Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 29

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Mars is een krachtige medestander voor de Boogschutter, omdat de energie zorgt dat je erg sterk en passioneel bent en dat zal je over het algemeen erg fijn vinden. Je zoekt graag het avontuur op en zal je partner geregeld verwennen. Naast de passie van Mars is er een krachtige energie vanaf Mercurius, die zorgt dat je je verstand erbij houdt. Daardoor ben je zeker in staat diepgaande gesprekken te voeren en culturele of creatieve evenementen op te zoeken. Zondag en maandag ben je actief en liefdevol en is een prima periode om er lekker op uit te trekken. Dinsdag kan de energie van de Volle Maan jou wat parten spelen, omdat je serieuzer bent en meer tijd vrijmaakt voor je carrière of andere zakelijkheden. Venus zal donderdag je avontuurlijke kant versterken. Vrijdag zal de retrograde Mercurius zorgen dat bepaalde plannen uit het verleden nu wel lukken. Deze kunnen verrassend voor je relatie uitpakken.

Singles
Het is een week met een dubbel gezicht. Je kunt het eerste deel van de week erg veel passie van Mars ervaren en avontuurlijke gevoelens vanuit de Zon en Mercurius, die door de Leeuw reist. Dit brengt spanning met zich mee, maar over het algemeen kan je deze omzetten in leuke activiteiten. Je vindt het zondag en maandag leuk vrienden op te zoeken en over het algemeen zal je minder behoefte hebben aan oppervlakkige contacten. Dinsdag zal de Volle Maan je emoties prikkelen en ook Venus zal zeer actief zijn. Je kunt t/m donderdag actief zijn met stappen, daten en flirten. De kans op een vaste partner is minder groot, maar voor losse contacten sta je erg open. Mercurius zal vanaf vrijdag door de Kreeft reizen, waardoor je veel meer gericht bent op het vinden van een vaste partner. Je kunt een groot gemis voelen en zal ook eenzaam zijn, waardoor je meer gericht bent op het zoeken naar een vaste partner.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat zondag in de Boogschutter en trekt in de nacht naar de Steenbok. Je zult optimistische energie ervaren. De meeste mensen zullen vitaal zijn en dit uitstralen. Let op gewrichten als je aan het sporten bent. Beweeg je te weinig of ben je te zwaar, dan moet je extra op gezondheid letten. De Volle Maan zal dinsdag om 23:39:31 door de Steenbok reizen. Er wordt veel energie verbrand en er kan veel vermoeidheid zijn. Ook zijn er mensen die met een negatief gevoel rondlopen. Merk je dit aan jezelf, trek je dan terug en houd emoties onder controle. Beter kun je niet omgaan met mensen waar je al niet goed mee omgaat. Mensen die last hebben van de huid, dienen op te letten met weersomstandigheden en vooral als deze wisselvallig zijn. Let op met voeding, omdat het spijsverteringssysteem onder druk kan staan. Mensen die sporten of zwaar werk doen, kunnen kwetsbare botten en spieren hebben. De Maan reist woensdagochtend tot vrijdagavond door de Waterman. Angst en andere spanningen spelen mensen parten. Beter kan je alleen met familie en goede vrienden omgaan. Let op je benen, omdat deze moe zijn, waardoor je je beter niet teveel inspant. Tracht te bewegen en te sporten en laat je niet meeslepen door luiheid en passiviteit. Dit zorgt alleen maar voor meer moeheid. Vrijdagvond reist de Maan naar de Vissen en blijft daar tot het weekend. Emoties zijn sterker dan ratio en veel mensen zijn empathisch en relaxt. Het is een positieve periode met liefde, vriendschap en warme emoties. Mensen kunnen last van voeten hebben. Pas op als je een lage weerstand hebt of als er een slechte hygiëne is. Het kan een periode zijn, waarin mensen moeite hebben met verslavingen. Mensen die kwetsbaar zijn, zoals jongeren, mensen met zwakke mentale vaardigheden en mensen die al verslaafd zijn, kunnen er extra moeite mee hebben om zich te wapenen. De essentie in het leven van de Boogschutter is niet al te oppervlakkig te leven. Door je oppervlakkige wijze van leven mis je wel eens de nodige diepgang, waardoor mensen ideeën en gevoelens niet altijd serieus nemen. Dit komt omdat je niet geloofwaardig overkomt en je minder gevoel laat zien. In het leven moet je leren innerlijke overtuigingen enthousiast en gevoelsmatig te uiten. Zo kun je anderen meenemen in de kracht die je wel degelijk in je hebt.

