Maandhoroscoop Waterman

Sterrenbeeld waterman bij Astroangels.nl

Geboortedatum: 20 januari t/m 18 - Juni 2019

Overzicht voor de Waterman
Je kunt deze maand op sociaal gebied actief zijn en kunt veel ontmoetingen, reizen, mensen en andere leuke dingen tegenkomen. Het zal belangrijk zijn om naar plekken en mensen te gaan, die bij je passen en dus intellectueel op één lijn met jou zitten. Het wordt voor gebonden mensen een goede maand als ze in staat zijn hun levensovertuiging en emoties met hun partner te delen. Singles maken vooral kans op liefde met iemand die ze al kennen, maar waar ze nog niet over na hadden gedacht. Je bent sociaal erg betrokken bij mensen en dit straal je zeker uit, waardoor mensen graag bij je langskomen voor advies en vriendschap. Met name Mars in de Kreeft zal jou actief maken. Niet alleen fysiek, maar ook zeker emotioneel. Let op dat er soms momenten kunnen zijn dat je egocentrisch gedrag vertoont. Dit doe je meestal niet expres, waardoor je het zelf niet herkent. Wees hier alert op, zodat je dit kunt voorkomen. In het algemeen zal je tot de 25ste profiteren van dingen die je leven veranderen. Je kunt tot die tijd je gevoelens en meningen prima naar voren brengen, maar bent ook in staat naar mensen te luisteren. De eerste dagen van de maand ben je onrustig en neem je weinig de tijd om van het leven te genieten. Je doet er goed aan gas terug te nemen en tijd te nemen voor ontspanning, passieve hobby’s en voldoende slaap. Je kunt je dan opladen en er de rest van de maand plezier aan beleven, omdat je zowel mentaal als fysiek sterk bent. Heb je de kans, dan wordt aangeraden de 5de en 6de vrij te houden en ook dan de ontspanning te zoeken. Vanaf de 8ste reist Venus door de sympathieke energie van de Tweelingen. Je bent actief en innovatief en kunt op vele gebieden kleur aan het leven geven. Je bent zowel privé als zakelijk effectief en adequaat, waardoor je in korte tijd net zoveel als anders kunt doen. Voor de 10de en 11de wordt gewaarschuwd, omdat emoties je aardig in de problemen kunnen brengen. Wees hier alert op. De 16de t/m de 18de zal de Volle Maan in de Boogschutter veel plezier en avontuur brengen, waar je flink van geniet. De 22ste t/m de 24ste kan de retrograde Pluto het verleden terug in gedachten brengen. Er kunnen bepaalde dingen of mensen zijn, waar je sterk aan terugdenkt. Bekijk of je er iets mee kunt. Vanaf de 26ste is het een toptijd, omdat Mercurius in de Leeuw jouw intellectuele kant versterkt en je daardoor op een normatieve en verantwoordelijke wijze in het leven staat.

Liefde en relaties
Je bent erg actief in de liefde en dat zal je laten merken. Let op dat je op andere gebieden ook actief kunt zijn. Je kunt het evenwicht verliezen en uiteindelijk erg negatief in uitingen worden. Tracht er op te letten en zorg ervoor dat je je partner, gezin, familie en vrienden betrekt als jij je even minder lekker voelt. Dat kan een hoop misverstanden en andere problemen voorkomen. Je zult gelijk de 1ste periode wakker worden met het gevoel om dit ook zeker te doen. Romantiek zal belangrijk voor je zijn. Heb je een partner, dan doe je er goed aan er samen op uit te trekken en leuke evenementen te bezoeken. Dat zal de relatie een positieve boost geven. Doe wel iets wat jullie beiden willen. Ben je single, dan kun je lekker weggaan. Je hebt een goed humeur en bent relaxt, waardoor je makkelijk mensen aantrekt. Heb je behoefte aan een relatie, dan kun je het best met vrienden gaan, omdat er aanwijzingen zijn dat je op die manier de meeste kans maakt.

