Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Geboortedatum 22 december t/m 19 januari - week 43

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Als gevolg van energie in jouw sterrenbeeld, is het een periode, waarin dromen waarheid worden en je veel over de toekomst nadenkt. Je bent liefdevol en zal je nuchterheid geregeld loslaten om mensen lief te hebben of je eigen partner veel warmte te bieden. Dit zal niet alleen in de liefde zijn, maar ook wat betreft andere sociale contacten. Het is een periode, waarin oude vriendschappen onder druk staan en soms plaats kunnen maken voor nieuwe contacten. Gebonden mensen moeten nu opletten dat ze hun partner hierin betrekken. Er zijn aanwijzingen dat je partner anders van je vervreemdt. De reden van verandering kan liggen in het feit dat je ongeduldig bent en zeer temperamentvol als iets niet gaat zoals jij wilt. Voor singles is er een goede planetaire energie die jou in de stemming brengt om een nieuwe liefde in het leven te zoeken. Je bent sociaal en zult veel afspraken met vrienden en familie maken. Er zijn aanwijzingen dat je via deze contacten de liefde kunt vinden of dat een vriendschap opeens meer blijkt te zijn. Er kan echter ook een mogelijkheid zijn dat een ex-partner terug in je leven komt. Vraag jezelf wel af of je hier verstandig aandoet. Alleen als jullie werkelijk veranderen, is er meer mogelijk. Gebonden mensen doen er zondag en maandag verstandig aan zich terug te trekken. Wees eerlijk en laat duidelijk merken dat je zelf minder lekker in je vel zit. Singles zullen vooral van zondag t/m dinsdag niet graag in grote groepen mensen verblijven. Kies deze tijd vooral contacten met vertrouwde mensen en dan het liefst niet met veel mensen tegelijk. Gebonden mensen zijn dinsdag t/m vrijdag zeer charmant door een krachtige planetaire positieve energie. Hierdoor ben je goedgezind en zal je daar je partner veel liefde mee geven. Daardoor zijn het prima dagen voor de liefde en zal je je partner verwennen. Donderdag is ook geschikt voor vrienden. Zaterdag wordt aangeraden deze voor je partner vrij te houden, omdat er dan veel romantiek zal zijn. Voor singles is woensdag t/m vrijdag een energieke tijd. Je bent energiek en charmant en wilt er het liefst op uittrekken en leuke activiteiten met vrienden doen. Je vindt het leuk op plekken te komen, waar juist veel mensen komen. De beste periode voor liefde is voor singles op zaterdag, omdat er dan een sensuele en aantrekkelijke energie zal zijn.

Carrière en financiën
Niet alleen privé komen wensen uit, ook zakelijk zijn er veel mogelijkheden om te ontplooien. Dit kan wel eens maanden zo doorgaan als gevolg van de krachtige kosmische energieën. Daardoor komt er een vruchtbare periode aan vol kansen en mogelijkheden. Je zult in staat zijn doelen te stellen en kunt heel erg veel positiviteit ervaren. Bedenk dat alles wat je voor half november opstart, de komende tijd veel geluk en profijt op kan leveren. Je moet wel geduld hebben, omdat het je niet gelijk aan komt waaien, maar uiteindelijk zal je er gelukkig mee zijn. Zondag t/m dinsdag is misschien wel een periode om wat rustiger aan te doen. Je bent dan minder energiek en zal fysiek niet altijd even lekker in je vel zitten. Vanaf dinsdagavond zal het echter beter gaan en kun je de rest van de week energie hebben om van alles af te ronden en op te starten. Woensdag en donderdag moet je opletten dat je te zacht bent, waardoor mensen over je grenzen gaan. Blijf relaxt en reageer vooral niet te aanvallend, maar blijf wel duidelijk aangeven wat jij wilt. Assertiviteit zal dan ook erg belangrijk zijn om je niet op je kop te laten zitten. Vrijdag en zaterdag zijn geschikt om financieel goed bezig te zijn. Je bent ambitieus en bereikt veel. Het is ook een periode om iets lux, wat je steeds al wilde kopen, voor een zacht prijsje op de kop te tikken. Daar moet je wel iets voor doen, het komt niet zomaar op je pad.