Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 34

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag t/m dinsdag is er een krachtige energie, waardoor je de week prima begint en alles soepel kan verlopen. Je partner kan erg behulpzaam zijn, waarbij je merkt dat deze er van alles aan doet om het jou naar de zin te maken. Dit komt vooral, omdat jij lekker in je vel zit en hierdoor een fijne uitstraling naar je partner hebt. Maandag ben je emotioneel, maar daarom vind je het fijn dat je partner je helpt. Van dinsdag tot en met donderdag ben je minder emotioneel en zit je niet altijd lekker in je vel. Zorg ervoor dat je dit niet op je partner afreageert, omdat dit zonde is van de fijne sfeer die er hangt en al helemaal omdat je er onzeker door kunt worden. Je doet er verstandig aan controle te houden. Vrijdag en zaterdag zal je dit minder doen en weet je gevoelens onder controle te houden. Het zijn prima dagen vol liefde, vriendschap en familiale contacten en een fijne energie voor erotiek.

Singles
Je hebt zondag behoefte aan knuffelen en zal mensen uitdagen om dit ook te doen. Je wilt spelen en merkt dat passionele gevoelens naar boven komen. In het spel wil je winnen en kun je erg jaloers worden als je merkt dat iemand, waar je gek op bent, aandacht voor anderen heeft. Word je eenmaal jaloers, dan zal je moeite hebben om deze persoon nog te zien als een potentiële partner. Let op dat je ook wel eens moeite hebt om ratio en emoties van elkaar te scheiden. Je kunt dan je trots en bezitterige gedrag niet onder controle krijgen. Daardoor raak je wel eens in de war, omdat je toch ook niet op wil geven. Je geeft dit misschien niet altijd toe, maar je voelt het wel. Positief zal wel zijn dat je prima kunt communiceren. Vrijdag en zaterdag is er passie en liefde waardoor vriendschap, liefde en erotiek flink door elkaar heen lopen. Pas op dat je niet over grenzen heen gaat.

Mentale en fysieke gesteldheid
Tot zondagavond beweegt de Maan in de Vissen en dit biedt ontspannende energie. Let op dat er wat emoties loskomen. Ook kun je de neiging hebben teveel genotsproducten te gebruiken en dit moet je binnen paal en perken houden. In de avond beweegt de Maan naar de Ram. Dit geeft intense energie, waardoor mensen actief zijn en zoeken naar activiteiten om energie kwijt te kunnen. Voordeel is dat mensen niet snel van slag raken en met tegenslagen om kunnen gaan. Het is t/m woensdagochtend een periode, waarin mensen last van hoofdpijn kunnen hebben. Met name nek- en rugpijn en klachten met de ogen kunnen de oorzaak zijn. Tracht relaxt te blijven, slaap voldoende en vermijdt stress. Beter kan je de natuur ingaan en geregeld kiezen voor ontspannende activiteiten. Van woensdagochtend tot en met vrijdagmiddag beweegt de Maan door de Stier. Dit geeft een zeer positieve en saamhorige energie, waardoor mensen over het algemeen prima met elkaar om kunnen gaan. Let op het weersbeeld, omdat deze wisselvallig kan zijn. Met name kinderen, ouderen en mensen met een lage weerstand hebben dan meer kans op verkoudheid en zelfs griep. Ook is er mogelijkheid voor aandoeningen in de keelstreek. Bij zowel mannen als vrouwen kunnen de geslachtsorganen en spijsverteringsorganen kwetsbaar zijn.

De rest van de week zal de Maan door de Tweeling reizen. De stand van de Maan zorgt ervoor dat er een relaxte energie is die voor regeneratie zorgt. Mensen willen dingen met elkaar delen en daardoor is de communicatie onderling meestal erg positief. Deze zullen over het algemeen voor mooie momenten zorgen. Let op dat er mensen zijn die moeite hebben om tot besluiten te komen. Niet iedereen is even daadkrachtig en in staat de juiste dingen op het juiste moment te doen. Heb je hier last van, dan wordt aangeraden er een weg in te vinden en eventueel advies en ondersteuning te vragen. De ledematen en de rug zijn kwetsbaar, wat voort lijkt te komen uit problemen met de longen. Heb je al een chronische aandoening, dan moet je vooral opletten. Het is echter verstandig voor iedereen geregeld naar buiten te gaan en frisse lucht op te nemen. Omdat je fysiek kwetsbaar bent, moet je opletten met zwaar werk en sport. Voor je het weet heb je een blessure te pakken. De energie die een Ram in zich heeft, kan zich voor en tegen je keren. Probeer je energie er wel uit te gooien in sport of woorden. Hoop je de energie teveel op dan kun je op latere leeftijd last krijgen van ontstekingen, wonden, hoofdpijnen en neurale problemen. Ook woede-uitbarstingen horen bij de Ram, maar dat zorgt voor veel stress. Je doet er verstandig aan om deze week met name hete of sterke gerechten te eten, bereid met gember, paprika, ui en knoflook. Deze werken reinigend en houden je interne systeem schoon.

Carrière en financiën
Je ervaart veel kracht, waardoor je gevoelens hebt om de wereld te verkennen. Je kunt op een vrije en onafhankelijke manier met je werk bezig zijn, waardoor je je eigen koers wilt varen. Als gevolg van de kosmische energie heb je een sterke drang om nieuwe informatie of kennis op te doen, mede ook omdat Mercurius een harmonieuze energie met Jupiter deelt. Het is een prima periode om je op een nieuwe studie te richten of wat vaker naar een museum of ander kenniscentrum te gaan. Je staat open voor andere culturen en de manier waarop mensen leven. Andere krachtige energieën zijn die van Venus, de Zon en Mars. Hierdoor ben je productief en efficiënt en weet je precies wat je moet doen om jezelf op een goede manier te ontwikkelen. Je kiest er voor om je terug te trekken, omdat je wat zaken, die zijn blijven liggen, af moet ronden. Je bent creatief en efficiënt en zal niet snel iets doen wat tot achteruitgang leidt. De Zon zorgt ervoor dat je zeer praktisch en hardwerkend bent, waardoor je goede prestaties neer kunt zetten. Let wel op dat de Maan op vrijdag en zaterdag nog wel eens storend kan werken, omdat je dan plezier en nuchterheid niet altijd op de juiste wijze kunt gebruiken.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van intense, maar stabiele krachten)
Uranus beweegt retrograde tot aan januari en dit geeft nog steeds verrassende energie, zodat mensen in staat zijn kansen af te dwingen. Veel mensen zullen verbaasd zijn over wat er allemaal mogelijk is. Er kunnen mensen zijn, die met verrassende uitspraken komen, waardoor er in de maatschappij wel eens met de wenkbrauwen gefronst wordt. Mercurius zal de hele week door de Leeuw bewegen. Daardoor kunnen mensen zich meestal goed uitdrukken. Er is ook een eerlijke en betrouwbare energie. Venus reist tot woensdagochtend in de Leeuw, waardoor er nog zeker veel energie is om de liefde te ervaren en uit te dragen. De Zon reist tot vrijdag in de Leeuw en biedt vooral veel energie om creatief in het leven te staan. Ook zal energie ervoor zorgen dat mensen, die leiding willen geven, dit op krachtige wijze kunnen doen. Er zijn dus mogelijkheden om nieuwe ideeën te krijgen en om plannen uit te gaan voeren. Mars start aan het begin van de week met zijn reis door de Maagd. Er is dan ook naast alle kracht, van de eerder genoemde hemellichamen, een sterke energie om alles op het juiste moment te doen. Mentaal kunnen mensen veel kracht ervaren en aanvoelen wat het beste is. Er is evenwichtige energie, maar let op dat er goede, maar ook slechte momenten kunnen zijn. De meeste mensen zijn in staat om dingen op het juiste moment te doen. Ga vooral geen dingen doen, waarvan je denkt dat je het beter niet kunt doen.

Woensdagochtend zal Venus naar de Maagd reizen. Dit kan in relaties nog wel eens voor wat starheid zorgen, waardoor mensen het moeilijk vinden om begrip en sympathie voor een ander op te brengen. Het is overigens goede energie om enthousiast en ambitieus met zakelijkheden om te gaan. Woensdag zal Mercurius een driehoek vormen met Jupiter in de Boogschutter en dit geeft aardig wat kracht om ambities vorm te geven. Er is niet alleen communicatief en intellectueel veel mogelijk, maar ook fysiek is er flink wat energie. Vrijdag zal de Zon naar de Maagd reizen en dit geeft over het algemeen een energie, waarbij mensen geneigd zijn om op alle slakken zout te leggen. Kun je deze energie echter op gezonde wijze gebruiken, dan ben je in staat de puntjes op de i te zetten. Het is een prima periode om orde in het leven te brengen en niet alleen werkzaamheden af te ronden, maar ook nog eens nauwkeurig en prestatiegericht aan de slag te gaan. Zaterdag zal Venus een verbinding aangaan met Mars, waardoor mensen moeite hebben losjes in de relatie te staan. Er wordt aangeraden niet teveel van een partner of andere geliefden te eisen en iedereen in zijn waarde te laten. De intense kosmische energieën zorgen er deze week voor dat het een krachtige, stabiele en fijne week wordt. De kosmos zal mensen wel dwingen om gas terug te nemen en te wachten tot de veranderingen vorm gaan krijgen. Het is belangrijk goed na te denken wat je wilt en welke veranderingen er aan staan te komen.

Weekhoroscoop Ram