astro content

Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 4

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit anderen komen. Hou dit in de gaten en probeer vrolijk en open te blijven. Dit zal uiteindelijk het meeste lonen. Gaat er iemand over je grenzen heen, laat dan zien dat er met jou niet te sollen valt. Je zult t/m woensdag wel veel met werk of andere zakelijkheden bezig zijn, waardoor je niet altijd veel tijd voor liefde en vriendschap hebt. Om frustraties te voorkomen zal je woensdagavond t/m vrijdag kleine irritaties en problemen op moeten lossen. Aan de andere kant kun je in je relatie wel veel liefde bieden, waardoor dat wel goed zal zitten. Erotiek en romantiek zullen dan ook niet altijd even goed zijn, maar als jij en je partner één lijn trekken, zullen jullie samen obstakels overwinnen en elkaar veel geluk brengen.

Singles
Zaterdagnacht kon je intense energie ervaren hebben, waardoor er spannende dingen gebeurden. Daar zal je zondag nog last van hebben, waardoor niet iedere Ram even snel het bed uitkomt. Toch zullen er ook Rammen zijn, die eigenlijk geen zin hebben om bij de pakken neer te gaan zitten. Vooral zondag en maandag kunnen er avontuurlijke activiteiten zijn, waar je geen genoeg van krijgt. Let op storende energieën, waardoor er mensen kunnen zijn, die jou wel eens in verwarring brengen. Overigens kan je t/m dinsdag wel spannende dingen meemaken en is er zelfs kans op een nieuwe relatie of een erotische activiteit. Woensdagavond t/m vrijdag kunnen er aan de ene kant belangrijke zaken zijn, die je op zal moeten lossen. Aan de andere kant kun je ook flink flirten en zoek je de spanning op. Let op dat dit stress kan brengen. Luister vooral naar je gevoel en doe niets wat over normen en waarden heengaat. Het weekend ben je zeer charmant en sensueel en daar kun je wel eens veel profijt van hebben.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Ram staat bekend als een dynamisch persoon en dat is ook niet zo gek voor een vuurteken. De Zon staat voor je innerlijke kracht en je heersende planeet Mars zorgt ervoor dat je je zeker niet al te lang op je kop laat zitten. Je motto is eigenlijk om van conflict naar conflict te gaan, waarbij je er steeds als winnaar uit wilt komen. Je impulsiviteit kan je nog wel eens parten spelen, omdat je niet altijd even goed nadenkt over wat je doet. Daar moet je dus zeker op letten. Je uitstraling is aantrekkelijk en mensen kunnen je charme niet snel weerstaan. Je stralende glimlach kan wonderen doen. Rammen hebben qua gezondheid relatief vaak last van hoofdpijn, traag reagerende organen en psychische verschijnselen. Je kunt deze het best aanpakken door geregeld rust te nemen en je niet al teveel in stressvolle situaties te bevinden. Verder moet je voldoende water drinken en opletten dat je je zout- en peperinname niet overdrijft. Rood is een kleur waar je je goed bij voelt, de diamant kan je innerlijke kracht geven en geraniums en stokrozen zijn bloemen die van nature veel innerlijke rust geven.

Carrière en financiën
Zondag voel je je verveeld en heb je moeite de dag uit te zitten, althans als je moet werken. Toch kun je er iets moois van maken en ben je creatief in het bedenken wat je in de toekomst voort kunt zetten. Er kunnen verrassende mogelijkheden komen. Maandag kan er het een ander veranderen, waardoor je het idee hebt dat er een transformatie in je leven plaats kan vinden. Let op dat je je tot woensdag wel wat humeurig kunt voelen. Je hebt geregeld kritiek op anderen en stoort je dat er mensen zijn, die met de Franse slag werken. Hoe gefrustreerd jij je ook voelt, tracht mensen op een zachte en sympathieke wijze te motiveren om dingen anders aan te pakken. Woensdag voel je je al lekkerder en ben je vrolijk en open en kun je mensen motiveren zonder dat dit je veel moeite kost. Donderdag en vrijdag zijn fantastische dagen, waarin je zowel fysiek als mentaal sterk bent. Projecten, werkzaamheden en studie krijgen krachtige hemelse energie mee, waardoor je carrière zich ontwikkelt. Je bent sympathiek en charmant en kunt het initiatief nemen. Je zit vol passie en bent beheerst en ambitieus. Zaterdag voel je je fijn en kijk je terug op een week met nieuwe mogelijkheden om in de toekomst meer te ontplooien.

