Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 25

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent deze week gericht op nieuwe kansen in je leven. Je hebt zin om buiten je comfortzone te treden en het liefst samen met je partner. Je wilt er op uittrekken en kunt teleurgesteld raken als die dingen niet met je wil delen. Er wordt aangeraden sympathiek te blijven en niet de strijd te zoeken en al niet boos te worden. Wil je partner mee, dan is dat fijn. Wil deze niet mee, dan doe je er goed aan om je eigen dingen te doen. Zondag en maandag moet je opletten dat je gezondheid soms te wensen overlaat. Let zondag op bedrieglijke energie. Maandag kun je vrolijk zijn en kan de nacht ook wel erg spannend worden. Dinsdag t/m vrijdagochtend zijn er spannende en mysterieuze energieën. Over het algemeen zullen erotiek, romantiek, avontuur en vriendschappen goed gaan. Vrijdag overdag is een mindere dag, waardoor je met teleurstelling te maken kunt krijgen. Er kunnen belangrijke keuzes zijn, die je moet gaan nemen. Zaterdag is geschikt voor een leuk uitje, reisje of voor bepaalde toekomstplannen.

Singles
Je vult het weekend met achterstallige taken, die moeten gebeuren. Het lijkt bijna alsof jij je achter je werk en andere zakelijkheden verschuilt om liefde te vergeten. Toch doe je er goed aan om geregeld mensen op te zoeken of plekken te bezoeken waar je nieuwe mensen leert kennen. Ga gewoon naar de plekken die je met je intuïtie ervaart, dan zal de rest vanzelf komen. Let op dat er energie is, die jou opstandig kan maken. Doet iemand iets wat jij niet fijn vindt, dan kun je zelfs boos worden. Zondag is een dag om beter niet te stappen of te daten. Er is een mindere en zelfs negatieve energie. Maandag ben je fysiek minder sterk en houd je je liever bezig met werk en zakelijkheden. Maandagnacht kan iets verrassends brengen. Dinsdag t/m donderdag kun je beter niet teveel met liefde bezig zijn. Het is geen goede periode voor een nieuwe relatie en zelfs niet voor erotiek. Vrijdag en zaterdag zijn echter wel een stuk beter en dan kan je er op uittrekken. Er een goede energie voor een nieuwe relatie.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot maandagavond in Boogschutter, waardoor bij veel mensen de metabolisme sloom verloopt en zij zich moe kunnen voelen. Er is frustrerende energie, waarbij mensen chagrijnig kunnen zijn. Let op met wie je omgaat en vooral hoe je dat doet. Voor communicatie is het een wisselvallige tijd, waardoor je alert moet zijn. Mensen kunnen vermoeide benen hebben als gevolg van mindere doorstroming van spieren en aders. Mensen met een zwak hart dienen rustig aan te doen. Je kunt deze periode beter niet teveel bewegen. Gezonde mensen doen er goed aan rustig te blijven en vooral vet en moeilijk verteerbaar eten te mijden, dus ook rauwe groenten. Maandagavond verhuist de Maan naar de Steenbok en blijft daar tot woensdagnacht. Dit geeft over het algemeen positieve energie. De meesten hebben veel discipline en zijn nuchter in contact met anderen. Let op dat je huid snel kan beschadigen door zwaar werk of als je in de volle zon bent. Je gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Let verder op dat je maag gevoelig is. Woensdagnacht gaat de Maan t/m zaterdagmiddag naar de Waterman. Dit kan wat eenzaamheid en onzekerheid bij mensen brengen. Sommigen worden afstandelijk. Anderen zullen juist te open en toegeeflijk worden. Fysiek kunnen je benen wat zwakker zijn en daardoor kan je beter niet te intens sporten of zware werkzaamheden doen. Zaterdagmiddag gaat de Maan naar de Vissen. Er zijn dan in de nacht spirituele energieën, die in dromen of intuïtie boodschappen kunnen geven. Vooral de energie van de heersende planeet Mars zorgt dat de Ram passioneel is. Hierdoor heb je een zeer sterke en enthousiaste energie. Je wilt er voor gaan, waardoor je soms erg gehaast door het leven wilt gaan. De dingen die je doet bevatten een intense energie van handelen, maar breng wel geduld op. Je bent anders niet altijd even effectief bezig. Mars zorgt ervoor dat je van nature veel ijzer opneemt. Wat betreft fysieke gesteldheid wordt aangeraden om aan team- of krachtsporten te doen, zodat je je passie er uit kunt gooien. Qua voeding kun je het best veel vocht nemen en kruidig calciumrijk voedsel eten.