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van saamhorigheid en innerlijke liefde)
Het coronavirus beheerst ons leven en zorgt dat mensen niet alleen lichamelijk klachten hebben, maar ook mentaal in de knoop zitten. Niet alleen de energie op aarde is verstoord, er komt vanuit de kosmos een sterke energie naar ons toe. We moeten niet vergeten dat we verbonden zijn en dat alles bestaat uit dezelfde trillingen en energiestromen. Individueel geeft dit geregeld bezorgdheid, angst en verdriet. Toch zit er ook een positief aspect aan deze tijd, waarin we te maken hebben met een ‘voor het oog’ onzichtbare vijand. We worden sterk met onszelf en omgeving geconfronteerd. Veel mensen denken na over de zin van het leven. Het sociale leven wordt beknot en we zijn zeer voorzichtig in contact tot elkaar. Daardoor zien we de details en zin van het leven meer. We gaan ervaren hoe belangrijk het is dat wij in een veilig land kunnen leven en we gaan ook zien hoe belangrijk mensen voor ons zijn. Dit brengt ook tegenstellingen aan het licht. Veel mensen vinden het maar vervelend dat we in een soort van ‘lockdown’ leven en dat we bepaalde dingen niet meer kunnen. Hoeveel mensen vinden het wel niet erg dat we beperkt worden bij vakanties, cafébezoek, disco’s en concerten. Maar is dit nu echt zo belangrijk? Moeten we er niet meer voor geliefden zijn en zorgen dat we zij aan zij staan om door deze moeilijke periode te komen. Zijn alcohol en andere genotsproducten werkelijk belangrijker dan liefde en saamhorigheid? Gelukkig zijn er veel mensen die aangeven dat compassie en verbondenheid wel veel belangrijker zijn. We raden dan ook aan om deze week bezig te gaan om de thuisbasis veilig te gaan stellen en er voor onze geliefden, maar ook voor hulpbehoevenden te zijn. Bedenk dat veiligheid en saamhorigheid ons opladen, waardoor we niet alleen mentaal lekker in ons vel zitten, maar fysiek sterker worden. De kosmische energie laat sterker dan de afgelopen tijd zien dat we beter meer tijd thuis door kunnen brengen. Laten we zorgen dat we ons leven op orde krijgen, door de basis sterker te krijgen. Laten we het coronavirus niet alleen maar als tegenstander zien, maar als een kracht die ons als mens wil wijzen op de dingen die werkelijk belangrijk zijn. Laten we onze verantwoordelijkheid nemen en ons focussen op innerlijke waarden en sociale contacten. Hierdoor komen we in contact met ons astrale lichaam en zal contact met de hogere wereld ons veel meer gaan brengen. Het is een week, waarin we met onze angsten en onzekerheid geconfronteerd worden. Tegelijk zullen er kosmische krachten vrijkomen, die ons steeds beter bestand maken tegen alles wat ons instabiel wil maken. Goed zal kwaad opheffen, haat zal veranderen in liefde en we zullen veel meer in staat zijn om naar ons hart te luisteren. Laten we met z’n allen trachten het positieve, het hogere naar boven te brengen en bestand zijn tegen hetgeen ons nu even verzwakt en raakt.

