Weekhoroscoop Maagd

Lees jouw gratis jaarhoroscoop Maagd bij AstroAngels. Altijd interessant!

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Op sociaal gebied ben je in contact met anderen onderhoudend en sympathiek. Je vindt het fijn om te communiceren, niet alleen over zakelijkheden, maar ook over emoties. Je vindt het prettig als je bij iemand die je kunt vertrouwen je ei kwijt kunt. Mercurius zorgt ervoor dat je prima weet hoe je met mensen moet communiceren en vooral waarover ze willen praten. Mercurius zorgt er namelijk voor dat je zeer subtiel en empathisch bent, waarbij je kunt luisteren of praten als dat nodig is. Ook Venus zal een positieve werking hebben, waardoor je mentaal open en spontaan bent en het leuk vindt over diverse onderwerpen te spreken. Bij familie ben je stabiel, waardoor mensen graag naar je toekomen om problemen te bespreken. Let op dat je duidelijk grenzen aangeeft, omdat mensen anders alleen maar daarom bij je langskomen. Let het weekend op dat de grens tussen vriendschap en liefde dun kan zijn. Tracht in de gaten te houden tot hoever je kunt gaan en geef duidelijk aan wat je wel of niet wilt. Gebonden mensen kunnen kracht ervaren vanuit Mercurius, de Zon en Venus, waardoor je stabiliteit en liefde kunt ervaren. Je hebt vertrouwen en weet over het algemeen wat je moet doen om je partner gelukkig te maken. Mercurius kan uitdagende energie geven, waardoor je niet altijd even braaf bent. Je vindt het leuk om te flirten. Heb je een jaloerse partner, dan kun je conflicten beter mijden. Aan het eind van de week zal Mercurius in de Weegschaal zorgen dat je meer op luxe en plezier gericht bent en minder zakelijk. Daardoor ruim je veel tijd in voor liefde en leuke activiteiten. Omdat Venus hier een schepje bovenop doet, kunnen emoties geprikkeld worden. Hierdoor kun je je partner met een spannend voorstel het hoofd op hol brengen. Het weekend zal de Maan spirituele energie geven en deze kan je gebruiken om zelfvertrouwen te kweken. Je weet goed wat je wilt en hoe je het leven een stuk leuker kunt maken. Bij singles komt er heftige energie op ze af, waardoor je deze week op gebied van passie en liefde niet te stoppen bent. Venus zal liefdevolle energie bieden, terwijl Pluto en Mars je passionele natuur naar boven brengen. Mercurius zorgt ervoor dat je mensen wilt uitdagen en echt niet alleen maar om er geestelijk beter van te worden, maar ook zeker voor erotiek en verleidingen. Toch ervaar je belemmerende energie. Deze komt vanaf de Zon en zorgt dat jij je gevoel van eigenwaarde bewaart. Iemand moet heel erg leuk zijn om jou werkelijk te veroveren. Met name in het weekend zal je krachtige energie uitstralen, waardoor alleen mensen, die bij je passen, op je afkomen.

Carrière en financiën
Er zijn een aantal krachtige energieën die je de gehele week bijstaan. Mercurius maakt je zeer stabiel als het gaat om dingen die je wilt en werk dat je uit moet voeren. Er kunnen leuke en nuttige ideeën in je opkomen, waarbij je er wel goed aandoet om niet teveel tegelijk te doen en al helemaal niet om je teveel te haasten. Met name de Zon, die zich bij Jupiter aan heeft gesloten, kan jouw drang, om iets te bereiken, heftig maken. Bewaar je geduld en blijf steeds nadenken over wat je wilt doen. Een strikte planning zal zeker nodig zijn. De energie van Mars, in de Ram, zorgt ervoor dat je bepaalde hobby’s aandacht wilt geven en niet alleen om dit in je privéleven te doen. Je hebt erg veel passie om veel te bereiken en bent zeer ambitieus en enthousiast. Je ervaart een sterke drang om dit financieel een kans te geven, waardoor je hobby en werk wel eens samen kunt nemen om jezelf te ontplooien. Je bent zeer creatief en weet zowel in een vaste baan als in een eigen onderneming prima doelstellingen te creëren en af te ronden. De Maan zal in het weekend een bijzondere energie schenken, waardoor je met een bepaald financieel project kunt starten. Let op dat teveel zelfvertrouwen kan zorgen dat je financieel niet altijd verantwoord bezig bent. In dat geval kan je dan juist met verlies te maken krijgen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag staat de Maan in de spirituele Schorpioen. Mensen zijn geneigd impulsiever te reageren als dingen niet goed gaan. Emoties zorgen dat men niet altijd in staat is zich op een goede wijze uit te drukken. Je kunt je wat sneller aangevallen voelen en de kans op ruzies en zelfs vechtpartijen is nu een stuk groter. Mensen die geregeld last hebben van de uitscheidingsorganen kunnen er last van hebben. De darmen kunnen opspelen en ook zijn er meer kansen op verkoudheid, griep en zelfs een verzwakte algehele weerstand. Beter eet je nu licht verteerbare voeding. Pas bijvoorbeeld ook op met rauwkost en eet het liefst gare groenten. Ook koolhydraten en producten die voor gasvorming zorgen, kun je beter minderen. Zondag kun je beter opletten met seks, omdat er ook op dit gebied problemen kunnen zijn. Maandagavond verhuist de Maan naar de Boogschutter. Dit is een zachte energie vergeleken met die van de Schorpioen. Mensen zijn relaxter, maar er wordt aangeraden vooral op fysiek gebied actiever te zijn. De Boogschutter zorgt voor veel energie en die moet er weer uit. Mensen die te weinig willen of kunnen bewegen, hebben dan ook de meeste last van opgekropte energie en daaraan gekoppeld stress en frustraties. Ga je bewegen, pas dan op voor de heupen en dijen, omdat deze nu kwetsbaar kunnen zijn. Ook zijn er problemen met gewrichten en botten mogelijk. Woensdagnacht zal de Maan naar de Steenbok reizen en positieve energie aan mensen schenken. Toch zijn er minder goede aspecten aan de energie, omdat de huid en knieën kwetsbaar kunnen zijn en er maagproblemen mogelijk zijn. Deze kunnen leiden tot huidziektes en problemen met de spijsvertering. Zaterdagochtend verhuist de Maan naar de Waterman en dit geeft een ietwat emotionele energie, waardoor veel mensen zich automatisch niet heel sterk voelen. Vele mensen zijn afstandelijk en onzeker en dit kan misverstanden opleveren. Er wordt aangeraden deze periode iets meer voor jezelf te kiezen en minder met mensen af te spreken. Beter kun je tijd besteden aan eigen zaken en aan mensen waar jij je helemaal jezelf kunt voelen. Pas op voor de enkels en de knieën, omdat deze nog wat zwak kunnen zijn.

