Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 34

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Jupiter reist voor de Maagd op een positieve wijze dor de kosmos. Je zult veel opwinding voelen en kunt je openstellen voor liefde die je partner wil geven. Let zondag en maandag op dat je gevoelens voor iemand anders kunt ervaren. Controleer jezelf, omdat dit anders verkeerd af kan lopen. Dit geldt overigens meer voor mensen die geen goede relatie hebben. Een ongeluk zit dan in een klein hoekje. Van dinsdag tot en met donderdag ben je redelijk serieus en analytisch, zelfs in de liefde. Je bent zeker wel sympathiek en kunt op een liefdevolle manier met je partner omgaan. Dat is dan vooral als je een partner hebt die gespreksstof heeft, die jou interesseert. Emoties en intuïtie zullen de juiste weg geven en ook zorgen dat je voldoende tijd aan vrienden en familie geeft. Vrijdag en zaterdag zal Jupiter een krachtige band met Venus aangaan, waardoor je met volle teugen geniet van passie en erotiek.

Singles
Jupiter daagt op een bijzondere manier uit. Let op dat je wat negatief kunt zijn en dit heeft niet altijd een goede werking op anderen. Dit zal je bewust doen om te zien of een andere persoon de moeite waard is. Je hebt namelijk de neiging onzeker te zijn en wilt weten of iemand fouten kan accepteren. Je zult deze week veel tijd aan vrienden geven en bent bezig om bij hen te checken wat ze van jouw karakter vinden. Doe dit zo positief mogelijk om nieuwe mensen te leren kennen. Je vindt het fijn gevoelens van anderen te interpreteren en vooral als die daar open voor staan. Je houdt niet van mensen die koud en afstandelijk zijn, omdat je weet dat je zo terug reageert. Voel je dat emoties openstaan, dan weet je dat het goed zit en er een goede klik is. Je bent intellectueel sterk en verwacht, van iemand die jij leuk vindt, dat je daardoor geestelijk geprikkeld kan worden. Met name op zaterdag zal de relatie tussen Jupiter en Venus ervoor kunnen zorgen dat je openstaat voor een nieuwe relatie.

Mentale en fysieke gesteldheid
Tot zondagavond beweegt de Maan in de Vissen en dit biedt ontspannende energie. Let op dat er wat emoties loskomen. Ook kun je de neiging hebben teveel genotsproducten te gebruiken en dit moet je binnen paal en perken houden. In de avond beweegt de Maan naar de Ram. Dit geeft intense energie, waardoor mensen actief zijn en zoeken naar activiteiten om energie kwijt te kunnen. Voordeel is dat mensen niet snel van slag raken en met tegenslagen om kunnen gaan. Het is t/m woensdagochtend een periode, waarin mensen last van hoofdpijn kunnen hebben. Met name nek- en rugpijn en klachten met de ogen kunnen de oorzaak zijn. Tracht relaxt te blijven, slaap voldoende en vermijdt stress. Beter kan je de natuur ingaan en geregeld kiezen voor ontspannende activiteiten. Van woensdagochtend tot en met vrijdagmiddag beweegt de Maan door de Stier. Dit geeft een zeer positieve en saamhorige energie, waardoor mensen over het algemeen prima met elkaar om kunnen gaan. Let op het weersbeeld, omdat deze wisselvallig kan zijn. Met name kinderen, ouderen en mensen met een lage weerstand hebben dan meer kans op verkoudheid en zelfs griep. Ook is er mogelijkheid voor aandoeningen in de keelstreek. Bij zowel mannen als vrouwen kunnen de geslachtsorganen en spijsverteringsorganen kwetsbaar zijn.

De rest van de week zal de Maan door de Tweeling reizen. De stand van de Maan zorgt ervoor dat er een relaxte energie is die voor regeneratie zorgt. Mensen willen dingen met elkaar delen en daardoor is de communicatie onderling meestal erg positief. Deze zullen over het algemeen voor mooie momenten zorgen. Let op dat er mensen zijn die moeite hebben om tot besluiten te komen. Niet iedereen is even daadkrachtig en in staat de juiste dingen op het juiste moment te doen. Heb je hier last van, dan wordt aangeraden er een weg in te vinden en eventueel advies en ondersteuning te vragen. De ledematen en de rug zijn kwetsbaar, wat voort lijkt te komen uit problemen met de longen. Heb je al een chronische aandoening, dan moet je vooral opletten. Het is echter verstandig voor iedereen geregeld naar buiten te gaan en frisse lucht op te nemen. Omdat je fysiek kwetsbaar bent, moet je wel opletten met zware werkzaamheden en sport. Voor je het weet heb je een blessure te pakken. Geleid door de invloed van Mercurius denkt en communiceert de Maagd over emoties, spiritualiteit, maar ook over zakelijkheid. Als voornaamste doel dien je de juiste beslissingen te nemen en moet je deze ook overbrengen op anderen. Je hebt de neiging door spanningen in de stress te schieten en dan vooral binnen relaties. De kans op darm- en spijsverteringsproblemen is sterk aanwezig. Hierbij moet je opletten dat je aderen naar deze organen niet dichtslibben. Je kunt dit voorkomen door minder vet te eten en in plaats van dierlijke eiwitten, plantaardige eiwitten te nemen. Deze zijn namelijk makkelijker te verbranden.

