Weekhoroscoop Ram

Lees alles over jouw sterrenbeeld Ram bij Astroangels

Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Op het gebied van sociale contacten kan Pluto, die retrograde in de Steenbok beweegt, ervoor zorgen dat je lekker in je vel zit. Je weet wat je wilt en zal de juiste keuzes in het leven maken. Het is een zeer leuke periode om met vrienden en familie af te spreken. Mars zal een prima energie bieden, waardoor je verantwoordelijk overkomt en mensen het erg fijn vinden om met je om te gaan. Daarbij ben je de gehele week ook welbespraakt en weet je goed te profileren. De energie van de Maan zal vanaf vrijdag voor krachtige energie zorgen, waardoor je het niet erg vindt wat geld uit te geven aan mensen die het verdienen. Ook kom je erg zelfverzekerd over. Het kan een fijn weekend, vol met liefde, waarbij je in staat bent vrienden en familie in het zonnetje te zetten. Gebonden mensen zullen aan het begin van de week veel ondersteuning van hun partner ervaren, maar dit zal niet altijd vanzelf komen, omdat je er om moet vragen. Toch zal het maandag en dinsdag een leuke tijd zijn voor liefde en relatie. Woensdag en donderdag kun je, als het om romantiek gaat, frustraties ervaren. Het is belangrijk om een positieve houding te hebben en deze te laten zien aan je partner en anderen. Wanneer er op vrijdag een krachtige energie vanuit de Weegschaal komt, merk je dat frustraties snel verdwijnen. De positieve energie zal zorgen voor een evenwicht in de relatie en vooral omdat Mars dit ook nog eens flink versterkt. Je bent beter in staat de lieve vrede te bewaren en geniet ervan om leuke activiteiten te plannen. Het zal een zeer leuk weekend worden met plezier, warmte en genegenheid. Singles kunnen een sterke drang voelen om op jacht te gaan en vooral met goede vrienden. Je zult je de eerste dagen van de week zeer lekker voelen en dat straal je uit. Donderdag kun je frustraties ervaren en straal je minder goede karma uit, waardoor dit een mindere dag voor de liefde is. Vrijdag is een prima periode om een nieuwe relatie op te starten, maar ook om tot een compromis met een ex-partner te komen. Het zal, ook als er geen ex in je leven terugkomt, een prima weekend worden om nieuwe mensen aan te trekken.

Carrière en financiën
Pluto beweegt retrograde in de Steenbok en daarnaast zal Mars nog steeds veel energie bieden. Dit is een zeer gunstige combinatie om goed aan doelen die je in gedachten hebt te kunnen werken. Ook zal je veel controle hebben over datgene wat je aan het doen bent. Je kunt dus de gewenste wijzigingen in je leven aanbrengen, waardoor je leven een positieve ontwikkeling mee kan maken. Je zult geduld op moeten brengen, omdat niet alles gelijk duidelijk zal zijn en resultaten pas op de langere termijn naar voren komen. Mars zal er echter voor zorgen dat je op een intellectuele manier bezig kunt zijn, waarbij je het gevoel hebt dat je deze week bereikt wat je wilt. Je bent verantwoord en praktisch en maakt de juiste keuzes. Hierdoor kun je wel degelijk plannen voor de lange termijn maken en ben je in staat om strategieën te bedenken, die de juiste richting aan je leven geven. Als gevolg van Mercurius in de Weegschaal zal je in staat zijn compromissen af te sluiten en kun je prima onderhandelen voor datgene wat je in gedachten hebt en wat je graag wilt. Ook kun je prima bemiddelen, zodat het een goede periode is voor afsluiten van contracten, het nemen van beslissingen en om conflicten of problemen op te lossen. Het kan dus een prima week worden vol mogelijkheden om je te ontplooien.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag staat de Maan in de spirituele Schorpioen. Mensen zijn geneigd impulsiever te reageren als dingen niet goed gaan. Emoties zorgen dat men niet altijd in staat is zich op een goede wijze uit te drukken. Je kunt je wat sneller aangevallen voelen en de kans op ruzies en zelfs vechtpartijen is nu een stuk groter. Mensen die geregeld last hebben van de uitscheidingsorganen kunnen er last van hebben. De darmen kunnen opspelen en ook zijn er meer kansen op verkoudheid, griep en zelfs een verzwakte algehele weerstand. Beter eet je nu licht verteerbare voeding. Pas bijvoorbeeld ook op met rauwkost en eet het liefst gare groenten. Ook koolhydraten en producten die voor gasvorming zorgen, kun je beter minderen. Zondag kun je beter opletten met seks, omdat er ook op dit gebied problemen kunnen zijn. Maandagavond verhuist de Maan naar de Boogschutter. Dit is een zachte energie vergeleken met die van de Schorpioen. Mensen zijn relaxter, maar er wordt aangeraden vooral op fysiek gebied actiever te zijn. De Boogschutter zorgt voor veel energie en die moet er weer uit. Mensen die te weinig willen of kunnen bewegen, hebben dan ook de meeste last van opgekropte energie en daaraan gekoppeld stress en frustraties. Ga je bewegen, pas dan op voor de heupen en dijen, omdat deze nu kwetsbaar kunnen zijn. Ook zijn er problemen met gewrichten en botten mogelijk. Woensdagnacht zal de Maan naar de Steenbok reizen en positieve energie aan mensen schenken. Toch zijn er minder goede aspecten aan de energie, omdat de huid en knieën kwetsbaar kunnen zijn en er maagproblemen mogelijk zijn. Deze kunnen leiden tot huidziektes en problemen met de spijsvertering. Zaterdagochtend verhuist de Maan naar de Waterman en dit geeft een ietwat emotionele energie, waardoor veel mensen zich automatisch niet heel sterk voelen. Vele mensen zijn afstandelijk en onzeker en dit kan misverstanden opleveren. Er wordt aangeraden deze periode iets meer voor jezelf te kiezen en minder met mensen af te spreken. Beter kun je tijd besteden aan eigen zaken en aan mensen waar jij je helemaal jezelf kunt voelen. Pas op voor de enkels en de knieën, omdat deze nog wat zwak kunnen zijn.

Overzicht voor alle tekens (periode van serieuze energie, die overgaat in luchtige energie)
We hebben te maken met retrograde planeten, waardoor mensen geregeld naar het verleden kijken. Dit is terecht, omdat het coronavirus en de lockdown veel invloed op ons dagelijks leven hebben gehad. De medische wereld heeft het moeilijk en jongeren krijgen weinig kans om hun jeugdige energie er uit te gooien. Depressiviteit beheerst dan ook de maatschappij en mensen worden ongeduldig. Ze vinden het moeilijk zich aan de nieuwe normen te houden. Het corona zal nog steeds prominent aanwezig zijn en kan een prominente dreiging vormen. Zondag t/m woensdag vormt Mercurius een vierkant met Pluto en Saturnus en zal de Zon het gebied van de Weegschaal betreden. Zondag begint met intense energie, omdat de Maan in de Schorpioen reist. Toch zal deze dag niet verkeerd zijn en mensen zullen meer over het leven nadenken en onderzoeken wat ze kunnen doen om te ontwikkelen. De combinatie van Pluto en Mercurius brengt waarheid en harmonie, waardoor mensen eerlijk en prettig met elkaar omgaan. Het is een evenwichtige periode, die zo van maandag t/m woensdag zal blijven. Maandag zal de Boogschutter invloed hebben door mensen intellectueel te versterken. Ook zullen mensen meer de neiging hebben met elkaar te communiceren en kennis te delen. De 22ste en 23ste start de astronomische herfst wat nog eens versterkt wordt door de Boogschutter. Daardoor is er onrust. De Weegschaal zal harmonie, gerechtigheid en vrede brengen. Mensen zijn in staat zichzelf onder de loep te nemen en te bekijken wat goed was en wat niet. Let op dat energie negatief kan worden, omdat mensen meer risico nemen. Er wordt gewaarschuwd niet te overdrijven, omdat de dreiging van het corona versterkt wordt.

Voordeel is dat Mars in staat is mensen te bewegen actie te ondernemen, maar ook om voorzichtig te blijven. Al met al kunnen er dan ook zeker verwarrende momenten zijn, waarbij emoties veel mensen parten kunnen spelen. Er wordt aangeraden verantwoord te blijven en je niet te laten verleiden dingen te doen die jou of mensen in je omgeving in de gevaar brengen. Het voordeel aan de energie is dat mensen een drang voelen oude vrienden en familie op te zoeken. Er wordt aangeraden t/m woensdag meer activiteiten te plannen en afspraken te maken. Onthoud dat Mars ongeduld en impulsiviteit zal brengen en constant een uitdagende energie geeft aan de planeten in de Steenbok. Dat kan binnenkort veranderen als de zware Steenbok plaats maakt voor de luchtige Waterman en Mercurius donderdag naar de vreedzame Weegschaal beweegt. Deze planeet vormt een vierkant met Saturnus in de stabiele en vastberaden Steenbok. Dit is een periode van wederopbouw, wat betekent dat er vooral zakelijk veel in orde komt. Mensen moeten zich actief opstellen, maar ook wel geduld bewaren. Met name in de communicatie moeten we opletten dat we niet de verkeerde dingen zeggen. Mensen kunnen deze tijd makkelijk over grenzen gaan. Verder is het belangrijk vanaf woensdag extra op te letten als jij je in het verkeer begeeft of laat op straat bent. Donderdag t/m zaterdag staat Mars in de Ram tegenover Mercurius. Op persoonlijk en sociaal gebied krijgen we te maken met contacten die zeer intens zijn. Dit zien we in zakelijke gesprekken, waarbij we flinke strijd kunnen verwachten. Toch zal er een zeer relaxte energie op vrijdagavond zijn en zal zaterdag over het algemeen sociaal en sympathiek verlopen als gevolg van de Waterman-Maan. Het kan dus een uitdagende, maar tegelijk ook een sympathieke en liefdevolle periode zijn en we zullen de week dan ook prima afsluiten.