Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 10

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Tot het eind van de week reizen er maar liefst vier hemellichamen op een voor jou gunstige wijze door de kosmos. De Zon, Mars, Venus en Mercurius zullen je enorm veel energie geven, waardoor je met name in de liefde zeer goed voor de dag komt. Je voelt veel liefde en kunt deze ook goed uiten. Er kan wel een probleem ontstaan als je partner hier niet goed op reageert. Je kunt dan onzeker en kwetsbaar worden en bent dan opeens minder in staat om jezelf positief te laten zien. Daardoor kan jij je in een relatie niet goed geven. Singles kunnen afstandelijk zijn, waardoor ze eerder mensen wegduwen, dan dat ze aantrekkelijk zijn. Probeer hier nuchter mee om te gaan en laat je niet teveel door je emoties leiden. Gelukkig zal Mercurius je hierbij steunen en ervoor zorgen dat je veel inspiratie hebt om met creatieve ideeën te komen. Hierdoor kun je je partner stimuleren om mee te gaan in jouw passionele emoties. Singles kunnen, door hun heftige fantasieën, wel eens de aandacht wekken van mensen van het andere geslacht. Geniet daar maar eens van en denk niet teveel na. Vooral vanaf woensdag zal er dan zowel voor gebonden mensen als voor singles een positieve energie zijn wat betreft de romantiek.

Carrière en financiën
Deze week zijn er veel kansen, waarbij het zeer belangrijk is, dat je goed nadenkt over dat wat je zou willen bereiken. Het heeft geen zin om doelen te willen bereiken die niet haalbaar zijn. Soms heb je wel eens de neiging om teveel fantasie te hebben en dan kan je de realiteit uit het oog verliezen. Aan het begin van de week zorgen de Zon en Venus ervoor dat je veel ideeën krijgt. Daarnaast zorgt de communicatief sterke Mercurius ervoor dat je deze ook uit wilt dragen. Mercurius vormt een positieve baan voor de Vis, waardoor je niet alleen communicatief erg sterk bent, maar ook sociaal heel goed weet wat je moet doen om te slagen. Daarnaast geeft Mercurius ook een sterke boost aan je intellect. Toch moet je wel opletten welke informatie je aan anderen geeft en vooral hoe je die geeft. Je weet jezelf goed uit te drukken, maar moet er wel op letten dat energie van de Zon je soms wat eigenzinnig maakt. Hierdoor kijk je niet altijd naar de ideeën en meningen van anderen. Je wilt dan teveel je eigen richting nastreven en dat kan wel eens kwaad bloed bij die mensen zetten. Wees geduldig en blijf goed kijken naar de ideeën die anderen aandragen. Daar zullen ook heel goede plannen bij zitten.

Mentale en fysieke gesteldheid
De kracht van de Nieuwe Maan zal zaterdag om 11:23 op zijn sterkst zijn, maar eigenlijk zullen we de hele week de energie voelen, mede omdat er gunstige planetaire standen zijn. De Nieuwe Maan zelf zorgt voor overgang van moeheid naar nieuwe en verkwikkende energie, die de lentegevoelens inluidt. Mensen krijgen de hele week nieuwe gedachten en fijne gevoelens. Omdat de Nieuwe Maan in Vissen beweegt, zal er spirituele energie zijn, die we kunnen gebruiken van de Volle Maan van vorige maand naar de Volle Maan deze maand. Ook zal er gastvrije energie zijn, waardoor veel mensen ook erg open naar elkaar zijn. Het wordt een week van fantasie en versterkt onderbewustzijn. Intuïtie zal zeer intens zijn en we kunnen een sterke behoefte voelen om onszelf flink te verwennen. Er komt een kosmische energie, die kan zorgen voor genezing en verlichting van pijnen en mentale problemen. Er wordt dan ook aangeraden deze week te gebruiken voor het oplossen van dingen waar je al een tijd mee loopt. De energie is gunstig en niet alleen zakelijk, sociaal of in de liefde, maar dus ook qua gezondheid. Binnen bepaalde stromingen van de astrologie wordt er zelfs vermeldt dat we krachtige spirituele genezende energie krijgen, die tot september doorgaat als de Volle Maan dan in de Vissen staat.

Vissen vangen veel emoties bij andere mensen op. Verder laten ze het wel eens na om voldoende te bewegen. Zelfs een half uur per dag kan nog wel eens teveel voor ze zijn. Niet omdat Vissen lui zijn, maar er zijn andere dingen die ze interessanter vinden. Het is dan ook niet vreemd dat met name hun zenuwstelsel, longen en bloedsysteem kwetsbaar zijn. Van daaruit kunnen diverse ziekten ontstaan. De Vis is een waterteken en een teveel aan het element water kan zorgen voor een trage spijsvertering en stofwisseling. Hierdoor heb je kans dat je organen te weinig doorgespoeld worden. Problemen met het gewicht, maar ook gezwellen en tumoren kunnen dan ontstaan. Verminder in dit geval de vochtinname en ga meer bewegen. Neem lichte, warme en droge voedingsmiddelen. Vissen met een laag element water hebben moeite om de gifstoffen uit hun lichaam te laten spoelen. Ze kunnen zowel letterlijk als figuurlijk uitdrogen. Neem in dit geval geregeld een bad en drink veel water. Qua voedingsmiddelen kun je het best vochtige, wat zwaardere voedingsstoffen nemen.

