Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 13

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Op gebied van liefde en romantiek kan de week wel eens spetterend beginnen, waardoor je niet veel tijd voor andere dingen hebt. Je zult dus soms even moeten schipperen en je planning loslaten. Er zal veel flexibiliteit gevergd worden, maar dat heb je er graag voor over. Liefde en een warm hart naar en van andere mensen zal voor jou belangrijker zijn. Je zult meestal wel erg creatief zijn en zal de eerste dagen van de week zeker leuke dingen bedenken om jezelf en een partner te verwennen. Ben je single, dan zit je vol plannetjes om een nieuwe partner aan de haak te slaan en wellicht is er al iemand in je omgeving waar je een oogje op hebt. Woensdag en donderdag zijn geschikte dagen om er eens lekker op uit te trekken en leuke activiteiten te plannen. Met name theater, muziek, een lekker etentje of een bioscoopje kunnen je erg boeien en vooral als je dit met de liefde kunt combineren. Liefde zal er deze periode zeker zijn en een leuke activiteit kan het vuur van romantiek alleen maar aanwakkeren. In het weekend ben je wat relaxter en geaard en wil je het liefst lekker thuisblijven of bij vrienden op bezoek. Zowel singles als gebonden personen kunnen in het weekend denken aan iemand uit het verleden, waardoor je erg emotioneel kunt worden. Je doet er goed aan er met een vertrouwd persoon over te spreken, zodat je je emoties er uit kunt gooien. Het zal sowieso een weekend worden, waarbij emoties belangrijk zullen zijn en je kunt dan ook wel eens dagdromen over mooie en liefdevolle situaties.

Carrière en financiën
In het begin van de week zal je zoveel bezig zijn met bepaalde zaken uit je privéleven dat je moeite zult hebben om elke ochtend op je werk of studie te verschijnen. Je hebt zoveel liefde in je dat je je nauwelijks kunt concentreren op de werkzaamheden die je hebt. Je zult jezelf toch moeten motiveren en wellicht is het verstandig om het fijne liefdevolle gevoel dat je privé hebt ook naar je werk mee te nemen. Je zult merken dat deze liefde je er toe kan zetten om goede prestaties te behalen. Je zult dan fluitend naar je werk gaan en zeer succesvol zijn. Het zal je zeker lukken om dit te bewerkstellingen, omdat je ambities erg sterk zullen zijn. Je zult misschien wel strak moeten plannen, maar uiteindelijk zal je je privéleven tijd kunnen geven, maar ook zakelijk voldoende kunnen presteren. In de tweede helft van de week zal je veel tijd kwijt zijn aan allerlei zaken die er op je liggen te wachten. Je dient je echt te concentreren en ervoor te zorgen dat je oog hebt voor details. Doe je dit onvolledig dan kun je fouten maken en daar zal niemand blij van worden. Je zult zeer flexibel om dienen te gaan met dingen die er op je liggen te wachten. Je doet er goed aan bepaalde minder belangrijke taken weg te leggen, zodat je alle aandacht kunt geven aan taken die echt afgerond dienen te worden. Zorg dus dat je daar oog voor hebt en de juiste keuzes maakt. Heb je die mogelijkheid dan wordt zeker aangeraden om andere mensen hierbij te betrekken en werk te delegeren.

Gezondheid en karakter
Ondanks alle goede energieën die er vanaf de kosmos op je afkomen, is er ook een storende energie te bespeuren. Dit is het gevolg van Saturnus, die de positieve kosmische energie onder druk zet. Je kunt eigenlijk op alle gebieden in je leven geregeld tegenwerking ervaren, waarbij je alle zeilen bij zal moeten zetten om je in het leven staande te houden. Het betekent niet dat alles fout gaat, maar je dient, bij alles wat je doet, geconcentreerd te blijven. Zorg voor een duidelijke planning en breng orde in je leven. Geduld, verantwoording en duidelijkheid zullen zaken zijn, waar je je aan zal moeten houden. Lukt dit dan is er niets aan de hand. Lukt dit niet dan zal je wel eens conflicten en problemen tegen kunnen komen, ondanks dat andere energieën je positief beroeren. Ook de natuur kan flink storen, doordat er een bijzondere situatie is. De natuur is veel eerder de lente ingegaan, maar doordat het de afgelopen periode geregeld te koud was, heeft de natuur zich weer wat teruggetrokken. Ook wij zullen er invloed van ondervinden, waardoor we ons geregeld moe en futloos voelen. De Vis is namelijk een spiritueel teken dat direct in contact met de hogere wereld staat. Dit is geen fantasie voor de Vis, maar een sterke reële spiritualiteit. Het zal een week zijn, waarbij je op zoek bent naar die hogere wereld. Let op dat je je wel eens onzeker kunt voelen, doordat eenzaamheid ervaart. Je bent echter niet alleen, maar omringd door hogere wezens. Deze staan je zeker bij en als je daar aan denkt, zal je je minder alleen voelen. Je zult je eigen gevoeligheid onder controle dienen te houden en staat open voor de wereld en mensen om je heen. Je zult je gelukkig kunnen voelen en je vertrouwen zal toenemen. Deze week dien je in de gaten te houden of je wel voldoende ijzer in je eten gebruikt. Je kunt anders een minder sterke weerstand hebben, waardoor de kans op ontstekingen en problemen met de huid niet uit te sluiten zijn. Eet daarom ijzerhoudende producten, iets meer eiwitten en let er op dat je wel voldoende vet gebruikt, zoals margarine en plantaardige vetten.

