Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 43

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Maan in de Kreeft kan jou zondag en maandag flink wat heftige emoties brengen. Ook dinsdag en woensdag is er als gevolg van Venus en Neptunus een krachtige energie. Daardoor ben je in de relatie zeer passioneel en romantisch, maar kan je ook wel onzeker zijn. Er wordt dan ook aangeraden om je emoties op een goede wijze te gebruiken. Dan zal je partner van je genieten en is er een passionele en hartstochtelijke band tussen jullie mogelijk. Het is ook een prima periode om activiteiten te plannen en mensen te bezoeken. Gebruik je de energie echter veel te dominant, dan kun je teleurgesteld raken als je partner hierdoor achteruit gaat of jou zelfs afwijst. Houd jezelf onder de loep en blijf alert op eigen gedrag. Vanaf woensdag zal er een relaxte energie zijn, waardoor je het gevoel hebt dat de relatie een stuk soepeler verloopt en jij prettig in de relatie staat. Je partner zal hierdoor ontspannen en genieten van de rust die jullie relatie kent. Het zal automatisch een prettige tijd worden.

Singles
Zondag en maandag zijn relaxte dagen als gevolg van de Maan die in de Kreeft beweegt. Daarbij zijn er weinig spannende momenten, maar weet jij jezelf altijd wel te vermaken. Vanaf dinsdag zullen vooral Venus en de meteorieten die door Orion bewegen je flink beïnvloeden. Dat kan avontuur en romantiek bieden, maar er zijn ook frustraties mogelijk. Je kunt je openstellen en er zijn spannende en erotische energieën als er iemand is die jou aantrekt. Maar het kan ook irritaties en spanning brengen als iemand zich aan jou opdringt. Woensdag en donderdag is er een zeer intense energie als gevolg van de Maan in de Maagd en de Zon in de Schorpioen. Je moet dan evenwicht zien te vinden tussen passie en avontuur, die je in je voelt en de neiging om je op je werk te storten. Er zijn veel emoties, waardoor je op moet passen dat je mentaal niet verzwakt. Vrijdag en zaterdag zal jouw heersende planeet Pluto een energie delen met Venus in jouw teken. Daarnaast zal de Maan in de Weegschaal veel sociale en sympathieke energie aan je bieden. Alle ingrediënten voor een fijne periode met kans op de liefde.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag beweegt de Maan in de Kreeft en dit is fysiek en mentaal een periode van relaxte, herstellende energie. Let op dat er momenten kunnen zijn dat de rust jou laat nadenken en dan kun je emotioneel worden. Tot maandagavond moet je oppassen wat je eet, omdat je lever, maag en slokdarm kwetsbaar zijn. De spijsvertering kan soms minder goed verlopen, waarbij je zelfs last van infecties kunt krijgen. Maandagavond zal de Maan naar de Leeuw bewegen. De emoties zijn dan over het algemeen een stuk sterker en de meeste mensen zullen nu weinig last van fysieke problemen hebben. Alleen mensen die last van hun hart- en bloedvaten hebben, moeten nu voorzichtig aandoen. Zorg vooral dat je situaties en mensen, die voor opwinding en stress kunnen zorgen, vermijdt. Woensdagavond verhuist de Maan naar de Maagd. Dit is een tijd waarin mensen soms teveel gericht zijn op discipline en ordelijkheid. Op zich niet erg, maar wel als je jezelf teveel oplegt en ook te hoge eisen naar anderen stelt. Dit kan er toe leiden dat je vertrouwen minder sterk wordt en dat kan dan weer voor spanningen zorgen. Fysiek gezien wordt aangeraden niet te scherpe en vette producten te gebruiken. Ook rood vlees kun je beter mijden. Vrijdagavond gaat de Maan tot zondag naar de Weegschaal. Dit is vooral een energie die zorgt dat mensen sociaal zijn en open staan voor nieuwe contacten. Let op dat er ook wel eens een negatieve energie kan zijn, waardoor je de neiging hebt jezelf teveel op te dringen. Deze periode dien je vooral veel water te drinken en doe je er goed aan suiker en zout zo min mogelijk te gebruiken. Pas ook op dat je je goed kleedt als je naar buiten gaat. De kans op verkoudheid, griep of infecties is anders nog groter dan normaal gesproken. De relatie met een Schorpioen is gecompliceerd en vooral nu heb je nog wel eens de neiging om slechtgehumeurd te zijn. Je weet dan niet eens waarom dit is. Meestal weet jij je wel te beheersen en los je problemen uiteindelijk met een flinke dosis humor op. Hierbij gebruik je een flinke portie daadkracht, waarbij je sterke intellect van pas komt. Deze week doe je er goed aan je spirituele vermogen te gebruiken. Je kunt jezelf hiermee tot rust manen en lichamelijk zal je lichaam overtollige energie goed afvoeren. Geel, rood en oranje zijn kleuren erg goed bij je passen, omdat ze je een mysterieuze en aantrekkelijke uitstraling geven

