Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Omdat Mercurius een retrograde beweging maakt en goede energie deelt met Saturnus zal je lekker in je vel zitten en ben je zeer emotioneel, maar over het algemeen wel zeer positief. Gebonden mensen zijn over het algemeen sympathiek en kunnen zich prima concentreren op het oplossen van dingen die de relatie onder druk kunnen zetten. Zondag t/m dinsdag zal je serieus zijn en ben je gericht op zaken die aandacht verdienen. Let op dat je soms ook wel op een minder positieve wijze emotioneel kunt zijn en dan ben je ook wel eens erg zwaarmoedig. Reageert je partner dan net op een verkeerde manier, dan kun je daar gepassioneerd en negatief op reageren. Tracht emoties te controleren en los dingen op een nuchtere manier op, zelfs als je de passie voelt stromen. Singles kunnen zondag erg lui zijn en je wilt dan ook het liefst niet al teveel doen. Je ervaart aan het begin van de week energie om zaken op te lossen en kunt je openstellen voor de toenadering van anderen. Omdat Mercurius in de sympathieke Weegschaal beweegt en Saturnus hier een schepje bovenop doet, kun je jezelf ook flink verwennen en wil je leuke dingen doen. Je communiceert geregeld over liefde, maar ook over serieuze zaken. Het zal dus een week worden, waarin er zelfs veel erotische dromen en fantasieën kunnen zijn, maar waarin je toch na blijft denken. Door de liefdevolle energie vanuit bepaalde planeten zal je in staat zijn, met een warme en aantrekkelijke uitstraling mensen aan te trekken. Woensdag en donderdag kunnen gebonden mensen een zeer liefdevolle energie ervaren. Daardoor ben je erg knuffelig en zelfs erotisch gestemd en daar zal je partner zeker geen problemen mee hebben. Singles moeten woensdag en donderdag op letten dat er mensen zijn, die er over jouw grenzen kunnen gaan. Dit kan jou dan verwarren en dat straal je dan ook weer uit. Praat er met vrienden over of zet emoties op een rijtje door ze eens op te schrijven. Vanaf vrijdag kan de Maan jou spiritueel maken, waardoor je zeer sensitief bent en ook een sterke intuïtie hebt. Je weet heel goed wat je partner en andere mensen nodig hebben om zich fijn te voelen. Je kunt ook nieuwe activiteiten met je partner ontplooien, waarbij spanning en avontuur zeker niet ontbreken. Singles kunnen als gevolg van de energie van de Maan in balans zijn. Daardoor trek je mensen aan, die zeker bij je kunnen passen. Wellicht zit daar iemand van je dromen bij.

Carrière en financiën
Door een negatieve energie van de retrograde bewegende Mercurius kun je aan het begin van de week pessimistisch zijn over dingen waar je mee bezig bent. Je hebt het gevoel dat je even stilstaat en kunt daar wel eens gefrustreerd door raken. Toch zal je gaandeweg de week positievere energieën voelen, waardoor je je wat meer op positievere zaken in het leven gaat richten. Je ambities komen weer meer naar voren en enthousiasme neemt toe, waardoor je je doelen weer na gaat streven en zult merken dat het leven eigenlijk heel mooi is. Let op dat je op het gebied van zaken en financiële aangelegenheden wel zuiver blijft. Vooral aan het eind van de week zullen onzuivere zaken kunnen leiden tot negatieve resultaten, terwijl zuivere zaken juist zullen leiden tot zeer goede resultaten en ontwikkelingen. Er kan iemand zijn die negatief over je denkt, maar daar hoef je je niet veel van aan te trekken. Het wordt dus een week om je positief op te stellen, geduld te houden en impulsieve besluiten en handelingen zoveel mogelijk te vermijden. Lukt dit, dan kan je een prima week meemaken met vele mogelijkheden. 

