Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 45

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het begin van de week zullen Jupiter en Venus in jouw teken een krachtige energie bieden. Je kunt hierdoor een sterke spirituele kracht ervaren, waardoor je onderbewustzijn erg sterk is. Daardoor heb je een groot deel van de week energie genoeg om je partner te versieren en deze het hoofd op hol te brengen. Je libido is krachtig en je bent zeer vruchtbaar, waardoor je erotiek nodig hebt. Op woensdag en donderdag ben je zeer extravert en ook wel wat onrustig en onzeker. Je weet niet zo goed waar dit vandaan komt, waardoor er aangeraden wordt om hier wel over na te denken. Het is nu erg belangrijk om hier goed met je partner over te communiceren en je partner de ruimte te geven om er een mening over te hebben. Vanaf vrijdag neemt de romantiek weer de overhand. Over het algemeen kan je dan ook leuke activiteiten gaan doen, maar let op frustraties als je weerstand voelt om liefde te bedrijven.

Singles
Er zijn krachtige energieën, die ervoor zorgen dat je veel emoties ervaart en je niet zo goed weet hoe je er mee om moet gaan. Je slaapt ook wat minder en dit kan komen omdat er onbewuste gevoelens zijn. Je doet er goed aan deze periode toch wat meer te slapen en tijd te nemen om even te ontspannen. Op woensdag en donderdag zal je extravert zijn en heb je meer controle over emoties. Deze periode is geschikt om met vrienden af te spreken. Door de passionele energie van onder andere Venus en Mars is er veel ruimte om mensen aan te trekken. Omdat je erg speels en avontuurlijk bent en je liever voor een los contact gaat, zal je nu wel meer voor de spanning of vriendschap gaan. Een vaste relatie zal je niet snel aangaan, tenzij je merkt dat de andere ook een vrijgevochten type is. Het weekend is niet geschikt om te stappen, maar meer om mensen bij je thuis uit te nodigen. Familie zal de hele week als rode draad door je leven lopen. Je bent dus zeker niet eenzaam en zal aandacht genoeg krijgen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanaf vrijdagmiddag reist de Maan al door de Ram en schenkt over het algemeen fysieke kracht. Toch kan dit zondag anders zijn en zullen mensen de neiging hebben minder weg te gaan. Mensen maken dan ook tijd vrij om met geliefden thuis door te brengen. De Maan kan voor sommigen zelfs zorgen dat de fysieke gesteldheid zwakker is, waardoor ze vermoeider kunnen zijn. Over het algemeen zal de Maan zorgen dat gezonde mensen meer met hoofdpijn te maken krijgen. Vermijd stressvolle situaties en zorg dat je geregeld frisse lucht tot je neemt. Ga wel naar plekken waar niet te veel mensen komen. Maandagnacht beweegt de Maan naar de Stier en geeft relaxte energie aan mensen, maar let op dat de Volle Maan dinsdag om 14:37 voor flink wat tegenwerking zorgt. Het metabolisme van mensen kan zwakker zijn, waardoor er vermoeidheid op kan treden. Je moet opletten dat je humeur beïnvloed kan worden. Hieruit kunnen spanningen komen, die zorgen dat mensen met elkaar in conflict komen. De Volle Maan kan ook de neiging geven dat mensen op zoek zijn naar zichzelf. Ook dit kan onzekerheid geven en onvrede brengen. Fysiek kunnen nek, keel en voorhoofd klachten geven. Vrouwen kunnen last hebben van een onregelmatige menstruatie. Mensen met verlaagde weerstand hebben deze periode meer kans om verkouden te worden of griep op te lopen. Vanaf woensdagochtend zal de Maan naar de Tweeling reizen. De meeste mensen vinden het dan fijn met elkaar te praten of naar elkaar te luisteren. Er is empathie onder elkaar en dat betekent dat de meeste mensen trachten sympathiek en open naar elkaar te zijn. Let op dat er mensen zijn, die zenuwachtig en onzeker kunnen worden. Vooral als je op zakelijk gebied niet goed functioneert, zal je hier wel eens last van hebben. Het weer is onbestendig, waardoor mensen te maken kunnen krijgen met verkoudheid of griep. Zorg in ieder geval voor gepaste kleding, omdat het op één dag koud, warm en nat kan zijn. Mensen die een longkwaal hebben, zullen helemaal op moeten passen. Vrijdag verhuist de Maan naar de Kreeft. Dit maakt mensen wat gevoelig en geregeld onzeker. Als gevolg van andere kosmische krachten, kunnen sommigen zich dan terug trekken, terwijl anderen juist de strijd opzoeken, om onzekerheid te verbloemen. Tracht jezelf hierin toe te spreken. Jij mag er zijn en hoeft je hier niet voor te verantwoorden. De maag en de lever kunnen deze periode kwetsbaar zijn. Je kunt maagzuur krijgen en ook kan de slokdarm met ontstekingen te maken krijgen. Pas dus op wat je eet. Krijg je eenmaal zuur uit je maag naar boven, dan kan je slokdarm daar last van krijgen. In dat geval dien je wat aan je voedingspatroon te doen. Dit kun je doen door minder dierlijk vet en koolhydraten te eten, maar kijk ook naar je bewegingspatroon.

