Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Geboortedatum 22 december t/m 19 januari - week 9

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties
Het begin van de week staat in het teken van werk en zakelijke aangelegenheden, waardoor de liefde op de achtergrond lijkt te gaan raken. Je bruist van de energie, maar deze richt zich voornamelijk op professionele aspecten. Desondanks koester je momenten thuis met je partner, genietend van leuke activiteiten en tijd voor gezellige gesprekken en de liefde, waardoor het een ontspannende periode is met ook momenten voor hobby's. Als je niet samenwoont, waardeer je ook de momenten van alleen zijn. Tijdens deze periode kan het voorkomen dat jij en je partner meningsverschillen hebben over financiële kwesties en is het raadzaam samen naar compromissen te streven. Op donderdag en vrijdag ben je sociaal ingesteld, maar romantiek staat misschien niet bovenaan je prioriteitenlijst. Maak je geen zorgen, liefde zal vanzelf weer in je leven opbloeien. Geef jezelf de ruimte om andere zaken af te ronden en voor je het weet, zal romantiek je hart opnieuw vervullen. Voor degenen die deze week een nieuwe partner ontmoeten, is het advies deze kennismaking nog niet met familie of vrienden te delen. Overweeg hiermee te wachten tot na het midden van de volgende maand Voor singles bruist het begin van de week van energie, wat zich uit in ijverige emoties op zakelijk gebied. Werk en geld verdienen staan centraal t/m woensdag, waarbij je, als je thuis bent, liever tijd doorbrengt met vrienden of zelfs alleen om even tot rust te komen. Op donderdag en vrijdag ligt de focus nog niet volledig op liefde, maar je sociale kant komt naar voren, met afspraken met vrienden en familie. Vanaf vrijdag openen zich echter meer mogelijkheden voor liefde en romantiek. Voor sommigen kan dit het begin zijn van een onontkoombaar lot. Blijf positief en laat de liefde op een natuurlijke manier in je leven stromen.

Carrière en financiën
Je ervaart tot en met woensdag veel energie, waardoor je niet alleen met je eigen ontwikkeling bezig bent, maar je ook nog eens zeer analytisch bent en je veel werk af kunt ronden. Je hebt erg veel ideeën en meningen en zal hier zeker iets mee willen doen. Wel doe je er goed aan dat je anderen om advies vraagt of je ideeën met hen deelt. Maandag werk je hard en kun je goede ontwikkelingen meemaken, maar is het de verkeerde dag om extra geld binnen te halen. Beter kun je geen contracten afsluiten en ook geen investeringen doen. Dinsdag tot en met donderdag zijn zeer ingewikkelde dagen, waarbij er veel informatie en werk op je afkomt. Wel heb je deze periode veel steun van collega’s en anderen die het goed met je bedoelen. Vrijdag zijn discipline en structuur belangrijk, omdat er veel werk is. Over het algemeen zal dit zeker lukken en merk je dat mensen je waarderen om de manier waarop je werkt. Ook zaterdag werk je zeer ordelijk en zal je veel erkenning van leidinggevenden kunnen krijgen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Je gezondheid kan deze week uitstekend zijn, zonder dat er al te grote problemen zijn. Je moet echter niet overdrijven of denken dat alles zomaar kan. Adolescenten wordt geadviseerd niet teveel te werken en tijd voor zichzelf te nemen. Alhoewel het zonlicht nog niet sterk genoeg is, wordt er gewaarschuwd om bij al teveel direct zonlicht zonnebrandcrème te gebruiken. Dit kan vooral zijn voor mensen die op wintersport gaan. Ook is het een periode voorzichtig te zijn, omdat er voor ongelukken gewaarschuwd wordt. Wees dus voorzichtig in het verkeer of bij avontuurlijke activiteiten. Ook moet je oppassen met gevaarlijke apparaten. Mensen die een tijdje last hebben van kleine, maar aanhoudende probleempjes, kunnen hier verlichting van ondervinden. Dit kan alleen als je voldoende rust neemt en gezond eet. Ouderen kunnen last van rugpijn hebben. Ook moeten ze voldoende rust nemen, zodat hun lichaam zich kan herstellen. Een duidelijke waarschuwing komt vanuit het weersbeeld, omdat dit nog grillig kan zijn. Ben je onvoorzichtig, dan kun je ziek worden, neem dus voorzorgsmaatregelen.

Overzicht voor alle tekens
Tot 22 maart geeft Mars zijn intense en passionele energie in de energieke Waterman, terwijl Venus een magisch kracht in ons losmaakt in datzelfde teken tot 11 maart. Dit zorgt voor een gave mix van liefde en avontuur, waarbij het verlangen naar verliefdheid en knuffelen naar voren komt en er een drang en hunkering naar diepgaande romantiek is. De Zon zal voor ontspanning in de Vissen zorgen, wat intense trillingen en positieve veranderingen met zich meebrengt. Mercurius, boodschapper van de goden, beweegt dromerig in de Vissen, waardoor er magie in onze communicatie en denkprocessen zal ontstaan. Er is balans tussen nuchterheid en dagdromen, met een flinke dosis intuïtieve vibes. Door de energie van de Volle Maan van afgelopen zaterdag kunnen we een kracht voelen om datgene af te maken waar we mee bezig zijn. De ontspannen Maan geeft namelijk drang naar verantwoordelijkheid en eerlijkheid. Zelfliefde is de sleutel om tot goede mogelijkheden te komen. Venus en Jupiter geven een extra boost van overvloed en expansie. Maar blijf wel verantwoordelijkheid tonen en denk na over wat je doet. Kijken we naar de week, dan zien we dat Mars dinsdag in een kosmisch potje worstelpartij met Jupiter belandt. Dat kan zorgen voor wrijving tussen de energieke Mars en de altijd optimistische Jupiter. Het is alsof je er vol voor wilt gaan, maar je moet ook een beetje chillen. Dezelfde dag vormt Mercurius een harmonieuze energie met Ceres, waardoor positieve communicatie en zorgzaamheid in de lucht hangen. Een tijd waarin woorden zeer liefdevol kunnen zijn en zorgen dat de meeste mensen in staat zijn om gezellig en liefdevol in het leven te staan. Woensdag brengen de Zon, Mercurius en Saturnus een communicatieve versterking. Onze innerlijke stem wordt luid en duidelijk en we kunnen serieus nadenken over doelen voor de lange termijn. Mercurius voegt zich ook bij Saturnus, waardoor onze gesprekken ook wel serieus en nuchter kunnen zijn. Donderdag danst Mercurius met Jupiter in een sextiel, wat betekent dat positieve communicatie de scepter zwaait. Een tijd waarin we ideeën laten groeien en een optimistische sfeer aanmoedigt kennis te delen en van elkaar te leren. Vrijdag brengt de Zon een liefdevol sextiel met Jupiter, wat een mix is van kracht en expansie. Een tijd van optimisme, zelfvertrouwen en het zien van mogelijkheden als een zonovergoten pad dat voor ons ligt. Als we zaterdagnacht naderen, moeten we opletten voor het vierkant tussen Venus en Uranus. Dat kan onverwachte wendingen en verstoringen in relaties veroorzaken. Over het algemeen is er respect en is het belangrijk flexibel te blijven en open te staan voor spontane avonturen in ons leven.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)