Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 25

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je ervaart een mysterieuze energie. Deze maakt jou wat onzeker, waardoor je voelt dat je niet alles uit je relatie kunt halen. Je uit je niet altijd op de goede manier, waardoor je partner een ander beeld van je kan krijgen. Je doet er goed aan hier relaxt in te blijven en vooral te letten op je woorden en je daden. Bedenk dat je anders het vertrouwen kunt beschamen en dan kan de liefde een flinke deuk oplopen. Over het algemeen zal het geluk je toelachen. Zondag en maandag is een prima periode, waarbij je optimistisch zal zijn. Zondag zal de romantiek wisselvallig zijn, maar maandag t/m woensdag is een prima periode, alhoewel je carrière in de weg zit en je fysiek minder actief bent. Wees geduldig en hou je temperament onder controle. Donderdag en vrijdag ben je zeer energiek, waardoor jij je energie er uit kunt gooien en je dan ook beter in je vel zit. Donderdag is prima voor de romantiek met je partner. Vrijdag word je heen en weer getrokken tussen vrienden en familie aan de ene en je partner aan de andere kant. Zaterdag is een dag dat je het liefst alleen tijd aan je partner geeft.

Singles
Er is spirituele energie, waardoor je veel droomt en intuïtie je de weg wijst. De dingen die je deze week doet, zal je op gevoel doen, maar ook zeker op rationeel gebied. Je bent een denker en zelfs bij emoties zal je nog steeds je verstand gebruiken. Soms kan dat jammer zijn, omdat het fijn kan zijn om onbezonnen met romantiek bezig te zijn. Omdat je zondag en maandag optimistisch bent, doe je er goed aan er op uit te trekken. Je hebt een zeer fijne uitstraling, waardoor je genoeg aandacht krijgt. Je hoeft er niet eens veel voor te doen, mensen komen vanzelf wel naar je toe. Dinsdag en woensdag ben je minder met romantiek en avontuur bezig. Je kunt je wat moe voelen, door storende energieën. Donderdag en vrijdag ben je fysiek actiever en kunnen er verrassende momenten zijn, met kansen op een serieuze relatie. Er is aanwijzing dat een ex-partner of een goede vriend(in) je belangstelling trekt. Heb je zaterdag een date, dan kan dit voor de erotiek gunstiger zijn, dan voor de romantiek.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot maandagavond in Boogschutter, waardoor bij veel mensen de metabolisme sloom verloopt en zij zich moe kunnen voelen. Er is frustrerende energie, waarbij mensen chagrijnig kunnen zijn. Let op met wie je omgaat en vooral hoe je dat doet. Voor communicatie is het een wisselvallige tijd, waardoor je alert moet zijn. Mensen kunnen vermoeide benen hebben als gevolg van mindere doorstroming van spieren en aders. Mensen met een zwak hart dienen rustig aan te doen. Je kunt deze periode beter niet teveel bewegen. Gezonde mensen doen er goed aan rustig te blijven en vooral vet en moeilijk verteerbaar eten te mijden, dus ook rauwe groenten. Maandagavond verhuist de Maan naar de Steenbok en blijft daar tot woensdagnacht. Dit geeft over het algemeen positieve energie. De meesten hebben veel discipline en zijn nuchter in contact met anderen. Let op dat je huid snel kan beschadigen door zwaar werk of als je in de volle zon bent. Je gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Let verder op dat je maag gevoelig is. Woensdagnacht gaat de Maan t/m zaterdagmiddag naar de Waterman. Dit kan wat eenzaamheid en onzekerheid bij mensen brengen. Sommigen worden afstandelijk. Anderen zullen juist te open en toegeeflijk worden. Fysiek kunnen je benen wat zwakker zijn en daardoor kan je beter niet te intens sporten of zware werkzaamheden doen. Zaterdagmiddag gaat de Maan naar de Vissen. Er zijn dan in de nacht spirituele energieën, die in dromen of intuïtie boodschappen kunnen geven. Je bent erg intens, gedreven en geheimzinnig. Je straalt aan alle kanten intense emoties uit en hebt vaak behoefte om deze er uit te gooien. Wanneer je je energie er niet uit kunt gooien, kun je obsessief worden en op een alles-of-niets wijze door het leven gaan. Deze week doe je er goed aan je emoties er uit te gooien door veel te sporten of te bewegen. Hierdoor ontlaad je jezelf. Zorg ervoor dat je goed blijft eten. Als intens levens mens ben je iemand die veel verbrandt, waardoor je lichaam verzwakt als je te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt. Deze zwakte uit zich dan via flauwtes en vermoeidheid. Deze week doe je er goed aan, naast sport en goede voeding, geregeld te ontspannen met een boek of film.

Carrière en financiën
Je kunt in je werk prima handelen, omdat emoties en ratio prima in evenwicht zijn. Je weet wat je wel en niet moet doen om te presteren. Je kunt je goed profileren en samenwerken. Het is een prima week voor vergaderingen en andere communicatie die je voor je werk moet doen. Er kunnen redelijk wat verplichtingen zijn, waardoor het een erg drukke week kan worden. Op zich niet erg, want jij bent wel iemand die dit graag doet. Let op dat je niet teveel druk op jezelf legt, omdat je het plezier in werken dan kwijt kunt raken. Het geluk zal je goed gezind zijn, maar neem het niet te makkelijk op, omdat je waardevolle aspecten kunt vergeten of missen. In contact met leidinggevenden en autoriteiten dien je op te letten dat je niet altijd je mening dient te verkondigen. Dat kan kwaad bloed zetten. Soms is het namelijk makkelijker om negatief te zijn dan positief te blijven. Deze week wordt aangeraden vooral naar het positieve te kijken. Zondag en maandag ben je positief en heb je ook veel geluk. Daardoor kan je best wat risico op gebied van financiën nemen. Dinsdag en woensdag kunnen er obstakels zijn, waardoor je voorzichtig moet zijn. Beter ben je bescheiden, zeg je niet teveel en blijf je vooral ook geduldig. Donderdag en vrijdag ben je fysiek sterk en dit kun je gebruiken bij het afronden van fysiek werk, maar ook voor het delen van ideeën. Zaterdag kun je op financieel gebied veel bereiken. Kijk goed wat je kunt doen om meer werk te doen en vooral hoe je je jezelf te ontplooien.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van empathie en saamhorigheid)
Jupiter reist door de Boogschutter en geeft een vrijheidslievend gevoel, waardoor mensen hun eigen gang gaan. Uranus, in de Stier, zal zorgen dat mensen teveel de verdediging ingaan als ze belemmerd worden in doen en laten. Venus in de Tweeling zal echter speelsheid en liefde geven, waardoor de meeste problemen met humor of liefde worden opgelost. Mars en Mercurius reizen door de Kreeft en mensen moeten dan opletten op wat ze zeggen en doen. Dat is lastig en er zijn mensen, die teveel kletsen, maar ook mensen die te weinig zeggen. Het beste is hier balans in te vinden. Zondagochtend is er wat traagheid, maar de middag is prima om leuke dingen te doen. Het is een dag waarin mensen veel voor elkaar over hebben en er geregeld saamhorigheid is. Let op dat er spirituele energie is, die kan zorgen dat mensen teveel in een droomwereld leven. Nuchtere mensen zullen echter teveel naar realiteit kijken, waardoor er conflicten mogelijk zijn tussen andersdenkende mensen. De Volle Maan zal zondag om 23:39:31 in de Boogschutter verschijnen. Bijzonder is dat de energie vanuit het midden van de Melkweg komt. De energie die vrijkomt, geeft mensen ruimte om hogere doelen na te streven. Mensen zullen meer over religie of spiritualiteit nadenken. Er wordt aangeraden er over na te denken, dat niets zomaar ontstaat. We zijn met een doel in de kosmos.

Het is een prima periode om stil te staan bij anderen en ze te ondersteunen. Mensen hebben al vaak de neiging andersdenkenden af te wijzen. Vooral de 16de t/m de 19de is een tijd dit te doorbreken. De Boogschutter heeft een krachtige energie om geloof van mensen te versterken en duidelijke boodschappen te geven. Mercurius (communicatie) en Mars (strijd) zullen versneld worden, evenals Pluto (transformatie) en Saturnus (zelfvertrouwen). Het is een periode van actie en wilskracht, maar blijf nuchter en handel niet impulsief. Woensdag moet je voorzichtig zijn en bescheiden leven. Ook wordt aangeraden negatief ingestelde mensen en mensen die te impulsief zijn te mijden. Donderdag en vrijdag zijn betere dagen als de Maan in de Waterman komt. Let vrijdag op dat er een intense planetaire energie vrijkomt. De verbinding tussen Mercurius en Mars gaat namelijk een conflictueuze strijd aan met Saturnus en Pluto. Gelukkig zullen Venus, Jupiter en Neptunus een mooie band vormen. Daardoor zijn mensen ondanks de intense energieën in staat om op een positieve wijze met elkaar om te gaan. Het blijft echter oppassen geblazen. Zaterdagmiddag zal de Maan naar de spirituele en tegelijk nuchtere Vissen bewegen. Daardoor is er rust en zullen mensen zich relaxt door het leven bewegen. Mercurius zal vanaf 7 juli in een retrograde beweging reizen en daar voelen we nu al de energie van. Let op de manier hoe je communiceert en met intellectuele zaken omgaat. Elke handeling of actie die je nu maakt, kunnen later terugkomen en voor problemen, maar ook voor positiviteit gaan zorgen. Wees dus verantwoord en tracht zo positief mogelijk te leven.

Schorpioen

Jouw horoscoop voor het sterrenbeeld Schorpioen lees je bij Astroangels!