astro content

Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 4

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan vrienden, familie en anderen. Je zit zo lekker in je vel dat je een goed voorbeeld kunt zijn. Toch zijn er altijd wel mensen die zich hier tegen afzetten. Zij kunnen jou daar negatief mee raken. Laat je niet teveel beïnvloeden en blijf op jezelf vertrouwen. Woensdag t/m vrijdag komen je kwaliteiten pas echt naar voren. Je bent liefdevol en warm en daardoor kun je je partner goede en romantische energie bieden. Dit zal ook een positieve invloed op je hebben, omdat je de positiviteit ervaart en er ook door groeit. Zaterdag kunnen jij en je partner bepaalde plannen maken of aankopen doen die voor de toekomst veel moois bieden. Wees flexibel en ruimdenkend en doe eens iets wat je normaal niet snel zou doen.

Singles
Het is een prima week om tijd aan vriendschappen te besteden. Dat hoeft heus niet altijd maar feest te zijn. Het kan gaan om serieuze zaken en plannen die jij en anderen maken. Wees t/m dinsdag flexibel en sta open voor mensen waar je normaal gesproken wat moeite mee hebt. Je zit zelf lekker in je vel en daardoor kunnen er mensen naar je toekomen die hulp nodig hebben. Let op dat er storende energieën zijn, waardoor er ook mensen zijn, die zich afvragen of je werkelijk zo begaan en empathisch bent. Let in het tweede deel van de week op dat er conflicten kunnen zijn met mensen waar je normaal goed mee op kunt schieten. Laat dit niet te ver gaan en doe water bij de wijn als dit escaleert. Woensdag en donderdag ben je vooral op zakelijk gebied actief. Daardoor heb je wat minder tijd voor de liefde en sociale contacten. Vrijdag en zaterdag zal je spannende emoties ervaren en kan het een heel verrassend weekend worden. Ben je ruimdenkend, dan kan er iets gebeuren, waar je al een tijd mee bezig was.

Mentale en fysieke gesteldheid
Maagden zijn intelligente, analytische mensen, die over het algemeen op zakelijk gebied een stabiele persoonlijkheid hebben. Privé kunnen ze wel wat minder stabiel zijn en vinden ze het erg moeilijk om met een partner samen te leven. Maagden zijn praktisch en ijverig en hebben oog voor details. Vooral Mercurius regeert de Maagd, maar dit betekent niet dat je jezelf per definitie goed kunt uiten. Onder spanning kan je moeilijk met je gevoel overweg, maar wanneer je goed in je vel zit, kan je jezelf juist goed verwoorden. Je bent in de liefde en op professioneel gebied wel eens op zoek naar de perfectie en hebt niet altijd door dat dit niet mogelijk is.

Perfectie is een illusie en kan voor teleurstellingen zorgen. Hierdoor kan de Maagd wel eens verharden en zeer cynisch worden. Pas hiervoor op, omdat je anders mentaal in de problemen kunt komen. Het is zeker een goed streven om dingen goed te doen, maar bedwing je drang om alles perfect te willen. Stress hieruit kan zorgen voor problemen met je darmen en luchtwegen. Hieruit kunnen kwalen als verkoudheid, griep en allergieën voorkomen. Daarbij kun je negatieve stemmingen krijgen. Wanneer je je emoties en gevoel voor perfectie kunt bedwingen, zal je merken dat je je een stuk beter voelt en dat je gemoed blijer is. Je kleuren zijn blauw en bruin en de saffier kan veel energie bieden. De aster en chrysant maken je gevoelsmatig een stuk rustiger.

Carrière en financiën
Je doet je best om zondag in balans te komen en dat zal niet altijd makkelijk zijn, omdat je alles veel te goed wilt doen. Zorg voor een duidelijk plan en deel de week overzichtelijk in. Zondag en maandag kun je echter beter flexibel blijven, omdat het moeilijk zal zijn alles af te ronden wat je in de planning hebt. Je zult iets op het laatste moment doen, maar ook dit kan gunstig uitpakken. Je bent namelijk productief en kunt goed met een deadline werken. Je hebt daar normaal moeite mee, maar nu zal je er moeiteloos doorheen komen. Maandag en dinsdag ben je empathisch en sympathiek, waarbij mensen het gevoel krijgen dat je ze waardeert. Je kunt dingen zien door de ogen van anderen. Woensdag ben je behulpzaam en kun je mensen helpen bij problemen of werkzaamheden. Je karma zal verbeteren en daardoor zal je goede energieën op je afroepen. Donderdag en vrijdag zijn er momenten dat je met tegenvallers te maken krijgt. Durf ertegen op te treden, maar wees niet te impulsief en zorg dat je er alleen maar sterker uit komt. Vrijdag ben je communicatief erg sterk en kun je gerust met plannen of ideeën komen, die in de toekomst veel op gaan leveren. Zaterdag kun je handelingen verrichten waar winst uit te behalen valt. Je moet het dan wel aandurven om risico te nemen.

Overzicht van de week voor alle tekens (een periode van positiviteit als leidraad)
We krijgen te maken met een intense week, waarin het seizoen van de Waterman start. Deze periode staat te boek als een periode van veranderingen door experimenten, innovatie, technologie, maar ook zeker de drang om humaan met elkaar om te gaan. De collectieve geest zal versterkt worden, waardoor mensen hun best doen om er samen iets van te maken. We kunnen zeker spanningen tegemoet zien in de manier hoe mensen met overheid omgaan. Dit is natuurlijk al begonnen in veel landen van Europa. Mensen zijn ontevreden en daar zal de Maansverduistering van de 21ste om 06:17:10 uur zeker nog eens extra kracht aan bieden. De kracht zal zorgen dat er op gebied van weersomstandigheden intense veranderingen zijn, die eigenlijk al rond de 19de gestart zijn. Houd er daarom rekening mee dat er een koude of gure periode aankomt.

De Maan beweegt door de Leeuw en er is dus ook veel invloed van de Waterman. Daardoor kan het gebeuren dat mensen met een lagere sociale status steeds meer in de verdrukking komen, maar zich ook steeds meer gaan verweren. De Leeuw symboliseert de heersende klasse en de Waterman wordt gezien als de Boodschapper van Normen en Waarden. Daardoor kunnen ook mensen die invloedrijk zijn, meer de neiging krijgen om de lagere klassen en onderdrukte groepen te ondersteunen. Er is veel onrecht en vrede en dat zullen we steeds meer gaan inzien. Houd wel in de gaten dat de Hogere Wereld het minder accepteert als mensen geweld zullen gebruiken. Het is prima om terug te vechten, maar doe dit op energetisch niveau. Helaas zijn er mensen die onverantwoordelijk handelen, waardoor negatieve kosmische krachten ook opgeroepen kunnen worden.

Er wordt dan ook sterk aangeraden om deze week het voorbeeld te geven. Spreek je verbaal uit en zorg dat je mensen, die het moeilijk hebben, ondersteunt. Dit kan je doen door er voor ze te zijn en met ze te praten, waarbij liefdadigheidswerk ook zeker loont. Ook kun je aan goede doelen geven, althans als je dit kunt veroorloven. Laat je deze week vooral verbaal zien, maar doet dit op een vriendelijke en sympathieke wijze. Geweld en negativiteit lonen minder, laat je dus niet leiden door afgunst, jaloezie, boosheid en onverantwoordelijk gedrag. In de wereld zullen we tijdens de maansverduistering merken dat er een belangrijk keerpunt is. Tijdens deze periode zullen ook de passionele Mars en Saturnus met elkaar in conflict komen. Al helemaal omdat er tijdens deze periode ook een conflict zal zijn tussen Mars en Saturnus. Dit kan een periode zijn, waarin burgers van de zogenaamde vrije westerse landen het niet meer pikken. Er is een grote crisis mogelijk, waarbij wereldmachten steeds meer van elkaar afdrijven. Er zullen echter ook bevolkingsgroepen zijn, die de trend van de afgelopen jaren blijven volgen en zich via revolutie en gewelddadige protesten afzetten. Er zijn echter ook sympathieke en liefdevolle energieën en mensen die positief gedrag laten zien, zullen deze als medestander krijgen.

De Volle Maan wordt de periode rond de 21ste uitgedaagd door de eigenzinnige Uranus. Daardoor hebben veel mensen behoefte uit hun comfortzone te treden en de wereld te verkennen. Doe dit niet teveel, omdat je dan jezelf of anderen in de problemen brengt. Zorg voor rustige avonden en bespreek moeilijke relationele zaken op een ander moment. Venus en Jupiter, die bekend staan om liefde en avontuur maken de 21ste een conjunctie in de Boogschutter. Zij brengen romantiek, warmte en liefde, maar zullen ook gelukkige energie brengen, waardoor je gerust een gokje bij een loterij kunt wagen. Je zult wel goed naar je intuïtie moeten luisteren en alleen een gokje wagen als het werkelijk goed voelt. Overdrijf niet en ga niet te hebberig worden, omdat je dan de energieën tegen je krijgt. Je bent op woensdag de 23ste mentaal zeer sterk. Je wilt er op uittrekken en nieuwe mogelijkheden ontdekken.

Woensdagavond zal Mercurius voor drie weken in de Waterman reizen, waardoor er een krachtige sociale energie hangt. Dit is een prima periode voor vriendschap en andere sociale contacten. Ook het aangaan van nieuwe contacten zal positieve energie opleveren. Jupiter kan rond de 25ste een spannend en romantisch spel met Mars spelen. Het vuur zal oplaaien, waardoor het een motiverende periode is. Je doet er goed aan naar je gevoelens te luisteren. Respect is erg belangrijk, waarbij je anderen moet behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden. Vrijdag en zaterdag zal de Maan in de Weegschaal bewegen en dit maakt mensen zeer sociaal en enthousiast om nieuwe mogelijkheden op te zoeken.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag