Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De krachtige energie van Mars kan wisselvallig werken. Fysiek ben je namelijk erg moe, waardoor je lichamelijk minder aankunt. Mentaal ben je sterker. Deze tegenstelling zorgt ervoor dat je wel eens moeite met jezelf hebt. Er komen bepaalde angsten uit het verleden in je op, waarbij je de neiging hebt om je partner of andere dierbare mensen negatief te bejegenen. Tracht jezelf te controleren en zoek dan ook wat meer rust op, zodat je emotioneel relaxter bent. Spiritueel zal je gaandeweg de week steeds sterker worden, waardoor je een warme, empathische uitstraling hebt. Mensen zullen het fijn vinden in je omgeving te zijn. Ben je gebonden, dan is het een goede week om lekker van elkaar te genieten en niet teveel afspraken met anderen te maken. Ben je single dan is het een goede week om vrienden en familie uit te nodigen. Je zult je daar fijn bij voelen en beter met je angsten en onzekerheid omgaan. Rond de 8ste ervaar je de spirituele energie van de Volle Maan, waardoor je empathisch bent voor gevoelens en gedachten van andere mensen. Dit kan mensen aantrekken, die zelf ook spiritueel zijn en het fijn vinden om hun energie met jou te delen. Je kunt hier emotioneel door groeien.

Carrière en financiën
Mensen, die zwaar lichamelijk werk doen, kunnen met name aan het begin van de week een dagje vrij nemen. Je wilt eigenlijk wel erg veel maar je voelt je fysiek zwakker dan gewoonlijk. Mocht je geen vrij kunnen nemen, dan kun je beter tussendoor wat vaker ontspannen en in de nacht langer slapen, ook al geniet de gemiddelde Vis graag van de serene rust van de nacht. Mocht je mogelijkheid hebben om even wat meer administratief werk te doen, dan is dat natuurlijk zeker aan te raden. Mensen die mentaal werk verrichten, kunnen veel gebruik maken van hun fantasie. Zij doen er deze week goed aan hier veel mee te doen. Je zult rond het midden van de week weer meer fysieke energie krijgen, mede omdat de Maan steeds meer invloed op je uitoefent. Hierdoor heb je goed door wat er bij andere mensen speelt en kun je op een zeer sociale manier met ze omgaan. Aan het eind van de week zal je dan ook weer een stuk fitter zijn, waardoor je eventueel achterstallig werk in kunt halen. Je fantasieën kunnen wel eens voor goede ontwikkelingen zorgen, waarbij nieuwe mogelijkheden op je pad komen. Deze kunnen wel eens voor meer financiële armslag zorgen. Het is ook een prima week om jezelf op financieel gebied te verbeteren en kan de energie gebruiken om jezelf intellectueel te ontwikkelen.

Emotioneel en fysiek welzijn in de week van de Volle Maan
Met Venus in de Boogschutter, die de 4de en 5de een vierkant vormt met Neptunus in de Vissen, kan het een week zijn om medeleven te voelen, maar ook grenzen te bewaken, omdat er mensen zijn, die misbruik van goedheid maken. Dit kan stress brengen, die mentale en fysieke problemen kan geven. De Maan staat in de Stier en hierdoor is er meer kracht om stabiel in het leven te staan. De energie van Venus en Neptunus brengt wel illusies met zich mee, die kan zorgen dat we teveel in een droomwereld leven. Zorg dat je blijft communiceren en in de romantiek realiteit voor ogen blijft houden. Maandag is er een bijzondere verbinding tussen de Maan en Uranus in de Stier. Er wordt aangeraden je hart te openen en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Het is een prima periode om je emoties te ordenen en de verandering, die ingezet is, te aanvaarden. Het zal je blij stemmen en geluk brengen om warmte en liefde in je hart te laten. Het vierkant, dat Mercurius in Boogschutter en Jupiter in Vissen de 6de en 7de brengen, geeft optimistische energie, die zorgt dat veel mensen in staat zijn controle over emoties te houden en realistisch te blijven. Woensdag op donderdag zal de Volle Maan om 05:09 in de Tweeling staan. Deze energie maakt mensen nieuwsgierig en zal intellectuele energie losmaken, waardoor er verlangens zijn om te handelen. Hierbij is er een sterke verbinding met de strijder Mars, die retrograde beweegt en in uitlijning met de Maan staat. Mars is vol actie en ambitie en in combinatie met de Maan impulsief. We moeten fysiek oppassen, omdat er gevaar aankleeft. Wees voorzichtig in het verkeer en vooral als je moe bent. Ook moet je opletten bij gebruik van gereedschappen en scherpe voorwerpen. De Maan in Tweeling zal een kracht brengen om energie van de Zon te versterken, waardoor we een diepere filosofische lading ervaren. Kunnen we impulsiviteit van Mars en ideeën en nieuwsgierigheid van de Tweeling in balans brengen, dan geeft dit emotionele ontspanning. Er wordt aangeraden om de 7de t/m de 9de tijd aan familie en vrienden te besteden en de romantiek in het leven toe te laten. Je kunt dan namelijk minder impulsief zijn, omdat je de rust vindt die mensen jou geven. Let op dat er tijdens deze stand van de Maan een oppositie is van de Zon in Boogschutter en Mars in Tweelingen. Er kan frustrerende energie zijn, die sommige mensen kunnen uiten door ongezond gedrag te vertonen. Het zal belangrijk zijn alcohol, drugs en andere ongezonde producten te mijden, omdat dit er niet voor zal zorgen dat jij je gelukkiger gaat voelen. Energie van Venus kan rust brengen, waardoor je uiteindelijk de week rustig en gelukkig af kunt sluiten. Het weekend zal de Maan in Kreeft aantrekkelijke energie brengen, waardoor we veel geluk ervaren, mede door een sextiel met Uranus in de Stier. Er wordt nu aangeraden te genieten van muziek, kunst en creatieve activiteiten, die emotionele ontspanning geven.

