Maandhoroscoop Waterman

Sterrenbeeld waterman bij Astroangels.nl

Maandhoroscoop Waterman

Geboortedatum: 20 januari t/m 18 - Juli 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
Retrograde planetaire invloeden zorgen ervoor dat jouw carrière en persoonlijke doelen deze maand op krachtige manier worden bijgesteld. Dit heeft te maken met de voorwaartse en positieve beweging van Jupiter, welke een positieve werking heeft. Daarnaast zijn er nog meer planeten die flink wat invloed op je zullen hebben. Hierdoor kun je je ontwikkelen en in staat zijn activiteiten te hervatten, welke je niet altijd evenveel aandacht hebt gegeven. Je moet bedenken dat de energie gericht is op je persoonlijke ontwikkeling en niet op die van anderen. Dit zal een belangrijk aandachtspunt zijn, waar je tegen in moet gaan. Omdat er ook veel zaken uit het verleden terugkomen, zal de nadruk op het belang van anderen liggen en niet alleen op die van jou. Je mag best aan jezelf denken en persoonlijk ontwikkelen, maar laat dit niet ten kosten van anderen gaan. In juli worden sociale charme en vergevingsgezindheid versterkt, waardoor je je doelen kunt bereiken. Je kunt met je charmante karakter en een open houding mensen aantrekken. Ze werken graag met je samen en gaan ook graag vriendschappen en een relatie met je aan. Het zal belangrijk zijn om je aan te passen en soms ook dingen te doen, die anderen van je verwachten. Dwarsigheid is dan ook een slechte raadgever en moet je intomen. Naast de invloed die Jupiter op je carrière heeft, zal ook Uranus invloed hebben, waardoor er conflicten kunnen ontstaan als jij of anderen te eigenwijs zijn. Daardoor zal je veel tijd aan hen besteden en verbondenheid ervaren, die je het gevoel geeft weer bij de basis van je leven te zijn, maar er kunnen dus ook misverstanden en conflicten zijn. Het zal een goede maand zijn om veel bij elkaar te zijn en wellicht een reis te plannen. Heb je een relatie, dan zijn verplichtingen en verantwoordelijkheden serieus. Overdrijf dit niet en laat je partner in zijn/haar waarde. Het heeft geen zin de ander te overtuigen. Beter kun je open communiceren en je baseren op respect en eerlijkheid. Financieel dien je gedisciplineerd te blijven en te besparen. Moet je aankopen doen of heb je een drang om veel te kopen, dan kun je daar beter een rem opzetten en extra geld achter de hand houden. Ben je geconcentreerd, dan zal je zowel financieel als zakelijk uitstekend vooruitgaan.

