Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 4

 

Relaties, singles en sociale contacten
Venus zal deze week door het gebied van communicatie reizen en samen met Jupiter zal deze planeet erg veel warmte en liefde aan je sturen. Je zult niet alleen van buiten stralen, maar ook van binnen zal je veel warme gevoelens krijgen. Je kunt veel lieve dingen aan je partner zeggen, waardoor deze zich gevleid en zeker voelt en daardoor zijn er zeker veel wederzijdse gevoelens tussen jullie. Je zult dit zeker op een goede manier terugkrijgen. Hierdoor kun je mooie en warme gebeurtenissen bedenken om de relatie leuk te houden. Je hebt behoefte om veel te praten en het liefst met je partner. Lukt dit, dan kan je week eigenlijk niet stuk en zijn er veel kansen om de relatie alleen maar te ontwikkelen. Lukt dit echter niet, dan kun je geïrriteerd raken en wel eens gevoelsmatig achteruit gaan. Tracht dit te beperken en doe dit vooral niet uit boosheid. Beter kan je erover praten om te bekijken wat je kunt doen om de relatie nieuw bloed te geven. Als single heb je behoefte om je gevoelens aan anderen kenbaar te maken en dan vooral op het gebied van pure liefde, maar ook soms wel om seksualiteit. Ben je man dan heb je er behoefte aan iemand te vinden, die je vooral seksueel kan verwennen en wil je minder liefde en genegenheid. Ben je vrouw, dan kun jij je richten op de ware gevoelens, waardoor je liever iemand wilt ontmoeten, die liefde en genegenheid biedt. Het weekend is overigens een zeer fijne periode voor zowel gebonden mensen als singles.

Mentale en fysieke gesteldheid
In het algemeen zal de Maan zondag door de Schorpioen reizen, waardoor spirituele en sensitieve energie positief gebruikt wordt om veiligheid te ervaren. Niet iedereen zal daartoe in staat zijn en er zijn dan ook mensen die emotioneel verward raken. In dat geval kunnen mensen afstandelijk zijn. Om ziektes te mijden, wordt aangeraden voldoende water te drinken en extra eiwitten te gebruiken om griep voor te blijven. Laat op de avond zal de Maan naar de Boogschutter reizen en tot dinsdagnacht blijven. Dit is vredige en positieve energie, waardoor mensen makkelijk zichzelf zijn. We zijn die dagen avontuurlijk en hebben de neiging er op uit te trekken. We zijn open naar anderen en dit geeft de gezondheid een positieve boost. Let bij sport, intensieve beweging en zware werkzaamheden op dat zenuwen van heupen en dijen kwetsbaar zijn. Dit geldt vooral voor mensen die reuma of soortgelijke aandoeningen hebben. Ook ‘gezonde’ mensen moeten opletten. Levertraan en extra calcium zijn deze periode aan te raden. Woensdagochtend t/m vrijdagmiddag reist de Maan naar de Steenbok. Privé kunnen mensen minder sterk zijn. Ze moeten veel discipline hebben om niet te veel genotsproducten te gebruiken of geld uit te geven. Gezondheid is niet te koop. Let op dat de huid kwetsbaar is en make-up en hoogtezon kunnen schadelijk zijn. Mensen die last van eczeem hebben, moeten dubbel oppassen. Ook maag en knieën kunnen verzwakt worden, waardoor we op moeten letten welke producten niet goed vallen. Pas op met lactose. Vrijdag reist de Maan naar de Waterman en verschijnt om 22:44 als Nieuwe Maan in dit teken. Deze overgang kan zorgen dat mensen t/m zondag last van vermoeidheid kunnen hebben. Er kan een gevoel zijn dat we ons onverklaarbaar eenzaam voelen, zelfs als we veel mensen om ons heen hebben. Dit komt door een onbewuste spirituele prikkel, die na deze tijd zal verdwijnen. Fysiek kunnen de benen en voeten kwetsbaar zijn. Pas op als je veel loopt of dingen moet doen, die gewrichten belasten. Er kunnen schadelijke energieën zijn, die de ogen kwetsbaar maken.

Boogschutters zijn sterke persoonlijkheden. De Zon is hierbij een soort katalysator, die jouw energie verdeelt over mentale als fysieke kracht. Je heersende planeet Jupiter biedt een soort van mythische kracht, die je dominant maakt. Over het algemeen kun je deze dominantie redelijk en beheerst laten zien. Je bent avontuurlijk van inslag en wilt graag reizen en nieuwe dingen ontdekken. Je hebt weinig behoefte aan stilzitten en zal daarom niet snel stilzitten. Toch ben je iemand met een dubbel karakter, omdat je, als je niet lekker in je vel zit, rusteloos kunt zijn en bij stress in de aanval kunt gaan. Je moet leren hier rust in aan te brengen en daar redelijk mee om te gaan. Je hebt nu eenmaal te maken met een sociale omgeving, waarbij je rekening dient te houden met de gevoelens van anderen. Beheers je dit, dan ben je een leraar, begeleider of motivator. Deze week dien je er op te letten dat delen van je skelet enigszins zwak kunnen zijn, waardoor je op moet passen voor kwetsuren bij overmatige inspanningen.

Carrière en financiën
De Zon, de Maan en Jupiter bieden respectievelijk fysieke, spirituele en avontuurlijke kracht voor je werk. Je bent in contact met collega’s en zakelijke contacten deze week een graag geziene gast en je zult merken dat mensen veel kracht en enthousiasme door jou kunnen krijgen. Let wel op dat de Maan een versterkende werking heeft op dingen die je eerder de afgelopen tijd gedaan hebt en dat dit vooral aan het eind van de week erg sterk kan zijn. Ben je verantwoord geweest, dan zal dit zorgen voor zeer positieve ontwikkelingen. Echter, ben je dit niet geweest, dan zal je het een en ander voor je kiezen krijgen en alle zeilen bij moeten zetten om de week op een goede manier door te komen. Op zich ben je iemand die strikte normen en waarden heeft, waardoor je alsnog de juiste keuzes kunt gaan maken. Mocht je merken dat je dit niet doet of dat je anderen kwetst met onverantwoorde zaken, dan dien je dit toch te gaan veranderen, waarvoor het nooit te laat is. Maandag ben je eigenlijk niet vooruit te branden en wil je het liefst lang in je bed liggen. Mocht je die mogelijkheid hebben, dan is dit zeker aan te raden, zodat je nog even wat energie op kunt doen. Dinsdag en woensdag zal je veel meer energie hebben en kun je in een hogere versnelling gaan. Alles wat je deze dagen wilt doen, zal waarschijnlijk lukken. Donderdag en vrijdag ben je communicatief erg sterk. Zijn er bepaalde zaken die er op dit gebied gedaan moeten worden, dan wordt aangeraden om dit dan te doen. In het weekend heb je het druk, maar eigenlijk heeft dit niet zoveel met werk te maken, maar meer met ontspanning.

Overzicht voor alle tekens (periode van verandering van routines)
De Zon gaat vanaf maandag Mercurius vergezellen in de Waterman. Dit zorgt voor veel sympathie en vriendelijkheid onder de mens. Veel mensen zullen er geen probleem mee hebben zich aan te passen aan dingen die er in de omgeving veranderen. Dit betekent echter niet dat we niet in staat zijn ons te weren als er iets gebeurt wat ons niet zint. Afhankelijk van het teken dat je hebt, zal je ermee omgaan. Uranus zal nog steeds in de Stier bewegen en kan zorgen dat mensen snel geneigd zijn om hun routine te veranderen. Deze energie brengt veel creativiteit en mensen kunnen geregeld nieuwe ideeën krijgen. Let op dat deze energie soms negatief kan zijn en dat er breuken mogelijk zijn tussen jou en geliefde mensen. Dit komt mede omdat Mars, in de Boogschutter, voor flink wat passie en strijd zorgt. Niet iedereen zal er goed mee omgaan. Je doet er goed aan geregeld te sporten om eventuele blokkades, conflicten of boosheid aan te pakken. Het is belangrijk jezelf goed te kennen. Ben je bijvoorbeeld iemand die sympathiek overkomt, dan is het beter op zachte wijze te handelen. Ben je dominant, dan is het belangrijk je ook op die wijze op te stellen. Er kan door die planetaire energieën wisselvalligheid optreden. Mensen kunnen zich soms vrolijk en open voelen, maar er zijn ook momenten dat we ons somber en gesloten voelen. Het is belangrijk dat we blijven geloven in datgene wat wij zelf vinden en niet in dat wat anderen van ons verwachten of vinden. Over het algemeen zorgen de Zon en Mercurius dat de meeste mensen eerlijk zijn, maar dat kan lastig zijn, omdat niet iedereen hiervan gediend is. Het is dus belangrijk in te schatten of je iets wel of niet kunt zeggen. Met name kritisch ingestelde mensen kunnen geen moeite hebben om de strijd op te zoeken.

Ben je echter bescheiden en minder bespraakt, dan kan je maar beter voorzichtig zijn. Venus heeft zich afgelopen week bij Neptunus in de Vissen genesteld. Dit geeft sterke mentale en spirituele kracht. Mensen zijn geneigd elkaar te ondersteunen. Vooral mensen die van zichzelf al gevoelig en sensitief zijn, zullen nu nog meer de neiging hebben om gericht te zijn op mensen die zwakker zijn en hulp nodig hebben. Er wordt aangeraden om geen geld aan mensen te geven, die je niet of nauwelijks kent. Echter, ook mensen die jij wel kent, zullen in staat zijn jouw vertrouwen te schaden. Er zijn namelijk misleidende energieën. Nadeel aan de energie van Venus is hierbij dat we soms moeite kunnen hebben om op een objectieve wijze in het leven te staan. Jupiter en Saturnus reizen nog steeds in de Steenbok en dat kan vooral op zakelijk gebied nog wel eens problemen opleveren. Er kunnen namelijk flink wat storingen ontstaan, die de kans op succes kunnen blokkeren. Er wordt aangeraden voorzichtig met die energie om te gaan en niet te snel te gaan. Wees realistisch bij doelen die je stelt en denk niet dat je altijd gelijk hebt. Er zullen mensen zijn die het niet fijn vinden veel verantwoordelijkheid te hebben. Tracht bescheiden te blijven en laat de leiding zoveel mogelijk aan anderen over. Moet je toch leiding geven tracht dan zo positief mogelijk te blijven.

Boogschutter

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Boogschutter