Overzicht voor alle tekens
De Zon in Vissen brengt deze week sterke emoties, die we kunnen gebruiken om romantiek in ons leven te brengen. Zowel gebonden mensen als singles krijgen mogelijkheden door de zeer gunstige krachten die er op ons afkomen. Mars in Tweeling brengt passie en plezier en heeft een erg mooie invloed op mensen. Saturnus reist tot februari 2026 in Vissen en geeft daar samen met de Zon intense aantrekking naar de Aarde toe. Dit brengt weersomstandigheden van slag, waarbij we waarschuwen voor vernietigende krachten die de aarde teisteren. Rampen en natuurkrachten blijven dan ook zeker invloed op de aarde houden. Oorlogen en andere geweldsincidenten worden gewelddadiger, maar er is tegelijkertijd meer ruimte voor vredelievende activiteiten. Neptunus in Vissen heeft een verzachtende werking, waardoor we meer balans vinden door versterkte krachten, die intuïtie en empathie kunnen ondersteunen. Venus reist tot 11 april in de Stier en zorgt dat zintuigen versterkt worden en mensen bewuster kunnen leven. Mensen hebben deze gehele maand een versterkte kans op problemen. Je bent in staat meer bezig te zijn met aangaan van een warme band met geliefden. Ook is er sterke energie die gunstige werkt op sensualiteit, erotiek en romantiek. Venus blijft gezamenlijk met Jupiter bewegen en zorgt voor flink wat vuur. Mercurius geeft energie om problemen op te lossen, wat een reinigende werking kan hebben. Mercurius in de Ram maakt de geest actief en zorgt voor ideeën en plannen die vooruitgang brengen. Mars reist door de Kreeft en ook deze energie heeft een oplossend vermogen, waardoor we toch op een zeer goede wijze door de week komen. Pluto in Waterman geeft energie die transformerend werkt en sterke invloed blijft houden op mensen die de macht willen. De combinatie van Vissen- en Ramenergie, brengt de komende maanden wisselende emoties, waarbij spiritualiteit en mysterie versterking geven aan van emoties en mentale krachten. Mars zal tot 20 mei in de spirituele en sympathieke kreeft reizen. We moeten oppassen dat stress en zware emoties ons parten spelen.

Mercurius zal tot donderdag nostalgische energie losmaken, waardoor veel mensen over het verleden nadenken. Gevoelens zullen ons parten spelen en we zitten zowel mentaal als sociaal lekker in ons vel. We letten veel op elkaars gevoelens en dat zal meestal voor goede contacten zorgen. Deze week zullen carrière en privéleven door elkaar heenlopen, maar dat hoeft niet verkeerd uit te pakken. In principe is het deze week belangrijk minder met technologie bezig te zijn. Dagelijks zien we dat mensen meer geconcentreerd zijn op de telefoon dan op wat er om hen heen gebeurt. Verder worden kinderen vaak zoet gehouden door ze achter de televisie, spelcomputer of telefoon te zetten. Neem de moeite samen een spelletje te doen of trek er vaker op uit. De planetaire energie zal mensen er attent op gaan maken. Daardoor zullen we een hoger bewustzijn ervaren, waardoor we meer met elkaar en niet teveel met technologische middelen communiceren. Zondagochtend brengt Mercurius geweldige energie voor spirituele krachten. Mensen ervaren voorspellende dromen en kunnen zelfs krachtige hogere energieën waarnemen. Het is een prima periode voor meditatie, de natuur of om lekker te genieten van rust met geliefden. Maandag en dinsdag zal de Maan voor een wisselvallige energie zorgen en er wordt dan ook aangeraden niet teveel te plannen en veel te ontspannen. De kosmische kracht zorgt ervoor dat mensen ruimte voor vrijheid en avontuur nodig hebben. Ze willen liever wat actie in hun leven. Overigens zijn mensen, die voor hun carrière intensief met hun lichaam bezig zijn, gebaat bij de energie. Venus zal vanaf dinsdag ruimte voor romantiek bieden, maar ga niet teveel in fantasie leven. Mensen die nu al teveel in die fantasiewereld leven, kunnen hier veel last van hebben, maar ook mensen die normaal al nuchter zijn, kunnen de realiteit uit het oog verliezen. Fantasie en irrealiteit zijn niet verkeerd, maar wel als het je in carrière of andere plekken stoort. Vanaf woensdag is er veel plezier, omdat Venus en Uranus zich positief vermengen. De Maan plaatst deze tijd emoties en nuchterheid tegenover elkaar. Daardoor kunnen emoties van mensen flink geprikkeld worden. Voordeel zal wel zijn dat Mercurius frustraties kan verminderen, waardoor de maand uiteindelijk toch wel goed afgesloten kan worden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)