Carrière
Mercurius zal je nog steeds veel energie bieden, waardoor je intellectueel erg sterk bent en veel kunt bereiken. Je hebt veel ideeën en plannen en die kan je ook zeker met anderen delen. Mars biedt erg veel energie, waardoor je fysiek sterk bent. Je durft je ook zeker te laten zien en zal op communicatief gebied geregeld laten zien wat je te bieden hebt. Mensen hebben waardering voor je, maar wees wel voorzichtig dat je niet doldriest te werk gaat. Je kunt overdrijven en dan verliezen mensen wel eens hun overtuiging om jou te willen begrijpen. Je kunt maandag teveel met financiën bezig zijn. Let op dat je wel eens de neiging kunt hebben om teveel geld uit te geven. Breng hier balans in aan. Dinsdag kan de Volle Maan je veel energie geven, waardoor je erg veel ambities hebt. Je kunt toekomstige doelen stellen, die wellicht veel kunnen gaan brengen. Je kunt goed samenwerken en mensen kunnen een goede inbreng hebben om ook voor jou zeer gunstige mogelijkheden te bieden. De dromerige Neptunus en speelse Venus kunnen in het midden van de week zorgen dat je in een droomwereld kunt leven. Je kunt dingen voor ogen hebben, die helemaal niet mogelijk zijn. Vrijdag en zaterdag zal je minder zin hebben om teveel te presteren. Je hebt de neiging rustig aan te doen. Heb je die kans, neem dan vrij en laad jezelf even op, zodat je er na het weekend weer tegenaan kunt.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van intense emoties)
Er is tot half december veel invloed van Jupiter, in de enthousiaste en optimistische Boogschutter. Dit is een unieke en sterke combinatie. Mercurius beweegt tot vrijdag retrograde in de Leeuw en dit is een prima periode om jezelf onder de loep te nemen. Kijk naar je talenten en vooral ook waar je hart ligt. Zondag is het verstandig rust te zoeken, omdat Pluto intense energie op de wereld loslaat, waardoor er mensen zijn die obsessief gedrag vertonen. Ze kunnen dan minder van anderen hebben en zijn erg snel kwetsbaar. Merk je dit tracht jezelf dan een halt toe te roepen en blijf reëel over emoties. Zondagnacht gaat de Maan naar de nuchtere Steenbok en dan zullen de meeste mensen sterk in hun schoenen staan. Dinsdagavond geeft de Volle Maan spannende energie, waarbij er een bepaald chagrijn te bespeuren valt, vooral omdat Pluto negatieve invloed heeft. Tracht op te letten en zorg dat je hier zelf niet aan meedoet. Neem afstand als mensen ruzie zoeken, blijf weg bij dronken mensen en laat geweld aan je voorbijgaan. Positief ingestelde mensen zullen discipline opbrengen om problemen te mijden. Mensen die dit niet zijn, zullen moeilijke dagen hebben. Woensdag t/m vrijdag zal de Maan door de Waterman reizen en dit brengt harmonieuze energie. Daarbij is er een mooie relatie tussen de liefdevolle Venus en de spirituele Neptunus. Er is saamhorige energie, waardoor mensen naar sociale contacten op zoek gaan.

Let op dat er storende energie aanwezig is, waardoor plekken met groepen mensen ook negatief ingestelde mensen aantrekt. Houd dus in de gaten dat er minder goede gebeurtenissen kunnen zijn. Vanaf vrijdag gaat de retrograde Mercurius door de Kreeft reizen. Deze blijft tot eind juli en betekent dat mensen meer naar buiten zijn gericht. Ze kijken naar de relatie die ze met anderen hebben en wat ze kunnen doen om contacten te verbeteren. Dit kan betekenen dat ze gericht zijn op het oplossen van conflicten of problemen en op het uiten van gevoelens. Heb je hier moeite mee, bedenk dan dat dit niet nodig is en doe je best om je te laten zien. Er is in ieder geval een sterke spirituele energie. Let op dat er ook gevoelige mensen zijn, waardoor de kans op nieuwe problemen toch wel groter wordt. Zaterdag kunnen er intense emoties zijn, doordat de Maan in de sensitieve Vissen en Mercurius in de gevoelige Kreeft reist. Dit kan mooie gevoelens geven, waarbij er veel liefde is. Aan de andere kant zijn mensen ook wel kwetsbaar, waardoor emoties niet altijd onder controle gehouden worden. Chiron in de Ram heeft deze tijd invloed op het vertrouwen van mensen. Jij kunt dan ook moeite hebben met het nemen van beslissingen en om jezelf te verdedigen als je kritiek krijgt. Ook nu zal Neptunus in de Vissen veel mensen hoog-gevoelig maken en voor instabiliteit zorgen. Het zal belangrijk zijn om, als je dit merkt, hulp te vragen, je terug te trekken of de rust bij vertrouwde mensen op te zoeken.

Boogschutter

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Boogschutter