie zal er gezonder voorstaan en mensen zullen zich fijner voelen.

Maandag de 30ste zal om 10:32 de Volle Maan ontstaan. Bijzonder is de gedeeltelijke verduistering, omdat de Maan zich door de bijschaduw van de Aarde begeeft. Helaas zullen we die in Nederland niet zien. Deze energie kunnen we wel ervaren, mede omdat de Zon in de Boogschutter in oppositie staat met de Maan in de Tweeling. De Boogschutterzon stimuleert mensen open te staan voor het ontdekken van nieuwe meningen, waarbij religie of spiritualiteit aandacht krijgen. De Tweelingmaan zal trachten nieuwe mogelijkheden te geven op nieuwe contacten en om te communiceren. Dit contact tussen deze twee machten wordt gezien als één van de meest gevreesde verbindingen, omdat woorden en daden nu vlak bij elkaar liggen. We moeten voorzichtig zijn en nadenken voor we iets zeggen. De Perzische dichter Maulana stelde dat “Stilte de taal van God is, woorden die eruit voortkomen alleen menselijke vertalingen en misleidingen zijn. De Volle Maan heeft invloed op energie en dwingt te communiceren. Het probleem is dat we denken elkaar te begrijpen, maar dat dit uiteindelijk niet makkelijk is. Tracht niet teveel met mensen te communiceren en zoek meer je eigen vertier. De Volle Maan geeft een zeer langzame stofwisseling en dat betekent dat we rond deze periode op moeten letten dat onze weerstand verzwakt en dat we relatief gezien meer kans hebben om ziek te worden. We kunnen ons moe voelen en zelfs humeurig, omdat er een intense en negatieve energie aanwezig is. Veel mensen kunnen dan minder goed tegen stress en zullen als dit gebeurt minder goed handelen. Er wordt toch aangeraden om jezelf rustig te houden en je niet te laten gaan. Houd controle over opkomende boosheid en woede.

De hierboven genoemde energieën komen een groot deel van de week naar voren en zullen ons dus sterk beïnvloeden. De maand december begint met Jupiter en Saturnus die richting de Waterman reizen en later deze maand een conjunctie vormen. Dit is een zeldzame gebeurtenis die ruim 20 jaar geleden voor het laatst plaatsvond. Dit moment zal Saturnus zich van zijn slechtste kant laten zien en dit zorgt er voor dat mensen elkaar in vrijheid beperken. Relaties kunnen problemen ondervinden en we zullen er vanaf dinsdag dus sterk op moeten letten om emoties onder controle te houden en geen conflicten uit te lokken. Wat betreft de wereld is dit een dramatische energie en we moeten daarom alert zijn op situaties die uit de hand kunnen lopen. Het is niet duidelijk wat er gaat gebeuren, maar in Nederland kunnen er rond deze periode mensen zijn, die in opstand komen en voor erg veel onrust zorgen. In de wereld kan extremisme de kop verder opsteken en kunnen er groepen mensen zijn, die voor flink wat onrust zorgen. In principe zal dit de 1ste week van december zo blijven. Op de 1ste is er wel beschermende energie van Mercurius in de Boogschutter en deze zal juist een beschermende en optimistische energie bieden, mede omdat de Zon daar ook staat. De energie van de Boogschutter zal mensen bijstaan problemen aan te pakken en bescherming te bieden tegenover de kwade machten die over de aarde woeden. Dit teken geeft de mensheid voldoende vermogen om de kracht te hebben met tegenslagen aan de slag te kunnen. Mensen zullen daardoor minder snel in paniek raken als er grote problemen zijn. En dit kan wel eens nodig zijn, omdat er toch wel heel wat zou kunnen gebeuren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)