Overzicht voor alle tekens (een tijd van sterk geladen kosmische energie)
Zondag vormt de Zon vroeg in de ochtend een vierkant met Jupiter en verbindt zich met Neptunus. Er wordt aangeraden zondagochtend rust te zoeken en niet met grote ideeën en activiteiten te starten. Als gevolg van Jupiter en Neptunus zal je vooral in je dromen en fantasieën spanning opzoeken en zal je minder geneigd zijn er op uit te trekken. Ook donderdag zal je erg dromerig zijn en heb je moeite de week op te starten. Jupiter zal in die ochtend namelijk een sextiel met Neptunus vormen en flink wat fantasievolle energie brengen. Veel mensen kunnen nadenken over de toekomst en over dingen die ze willen gaan doen. Dit is een stuk lastiger, omdat we niet weten wat de toekomst brengt. Mercurius zal deze dag een sextiel met Venus vormen en dit zorgt ervoor dat we in staat zijn sympathiek en liefdevol met mensen om te gaan. Maandag is prima om te communiceren met vrienden, geliefden en andere sociale contacten. Wel wordt aangeraden grote beslissingen of afsluiten van contracten uit te stellen, omdat Mercurius tot 3 november retrograde in de Schorpioen beweegt. De laatste keer zorgde deze retrograde cyclus van Mercurius ervoor dat er oneerlijkheid over de wereld waarde en de wereldorde onder druk stond. De Schorpioen kan spirituele energie brengen en liefdevolle emoties versterken. Veel mensen kunnen echter de destructieve kant van de Schorpioen kiezen en dan krijgen de slechte energieën de kans. Mercurius vormt deze dagen een sextiel met Venus, terwijl de Zon tegenover Mars en Mercurius beweegt. Deze hemellichamen zullen een intuïtieve band met de Schorpioen vormen en dit zorgt over het algemeen voor veel positieve krachten. Hierdoor zullen mensen die slechte energie kiezen sterk in de minderheid zijn. Het goede zal daardoor veel meer kansen krijgen.

Omdat water en vuur van de hemellichamen en sterrenbeelden in een sextiel staan, zullen emoties en ratio in evenwicht zijn. We zijn ontvankelijker en kunnen beter in elkaars behoeften voorzien. Dit zal geweldige kansen bieden om elkaar emotioneel te begrijpen en nieuwe contacten aan te gaan. Er is dan meer mogelijkheid dat mensen elkaar gaan steunen. Omdat de diplomatieke Zon een evenwichtige oppositie met de retrograde Mars in de Ram vormt, zal er een polaire kracht zijn, die vrede en oorlog met elkaar in evenwicht brengt. Daardoor zullen er momenten zijn dat de mensheid de adem inhoudt, maar tegelijk kunnen er vredelievende momenten zijn, die rust in de wereld brengen. Toch moeten we altijd onthouden dat Mars woede en confrontatie brengt, ondanks vredelievende energieën. Woensdag vormen de Zon en Pluto een krachtige eenheid en dit geeft problemen, die een tijd geleden ontstonden en nu weer in alle hevigheid terugkomen. Daarnaast zal de energie van de Maan sterk geladen zijn. Er is ook een tegenwerking van Mars, die een serieuze uitdaging biedt aan Jupiter, Saturnus en Pluto in Steenbok. Er is een verscheidenheid aan krachten, die allemaal hun eigen aandacht opeisen. We dienen hier niet alleen positief mee om te gaan, maar ook diplomatiek. We moeten openstaan voor nieuwe ideeën, maar zullen bezig moeten te bedenken welke dingen wel of niet kunnen. Het is een periode om dingen met elkaar te delen, maar er zullen ook mensen zijn, die puur voor zichzelf kiezen. Zij zullen egoïstisch in het leven staan. Er zullen mondiale uitdagingen zijn, die flink wat problemen brengen. We zien energieën, die diplomatieke inspanning brengen. Hierdoor zullen moeilijkheden overwonnen worden door te communiceren, maar verergeren als er met geweld wordt gereageerd. Evenwicht zal zorgen voor het oplossen van problemen. Op persoonlijk gebied moeten we onze energie sparen om zelf een klein stukje vrede te geven. De Maan zal deze periode voor vrede en gerechtigheid zorgen en dus kunnen we er van uitgaan dat er een harmonieuze tijd aankomt. Dit geldt niet voor de gezondheid van mensen. Daarvan is het einde van de rit nog niet te zien, ook niet op kosmisch gebied.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)