Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 21

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag kun je last hebben van tegenslag, maar op zich kan je dit gebruiken om in de relatie er beter voor te komen staan. Je liefdesleven wordt er alleen maar beter van. Je bent maandag en dinsdag erg passioneel en direct in benadering naar je partner. Heb je een partner die er voor openstaat, dan zal er veel vuur zijn. Het zijn in ieder geval dagen om er op uit te trekken en leuke dingen te plannen. Er zijn woensdag en donderdag wat blokkades, waardoor niet alles even goed zal verlopen. Ook nu kan je hier goed mee omgaan en zorgt het ook wel dat je eergevoel geactiveerd wordt. Je kunt dan laten zien wie je bent en wat je kunt. Donderdag en vrijdag ben je geregeld met zakelijkheden bezig, waardoor het drukke dagen zijn. Er wordt aangeraden je niet gek te laten maken. Vrijdagavond en zaterdag ben je communicatief en kun je op een leuke, liefdevolle wijze in het leven staan. Tijd voor veel romantiek.

Singles
Zondag doe je er goed aan iemand uit te nodigen om te gaan stappen. Het kan ook een goede dag zijn om te daten. Je voelt je licht in het hoofd en dat betekent dat je zondag, maar ook maandag passioneel en liefdevol kunt zijn. Omdat je wat verlegen overkomt, maakt dit je charmant en is er veel kans dat je mensen aan kunt trekken. Je doet er goed aan niet je best te doen om minder verlegen te zijn. Je kunt dan meer kans hebben op een leuke persoon die op jou afkomt. Vanaf maandag zal je echter toch wat bijdehanter zijn en dit zal je ook dinsdag doen. Je kunt leuke plannen maken en gaat geregeld deze week op avontuur of kijkt op internet of er een leuke persoon is, waar je mee kunt daten. Je kunt ook dingen bedenken die je pas in het weekend doet. Woensdag en donderdag zijn minder spannend en ben je druk met zakelijkheden. Vrijdag en zaterdag zijn fantastisch om de spanning in je leven te brengen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Van zondagochtend tot dinsdagochtend reist de Maan door de Boogschutter. Dit is op zich een prima energie voor mensen om zich lekker te voelen. Mensen willen er op uittrekken en zijn nieuwsgierig naar het leven. Normaal gesproken zijn mensen fysiek gezien in orde. Mensen die last van reuma of zwakke gewrichten hebben, kunnen hier extra last van hebben. Let dan op met intense sportactiviteiten en zware werkzaamheden. In het algemeen moeten mensen opletten voor lange of zware inspanningen, waar ledematen bij betrokken zijn. Qua voedsel doe je er goed aan om vet te mijden en het liefst lichte maaltijden te gebruiken. Het kan geen kwaad om dierlijke vetten even te mijden. Vanaf circa 10.00 uur op dinsdagochtend zal de Maan naar de Steenbok reizen en daar tot donderdagavond blijven. Dit geeft positieve energie, waardoor alles over het algemeen prima verloopt. Let wel op dat jijzelf niet negatief wordt. Je kunt de neiging hebben om te klagen over mensen die dingen op een ander wijze doen. Dit kan spanning geven, die vooral op de maag, lever en nieren werkt. Ook de rug kan kwetsbaarder zijn. Let ook nu op wat je eet, maar zorg voor voldoende dierlijke of plantaardige eiwitten. Koolhydraten kun je het best zo min mogelijk gebruiken, omdat je last van je spijsvertering kunt hebben. In dit geval kun je beter extra vezels gebruiken. De Maan zal donderdagavond rond 20.00 uur naar de Waterman gaan en daar tot zondag blijven. Er is fijne energie, die ervoor zorgt dat mensen zelfstandig zijn, maar er zijn ook stressmomenten mogelijk. Merk je dit aan jezelf zorg dan voor extra ontspanning, zodat je even na kunt denken over hoe je de stress kunt minderen. Rammen kunnen trots zijn en worden soms als arrogant betiteld. Het zijn echter enthousiaste, inspirerende mensen, die ijverig zijn en niet stil kunnen zitten. Over het algemeen zijn ze inventief en optimistisch. Als gevolg van kosmische energie kunnen ze teveel energie verspelen, waardoor hun lichaam het nog wel eens zwaar te verduren krijgt. Deze week moet je jezelf beheersen. Je hebt de neiging erg boos te worden en dit kun je met je scherpe tong hard naar buiten brengen. Tracht balans te vinden, omdat je deze week meer last kunt hebben van hoofdpijn en migraine. Ook psychisch gezien ben je wat kwetsbaarder. Let op dat je het gebruik van keukenzout minimaliseert en wat meer water dan gewoonlijk drinkt.

