Weekhoroscoop Steenbok

Geboortedatum 22 december t/m 19 januari - week 50

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Heb je een vurige partner, dan kan je vooral zondag en maandag voor jezelf kiezen. Je hebt behoefte aan rust en wilt met mensen omgaan die dit je kunnen bieden. Bedenk dat er conflicten mogelijk zijn, omdat je partner in dit geval commentaar kan hebben. Is je partner relaxt, dan zal je het juist erg leuk vinden om veel tijd aan de ander te geven. Let op dat je ook beter niet afspreekt met sociale contacten die de rust niet in zich hebben. Deze kunnen alleen maar voor strijd zorgen en dat zal jou dus erg veel spanning brengen. Dinsdag breng je graag door met familie, partner of vrienden waar je rust bij vindt. Woensdag heb je zin om er op uit te trekken. Heb je een actieve partner dan kan je dit samen doen. Zo niet, dan kan je dit beter alleen met anderen doen. Donderdag en vrijdag zijn er mysterieuze energieën en wil je je partner verleiden. Je kunt verbaasd zijn over wat je allemaal voelt. Zaterdag ervaar je wat wisselende emoties, waardoor je niet weet wat je wilt. Praat erover, dan kom je er vanzelf wel uit.

Singles
Met name het eerste deel van de week ben je rustiger dan het tweede deel. Zondag t/m dinsdag wil je er op uittrekken, maar dan het liefst voor relaxte activiteiten. Je voelt je daar het best bij, waardoor je leuke dagen tegemoet kunt zien. Let op storende energieën, waardoor er mensen zijn, die voor enige problemen kunnen zorgen. Dit kunnen jaloerse mensen zijn, maar ook kan een ex-partner voor wat problemen zorgen. Zondag ben je romantisch, maar doe je er niet erg veel mee. Je wilt wat extra geld aan cadeautjes aan geliefden besteden. Het is een prima dag voor plannen die je later dit jaar of het begin van het volgende jaar wilt doen. Maandag en dinsdag zal je niet veel met de liefde bezig zijn, omdat je dan fysiek wat minder sterk bent. Je wilt dan graag alleen of bij vrienden zijn. Let op dat er maandag iemand kan zijn, die jou met een bepaalde uitspraak in de war brengt. Vanaf woensdag zal de energie je actiever maken en zal de erotiek je prikkelen. Woensdag ben je hier nog redelijk relaxt mee, maar donderdag en vrijdag ga je los. Zaterdag heb je behoefte aan rust met familie en vrienden.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag vroeg in de ochtend beweegt de Maan naar de Stier. Dit brengt wat spanning met zich mee en mensen doen er verstandig aan de dag rustig te beginnen en met vertrouwde mensen door te brengen. Het is verstandig tot aan dinsdagavond op te letten dat de keelstreek, oren en nek kwetsbaar zijn. Heb je hier al last van, dan moet je helemaal oppassen. Er kunnen klachten met het uitscheidingssysteem zijn en verkoudheid en griep liggen ook op de loer. Dinsdagavond beweegt de Maan naar de Tweeling en aangezien er donderdagochtend vroeg een Volle Maan in dit teken is, zullen we deze gehele periode op moeten letten dat het metabolisme langzaam gaat. Er kan vermoeidheid optreden, die niet alleen fysiek voor lamlendigheid zorgt, maar ook mentaal. Chagrijn en frustraties kunnen ons flink storen en dit kan stress brengen. Ook zijn er fysieke klachten mogelijk, waarbij vooral de longen en ledematen kwetsbaar zijn. Vrijdag de 13de is geen ongeluksdag als de Maan in de nacht naar de Kreeft reist. Er is ontspannen energie en mensen zullen t/m zaterdag lekker in hun vel zitten. Wel moeten mensen erg opletten dat ze niet te vet of pittig eten, omdat de slokdarm, maag en lever kwetsbaar zijn. Ook zal de spijsvertering niet altijd even goed verlopen. Het is voor de Steenbok belangrijk evenwicht te vinden tussen je emotionele instabiliteit op privégebied en je zakelijke karakter. Hierdoor weet je niet altijd hoe je moet reageren. Hierdoor weten mensen niet altijd wat ze aan je hebben en vragen ze zich af wie jij nou werkelijk bent. Denk er eens goed over na en tracht je onzekerheid aan te pakken. Je zult je dan op vele gebieden relaxter voelen, waardoor je emotionele kant op de juiste wijze naar voren komt. Je kunt dan een evenwicht vinden tussen je ziel en lichaam. Qua voeding doe je er goed aan om meer vitaminen en mineralen te gebruiken. Vermijd verslavende producten en drink voldoende water, zodat je organen goed doorspoelen. De turkoois kan kwalen genezen en wijsheid brengen.

