Maandhoroscoop Waterman

Sterrenbeeld waterman bij Astroangels.nl

Maandhoroscoop Waterman

Geboortedatum: 20 januari t/m 18 - September 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

 

Algemeen
De Maan en Zon oefenen krachtige invloed uit en versterken vooral je spirituele en intelligente aard. Je bent op zoek naar de mysteriën van het leven. De Volle Maan van de 2de zal in de Vissen reizen, terwijl de Zon ook veel invloed heeft. Dit zorgt ervoor dat je soms verblijd kunt worden als mensen het diepere gevoel met je delen, maar teleurstelling voelen als mensen dit niet willen. Je bent geregeld met de wereld bezig, omdat mensen door de tegengestelde invloeden steeds meer problemen veroorzaken. Doordat je een hoog denkniveau hebt, kun je hier soms teveel over nadenken en je afvragen waarom mensen dit willen. Hierdoor wordt het een wisselvallige maand, waarbij je afwisselend goede en minder goede emoties kunt ervaren. Door energie van Saturnus en Uranus, weet je dat er niet snel een oplossing kan komen en voel je je machteloos. Toch kom je de maand goed door, omdat je altijd wel weet wat je wilt. Je kunt geholpen worden door de krachtige energie van Jupiter en Pluto, die een hogere energie over de wereld uitstrooien, waardoor je weet dat er ook goede mensen en energieën zijn en er nog hoop voor de toekomst is. Financieel wordt het een winstgevende maand, waarbij er voordelen te behalen zijn als gevolg van investeringen of giften. Let op dat de Zon en Maan in deze periode kunnen conflicteren met Neptunus. Hierdoor kan er misleidende energie zijn en neem je niet altijd juiste beslissingen.

Tracht in de periode van de Nieuwe Maan de 17de niet teveel nieuwe dingen te starten, maar wacht tot de 20ste, waar de energie beter wordt. Tenslotte is er een waarschuwing als gevolg van Mars en Saturnus. Hierdoor zijn mensen teveel gericht op aangaan van conflicten en andere problemen. Tracht rust te bewaren en ga er niet teveel op in. Je voelt veel dingen aan en kunt diepere en mysterieuze zaken binnen het contact met anderen ervaren. Je voelt je in aanwezigheid van vertrouwde mensen begrepen en kunt ze het idee geven dat jij hen ook begrijpt. Relaties die op die manier in elkaar zitten, kunnen veel energie bieden. Als je partner niet zo spiritueel van aard is en bepaalde diepere gevoelens niet teruggeeft, kan je minder lekker in je vel zitten. Je hebt dan het gevoel dat je jezelf niet kunt zijn en hebt de neiging achteruit te gaan. Je kunt dan geneigd zijn om de relatie te beëindigen of aangetrokken worden tot mensen die een bepaalde spiritualiteit over zich hebben. Frustratie, negatieve emotie en afstoting kunnen dan deel worden van je gevoelens. Hierdoor kan je twijfelen wat je moet doen en hoe je het op moet lossen. Singles hebben behoefte aan een nieuwe partner. Ze zoeken vooral iemand die spiritueel van aard is en het fijn vindt over diepere gevoelens te praten en weet wat er in de wereld speelt. Watermannen houden zich nu eenmaal graag bezig met normen en waarden en vinden het fijn als hun partner dat deelt. Op privégebied is er financieel voordeel, waarbij je van onverwachte hoek winst kunt behalen.


