Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 34

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent op zondag en maandag erg gesloten wat betreft je emoties. Je partner zal zich afvragen wat er aan de hand is. Zorg ervoor dat je niet te negatief bent en duidelijk aangeeft dat je tijd voor jezelf nodig hebt. Doe je dit niet, dan kan je chagrijnig worden en ben je in staat flink wat ruzie te maken. Van dinsdag t/m donderdag zal dit anders zijn en komen er dagen aan waarbij je charmant en sensitief bent. Je bent gepassioneerd en kunt je partner verwennen met spirituele en fysieke handelingen en dit zal veel waardering en liefde opleveren. Het is een prima periode om niet alleen samen te genieten, maar ook feesten en vrienden te bezoeken, zodat jullie laten zien dat de liefde goed zit. Overigens zal je deze periode veel warmte laten zien, waarbij je het fijn vindt als je samen met je partner mensen kunt helpen. Vrijdag en zaterdag zal je naar je intuïtie luisteren als het om liefde gaat. Er kan iemand zijn die een bepaalde gedachte op wil dringen, maar volg zoveel mogelijk je eigen weg.

Singles
Je wilt veel aandacht van mensen van het andere geslacht en gaat liever niet om met mensen, die niet in jou geïnteresseerd zijn. Je ogen zullen een magnetische werking op mensen hebben, maar jij hebt wel eens de neiging om mensen te ontwijken. Je vindt het spannend als iemand onbereikbaar is, maar wel met je speelt. Je bent nu eenmaal iemand die er niet van gediend is als een ander zich zomaar aan je overgeeft, zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen. Het liefst wil je iemand, die onbereikbaar is, zelfs als je een relatie met die persoon krijgt. Je zult mensen aantrekken, die een relatie hebben, maar op zoek zijn naar spanning. Kom je iemand tegen die je heel aantrekkelijk vindt, dan zal je merken dat je daar onzeker door wordt. Je voelt je namelijk kwetsbaar bij mensen waar je werkelijk liefde voor voelt. Je bent deze week soms minder tactisch tegen mensen die jij niet aantrekkelijk vindt. Je kunt dan erg impulsief en geestig zijn en zwarte humor gebruiken en dat wekt geregeld boosheid op.

Mentale en fysieke gesteldheid
Tot zondagavond beweegt de Maan in de Vissen en dit biedt ontspannende energie. Let op dat er wat emoties loskomen. Ook kun je de neiging hebben teveel genotsproducten te gebruiken en dit moet je binnen paal en perken houden. In de avond beweegt de Maan naar de Ram. Dit geeft intense energie, waardoor mensen actief zijn en zoeken naar activiteiten om energie kwijt te kunnen. Voordeel is dat mensen niet snel van slag raken en met tegenslagen om kunnen gaan. Het is t/m woensdagochtend een periode, waarin mensen last van hoofdpijn kunnen hebben. Met name nek- en rugpijn en klachten met de ogen kunnen de oorzaak zijn. Tracht relaxt te blijven, slaap voldoende en vermijdt stress. Beter kan je de natuur ingaan en geregeld kiezen voor ontspannende activiteiten. Van woensdagochtend tot en met vrijdagmiddag beweegt de Maan door de Stier. Dit geeft een zeer positieve en saamhorige energie, waardoor mensen over het algemeen prima met elkaar om kunnen gaan. Let op het weersbeeld, omdat deze wisselvallig kan zijn. Met name kinderen, ouderen en mensen met een lage weerstand hebben dan meer kans op verkoudheid en zelfs griep. Ook is er mogelijkheid voor aandoeningen in de keelstreek. Bij zowel mannen als vrouwen kunnen de geslachtsorganen en spijsverteringsorganen kwetsbaar zijn.

De rest van de week zal de Maan door de Tweeling reizen. De stand van de Maan zorgt ervoor dat er een relaxte energie is die voor regeneratie zorgt. Mensen willen dingen met elkaar delen en daardoor is de communicatie onderling meestal erg positief. Deze zullen over het algemeen voor mooie momenten zorgen. Let op dat er mensen zijn die moeite hebben om tot besluiten te komen. Niet iedereen is even daadkrachtig en in staat de juiste dingen op het juiste moment te doen. Heb je hier last van, dan wordt aangeraden er een weg in te vinden en eventueel advies en ondersteuning te vragen. De ledematen en de rug zijn kwetsbaar, wat voort lijkt te komen uit problemen met de longen. Heb je al een chronische aandoening, dan moet je vooral opletten. Het is echter verstandig voor iedereen geregeld naar buiten te gaan en frisse lucht op te nemen. Omdat je fysiek kwetsbaar bent, moet je wel opletten met zware werkzaamheden en sport. Voor je het weet heb je een blessure te pakken. De Schorpioen is altijd op zoek naar het uitoefenen van macht. Lukt dit niet, dan heeft deze de neiging om zich te schikken in wat anderen van je willen. Hier moet je balans in vinden, anders zal je altijd een bepaalde mate van onzekerheid voelen. Lichamelijk dien je op te letten dat je voortplantingsorganen erg kwetsbaar zijn. Infecties en schimmels kun je zo oplopen. Tevens kun je ziektes oplopen die je krijgt als gevolg van spanning. Doordat je veel vocht verliest bij inspanning, is het belangrijk om water te drinken en wat extra zout te nemen. Let deze week op je cholesterolgehalte. Check bij twijfel even bij de dokter.

