Weekhoroscoop Boogschutter

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 28

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
gebonden mensen moeten aan het begin van de week oppassen dat ze wel eens kort aangebonden zijn. Je kunt dan intens reageren en bent in staat om makkelijk conflict of meningsverschillen aan te gaan. Je doet er goed aan jezelf in de hand te houden en geen dingen te zeggen of te doen die moeilijk meer om te draaien zijn. De kans op grote problemen is dan zeker niet denkbeeldig. Zondag t/m woensdag doe je er goed aan duidelijk af te bakenen wat je wel of niet wilt. Kun je gewoon doen wat je wilt, dan zal je humeur goed zijn en ben je leuk in de omgang. Je partner en jij kunnen dan een prima periode meemaken. Er zal een fijne energie hangen met veel liefde. Donderdag en vrijdag zal er wisselvallige energie zijn, waarbij je het gevoel krijgt dat de relatie niet biedt wat je wilt. Dit geldt voor mensen die al in onmin leven. Anderen zullen hier minder last van hebben en het geluk nastreven. Vrijdag ben je fantasievol en zoek je naar activiteiten om met je partner de fijne kant van de relatie op te zoeken. Singles kunnen t/m woensdag behoefte hebben om gewoon lekker te doen wat ze willen doen en het plezier op te zoeken. Je zoekt mensen op die zich intellectueel met je kunnen meten. Je houdt niet van oppervlakkige mensen, zolang ze maar niet saai zijn. Intellect en plezier zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maandag en dinsdag zijn fijne dagen om met vrienden of familie af te spreken. Je hebt nog weinig behoefte aan een nieuwe partner en wilt veiligheid opzoeken van geliefde mensen. Woensdag en de dagen erna zal je gevoel je meer prikkelen om het avontuur op te zoeken. Je hebt een krachtige uitstraling en bent optimistisch. Vooral vrijdag en zaterdag zijn zeer geschikte dagen om er op uit te trekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Je doet er goed aan iemand, waar je al een tijdje een oogje op hebt, een signaal te geven. Ook is het een goede periode om contact met een ex-partner op te zoeken.

Carrière en financiën
Er zijn mysterieuze energieën die jou prikkelen en dat is voor de Boogschutter wel een erg fijne en spannende kracht. Je kunt hierdoor prima resultaten behalen en bent in staat risico’s te nemen. Je kunt je intellect gebruiken en zal dan zeker niet onbedachtzaam zijn. Dat is al erg bijzonder, omdat je een persoon bent, die impulsief en avontuurlijk is en niet altijd nadenkt over zijn acties. Het is een week, waarin je spirituele vermogen zeer sterk is. Je hebt veel inbeeldingsvermogen en inzicht, waardoor je in staat bent veel te veranderen. Ook is het een prima tijd voor nieuwsgierigheid en het grijpen van kansen die er op je pad komen. Vooral woensdag en donderdag zijn geschikt voor nieuwe activiteiten en belangrijke veranderingen. Zondag is geschikt voor klusjes die zijn blijven liggen. Verder doe je er goed aan zo rustig mogelijk te zijn en jezelf op te laden. Er kan later deze maand nog heel wat op je pad komen. Zondag en maandag zijn zeer geschikt om samen te werken. Dinsdag en woensdag kun je beter bescheiden en open in het leven staan. Je moet bepaalde keuzes maken, waar je niet te zwaar aan moet tillen. Durf risico te nemen, maar gebruik wel je intellect, dan kun je prima presteren.

Mentale en fysieke gesteldheid (in de week na de Volle Maan)
Zondagochtend de 5de zal de Volle Maan, in de Steenbok, om 6:44:57 aan de hemel staan en dit geeft bijzondere energie. Emoties zullen onder controle zijn en we zijn over het algemeen in staat om rust te vinden. De Steenbokmaan geeft duidelijke grenzen aan, waardoor we meer in staat zijn zelfdiscipline te tonen. Mensen zullen over het algemeen respect voor zichzelf en dus ook voor anderen hebben en dit geeft zowel mentaal als fysiek een gunstige periode. Let op dat sommige mensen soms wel moeite kunnen hebben om zich onder controle te houden en dan impulsief kunnen worden. Dit zijn over het algemeen de mensen die minder lekker in hun vel zitten of onverantwoordelijk gedrag vertonen. Merk je dit aan jezelf, dan doe je er verstandig aan om dit toch wel onder controle te krijgen en te wachten met belangrijke besluiten tot een andere week. De Maan staat deze periode recht tegenover de Zon en de asteroïde Vesta, die in de Kreeft staat. Daardoor is het belangrijk deze week contact te zoeken met mensen waar we een band mee hebben. Veiligheid en liefde zijn nuttig om je lekker te voelen. Bedenk dat er retrograde planeten zijn, die het verleden terugbrengen, waardoor we emoties voelen, die niet altijd onder controle zijn. Daar zullen we echt wel nuchtere energie van de Steenbok bij nodig hebben.

Aangezien de eclips tegenover de retrograde Mercurius in de Kreeft staat, is er deze week krachtige energie om mentaal lekker in ons vel te zitten. Wel zullen we gedwongen zijn om herinneringen en tradities met geliefden en vrienden te delen. Het is belangrijk niet te blijven hangen in herinneringen die stress en trauma’s brengen. Je kunt dan danig in de problemen komen en je veiligheid kan in het geding komen. Maak gebruik van de doelgerichte Saturnus in de Steenbok, die verantwoordelijkheid kan geven. Deze week kan elk teken weer anders op de Maan en stand van de andere hemellichamen reageren. Je bent iemand die het avontuur opzoekt en het erg fijn vindt om de spanning in het leven te halen. Je kunt je wel eens onzeker voelen en behaalt dan niet datgene wat je in gedachten hebt. Je zult jezelf onder controle moeten houden en eventuele problemen uit je leven weren. Dat vraagt erg veel discipline en dat vind je nog wel eens moeilijk. Je doet er dan ook verstandiger aan om niet teveel met zaken en geld bezig te zijn, maar je meer te richten op mensen die jouw hulp nodig hebben. Door je te richten op liefde en vriendschap zal je een karmische reactie opwekken, die jou zowel mentaal als fysiek zal belonen. Dit geeft jou betere gevoelens en zal ook voor veiligheid en empathie zorgen.

Overzicht voor alle tekens (Periode van gevaren, beproeving, zuivering en relatieve rust )
De Maan reist net als Pluto, Saturnus en Jupiter in de Steenbok. Dit geeft robuuste en pragmatische energie. Mensen zijn zich bewust van hun eigen bewustzijn en dit kan voor velen erg fijn zijn. Er is ruimte om te ontwikkelen, minder goede gedragingen aan te pakken en dus lekkerder in het leven te staan. We zien in de wereld echter het coronavirus nog aardig bezig zijn. Dit lijkt vooral te komen, omdat landen een soepeler beleid krijgen en ook Nederland doet hier aan mee. Mensen die op vakantie gaan, moeten extra voorzichtig zijn. De Volle Maan zal een energiepiek geven, omdat die recht tegen over de Zon staat. Hierdoor is er een verduistering, die uitdagingen en ontberingen tempert. Hierdoor kunnen we ook zeker rust vinden, onderling tussen mensen, maar ook in de maatschappij. Saturnus zal deze periode veel invloed hebben en als heerser gelden voor doorzetting en beproeving. Onze intenties zullen gebaseerd zijn op wijsheid, maar ook op bevrijding en zuivering van slechte handelingen en gedragingen. Er wordt aangeraden vooral lief voor jezelf te zijn, omdat je dan ook automatisch meer gevoel en warmte naar anderen uitdraagt. Zondagavond laat en maandag zal de Maan samen komen met Jupiter en Pluto. Dit geeft diepe energie om emoties te helen en om te communiceren.

Maandag verhuist de Maan naar de sympathieke en filosofische Waterman. We hebben behoefte aan vrijheid en zoeken naar avontuur. Mensen die nu al op vakantie zijn, dienen echt op te letten, omdat er aanwijzingen zijn van gevaarlijke situaties. Zoals we al eerder zeiden, het coronavirus is ‘echt’ niet weg. Ben je net op het verkeerde moment op de verkeerde plek, dan kun je aardig in de problemen komen. Op woensdag zal Mercurius een plein vormen met Mars en dit kan in de middag voor flink wat energie zorgen. Jij kunt woede voelen, maar ook anderen en dit kan dus zeker wel voor conflicten zorgen. Mercurius staat namelijk in de gevoelige Kreeft en Mars in de impulsieve Ram. Hierdoor zijn er sneller situaties en gesprekken mogelijk, die kunnen escaleren of voor misverstanden zorgen. Dit deel van de week kan rusteloosheid en onvrede brengen als er onrechtvaardigheid is. Veel mensen zullen dit erg moeilijk vinden, maar tegelijk kunnen we zelf ook onverantwoordelijk zijn. Dit geldt uiteraard ook voor jouzelf. Kom je dus in hevige gesprekken en meningsverschillen terecht dan doe je er goed aan die op woensdag niet te voeren en af te houden. Beter kun je die vanaf donderdag doen.

Donderdag t/m vrijdagavond is namelijk een zachtere periode, omdat de Maan door de spirituele en sensuele Vis reist. Donderdag is een geschikte dag om problemen op te lossen. Je zult merken dat de wereld er vriendelijker uitziet. Vrijdag is een superdag voor romantiek en erotiek. Er is veel ruimte voor seks en heb je een kinderwens, dan is de energie zeer vruchtbaar. Zaterdag is een bijzondere tijd, omdat Chiron retrograde gaat bewegen, Mercurius direct gaat bewegen en de Zon een driehoek vormt met Neptunus. Chiron kan veel energie bieden om oude wonder te herstellen. Chiron zelf mag dan niet zo sterk zijn, maar de Maan, Zon en Mercurius zijn dit wel. Met name de Maan in de Ram, die zich nu verbindt met Mars en Chiron kan als katalysator gelden. Daardoor kunnen we effectief met verdriet, boosheid, angst en andere gevoelens omgaan. Het kan dan ook een weekend worden van transformatie en individuele ontwikkeling. Durf jezelf kwetsbaar op te stellen door gevoelens te uiten en mensen die jij vertrouwt hulp te vragen. Het zal niet altijd relaxt zijn, omdat er ook heus problemen kunnen zijn tussen mensen onderling, maar uiteindelijk kan je het weekend gebruiken om veel lekkerder in je vel te zitten. Er is een periode van relatieve vrede, saamhorigheid en vriendschappelijke energieën.