Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 21

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent in het weekend passioneel en hebt behoefte aan erotiek en avontuur. Zondag zal je dan graag bij je partner zijn. Het maakt je niet uit waar jullie heen gaan, als het maar spannend is. Je hebt grote plannen en kunt flink buiten je comfortzone treden. Let op dat je niet teveel risico neemt, omdat je anders ongeluk op je afroept. Maandag en dinsdag ben je met zakelijkheden bezig, waardoor je minder tijd en zin hebt om in je vrije tijd actief te zijn. Pas op dat je partner er niet altijd even blij mee is. Dat kan conflicten geven. Ook woensdag en donderdag ben je met werk of andere zakelijkheden bezig en zijn er momenten dat de sfeer thuis niet om over naar huis te schrijven is. Tracht relaxt te blijven en zorg dat je de tijd die je overhebt liefdevol aan je partner schenkt. Dan zal het wel loslopen. Vrijdag en zaterdag is er positieve energie om leuke activiteiten te plannen en de romantiek te versterken.

Singles
Er wordt aangeraden zondag het avontuur op te zoeken en niet thuis te blijven. Er is een spannende energie, waardoor je veel passie in je hebt. Het is ook een dag om samen met vrienden en familie te shoppen of andere leuke dingen te doen. Let t/m dinsdag op dat je gezondheid niet altijd even goed is. Zorg ervoor dat je goed eet en voldoende beweegt, zodat je fysiek lekker in je vel zit. Hoe lekkerder jij je voelt, hoe fijner je in gezelschap bent. Je bent dan sociaal en straalt zelfvertrouwen uit. Woensdag t/m vrijdag ben je op communicatief gebied erg sterk en kun je je gevoelens goed delen en dat zal zeer handig zijn als je een aantrekkelijke persoon tegenkomt. Deze hele periode zal je dus veel kans maken op een nieuwe partner, althans als je daarvoor openstaat. Er wordt aangeraden het niet met woorden te zeggen, maar te letten op hoe jij je non-verbaal gedraagt. Daar kan je het meeste mee bereiken. Het weekend ben je meer met je eigen sociale contacten bezig en heb je minder zin om er op uit te trekken.

Mentale en fysieke gesteldheid
Van zondagochtend tot dinsdagochtend reist de Maan door de Boogschutter. Dit is op zich een prima energie voor mensen om zich lekker te voelen. Mensen willen er op uittrekken en zijn nieuwsgierig naar het leven. Normaal gesproken zijn mensen fysiek gezien in orde. Mensen die last van reuma of zwakke gewrichten hebben, kunnen hier extra last van hebben. Let dan op met intense sportactiviteiten en zware werkzaamheden. In het algemeen moeten mensen opletten voor lange of zware inspanningen, waar ledematen bij betrokken zijn. Qua voedsel doe je er goed aan om vet te mijden en het liefst lichte maaltijden te gebruiken. Het kan geen kwaad om dierlijke vetten even te mijden. Vanaf circa 10.00 uur op dinsdagochtend zal de Maan naar de Steenbok reizen en daar tot donderdagavond blijven. Dit geeft positieve energie, waardoor alles over het algemeen prima verloopt. Let wel op dat jijzelf niet negatief wordt. Je kunt de neiging hebben om te klagen over mensen die dingen op een ander wijze doen. Dit kan spanning geven, die vooral op de maag, lever en nieren werkt. Ook de rug kan kwetsbaarder zijn. Let ook nu op wat je eet, maar zorg voor voldoende dierlijke of plantaardige eiwitten. Koolhydraten kun je het best zo min mogelijk gebruiken, omdat je last van je spijsvertering kunt hebben. In dit geval kun je beter extra vezels gebruiken. De Maan zal donderdagavond rond 20.00 uur naar de Waterman gaan en daar tot zondag blijven. Er is fijne energie, die ervoor zorgt dat mensen zelfstandig zijn, maar er zijn ook stressmomenten mogelijk. Merk je dit aan jezelf zorg dan voor extra ontspanning, zodat je na kunt denken over hoe je stress kunt minderen. Schorpioenen zijn gepassioneerde en aanhankelijke mensen. Ze kunnen teder, liefdevol en gevoelig zijn. Wanneer ze iets willen, zijn ze vastberaden om dit te bereiken. Op een wilskrachtige, scherpzinnige en intuïtieve manier gaan zij op hun doel af. Deze week moet je op je gevoeligheid letten. Als gevolg van gevoeligheid kun je namelijk gekwetst worden en daaruit kun je wraakzuchtig worden. Dit is niet alleen naar anderen gericht. Je kunt ook destructief gedrag vertonen. Niets ontziend plan je je handelingen. Als gevolg hiervan kun je last krijgen van je geslachtsorganen en het reproductieve systeem. Je kunt problemen krijgen met aambeien en zweren, maar ook ontstekingen. Tracht je gevoeligheid en je snelle kwetsuren in te tomen en gebruik je ratio om hiermee om te gaan. Richt je op de goede kanten van het leven en geniet wat meer.

Carrière en financiën
Je bent de komende tijd minder open en mensen kunnen zich wel eens afvragen wat je wilt en hoe je dingen bedoelt. Er kunnen misverstanden zijn, die je kunt voorkomen door in bepaalde gevallen toch duidelijk te zijn en dingen te overdenken voor je ze naar buiten brengt. Let op dat je beloftes nakomt. Je kunt de neiging hebben dingen te vergeten en dit kan bij sommige mensen irritaties opwekken. Er wordt aangeraden tot begin juni actief te blijven en te zorgen dat je op accuraat en efficiënt handelt. Je bent nu eenmaal iemand die van deadlines houdt, maar dit zal niet altijd werken en dan kun je danig in de problemen komen. Vertrouw op je gevoel en intuïtie en minder op ratio.

Voor spirituele dromen kunnen jou de weg wijzen. Let t/m eind juni op dat er problemen ontstaan als je onverantwoordelijk handelt. Je kunt de neiging hebben conflicten uit te lokken, die zelfs tot een rechtszaak kunnen leiden. Het is geen goede week voor zakelijke reizen, zodat je die het best naar later doorsluist. Lukt dit niet, neem dan extra voorzorgsmaatregelen. Zondag en maandag zijn prima dagen om op financieel gebied actief te zijn. Het is een goede tijd voor koop en verkoop. Had je al ideeën voor een loonsverhoging dan maak je er meer kans op. Dinsdag en woensdag is een prima periode om bureauwerk af te ronden. Wel is het belangrijk niet met al te grote zaken te starten of aan te pakken. Beter eerst goed nadenken en dan lange-termijndoelen maken. Daar bereik je meer mee, dan als je nu met allerlei wilde plannen begint. Donderdag t/m zaterdag is geschikt om samen te werken. Er is vooral donderdag vooruitgang te bespeuren. Vrijdag is beter voor het afwikkelen van achterstallige taken en renovaties van je huis of kantoor. Zaterdag kun je het best vrijhouden of in ieder geval wat rustiger aandoen.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige emoties en gedragingen)
De Zon reist door de Stier en wordt vergezeld door Venus, die daar t/m de 1ste week van juni blijft. Er is hierdoor veel nuchterheid in de liefde en bij zakelijke aspecten in het leven van mensen. Er zijn veel verlangens en sommigen willen teveel, waardoor er stress kan ontstaan. Dit is omdat Mars tot begin juli door de emotionele Kreeft reist. Ook deze energie heeft een wisselvallige en passionele invloed op mensen. Je doet er goed aan rust te bewaren en vooral niet te impulsief te handelen, zowel qua liefde, vriendschappen, familie als op zakelijk gebied. Gelukkig is er respect door de betrouwbare Stier en liefdevolle Kreeft. De Maan beweegt zondag t/m dinsdagochtend in de Boogschutter. Dit biedt goede energie voor diepzinnige gesprekken over leven en dood, de spirituele wereld en allerlei andere diepe onderwerpen. Ook is het een prima tijd om de natuur in te gaan en van rust te genieten en de diepere energieën in je op te nemen, die zich in de natuur afspelen.

Dinsdagochtend reist de Maan naar de Steenbok en dit biedt energie om op zakelijk gebied te presteren. Mensen zijn positiever en hebben de neiging om discipline op te brengen. Daardoor volgen mensen makkelijker bevelen op en zijn ze wat volgzamer. Er zijn ook mensen die materialistisch ingesteld zijn. Doelen kunnen bereikt worden en er is minder stress, omdat mensen met kritiek om kunnen gaan. Mensen die dit niet ambiëren kunnen wel meer klagen en aangeven dat er oppervlakkigheid is. De Zon zal deze dag op één lijn met Mercurius in de Tweeling staan. Mensen kunnen hierdoor sneller handelen en het is dan ook aan te raden dat doelen voor de korte termijn te plannen. Deze energie is namelijk de komende weken erg sterk, dus beter hier gebruik van maken. Mensen kunnen nieuwsgierig zijn, waardoor er zeer avontuurlijke en spannende momenten in je leven mogelijk zijn. Er is ruimte voor communicatie, zodat mensen eerder geneigd zijn om gevoelens te uiten en problemen te bespreken. Woensdagochtend zal Mars in de Kreeft een sextiel vormen met de excentrieke Uranus in de Stier. Mensen kunnen anders zijn, dan je gewend bent, maar dat geldt ook voor jouzelf. Dit kan ergernis opwekken, maar kan ook erg spannend en leuk zijn. Donderdagavond komt de Maan in de Waterman terecht en zal daar tot zondagochtend blijven. Er is een sociale energie, waardoor je er goed aandoet afspraken te maken of evenementen te bezoeken om mensen te ontmoeten. Let op, er kunnen gevoelens van eenzaamheid zijn. Je kunt dan misschien wel teveel nadruk leggen op het ontmoeten van mensen en dan dwingerig worden. Dit kan vooral als er afwijzing is. Mensen hebben dan de neiging om op sociaal gebied koud en afstandelijk te worden.

Schorpioen

Jouw horoscoop voor het sterrenbeeld Schorpioen lees je bij Astroangels!