Overzicht van de week voor alle tekens (een periode met positiviteit als leidraad)
We krijgen te maken met een intense week, waarin het seizoen van de Waterman start. Deze periode staat te boek als een periode van veranderingen door experimenten, innovatie, technologie, maar ook zeker de drang om humaan met elkaar om te gaan. De collectieve geest zal versterkt worden, waardoor mensen hun best doen om er samen iets van te maken. We kunnen zeker spanningen tegemoet zien in de manier hoe mensen met overheid omgaan. Dit is natuurlijk al begonnen in veel landen van Europa. Mensen zijn ontevreden en daar zal de Maansverduistering van de 21ste om 06:17:10 uur zeker nog eens extra kracht aan bieden. De kracht zal zorgen dat er op gebied van weersomstandigheden intense veranderingen zijn, die eigenlijk al rond de 19de gestart zijn. Houd er daarom rekening mee dat er een koude of gure periode aankomt.

De Maan beweegt door de Leeuw en er is dus ook veel invloed van de Waterman. Daardoor kan het gebeuren dat mensen met een lagere sociale status steeds meer in de verdrukking komen, maar zich ook steeds meer gaan verweren. De Leeuw symboliseert de heersende klasse en de Waterman wordt gezien als de Boodschapper van Normen en Waarden. Daardoor kunnen ook mensen die invloedrijk zijn, meer de neiging krijgen om de lagere klassen en onderdrukte groepen te ondersteunen. Er is veel onrecht en vrede en dat zullen we steeds meer gaan inzien. Houd wel in de gaten dat de Hogere Wereld het minder accepteert als mensen geweld zullen gebruiken. Het is prima om terug te vechten, maar doe dit op energetisch niveau. Helaas zijn er mensen die onverantwoordelijk handelen, waardoor negatieve kosmische krachten ook opgeroepen kunnen worden.

Er wordt dan ook sterk aangeraden om deze week het voorbeeld te geven. Spreek je verbaal uit en zorg dat je mensen, die het moeilijk hebben, ondersteunt. Dit kan je doen door er voor ze te zijn en met ze te praten, waarbij liefdadigheidswerk ook zeker loont. Ook kun je aan goede doelen geven, althans als je dit kunt veroorloven. Laat je deze week vooral verbaal zien, maar doet dit op een vriendelijke en sympathieke wijze. Geweld en negativiteit lonen minder, laat je dus niet leiden door afgunst, jaloezie, boosheid en onverantwoordelijk gedrag. In de wereld zullen we tijdens de maansverduistering merken dat er een belangrijk keerpunt is. Tijdens deze periode zullen ook de passionele Mars en Saturnus met elkaar in conflict komen. Al helemaal omdat er tijdens deze periode ook een conflict zal zijn tussen Mars en Saturnus. Dit kan een periode zijn, waarin burgers van de zogenaamde vrije westerse landen het niet meer pikken. Er is een grote crisis mogelijk, waarbij wereldmachten steeds meer van elkaar afdrijven. Er zullen echter ook bevolkingsgroepen zijn, die de trend van de afgelopen jaren blijven volgen en zich via revolutie en gewelddadige protesten afzetten. Er zijn echter ook sympathieke en liefdevolle energieën en mensen die positief gedrag laten zien, zullen deze als medestander krijgen.

De Volle Maan wordt de periode rond de 21ste uitgedaagd door de eigenzinnige Uranus. Daardoor hebben veel mensen behoefte uit hun comfortzone te treden en de wereld te verkennen. Doe dit niet teveel, omdat je dan jezelf of anderen in de problemen brengt. Zorg voor rustige avonden en bespreek moeilijke relationele zaken op een ander moment. Venus en Jupiter, die bekend staan om liefde en avontuur maken de 21ste een conjunctie in de Boogschutter. Zij brengen romantiek, warmte en liefde, maar zullen ook gelukkige energie brengen, waardoor je gerust een gokje bij een loterij kunt wagen. Je zult wel goed naar je intuïtie moeten luisteren en alleen een gokje wagen als het werkelijk goed voelt. Overdrijf niet en ga niet te hebberig worden, omdat je dan de energieën tegen je krijgt. Je bent op woensdag de 23ste mentaal zeer sterk. Je wilt er op uittrekken en nieuwe mogelijkheden ontdekken.

Woensdagavond zal Mercurius voor drie weken in de Waterman reizen, waardoor er een krachtige sociale energie hangt. Dit is een prima periode voor vriendschap en andere sociale contacten. Ook het aangaan van nieuwe contacten zal positieve energie opleveren. Jupiter kan rond de 25ste een spannend en romantisch spel met Mars spelen. Het vuur zal oplaaien, waardoor het een motiverende periode is. Je doet er goed aan naar je gevoelens te luisteren. Respect is erg belangrijk, waarbij je anderen moet behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden. Vrijdag en zaterdag zal de Maan in de Weegschaal bewegen en dit maakt mensen zeer sociaal en enthousiast om nieuwe mogelijkheden op te zoeken.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag