Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 21

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat je emoties wisselvallig zijn. Positief gezien geeft dit erotische spanning en kan je partner van jou en je bedenksels genieten. Aan de andere kant kan je flink humeurig zijn en vind je het moeilijk met kritiek om te gaan. Je kunt de boel verpesten als jij niet lekker in je vel zit. Maandag en dinsdag ben je een stuk levenslustiger en heb je stabielere emoties. Let dinsdag op als er negatieve dingen op je werk gebeuren. Deze kunnen naar je privéleven doorwerken. Kun je dat onder controle houden, dan zal je een fijne periode meemaken. Woensdag t/m vrijdag zal alles wat met liefde te maken heeft voor plezier zorgen. Je hebt een krachtige persoonlijkheid en daar zal je partner erg van genieten. Je bent sociaal ook erg actief en vindt het leuk om naar evenementen te gaan. Zaterdag zal je wat gas terugnemen en ben je wat huiselijker. Je vindt het dan vooral leuk om te communiceren.

Singles
Je ervaart in het weekend krachtige energie, waarbij je aan de ene kant sociaal bent en je het leuk vindt om er met mensen op uit te trekken. Aan de andere kant kun je som wat somber zijn, als er niemand is om een nieuwe relatie mee te starten Er wordt aangeraden om naar je gevoel te luisteren en niet teveel naar je ratio. Je bent creatief genoeg om iets leuks te bedenken en nieuwe mensen te ontmoeten. Dit zal niet alleen zondag, maar in principe de hele week zijn. Er zijn echter momenten dat je creativiteit meer voor je carrière gebruikt. Maandag en dinsdag doe je er goed aan om er op uit te trekken, omdat er een positieve energie voor romantiek hangt. Let dinsdag op dat spanning op je werk negatief door kan werken in je liefdesleven. Woensdag en donderdag is een lastige tijd, waarbij je moeilijk met je emoties omgaat. Het beste kun je trachten om je diepste gevoelens met familie of goede vrienden te bespreken. Donderdag t/m zaterdag is voor de romantiek niet echt heel geschikt. Beter kun je tijd aan vertrouwde mensen geven of mensen bezoeken die je al een lange tijd niet gezien hebt.

Mentale en fysieke gesteldheid
Van zondagochtend tot dinsdagochtend reist de Maan door de Boogschutter. Dit is op zich een prima energie voor mensen om zich lekker te voelen. Mensen willen er op uittrekken en zijn nieuwsgierig naar het leven. Normaal gesproken zijn mensen fysiek gezien in orde. Mensen die last van reuma of zwakke gewrichten hebben, kunnen hier extra last van hebben. Let dan op met intense sportactiviteiten en zware werkzaamheden. In het algemeen moeten mensen opletten voor lange of zware inspanningen, waar ledematen bij betrokken zijn. Qua voedsel doe je er goed aan om vet te mijden en het liefst lichte maaltijden te gebruiken. Het kan geen kwaad om dierlijke vetten even te mijden. Vanaf circa 10.00 uur op dinsdagochtend zal de Maan naar de Steenbok reizen en daar tot donderdagavond blijven. Dit geeft positieve energie, waardoor alles over het algemeen prima verloopt. Let wel op dat jijzelf niet negatief wordt. Je kunt de neiging hebben om te klagen over mensen die dingen op een ander wijze doen. Dit kan spanning geven, die vooral op de maag, lever en nieren werkt. Ook de rug kan kwetsbaarder zijn. Let ook nu op wat je eet, maar zorg voor voldoende dierlijke of plantaardige eiwitten. Koolhydraten kun je het best zo min mogelijk gebruiken, omdat je last van je spijsvertering kunt hebben. In dit geval kun je beter extra vezels gebruiken. De Maan zal donderdagavond rond 20.00 uur naar de Waterman gaan en daar tot zondag blijven. Er is fijne energie, die ervoor zorgt dat mensen zelfstandig zijn, maar er zijn ook stressmomenten mogelijk. Merk je dit aan jezelf zorg dan voor extra ontspanning, zodat je even na kunt denken over hoe je de stress kunt minderen. Maagden zijn mensen die zeer hygiënisch van aard zijn. Ze vinden het vreselijk om in een ongeorganiseerde omgeving te moeten leven. Doordat ze graag een goede gezondheid hebben, kunnen ze wel eens overdrijven. De kleinste pijntjes kunnen de Maagd al onzeker maken. Deze week dien je op te letten dat je niet op alle slakken zout legt. Door de weersomstandigheden ben je kwetsbaarder voor ziektes. Eet je goed, drink je voldoende water en neem je wat extra vitamine, dan zal je hier minder last van hebben. Wel moet je opletten dat je niet te vet eet, omdat je anders problemen met je spijsverteringsorganen kunt krijgen.