Liefde en relaties
Er zal aan het begin van de maand een gunstige tijd voor zowel gebonden mensen als singles zijn. Er zijn positieve energieën om problemen op te lossen. Ook is het een prima periode voor een bestaande liefdesrelatie en kunnen singles een grotere kans maken op een nieuwe liefde. Er wordt deze maand geadviseerd open en krachtig in relaties met mensen te staan. Je kunt sterk zijn door soms toe te geven waar je zwak in bent. Mensen zullen dat meer waarderen en je dan als groot mens zien. Heb je een relatie wees dan sympathiek en geef de ander de liefde die deze verdient. Ben je single, dan is het belangrijk duidelijke stappen te nemen om de ware te vinden. Je zult een drang ervaren om de liefde in je leven te krijgen. Vind je iemand al een tijdje leuk dan is het verstandig hier nu voor uit te komen. Singles doen er goed aan vooral voor een vuurteken te kiezen. Let op dat er mensen zijn, die roddelen en negatief gedrag hebben. Tracht hier omheen te gaan en laat je niet verleiden om zelf negatief te worden. In het algemeen kun je verliefd zijn en veel romantiek delen. Er wordt met sociale contacten aangeraden om emoties niet op te kroppen en dingen met anderen te bespreken. Let goed op mensen, die hier verkeerd op reageren. September is geschikt voor familie-uitjes, waardoor je geregeld iets kunt plannen. Voor de vrouw wordt geadviseerd niet te dwars naar haar partner te reageren. Je hebt de neiging automatisch negatief te reageren, maar dat is niet verstandig. Luister naar je verstand en blijf nuchter en liefdevol. Kennen jullie elkaar langer, dan zal de verliefdheid er misschien af zijn, maar diepgang is belangrijker. Ben je single, dan moet je niet bang zijn om te experimenteren. Juist dan kan je intimiteit in je leven krijgen. Voor de man zijn er problemen, die de balans in de relatie in gevaar brengen. Je partner kan je beschuldigen dat je dominant en onevenwichtig bent. Luister en geef toe als ze gelijk heeft. De liefde kan uiteindelijk alles overwinnen, maar sta dan wel open voor de mening en gevoelens van de ander. Seksueel gezien heb je wel eens de neiging jezelf teveel te controleren. Je vindt het zeker niet prettig als een liefdespartner dat doet. Het is belangrijk aan de behoeften van een partner te voldoen en over het algemeen zal dit goed gaan. Met name Vissen-energie kan ondersteunen, waardoor je veel romantiek en passie kunt bieden. Let op dat er dromerige energie vanuit een aantal planeten komt. Daardoor wil je op seksgebied soms iets wat niet haalbaar is. Je bent onconventioneel en intrigerend en dat kan een partner aantrekkelijk vinden. Houd echter grenzen in de gaten. Je vindt het deze maand erg fijn om over seks te praten en kan opgewonden worden als je partner je uitdaagt. In contact met een sekspartner kun je soms hypnotiserend zijn, waardoor je partner verliefd op je kan worden. Vanaf de helft van de maand kan de Nieuwe Maan intieme gevoelens losmaken, waardoor je in de liefde romantisch en sensueel kunt zijn.

Werk en financiën
Het zal een maand worden om je zelfvertrouwen te versterken. Je kunt prima handelen en op een actieve manier bezig zijn om te ontplooien. Bedenk wel dat de energie die er heerst, van je vraagt om samen te werken. Dat is niet altijd even makkelijk voor de Waterman, die liever zelfstandig bezig is. Over het algemeen zijn de vooruitzichten echter wel heel goed, maar uiteindelijk lukt het je wel. September is een maand waarin het normale leventje weer zijn opwachting maakt. Het zal belangrijk zijn juiste ondersteuning aan je kinderen te bieden en te zorgen dat ze een goede start maken. Ook zal jijzelf weer in het ritme moeten komen en dat zal niet altijd even makkelijk zijn. Mensen die zelf studeren, kunnen vooruitzichten hebben om in de nabije toekomst contacten met het buitenland op te doen. Er hangt negatieve energie bij je huis, waardoor je op moet passen voor inbrekers en mensen die onaangenaam gebruik van je gastvrijheid maken. Voor de Waterman wordt geadviseerd je aan regels van autoriteiten en leidinggevenden te houden. Doe je dit niet, dan kunnen er problemen optreden en zal je zelfs een flinke sanctie tegemoet kunnen zien. Het is ook een prima maand om vaardigheden te verbeteren en je kennis te vergroten. September is namelijk zeer geschikt om je te ontwikkelen en zelfs om je financiële status te verbeteren. Blijf wel je verstand er bijhouden, omdat er aanwijzingen zijn dat je met fouten te maken krijgt. Dit zal vooral gelden als je concentratie vermindert of als je teveel naar emoties luistert. Voor vrouwen wordt gewaarschuwd dat er mensen zijn, die in je vaarwater zitten en jaloers kunnen zijn over datgene wat jij bereikt. Je hebt de neiging hard te werken en geld te verdienen, maar het zal niet allemaal goed verlopen. Om te slagen en goed te ontwikkelen, moet je duidelijkheid creëren en zorgen voor duidelijke doelen en plannen. Neem geen risico, vooral niet als je gevoel zegt om op te passen. Mannen moeten opletten dat ze niet teveel betrokken raken bij oneerlijke zaken of ondernemingen die op de verkeerde gronden worden gebaseerd. Met name financieel kan je te maken krijgen met fraude of oplichters. Ben je voorzichtig in je handelingen, dan zal je echter alles kunnen overwinnen.

