Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 16

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor de Vissen is het belangrijk om regelmatig te ontspannen en voldoende slaap te krijgen, maar op zondagochtend genieten ze juist van vroeg opstaan en de dag omarmen. Gebonden Vissen kunnen een sensuele energie ervaren die hun partner naar hen toe trekt en dat kan wel eens verrassende zaken gaan brengen. Dit kan tot en met dinsdag veel mooie momenten opleveren. Het is essentieel om niet te veel kritiek op de partner te hebben, maar juist naar goede kanten te kijken om warmte en saamhorigheid te bevorderen. Woensdag biedt een uitstekende kans om leuke activiteiten met vrienden en partner te ondernemen. Dus als die kans zich voordoet, is het raadzaam er samen op uit te trekken. Donderdag en vrijdag brengen prima energie voor romantiek, waarbij het belangrijk is om beslissingen pas te nemen nadat er samen over gesproken is en beide partners het ermee eens zijn. Vrijdag en zaterdag is wellicht wat wantrouwen aanwezig, dus het is belangrijk om dit niet te overdrijven en geen dingen te verzinnen die er niet zijn. Zaterdag brengt echter een mysterieuze energie met zich mee, waardoor het instinct versterkt wordt. Het is raadzaam om naar je gevoel te luisteren, wat de romantiek ten goede zal komen. Het plannen van leuke activiteiten in het weekend zal de partner zeer gunstig stemmen.
Voor singles kan er aan het begin van de week energietekort zijn. Er kan op zondag wat vermoeidheid optreden, maar het is belangrijk om voldoende te ontspannen. Dit kan je doen door naar buiten te gaan en de natuur op te zoeken, in plaats van in bed te blijven. Tot en met dinsdag straal je warmte uit en zijn er kansen om mensen te ontmoeten die tot je aangetrokken worden, hoewel het geen periode is om een vaste relatie te krijgen. Woensdag staat in het teken van reflectie over het verleden en de toekomst, vooral over hoe meer romantiek in het leven gebracht kan worden. Op donderdag en vrijdag kan de behoefte ontstaan om jezelf te verwennen met mooie kleding en een nieuwe look. Het is dan ook een leuke periode omdat je nu mensen aantrekt die openstaan voor een vaste relatie. Met name zaterdag kan verrassend zijn, waardoor het aan te raden is om leuke activiteiten te plannen en nieuwe mensen te ontmoeten vanwege de kansen op een nieuwe relatie.

Carrière en financiën
Je bent deze week nog sterk gericht op financiën, in- en verkopen en intellectuele zaken. Je bent erg sympathiek en kunt daardoor ook prima samenwerken. Met name wat je op zondag of maandag doet, kan veel opleveren. Er zijn zelfs aanwijzingen dat je zowel in je carrière als qua financiën flink kunt ontwikkelen. Er kan deze dagen zelfs een grote kans zijn om een bepaalde verandering in je leven te implementeren. Deze kan je in de toekomst veel opleveren. Let op dat er tot half mei een misleidende energie is, waardoor je extra veel kans hebt op risicovolle en gevaarlijke situaties. Zijn er conflicten ga hier dan diplomatiek en kalm mee om en gooi vooral geen olie op het vuur. Let ook op gevaarlijke plekken en sluit je huis of kantoor goed af. Dinsdag is een prima periode om samen te werken of nieuwe zakelijke contacten te leggen. Ook kunnen er op financieel gebied goede mogelijkheden zijn. Voor zakelijke reizen en educatie is het ook een prima periode. Dinsdag en woensdag is een periode om te onderzoeken, te investeren of belangrijke aankopen te doen. Je doet er echter goed aan vooral niet teveel te handelen, maar alleen plannen te maken. Je inspanningen hebben weinig slagingskans als je er nu al mee wilt starten. Vanaf donderdag zal er minder negatieve energie zijn en kun je handelen. Er zijn goede vooruitzichten en je kunt je openstellen voor collega’s en andere mensen die jou willen ondersteunen. Zaterdag is een prima dag voor grote aankopen of andere belangrijke investeringen. Ook kun je prima communiceren, waardoor je prima kunt samenwerken.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan neemt een prominente rol in en dat is gevolg van de Nieuwe Maan en de Zonsverduistering van vorige week welke nu nog steeds zal doorwerken. In het begin van deze nieuwe week zal de Maan in Kreeft gevoeliger zijn dan normaal. De huidige energie is gericht op familie en thuis en daar voel jij je het meest op je gemak. Je kunt bijdragen aan het creëren van een aangename sfeer die een positieve invloed heeft op andere familieleden. De Kreeft heerst over slokdarm, maag en lever. Er zijn wat meer kansen op spijsverteringsproblemen, gas in de maag en hoesten. Ook is er meer kans op problemen met het gebit. Vanaf dinsdag komt er energie van de Maan in Leeuw. We hebben veel zelfvertrouwen en als energie goed gebruikt wordt, zullen emoties in balans zijn. Zo niet, dan is er kans op egoïsme, conflicten en andere problemen. De Leeuw heeft invloed op hart en bloedvaten, waardoor we extra voorzichtig moeten zijn met producten als zout en suiker. Er kunnen anders problemen ontstaan. Het is een goede periode om iets aan je voedingspatronen te veranderen. Ook wordt er melding gemaakt van vermoeide benen en een kwetsbare rug. Tracht stress te mijden en besteed minder tijd aan tablets en telefoons, omdat de ogen kwetsbaar zijn. Vanaf donderdag beweegt de Maan in Maagd en willen we het liefst alles goed doen. Dit is goed, maar overdrijf niet. Je kunt beter niet teveel vet eten en moet opletten met alcohol en drugs. De lever en milt kunnen namelijk kwetsbaar zijn, evenals de maag en blindedarm. Mensen moeten er rekening mee houden dat hun voeten moe blijven. De laatste periode zal de Maan in Weegschaal bewegen. In deze tijd is de stofwisseling van veel mensen traag. Let op dat we last van een slecht humeur kunnen hebben, waardoor ruzies en geweld aan het eind van de week ontstaan. Deze periode kun je beter meer water drinken, omdat de Weegschaal invloed op de nieren heeft. Ook de huid kan kwetsbaar zijn. Zorg dat je geregeld naar het toilet gaat. Eet verder geen zwaar verteerbaar voedsel en kook groente gaar. Rauwkost is namelijk ook minder geschikt.

