Weekhoroscoop Maagd

Lees jouw gratis jaarhoroscoop Maagd bij AstroAngels. Altijd interessant!

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 28

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen zullen aan het begin van de week een positieve impuls krijgen als het om de liefde gaat. Daardoor zijn de romantiek en erotiek tussen jou en je partner erg soepel en zit je lekker in je vel. Je bent positief en romantisch en zal je partner veel aandacht en warmte geven. Let op dat er soms wel mensen kunnen zijn, die jou bepaalde dingen minder gunnen. Laat je hier niet teveel door beïnvloeden en ga je eigen weg als je merkt dat mensen negatief gedrag vertonen. Het is t/m woensdag een prima periode om veel met je gezin of familie te doen. Woensdag heb je zin om vrienden te bezoeken en het liefst met je partner. Donderdag en vrijdag kun je echter afstand van je partner en/of gezin nemen. Niet omdat je dit negatief bedoelt, maar meer, omdat je behoefte hebt om er met vrienden op uit te trekken. Zaterdag wil je relaxen en het liefst met je partner en familie. Plan liever niet al te intense activiteiten. Singles hebben deze week veel behoefte aan een nieuwe liefde. Daarnaast zal je graag met familie en vrienden afspreken. Je bent aantrekkelijk en liefdevol, maar omdat je behoefte hebt aan iets serieus zal je ook weer niet zo snel gaan. Voor jou geldt t/m woensdag dat je de drang wel voelt om een nieuw persoon te ontmoeten. Vooral t/m woensdag zal je aandacht naar familie uitgaan en zoek je meer naar veiligheid. Om lekker in je vel te zitten geldt een positieve verbinding tussen carrière en romantiek, die voor positiviteit zorgt. Donderdag en vrijdag ben je op vrienden gericht en is er verbinding met het ontmoeten van een nieuwe liefde. Je bent deze periode charmant en sympathiek en trekt makkelijk mensen aan. Zaterdag is spannend, waarbij je misschien niet altijd enthousiast bent, maar je wel mysterieuze energie uitstraalt. Daarmee kan je wel eens een nieuwe liefde aantrekken.

Carrière en financiën
Het is een positieve week, waarin je enthousiast en ambitieus bent. Daardoor werk je zeer goed samen en kan je niet alleen jezelf motiveren, maar ook collega’s en anderen met wie je samenwerkt. Zondag word je intellectueel geprikkeld, waardoor je ideeën over de toekomst kunt hebben en ook in staat bent om doelen te stellen. Het is een prima periode voor mensen die op intellectueel gebied werken, omdat je veel inspiratie hebt. Vanaf maandag is er een krachtige energie, waardoor je tot ver in het jaar prima kunt communiceren. Waarschijnlijk meer op privégebied, maar ook zakelijk kan je dit gebruiken. Je bent maandag en dinsdag zeer ambitieus en, omdat er ook goede energieën zijn, kunnen je acties ook zeker tot goede resultaten leiden. Woensdag en donderdag zal er een energie zijn, die jouw geluk laat toenemen. Je bent sociaal en kunt mogelijkheden afdwingen. Vrijdag en zaterdag doe je er goed aan om de rust op te zoeken. Deze dagen kun je wel op intellectueel gebied actief zijn, waardoor je veel ideeën kunt hebben om je in de toekomst te ontwikkelen. Ook kunnen er voorspellende dromen zijn.

Mentale en fysieke gesteldheid (in de week na de Volle Maan)
Zondagochtend de 5de zal de Volle Maan, in de Steenbok, om 6:44:57 aan de hemel staan en dit geeft bijzondere energie. Emoties zullen onder controle zijn en we zijn over het algemeen in staat om rust te vinden. De Steenbokmaan geeft duidelijke grenzen aan, waardoor we meer in staat zijn zelfdiscipline te tonen. Mensen zullen over het algemeen respect voor zichzelf en dus ook voor anderen hebben en dit geeft zowel mentaal als fysiek een gunstige periode. Let op dat sommige mensen soms wel moeite kunnen hebben om zich onder controle te houden en dan impulsief kunnen worden. Dit zijn over het algemeen de mensen die minder lekker in hun vel zitten of onverantwoordelijk gedrag vertonen. Merk je dit aan jezelf, dan doe je er verstandig aan om dit toch wel onder controle te krijgen en te wachten met belangrijke besluiten tot een andere week. De Maan staat deze periode recht tegenover de Zon en de asteroïde Vesta, die in de Kreeft staat. Daardoor is het belangrijk deze week contact te zoeken met mensen waar we een band mee hebben. Veiligheid en liefde zijn nuttig om je lekker te voelen. Bedenk dat er retrograde planeten zijn, die het verleden terugbrengen, waardoor we emoties voelen, die niet altijd onder controle zijn. Daar zullen we echt wel nuchtere energie van de Steenbok bij nodig hebben.

