astro content

Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 51

Liefdesrelaties
Je bent deze week impulsief en wilt eigenlijk van alles ondernemen. Dat is op zich niet erg als je maar wel met je partner overlegt of deze dit wel wil. Je hebt de neiging dit wel eens te vergeten en dat kan vooral in het 1ste deel van de week voor conflicten of problemen zorgen. Tracht goed naar je partner te luisteren en communiceer over plannen die je hebt en dingen die je wilt doen. Positief is dat de energie die er hangt jou aantrekkelijk maakt. Je kunt dan ook een krachtige seksuele aantrekking op mensen hebben en dus ook op je partner. Heb je echter een jaloerse partner, dan kan die dit wel erg moeilijk vinden, als er mensen zijn die jou teveel aandacht geven. Zondag t/m dinsdag zijn in de liefde relaxt. Vanaf donderdag zal de energie krachtig worden en wil je van alles doen om de relatie leuk te houden. Je hebt al veel voorpret voor de komende feestdagen. Het kan een prima week zijn, als je maar wel je emoties en impulsen onder controle houdt.

Singles
Het is een periode, waarin er voor de Schorpioen een mysterieuze energie hangt, waardoor je het wel leuk vindt om de spanning op te zoeken. Met name onbereikbare mensen zullen je aandacht trekken, omdat je het nu eenmaal leuk vindt om te fantaseren en dromen na te streven. Je bent wel erg gevoelig, waardoor je ook wel eens zeer emotioneel kunt worden als iets toch minder gaat dan je eigenlijk zou willen. Het zal ook een week zijn, waarin je op erotisch gebied gevoelig bent. Je hebt geregeld zin in seks en zal dit ook wel eens laten merken als je iemand aantrekkelijk vindt. Tracht hier controle over te houden, omdat je anders over grenzen kunt gaan.

Maandag en dinsdag zal je voorbereidingen treffen voor de komende feestdagen, waarbij je je afvraagt wat je kunt doen om een leuke partner te krijgen. Bedenk dat je pas vanaf donderdag grotere kans hebt om iemand voor een langere periode in je leven te krijgen. Voor die tijd zal de kans zeer klein zijn, maar voor korte contacten is die tijd weer goed.

Mentale en fysieke gesteldheid
Schorpioenen zijn intens levende mensen die niet snel genoegen nemen met dat wat zij doen en ook niet met wat anderen doen. Dat maakt ze ambitieus en enthousiast, maar ook moeilijk en hardvochtig. Doordat ze geregeld onder hoogspanning staan, kunnen ze soms kwalen hebben die te maken hebben met de lever, de nieren, de darmen en het gehele uitscheidingsstelsel. Je doet er goed aan je ambities niet te hoog te plaatsen en soms reëel te zijn over wat wel en niet haalbaar is. Met name sport zorgt ervoor dat je minder vaak spanning voelt. Je lichaam kan dan stresshormonen uitscheiden. Wat betreft voeding is het verstandig om veel vezelrijk en onbereid voedsel te eten, zoals bijvoorbeeld fruitsalades en rauwkost. Melkproducten zijn ook belangrijk om de botten sterk te houden. Voordeel aan zuivel is dat hier ook kwaaltjes als hoofdpijn door verminderd worden.

Carrière en financiën
Het is een prima week om bepaalde financiële zaken af te ronden en grotere aankopen te doen. Je kunt bepaalde zaken afsluiten, aankopen doen en papierwerk afronden. Ook zal je kleinere taken af kunnen ronden. Doe je dit laatste namelijk niet, dan kun je in de problemen komen, omdat je door de bomen het bos niet meer ziet. Doe de 1ste dagen nog geen nieuwe taken, maar rond huidige taken af. Vanaf donderdag zal er een uitstekende periode aankomen. Je krijgt veel meer controle over jezelf en straalt een bepaalde rust naar mensen uit. Daardoor zal je met zakelijke contacten veel beter contact krijgen. Dit komt vooral door de seksuele energie die je uitstraalt. Daardoor krijg je kansen omdat mensen, of ze dit nu willen of niet, niet om je heen kunnen. Zondag is geweldig voor financiële zaken, maar geef niet teveel uit. Maandag en dinsdag maak je plannen voor de toekomst, waarbij je een prima overzicht kunt krijgen. Woensdag t/m vrijdag moet je voorzichtig zijn, omdat een krachtige energie je soms te impulsief maakt. Bewaar de rust en zorg dat je goed nadenkt en dan pas handelt.

