Weekhoroscoop Maagd

Lees jouw gratis jaarhoroscoop Maagd bij AstroAngels. Altijd interessant!

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 14

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Je hebt aan het begin van de week zachte en liefdevolle emoties, waardoor je de neiging hebt om leuke plannen te maken. Dit is het gevolg van Venus, die bijna de gehele maand je emoties kan versterken, waardoor je gericht bent op het verbeteren van emotionele banden met je partner of andere mensen. Ben je single dan zal je vooral geïnteresseerd zijn in mensen die een vaste en vooral volwaardige relatie willen. Je wilt iemand die op intellectueel gebied op jouw niveau zit of zelfs hoger, omdat je je daardoor kunt ontwikkelen. Op woensdag en donderdag kun je de behoefte hebben om je ten opzichte van je partner een beetje te bewijzen. Daardoor kun je leuke of lieve dingen doen of heb je de neiging om je partner te verwennen. Dit komt vooral door de energie van de Maan die jouw intieme gevoelens flink kan prikkelen. Deze energie zorgt ervoor dat je contacten op kunt doen, doordat je vriendelijk en open bent. Houd er rekening mee dat we in een periode leven, waarin je dit toch moet reguleren. Net als Venus zal de energie van de Maan zorgen dat je bestaande vriendschappen en liefdesbanden zal versterken. Ben je single dan zal je indruk maken op iemand waar je al een tijd een oogje op hebt of iemand die je nu leert kennen. Let op dat je niet teveel je best doet en blijf vooral in jezelf geloven. Je hoeft je comfortzone niet te verlaten en kunt in je vertrouwde omgeving blijven. Vrijdag t/m zondag laat jij emoties de boventoon voeren en ben je minder rationeel. Hierdoor kun je heftig en intensief reageren. Het is niet erg om enthousiast te zijn, maar toom jezelf soms in en wees wat relaxter.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanaf zondag reist de Maan in de Tweeling. We kunnen de energie gebruiken omdat dit een sociale drive geeft. We vinden het fijn bij geliefden te zijn en er zal veel liefde en saamhorigheid zijn. Let op dat stress de weerstand verlaagt. Heb je er last van, tracht deze dan zo mogelijk op te lossen, omdat je anders meer kans hebt ziek te worden. Ledematen en longen zijn kwetsbaar en het zou eigenlijk goed zijn even naar buiten te gaan. Doe dit wel op verstandige wijze en mijdt grote groepen. Frisse lucht is goed, maar trek gepaste kleding aan om niet alsnog ziek te worden. Pas deze periode op voor zwaar werk en sporten. Vanaf dinsdagmiddag reist de Maan in de Kreeft. Dit is wassende energie en zorgt dat mensen veel over zichzelf en de wereld nadenken. Veel mensen kunnen nu plannen maken die ze in de toekomst uit willen voeren. Let op dat je deze dagen gevoelig kunt zijn en het verstandig is om in je vrije tijd in vertrouwde omgeving te blijven. Deze tijd zijn de slokdarm, maag en lever kwetsbaar. Er wordt aangeraden nu zo min mogelijk vlees te eten en je meer te richten op groente en plantaardige eiwitten. Let op met het gebit en slik eventueel wat extra calcium. Donderdagavond verhuist de Maan naar de Leeuw en dit brengt flink wat vuur. We moeten oppassen omdat we de neiging kunnen krijgen om sociale activiteiten op te zoeken. Ook hebben we meer zin om te daten en dit wordt ten stelligst afgeraden. Egoïsme en nastreven van verleidingen kunnen onszelf en anderen flink in gevaar brengen. Vooral mensen die last van hun hart- en bloedvaten hebben, moeten opletten. Voor de meeste mensen geldt dat ze nu ook op moeten letten dat de ogen en benen kwetsbaar zijn. Zaterdagavond laat verhuist de Maan naar de Maagd. Hier kan spanning door ontstaan en mensen kunnen snel in een dip geraken. Pas op dat er conflicten kunnen zijn tussen gezinsleden of mensen die op andere wijze veel bij elkaar zijn. Mensen kunnen een schuldgevoel hebben en depressies ervaren. Mensen die al last van de lever en milt hebben, kunnen nog meer last krijgen. Let op dat je geen al te vette en kruidige producten eet. Voor de gehele week wordt er van mensen gevraagd je te houden aan de regels die door de regering zijn opgesteld. Ga deze niet doelbewust overtreden, omdat je hiermee anderen in gevaar brengt. Je kunt de hogere wereld tevreden stellen door positieve gedragingen na te streven.