Carrière en financiën
Jupiter zal veel energie geven om te presteren, maar je moet opletten dat er zoveel energie loskomt, dat je te snel wilt gaan. Je ervaart veel emoties, waardoor je de realiteit uit het oog verliest en je dan richt op zaken, die minder belangrijk zijn. Dat vind je zelf ook storend, waardoor je er verstandig aandoet om deze week een plan op te stellen van lange en korte termijndoelen. Je richt je deze week vooral op het versterken van eigen emoties, maar bent ook zeker gericht op het versterken van die van anderen. Jouw emoties zijn dan ook een zeer positieve kracht, die jou helpt om hard te werken. Je bent hierbij in staat om nieuwe zaken op te starten of bepaalde werkzaamheden eindelijk af te ronden. Bedenk voor jezelf dat niet alles wat je nu opstart, voor direct optredende resultaten zorgt. Zorg voor geduld en tracht lange termijndoelen te stellen. Mercurius vormt in het midden van de week een harmonieuze driehoek met de enthousiaste Jupiter. Ook de Maan zal een positieve invloed hebben, waardoor je jezelf prima kunt uiten en ook erg intelligent in je handelen bent. Je bent ook zeer sociaal, waardoor je sympathiek bij mensen overkomt en ze het fijn vinden om met je samen te werken.. Je kunt je focus op de juiste zaken richten en bent in staat om nieuwe projecten na te streven. Je zult veel lof van mensen ontvangen, wat je zelfvertrouwen kan versterken en je veel kunt bereiken.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van intense, maar stabiele krachten)
Uranus beweegt retrograde tot aan januari en dit geeft nog steeds verrassende energie, zodat mensen in staat zijn kansen af te dwingen. Veel mensen zullen verbaasd zijn over wat er allemaal mogelijk is. Er kunnen mensen zijn, die met verrassende uitspraken komen, waardoor er in de maatschappij wel eens met de wenkbrauwen gefronst wordt. Mercurius zal de hele week door de Leeuw bewegen. Daardoor kunnen mensen zich meestal goed uitdrukken. Er is ook een eerlijke en betrouwbare energie. Venus reist tot

woensdagochtend in de Leeuw, waardoor er nog zeker veel energie is om de liefde te ervaren en uit te dragen. De Zon reist tot vrijdag in de Leeuw en biedt vooral veel energie om creatief in het leven te staan. Ook zal energie ervoor zorgen dat mensen, die leiding willen geven, dit op krachtige wijze kunnen doen. Er zijn dus mogelijkheden om nieuwe ideeën te krijgen en om plannen uit te gaan voeren. Mars start aan het begin van de week met zijn reis door de Maagd. Er is dan ook naast alle kracht, van de eerder genoemde hemellichamen, een sterke energie om alles op het juiste moment te doen. Mentaal kunnen mensen veel kracht ervaren en aanvoelen wat het beste is. Er is evenwichtige energie, maar let op dat er goede, maar ook slechte momenten kunnen zijn. De meeste mensen zijn in staat om dingen op het juiste moment te doen. Ga vooral geen dingen doen, waarvan je denkt dat je het beter niet kunt doen. Woensdagochtend zal Venus naar de Maagd reizen. Dit kan in relaties nog wel eens voor wat starheid zorgen, waardoor mensen het moeilijk vinden om begrip en sympathie voor een ander op te brengen. Het is overigens goede energie om enthousiast en ambitieus met zakelijkheden om te gaan. Woensdag zal Mercurius een driehoek vormen met Jupiter in de Boogschutter en dit geeft aardig wat kracht om ambities vorm te geven. Er is niet alleen communicatief en intellectueel veel mogelijk, maar ook fysiek is er flink wat energie. Vrijdag zal de Zon naar de Maagd reizen en dit geeft over het algemeen een energie, waarbij mensen geneigd zijn om op alle slakken zout te leggen. Kun je deze energie echter op gezonde wijze gebruiken, dan ben je in staat de puntjes op de i te zetten. Het is een prima periode om orde in het leven te brengen en niet alleen werkzaamheden af te ronden, maar ook nog eens nauwkeurig en prestatiegericht aan de slag te gaan. Zaterdag zal Venus een verbinding aangaan met Mars, waardoor mensen moeite hebben losjes in de relatie te staan. Er wordt aangeraden niet teveel van een partner of andere geliefden te eisen en iedereen in zijn waarde te laten. De intense kosmische energieën zorgen er deze week voor dat het een krachtige, stabiele en fijne week wordt. De kosmos zal mensen wel dwingen om gas terug te nemen en te wachten tot de veranderingen vorm gaan krijgen. Het is belangrijk goed na te denken wat je wilt en welke veranderingen er aan staan te komen.

Maagd

Lees jouw gratis jaarhoroscoop Maagd bij AstroAngels. Altijd interessant!