Carrière en financiën
Je kunt de week probleemloos doorkomen, maar dan wel als je je op huidige taken en projecten richt. Beter kun je niet met nieuwe zaken starten, omdat er vanaf volgende week een vertragende energie is. Beter kun je geen lange termijnplannen maken en richt je je op dingen die je dus nu moet afmaken. Je kunt beter pas vanaf januari met nieuwe taken starten. Zijn er kleinere taken, die je opstart dan kun je die wel gewoon afronden. Deze week zal je financieel veel geluk hebben, maar let op dat je niet gelijk alles uitgeeft en geld voor momenten bewaart dat dit nodig is. Vrijdag en zaterdag zijn overigens de beste dagen om iets te kopen, maar dan kun je beter goud of juwelen kopen, omdat deze hun waarde blijven houden. Maandag en dinsdag is het verstandig kleinere klusjes af te ronden. Laat deze vooral niet liggen, omdat ze anders opstapelen en moeilijk op te lossen zijn. Op woensdag kun je zakelijke aankopen doen en zal je in staat zijn om dingen goedkoop op de kop te tikken. Donderdag ben je bezig met de laatste taken. Je kunt onderzoeken waar je aandacht aan moet besteden en wat je allemaal moet doen. Moet je zaterdag werken dan heb je een prima energie en kun je veel bereiken.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige energieën)
Er is krachtige energie die een deel van de maand beïnvloedt. De Zon reist tot de 22ste in Boogschutter. Dit geeft mensen over het algemeen positieve en optimistische kracht. Aangezien veel mensen dit hebben, kan het een mooie week worden. Deze combinatie is geschikt voor het contact met vrienden en familie. Mercurius zal van de 9de t/m de 28ste in de Boogschutter reizen. Daardoor is vanaf de nacht van zondag krachtige energie, omdat de Zon een uitdagende energie met Neptunus deelt, waardoor mensen soms niet reëel in het leven staan en daardoor de verkeerde dingen na kunnen streven. Tegelijk zal Mercurius krachtige energie krijgen om te communiceren en avontuurlijker en speelser te zijn. Het zijn bijzondere dagen, omdat mensen soms zo speels zijn en dan niet eerlijk nuchter kunnen zijn. Dit kan bij sommigen een innerlijk conflict opleveren. Jupiter beweegt gedurende een langere tijd in de Steenbok. Dit is vooral zakelijk zeer positief, waardoor mensen over het algemeen in staat zijn doelen te bereiken. Wel moet men opletten dat er blokkades zijn, die men zelf opstapelt. Dat is niet echt nodig en je kunt dan beter op je talenten vertrouwen. Venus beweegt t/m de 20ste namelijk in de Steenbok en geeft de kans om financieel goede beslissingen te nemen. Let op dat deze planeet in de liefde voor pijn en verdriet kan zorgen. Mars zal tot begin januari in de Schorpioen bewegen en dit maakt een heleboel goed, omdat dit een uitstekende spirituele energie is, die mensen mentaal als fysiek kracht brengt. In een relatie moet je opletten dat je jaloers en bezitterig kunt zijn. Dit geldt echter meer voor de vuur- en watertekens.

Donderdagochtend om 6:14:52 verschijnt de Volle Maan in de Tweeling. Daar tegenover staat de Boogschutter en geeft tegenstrijdige energie. Er is ruimte om te feesten en plezier te maken, maar er kunnen intense energieën zijn die voor overdrijving zorgen. Grenzen worden gezocht en er is een drang om buiten de comfortzone te treden. De dromerige Neptunus staat echter ook aan de hemel en deze geeft weer de neiging dat mensen zich terugtrekken. Het wordt dan ook spannend hoe mensen hierop reageren. Jupiter zal deze maand in harmonie met Uranus zij, waardoor er wisselvalligheid en opstandige gevoelens kunnen zijn. Gelukkig is er een krachtige energie vanuit de Steenbok, waardoor mensen ook heus nuchter kunnen zijn, maar dus niet iedereen. Mocht je aan jezelf merken dat emoties de overhand nemen, tracht jezelf hier dan tegen te wapenen. In ieder geval doe je er verstandig aan om ‘nee’ te zeggen als je iets werkelijk niet wilt. Vrijdag de 13de is een interessante dag, waarbij er zelfs veel geluk kan zijn. Mars zal vanaf de ochtend in harmonie staan met Neptunus. Hierdoor is er een fijne energie, waardoor veel mensen een goede intuïtie hebben. In de middag zal Venus een perfecte lijn met Pluto in de Steenbok vormen. Daardoor ben je in de middag diplomatiek en kun je financieel goede besluiten nemen. Pas op dat Venus op romantisch gebied voor problemen zorgt. De Maan zal zaterdag weinig invloed hebben en dit heeft een negatieve invloed op uitgaven. Je kunt nu beter geen grote aankopen doen. Wacht dus even tot zondag als je werkelijk iets moet kopen.

Steenbok

Gratis jouw week, maand, jaar en erotische horoscoop van de Steenbok lees je bij Astroangels!