Carrière en financiën
Deze week zal er meer actie in je leven komen en dit zal de komende weken blijven. Je hebt erg veel ambities en kunt je in je carrière prima ontwikkelen. Je kunt goed samenwerken en hebt ook een goede omgang met autoriteiten en leidinggevenden. Je reputatie zal verbeteren. Je zult wel op moeten letten dat je jezelf af moet vragen waar je voor moet gaan. Verder ontwikkelen of meer voor je thuissituatie kiezen. Het is niet verstandig voor één van de twee te gaan, waardoor je beter balans dient te vinden. Tot en met de 1ste week van juni is geschikt voor communicatie en zakelijke reizen. Je bent erg sterk op intellectueel gebied en kunt juiste besluiten nemen. Ook zullen mensen waardering voor je hebben, waardoor je zelfvertrouwen alleen maar toeneemt. Zondag en maandag ben je waarschijnlijk wat meer op je thuissituatie gericht dan op je carrière. Moet je werken, dan bereik je meer met samenwerking en minder als je het alleen moet doen. Dinsdag en woensdag ben je zeer creatief en kun je ook gerust wat risico’s nemen. Je dient dan wel naar intuïtie te luisteren en niet naar verstand. Er zullen ingevingen en dromen zijn, die je de weg wijzen. Donderdag t/m zaterdag is er storende energie, die vooral gericht is op het werken met apparaten, computers en als je in het verkeer bent. Aan de andere kant is er goede mogelijkheid je werk volledig af te ronden en je te ontwikkelen met de dingen waar je mee bezig bent.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige emoties en gedragingen)
De Zon reist door de Stier en wordt vergezeld door Venus, die daar t/m de 1ste week van juni blijft. Er is hierdoor veel nuchterheid in de liefde en bij zakelijke aspecten in het leven van mensen. Er zijn veel verlangens en sommigen willen teveel, waardoor er stress kan ontstaan. Dit is omdat Mars tot begin juli door de emotionele Kreeft reist. Ook deze energie heeft een wisselvallige en passionele invloed op mensen. Je doet er goed aan rust te bewaren en vooral niet te impulsief te handelen, zowel qua liefde, vriendschappen, familie als op zakelijk gebied. Gelukkig is er respect door de betrouwbare Stier en liefdevolle Kreeft. De Maan beweegt zondag t/m dinsdagochtend in de Boogschutter. Dit biedt goede energie voor diepzinnige gesprekken over leven en dood, de spirituele wereld en allerlei andere diepe onderwerpen. Ook is het een prima tijd om de natuur in te gaan en van rust te genieten en de diepere energieën in je op te nemen, die zich in de natuur afspelen.

Dinsdagochtend reist de Maan naar de Steenbok en dit biedt energie om op zakelijk gebied te presteren. Mensen zijn positiever en hebben de neiging om discipline op te brengen. Daardoor volgen mensen makkelijker bevelen op en zijn ze wat volgzamer. Er zijn ook mensen die materialistisch ingesteld zijn. Doelen kunnen bereikt worden en er is minder stress, omdat mensen met kritiek om kunnen gaan. Mensen die dit niet ambiëren kunnen wel meer klagen en aangeven dat er oppervlakkigheid is. De Zon zal deze dag op één lijn met Mercurius in de Tweeling staan. Mensen kunnen hierdoor sneller handelen en het is dan ook aan te raden dat doelen voor de korte termijn te plannen. Deze energie is namelijk de komende weken erg sterk, dus beter hier gebruik van maken. Mensen kunnen nieuwsgierig zijn, waardoor er zeer avontuurlijke en spannende momenten in je leven mogelijk zijn. Er is ruimte voor communicatie, zodat mensen eerder geneigd zijn om gevoelens te uiten en problemen te bespreken. Woensdagochtend zal Mars in de Kreeft een sextiel vormen met de excentrieke Uranus in de Stier. Mensen kunnen anders zijn, dan je gewend bent, maar dat geldt ook voor jouzelf. Dit kan ergernis opwekken, maar kan ook erg spannend en leuk zijn. Donderdagavond komt de Maan in de Waterman terecht en zal daar tot zondagochtend blijven. Er is een sociale energie, waardoor je er goed aandoet afspraken te maken of evenementen te bezoeken om mensen te ontmoeten. Let op, er kunnen gevoelens van eenzaamheid zijn. Je kunt dan misschien wel teveel nadruk leggen op het ontmoeten van mensen en dan dwingerig worden. Dit kan vooral als er afwijzing is. Mensen hebben dan de neiging om op sociaal gebied koud en afstandelijk te worden.

Maagd

Lees jouw gratis jaarhoroscoop Maagd bij AstroAngels. Altijd interessant!