Carrière en financiën
Je bent geregeld met kleinere taken bezig, omdat die anders boven je hoofd uitgroeien. Vooral inkoop-en verkoop, bureauwerk, communicatie, reclame en PR krijgen goede energie. Je bent nieuwsgierig en wilt iets bereiken en zal aan het eind van de week actief zijn om nieuwe mogelijkheden af te dwingen. Er wordt aangeraden je intuïtie te volgen en nieuwe kansen zeker aan te grijpen. Er zijn aanwijzingen dat de dingen, die je nu bedenkt, later dit jaar voor profijt kunnen zorgen. Zondag en maandag zijn geschikt voor karweitjes en routinematige werkzaamheden. Let op je gezondheid, omdat deze wel eens wat minder kan zijn. Ook moet je oppassen voor bedrieglijke energie, waardoor je niet altijd je werk goed uit kunt voeren. Maandag kun je ook moeite hebben om je op de juiste taken te richten en kun je met tijdverlies te maken krijgen. Het is een periode om taken, waar je vorige week al mee gestart was, af te ronden. Dinsdag tot vrijdag kun je prima samenwerken en heb je geregeld de neiging uitdagingen aan te gaan. Zorg ervoor dat je constant tot compromissen tracht te komen en ga niet teveel af op je eigen gelijk. De meeste dingen wat betreft financiën en gezondheid zullen dan prima gaan. Je kunt ook bepaalde keuzes maken, die voor veranderingen zorgen. Vrijdag kun je verward raken als je keuzes moet maken. Praat er over en luister naar je gevoel. Er kunnen autoriteiten of leidinggevenden zijn, die druk op je uitoefenen. Blijf rustig en laat je vooral niets opdringen. Zaterdag is een prima dag voor intellectuele en culturele zaken, voor zakelijke reizen en voor de in- en verkoop van onroerend goed.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van empathie en saamhorigheid)
Jupiter reist door de Boogschutter en geeft een vrijheidslievend gevoel, waardoor mensen hun eigen gang gaan. Uranus, in de Stier, zal zorgen dat mensen teveel de verdediging ingaan als ze belemmerd worden in doen en laten. Venus in de Tweeling zal echter speelsheid en liefde geven, waardoor de meeste problemen met humor of liefde worden opgelost. Mars en Mercurius reizen door de Kreeft en mensen moeten dan opletten op wat ze zeggen en doen. Dat is lastig en er zijn mensen, die teveel kletsen, maar ook mensen die te weinig zeggen. Het beste is hier balans in te vinden. Zondagochtend is er wat traagheid, maar de middag is prima om leuke dingen te doen. Het is een dag waarin mensen veel voor elkaar over hebben en er geregeld saamhorigheid is. Let op dat er spirituele energie is, die kan zorgen dat mensen teveel in een droomwereld leven. Nuchtere mensen zullen echter teveel naar realiteit kijken, waardoor er conflicten mogelijk zijn tussen andersdenkende mensen. De Volle Maan zal zondag om 23:39:31 in de Boogschutter verschijnen. Bijzonder is dat de energie vanuit het midden van de Melkweg komt. De energie die vrijkomt, geeft mensen ruimte om hogere doelen na te streven. Mensen zullen meer over religie of spiritualiteit nadenken. Er wordt aangeraden er over na te denken, dat niets zomaar ontstaat. We zijn met een doel in de kosmos.

Het is een prima periode om stil te staan bij anderen en ze te ondersteunen. Mensen hebben al vaak de neiging andersdenkenden af te wijzen. Vooral de 16de t/m de 19de is een tijd dit te doorbreken. De Boogschutter heeft een krachtige energie om geloof van mensen te versterken en duidelijke boodschappen te geven. Mercurius (communicatie) en Mars (strijd) zullen versneld worden, evenals Pluto (transformatie) en Saturnus (zelfvertrouwen). Het is een periode van actie en wilskracht, maar blijf nuchter en handel niet impulsief. Woensdag moet je voorzichtig zijn en bescheiden leven. Ook wordt aangeraden negatief ingestelde mensen en mensen die te impulsief zijn te mijden. Donderdag en vrijdag zijn betere dagen als de Maan in de Waterman komt. Let vrijdag op dat er een intense planetaire energie vrijkomt. De verbinding tussen Mercurius en Mars gaat namelijk een conflictueuze strijd aan met Saturnus en Pluto. Gelukkig zullen Venus, Jupiter en Neptunus een mooie band vormen. Daardoor zijn mensen ondanks de intense energieën in staat om op een positieve wijze met elkaar om te gaan. Het blijft echter oppassen geblazen. Zaterdagmiddag zal de Maan naar de spirituele en tegelijk nuchtere Vissen bewegen. Daardoor is er rust en zullen mensen zich relaxt door het leven bewegen. Mercurius zal vanaf 7 juli in een retrograde beweging reizen en daar voelen we nu al de energie van. Let op de manier hoe je communiceert en met intellectuele zaken omgaat. Elke handeling of actie die je nu maakt, kunnen later terugkomen en voor problemen, maar ook voor positiviteit gaan zorgen. Wees dus verantwoord en tracht zo positief mogelijk te leven.

Weekhoroscoop Ram