Carrière en financiën
Op zakelijk gebied zal je erg veel steun hebben van Venus in de Schorpioen. De heftige emoties, die je aan het begin van de week ervaart, zal je op zakelijk gebied juist op een positieve manier omzetten in financiële en zakelijke mogelijkheden. Daarbij zal ook Pluto geregeld voor vernieuwende energie zorgen en ben je gedreven en creatief om het een en ander in je leven te veranderen. Daardoor kun je ideeën krijgen om het roer om te gooien en jezelf anders in het zakelijke leven te begeven. Zorg dat je niet halsoverkop verandert, maar de tijd neemt om het een en ander uit te werken. Heb je geen geduld, dan kunnen er problemen ontstaan, die je moeilijk onder controle kunt houden. Controleer jezelf dus en zorg voor een lange termijnplanning. Je kunt vanaf woensdag een agressievere benadering hebben, waardoor je mensen teveel uitdaagt. Met name de energie van de Maan in de Maagd en de Zon in je teken kunnen conflictueuze energieën brengen. Je mag best bijdehand zijn en mensen prikkelen, maar doe dit wel op een manier waarbij je mensen kwetst en emotioneel raakt. Na donderdag werk je verder aan de ideeën die je hebt en kun je de steun van vrienden en andere contacten hebben. Besteed daar voldoende tijd aan en werk vooral niet te zelfstandig. Er zijn aanwijzingen dat je meer kunt bereiken als je samenwerkt. Treed dus buiten je comfortzone en durf mensen in je leven toe te laten.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van kunstzinnigheid, transformatie en romantiek)
De Zon zal tot woensdagavond in de Weegschaal bewegen om dan naar de Schorpioen te reizen. Tot die tijd zijn veel mensen geneigd serieus in het leven te staan. Dat komt ook wel, omdat deze energie wisselvalligheid meebrengt. Hierdoor zijn mensen besluiteloos en weten ze niet altijd wat ze precies moeten doen om met name de zakelijke dingen in goede banen te leiden. Voordeel is wel dat er veel spiritualiteit is en mensen dit veelal uiten in kunstzinnige activiteiten. Dit kan gaan om schilderen, de dichtkunst, muziek en vele andere vormen van kunst. Het is tevens een goede periode om geregeld de natuur in te trekken. Je hebt dan de kans om te overdenken hoe je leven er uitziet en het een en ander op een rijtje te zetten. Bijzonder zal zijn dat de Zon woensdagavond naar de Schorpioen gaat en ook deze energie leidt tot zelfreflectie. Mensen worden over het algemeen besluitvaardig en dit zal sneller leiden tot het bereiken van doelen. Omdat Pluto erg actief is, is het 2de deel van de week geschikt om te transformeren, omdat de energie zorgt dat jij je donkerste kanten kunt overwinnen. Pluto reist door de Steenbok en zorgt dat obsessies, trauma’s en intense verlangens onder controle zijn. Mercurius zal door de Schorpioen bewegen en je moet dan wel opletten dat je veel mentale energie kunt kwijtraken. Over het algemeen zal dit vooral in de nacht plaatsvinden, waardoor jij je ook wel weer op kunt laden en je overdag in staat bent zowel fysiek als mentaal lekker in je vel te zitten. Mars zal nog steeds in de Weegschaal bewegen en daar tot half november blijven. Er zijn mensen, die deze energie omzetten in rationaliteit en nuchterheid. Vooral mensen die van nature koud zijn, kunnen hier veel last van hebben. Anderen zullen de energie gebruiken om boosheid, passie en opwinding in te tomen. Ook Jupiter en Uranus zijn zeer actief. Zij zorgen ervoor dat veel mensen de neiging hebben om nieuwe activiteiten te gaan doen. Ook zijn er nieuwe kansen om in de toekomst te ontwikkelen of nieuwe projecten te gaan starten.

De week zal zondag relaxt beginnen met de Maan in de Kreeft. Maandag is er een zeer intense, maar liefdevolle energie door Venus, in de Schorpioen, die harmonieuze energie deelt met spirituele Neptunus in de Vissen. Dit is een prima energie voor liefdesrelaties en de contacten tussen mensen onderling. Bijzonder is dat er deze periode een meteorenzwerm in Orion plaatsvindt. Maandag en dinsdag zal deze op zijn hoogtepunt zijn en invloed op andere planeten hebben. Mensen zullen een erg bijzondere energie ervaren, waarbij er mensen zijn die negatief beïnvloed worden. Over het algemeen zijn de meeste mensen in staat om een positieve spirituele invloed te ervaren. Het blijft een prima tijd voor sociale contacten en romantiek. Woensdag en donderdag lijkt vooral de Maan in de Maagd veel invloed te hebben. Mensen zijn efficiënt en adequaat, waardoor zakelijkheden en werkzaamheden bij mensen over het algemeen goed verlopen. Let op dat de Zon, in de spirituele Schorpioen, woensdag veel emoties brengt. Hierdoor kunnen mensen wel eens te serieus zijn en veel nadenken. Het is dan ook een mindere dag. Vrijdag vormt Venus een sextiel met Pluto in de Steenbok en zal de Maan in de Weegschaal veel sociale en vrolijke energie brengen. Daardoor zijn vrijdag en zaterdag prima dagen om energie met anderen te delen en leuke activiteiten te plannen.

Schorpioen

Jouw horoscoop voor het sterrenbeeld Schorpioen lees je bij Astroangels!