Carrière en financiën
Je bent deze week zeker niet teveel onder de indruk van het coronavirus, omdat jij iemand bent die er nuchter mee omgaat. Word je ziek, dan word je maar ziek vinden de meeste Maagden. Je zit zakelijk goed in je vel en kunt prima met andere mensen samenwerken. Je kunt veel plannen laten zien en bent bereid om naar mensen te luisteren, zelfs als deze heel andere ideeën hebben dan jij hebt. Doordat je zelfvertrouwen krachtig is, durf je het aan om eigen ideeën te herzien als dat nodig is. Je zult merken dat je tot geheel nieuwe inzichten kunt komen, waardoor er interessante gebeurtenissen ontstaan, maar zorg wel dat je niet te snel gaat. Je zult niet gelijk deze week in staat zijn om het een en ander op te starten, omdat het er gewoon nog niet de goede periode voor is. Bedenk echter wel dat alles wat je nu bedenkt na verloop van tijd zeker tot vrucht zal komen en je kunt deze periode dus zien als een soort springplank voor je carrière. Mensen die voor een baas werken, moeten er wel voor oppassen dat zij het sterke zelfvertrouwen niet te overdreven gebruiken. Je kunt dan te heftig bezig zijn om dingen te veranderen. Dit is niet verstandig, omdat een bedrijf nu eenmaal zijn eigen handelingsplan heeft. Daar kun je niet zomaar dingen in gaan veranderen. Tracht je in te houden en blijf relaxt in de omgang met leidinggevenden, dan kun je waarschijnlijk meer veranderen dan wanneer je te heftig reageert.

Overzicht voor alle tekens (2de periode van intense trillingen en transformatie van de wereld)
We leven met de druk die het coronavirus op ons legt. Daarbij zien we dat een deel van de mensen het maar moeilijk vindt zich aan dwingende regels te houden. Tot hen wil ik mij richten dat het verstandig is voorzichtig te zijn en aan je medemens te denken. Gelukkig zijn de meeste mensen doordrongen van het feit dat dit een gevaarlijke periode is en dat we ons leven anders in moeten delen. In mijn werk als psycholoog werk ik dagelijks met mensen en ik merk dat er veel angst is, mede omdat het onduidelijk is hoe dit virus zich ontwikkelt. Een bevriend viroloog gaf aan dat het coronavirus niet of nauwelijks muteert, waardoor de kans op het vinden van een afdoend vaccin groter is. Er wordt door de hogere wereld met klem aangeraden de adviezen van de regering op te volgen. Kijk om naar mensen die het moeilijk hebben en doe boodschappen of andere karweitjes voor mensen die dit zelf niet kunnen. Kook wat extra voor een vriend, familielid of buur, die dit zelf niet kan. Houd je ook aan de aanwijzingen die winkelpersoneel, zorg- en dienstverleners en anderen die ons ondersteunen geven. In ieder geval zal ik dagelijks aan de hogere energieën vragen ons bij te staan en te zorgen dat de mens verstandiger wordt in hoe er met de natuur omgegaan wordt. We hebben het misschien niet altijd door, maar onze manier van leven is niet goed te noemen. Laten we waken en liefde en vriendschap met elkaar delen. Laten we planten en dieren met respect behandelen en de wereld gezond voor onze kinderen achterlaten.