Overzicht van de week voor alle tekens
De retrograde Pluto geeft een geweldige kans om diep in onszelf te kijken en eigen groei te omarmen. Dit is een tijd van krachtige zelfreflectie en zelftransformatie, waarin we de kans krijgen gewoonten en gedragingen te veranderen naar iets wat beter past bij wie we werkelijk willen zijn. Sta open voor deze positieve veranderingen en omarm ze met enthousiasme, want ze zullen ons helpen om te groeien en te ontwikkelen naar onze beste talenten. Venus reist door Ram en brengt vertrouwen, vastberadenheid en passie met zich mee. We voelen ons krachtig en klaar om dromen na te jagen. We kunnen obstakels die op ons pad komen, overwinnen. Laat je inspireren door deze energie en ga vol zelfvertrouwen het leven tegemoet. Ondanks eventuele uitdagingen die Mars in de Ram met zich meebrengt, dienen we te vertrouwen op innerlijke kracht die we hebben om elk obstakel te overwinnen. Raak niet ontmoedigd door tegenslagen, maar zie ze als kansen om er sterker en veerkrachtiger uit te komen. De retrograde Mercurius, brengt, samen met de conjunctie van Mars en Saturnus, discipline en focus in ons denken. Dit is een uitstekende tijd om onze doelen en ambities te heroverwegen en stappen te zetten om ze te verwezenlijken. Laat je niet afschrikken door eventuele haperingen of frustraties, maar blijf gefocust op het bereiken van je doelen. Hoewel de energie soms wat onstabiel kan aanvoelen en we vatbaarder zijn voor impulsen en ongeduld, moeten we steeds bedenken dat we altijd controle hebben over onze reacties. Blijf rustig en gefocust, en laat je niet meeslepen door emotionele turbulentie. Deze week zal ons uitdagen geduldig te zijn. Concentreer je dus op het vinden van innerlijke rust, zelfs als er een externe chaos is. Raak niet ontmoedigd en blijf vooral positief tegen mensen waar je van houdt. We kunnen wel eens de neiging hebben om het op anderen af te reageren. Vermijd dit, omdat je anders wel eens problemen krijgt, die je uiteindelijk niet veel goeds brengen. Op zaterdag zullen Jupiter en Uranus zich verenigen in de Stier, wat een krachtige golf van expansie en verandering meebrengt. Dit is een moment van grote mogelijkheden en kansen, waarin we worden aangemoedigd om buiten onze comfortzone te treden en dromen vastberaden na te jagen. Laat je inspireren door energie van Jupiter en Uranus en wees niet bang om risico's te nemen en nieuwe wegen in te slaan. Geloof in jezelf en in je capaciteiten, want je hebt alles in huis om je dromen waar te maken. Dus omarm deze tijd van groei en verandering en wees niet bang om te streven naar het van jezelf. Je bent krachtig en in staat alles te bereiken wat je maar wilt. Geloof in jezelf en laat je dromen werkelijkheid worden!

 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)