Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 25

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt werk belangrijk, maar dit kan nadelige gevolgen voor je liefdesleven hebben. Natuurlijk is het fijn je carrière aandacht te geven, maar vergeet niet dat je partner en andere geliefden tijd verdienen. Je bent charmant en sympathiek en moet uitkijken dat er mensen, anders dan je partner, aandacht voor je hebben. Geef duidelijk grenzen aan en laat merken dat je een relatie hebt. Over het algemeen kan je tijd voor je partner vinden. Je bent sociaal en door mysterieuze energie heb je geregeld aandacht voor romantiek en erotiek. Zondag en maandag heb je veel energie en ben je charismatisch. Er is daardoor ruimte voor leuke activiteiten en fijne gevoelens. Dinsdag en woensdag heb je de neiging veel geld uit te geven. Bedenk dat je de echte liefde niet met geld koopt. Doe dit dus alleen als dit gepaard gaat met liefde. Donderdag en vrijdag zijn prima voor romantiek. Er is warme energie en je kunt ook veel liefde terugverwachten. Zaterdag is geschikt voor romantiek, maar dan wil je er liever lekker op uittrekken.

Singles
Je bent deze week erg druk bezig. Daardoor moet je opletten dat je jezelf niet voorbijloopt, voldoende slaapt en geregeld ontspant. Ook is het belangrijk dat je geregeld tijd neemt om leuke dingen te doen en afspraken met vrienden te maken. Het is een mindere periode voor een nieuwe relatie, vooral als je weinig tijd hebt. Je kunt je dan zelfs storen als iemand teveel tijd vraagt. Er zijn aanwijzingen dat je iemand aan kunt trekken die al een relatie heeft. Hoe spannend dit ook lijkt, denk erover na of jij het fijn zou vinden als iemand dat met jou zou doen. Normen en waarden zijn erg belangrijk. Zondag en maandag is een goede periode voor romantiek en erotiek. Er is zelfs kans dat iemand van je zakelijke leven en de liefde vermengd worden. Dinsdag en woensdag is er storende energie, waardoor je erg op moet letten dat er iemand kan zijn die negatieve invloed op jou kan hebben. Donderdag en vrijdag zijn prima dagen voor romantiek en zelfs voor een serieuze relatie. Zaterdag meer voor vrienden.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot maandagavond in Boogschutter, waardoor bij veel mensen de metabolisme sloom verloopt en zij zich moe kunnen voelen. Er is frustrerende energie, waarbij mensen chagrijnig kunnen zijn. Let op met wie je omgaat en vooral hoe je dat doet. Voor communicatie is het een wisselvallige tijd, waardoor je alert moet zijn. Mensen kunnen vermoeide benen hebben als gevolg van mindere doorstroming van spieren en aders. Mensen met een zwak hart dienen rustig aan te doen. Je kunt deze periode beter niet teveel bewegen. Gezonde mensen doen er goed aan rustig te blijven en vooral vet en moeilijk verteerbaar eten te mijden, dus ook rauwe groenten. Maandagavond verhuist de Maan naar de Steenbok en blijft daar tot woensdagnacht. Dit geeft over het algemeen positieve energie. De meesten hebben veel discipline en zijn nuchter in contact met anderen. Let op dat je huid snel kan beschadigen door zwaar werk of als je in de volle zon bent. Je gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Let verder op dat je maag gevoelig is. Woensdagnacht gaat de Maan t/m zaterdagmiddag naar de Waterman. Dit kan wat eenzaamheid en onzekerheid bij mensen brengen. Sommigen worden afstandelijk. Anderen zullen juist te open en toegeeflijk worden. Fysiek kunnen je benen wat zwakker zijn en daardoor kan je beter niet te intens sporten of zware werkzaamheden doen. Zaterdagmiddag gaat de Maan naar de Vissen. Er zijn dan in de nacht spirituele energieën, die in dromen of intuïtie boodschappen kunnen geven. De energie van de Maan kan jou onzekerder maken, waardoor je je emoties niet altijd onder controle hebt. Omdat je maag-darmkanaal bevattelijk is voor stressvolle situaties, doe je er goed aan meer naar ontspanning te zoeken. Meditatie, yoga of wandelen zijn prima geschikt. Je doet er goed aan om geregeld cardio-oefeningen te doen, zodat je bloedsysteem een goede doorbloeding houdt. Ga voorzichtig met diëten om. Je bent soms zo sterk op gezonde voeding gebrand, dat je dit wel eens te ver doordrijft. Hierdoor kun je bepaalde, belangrijke bouwstoffen tekort komen. Met name eiwitten zijn belangrijke stoffen die je nog wel eens mist als je teveel met een dieet bezig bent. Het zou verstandig zijn om in bepaalde perioden extra vitaminen te gebruiken, zodat je lichaam goed in conditie blijft.

