Weekhoroscoop Schorpioen

Jouw horoscoop voor het sterrenbeeld Schorpioen lees je bij Astroangels!

Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Op communicatief gebied zal vooral de energie van Mercurius zorgen dat je dromen na gaat streven en je hierdoor met mensen omgaat, waar je eigenlijk normaal gesproken niet snel mee om zou gaan. Je kunt hierbij ook de energie van Neptunus ervaren, die spiritualiteit vergroot. Het zal zeker een leuke tijd zijn om te communiceren en afspraken te maken met mensen die je al lang niet meer gezien hebt. Ook is het een prima week activiteiten te ontplooien om mensen te ontmoeten. Kijk op plekken, waar je normaal gesproken niet snel komt. Doordat Venus je zachte kant naar buiten brengt, zullen mensen het fijn vinden om met je om te gaan. Ook Mars zal zijn steentje bijdragen, door een gezellige energie op je af te sturen Hierdoor heb je er ook behoefte aan om vrienden of buren op te zoeken. Het zal dus zeker een fijne en sociale week kunnen worden. Gebonden mensen kunnen t/m woensdag vooral bezig zijn orde in hun leven aan te brengen. Je Er zal een krachtige energie zijn vanuit Mercurius die t/m woensdag een vierkant met Pluto en Saturnus vormt. Omdat de Maan in jouw teken reist, zal je niet alleen romantische emoties ervaren, maar ook spiritueel. Je kunt je veel meer ontspannen en wilt de rust opzoeken. In een relatie vind je het fijn niet al te avontuurlijk te zijn en geniet je ervan als je met je partner relaxte dingen kunt doen. Je wilt graag dat je partner aandacht aan je schenkt en hebt dit ook nodig om je begrepen te voelen. Een Schorpioen met een partner, die anders in het leven staat, zal moeite hebben liefde vast te houden. Je vindt het belangrijk gezamenlijke activiteiten en vrienden te delen. Doordat je het weekend communicatie sterk bent, is het een prima tijd om van gedachten te wisselen en te bekijken wat jullie kunnen doen om de relatie leuk te houden. Singles kunnen nu veel liefdevolle energie vanuit Venus ontvangen, maar dit betekent niet automatisch dat je je altijd even lekker voelt. Je kunt je eenzaam voelen en hebt de neiging jezelf de schuld te geven van dingen die je in het verleden gedaan hebt. Natuurlijk is het niet erg van het verleden te leren, maar anderen hebben ook inbreng gehad in de manier hoe jij met ze omging. De energie van Mercurius zal zorgen dat je constructief bezig bent en hierdoor makkelijker openstaat voor mensen in je omgeving. Doordat de energie van Venus je de hele week zeer charmant en aantrekkelijk maakt, zal je niet teveel moeite hoeven doen om nieuwe mensen aan te trekken. Mars versterkt dit qua uitstraling en Mercurius in de manier hoe je communiceert. Mensen zullen tot je aangetrokken worden en ook jij weer heel erg goed wat je kunt doen om op een positieve wijze op mensen over te komen.

Carrière en financiën
Op communicatief gebied zal er een krachtige planetaire energie hangen. Mercurius opent je emoties, waardoor je graag naar ideeën van anderen luistert, vooral als deze bijzonder en opvallend zijn. De Zon en Jupiter zorgen ervoor dat je energie krijgt om iets voor jezelf op te zetten. Of dit nu een eigen bedrijf is of activiteiten om wat extra geld te verdienen, maakt niet veel uit. De energie is voor beiden zeer goed. Let op dat deze energie je erg zelfstandig maakt, waardoor je het irritant vindt als mensen zich teveel met jouw zaken bemoeien. Je heersende planeten Pluto, die retrograde in de Steenbok reist, en Mars, in de Ram, zullen veel ambities in je losmaken. Veel ideeën en plannen kunnen gegrond zijn op dingen die je in het verleden gedaan hebt. Daardoor kan er zakelijk een week aankomen, waarbij er veranderingen mogelijk zijn en je geestelijk kunt transformeren. Je zult boordevol ideeën zitten en wil deze delen. Je kunt je richten op projecten of taken, waarbij je spirituele kracht kunt gebruiken. Omdat er veel werk op je afkomt, wordt aangeraden een duidelijke planning te maken, zodat je geen stress zal ervaren. Mensen die voor hun werk veel communiceren of in de sociale, psychologische of medische hulpverlening werken, kunnen nu positieve energie ervaren, door stabiele en krachtige energie vanuit de Steenbok, de Weegschaal en de Ram. Hierdoor zal je zelfvertrouwen en veiligheid ervaren.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag staat de Maan in de spirituele Schorpioen. Mensen zijn geneigd impulsiever te reageren als dingen niet goed gaan. Emoties zorgen dat men niet altijd in staat is zich op een goede wijze uit te drukken. Je kunt je wat sneller aangevallen voelen en de kans op ruzies en zelfs vechtpartijen is nu een stuk groter. Mensen die geregeld last hebben van de uitscheidingsorganen kunnen er last van hebben. De darmen kunnen opspelen en ook zijn er meer kansen op verkoudheid, griep en zelfs een verzwakte algehele weerstand. Beter eet je nu licht verteerbare voeding. Pas bijvoorbeeld ook op met rauwkost en eet het liefst gare groenten. Ook koolhydraten en producten die voor gasvorming zorgen, kun je beter minderen. Zondag kun je beter opletten met seks, omdat er ook op dit gebied problemen kunnen zijn. Maandagavond verhuist de Maan naar de Boogschutter. Dit is een zachte energie vergeleken met die van de Schorpioen. Mensen zijn relaxter, maar er wordt aangeraden vooral op fysiek gebied actiever te zijn. De Boogschutter zorgt voor veel energie en die moet er weer uit. Mensen die te weinig willen of kunnen bewegen, hebben dan ook de meeste last van opgekropte energie en daaraan gekoppeld stress en frustraties. Ga je bewegen, pas dan op voor de heupen en dijen, omdat deze nu kwetsbaar kunnen zijn. Ook zijn er problemen met gewrichten en botten mogelijk. Woensdagnacht zal de Maan naar de Steenbok reizen en positieve energie aan mensen schenken. Toch zijn er minder goede aspecten aan de energie, omdat de huid en knieën kwetsbaar kunnen zijn en er maagproblemen mogelijk zijn. Deze kunnen leiden tot huidziektes en problemen met de spijsvertering. Zaterdagochtend verhuist de Maan naar de Waterman en dit geeft een ietwat emotionele energie, waardoor veel mensen zich automatisch niet heel sterk voelen. Vele mensen zijn afstandelijk en onzeker en dit kan misverstanden opleveren. Er wordt aangeraden deze periode iets meer voor jezelf te kiezen en minder met mensen af te spreken. Beter kun je tijd besteden aan eigen zaken en aan mensen waar jij je helemaal jezelf kunt voelen. Pas op voor de enkels en de knieën, omdat deze nog wat zwak kunnen zijn.

