Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 42

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag ben je over het algemeen relaxt en vind je het fijn de liefde met je partner te delen. Je bent aan het begin van de week zeer spiritueel en zal het erg fijn vinden om met je partner vooral op mentaal gebied op één lijn te zitten. Je weet wat je moet doen om je partner te verwennen en kunt op geestelijk niveau tot je partner doordringen. Je bent hierdoor gevoeliger dan je partner gewend is en dat maakt je een stuk toegankelijker. Naarmate de week vordert zal dit minder worden en word je wat koeler in de omgang. Dat maakt je niet minder sympathiek, maar je hebt even minder zin in of tijd voor de liefde. Woensdag en donderdag staat de liefde dan ook op een laag pitje. Je doet er goed aan om je partner duidelijk te maken dat je wat meer met werk of andere zakelijkheden bezig bent. Toch zal je het fijn vinden vrije tijd met je partner door te brengen. Vrijdag en zaterdag is er een romantische energie en zoek je vooral passie en avontuur op. Het is ook een prima periode voor sociale contacten.

Singles
Zondag wil je het liefst met vertrouwde mensen doorbrengen en hoef je niet zoveel spannende dingen te doen. Er komt op liefdesgebied een avontuurlijke en spannende week aan als gevolg van de energie van Venus die zich met de Schorpioen verbindt. Er is vooral maandag en dinsdag spannende energie, waardoor je mensen tegenkomt, die eigenlijk niet bij je passen, maar jou wel erg opwinden. Woensdag en donderdag zullen vooral de Maan in de Maagd en de Zon in de schorpioen veel emoties brengen. Je kunt dan wel eens erg nuchter zijn. Je hebt deze periode de neiging om eerst te handelen en later pas te zien wat er gebeurt. De meest serieuze periode voor een vaste relatie, zal rond vrijdag of zaterdag zijn, wanneer Venus en Pluto zich verbinden. Je bent er aan toe om een vaste relatie te krijgen. Let wel op dat je later nog wel eens spijt kunt krijgen van alle verantwoording. Denk dus goed na wat je wilt.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag beweegt de Maan in de Kreeft en dit is fysiek en mentaal een periode van relaxte, herstellende energie. Let op dat er momenten kunnen zijn dat de rust jou laat nadenken en dan kun je emotioneel worden. Tot maandagavond moet je oppassen wat je eet, omdat je lever, maag en slokdarm kwetsbaar zijn. De spijsvertering kan soms minder goed verlopen, waarbij je zelfs last van infecties kunt krijgen. Maandagavond zal de Maan naar de Leeuw bewegen. De emoties zijn dan over het algemeen een stuk sterker en de meeste mensen zullen nu weinig last van fysieke problemen hebben. Alleen mensen die last van hun hart- en bloedvaten hebben, moeten nu voorzichtig aandoen. Zorg vooral dat je situaties en mensen, die voor opwinding en stress kunnen zorgen, vermijdt. Woensdagavond verhuist de Maan naar de Maagd. Dit is een tijd waarin mensen soms teveel gericht zijn op discipline en ordelijkheid. Op zich niet erg, maar wel als je jezelf teveel oplegt en ook te hoge eisen naar anderen stelt. Dit kan er toe leiden dat je vertrouwen minder sterk wordt en dat kan dan weer voor spanningen zorgen. Fysiek gezien wordt aangeraden niet te scherpe en vette producten te gebruiken. Ook rood vlees kun je beter mijden. Vrijdagavond gaat de Maan tot zondag naar de Weegschaal. Dit is vooral een energie die zorgt dat mensen sociaal zijn en open staan voor nieuwe contacten. Let op dat er ook wel eens een negatieve energie kan zijn, waardoor je de neiging hebt jezelf teveel op te dringen. Deze periode dien je vooral veel water te drinken en doe je er goed aan suiker en zout zo min mogelijk te gebruiken. Pas ook op dat je je goed kleedt als je naar buiten gaat. De kans op verkoudheid, griep of infecties is anders nog groter dan normaal gesproken. Deze week komt bij de Ram met name je leidinggevende karakter naar buiten, waardoor je je onrustig voelt en het idee hebt dat je meer wilt bereiken. Dit kan wat spanning geven en dit kan resulteren in hoofdpijn, nekpijn en rugpijn. Wanneer je de juiste voeding gebruikt, waarbij je niet teveel suiker en zout gebruikt, zal je lichaam dit over het algemeen zelf oplossen. Je doet er goed aan voldoende te sporten, zodat je lichaam voldoende krachtig wordt. Om naar buiten toe positieve energie op te roepen, wordt aangeraden blauwe en groene kleding te dragen.

