Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Geboortedatum 22 december t/m 19 januari - week 27

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten .
Zowel in liefde als in andere relaties is het een prima periode, omdat mensen positieve aandacht geven en je je daardoor gewaardeerd voelt. Het is een tijd dat je lekker babbelt en mensen het gezellig vinden met je om te gaan. Je bent iemand die niet teveel aandacht aan het andere geslacht geeft, maar je krijgt voldoende aandacht van mensen. Je hebt een krachtige uitstraling, waarbij je sensueel en zelfs erotisch overkomt. Singles zullen dan ook zeker niet over het hoofd gezien worden. De vraag is maar of je dit fijn vindt of dat je je er ongemakkelijk bij voelt. Je bent soms kwetsbaar en dan snel te kwetsen. In de relatie knettert het zondag t/m dinsdag, omdat je op erotisch gebied aan je trekken wilt komen. Het is een prima periode om de relatie te ontwikkelen. Dit lijkt positief, maar let op dat je soms gevoelig bent en dat je partner hier geregeld problemen mee. Dan kan je zelfs besluiten om een relatie te beëindigen. Voor singles is deze periode t/m dinsdag bijzonder, omdat je veel plezier wilt maken. Het liefst spreek je elk moment met mensen af en dan vooral met vrienden. Je wilt graag stappen of daten en vindt het erg spannend om te flirten. Er zijn zelfs aanwijzingen dat je een nieuwe relatie kunt krijgen. Je kunt woensdag t/m vrijdagochtend de tijd gebruiken om te ontspannen en te onderzoeken wat je kunt doen om het in je relatie fijn te hebben. Je bent charmant en liefdevol en weet wat interessants te plannen.
Singles kunnen woensdag t/m vrijdag rust ervaren, zodat je kunt ontspannen en tijd aan je carrière kunt geven, maar minder aan de liefde. Vrijdagavond en zaterdag ben je wat meer teruggetrokken en vind je het eigenlijk leuker om gezamenlijke vrienden of familie te bezoeken. Singles zullen wel op zaterdagavond een sterke energie ervaren om te daten of te stappen.

Carrière en financiën
In je carrière ben je iemand die sympathiek en charmant met collega’s en zakelijke contacten omgaat. Het zal een prima week zijn om samen te werken en gezamenlijke activiteiten te ontwikkelen. Let op dat je niet te open bent en teveel dingen uit je privéleven bespreekt. Houd met name werk en liefde gescheiden. Zondag t/m dinsdag ben je zeer positief en daardoor populair. Het vergroot de factor van geluk en dit zorgt ervoor dat je dingen tegenkomt, die voor ontwikkeling zorgen. Let op dat je op je werk niet teveel met plezier bezig bent, omdat je nog moet werken. Je hebt die neiging wel, maar dat moet je intomen. Bedenk dat er deze periode intense energie is, waardoor er veel mogelijk is. Rahu en Mars zijn tot woensdag energiek en brengen veel fantasie. Daardoor is deze periode zeer gunstig om je op financieel en materialistisch niveau te verbeteren. Overdrijf dit niet, anders kan het geluk zich nog wel eens tegen je keren. In dat geval kan namelijk onzekerheid naar boven komen en kan je minder goed presteren. Je kunt in contact met collega’s prima voor de dag komen en samenwerken en dat is dan weer een beschermende factor. Je moet tot woensdag opletten met wisselvallige energie, waardoor je onrustig kunt worden. Saturnus in de Waterman kan ook nog eens tegenstrijdige energie brengen en dat kan onrust aan de Steenbok brengen. Pas dan ook op voor je concentratie, omdat deze verzwakt kan worden en er zelfs fouten mogelijk zijn. Het is een tijd om hiervoor huidige taken af te ronden, om dus die rust te vinden. Deze week en de volgende periode kun je meer tijd besteden aan onderzoek en het bedenken van dingen die je in de toekomst zou kunnen gaan doen. Woensdag t/m vrijdag moet je opletten dat je niet te pragmatisch bent, omdat mensen zich dan aan je storen. Positief is dat je energie hebt om werk af te ronden. Je bent in staat nieuwe projecten te starten en mensen zullen je waarderen.

Mentale en fysieke gesteldheid door de invloed van Rahu
We kunnen op mentaal en fysiek gebied een krachtige energie ervaren vanaf de conjunctie van Rahu en Mars. Ik wil de speciale aandacht op de combinatie leggen. Rahu is de noordknoop van de Maan en, alhoewel het geen fysieke planeet is, kan de impact krachtige invloed hebben op het leven van de mensen. Deze kracht creëert flink wat illusie en roept een sterk verlangen op naar materialistische zaken zoals geld en bezit. Qua ontwikkeling is er invloed op de IT-sectoren en het ontwerpen van technieken en uitvindingen. Er kan dus een belangrijke vooruitgang zijn. Rahu en Mars staan beiden in de Ram, waar Mars weliswaar vanaf woensdag niet meer in staat, maar de impact zal onvoorspelbaar zijn. De gemiddelde mens zal hier geen last van hebben, maar de verwachtingen zijn dat er voor het noordelijk halfrond van de Aarde voorzichtigheid gevraagd wordt. De agressie wordt ernstiger en een misstap kan wel eens desastreuze gevolgen hebben. Dit kan tot woensdag heftig zijn, daarna komt er een relatief rustige periode. Vanaf de helft van juli kan de energie zich opbouwen, waarbij van begin augustus tot de helft van die maand een hoogtepunt is, waarbij er veel kan gebeuren. Ook al neemt de energie hierna af, toch zullen september en oktober nog onder invloed van Rahu staan.

De grootste problemen verwachten we tot woensdagavond. Rahu en Mars, in vuurteken Ram, kunnen zorgwekkende energie geven. Dit kunnen ernstige natuurrampen, besmettelijke ziektes die ernstige vormen aannemen of rampen zijn die met kernenergie te maken hebben. Dit zijn voorbeelden, maar het is niet te voorspellen op welk gebied de grootste risico’s liggen. Rahu is chaotisch en kan soms bij vlagen opspelen. Mars is vurig en geïrriteerd en dit zorgt voor deze wisselvallige situaties. Let wel, dat het niet altijd negatief hoeft te zijn. Er is bij deze combinatie een tegenstrijdig karakter. Het kwade en goede zullen dan ook strijden en laten we hopen dat het goede het overwint. Of het jou als persoon zal raken, is afhankelijk van je sterrenbeeld en andere aspecten zoals waar je woont, opvoeding, kansen die je in het leven gehad hebt en andere factoren die jou als mens gevormd hebben of nog vormen. We zullen de komende weken berichten wat je kunt doen negatieve invloeden zo klein mogelijk te houden en het positieve van Rahu te gebruiken. Deze week zal de invloed van Rahu en Mars meer liggen op het wereldtoneel en mensen in oorlogsgebieden of plekken waar er kans op ernstige natuurrampen is. Dus minder problemen voor de individuele mens. Dat betekent niet dat we helemaal niets gaan voelen, omdat oorlogen en andere dramatische gebeurtenissen ons indirect kunnen raken.

Voor de Steenbok is het een energievretende week, omdat je veel met jezelf bezig kunt zijn. Vooral mentaal verbruik je veel energie, wat ervoor kan zorgen dat je vatbaar bent voor ongezonde voeding en verslaafdheden. Je doet er beter aan fysiek meer energie te verbruiken. Je verbrandt dan niet alleen schadelijke stoffen, maar maakt ook de goede hormonen aan om lekker in je vel te zitten. Hoe meer je sport of inspanning op fysiek gebied levert, hoe beter jij je gaat voelen. Wanneer je nog niet sport (of te weinig sport) is het verstandig hier meer tijd aan te besteden. Er wordt aangeraden je dan wel eerst te laten keuren, zodat je weet dat alles in orde is. Er zijn geen aanwijzingen voor ernstige problemen, maar neem geen risico. Met name knieën en rug zijn kwetsbaar. Let daar op als je weer gaat sporten. Wat betreft voeding kun je het best meer eiwitten nemen. Die heb je ten eerste nodig bij het sporten, maar ook, omdat je veel mentale energie verbruikt en dan is krachtvoer ook soms wel erg gunstig.

Overzicht voor alle tekens
We gaan een periode in van retrograde planeten, die flink wat invloed hebben op het leven dat wij leiden. Het verleden, heden en de toekomst kunnen wel eens sterk met elkaar verbonden zijn en dan ook flink wat kracht hebben om ons na te laten denken. Het wordt een periode, waarin we in staat zijn om na te denken over ons handelen en de dingen die we verkeerd of juist goed hebben gedaan. Pluto
zal tot 8 oktober retrograde bewegen en haalt het verleden terug. Deze is wel gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben om normatief voor anderen te zijn, maar zichzelf daarin te vergeten. Er wordt aangeraden heel goed naar je eigen gedrag te kijken en niet teveel bezig te zijn met anderen de les te lezen. Verbeter de wereld, maar begin bij jezelf. Respect en waardering zijn deze week verstandig, waarbij we elkaar niet moeten overtuigen van ons gelijk. Net als vorige week zullen groepen mensen tegenover elkaar staan en zal de maatschappij druk ervaren. Zoals we eerder aangaven is het belangrijk je afzijdig te houden en bij negativiteit weg te blijven. Donkere energieën teisteren de wereld en ons land zal daar niet bij weg kunnen blijven. Zoals we zeiden, zorgt de invloed van Rahu dat vuurhaarden overal op de wereld voor onrust zorgen. De wereldorde kan weleens met veranderingen te maken krijgen. Of deze nu al gebeuren, is absoluut niet te zeggen, maar we gaan naar een tijd toe, waarin er ons heel wat te wachten staat.

Neptunus beweegt tot begin december retrograde, waardoor we te maken krijgen met dromen met een voorspellende waarde, intuïtieve gevoelens en verhoging van het contact met de hogere wereld. Dit laatste kan deze week bijzonder zijn, omdat mensen die er gevoelig voor zijn, krachtige boodschappen doorkrijgen. Mediums en andere spiritueel begaafde mensen kunnen veel informatie geven. Hierdoor raden we zeker aan deze week contact te zoeken met onze consulenten en hen een voorspelling te laten doen op grond van boodschappen die zij doorkrijgen. Deze kunnen een sterk gehalte van het verleden bevatten. Deze kan je in toekomst gebruiken om je leven een verandering te laten ondergaan, maar ook om problemen op te lossen. Mars zal t/m dinsdag in de Ram verblijven en dit geeft erg veel passie aan mensen, waardoor de 1ste dagen van de week gunstig zijn voor avontuur, passie en erotiek. We kunnen hierbij ook de energie van Venus in de Tweeling ervaren en ook deze energie is gericht op avontuur en romantiek. Let dus op dat Rahu voor verleidingen en uitdagingen kan zorgen, die voor zowel singles als gebonden mensen gunstig of minder gunstig uit kunnen pakken. Houd dit goed in de gaten. Omdat ook Saturnus tot eind oktober retrograde in de Waterman beweegt, zal er tegenstrijdige energie zijn en dit kan wisselvalligheid en dus ook chaos brengen.

Veel mensen kunnen deze eerste periode van de maand geregeld in de war raken. Vanaf woensdag zal er meer rust bij de individuele mens komen en kunnen we in de maatschappij een betrekkelijk relaxte energie ervaren. Er wordt aangeraden je meer te richten op liefde, vriendschap en sociale contacten, maar minder op erotiek. Er is weinig stress in ons directe leven en we kunnen dan zeker belangrijke beslissingen nemen en activiteiten plannen om het leven een positieve wending te geven. Mars reist vanaf woensdag door de Stier om Uranus gezelschap te houden. Mars blijft daar tot de laatste week van augustus. Over het algemeen zal deze combinatie gunstig zijn en zal Mars minder invloed van Rahu ondervinden. Zowel materieel, financieel als educatief kunnen we veel mogelijkheden zien om te ontwikkelen. Let wel enigszins op de seksualiteit die Mars los kan maken, waardoor contacten met collega’s, klanten en leidinggevenden verward kunnen worden met erotische emoties. Gelukkig zal de Zon in de Kreeft zorgen dat we grenzen stellen en zullen de meesten geen dingen doen, waar ze later spijt van hebben. Mercurius is vooral op communicatief gebied actief, waardoor veel mensen zich prima verwoorden en er daardoor een gunstige energie is voor mensen die op school zitten, moeten studeren of op zakelijk gebied belangrijke besluiten moeten nemen. Vanaf woensdag zal Mercurius de Zon in Kreeft gezelschap houden. Dit brengt onder mensen sympathie en laten we hopen dat we ons hier bewust van zijn. De wereldorde staat onder druk en laten we onze eigen maatschappij niet stuk maken door hieraan mee te gaan doen, hoe goed dit ook te begrijpen is. Het wordt een wisselvallige week, waarbij goed en kwaad elkaar afwisselen, maar blijven we positief, dan overwint het goede.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)