Overzicht voor alle tekens (periode van serieuze energie, die overgaat in luchtige energie)
We hebben te maken met retrograde planeten, waardoor mensen geregeld naar het verleden kijken. Dit is terecht, omdat het coronavirus en de lockdown veel invloed op ons dagelijks leven hebben gehad. De medische wereld heeft het moeilijk en jongeren krijgen weinig kans om hun jeugdige energie er uit te gooien. Depressiviteit beheerst dan ook de maatschappij en mensen worden ongeduldig. Ze vinden het moeilijk zich aan de nieuwe normen te houden. Het corona zal nog steeds prominent aanwezig zijn en kan een prominente dreiging vormen. Zondag t/m woensdag vormt Mercurius een vierkant met Pluto en Saturnus en zal de Zon het gebied van de Weegschaal betreden. Zondag begint met intense energie, omdat de Maan in de Schorpioen reist. Toch zal deze dag niet verkeerd zijn en mensen zullen meer over het leven nadenken en onderzoeken wat ze kunnen doen om te ontwikkelen. De combinatie van Pluto en Mercurius brengt waarheid en harmonie, waardoor mensen eerlijk en prettig met elkaar omgaan. Het is een evenwichtige periode, die zo van maandag t/m woensdag zal blijven. Maandag zal de Boogschutter invloed hebben door mensen intellectueel te versterken. Ook zullen mensen meer de neiging hebben met elkaar te communiceren en kennis te delen. De 22ste en 23ste start de astronomische herfst wat nog eens versterkt wordt door de Boogschutter. Daardoor is er onrust. De Weegschaal zal harmonie, gerechtigheid en vrede brengen. Mensen zijn in staat zichzelf onder de loep te nemen en te bekijken wat goed was en wat niet. Let op dat energie negatief kan worden, omdat mensen meer risico nemen. Er wordt gewaarschuwd niet te overdrijven, omdat de dreiging van het corona versterkt wordt.

Voordeel is dat Mars in staat is mensen te bewegen actie te ondernemen, maar ook om voorzichtig te blijven. Al met al kunnen er dan ook zeker verwarrende momenten zijn, waarbij emoties veel mensen parten kunnen spelen. Er wordt aangeraden verantwoord te blijven en je niet te laten verleiden dingen te doen die jou of mensen in je omgeving in de gevaar brengen. Het voordeel aan de energie is dat mensen een drang voelen oude vrienden en familie op te zoeken. Er wordt aangeraden t/m woensdag meer activiteiten te plannen en afspraken te maken. Onthoud dat Mars ongeduld en impulsiviteit zal brengen en constant een uitdagende energie geeft aan de planeten in de Steenbok. Dat kan binnenkort veranderen als de zware Steenbok plaats maakt voor de luchtige Waterman en Mercurius donderdag naar de vreedzame Weegschaal beweegt. Deze planeet vormt een vierkant met Saturnus in de stabiele en vastberaden Steenbok. Dit is een periode van wederopbouw, wat betekent dat er vooral zakelijk veel in orde komt. Mensen moeten zich actief opstellen, maar ook wel geduld bewaren. Met name in de communicatie moeten we opletten dat we niet de verkeerde dingen zeggen. Mensen kunnen deze tijd makkelijk over grenzen gaan. Verder is het belangrijk vanaf woensdag extra op te letten als jij je in het verkeer begeeft of laat op straat bent. Donderdag t/m zaterdag staat Mars in de Ram tegenover Mercurius. Op persoonlijk en sociaal gebied krijgen we te maken met contacten die zeer intens zijn. Dit zien we in zakelijke gesprekken, waarbij we flinke strijd kunnen verwachten. Toch zal er een zeer relaxte energie op vrijdagavond zijn en zal zaterdag over het algemeen sociaal en sympathiek verlopen als gevolg van de Waterman-Maan. Het kan dus een uitdagende, maar tegelijk ook een sympathieke en liefdevolle periode zijn en we zullen de week dan ook prima afsluiten.