Overzicht van de week voor alle tekens (de periode van mogelijkheden en veranderingen)
De Nieuwe van maandagochtend zal in de Boogschutter bewegen en gericht zijn op het zwarte gat in het midden van ons Melkwegstelsel. Dit kan een krachtige positieve energie teweegbrengen. Deze kan hogere krachten losmaken, waardoor mensen meer verbonden zijn met de spirituele wereld. De Maan-Boogschutter zal op vele gebieden kracht geven en zorgen dat mensen meer voor elkaar overhebben. Daarbij zal rond deze tijd Saturnus voor belangrijke verandering zorgen en al helemaal als die dinsdag door de Steenbok gaat reizen. Dit kan grote gevolgen hebben voor de manier hoe mensen hun leven indelen.

Het is dus een periode om duidelijk te maken wat er in het nieuwe jaar bereiken kan gaan worden. Er kan het een en ander op spiritueel gebied gebeuren, maar veel mensen zullen met beide benen op de grond blijven staan en veel meer voor elkaar open staan. De liefdevolle energie die we rond de Kerst voelen, zal zijn intrede doen. Mensen zullen rond deze tijd wel duidelijke keuzes moeten maken, maar door alle spirituele energie zal dit vooral op esoterisch niveau plaatsvinden. Dit betekent dus dat ze minder met de materiële kant van het leven bezig zijn en meer met het onderbewustzijn en hogere energieën. Vanaf donderdag gaat de Zon een band met Saturnus aan. Dit biedt heel veel kracht en zorgt ervoor dat veel mensen met plannen rondlopen om de structuur van het leven te veranderen. Er zijn mogelijkheden om voor de lange termijn plannen te maken. Avontuurlijk ingestelde mensen zullen zichzelf moeten beheersen en mensen die te star zijn, zullen juist open moeten gaan staan voor veranderingen.

De passionele Mars zal deze periode misschien wel wat overschaduwd worden door de machtige Jupiter. Voor veel mensen kan dit betekenen dat ze bepaalde gedachten los kunnen laten en in staat zijn om negatieve emoties en zelfs negatief ingestelde mensen uit hun leven te gooien. Je zult dus een balans moeten vinden, waarbij je negativiteit uit je leven bant en positieve energie toelaat. Op vrijdag beëindigt Mercurius zijn retrograde cyclus en dit biedt rust voor mensen die zich de laatste tijd belemmerd voelden. Vrijdag en zaterdag zijn sympathieke dagen, waarin mensen langzamerhand de kerstgevoelens gaan ervaren en merken dat emoties en spirituele gevoelens veel liefde geven.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen

Eindelijk ben ik er terug om je bij te staan en advies te geven. Dus heb je hulp nodig of gewoon even Lees meer
door Medium Manon
Leven..
Het leven is een cirkelgang van kindsheid naar kindsheid.

Van kindsheid naar kindsheid betekent een spiraal van steeds weer een Lees meer
door Medium Manon
De Wereld
De wereld leeft en ademt en wij kunnen zijn spirit bij ons binnenhalen.

Denk aan rollende golven, warme zon, nat gras, verse Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Venus
Venus op Vakantie maar is wel bereikbaar
Trouwe bellers...

Ik ben een paar weken op valantie maar ben zeker bereikbaar via de sms en Lees meer
door Medium Moon
Ondernemers met power
De ondernemer van nu staat in zijn licht, heeft lef en kwaliteiten. Maar houdt ook van het leven, brengt offers maar Lees meer
door Medium Manon
Stilte
In de stilte bewaren wij het gemakkelijkst onze integriteit.

Je ziel gedijt in de stilte.

Je meest heldere leiding en Lees meer
door Medium Jennifer
Sta eens stil......
Sta eens stil bij de weg die je bewandelt. Is dit de weg van jou hart en ziel of de ingeslagen weg door verwachtingen en Lees meer
door Medium Ellen
Hoi ik ben Ellen nieuw Medium Online
Hallo allemaal,,

Ik wil mij even voorstellen, mijn naam is Ellen en ik ben als medium aangenomen Lees meer
door Medium Venus
Venus is op Vakantie
Beste bellers..

Ik ben van 8 Nov tot 4 Dec op vakantie ik ben wel soms beschikbaar op de chat en sms ik ga jullie Lees meer
door Medium Manon
Je Hart
Laat je hart zingen en je ziel zich verheugen.