Mentale en fysieke gesteldheid
Er komt wisselvallige energie vanaf Uranus en Mercurius, terwijl Mars veel meer positieve energieën op je af kan sturen. Met name aan het begin van de week voel je je hierdoor wat vermoeider en kun je niet helemaal lekker in je vel zitten. Je voelt je onzeker en dit heeft zijn weerwerking op jouw fysieke gesteldheid. Er kunnen wat kwaaltjes optreden zoals spierpijn en hoofdpijn, waardoor je ook niet altijd even goed kunt slapen. Je doet er in dit geval wel goed aan om soms een pijnstiller te gebruiken, zodat je goed in kunt slapen. Je kunt anders in een vicieuze cirkel terechtkomen, waardoor je vermoeider kunt zijn. Daarbij kun je pessimistisch en onzeker worden, waardoor je nog minder lekker in je vel zit. Toch zal je merken dat je hier gaandeweg de week beter mee om kunt gaan. Je gaat beter slapen en je vermoeidheid wordt een stuk minder. Hierdoor kun je je weer meer richten op werk en ben je sociaal sterker. Je hebt behoefte om te sporten en trekt er geregeld op uit. Tracht te zorgen dat je dit niet gaat overdrijven en tijd inruimt om lekker op de bank te hangen of passieve hobby’s te beoefenen. Je voelt je een stuk fitter, maar kunt wel eens kwetsbaar zijn, waardoor je, als je te actief wordt, terug kunt vallen. Je kunt je deze week zorgen maken over de fysieke of mentale gezondheid van je partner, een goede vriend of een familielid. Mocht je hier tekenen van krijgen, dan doe je er goed aan eens te informeren wat er aan de hand is. Je zou hier wel eens een heel belangrijke rol in kunnen spelen.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius gaat retrograde in de Weegschaal bewegen. De energie laat ons nadenken over het verleden en zal ertoe dwingen te evalueren wat we anders kunnen doen. Het is ook een erg goede energie om te communiceren met diverse relaties die we hebben. De retrograde Mercurius brengt een cyclus teweeg om ons bewust te worden van vooroordelen die we onbewust meedragen. Dit kan ertoe leiden dat er toch het een en ander kan veranderen in contact met mensen, waar we goed of misschien minder mee omgaan. We gaan het Weegschaal seizoen in met de retrograde Mercurius en passionele Mars, die hier doorheen bewegen. Deze zullen ons beiden tot beter bewustzijn brengen van onszelf, maar ook van de behoeften en verlangens van anderen. Er ligt een sterke nadruk op intellect, ratio en communicatie en er zal een week aankomen van harmonie en vele mooie contacten. De retrograde beweging kan ervoor zorgen dat we sterke beslissingen nemen om het verleden los te laten. We kunnen bepaalde trauma’s, stress en andere ongemakken achter ons laten. Mercurius zal de cyclus van zondag op maandag starten en dit samen doen met de Maan, die deze periode door de Tweeling reist. Beiden kunnen zorgen voor sterke communicatieve energie. Het wordt een periode van ideeën en plannen die we kunnen maken. We moeten opletten dat we niet overdrijven en dan dingen gaan doen, die helemaal niet mogelijk zijn. Het kan gebeuren dat er mensen om je heen zijn die over grenzen gaan. We dienen t/m dinsdag op te passen met sluimerende problemen, die moeilijk op te lossen zijn. Wees voorzichtig in woorden en daden, dan zal het allemaal meevallen. Woensdag is zeer spannend als de romantische Venus met de fantasievolle Neptunus in contact komt. Dit kan spirituele, maar dromerige energie brengen. Dit kan spannend zijn, omdat we dan romantische energieën kunnen ervaren en veel fantasiebeelden hebben.

In liefdesrelaties kunnen we dingen doen, die we misschien normaal niet snel zouden doen, waardoor er buiten de comfortzone gestapt kan worden. Singles kunnen ook flink wat spanning opzoeken en ook zij zullen dingen doen, die zij niet dagelijks doen. Omdat de energieke Zon in harmonie is met de zeer nuchtere Saturnus kan er echter een energie zijn, die juist het rationele losmaakt. We kunnen zweven tussen fantasie en spanning van Venus en Neptunus en de geaardheid van de Zon en Saturnus. Vooral standvastige mensen kunnen de speelse en spannende kant kiezen of juist de nuchtere kant. Niet een ieder kan hier evengoed mee omgaan. Vooral onzekere mensen of mensen die negatief in het leven staan, kunnen in de war raken en dingen doen, die voor problemen zorgen. Donderdag zullen we het grootste deel van de dag met kleine uitdagingen te maken krijgen. Beter zijn we nu afwachtend en niet te serieus bij dingen die gebeuren. Houd vooral je emoties onder controle als er iets gebeurt wat je niet prettig vindt. Vrijdag kunnen we energie ervaren van de vijf buitenplaneten die retrograde bewegen. Dit geeft dan ook een sterke energie naar het verleden, waardoor we het weekend dingen doen en voelen die we vroeger ook gedaan of gevoeld hebben. Deze gedachten zullen overuren maken, maar kunnen vruchtvol zijn, waardoor het een periode van herstel en onderhoud wordt, bij dingen die we nu wel goed doen. Mensen zullen vooral bezig zijn met de vraag waarom iets gebeurt en hoe je ervoor kunt zorgen dat alles vlot verloopt. Het is een prima periode om nieuwe vaardigheden of kennis op te doen.  Merk je aan jezelf dat je (soms) niet verantwoord leeft, dan is het belangrijk stabiel en geduldig te zijn en te zorgen dat je het leven waardeert zoals het komt en mensen accepteert zoals ze zijn. Het wordt geen makkelijke week, door alle intense energieën, maar met een beetje geduld en het intomen van emoties kunnen we over het algemeen wel de juiste dingen doen en alsnog veel geluk ervaren

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)