Liefde en relaties
Juli kan een maand zijn, waarbij zakelijke kwesties en werkzaamheden een sterke druk op een relatie kunnen leggen. Dit kan gaan om een nieuwe baan of werkzaamheden waar je veel meer uren aan moet besteden en weinig tijd voor de liefde hebt. Je zult dus aanpassingen aan je leven moeten brengen. Dit is op zich niet erg, als je maar wel communiceert. Je bent een man/vrouw van de wereld en vindt het erg belangrijk om contact met mensen te hebben. Je bent sympathiek en erg warm en hebt ook zin om in het leven te spelen. Toch zal je in je relatie wel eens terughoudend zijn. Met name tot de 22ste zal dit spelen. Het belangrijk dat je eventuele spanningen niet op je partner afreageert. Beter kun je de ander op een positieve manier betrekken bij eventuele stress of problemen die je hebt. Je zult zien dat je partner je zeker kan steunen en zeer betrokken is. Er zal in juli een sterk verband zijn tussen de ondersteuning en liefde die je van je partner krijgt en de hoeveelheid stress die je ervaart. Dit zal ook te maken hebben met de kwaliteit van je relatie. Wanneer je partner namelijk niet bereid is om mee te werken en ook weinig begrip voor je heeft, zal de liefde in juli steeds meer bekoelen. Dit kan leiden tot een ijzige relatie, waar weinig ruimte is voor erotiek en passie. Het zal een uitdaging worden om te communiceren en je emotioneel uit te drukken. Over het algemeen zullen de vooruitzichten goed zijn en zal je in staat zijn om de relatie een diepere waarde te geven. Aan de andere kant zijn er ook aanwijzingen dat een relatie, die echt desastreus is, deze maand beëindigd zal worden. Je kunt deze maand op hoger niveau getest worden om te bekijken hoe jij je in kunt zetten en vooral hoe egoïstisch jij in een relatie staat. Het zal belangrijk zijn om veel empathie en sensitiviteit voor de ander te hebben. Mars en Pluto zullen deze maand een krachtige werking hebben, waardoor seksuele gevoelens versterkt worden. Bestaande relaties kunnen hierdoor zeker wat passie en hartstocht tegemoet zien. Ben je single, dan zal je wars zijn van een nieuwe relatie, die oppervlakkig is. Je kunt het best bij deze mensen wegblijven, zelfs als je fysiek erotische spanning voelt. Toch hoef jij je zeker geen zorgen te maken. Tot de 22ste zal je misschien nog wat afstandelijk zijn, daarna zal je vol passie en sensualiteit de zomer ingaan. Singles zullen mogelijkheden krijgen om een romantische relatie op te starten, ook omdat Venus veel warme energie geeft. Door planetaire invloed kun je verbintenis ervaren met een ex-partner, waardoor er verliefdheid plaatsvindt. Of je ex dit ook zal zien is niet bekend en afhankelijk van het teken dat deze draagt. Verder zal het een maand zijn, waarbij je geregeld de natuur ingaat en vrolijke mensen kunt ontmoeten. Vermijd wel zware gesprekken met familie, omdat Uranus de gemoedstoestand van mensen kan verstoren.

Werk en financiën
In juli zullen er vooral in het eerste deel van de maand gebeurtenissen zijn, die jou emotioneel onder druk zetten. Er zijn aanwijzingen op een nieuwe carrière of werk dat veel tijd kost. Het kan ook gaan om cursussen die je op wilt starten of waar je in ieder geval erg veel mee bezig bent. Let op dat er mogelijke conflicten met je liefdespartner kunnen zijn wat betreft financiële aangelegenheden en dan vooral als je partner je niet steunt bij de dingen die jij wilt. Het vooruitzicht voor een nieuwe carrière is dat het een prima periode is om een nieuwe baan te krijgen of met winstgevende zaken bezig te zijn. Je bent realistisch over verwachtingen en zal je niet laten leiden door bepaalde dromen en fantasieën die je hebt. Je wilt je tijd dus zeker niet verdoen aan kansloze activiteiten en weet precies wat je wel of niet moet doen. Het is verstandig plannen te maken, zodat je ontwikkeling op een goede manier plaats kan vinden. Heb je een gezamenlijk bedrijf, dan kunnen er overigens wel gespannen situaties zijn, doordat jullie het niet overal over eens zijn. Dit kan nog wel eens leiden tot conflicten of andere problemen. Er wordt aangeraden hier op een diplomatieke en nuchtere manier mee om te gaan. Wees voorzichtig bij de dingen die je zegt of doet en zorg ervoor dat je op empathische wijze met je zakelijke partner omgaat. Er zijn negatieve planetaire energieën te bespeuren, die tot teleurstelling kunnen leiden. Je bent namelijk erg allergisch voor mensen die onverschillig zijn of veel te weinig werk verzetten. Je kunt je hier danig aan storen, maar bedenk dat het geen nut heeft om hier al te heftig op in te gaan. Je zult moeten zoeken naar methodes om anderen actiever te krijgen. Bedenk dat dit niet op pragmatische wijze zal werken, maar meer op een manier waarbij je mensen wijst op positieve punten. Mensen zullen gemotiveerder zijn om dingen dan anders aan te pakken. Op financieel gebied of andere gebieden is het verstandig je te laten adviseren. Soms is het namelijk gunstig om een neutraal iemand naar bepaalde zaken te laten kijken. Die zien dan net meer dan jijzelf ziet, zelfs als je er ook veel verstand van hebt. Met name op financieel gebied kun je deze maand erg chaotisch zijn en is het verstandig hier orde in aan te brengen. Dit is het gevolg van retrograde bewegingen van planeten in de sector van financiën. Dit kan flinke vertraging geven, waardoor je minder inkomsten genereert en winsten af ziet nemen. Ook kan je geregeld bezig zijn met zaken die in het verleden zijn ontstaan. Over het algemeen kan je deze nu wel oplossen, omdat je zowel fysiek als mentaal zeer goed in je vel zit.

Mentale en fysieke gezondheid
Er zijn aanwijzingen dat de planetaire energie gunstig is om het coronavirus even af te zwakken. Vooral schaduwplaneet Rahu is in staat om het virus even te neutraliseren. Dat klinkt zweverig, maar dit geval is het uit te leggen als een krachtige magnetische energie, die invloed op de Aarde en covid-19 heeft. Er is echter iets gevaarlijker bezig en dat heeft te maken met retrograde bewegingen van diverse planeten. Hierdoor zijn er veel mensen die religie en spiritualiteit wegduwen en zal de karma beschadigd worden. De natuur zal ons dan minder beschermen. Het lijkt bijna alsof de kosmos, de hogere wereld en moeder aarde er om schreeuwen dat we weer oog krijgen voor het goede dat ons geschonken wordt. Dat is nu even ver te zoeken. We zien dat terug in alle tegenstellingen die er momenteel te bespeuren zijn. We zitten in Nederland wel in een gunstige positie, omdat de meeste mensen zich wel bewust blijven van het gevaar. Positief is ook dat Saturnus, Jupiter, Mars, Venus, Rahu en Mercurius versterkt worden. Toch dienen we de gehele zomer op te letten. In de wereld zal er een sterke toename kunnen zijn van het aantal besmettingen en het is belangrijk op te letten waar je op vakantie heen gaat. Vanuit de kosmos zijn er aanwijzingen dat we met grote ongelukken, overstromingen en andere ziekten te maken kunnen krijgen in de periode t/m september. Wel zal de impact van de pandemie in juli nog meer afnemen en is er een kleiner sterftecijfer. Maar nogmaals mensen, blijf voorzichtig. Het sterftecijfer zal klein zijn, maar het virus zal er wel degelijk zijn en op zijn kans wachten. Jupiter gaat eind juli van baan veranderen en dit lijkt een gunstige energie te zijn om Rahu te activeren, waardoor er een grotere kans is dat de wetenschap een vaccin vindt. Tot die tijd zal het oppassen geblazen zijn en moeten we in de gaten houden dat er een mogelijkheid is tot een tweede golf. Zoals eerder gezegd, kunnen we deze voorkomen door de aanwijzingen op te volgen en voorzichtig te blijven. Ook is het belangrijk gezond te leven en voldoende buiten te zijn en voldoende te bewegen. Misschien nog belangrijker is om positief in het leven te staan, geduldig te blijven en in de maatschappij meer tot elkaar te komen. Respect en waardering voor elkaar ongeacht ras, kleur, cultuur of andere kenmerken van mensen. Laten we tot elkaar komen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Mars reist door de Ram in combinatie met Venus in de Tweeling en dit zorgt voor gunstige energie. Hun gezamenlijke energie is in een prima fase en brengt veel geluk. De Zon zal tot de 22ste in Kreeft bewegen en dit brengt veel zachtheid in relaties, familie en vriendschappen. Saturnus zal vanaf de 2de retrograde van de Steenbok naar de Waterman reizen en dit kan mislukking brengen. We raden aan gestelde normen en waarden na te streven om makkelijker en prettiger in het leven te staan. Door de samenwerking met Jupiter, kan Saturnus mensen kracht geven om met tegenslagen om te gaan. Daarbij kan de retrograde bewegende Neptunus in de Vis grote mentale krachten bieden. De meeste mensen zijn hierdoor vredig en liefdevol. In de liefde is dit prima, maar er zijn wel mogelijkheden dat er op zakelijk gebied of bij financiën problemen komen. Neem beter geen risico, omdat je hier misschien wel lang last van houdt. Daardoor zijn er mensen die impulsief reageren en er moeite mee hebben. We moeten dus alert blijven, omdat demonstraties, opstand en geweld het verdere jaar beheersen. Gelukkig zullen de meeste mensen hun verstand gebruiken. Pas voor jezelf op dat je niet teveel verlangens hebt en gewoon tevreden bent met wat wij in het westen hebben. In principe zijn Mars en Ram sympathiek en staan ze open voor positieve energie. Er zijn flink wat retrograde bewegingen te bespeuren. Jupiter reist tot half september in de Steenbok en Pluto tot begin oktober. Saturnus zal er tot eind september verblijven, maar tussendoor naar de Waterman reizen. Jupiter schenkt veel verantwoordelijkheid en controle aan mensen. Hierdoor trachten veel mensen op een voorzichtige en relaxte wijze doelen te bereiken en zich te ontwikkelen. We moeten opletten voor diegene die de krachtige energie misbruiken en grote problemen brengen.