Carrière en financiën
Je bent deze week ambitieus en geeft veel tijd en aandacht aan werk. Je wilt presteren en doet er alles aan om iets te bereiken. Het is een prima week voor het afdwingen van nieuwe mogelijkheden of het creëren van samenwerkingen om meer te bereiken. Houd in de gaten dat het verstandig is een stabiele thuissituatie te creëren, dan kun je beter presteren. Merk je dat je teveel tijd aan werk geeft en minder aan je privéleven, dan is het belangrijk hier iets aan te doen. Geld en bezittingen zijn mooi, maar liefde is belangrijker. In contact met leidinggevenden en autoriteiten hangt er een goede energie. Daardoor krijg je veel waardering en kun je gerust wat van hen verwachten. Er zijn aanwijzingen dat je kansen op financieel gebied krijgt. Zondag en maandag ben je energiek, assertief en charmant en kun je hier veel mee bereiken. Tracht balans te vinden tussen je carrière en de tijd die je aan je privé besteedt. Maandag t/m woensdag is een prima periode voor financiële zaken, koopjes en verkoop. Dinsdag is er een bedrieglijke energie, waardoor je voorzichtig moet zijn. Ga er relaxt mee om, maar laat problemen niet liggen, omdat ze anders groter worden. Let woensdag op dat dat een privézaak in je carrière door kan werken. Donderdag en vrijdag is geschikt voor achterstallige karweitjes, kantoorwerk, zakelijk contact en sociale media. Donderdag kun je iemand ontmoeten, die belangrijk voor je zakelijke leven kan worden. Moet je zaterdag werken, doe dan rustig aan en zorg voor voldoende slaap.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van empathie en saamhorigheid)
Jupiter reist door de Boogschutter en geeft een vrijheidslievend gevoel, waardoor mensen hun eigen gang gaan. Uranus, in de Stier, zal zorgen dat mensen teveel de verdediging ingaan als ze belemmerd worden in doen en laten. Venus in de Tweeling zal echter speelsheid en liefde geven, waardoor de meeste problemen met humor of liefde worden opgelost. Mars en Mercurius reizen door de Kreeft en mensen moeten dan opletten op wat ze zeggen en doen. Dat is lastig en er zijn mensen, die teveel kletsen, maar ook mensen die te weinig zeggen. Het beste is hier balans in te vinden. Zondagochtend is er wat traagheid, maar de middag is prima om leuke dingen te doen. Het is een dag waarin mensen veel voor elkaar over hebben en er geregeld saamhorigheid is. Let op dat er spirituele energie is, die kan zorgen dat mensen teveel in een droomwereld leven. Nuchtere mensen zullen echter teveel naar realiteit kijken, waardoor er conflicten mogelijk zijn tussen andersdenkende mensen. De Volle Maan zal zondag om 23:39:31 in de Boogschutter verschijnen. Bijzonder is dat de energie vanuit het midden van de Melkweg komt. De energie die vrijkomt, geeft mensen ruimte om hogere doelen na te streven. Mensen zullen meer over religie of spiritualiteit nadenken. Er wordt aangeraden er over na te denken, dat niets zomaar ontstaat. We zijn met een doel in de kosmos.

Het is een prima periode om stil te staan bij anderen en ze te ondersteunen. Mensen hebben al vaak de neiging andersdenkenden af te wijzen. Vooral de 16de t/m de 19de is een tijd dit te doorbreken. De Boogschutter heeft een krachtige energie om geloof van mensen te versterken en duidelijke boodschappen te geven. Mercurius (communicatie) en Mars (strijd) zullen versneld worden, evenals Pluto (transformatie) en Saturnus (zelfvertrouwen). Het is een periode van actie en wilskracht, maar blijf nuchter en handel niet impulsief. Woensdag moet je voorzichtig zijn en bescheiden leven. Ook wordt aangeraden negatief ingestelde mensen en mensen die te impulsief zijn te mijden. Donderdag en vrijdag zijn betere dagen als de Maan in de Waterman komt. Let vrijdag op dat er een intense planetaire energie vrijkomt. De verbinding tussen Mercurius en Mars gaat namelijk een conflictueuze strijd aan met Saturnus en Pluto. Gelukkig zullen Venus, Jupiter en Neptunus een mooie band vormen. Daardoor zijn mensen ondanks de intense energieën in staat om op een positieve wijze met elkaar om te gaan. Het blijft echter oppassen geblazen. Zaterdagmiddag zal de Maan naar de spirituele en tegelijk nuchtere Vissen bewegen. Daardoor is er rust en zullen mensen zich relaxt door het leven bewegen. Mercurius zal vanaf 7 juli in een retrograde beweging reizen en daar voelen we nu al de energie van. Let op de manier hoe je communiceert en met intellectuele zaken omgaat. Elke handeling of actie die je nu maakt, kunnen later terugkomen en voor problemen, maar ook voor positiviteit gaan zorgen. Wees dus verantwoord en tracht zo positief mogelijk te leven.

Maagd

Lees jouw gratis jaarhoroscoop Maagd bij AstroAngels. Altijd interessant!