Mentale en fysieke gezondheid (met een herhaalde waarschuwing voor alle tekens)
Er zijn flink wat beschermende planeten, die zorgen dat mensen kracht ondervinden om sterk in het leven te staan en bedreigingen het hoofd te bieden. Let echter op dat we te maken krijgen met bepaalde planeten die zorgen voor opstand en conflictueuze energieën. Daardoor zijn er zeker waarschuwingen te plaatsen. Er zijn grote tegenstellingen tussen mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die gangbare normen en waarden overtreden. De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers. Daardoor zal september een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken. De Zon zal vooral de 1ste drie weken kracht bieden en gezamenlijk met planeten in aardetekens bescherming bieden. De Volle Maan kan echter de 1ste week voor grote problemen zorgen, omdat ziektes meer kans hebben zich te ontwikkelen. Dit geldt niet alleen voor corona, maar ook voor andere ziektes die zich kunnen openbaren. Ik gaf al eerder aan dat het coronavirus halverwege september sterker zal worden als Jupiter uit de retrograde beweging gaat. Dat wordt er daarna niet beter op, omdat Saturnus eind september en Pluto begin oktober ook uit deze retrograde beweging gaan. Blijf dus oppassen mensen! Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde. Ook anderen mogen denken en voelen wat ze willen. Opstandigheid zal deze periode een grote rol spelen.

De Waterman dient op hart- en bloedvaten te letten. Met name de bloeddruk en de suikerspiegel kunnen verstoord raken. Op zich is het voor jongeren niet verontrustend. Ben je wat ouder, dan moet je opletten en eventueel een onderzoek aanvragen. In het algemeen kan de weerstand verzwakt zijn en ben je minder immuun tegen bepaalde ziektes. Wees voorzichtig met verkoudheid en slaap voldoende en vooral als je denkt dat het met corona of griep te maken heeft. Het is belangrijk direct te stoppen met genotsmiddelen en je gewicht op peil te houden. Vrouwen moeten hun immuunsysteem versterken door evenwichtige maaltijden, voldoende beweging en frisse lucht. Mannen wordt aangeraden een vroege wandeling te maken en geregeld een koude douche te nemen. Je zult verrast zijn hoe positief dit op je lichaam werkt.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Tot de 22ste biedt de Zon in de Maagd een krachtige herstellende energie op zakelijk en financieel gebied. Orde en regelmaat zijn belangrijk, waarbij Jupiter, Saturnus, Pluto en Uranus, in een aardeteken, voor ondersteuning zorgen. De 2de brengt de krachtige Volle Maan in Vissen een langzamere stofwisseling en je moet dan ook alert blijven. Dat is in deze coronatijd belangrijker dan gewoonlijk. Zelfs de kleinste ongemakken of ziektes kunnen nu de fysieke weerstand verlagen. Wonden zullen moeilijk genezen en ons bloedsysteem kan verstoord raken, waardoor we eerder ziek worden. Ook is er een grotere kans op een slecht humeur bij mensen. Voordeel is dat we empathisch zijn, waardoor we in sociale contacten geregeld in staat zijn anderen te helpen. Mensen die minder lekker in hun vel zitten, kunnen hun heil zoeken bij genotsmiddelen zoals drugs en alcohol. Anderen kunnen zich meer richten op snacks, snoep en andere ongezonde producten. Tracht dit onder controle te houden en zorg dat je juiste keuzes maakt. Onthoud vooral dat je lichaam deze 1ste week erg gevoelig is en dat alles wat er gebeurt invloed op je zal hebben. Verslavende producten hebben een sterker effect en kunnen grote problemen geven. Het 1ste deel van de maand zal Mercurius, in de Maagd, een driehoek vormen met Pluto in de Steenbok. De Zon staat tegenover de Maan. Daardoor kunnen verantwoord levende mensen over het algemeen prima energie tegemoet zien. Neem je levensstijl onder de loep en tracht positieve verandering te behalen.

