Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 43

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Maan in de Kreeft is zondag en maandag niet bepaald een combinatie voor de Maagd om gerust op te zijn. Je hebt dan ook de neiging om onzeker te zijn en ervaart een onderbuikgevoel dat je niet thuis kunt brengen. Het is echter niet nodig je hier al te druk over te maken. Er hangt een romantische sfeer, en over het algemeen is er veel liefde tussen jou en je partner. Laat je je echter door onzekerheid wat teveel misleiden, dan kunnen er irritaties en frustraties ontstaan. Geniet je van je partner, dan is het echter een fijne periode. Let met name dinsdag op een zeer frustrerende energie, die jouw emoties wel eens nadelig kunnen beïnvloeden. Let woensdag en donderdag op dat je goedbedoelde adviezen aan je partner wilt geven, maar dat deze arrogant over kunnen komen. Je partner kan hier wel eens verweer tegen hebben en afwijzend reageren, waarop jij weer reageert en er een vicieuze cirkel door ontstaat. Beter laat je dus je partner zijn/haar eigen keuze maken. Vrijdag en zaterdag heb je de neiging een strak rooster te hebben, maar kun je deze beter loslaten en flexibel met de tijd en je partner omgaan.

Singles
Er zijn deze periode veel hemellichamen die jouw op gebied van romantiek kunnen beïnvloeden en niet altijd even goed. Voor de vrijgezelle Maagd komt er dus een lastige week aan, omdat je iemand bent die niet snel hapt als iemand jou versiert. In tegendeel, je hebt dan nog wel eens de neiging om achteruit te gaan. Pas als iemand werkelijk jouw type is, kan je je openstellen. Maandag en dinsdag zal Venus een verbinding met Neptunus aangaan. Daardoor kun je erg onzeker zijn en vraag jij je nog wel eens af, waarom je eigenlijk nog alleen bent en of het wel zin heeft om een nieuwe relatie toe te laten. Je voelt je deze dagen dus regelmatig eenzaam en het wordt aangeraden om vrienden en familie op te zoeken. Woensdag en donderdag zullen de Maan in de Maagd en de Zon in de Schorpioen je sterk beïnvloeden en je emoties versterken. Ook nu doe je er goed aan om vooral wat tijd te besteden aan vrienden en familie en minder met liefde bezig te zijn. Vanaf vrijdag zal de energie positiever voor je worden en zal je meer de drang voelen om te daten of te stappen. Venus gaat deze tijd een verbinding aan met Pluto, waardoor er een grote kans is op verandering en dus misschien ook een nieuwe relatie.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag beweegt de Maan in de Kreeft en dit is fysiek en mentaal een periode van relaxte, herstellende energie. Let op dat er momenten kunnen zijn dat de rust jou laat nadenken en dan kun je emotioneel worden. Tot maandagavond moet je oppassen wat je eet, omdat je lever, maag en slokdarm kwetsbaar zijn. De spijsvertering kan soms minder goed verlopen, waarbij je zelfs last van infecties kunt krijgen. Maandagavond zal de Maan naar de Leeuw bewegen. De emoties zijn dan over het algemeen een stuk sterker en de meeste mensen zullen nu weinig last van fysieke problemen hebben. Alleen mensen die last van hun hart- en bloedvaten hebben, moeten nu voorzichtig aandoen. Zorg vooral dat je situaties en mensen, die voor opwinding en stress kunnen zorgen, vermijdt. Woensdagavond verhuist de Maan naar de Maagd. Dit is een tijd waarin mensen soms teveel gericht zijn op discipline en ordelijkheid. Op zich niet erg, maar wel als je jezelf teveel oplegt en ook te hoge eisen naar anderen stelt. Dit kan er toe leiden dat je vertrouwen minder sterk wordt en dat kan dan weer voor spanningen zorgen. Fysiek gezien wordt aangeraden niet te scherpe en vette producten te gebruiken. Ook rood vlees kun je beter mijden. Vrijdagavond gaat de Maan tot zondag naar de Weegschaal. Dit is vooral een energie die zorgt dat mensen sociaal zijn en open staan voor nieuwe contacten. Let op dat er ook wel eens een negatieve energie kan zijn, waardoor je de neiging hebt jezelf teveel op te dringen. Deze periode dien je vooral veel water te drinken en doe je er goed aan suiker en zout zo min mogelijk te gebruiken. Pas ook op dat je je goed kleedt als je naar buiten gaat. De kans op verkoudheid, griep of infecties is anders nog groter dan normaal gesproken. De Maagd is deze week wat gesloten en laat zich niet snel uit over de gevoelens. Je richt je meer op rationele gedachten en wil je leven indelen volgens dagelijkse routines. Je houdt ervan om met mensen om te gaan die een goede reputatie hebben. Je houdt nu eenmaal van mensen die weten wat ze willen. Deze week dien je er goed op te letten dat je je gevoel de ruimte geeft en je niet teveel richt op ratio. Je kunt niet ontkennen dat je soms erg emotioneel bent en doet er goed aan om deze aan mensen te tonen. Ze zullen dit fijn vinden, waardoor jij je gewaardeerd voelt. Groen, wit en geel passen deze week goed bij je, omdat deze kleuren je open en tegelijk krachtig maken.