Veiligheid en liefde zijn dan ook erg nuttig om ons lekker te voelen. Bedenk dat er retrograde planeten zijn, die het verleden terugbrengen, waardoor we emoties voelen, die niet altijd meer onder controle te brengen zijn. Daar zullen we dan ook echt wel de nuchtere energie van de Steenbok bij nodig hebben. Aangezien de eclips ook tegenover de retrograde Mercurius in de Kreeft staat, is er deze week een krachtige energie om mentaal lekker in ons vel te zitten. Wel zullen we gedwongen zijn herinneringen en tradities met geliefden en vrienden te delen. Het is belangrijk niet te teveel me herinneringen bezig te zijn, omdat die stress en trauma’s brengen. Je kunt dan danig in de problemen komen en veiligheid kan in het geding komen. Maak hierbij gebruik van de doelgerichte Saturnus in de Steenbok, die voor verantwoordelijkheid kan zorgen. Deze week kan elk teken weer anders op de Maan en de stand van de andere hemellichamen reageren. De Maagd zal deze week erg gejaagd zijn en het gevoel hebben dat tijd kostbaar is. Je bent erg druk en dit kan vaak erg fijn voor je zijn, maar fysiek gezien kan je soms wel eens teveel doen. De verduistering van de Maan laat jou zien welke activiteiten en andere zaken jou tijd innemen. Tracht orde te brengen en bekijk welke dingen belangrijk zijn en welke niet. Zijn er mensen of zakelijkheden die op een negatieve manier invloed hebben, dan doe je er goed aan om deze los te laten en voor je eigen leven te kiezen. Dat zal je gezondheid flink verbeteren.

Overzicht voor alle tekens (Periode van gevaren, beproeving, zuivering en relatieve rust )
De Maan reist net als Pluto, Saturnus en Jupiter in de Steenbok. Dit geeft robuuste en pragmatische energie. Mensen zijn zich bewust van hun eigen bewustzijn en dit kan voor velen erg fijn zijn. Er is ruimte om te ontwikkelen, minder goede gedragingen aan te pakken en dus lekkerder in het leven te staan. We zien in de wereld echter het coronavirus nog aardig bezig zijn. Dit lijkt vooral te komen, omdat landen een soepeler beleid krijgen en ook Nederland doet hier aan mee. Mensen die op vakantie gaan, moeten extra voorzichtig zijn. De Volle Maan zal een energiepiek geven, omdat die recht tegen over de Zon staat. Hierdoor is er een verduistering, die uitdagingen en ontberingen tempert. Hierdoor kunnen we ook zeker rust vinden, onderling tussen mensen, maar ook in de maatschappij. Saturnus zal deze periode veel invloed hebben en als heerser gelden voor doorzetting en beproeving. Onze intenties zullen gebaseerd zijn op wijsheid, maar ook op bevrijding en zuivering van slechte handelingen en gedragingen. Er wordt aangeraden vooral lief voor jezelf te zijn, omdat je dan ook automatisch meer gevoel en warmte naar anderen uitdraagt. Zondagavond laat en maandag zal de Maan samen komen met Jupiter en Pluto. Dit geeft diepe energie om emoties te helen en om te communiceren.

Maandag verhuist de Maan naar de sympathieke en filosofische Waterman. We hebben behoefte aan vrijheid en zoeken naar avontuur. Mensen die nu al op vakantie zijn, dienen echt op te letten, omdat er aanwijzingen zijn van gevaarlijke situaties. Zoals we al eerder zeiden, het coronavirus is ‘echt’ niet weg. Ben je net op het verkeerde moment op de verkeerde plek, dan kun je aardig in de problemen komen. Op woensdag zal Mercurius een plein vormen met Mars en dit kan in de middag voor flink wat energie zorgen. Jij kunt woede voelen, maar ook anderen en dit kan dus zeker wel voor conflicten zorgen. Mercurius staat namelijk in de gevoelige Kreeft en Mars in de impulsieve Ram. Hierdoor zijn er sneller situaties en gesprekken mogelijk, die kunnen escaleren of voor misverstanden zorgen. Dit deel van de week kan rusteloosheid en onvrede brengen als er onrechtvaardigheid is. Veel mensen zullen dit erg moeilijk vinden, maar tegelijk kunnen we zelf ook onverantwoordelijk zijn. Dit geldt uiteraard ook voor jouzelf. Kom je dus in hevige gesprekken en meningsverschillen terecht dan doe je er goed aan die op woensdag niet te voeren en af te houden. Beter kun je die vanaf donderdag doen.

Donderdag t/m vrijdagavond is namelijk een zachtere periode, omdat de Maan door de spirituele en sensuele Vis reist. Donderdag is een geschikte dag om problemen op te lossen. Je zult merken dat de wereld er vriendelijker uitziet. Vrijdag is een superdag voor romantiek en erotiek. Er is veel ruimte voor seks en heb je een kinderwens, dan is de energie zeer vruchtbaar. Zaterdag is een bijzondere tijd, omdat Chiron retrograde gaat bewegen, Mercurius direct gaat bewegen en de Zon een driehoek vormt met Neptunus. Chiron kan veel energie bieden om oude wonder te herstellen. Chiron zelf mag dan niet zo sterk zijn, maar de Maan, Zon en Mercurius zijn dit wel. Met name de Maan in de Ram, die zich nu verbindt met Mars en Chiron kan als katalysator gelden. Daardoor kunnen we effectief met verdriet, boosheid, angst en andere gevoelens omgaan. Het kan dan ook een weekend worden van transformatie en individuele ontwikkeling. Durf jezelf kwetsbaar op te stellen door gevoelens te uiten en mensen die jij vertrouwt hulp te vragen. Het zal niet altijd relaxt zijn, omdat er ook heus problemen kunnen zijn tussen mensen onderling, maar uiteindelijk kan je het weekend gebruiken om veel lekkerder in je vel te zitten. Er is een periode van relatieve vrede, saamhorigheid en vriendschappelijke energieën.