Venus in de Kreeft geeft sympathie en is t/m het eind van de maand gericht op romantiek en erotiek, terwijl Mars, in de Ram, voor dynamiek en passie zorgt. Venus staat de 2de tegenover Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen nuchter zijn en minder met romantiek en relaties bezig zijn. Voordeel is dat je verantwoorde keuzes maakt. De Zon vormt een driehoek met Uranus in de Stier. Pas op dat Uranus opstandig maakt en bestaande routines in de war raken. Ben jij opstandig, toom dit dan zo mogelijk in. De 3de t/m 5de speelt Mercurius een sterke rol als deze een driehoek vormt met Saturnus in de Steenbok. De 5de reist Mercurius naar de Weegschaal, wat gunstig is voor relaties. Ook Venus, die de 6de de Leeuw in gaat, is gunstig voor mensen, maar Mars in Ram brengt intense, niet altijd positieve emoties. Positief is dat men vaak goed met elkaar omgaat. Het is op individueel niveau een tijd van ontdekken en ontwikkelen van vaardigheden. Problemen of conflicten kunnen makkelijk opgelost worden. De 9de vormt de Zon, in de Maagd, een driehoek met Jupiter, in de Steenbok, en reist Mars tot half november retrograde in de Ram. Venus en Mars gaan niet sympathiek met elkaar om, let dus op wisselvalligheid. Bijzonder is de tijd als de Zon in de Maagd tegenover Neptunus in de Vissen staat. Vooral de 11de moet je dan oppassen dat ratio en fantasie conflicteren. De 13de gaat Jupiter direct de Steenbok in en dit brengt zelfdiscipline aan mensen. Je kunt de rest van de maand makkelijker doelen behalen en het fysieke gestel versterken. Mensen die impulsief en explosief zijn, moeten trachten zelfbeheersing te houden.

De 14de vormt de Zon een driehoek met Pluto in de Steenbok en Venus de 15de een vierkant met Uranus. Dit vuur, in combinatie met aarde, geeft mensen de kracht passioneel te zijn, maar wel op een nuchtere en ordelijke wijze. Mensen die van zichzelf nuchter zijn, zullen vuur in hun handelen laten zien, terwijl passionele mensen juist rust ervaren. De periode van de 17de is speciaal, omdat Mercurius in Weegschaal een vierkant vormt met Jupiter, terwijl de Nieuwe Maan in de Maagd verschijnt. Mensen zijn nu erg alert en intuïtief en kunnen analytisch bezig zijn om mensen en situaties te begrijpen. De 21ste vormt Mercurius in de Weegschaal een vierkant met Pluto in de Steenbok. Diezelfde periode zal de Zon tussen de Maagd en Weegschaal problemen geven. Gelukkig biedt Venus liefdevolle energie, waardoor mensen in staat zijn het een en ander met de mantel der liefde te bedekken. De 23ste vormt Mercurius een vierkant met Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen zakelijk, ordelijk en stabiel zijn. De 24ste staat Mercurius tegenover Mars, waardoor mensen passioneler en minder ordelijk zijn. De 27ste gaat Mercurius de Schorpioen in en blijft daar tot 28 oktober. Die periode kan er een sterke mentale energie zijn en veel mensen zullen niet snel moe zijn. Geen obstakel zal groot genoeg zijn om niet te overwinnen. Het is een geweldige tijd voor passie en erotiek. In relaties genieten mensen van hun partner, maar zijn er ook verlangens naar anderen. Singles zullen geneigd zijn tot minder serieuze contacten. Het eind van de maand kent passie met Venus in de Leeuw, die een driehoek vormt met Mars in de Ram. Mensen zullen gericht zijn op erotiek en avontuur. Omdat Saturnus nu direct in de Steenbok beweegt en een vierkant met Mars vormt, is de energie op je carrière, ontwikkeling en zelfdiscipline gericht, maar ook zeker op je sociale leven vol avontuur en spanning. Je eindigt de maand dus zeer actief en mentaal sterk.