Carrière en financiën
Een nieuwe periode en nieuwe kansen, zo zal je deze week tegemoet gaan. Het kan een tijd worden, waarin je nieuwe mensen leert kennen en je veel kunt leren. Het wordt een drukke week, maar je zult hier goed doorheen komen. Er zijn veel taken te doen, maar daar staat tegenover dat je tot de tweede week van juni financieel veel voordeel kunt hebben. Daarbij zal je handelen, kopen en verkopen en is er een goede energie voor communicatie en bureauwerk. Je zult merken dat je erg alert bent, waardoor je goed kijkt of je nergens risico mee neemt en het een prima periode is je huis of werk te controleren op onveiligheid. Op zakelijk gebied zijn zondag en maandag geschikt voor zakelijke reizen, juridische aspecten, studie, reclame en publicaties. Het zijn wel dagen om snel te handelen, omdat je je anders snel kunt vervelen. Dinsdag en woensdag heb je veel ambities en kun je op een relaxte wijze met je werk of studie bezig zijn. Ook is het een goede tijd voor financiën. Wees dinsdag voorzichtig bij het nemen van besluiten. Let woensdag op dat je wat sceptisch kunt zijn. Donderdag t/m zaterdag is een periode van geluk, maar ook van veel actie, waardoor er heel wat te gebeuren staat. Wees dus wel erg voorzichtig dat jij jezelf niet voorbijloopt. Je kunt anders fysiek in de problemen komen.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige emoties en gedragingen)
De Zon reist door de Stier en wordt vergezeld door Venus, die daar t/m de 1ste week van juni blijft. Er is hierdoor veel nuchterheid in de liefde en bij zakelijke aspecten in het leven van mensen. Er zijn veel verlangens en sommigen willen teveel, waardoor er stress kan ontstaan. Dit is omdat Mars tot begin juli door de emotionele Kreeft reist. Ook deze energie heeft een wisselvallige en passionele invloed op mensen. Je doet er goed aan rust te bewaren en vooral niet te impulsief te handelen, zowel qua liefde, vriendschappen, familie als op zakelijk gebied. Gelukkig is er respect door de betrouwbare Stier en liefdevolle Kreeft. De Maan beweegt zondag t/m dinsdagochtend in de Boogschutter. Dit biedt goede energie voor diepzinnige gesprekken over leven en dood, de spirituele wereld en allerlei andere diepe onderwerpen. Ook is het een prima tijd om de natuur in te gaan en van rust te genieten en de diepere energieën in je op te nemen, die zich in de natuur afspelen.

Dinsdagochtend reist de Maan naar de Steenbok en dit biedt energie om op zakelijk gebied te presteren. Mensen zijn positiever en hebben de neiging om discipline op te brengen. Daardoor volgen mensen makkelijker bevelen op en zijn ze wat volgzamer. Er zijn ook mensen die materialistisch ingesteld zijn. Doelen kunnen bereikt worden en er is minder stress, omdat mensen met kritiek om kunnen gaan. Mensen die dit niet ambiëren kunnen wel meer klagen en aangeven dat er oppervlakkigheid is. De Zon zal deze dag op één lijn met Mercurius in de Tweeling staan. Mensen kunnen hierdoor sneller handelen en het is dan ook aan te raden dat doelen voor de korte termijn te plannen. Deze energie is namelijk de komende weken erg sterk, dus beter hier gebruik van maken. Mensen kunnen nieuwsgierig zijn, waardoor er zeer avontuurlijke en spannende momenten in je leven mogelijk zijn. Er is ruimte voor communicatie, zodat mensen eerder geneigd zijn om gevoelens te uiten en problemen te bespreken. Woensdagochtend zal Mars in de Kreeft een sextiel vormen met de excentrieke Uranus in de Stier. Mensen kunnen anders zijn, dan je gewend bent, maar dat geldt ook voor jouzelf. Dit kan ergernis opwekken, maar kan ook erg spannend en leuk zijn. Donderdagavond komt de Maan in de Waterman terecht en zal daar tot zondagochtend blijven. Er is een sociale energie, waardoor je er goed aandoet afspraken te maken of evenementen te bezoeken om mensen te ontmoeten. Let op, er kunnen gevoelens van eenzaamheid zijn. Je kunt dan misschien wel teveel nadruk leggen op het ontmoeten van mensen en dan dwingerig worden. Dit kan vooral als er afwijzing is. Mensen hebben dan de neiging om op sociaal gebied koud en afstandelijk te worden.

Weekhoroscoop Ram