Carrière en financiën
Moet je zondag werken, dan ben je erg stabiel en kun je daardoor veel waardering van anderen krijgen. Let wel op dat er mensen kunnen zijn, die het minder goed met je voorhebben, vooral als ze jou wat onderschatten. Je bent het begin van de week communicatief sterk. Daardoor ben je in vergaderingen, gesprekken of andere communicatieve bijeenkomsten zeer overtuigend. Je kunt duidelijke aangeven wat je wilt en bent ook zeer adequaat en effectief. Je weet waar je vaardigheden en talenten liggen en kunt daardoor veel werk afronden en je ook goed ontwikkelen. Ook later in de week is communicatie belangrijk om veel te bereiken. Let op dat je jezelf blijft en je geen dingen verkondigt, die je eigenlijk niet wilt en wat ook niet bij je past. Met name woensdag en donderdag kun je verbaal te agressief zijn en moet je oppassen dat je mensen niet tegen je in het harnas jaagt. Met name de Zon, in Schorpioen, kan namelijk veel emoties in je losmaken. Hoe goed je ook denkt dat jouw manier van handelen is, je kunt soms beter aan anderen vragen of ze jouw manier prettig vinden. Vanaf donderdagavond ben je veel relaxter en laat je dat ook in je werk zien. In contact met collega’s, leidinggevenden en andere zakelijke contacten kun je nog wel eens erg nuchter en gesloten zijn. Heb je die mogelijkheid dan is thuiswerken zeker een optie, omdat je dan veel meer werk kunt verrichten dan als er mensen om je heen zitten. Lukt dit niet, bekijk dan of je routinematige taken kunt doen, zodat je je niet teveel in hoeft te spannen. Ook kun je maar beter niet teveel samen werken, behalve als het mensen zijn, waar je zeer goed mee samen kunt werken.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van kunstzinnigheid, transformatie en romantiek)
De Zon zal tot woensdagavond in de Weegschaal bewegen om dan naar de Schorpioen te reizen. Tot die tijd zijn veel mensen geneigd serieus in het leven te staan. Dat komt ook wel, omdat deze energie wisselvalligheid meebrengt. Hierdoor zijn mensen besluiteloos en weten ze niet altijd wat ze precies moeten doen om met name de zakelijke dingen in goede banen te leiden. Voordeel is wel dat er veel spiritualiteit is en mensen dit veelal uiten in kunstzinnige activiteiten. Dit kan gaan om schilderen, de dichtkunst, muziek en vele andere vormen van kunst. Het is tevens een goede periode om geregeld de natuur in te trekken. Je hebt dan de kans om te overdenken hoe je leven er uitziet en het een en ander op een rijtje te zetten. Bijzonder zal zijn dat de Zon woensdagavond naar de Schorpioen gaat en ook deze energie leidt tot zelfreflectie. Mensen worden over het algemeen besluitvaardig en dit zal sneller leiden tot het bereiken van doelen. Omdat Pluto erg actief is, is het 2de deel van de week geschikt om te transformeren, omdat de energie zorgt dat jij je donkerste kanten kunt overwinnen. Pluto reist door de Steenbok en zorgt dat obsessies, trauma’s en intense verlangens onder controle zijn. Mercurius zal door de Schorpioen bewegen en je moet dan wel opletten dat je veel mentale energie kunt kwijtraken. Over het algemeen zal dit vooral in de nacht plaatsvinden, waardoor jij je ook wel weer op kunt laden en je overdag in staat bent zowel fysiek als mentaal lekker in je vel te zitten. Mars zal nog steeds in de Weegschaal bewegen en daar tot half november blijven. Er zijn mensen, die deze energie omzetten in rationaliteit en nuchterheid. Vooral mensen die van nature koud zijn, kunnen hier veel last van hebben. Anderen zullen de energie gebruiken om boosheid, passie en opwinding in te tomen. Ook Jupiter en Uranus zijn zeer actief. Zij zorgen ervoor dat veel mensen de neiging hebben om nieuwe activiteiten te gaan doen. Ook zijn er nieuwe kansen om in de toekomst te ontwikkelen of nieuwe projecten te gaan starten.

De week zal zondag relaxt beginnen met de Maan in de Kreeft. Maandag is er een zeer intense, maar liefdevolle energie door Venus, in de Schorpioen, die harmonieuze energie deelt met spirituele Neptunus in de Vissen. Dit is een prima energie voor liefdesrelaties en de contacten tussen mensen onderling. Bijzonder is dat er deze periode een meteorenzwerm in Orion plaatsvindt. Maandag en dinsdag zal deze op zijn hoogtepunt zijn en invloed op andere planeten hebben. Mensen zullen een erg bijzondere energie ervaren, waarbij er mensen zijn die negatief beïnvloed worden. Over het algemeen zijn de meeste mensen in staat om een positieve spirituele invloed te ervaren. Het blijft een prima tijd voor sociale contacten en romantiek. Woensdag en donderdag lijkt vooral de Maan in de Maagd veel invloed te hebben. Mensen zijn efficiënt en adequaat, waardoor zakelijkheden en werkzaamheden bij mensen over het algemeen goed verlopen. Let op dat de Zon, in de spirituele Schorpioen, woensdag veel emoties brengt. Hierdoor kunnen mensen wel eens te serieus zijn en veel nadenken. Het is dan ook een mindere dag. Vrijdag vormt Venus een sextiel met Pluto in de Steenbok en zal de Maan in de Weegschaal veel sociale en vrolijke energie brengen. Daardoor zijn vrijdag en zaterdag prima dagen om energie met anderen te delen en leuke activiteiten te plannen.

Weekhoroscoop Ram