Ervaar de verwondering van het leven.

Prijs alles wat goed is in je leven, al Lees meer
door Medium Manon
Individu
Het Individu is een belichaming van het Universum.

Waar eindigt precies jouw invloed op het leven?

Je zult nooit de volledige Lees meer
door Medium Jennifer
(Zelf)Liefde
Voor alle liefdevolle zielen die dit lezen....

LIEFDE
Open de deuren naar je hart en stel jezelf weer open. Je bent Lees meer
door Medium Floor
Vervolg maanstanden
Op mijn blog van een aantal weken geleden omtrent verschillende maanstanden en hoe je die in jouw leven kunt gebruiken Lees meer
door Medium Angie
E mail, sms en chat consulten van Angie
Dag lieve Trouwe bellers; ik werk hier al een tijdje en sta Jullie allemaal graag met heel veel Lees meer
Weekhoroscoop

Tweelingen

Liefdesrelaties
Je kunt zondag t/m dinsdag minder open in de liefde staan. Je hebt het gevoel dat het in de liefde wat tegenzit. Daardoor zit je minder lekker in je vel. Je kunt nog nadenken over het verleden, waarin er Tweelingen zijn die wisselende contacten hadden of soms zelfs vreemd gingen. Dat zal deze week anders worden, waardoor je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties
Er komt een krachtige energie op je af. Daardoor zit je lekker in je vel en vinden mensen het fijn om met je om te gaan. Ook je partner zal graag bij je zijn, waardoor er een prima tijd aankomt. Zondag is een heel gelukkige dag, waarbij je er lekker op uit kunt trekken. In de relatie neem je op een Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties
Je bent deze week impulsief en wilt eigenlijk van alles ondernemen. Dat is op zich niet erg als je maar wel met je partner overlegt of deze dit wel wil. Je hebt de neiging dit wel eens te vergeten en dat kan vooral in het 1ste deel van de week voor conflicten of problemen zorgen. Tracht goed naar Lees meer


Stier

Liefdesrelaties
Er hangt het 1ste deel van de week mysterieuze energie, waardoor je in de liefde niet goed weet wat je moet doen om je partner tevreden te stellen. Jij bent betrokken bij je partner, maar hebt het gevoel dat je partner dit niet is. Pas op met die gevoelens, omdat ze misschien niet reëel zijn Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties
Je kunt het 1ste deel van de week wel eens wat moe zijn, maar toch lukt het je wel om de week prima door te komen. Je bent namelijk wel iemand die door kan gaan en zal ook in staat zijn om je partner om steun te vragen als dit nodig mocht zijn. Met name zondag ben je fysiek wat minder sterk, maar Lees meer


Ram

Liefdesrelaties
Het wordt een week, die misschien traag start, maar gaandeweg zal het allemaal een stuk beter gaan. Er zal de hele week krachtige energie hangen die jou mentaal assertiever maakt. Je moet wel opletten dat je geen grote mond krijgt, omdat je dan mensen van je afjaagt, inclusief je partner. Ook moet Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties
Deze week kan misschien wat minder uitpakken als het om een relatie gaat, maar dat zal gaandeweg de week verbeteren. Het zal allemaal niet dramatisch zijn, maar soms kun je wat humeurig zijn. Dit heeft wel te maken met een partner. Hoe gezonder jullie relatie is, hoe minder negatief jij zult zijn Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties
Waar je de afgelopen tijd impulsief kon reageren als het om relationele zaken ging, zal je vanaf het eind van de week rust ervaren. Dit betekent dat je minder passioneel bent als het om erotiek gaat, maar aan de andere kant zal je in de relatie relaxter en sympathieker zijn, waardoor je partner Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Het wordt een bijzondere week. De afgelopen jaren had je een bepaalde negatieve energie over je, die nu zal verdwijnen. Deze had vooral betrekking op je sociale leven en er komt dus nu een tijd aan van optimisme en vrolijkheid. Je zult merken dat je eigenlijk al vanaf het begin van de week mentaal Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties
Het zal voor de Leeuw een prima week worden, omdat er een krachtige energie hangt, die je om kunt zetten in passie en erotiek. Je bent zeer aantrekkelijk en dat komt vooral, omdat je veel met je uiterlijk bezig bent. Schoonheid en plezier in de liefde zijn dan ook belangrijk voor je. Je kunt het Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties
De afgelopen tijd had je het gevoel dat alles je wat tegenzat en je niet altijd zin had iets te ondernemen. De periode die er aankomt, kan het tegenovergestelde zijn. Er komt een relaxte maand aan, waarbij je veel tijd aan je partner, gezin en familie besteedt. Maandag komt de Maan in jouw teken Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
Al vanaf het begin van de week zal er gelukkige energie hangen. In het begin zal deze vooral gericht zijn op je carrière, maar maandag t/m woensdag zal deze ook in je sociale en liefdesleven plaats gaan vinden. Je hebt veel geluk in de liefde en kunt mooie momenten met je partner hebben. Je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Stier