Dat zijn mensen die anarchistisch in het leven staan en problemen geven. Omdat dit overal in de wereld op kan treden, zullen we alert moeten zijn op aanslagen, oorlogen en andere negatieve zaken. Het zal erg belangrijk zijn om ons gezond verstand te laten prefereren. Op politiek en maatschappelijk gebied kunnen Venus in de Tweeling en Uranus in de Stier tegenstrijdige energie geven. Venus prikkelt vooral mensen die van veranderingen houden, terwijl Uranus juist energie aan conservatieve mensen geeft. Er zijn al veel tegenstellingen en dat kan alleen maar erger worden. Hierdoor kan er een dreigende situatie ontstaan, die overal op de wereld problemen kan brengen. Positief is de retrograde Pluto die een goede energie kan brengen als mensen zich inspannen om te bereiken wat ze willen. Mensen zullen deze maand over zichzelf nadenken en dit geeft inzicht op meningen en emoties. Let op dat Mercurius retrograde van de Kreeft naar de Tweeling beweegt. Je kunt onbewust wat spanning krijgen en vooral in contact met geliefden of vrienden. Veel mensen zijn empathisch, maar tegelijk kan dit voor onzekerheid en onrust zorgen. Mocht je merken dat je onrustig bent, dan wordt aangeraden je vooral op ratio te richten en nuchter te blijven. Vanaf de 22ste zal dit makkelijker gaan, omdat de Zon dan in het gebied van de Leeuw komt. Mensen hebben minder last van negatieve emoties. Liefde zal in deze periode op zijn hoogtepunt zijn. Er is veel creativiteit te bespeuren om leuke activiteiten te doen. Ook staan mensen zeer verantwoordelijk in het leven. Mensen zijn nu relaxter dan in het 1ste deel van de maand. Er zijn wel veel meer menen die behoefte hebben aan bezittingen en inkomen. Overdrijf niet, omdat er mogelijkheden zijn dat je teveel over grenzen gaat. Dit kan onnodig veel negativiteit brengen. Overigens zal Neptunus in de Vissen de gehele maand spirituele kracht geven, waardoor er geregeld voorspellende dromen zijn. Deze brengen hogere energieën, die toch ook wel een oogje in het zeil houden. Je kunt deze energie erg makkelijk oproepen door positief in het leven te staan, geregeld te slapen en gezond te leven.