Door energie van Mars, die vooral mentaal krachtig is en de energie van de dromerige Neptunus kan de Vis geregeld lekker wegdromen. Je hebt hierdoor soms de neiging om van de werkelijkheid weg te dromen. Met name het begin van de week is dit een prettige eigenschap, die veel ontspanning kan geven. Toch doe je er verstandig aan niet helemaal in een droomwereld weg te duiken. De wereld is soms anders dan jij je voorstelt en dan kan je in de problemen komen als je teleurstelling ervaart als iets heel anders uitpakt. Deze week zal je merken dat je van alles wilt en kom je er geregeld achter dat dit niet altijd haalbaar is. Doordat je fysiek zwak bent, leg je automatisch meer nadruk op het mentale vlak. Aangezien je nog wel eens last van onzekerheid en angsten uit het verleden hebt, kun je stress ervaren. Deze stress kan er voor zorgen dat je lymfestelsel kwetsbaar is, waardoor je immuunsysteem een lage werking heeft. Hierdoor kun je last krijgen van zaken als allergie of griep. In stressvolle momenten kunnen er tevens infecties optreden, die jou danig parten kunnen spelen. Het belangrijkste is dan ook om voldoende rust te nemen en op tijd naar bed te gaan. Droom binnen deze rustmomenten, maar bedenk goed dat de harde buitenwereld ook wacht en dat je deze twee niet door elkaar moet halen. Blijf dus reëel en gebruik je dromen vooral om op spiritueel gebied te groeien. De energie van de Maan kan hierbij helpen, waardoor je fantasieën en dromen reëler worden en dan wel haalbaar lijken te zijn, als je er maar op een relaxte manier mee omgaat. Let op dat de Volle Maan niet alleen positieve energie biedt. Je kunt wat onrust voelen en dan vooral op het gebied van familie of andere dierbaren. Wanneer je echter goed met deze energie omgaat, zal je merken dat je steeds blijer wordt.

Overzicht voor alle tekens
Mars staat over het algemeen garant voor ambitie en succes, waardoor we een sterk gevoel ervaren om nieuwe kennis en vaardigheden aan te leren. Het is een week om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ons te verrijken of te ontwikkelen. Mars zorgt voor communicatie en delen van zakelijke emoties en meningen. Het kan op zakelijk gebied een periode worden, waarin er veel kansen ontstaan, omdat we er actiever naar op zoek zijn. We moeten opletten dat we het weekend van de 3de niet teveel richten op het kopen van dure cadeaus. Het zal veel belangrijker zijn om elkaar liefde, vriendschap en warmte te geven. Verder is het een prima week om de medemens te ondersteunen. Kijk eens om je heen of je, in plaats van het kopen van dure cadeaus, wat kunt geven aan mensen, die het werkelijk nodig hebben. Venus en Mercurius staan in de avontuurlijke en intelligente Boogschutter, maar beide planeten reizen naar de nuchtere en zakelijke Steenbok. Mercurius zal dinsdag naar dit teken reizen en tot 12 februari er blijven. Dit brengt fijne en sympathieke gevoelens. Er zal onder mensen meer respect komen en we zullen ons soms onzeker voelen als we denken dat iemand ons niet waardeert. Mensen kunnen soms wat stiller zijn en vooral als ze onzeker worden. Toch is er ook energie om relaties gezond te houden en humor te behouden. Bijzonder is dat de energie van de Boogschutter wel zeer actief blijft en intense en spannende energieën blijft geven. De liefde zal opbloeien; voor elkaar, onszelf en voor romantiek. Wat betreft erotiek zullen mensen aan het eind van de week voelen dat ze er veel behoefte aan hebben.

Singles kunnen naarstig op zoek gaan en gebonden mensen zullen van alles bedenken om hun relatie leuk te houden. Venus zal zaterdag naar de Steenbok reizen. Tot die tijd zullen persoonlijke vrijheid en aantrekking tot onderwijs en carrière belangrijk zijn. Venus zal tot begin januari in dit teken staan. Er zijn toch veel mensen, die hierdoor hun emoties niet kunnen tonen in contact met collega’s, vrienden en familie. Je kunt wat afstandelijk zijn en je terugtrekken. Er zijn nu aanwijzingen dat veel mensen de keuze op een nieuwe partner zullen baseren op status. Liefde en maatschappelijke status zijn dan ook meer met elkaar verbonden. De Zon zal tot de 21ste in de Boogschutter verblijven en deze energie geeft rust, waardoor de maatschappij wat meer gebaseerd is op mensen, die normen en waarden uit gaan dragen. We hebben gezien hoe het gedrag van sommige mensen kan zijn, maar we zien deze periode dat meer mensen gaan inzien dat er wat moet veranderen. Er kan meer vraag naar discipline zijn, maar er kan een sterke roep naar verandering van autoriteiten. Er zijn sterke gevoelens om beslissingen te nemen, die de maatschappij veranderen. Bijzonder hierbij is dat Neptunus, die tot in 2025 in de Vissen verblijft, een grote mentale kracht aan mensen geeft. Deze zal kalmte en geduld brengen. Mars, die tot 12 januari in de Tweeling verblijft, brengt passie en impulsieve emoties naar voren. Er kunnen mensen zijn, die andere normen en waarden nastreven. Dit kan dan zeker voor onrust zorgen, omdat een kleine groep het voor een grotere groep kan verpesten. Laten we dan ook verstandig blijven en zorgen dat we in de gaten houden dat de meeste mensen het goed bedoelen, welke cultuur het dan ook is.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)