De Nieuwe Maan in de Tweeling zal de 3de veel romantiek en speelsheid bieden. Met deze energie kan je anderen zeker aansteken, waardoor er meestal een goede sfeer is waar jij bent. Let op dat de Tweeling niet echt standvastig is, waardoor je nu minder nadenkt en impulsiever bent. Gelukkig zal de communicatief sterke Mercurius vanaf de 4de in de intuïtieve Kreeft bewegen. Deze geeft jou veel normen en waarden, waardoor je uiteindelijk heus goede dingen kunt doen. Doe je dit echter niet, dan kun je soms te ver gaan en irritatie bij mensen oproepen. Mensen die een relatie hebben, moeten opletten niet te kritisch te zijn en hun partner in de waarde laten. Ben je single, dan kun je iemand aantrekken om liefde mee te bedrijven. Maar dit gevoel kan ook zomaar weer verdwijnen, waardoor je afstand neemt. Over het algemeen zal de Waterman t/m de 26ste prima in staat zijn een huidige relatie te ontwikkelen en als single om een nieuwe partner aan te trekken. De 4de en 5de zijn overigens goed voor erotiek. Gebruik de heersende energie om lekker te genieten. Vanaf de 8ste zal Venus de Tweeling betreden en de Zon gezelschap houden. Je bent dynamisch en creatief en weet spannende dingen te bedenken om een liefdespartner te verwennen. Deze energie houd je ook de hele maand bij je. Let de 10de en 11de op dat er diepe emoties zijn, waardoor je soms wat verdrietig bent. De periode van de 16de t/m de 19de zal turbulent zijn. De driehoek Mercurius en Neptunus kan de 16de jouw aantrekkelijkheid vergroten. Singles hebben een magnetisch uitstraling en trekken makkelijk mensen aan. Ben je gebonden, dan ben je goed in staat emoties weer te geven. De 17de zal de Volle Maan in de Boogschutter aantrekkelijkheid vergroten. Gebonden mensen komen aan liefde niet tekort, omdat hun partner veel aandacht schenkt. Singles zijn charmant en charismatisch. Je hebt behoefte aan een speciaal iemand in je leven, maar komt iemand te dichtbij, dan kun je achteruitgaan. Liever wil je een los contact. Vanaf de 20ste zal de Zon in de Kreeft bewegen, waardoor je veel aandacht voor relaties en andere geliefden hebt. Je kunt de rest van de maand prima doorkomen met veel warmte en liefde. De 22ste t/m de 24ste kan er voor singles iemand uit het verleden terugkomen, waarbij er grote kans op herstel is. Voor gebonden mensen kunnen problemen uit het verleden opgelost worden. Na de 26ste zal Mercurius in de Leeuw rust brengen, waardoor het leven stabieler wordt en dat is even fijn.

Carrière en zakelijkheden
Je kunt je aan het begin van de maand niet altijd even lekker voelen en kan fysiek ook zwakker zijn. Moet je toch werken, dan is het belangrijk dat je voldoende slaapt en zorgt dat jij je pauzes benut. Dan zal je de grootste kans hebben om er goed doorheen te komen. Er wordt voor de Waterman dan ook aangeraden kalm te blijven en je niet gek te laten maken als dingen mis gaan of als mensen moeilijk doen. Met humor en diplomatiek gedrag zal je verder komen. Daarbij is er gunstige kosmische kracht, waardoor je diplomatiek kunt blijven. Ook vind je het prettig met deadlines te werken, omdat je dan scherp blijft. Lukt het je om jezelf relaxt te houden en vind je evenwicht in de dingen waar je mee bezig bent, dan zal je over het algemeen de 1ste week prima doorkomen. Let op dat de Nieuwe Maan van de 3de door de Tweeling reist en dit brengt wisselvalligheid met zich mee. De Maan bevindt zich namelijk in jouw sector van risico. Er wordt aangeraden aan de slag te gaan met het bedenken van nieuwe dingen en maken van plannen, maar er pas in de 2de helft van de maand mee te starten. In de periode tot de volgende Nieuwe Maan kun je namelijk veel energie ontvangen en dus kan je geduld houden. Let de 5de t/m de 7de op voor financiële zaken, omdat de energie niet gunstig is. Beter kun je er ook even mee wachten tot in het 2de deel van de maand.