Overzicht voor alle tekens (positieve energie zorgt voor meer hoop op een gunstige toekomst )
De positieve en avontuurlijke Jupiter zal deze week goede energie bieden om veel te bereiken. In de eigenzinnige Waterman is er vriendelijke en empathische energie. Deze zorgt voor prettige energie, waardoor er meer rust zal zijn, dan in januari en februari. Er zal een sterke energie komen, waardoor mensen aan de ene kant energie voelen om er op uit te trekken, maar toch kracht ervaren om geduld te houden. Er wordt dan ook aangeraden om je meer te richten op familie en vrienden en minder bezig te zijn met beperkingen die gelden. Er is positieve energie te bespeuren, die binnen enige tijd zorgt dat we met rust te maken krijgen. Net als vorige week zal er positieve energie zijn, die voor bescherming en harmonie zorgt. Zowel fysiek als mentaal zullen veel mensen lekker in hun vel zitten. Saturnus zal dit versterken, waardoor er meer dan eerder dit jaar hoop aan de horizon gloort. Er wordt aangeraden ideeën en plannen, die je vorige periode had, meer vorm te geven, maar ze nog wel vast te houden. Aarzel echter niet als er zich mogelijkheden voordoen en grijp de kansen. Het blijft belangrijk dat je alles zorgvuldig overweegt en niet zomaar aan de gang gaat. Houd er rekening mee dat het een week van uitdagingen is, maar ook van bescheidenheid en verantwoordelijkheid. Er zijn mensen die negatief gedrag vertonen, maar de energie zal dit meer aanpakken, zodat er toch wel veel mensen zien dat hun denkbeelden niet kloppen. Tijd om te veranderen en een nieuwe richting aan je leven te geven.

Voor zondag en maandag wordt aangeraden iets actiefs te doen en een constructieve draai aan je leven te geven. Dit komt vooral door de pragmatische Maan in de Steenbok. Deze geeft een bepaalde drang om te presteren. Het is een weekend, waarin mensen minder met sociale contacten bezig zijn, maar met zakelijkheden of bepaalde klusjes die er in huis moeten gebeuren. Een prima periode om lekker thuis te blijven en van huiselijkheid te genieten. Dit kan je maandag en dinsdag meenemen, waardoor er veel mogelijkheden zijn om te ontplooien. Ook kunnen er positieve berichten komen voor mensen die door beperkingen veel geleden hebben. Woensdag staat de Zon op één lijn met Neptunus in Vissen en dit is mooie energie voor meditatie, ontwikkelen van intuïtie en sociale contacten. Vanaf deze dag zal er een verandering zijn en kunnen mensen meer ruimte krijgen om sociaal en in de liefde actief te zijn. Ook is het een prima tijd om mentaal te ontwikkelen. Mensen kunnen een betere kijk op zichzelf hebben en dit kan kansen geven om op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Donderdag en vrijdag wordt gevolgd door de Maan die dan in de Vissen staat. Ook deze energie is goed voor sociale contacten, romantiek en andere fijne energieën om problemen, teleurstellingen en andere negatieve dingen achter ons te laten. We gaan een prima tijd tegemoet, waar mensen liefdevol en vriendelijk zijn. Op plekken waar mensen samenkomen is saamhorigheid en minder haat en nijd onder groepen mensen.

Venus is deze periode uitgelijnd met de liefde van Neptunus en beiden weer met de Nieuwe Maan. Het hele weekend van de 12de t/m de 14de  is een tijd om naar uit te kijken. Intuïtie is sterk en de meeste mensen zijn mentaal verstandig. We zeggen de meesten, omdat er ook een negatieve kant aan deze energie zit. Er zullen mensen zijn, die hun emoties niet onder controle hebben en deze kunnen wel eens alle energie uit de goedbedoelende personen trekken. Er wordt dan ook aangeraden tijd door te brengen met mensen, die spiritueel een hoog niveau bereiken. We voelen ons dan een stuk beter en zullen dan juist veel energie ontvangen. Mars maakt een harmonieuze Driehoek met Saturnus, zodat we over het algemeen ook op zakelijk gebied veel bereiken. Veel mensen zijn ambitieus en kunnen juist nu allerlei dingen doen, die gelijk voor beloningen zorgen. Vooral de Luchttekens zullen veel bereiken, maar ook Vuurtekens kunnen veel kracht krijgen om datgene te bereiken wat ze willen. Een kritische noot willen we stellen aan de planeten Saturnus en Uranus. Deze delen een heftige energie, waardoor er overal op de wereld mensen zijn, die naarstig op zoek zijn naar veiligheid en vrijheid. Dit kan tweedeling opleveren, omdat iedereen vrijheid weer op een andere wijze uitlegt. Er wordt dan ook een instabiliteit voorspeld, waarbij niet duidelijk is wat deze precies gaat betekenen. Het zal wel op hoog niveau uitgevochten worden, waardoor de meeste mensen er geen of weinig last van hebben.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)