Overzicht voor alle tekens (periode van serieuze energie, die overgaat in luchtige energie)
We hebben te maken met retrograde planeten, waardoor mensen geregeld naar het verleden kijken. Dit is terecht, omdat het coronavirus en de lockdown veel invloed op ons dagelijks leven hebben gehad. De medische wereld heeft het moeilijk en jongeren krijgen weinig kans om hun jeugdige energie er uit te gooien. Depressiviteit beheerst dan ook de maatschappij en mensen worden ongeduldig. Ze vinden het moeilijk zich aan de nieuwe normen te houden. Het corona zal nog steeds prominent aanwezig zijn en kan een prominente dreiging vormen. Zondag t/m woensdag vormt Mercurius een vierkant met Pluto en Saturnus en zal de Zon het gebied van de Weegschaal betreden. Zondag begint met intense energie, omdat de Maan in de Schorpioen reist. Toch zal deze dag niet verkeerd zijn en mensen zullen meer over het leven nadenken en onderzoeken wat ze kunnen doen om te ontwikkelen. De combinatie van Pluto en Mercurius brengt waarheid en harmonie, waardoor mensen eerlijk en prettig met elkaar omgaan. Het is een evenwichtige periode, die zo van maandag t/m woensdag zal blijven. Maandag zal de Boogschutter invloed hebben door mensen intellectueel te versterken. Ook zullen mensen meer de neiging hebben met elkaar te communiceren en kennis te delen. De 22ste en 23ste start de astronomische herfst wat nog eens versterkt wordt door de Boogschutter. Daardoor is er onrust. De Weegschaal zal harmonie, gerechtigheid en vrede brengen. Mensen zijn in staat zichzelf onder de loep te nemen en te bekijken wat goed was en wat niet. Let op dat energie negatief kan worden, omdat mensen meer risico nemen. Er wordt gewaarschuwd niet te overdrijven, omdat de dreiging van het corona versterkt wordt.

Voordeel is dat Mars in staat is mensen te bewegen actie te ondernemen, maar ook om voorzichtig te blijven. Al met al kunnen er dan ook zeker verwarrende momenten zijn, waarbij emoties veel mensen parten kunnen spelen. Er wordt aangeraden verantwoord te blijven en je niet te laten verleiden dingen te doen die jou of mensen in je omgeving in de gevaar brengen. Het voordeel aan de energie is dat mensen een drang voelen oude vrienden en familie op te zoeken. Er wordt aangeraden t/m woensdag meer activiteiten te plannen en afspraken te maken. Onthoud dat Mars ongeduld en impulsiviteit zal brengen en constant een uitdagende energie geeft aan de planeten in de Steenbok. Dat kan binnenkort veranderen als de zware Steenbok plaats maakt voor de luchtige Waterman en Mercurius donderdag naar de vreedzame Weegschaal beweegt. Deze planeet vormt een vierkant met Saturnus in de stabiele en vastberaden Steenbok. Dit is een periode van wederopbouw, wat betekent dat er vooral zakelijk veel in orde komt. Mensen moeten zich actief opstellen, maar ook wel geduld bewaren. Met name in de communicatie moeten we opletten dat we niet de verkeerde dingen zeggen. Mensen kunnen deze tijd makkelijk over grenzen gaan. Verder is het belangrijk vanaf woensdag extra op te letten als jij je in het verkeer begeeft of laat op straat bent. Donderdag t/m zaterdag staat Mars in de Ram tegenover Mercurius. Op persoonlijk en sociaal gebied krijgen we te maken met contacten die zeer intens zijn. Dit zien we in zakelijke gesprekken, waarbij we flinke strijd kunnen verwachten. Toch zal er een zeer relaxte energie op vrijdagavond zijn en zal zaterdag over het algemeen sociaal en sympathiek verlopen als gevolg van de Waterman-Maan. Het kan dus een uitdagende, maar tegelijk ook een sympathieke en liefdevolle periode zijn en we zullen de week dan ook prima afsluiten.