Na de 7de is er een sextiel tussen Mercurius en de sympathieke Uranus. Je kunt dan te open zijn en geheimen of andere informatie weergeven aan mensen die hier niets mee te maken hebben. De 10de zal de Zon een conflictueuze energie delen met Jupiter, waardoor je egocentrisch kunt reageren. Ook ben je dominant, waardoor je het niet altijd kunt accepteren als mensen een andere mening hebben. Ook kun je moeite hebben met handelingen en uitspraken. Het is verstandig hier alert op te zijn en te trachten diplomatiek te reageren. Daar bereik je uiteindelijk meer mee. Misschien bedoelen ze het helemaal niet verkeerd en is het een misverstand. Overigens zijn de 10de en 11de interessant om met leidinggevenden of autoriteiten te communiceren. Je kunt hun aandacht trekken en wie weet wat daar uit mogelijk zal zijn. Vanaf de 16de kan je makkelijker met financiën omgaan en besluiten nemen. Dit is het gevolg van het vierkant tussen Jupiter en Neptunus. Je bent succesvol en zal genieten van alles wat er op je pad komt. Je kunt nu ook gebruik maken van de kracht van de Maan, waardoor je plannen van eerder deze maand in uitvoering kunt brengen. De 20ste zal de Zon naar de Kreeft bewegen. Dit is een gelukkige energie, waardoor je de 20ste t/m de 22ste veel kunt doen om geluk op te zoeken. Het maakt niet uit wat je wilt doen, je zult een grote kans maken om te slagen. De 22ste t/m de 24ste brengt Pluto mysterieuze energie, waardoor er dingen gebeuren, die jou verbazen. De 25ste zal Mercurius in de Leeuw fysieke en mentale kracht geven en zal de Zon in de Kreeft een sextiel vormen met de vrijzinnige Uranus. Dit zorgt voor veranderingen en verbeteringen, maar er wordt aangeraden om je niet te impulsief op te stellen en planmatig aan het werk te gaan. Dan bereik je nog het meest. Vooral de laatste dagen zal je hier veel moeite mee hebben.

Mentale en fysieke gezondheid
Voor de Waterman wordt aangeraden je deze maand vooral op emotioneel gebied kalm te houden. Je zult zelfverzekerd zijn en zal ook meer rust ervaren, waardoor je fysiek lekkerder in je vel zit. Je zult echter de 1ste week teveel rust ervaren en dat kan jou mentaal irriteren. Je bent van nature iemand die niet lang stil kan zitten. Er wordt aangeraden jezelf hier wel toe te zetten. Inspireer jezelf of vraag mensen om samen met jou te sporten. Lukt dat niet en merk je dat je werkelijk fysiek zwak bent, dan zal je er goed aandoen de 1ste week inderdaad je bed wat vaker op te zoeken en meer te ontspannen. In dit geval doe je er zelfs goed aan vrij van werk te nemen en geen mensen uit te nodigen of ergens heen te gaan. Vanaf de 5de zal er meer actie in je leven komen en zal je t/m de 10de nog moeite hebben, maar over het algemeen merk je dat je fysiek weer meer aankunt. Rond de 15de zal je lekker in je vel zitten en hoef jij jezelf niet meer vooruit te duwen. Kortom je kunt de maand moeilijk opstarten, maar daarna gaat het een stuk beter. Vanaf de 25ste komt er een lastige tijd aan, waarin je dominant bent en dit weerstand bij mensen oproept. Let op dat je hierdoor weer mentaal en fysiek kunt verzwakken.