Carrière en financiën
Ook in je carrière zal je veel kracht ervaren vanuit Jupiter en Venus in jouw teken. Daardoor kan je erg goed handelen en kan je de passie van Pluto in de evenwichtige en ambitieuze Steenbok gebruiken om veel ideeën tot realiteit te laten komen. Doordat de energie van Jupiter heb je wel de neiging om veel risico te nemen. Het is dan ook een interessante mix aan kosmische energie, waardoor er een goede kans is dat je veel kunt bereiken. Let op dat dinsdag de agressieve Mars je emoties flink kan activeren en dit is voor de Boogschutter niet altijd even verstandig. Je doet er verstandig aan om hier controle over te houden. Omdat ook de Volle Maan erg sterk is, kan je door beide hemellichamen dingen doen of zeggen, waar je later spijt van krijgt. Woensdag t/m vrijdag zal energie van de spirituele Maan je juist ondersteunen om de andere krachten op de juiste wijze te gebruiken. Het zijn prima dagen om belangrijke contracten af te sluiten of beslissingen te nemen. Pas wel op dat je dit pas doet als je zeker weet dat het betrouwbaar is om deze dingen te doen. Let vrijdag op dat de retrograde Mercurius kan zorgen dat je fysiek minder actief bent. Heb je de kans, zorg dan voor een langere pauze of neem deze dag vrij. Zaterdag zal Neptunus veel ideeën in je losmaken en zal je weer veel actiever worden. Het kan dus een goed weekend worden. Moet je werken, dan kan je ook veel bereiken.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van vaste tekens, water en aarde)
We gaven al eerder aan dat dit een leuke maand is met erg veel kosmische krachten. Daarbij is ook de energie de Boogschutter en Schorpioen. De Boogschutter geeft fysieke kracht en de Schorpioen zorgt voor genezende en spirituele energie. Daardoor zal er een prima evenwicht van krachten zijn en is er veel rust. De retrograde Mercurius zal tezamen met energie van Pluto en Saturnus in de Steenbok een supersterke energie genereren om problemen op te lossen en de relaties tussen mensen te verbeteren. Daarnaast zal Mercurius krachtige energie met de Zon in de Schorpioen delen. Dit geeft zeer positieve energie om mensen te beïnvloeden. Deze zorgt ervoor dat mensen zowel fysiek als mentaal een stuk lekkerder in hun vel zitten, waarbij fysieke weerstand erg sterk is. De meesten zullen door de energie van Mars, die de hele week door de Weegschaal beweegt, in staat zijn sympathiek en sensitief met elkaar om te gaan. Jupiter en Venus reizen door de Boogschutter en dit geeft avontuurlijke energie. Op liefdesgebied is er dan veel avontuur en passie, maar ook in je carrière en op financieel gebied. Zelfs de retrograde Uranus kan betere energie geven en samen met Venus en Jupiter voor nieuwe kansen zorgen. Je bent actief en enthousiast en krijgt mogelijkheden om zowel zakelijk als privé te scoren. Zondag kunnen mensen als gevolg van de Maan in de Ram uit balans zijn. Het lijkt net alsof de Maan het evenwicht tussen de andere kosmische krachten verstoort. Nadeel is hierbij dat mensen fysiek wat vermoeid kunnen zijn. Voordeel is dat er een krachtig sextiel is tussen Mercurius in de Schorpioen en Pluto in de Steenbok. Daardoor zijn mensen mentaal en geestelijk erg sterk. Zondag is dan ook een prima dag om lekker thuis te zijn en met geliefden door te brengen.

Maandag zullen Mercurius en de Zon een verbinding aangaan. Hierdoor kun je nu veel meer met doelen voor de toekomst bezig zijn. Je kunt leren van je fouten uit het verleden en deze nu verbeteren. Het is ook een dag waarin mensen in staat zijn op een sympathieke en daadkrachtige wijze met elkaar te communiceren. Kosmisch gezien kan er een unieke situatie zijn, omdat Mercurius zich tussen de Aarde en Zon begeeft. Tussen 13:36 en 16:53 kunnen we naar dit fenomeen kijken. De volgende keer dat dit gebeurt zal pas rond 2039 zijn. De Volle Maan zal dinsdagoverdag om 14:37 plaatsvinden. Er is op dit moment veel gaande. We zien veel vaste tekens aan de hemel, zoals de Stier, Schorpioen, Leeuw en Waterman. Daarbij zijn er ook veel tekens die binnen de Aarde- en Waterelementen vallen. Voordeel aan al deze krachten is dat zij in staat zijn problemen moeiteloos aan te pakken. Het leven zal even wat moeilijker zijn, maar de meeste mensen zullen hier het plezier wel van inzien. Het zal dus een avontuurlijke en zeker geen vervelende tijd worden. Het is wel een tijd, waarin mentaal zwakke mensen nog meer zwakte zullen ervaren. De mentaal sterke mensen zullen echter alleen maar sterker worden. Het is een periode om je af te vragen wat je precies wilt in het leven. Woensdag is een perfecte periode voor de omgang met vrienden of collega’s. Donderdag is beter voor je relatie. Neem je geliefde mee voor een romantisch uitje. Ben je single, dan kan dit een perfecte dag zijn om een nieuwe liefde te zoeken. Het weekend zal positief gekleurd worden door de Maan in de Kreeft. Dit is een geweldige energie om te kiezen je thuissituatie voorrang te geven. Blijf dus lekker thuis met mensen waar je van houdt.

Boogschutter

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Boogschutter