Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 38

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Jupiter en Uranus zullen veel kracht bieden, waardoor je op liefdesgebied warm en sympathiek bent. Je wilt dromen nastreven en hebt veel fantasie om je partner op een leuke manier het hoofd op hol te brengen. Je bent enthousiast en zal je partner graag naar sociale contacten en activiteiten meenemen, omdat je trots op de ander bent. Door de energie van Jupiter komen er wel wat eigenaardigheden in je naar boven, maar op zich zal je partner dit juist wel leuk vinden. Toch dien je niet te overdrijven en kun je jezelf beter in controle houden als je merkt dat je al te vreemde ideeën hebt. Vanaf woensdag zal er een gunstige energie van Saturnus in de Steenbok komen. Hierdoor komt er rust in je, maar zie je ook hoe je de relatie niet alleen spannend houdt maar ook een mentale verbinding aan kunt gaan. Het is een periode, waarin er belangrijke besluiten kunnen zijn. Donderdag zullen Mars en Pluto een gunstige verbinding aangaan, waardoor je weet wat je kunt doen om je partner te verwennen. Jupiter en Neptunus zullen je in het weekend spirituele energie brengen, die jullie dichter bij elkaar brengt.

Singles
Je voelt je de eerste dagen van de week onrustig wat wel komt, omdat Jupiter door de Boogschutter reist. Daardoor heb je het gevoel dat je de liefde heel erg mist. Je wilt met sociale contacten omgaan en kijkt goed om je heen of je die ene ware liefde kunt ontdekken. Op zich zal je veel mensen aantrekken, omdat je iemand bent die goed overkomt, maar je kunt toch wat gesloten zijn. Je kunt speciale ideeën hebben, maar moet niet teveel overdrijven. Je bent dus even heel anders dan je normaal gesproken bent. Je kunt hierdoor mensen aantrekken die wellicht helemaal niet bij je passen. Vanaf donderdag zal dit soepeler verlopen en kun je weer meer jezelf zijn. Dit komt vooral door de energie van Pluto en Mars, die vuur brengen, maar ook stabiliteit. Je hebt deze periode veel meer kans iemand tegen te komen die bij je past. Vrijdag en zaterdag zullen Jupiter en Neptunus een krachtige energie aangaan en dit geeft jou een magnetische uitstraling. Let op dat je de lat soms te hoog kunt leggen en dan zal je niet snel iemand in je leven halen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondagnacht t/m dinsdagmiddag reist de Maan door de Ram. Je moet opletten dat je onrustig kunt slapen. Daarbij kan je geregeld dromen en zal je ook wel eens je bed uit moeten, omdat je blaas erg actief is. Aan de andere kant zal je alsnog geestelijk in staat zijn flexibel om te gaan met eventuele problemen die er op kunnen treden. Let op dat hoofdpijn en problemen met de ogen kunnen ontstaan of erger worden. Je doet er goed aan relaxt te blijven en te zorgen dat je overdag de tijd neemt voor wat extra pauze of zelfs om een uurtje je ogen dicht te doen. Dinsdagmiddag zal de Maan naar de Stier verhuizen en daar tot donderdagavond blijven. Deze energie kan ons soms wat onzeker maken en op die momenten kunnen er mensen zijn, die onrustig worden. Er wordt aangeraden jezelf te vertrouwen en niet teveel de strijd met anderen aan te gaan. Over het algemeen kun je bij bekenden wel lekker in je vel zitten. Deze dagen kunnen mensen vooral te maken krijgen met ziektes door het wisselvallige weer. Verkoudheid, allergieën en zelfs griep kunnen optreden. Donderdagavond laat zal de Maan naar de Tweeling reizen. Dit is een periode van herstel en oplossen van eventuele problemen. Veel mensen zijn speels en in staat dingen met een glimlach op te lossen. Je moet wel opletten dat er deze periode problemen met de zenuwen kunnen zijn en er ook meer kans is op problemen met de longen. Mensen met chronische ziekten kunnen er wat meer last van hebben, waardoor er aangeraden wordt geregeld naar buiten te gaan, te letten op kledingkeuze en op te letten met zwaar werk of te intensieve sporten.

Veel mensen voelen zich emotioneel en willen iets aan de wereld doen. Bedenk dat dit ook kan, want uiteindelijk zullen goede krachten overwinnen. Jij kunt hierbij je sterkste krachten gebruiken, zoals je optimisme, luchtigheid, vertrouwen en geduld. Je bent iemand die goed weet wat die wil en hebt een avontuurlijke inslag. Tracht mensen dan ook te bewegen om naar de positieve zaken in het leven te kijken en negativiteit te verminderen. Doordat je deze week minder avontuurlijk bent, kun je je wel eens vervelen. Hierdoor krijgt je lichaam te weinig de kans om voldoende energie kwijt te raken, waardoor je juist moeier wordt. Probeer in je privéleven tijd te vinden voor sport en pas goed op welke voeding je tot je neemt. Je zult dan fit blijven en je fysiek en mentaal goed voelen.