Carrière en financiën
Door de kracht van Jupiter en Mercurius zal je deze week niet alleen fysiek zeer krachtig zijn, maar ben je mentaal ook erg sterk. Het wordt een week, waarin je op zoek bent naar stabiliteit en regelmaat. Daarbij zal je geholpen worden door de Zon, die zich bij Venus voegt en ook Mars zal flink wat passie aan je brengen om goed te kunnen presteren. Daardoor kun je je goed concentreren op zaken die je nodig hebt om voldoende te presteren en heb je ook veel kans om er financieel beter voor te komen staan. Je zal je deze week zeer zeker voelen, doordat je merkt dat je vaardigheden op een goed peil zitten en je ook weet waar je het beste in bent. Beter kan je het dan ook niet hebben over zaken waar je geen verstand van hebt. Die neiging kun je nog wel eens hebben. Het zal een week zijn, waarbij je ook goede besluiten kunt nemen. Let op dat de energie van de Zon je zeer onafhankelijk en vrij in je doen en laten maakt. Dit is niet erg, als je dit maar niet overdrijft en dan teveel je eigen gangetje gaat. Met name als je veel samenwerkt, kan dit wel irritaties opleveren. Je doet er goed aan om te blijven praten en mensen de ruimte te geven om hun mening te verkondigen. Geef echter wel duidelijk aan wat jij wilt. Er kunnen het zaterdag verrassende situaties zijn, doordat je buiten je comfortzone treedt.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van intense, maar stabiele krachten)
Uranus beweegt retrograde tot aan januari en dit geeft nog steeds verrassende energie, zodat mensen in staat zijn kansen af te dwingen. Veel mensen zullen verbaasd zijn over wat er allemaal mogelijk is. Er kunnen mensen zijn, die met verrassende uitspraken komen, waardoor er in de maatschappij wel eens met de wenkbrauwen gefronst wordt. Mercurius zal de hele week door de Leeuw bewegen. Daardoor kunnen mensen zich meestal goed uitdrukken. Er is ook een eerlijke en betrouwbare energie. Venus reist tot woensdagochtend in de Leeuw, waardoor er nog zeker veel energie is om de liefde te ervaren en uit te dragen. De Zon reist tot vrijdag in de Leeuw en biedt vooral veel energie om creatief in het leven te staan. Ook zal energie ervoor zorgen dat mensen, die leiding willen geven, dit op krachtige wijze kunnen doen. Er zijn dus mogelijkheden om nieuwe ideeën te krijgen en om plannen uit te gaan voeren. Mars start aan het begin van de week met zijn reis door de Maagd. Er is dan ook naast alle kracht, van de eerder genoemde hemellichamen, een sterke energie om alles op het juiste moment te doen. Mentaal kunnen mensen veel kracht ervaren en aanvoelen wat het beste is. Er is evenwichtige energie, maar let op dat er goede, maar ook slechte momenten kunnen zijn. De meeste mensen zijn in staat om dingen op het juiste moment te doen. Ga vooral geen dingen doen, waarvan je denkt dat je het beter niet kunt doen.

Woensdagochtend zal Venus naar de Maagd reizen. Dit kan in relaties nog wel eens voor wat starheid zorgen, waardoor mensen het moeilijk vinden om begrip en sympathie voor een ander op te brengen. Het is overigens goede energie om enthousiast en ambitieus met zakelijkheden om te gaan. Woensdag zal Mercurius een driehoek vormen met Jupiter in de Boogschutter en dit geeft aardig wat kracht om ambities vorm te geven. Er is niet alleen communicatief en intellectueel veel mogelijk, maar ook fysiek is er flink wat energie. Vrijdag zal de Zon naar de Maagd reizen en dit geeft over het algemeen een energie, waarbij mensen geneigd zijn om op alle slakken zout te leggen. Kun je deze energie echter op gezonde wijze gebruiken, dan ben je in staat de puntjes op de i te zetten. Het is een prima periode om orde in het leven te brengen en niet alleen werkzaamheden af te ronden, maar ook nog eens nauwkeurig en prestatiegericht aan de slag te gaan. Zaterdag zal Venus een verbinding aangaan met Mars, waardoor mensen moeite hebben losjes in de relatie te staan. Er wordt aangeraden niet teveel van een partner of andere geliefden te eisen en iedereen in zijn waarde te laten. De intense kosmische energieën zorgen er deze week voor dat het een krachtige, stabiele en fijne week wordt. De kosmos zal mensen wel dwingen om gas terug te nemen en te wachten tot de veranderingen vorm gaan krijgen. Het is belangrijk goed na te denken wat je wilt en welke veranderingen er aan staan te komen.

Schorpioen

Jouw horoscoop voor het sterrenbeeld Schorpioen lees je bij Astroangels!