Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 51

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het wordt een week, waarin je aan het begin van de week wat minder energiek bent. Dat zal naarmate de week vordert gelukkig steeds beter gaan. Er zal de hele week krachtige en redelijk nuchtere energie zijn, waardoor de Ram erg assertief kan zijn. Je moet opletten dat je niet te fel wordt, omdat je dan wat agressief kunt overkomen en dat kan mensen wegjagen. Ook moet je op je gezondheid letten, omdat bepaalde ongemakken je chagrijnig kunnen maken en als je dit niet onder controle houdt, dan kun je nog wel eens de verkeerde mensen hiermee lastigvallen. Zondag is relaxt, waarbij het lijkt alsof je aan het voorbereiden bent voor de energie die er later deze week op je afkomt. Maandag t/m woensdag zal liefde vanzelf gaan en als jij je emoties onder controle houdt, zijn het prima dagen. Wel ben je minder actief op erotisch gebied. Donderdag heb je een sympathiek en liefdevol gevoel. Eventuele geschillen worden opgelost en er is ruimte voor erotiek en romantiek. De dagen erna zijn er krachtige emoties en heb je ambities om in de liefde een andere weg in te slaan en er een goede periode aankomt.

Singles
Tot en met woensdag ben je wat bedachtzaam en humeurig, omdat je soms te assertief bent en je niet altijd lekker in je vel zit. Je moet opletten dat je niet te heftig bent, omdat je dan moeite kunt hebben om jezelf onder controle te houden als het om seks gaat. Beter ga je niet gelijk het bed met iemand in als jij je niet prettig voelt. Beter jezelf dus even beschermen door vooral na te denken. Ook is het deze periode niet verstandig om een nieuwe relatie aan te gaan. Kom je mensen tegen waar je vriendschap of liefde mee wilt delen, doe dit dan pas vanaf vrijdag. Een ex-partner kan jou deze week nog bezig houden, zowel in gedachten als fysiek. Zondag t/m woensdag ga je je gangetje en doe je er goed aan mensen te mijden waar je moeizaam contact mee hebt. Het tweede deel van de week ben je een stuk actiever, speelser en minder zwaar op de hand. Je geniet van vrienden, familie en het flirten wat je nu veel meer kunt doen en er zelfs een energie is om een vaste relatie aan te gaan.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondagochtend beweegt de Maan naar de Leeuw, wat een emotionele en tegelijk sterke energie geeft. Het is een tijd, waarin mensen met hart- en vaatziekten op moeten letten. Voor anderen kunnen vooral de rug, ogen en benen kwetsbaar zijn. Iedereen moet opletten niet te vet te eten en ook is het belangrijk geregeld te bewegen. Merk je echter dat je vermoeid bent, neem dan even wat rust. Dinsdagochtend reist de Maan naar de Maagd. Dit is over het algemeen een kalmerende energie, waardoor je lichaam tot donderdagochtend tot rust kan komen. Dit komt vooral, omdat je door deze energie veel discipline hebt en niet snel impulsief bent, zelfs niet als je dit van jezelf wel bent. Mensen die last hebben van de maag, lever en milt moeten oppassen. Tracht alle belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen en ga vooral niet met al te strenge diëten aan de slag. Wel is het belangrijk producten, waarvan je weet dat je er maagproblemen door krijgt, te laten staan. De Maan komt donderdagochtend in de Weegschaal. Dit zal vooral sociaal veel energie geven, waardoor je veel fijne energie aan anderen geeft en anderen aan jou. Wel moeten mensen, die snel last van hun nieren hebben, opletten dat ze nu meer dan gewoonlijk voldoende water drinken. Mensen die onder de hoogtezon gaan of op vakantie naar een warm land, moeten opletten dat hun huid kwetsbaar is. Anderen dienen op te letten dat de huid droog wordt als ze te warm douchen. In dit geval kan er kans zijn op huidkwalen. Zaterdagmiddag verhuist de Maan naar de Schorpioen en dit is tot maandagavond de 23ste een periode van emoties, impulsiviteit en jaloers gedrag. Er is best kans dat mensen er mentaal door in de problemen komen en er stress optreedt. Pas op voor verandering, omdat sommigen dit lastig vinden. Mensen die makkelijk last hebben van de blaas, geslachtsorganen en de dikke darm moeten oppassen en voorzorgsmaatregelen nemen. Andere mensen kunnen met verkoudheid te maken krijgen en ook is de kans op griep nu extra groot. Er wordt aangeraden om op te letten met wie je naar bed gaat. Qua voeding doe je er goed aan minder zwaar te eten en nu al even te bedenken dat je tijdens de feestdagen veel gaat eten en minder bewegen. Het is voor de Ram een periode van het loslaten van oude patronen en ingaan van een nieuwe periode met kansen. Je zelfvertrouwen neemt toe en je durft nieuwe mogelijkheden te benutten. Let op dat jij je impulsiviteit intoomt, omdat je anders te snel wilt gaan en fouten kunt maken. Qua voeding dien je zout en suiker te beperken en meer water te drinken. Gebruik kleine maaltijden en verdeel die over de dag. Rammen die lichamelijk werk doen, moeten opletten dat ze niet te veel sporten. Rammen met een zittend beroep doen er juist goed aan om vaker te sporten. De kans op diverse kwalen kan jou dan in het leven parten spelen. Wanneer je dit opvangt door voldoende te bewegen, zal deze kans kleiner zijn.