Carrière en financiën
Er is een intense energie van Venus in de Schorpioen en daardoor kun je zondag en maandag nog wel eens een erg scherpe tong hebben. Dat heb je niet altijd goed door, waardoor je soms te ver kunt gaan en er, meestal onbedoeld, misverstanden en irritaties optreden. Spreek met je hart, maar tracht dit op een relaxte en sympathieke manier naar buiten te brengen. Je hebt de eerste dagen van de week dan ook zeker veel passie en, als je die op de goede wijze gebruikt, zal je veel respect oogsten en hebben mensen veel waardering. Jij kunt dan ook zeker groeien en bent in staat op een fantastische manier met je werk bezig te zijn. Dit komt mede omdat je in staat bent mensen te enthousiasmeren als gevolg van de energie van de Maan, Venus en Neptunus. Vanaf woensdag zal de Zon in de Schorpioen erg veel emoties brengen. Let dus op dat je niet teveel buiten je comfortzone treedt, omdat je dan nog wel eens in de war raakt. Zorg vooral bij nieuwe zaken dat je orde houdt en dingen van tevoren plant, zodat je geen problemen krijgt. Zet ideeën en visie om in concrete handelingen en doelen. Je zult merken dat je daar veel meer mee kunt bereiken. Je bent zelfstandig, maar wees je wel bewust dat je anderen nodig hebt om goed te functioneren. Donderdag en vrijdag kan je mensen ondersteunen die bepaalde zaken niet alleen aankunnen. Moet je het weekend werken, dan kunnen complimenten en positiviteit veel goeds brengen. Mensen werken graag met je samen en worden ook productiever door de goede sfeer.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van kunstzinnigheid, transformatie en romantiek)
De Zon zal tot woensdagavond in de Weegschaal bewegen om dan naar de Schorpioen te reizen. Tot die tijd zijn veel mensen geneigd serieus in het leven te staan. Dat komt ook wel, omdat deze energie wisselvalligheid meebrengt. Hierdoor zijn mensen besluiteloos en weten ze niet altijd wat ze precies moeten doen om met name de zakelijke dingen in goede banen te leiden. Voordeel is wel dat er veel spiritualiteit is en mensen dit veelal uiten in kunstzinnige activiteiten. Dit kan gaan om schilderen, de dichtkunst, muziek en vele andere vormen van kunst. Het is tevens een goede periode om geregeld de natuur in te trekken. Je hebt dan de kans om te overdenken hoe je leven er uitziet en het een en ander op een rijtje te zetten. Bijzonder zal zijn dat de Zon woensdagavond naar de Schorpioen gaat en ook deze energie leidt tot zelfreflectie. Mensen worden over het algemeen besluitvaardig en dit zal sneller leiden tot het bereiken van doelen. Omdat Pluto erg actief is, is het 2de deel van de week geschikt om te transformeren, omdat de energie zorgt dat jij je donkerste kanten kunt overwinnen. Pluto reist door de Steenbok en zorgt dat obsessies, trauma’s en intense verlangens onder controle zijn. Mercurius zal door de Schorpioen bewegen en je moet dan wel opletten dat je veel mentale energie kunt kwijtraken. Over het algemeen zal dit vooral in de nacht plaatsvinden, waardoor jij je ook wel weer op kunt laden en je overdag in staat bent zowel fysiek als mentaal lekker in je vel te zitten. Mars zal nog steeds in de Weegschaal bewegen en daar tot half november blijven. Er zijn mensen, die deze energie omzetten in rationaliteit en nuchterheid. Vooral mensen die van nature koud zijn, kunnen hier veel last van hebben. Anderen zullen de energie gebruiken om boosheid, passie en opwinding in te tomen. Ook Jupiter en Uranus zijn zeer actief. Zij zorgen ervoor dat veel mensen de neiging hebben om nieuwe activiteiten te gaan doen. Ook zijn er nieuwe kansen om in de toekomst te ontwikkelen of nieuwe projecten te gaan starten.

De week zal zondag relaxt beginnen met de Maan in de Kreeft. Maandag is er een zeer intense, maar liefdevolle energie door Venus, in de Schorpioen, die harmonieuze energie deelt met spirituele Neptunus in de Vissen. Dit is een prima energie voor liefdesrelaties en de contacten tussen mensen onderling. Bijzonder is dat er deze periode een meteorenzwerm in Orion plaatsvindt. Maandag en dinsdag zal deze op zijn hoogtepunt zijn en invloed op andere planeten hebben. Mensen zullen een erg bijzondere energie ervaren, waarbij er mensen zijn die negatief beïnvloed worden. Over het algemeen zijn de meeste mensen in staat om een positieve spirituele invloed te ervaren. Het blijft een prima tijd voor sociale contacten en romantiek. Woensdag en donderdag lijkt vooral de Maan in de Maagd veel invloed te hebben. Mensen zijn efficiënt en adequaat, waardoor zakelijkheden en werkzaamheden bij mensen over het algemeen goed verlopen. Let op dat de Zon, in de spirituele Schorpioen, woensdag veel emoties brengt. Hierdoor kunnen mensen wel eens te serieus zijn en veel nadenken. Het is dan ook een mindere dag. Vrijdag vormt Venus een sextiel met Pluto in de Steenbok en zal de Maan in de Weegschaal veel sociale en vrolijke energie brengen. Daardoor zijn vrijdag en zaterdag prima dagen om energie met anderen te delen en leuke activiteiten te plannen.

Maagd

Lees jouw gratis jaarhoroscoop Maagd bij AstroAngels. Altijd interessant!