Carrière en financiën
Je kunt t/m woensdag te maken hebben met tegenslagen en vertragingen als gevolg van de retrograde bewegende Uranus. Dit komt dan eigenlijk meer, omdat je zelf soms te snel wilt gaan en daardoor dus met fouten te maken kunt krijgen. Op zich zal Jupiter een krachtige absorberende kracht hebben, maar het blijft oppassen. Zorg ervoor dat je voldoende slaapt en steeds nadenkt over stappen die je neemt. Op zich zal je hier prima in slagen, maar het zal je wel veel energie kosten. Dit zal echter vanaf het midden van de week anders worden, omdat Mercurius en Venus in de Weegschaal evenwicht bieden. Hierdoor kun je in contact met mensen beter overkomen en bepaalde doelen, die eerst niet lukten, wel afronden. Het zal je allemaal ook minder energie kosten. Mars en Pluto bieden hierbij ook erg veel vuur en de mogelijkheid om dingen in je leven te veranderen. Vrijdag en zaterdag zullen Jupiter en Neptunus een bijzondere energie op je afsturen. Aan de ene kant ben je zowel mentaal als fysiek erg sterk en ben je niet klein te krijgen. Aan de andere kant kun je erg veel dromen en moet je oppassen dat je wel je concentratie behoudt. Voordeel is wel dat je erg veel ideeën en je effectief met nieuwe plannen om kunt gaan. Je zal wel geduld moeten hebben, omdat het niet allemaal vanzelf gaat.

Overzicht van de week voor alle tekens (loslaten van het verleden en kijken naar de toekomst)
Jupiter reist door Boogschutter en geeft mensen motivatie de zomer achter zich te laten en te bekijken wat er in de toekomst mogelijk kan zijn. Daardoor zijn er zeker kansen om op veel gebieden veel te kunnen bereiken. Dit kan zijn in de liefde, studie, je werk, bij sociale contacten en nog meer gebieden. Hierbij wordt Jupiter geholpen door de retrograde Uranus, die ervoor kan zorgen dat je bepaalde zaken uit het verleden los kunt laten om met frisse moed verder te kunnen. Nog meer kracht komt er vanuit Mars in de Maagd, die een verbinding aangaat met andere planeten. Daardoor is er een harmonieuze energie onder veel mensen, maar kan er ook uitdagende energie zijn. Er is veel in het leven mogelijk, maar er kan door intense krachten ook het een en ander misgaan. Over het algemeen zullen pieken en dalen in evenwicht zijn en zal Pluto veel kracht bieden om dingen uit het verleden anders te gaan doen en meer succes te behalen.

Zaterdag zijn Mercurius en Venus het gebied van de Weegschaal in gegaan en dit geeft diplomatieke energie, waardoor er in relaties tussen mensen veel moois gebeurt. Mercurius zorgt dat mensen makkelijk met elkaar omgaan, waarbij er minder ruimte is voor conflicten en andere negatieve omgangsvormen. Venus zorgt dat mensen soepeler zijn in het ondersteunen van elkaar. Ze zullen zich minder afzetten en meer interesse naar elkaar tonen. Dit zal in je zakelijke leven zijn, maar ook in liefde en bij sociale contacten. Het is een prima week om je talenten te ontdekken, mocht je nog niet helemaal weten wat je precies wilt. Zowel Mercurius als Venus bieden veel creativiteit. Dit kan op gebied zijn van muziek, schilderen of andere kunstzinnige vormen. Het begin van de week is de Ram voor de meeste tekens erg actief en wordt aangeraden geregeld fysiek bezig te zijn of lekker de natuur in te gaan. Vanaf woensdag zal Saturnus, in de Steenbok, voorwaarts bewegen. Hierdoor zijn mensen in staat bepaalde zaken, die vanaf mei voor problemen of vraagtekens zorgden, achter zich te laten en meer naar de toekomst te kijken. Veel mensen zullen zich richten op hun carrière, sociale contacten en liefde. Omdat Saturnus een standvastige energie biedt, zullen veel mensen in staat zijn op disciplinaire wijze in het leven te staan, maar is persoonlijke vrijheid ook erg belangrijk. Donderdag zal de intense Mars een driehoek vormen met Pluto en dit geeft veel kracht. Let op dat er ook flink wat agressie en dominantie kan zijn. Blijf deze periode relaxed en ga niet teveel de strijd met mensen aan. Dat leidt alleen tot ellende. Over het algemeen zal dit lukken en zullen de meesten niet teveel problemen geven. Vrijdag is overigens een fijne, positieve dag als het gaat om sociale contacten. Zaterdag zullen Jupiter in de Boogschutter en Neptunus in de Vissen tegenovergestelde energie brengen. Daardoor staan actie en reactie tegenover elkaar en zullen mensen het moeilijk vinden om dat te kiezen wat het best bij ze past. Het is een dag om even wat gas terug te nemen en vooral te trachten om negativiteit weg te laten.

Boogschutter

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Boogschutter