Carrière en financiën
Het 1ste deel van de week verloopt wat moeizaam, omdat je mentaal niet lekker in je vel zit. Dit is ook fysiek nog wel eens lastig. Je bent echter wel impulsief en durft meer risico te nemen. Toch wordt er echt aangeraden om geduld te hebben voor je er weer voor kunt gaan. Pas in het 2de deel van de week kun je namelijk actie ondernemen en met nieuwe dingen starten. Je bent t/m begin januari erg assertief en dit kan zakelijk goed uitpakken. Je komt krachtig over en mensen hebben respect voor de manier waarop jij werkt. Wel moet je op financieel gebied oppassen dat je niet te veel wilt. Dat kan namelijk storend werken, waarbij er zelfs schulden of meer verlies kunnen ontstaan. Let op met gevaarlijke apparatuur, gereedschap, in het verkeer of bij andere risicovolle zaken. Met name t/m donderdag kan dit problemen geven. Zondag ben je intellectueel en kun je nieuwe plannen bedenken. Maandag t/m woensdag is er een prima tijd met collega’s en leidinggevenden. Woensdagochtend moet je opletten, voor de rest zijn het prima dagen. Vanaf donderdag is er zeer krachtige energie, waardoor je zin hebt ervoor te gaan. Je voelt je niet meer beperkt en gaat er voor. Er wordt aangeraden niet gelijk met van alles te starten, maar relax met nieuwe zaken aan de slag te gaan. Met zakelijke contacten kan je prima opschieten en gaat het allemaal van een leien dakje. Ook kun je prima samenwerken.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van doelstellingen op de lange termijn)
Niet alle planeten hebben deze periode invloed, waardoor we vooral de sterkste energieën bespreken. Jupiter zal gedurende een lange periode in de Steenbok bewegen en dit zorgt dat we grote plannen voor de toekomst kunnen maken. Over het algemeen geeft de energie verantwoordelijkheid en kunnen we in staat zijn blokkades, conflicten en andere problemen op te lossen. Let op, het is geen makkelijke energie is. We zullen er hard voor moet werken en niets zal zomaar komen. De Zon zal tot het eind van de week in de Boogschutter blijven, samen met Mercurius. Deze combinatie maakt ons positief en optimistisch, waardoor er over het algemeen een kerstsfeer hangt. Misschien niet op straat, door alle tegenstellingen tussen mensen, maar zeker in het hart van mensen. Het is belangrijk positieve energie te gebruiken om vreugde en vrede te brengen op de plekken waar we komen. Het best kunnen we veel tijd doorbrengen met geliefden en laten we negatief ingestelde mensen links liggen. De intense Mars beweegt tot het begin van januari in de spirituele Schorpioen. Dit zal mensen over het algemeen zowel fysiek als mentaal kracht geven. Het is belangrijk dat we weten wat we willen, omdat de energie zich anders tegen ons kan keren, vooral als we onzeker zijn of te weinig motivatie hebben. De energie kan zorgen voor intense jaloersheid en in een relatie kunnen mensen zelfs zo bezitterig worden dat hun partner achteruit gaat. Een bijzondere energie komt vanuit Chiron in de Ram. Deze zorgt dat mensen moeite hebben zichzelf altijd even goed te kennen. Er zijn fouten mogelijk, die lijken te komen door het gegeven dat jij niet doorhebt wat anderen van je denken. Praat er met mensen over en vraag hen wat zij vinden. Leer hiervan en ga vooral niet in de verdediging als ze iets zeggen wat jij niet herkent.

Jupiter komt in een harmonieuze driehoek met Uranus komen en het hoogtepunt ervan kan op zondag en maandag plaatsvinden. We staan open voor plannen en ideeën en deze zijn over het algemeen op de lange termijn gericht. Jupiter, in de Steenbok, beïnvloedt ons om te reizen en onszelf duidelijker te profileren. Uranus, in de Stier, is meer de planeet van inspanning, opwinding en opstand. Gelukkig staan beide in een Aarde-element. Hierdoor zal er vreedzame opstand zijn en kunnen we dit gebruiken om op een positieve wijze dingen te veranderen en aan te pakken. Dinsdag en woensdag zal de Maan door de Maagd reizen en dit zorgt voor energie om dingen op te ruimen, orde op zaken te stellen en te zorgen dat problemen opgelost worden. Maak er gebruik van, omdat je nu goed kunt functioneren om inderdaad schoon schip te maken, zowel privé als zakelijk. Donderdag komt Venus het gebied van de Waterman binnen, wat ons energie geeft om onszelf te leren kennen en op de eigen beslommeringen te richten. Venus blijft hier tot half januari. We moeten opletten dat we soms angst kunnen voelen, omdat we eigenlijk emotioneel wat vrijer willen zijn. Het is verstandig om te vertrouwen op eigen talenten en vaardigheden en te genieten van mensen waar we ons lekker bij voelen. De energie vriendelijk en is er al een echte feeststemming, waardoor we al plannen voor de feestdagen en vakantie kunnen maken. De nacht van zaterdag op zondag zal de winterwende rond 4.00 zijn. Omdat er veel planeten zijn, die invloed hebben, wordt verwacht dat dit een sterke boost geeft voor grote doelstellingen. Vooral t/m de equinox in maart kunnen er plannen gemaakt worden. Er wordt aangeraden daar gebruik van te maken en al bezig te gaan met het uitwerken van iets wat je een tijd in gedachten hebt. Omdat de emotionele Maan en strijder Mars in de intens emotionele Schorpioen verblijven, kan onze ziel versterkt worden. Je zult zaterdag en zondag de 22ste merken dat je er alles aan kunt doen om nu al plannen te maken om de feestdagen op een leuke wijze door te brengen. Mensen kunnen veel liefde en warmte bieden.

Weekhoroscoop Ram