In mijn blog van 06-03-2020 sprak ik over de Volle Maan met intense energie en kracht die naar de Aarde kwam. We moeten alert zijn dat er op 8 april een Supermaan aankomt, die weer intense energie op ons afstuurt. Hierdoor is het goed mogelijk dat we met een nieuwe golf van negatieve energie te maken krijgen. We kunnen met zijn allen zorgen dat deze energie enigszins afgebogen wordt. Dit kunnen we doen door aan onze medemens te denken. Laten we deze week al gebruiken om problemen op te lossen, de strijdbijl op te bergen en vriendelijk naar elkaar te zijn. Dit zijn in principe normale omgangsnormen, maar in onze verwende maatschappij zijn we dit enigszins uit het oog verloren. Hierbij zal Uranus in de Stier niet bepaald een steun zijn om dit anders te gaan doen. Deze planeet zal daar t/m oktober blijven en mensen er constant toe bewegen om teveel te veranderen, waarbij ontevredenheid erg destructief kan werken. De fantasievolle Neptunus en communicatief sterke Mercurius in de speelse Vis kunnen mensen onbewust verlangens en passie geven. Daardoor zullen er mensen zijn, die het niet zo nauw nemen met geldende nieuwe normen en waarden. Erotiek zal deze week erg sterk bij mensen opkomen en op zwakke momenten kan dit voor flink wat problemen zorgen. Er wordt aangeraden jezelf onder controle te houden en op te passen met wisselende contacten. Jupiter zal t/m oktober in de Steenbok verblijven en deze planeet is in staat verantwoordelijke energie op ons af te sturen. Blijf in de gaten houden dat de kosmische krachten trillingen brengen en er in april nog steeds grote kans is op rampen, oorlogen en ziektes. Pas op Saturnus in de Waterman, omdat deze nog steeds veel stress kan brengen en dit kan de onderlinge verstandhouding tussen mensen verslechteren.

Venus in de Stier zal de 28ste een verbinding maken met Jupiter in de Steenbok. Dit geeft in het algemeen een sterke verantwoordelijke energie. Omdat de Maan deze tijd in de Tweeling is, zal er t/m maandag relaxte energie zijn en zullen de meeste mensen een sterke druk ervaren om niet teveel te doen. Venus zal zondag een driehoek vormen met Pluto in de Steenbok. Er is dan eigenlijk veel rust en een liefdevolle energie. Hierdoor kunnen we genieten van geliefden in onze directe omgeving. Mensen die alleen zijn, kunnen wel eenzaamheid ervaren. Wil je er liever niet op uittrekken, kijk dan eens op sociale media of bel mensen. Zondag en maandag is geen verkeerde periode, waardoor de meeste mensen zich wel richten op de positieve kant van het leven. Pas op dat negatief ingestelde mensen energie van Pluto wel eens destructief kunnen gebruiken. Kom je dit soort mensen tegen, dan doe je er verstandig aan om rechtsomkeert te maken. Maandag zal Mars naar de idealistische Waterman reizen en daar tot half mei blijven. We noemden Uranus al als brenger van verandering en dit zal Mars versterken. Mensen willen uit hun dagelijkse gewoontes stappen en met nieuwe dingen aan de slag. Er wordt aangeraden dit nog even niet te doen en je gedeisd te houden. Vanaf dinsdag zal Saturnus in de Steenbok rust in de energieën van Uranus en Mars brengen, waardoor de meeste mensen nuchter in het leven staan. Saturnus zorgt dat mensen hun doelen beter voor ogen hebben en daar stappen in kunnen nemen. Mercurius zal donderdag voorwaarts bewegen en dit geeft mensen het gevoel dat ze niet kunnen bereiken wat ze willen. Wees er reëel in en tracht de rust te bewaren, dat is deze periode veel beter. Venus komt vrijdag in de Tweeling binnen en geeft een liefdevolle en warme energie. Daardoor zal je het weekend waarschijnlijk weer de rust vinden om gas terug te nemen. Prettig aan deze energie is dat je nu meer tijd weet te vinden voor hobby’s, communicatie met mensen en veel sympathie. Het weekend zal een periode zijn om de aarde in een genezingsproces te brengen. Dit zorgt niet direct voor een complete verandering en de aanpak van het coronavirus, maar uiteindelijk zal dit wel de start zijn van een reformatie en transformatie van huidige patronen. Zoals ik al stelde, zal er de week hierna een intense energie vanuit de Supermaan komen. Deze brengt een volgende golf van negativiteit, maar ook wel relatieve rust, waarbij de Aarde langzaam aan kan herstellen. Laten we in ieder geval zorgen dat wij als individu positieve energie uitdragen. Zondag zal er overigens een krachtige ondersteuning zijn als Jupiter en Pluto in de Steenbok een verbinding aangaan. We kunnen nu als wereld uitdagingen aangaan en zijn effectief en succesvol. Deze periode zou het zo kunnen gebeuren dat het verlossende woord met oplossingen er zal komen. In ieder geval is deze kracht sterk genoeg om een verrassende geestelijke energie te ontwikkelen.