Algemeen voor de Stier
Er is aan het begin van de maand storende energie, door een onbetrouwbare verbinding tussen Mars en Uranus. Met name de 1ste dagen kunnen dan moeilijk zijn. Je doet er goed aan hier flexibel mee om te gaan en te accepteren dat je alle zeilen bij zal moeten zetten. Het is verstandig om de Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
De Maagd kan de 1ste week ontspannen, omdat de emotionele Venus van de krachtige energie van de Schorpioen naar de speelse Boogschutter reist. Dit is voor de aardse Maagd een periode om rust in het leven te krijgen. Je bent extravert en zal makkelijke contacten leggen, waardoor er een nieuwe Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
Aan het begin van de maand is er een zeer liefdevolle en sympathieke energie, doordat Venus de 1ste in jouw teken terechtkomt. Je kunt goed met mensen omgaan en in principe gaat alles, waar je mee bezig bent, je goed af. Omdat je zo positief bent, voelen mensen zich door jouw energie Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
Er komt voor de Steenbok heftige energie als Mars en Uranus tegenover elkaar staan. Dit kan grote problemen geven, waarbij conflicten, scheidingen, breuken of andere negatieve zaken aan de orde zijn. Dit kan de 1ste week veel geduld vragen. Over het algemeen ben je iemand die krachtig is, Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
De 1ste dagen komt er verzachtende energie vanuit Jupiter en Neptunus. Daardoor sta je empathisch en liefdevol in het leven. Je ziet dingen anders dan de afgelopen tijd en voelt je goed bij de evenwichtige energie die je ervaart. Je bent minder kritisch en staat open voor gevoelens van Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
De Volle Maan van de 3de staat in jouw teken. Dat betekent dat je de 1ste dagen harmonieuze energie kunt ervaren, waardoor je de maand op een goede manier kunt starten. Let wel op dat deze maancyclus storend beëindigd kan worden als je onverantwoordelijk gedrag vertoond. Je kunt de Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
Gelijk al in het begin van de maand zal de liefdevolle Venus jouw teken verlaten en naar de speelse boogschutter reizen. Daardoor laat je verplichtingen los en kun je je meer richten op de speelse kant van het leven. Natuurlijk zal een Schorpioen altijd wel nadenken en alle opties Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
De Waterman krijgt prikkels van Venus in de Schorpioen, maar al snel reist die planeet naar de Boogschutter en zal je vooral fysieke energie ontvangen. Je bent daardoor actief en liefdevol naar mensen in je omgeving. De Volle Maan zal de 3de in de slimme Tweeling reizen, wat ervoor zorgt Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Je hebt deze maand veel kracht en niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Je vindt het fijn om nieuwe dingen af te dwingen en zal bij veel van wat je doet goede resultaten behalen. Venus zal de 1ste van de dominante Schorpioen naar de enthousiaste Boogschutter verhuizen. Dit zorgt ervoor dat Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
Het zal voor de Kreeft eigenlijk een opluchting zijn dat Venus uit de Schorpioen weggaat. Je bent van jezelf al emotioneel en de energie van de Schorpioen versterkt dit nog eens dubbel. Het zal dan ook fijn zijn dat Venus naar de Boogschutter reist, omdat dit toch wat meer rust zal geven. Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Op de 2de zal er een driehoek gevormd worden door Jupiter en Neptunus, waardoor je energie wat zachter wordt en je dus minder dominant en prominent aanwezig wilt zijn. Je bent sympathiek en vol mededogen, waardoor mensen zich veilig bij je voelen. Je bent, naar vrienden, familie en je Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
De driehoek die Jupiter en Neptunus de 2de vormen, zorgt dat je nog meer met anderen begaan bent, dan anders. Je bent sympathiek, liefdevol en kunt soms teveel van mensen pikken. Let daar op, omdat mensen je ook kunnen voor hun ellende gebruiken, terwijl ze niets teruggeven. Het is Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag