Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 50

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het deze periode erg belangrijk om veel tijd aan je partner, gezin en familie te geven. Dit kan ook wel eens moeilijk zijn, omdat je niet altijd evenveel tijd hebt. Met name woensdag en donderdag zal je dit wel doen, omdat je daar behoefte aan hebt. Je hebt zondag en maandag veel zin om je partner te verwennen door iets leuks te organiseren. Dit kan door middel van een lekker etentje of een andere romantische activiteit. Daarbij ben je ook zeer passioneel en op avontuur gericht. Je hormonen zullen je prikkelen en emoties nemen de overhand. Zeker t/m woensdag zal je dan veel erotiek nastreven en neem je er geen genoegen mee als je partner geen zin heeft. Tracht emoties te controleren als er geen ruimte voor seks is. Donderdag ervaar je meer rust en zal je nuchter worden. Je bent dan meer gericht op intimiteit en vriendschap met je partner. Je vindt het leuk samen naar familie of vrienden te gaan. Zaterdag ervaar je veel energie en doe je er goed aan om meer te sporten en de vrije natuur in te gaan.

Singles
Je hormonen spelen flink op, maar je kunt deze energie niet altijd goed aan, omdat je ook nog andere dingen aan het doen bent. Vooral de 11de tot de 15de doe je er verstandig aan daar vooral in je vrije tijd aandacht aan te geven. Je mag best over je eigen grenzen gaan en het hoeft allemaal niet gelijk op een vaste relatie gericht zijn. Maandag en dinsdag zijn prima dagen om er met vrienden op uit te trekken, maar je moet zorgen dat je voldoende slaapt, goed eet en geregeld ontspant. Doe je dit niet, dan kun je op je werk in de problemen komen en dan kan je erg moe zijn en dit afreageren op anderen. Woensdag en donderdag ben je populair en heb je een krachtige en warme uitstraling, waardoor je kunt flirten en geniet van de aandacht die je krijgt. Toch doe je er goed aan deze tijd meer tijd aan familie te geven, omdat de energie hier beter voor is. Vanaf vrijdag zal er bijzondere energie in je opkomen en deze kan ervoor zorgen dat je warme gevoelens krijgt voor iemand waar je dit eigenlijk niet voor kunt hebben. Merk je dat dit wederzijds is, dan kun je gerust een gokje wagen en een afspraak te maken. Let op dat je soms ook erg veel behoefte aan ontspanning en rust en dan kun je afstandelijk worden.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag vroeg in de ochtend beweegt de Maan naar de Stier. Dit brengt wat spanning met zich mee en mensen doen er verstandig aan de dag rustig te beginnen en met vertrouwde mensen door te brengen. Het is verstandig tot aan dinsdagavond op te letten dat de keelstreek, oren en nek kwetsbaar zijn. Heb je hier al last van, dan moet je helemaal oppassen. Er kunnen klachten met het uitscheidingssysteem zijn en verkoudheid en griep liggen ook op de loer. Dinsdagavond beweegt de Maan naar de Tweeling en aangezien er donderdagochtend vroeg een Volle Maan in dit teken is, zullen we deze gehele periode op moeten letten dat het metabolisme langzaam gaat. Er kan vermoeidheid optreden, die niet alleen fysiek voor lamlendigheid zorgt, maar ook mentaal. Chagrijn en frustraties kunnen ons flink storen en dit kan stress brengen. Ook zijn er fysieke klachten mogelijk, waarbij vooral de longen en ledematen kwetsbaar zijn.

Vrijdag de 13de is geen ongeluksdag als de Maan in de nacht naar de Kreeft reist. Er is ontspannen energie en mensen zullen t/m zaterdag lekker in hun vel zitten. Wel moeten mensen erg opletten dat ze niet te vet of pittig eten, omdat de slokdarm, maag en lever kwetsbaar zijn. Ook zal de spijsvertering niet altijd even goed verlopen. Het is voor de Maag belangrijk dat je evenwicht weet te vinden tussen je perfectionistische levensstijl en je chaotische emoties. Deze tegenstelling zorgt voor een constante spanning. Heb je geen controle, dan kun jij je gestrest voelen als dingen niet gaan zoals je zou willen. Wanneer het je lukt om daar wat rust in te brengen, zal je je mentaal sterker voelen en heeft dit ook positieve invloed op je fysieke gestel. Wat betreft voeding heb je de neiging ‘te’ gezond te leven, waardoor je een tekort aan bepaalde bouwstoffen op kunt bouwen. Bedenk dat het soms wel lekker is om minder gezond te eten. Je moet het alleen niet overdrijven. De komende tijd kan je je wel eens moe voelen, maar gaandeweg de maand zal jij je beter voelen en krijg je steeds meer energie. De peridot kan zelfvertrouwen vergroten, maar ook een positieve werking op je fysieke gestel hebben. Er zijn dan minder lichamelijke klachten, omdat je weerstand steeds sterker wordt.

Carrière en financiën
Je zult vooral veel behoefte hebben aan vertrouwde mensen waar jij je goed bij voelt. Is de basis goed, dan zal je stabiel en harmonieus in het leven staan. Het is een belangrijke periode om te laten merken dat je ze nodig hebt. Je bent wel erg gevoelig en zal geregeld aan zowel familie, vrienden als collega’s emoties laten zien. Overdrijf dit niet, omdat dit niet bij je past en mensen ook niet altijd kunnen weten hoe ze hiermee om moeten gaan. Dit kan met allerlei zaken te maken hebben, waar je dan net even niet weet hoe te reageren. Er zijn aanwijzingen dat je met het kopen of huren van een huis bezig bent of iets anders wat erg belangrijk voor je is. Hoe dan ook, het zal op financieel gebied het een en ander gaan kosten, maar uiteindelijk krijg je er ook veel geld voor terug. Beter kan je deze week alles, waar je mee bezig bent, afronden. Er kan de week hierna een vertragende energie zijn, die jou op zakelijk, maar ook op sociaal gebied flink kan storen. Op zondag ben je zeer spiritueel, wat ervoor zorgt dat je op intellectueel gebied kunt ontwikkelen. Maandag en dinsdag heb je veel energie en kun je erg veel werk verrichten en dat is ook wel verstandig, zodat je even rustig aan kunt doen. Financieel zijn het prima dagen om zakelijke of privématige investeringen te doen. Woensdag en donderdag ben je zeer sociaal en kun je prima samenwerken. Je bent optimistisch en kunt problemen oplossen en veel werk verrichten. Vrijdag en zaterdag doe je er op zakelijk gebied verstandig aan wat gas terug te nemen.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige energieën)
Er is krachtige energie die een deel van de maand beïnvloedt. De Zon reist tot de 22ste in Boogschutter. Dit geeft mensen over het algemeen positieve en optimistische kracht. Aangezien veel mensen dit hebben, kan het een mooie week worden. Deze combinatie is geschikt voor het contact met vrienden en familie. Mercurius zal van de 9de t/m de 28ste in de Boogschutter reizen. Daardoor is vanaf de nacht van zondag krachtige energie, omdat de Zon een uitdagende energie met Neptunus deelt, waardoor mensen soms niet reëel in het leven staan en daardoor de verkeerde dingen na kunnen streven. Tegelijk zal Mercurius krachtige energie krijgen om te communiceren en avontuurlijker en speelser te zijn. Het zijn bijzondere dagen, omdat mensen soms zo speels zijn en dan niet eerlijk nuchter kunnen zijn. Dit kan bij sommigen een innerlijk conflict opleveren. Jupiter beweegt gedurende een langere tijd in de Steenbok. Dit is vooral zakelijk zeer positief, waardoor mensen over het algemeen in staat zijn doelen te bereiken. Wel moet men opletten dat er blokkades zijn, die men zelf opstapelt. Dat is niet echt nodig en je kunt dan beter op je talenten vertrouwen. Venus beweegt t/m de 20ste namelijk in de Steenbok en geeft de kans om financieel goede beslissingen te nemen. Let op dat deze planeet in de liefde voor pijn en verdriet kan zorgen. Mars zal tot begin januari in de Schorpioen bewegen en dit maakt een heleboel goed, omdat dit een uitstekende spirituele energie is, die mensen mentaal als fysiek kracht brengt. In een relatie moet je opletten dat je jaloers en bezitterig kunt zijn. Dit geldt echter meer voor de vuur- en watertekens.

Donderdagochtend om 6:14:52 verschijnt de Volle Maan in de Tweeling. Daar tegenover staat de Boogschutter en geeft tegenstrijdige energie. Er is ruimte om te feesten en plezier te maken, maar er kunnen intense energieën zijn die voor overdrijving zorgen. Grenzen worden gezocht en er is een drang om buiten de comfortzone te treden. De dromerige Neptunus staat echter ook aan de hemel en deze geeft weer de neiging dat mensen zich terugtrekken. Het wordt dan ook spannend hoe mensen hierop reageren. Jupiter zal deze maand in harmonie met Uranus zij, waardoor er wisselvalligheid en opstandige gevoelens kunnen zijn. Gelukkig is er een krachtige energie vanuit de Steenbok, waardoor mensen ook heus nuchter kunnen zijn, maar dus niet iedereen. Mocht je aan jezelf merken dat emoties de overhand nemen, tracht jezelf hier dan tegen te wapenen. In ieder geval doe je er verstandig aan om ‘nee’ te zeggen als je iets werkelijk niet wilt. Vrijdag de 13de is een interessante dag, waarbij er zelfs veel geluk kan zijn. Mars zal vanaf de ochtend in harmonie staan met Neptunus. Hierdoor is er een fijne energie, waardoor veel mensen een goede intuïtie hebben. In de middag zal Venus een perfecte lijn met Pluto in de Steenbok vormen. Daardoor ben je in de middag diplomatiek en kun je financieel goede besluiten nemen. Pas op dat Venus op romantisch gebied voor problemen zorgt. De Maan zal zaterdag weinig invloed hebben en dit heeft een negatieve invloed op uitgaven. Je kunt nu beter geen grote aankopen doen. Wacht dus even tot zondag als je werkelijk iets moet kopen.

Maagd

Lees jouw gratis jaarhoroscoop Maagd bij AstroAngels. Altijd interessant!