Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Geboortedatum 22 december t/m 19 januari - week 22

Vragen over de Liefde, Werk of Financiƫn? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je gaat een heel goede week tegemoet als je maar je gezondheid in de gaten houdt. Dat kan problemen opleveren en vooral voor mensen die de afgelopen tijd minder gezond geleefd hebben. Verder zal het prima gaan en kan de romantiek licht in je leven brengen. In je relatie zal je merken dat er een intense en liefdevolle band is, waarbij er weinig problemen zijn. Let op dat er mensen in je omgeving kunnen zijn, die soms voor kleine problemen zorgen. Ga hier geduldig en relaxt mee om, dan zal je hier wel een weg in vinden. Zondag is geschikt om eventuele geschillen of andere problemen op te lossen. Het zal t/m dinsdag een prima periode zijn om je gezin en familie aandacht te geven en leuke activiteiten te plannen. Woensdag kan er misleidende energie hangen. Let juist deze dag op dat er niemand in staat is je geluk te verstoren. Je bent deze dagen wel iets minder actief in de romantiek. Donderdagavond t/m zaterdag zal de liefde bloeien en zijn er veel mooie momenten.

Singles
Singles kunnen het iets moeilijker hebben, omdat er kleinere storingen te bespeuren vallen. Ten eerste kan je gezondheid te wensen overlaten en vooral als er stress is. Je levensstijl kan dan iets minder goed zijn, omdat je de neiging hebt je tot genotsproducten te wenden. Ga hier verstandig mee om. Beter kan je contact zoeken met vrienden of familie en dingen bespreken, die niet lekker verlopen. Tracht geduld op te brengen en ga er vanuit dat er deze week iets minder ruimte voor de romantiek is. Je vindt andere dingen belangrijker en zal daar meer mee bezig zijn. Zondag t/m dinsdag is een geschikte periode om met familie om te gaan en leuke dingen te plannen. Dit zal je innerlijke rust geven. Woensdag zal een misleidende energie voor problemen zorgen, waarbij je met obstakels te maken kunt krijgen. Over het algemeen zal je in staat zijn deze op te lossen. Vanaf donderdagavond zal het geluk in de romantiek toenemen. Je voelt je erg prettig en dat straal je uit, waardoor je makkelijker mensen kunt ontmoeten.

Mentale en fysieke gesteldheid
Steenbokken die een minder goede relatie hebben, kunnen deze week zowel op emotioneel als fysiek gebied energie verliezen. Je voelt je dan moe en lusteloos en hebt weinig zin om leuke dingen te doen. Bedenk dat je het kunt omdraaien door leuke dingen te plannen. Je krijgt dan vanzelf weer meer energie. In het algemeen moeten Steenbokken er voor oppassen dat ze voldoende calcium tot zich nemen. Producten als melk en bladgroenten kunnen zorgen dat je botten sterker worden. Als Steenbok heb je van nature een grotere kans op zwakke botten. Op oudere leeftijd komen zaken als artritis en reuma dan ook geregeld voor. Zorg er dus voor dat je hier op jongere leeftijd voldoende aandacht aan geeft. Op emotioneel gebied doe je er de komende week goed aan om eventuele problemen, binnen de relatie, op te lossen en wat meer tijd te besteden aan leuke uitjes.

CarriĆØre en financiĆ«n
Je krijgt waarschijnlijk een drukke week met veel werkzaamheden of andere zakelijkheden. Je moet daarbij opletten dat er gezondheidsklachten kunnen zijn. Met name stress zorgt voor een verkeerde levensstijl en uiteindelijk ook voor minder concentratie. Je zult er rekening mee moeten houden dat je fouten kunt maken of dat er andere dingen niet goed gaan. Ook lijken er meer conflicten of discussies te zijn, die jou niet altijd blij maken. Het wordt dan ook een wisselvallige week, waarbij je met de meeste collegaā€™s wel goed op kunt schieten. Er zijn echter altijd mensen bij die jou bepaalde dingen niet gunnen of die jou onder druk zetten. Blijf bij alles wat er gebeurt relaxt en geduldig en laat je niet teveel op de kast jagen. Je zult t/m juni een moeilijke tijd tegemoet kunnen gaan, maar daarna zal het weer een stuk beter gaan. Zondag is een dag om boodschappen te doen en je kunt dan bureauwerk afronden dat is blijven liggen. Moet je werken, dan is het belangrijk om je privĆ©- en je zakelijke leven niet met elkaar te vermengen. Maandag en dinsdag zijn er redelijk wat storingen, waardoor je soms alle zeilen bij moet zetten om te blijven functioneren. Woensdag is er zelfs een misleidende energie, waardoor je met geweld, bedrog of oneerlijke mensen te maken kunt krijgen. Opgepast. Donderdag t/m zaterdag zijn er weinig echte storingen en is het een relatief rustige periode. Tracht nu de taken te plannen die fysiek zwaar zijn of waar je intellectueel je gedachten bij moet houden.

Wat brengt de week voor alle tekens?
De Volle Maan van vorige week inspireert nog steeds tot nieuwe ideeƫn als je maar openstaat voor kansen die zich voordoen. Zowel persoonlijk als professioneel is het een prima week om nieuwe mensen te ontmoeten. Ceres beweegt retrograde in Steenbok terwijl Pluto tot april 2026 retrograde in de Stier beweegt. Dit duidt op een periode van vooruitgang, maar ook op vertraging, waardoor we alert moeten blijven en controle moeten houden op wat we willen bereiken. Mercurius staat ook in de Stier en helpt praktische ideeƫn te bedenken om obstakels te overwinnen. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en zal voorwaarts bewegen. Daardoor komt er meer energie om te vertrouwen op eigen talenten, maar staan we open voor ideeƫn en gedachten van anderen. Venus in Tweeling voegt een plezierige energie toe en geeft sociale verbinding en plezierige communicatie. De Zon staat ook in de Tweeling en dit is gunstig voor nieuwe ideeƫn en activiteiten. Hierdoor trekken er veel mensen op uit en hebben ze ook veel behoefte om te communiceren. Ook Jupiter in de Tweeling brengt deze week expansieve en optimistische energie. Het is dus een tijd van groei, ontdekking en nieuwe kansen op gebied van leren, communicatie en reizen. Maandag geeft energie van Mercurius, die een sextiel met Saturnus vormt, uitstekende kracht voor serieuze gesprekken en maken van lange termijnplannen. De planeet staat garant voor goede communicatie en intellectuele kracht, waarbij discipline en structuur belangrijk lijken te zijn. Dit zorgt dat we problemen beter oplossen en weloverwogen beslissingen nemen. We raden aan om deze dag belangrijke besprekingen of onderhandelingen te voeren. Dinsdag vormt Mars een vierkant met de retrograde Ceres. Dit geeft mogelijkheid tot actie van Mars, terwijl Ceres zorgt voor zorg en voeding. Dit kan spanning en conflicten aanwakkeren. Gevoel van frustratie of onenigheid over diverse zaken zijn zeker mogelijk.

We adviseren extra geduldig en begripvol te zijn, vooral in persoonlijke relaties of situaties. Woensdag vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit bevordert vooral een harmonieuze communicatie en begrip in zorgsituaties. Dit geeft gunstige momenten om oude kwesties rond verantwoordelijkheid en zorg opnieuw te bespreken en herzien. We moedigen je aan om openhartige gesprekken te voeren over emotionele behoeften en ondersteuning. Je kunt donderdag de energie van het laatste kwartier van de Maan in Vissen voelen. Deze markeert een periode van het loslaten van oude frustraties. Wel dien je intuĆÆtie te gebruiken om oude projecten en afronden van emotionele processen vorm te geven. Het is belangrijk om nu tijd te nemen voor zelfreflectie en meditatie en te focussen op het loslaten van wat niet langer dient. Dit kan leiden tot versterken van ons zelfbeeld. Vrijdag zal Mercurius in conjunctie met Uranus staan en zorgen voor onverwachte inzichten en doorbraken. Uranus staat bekend om een revolutionaire en innovatieve energie, waardoor ons denken of communicatie sterk kan veranderen. Dit is een uitstekende dag voor het bedenken van creatieve oplossingen en omarmen van nieuwe ideeĆ«n. We waarschuwen voor impulsiviteit, omdat je zaterdag in de problemen kunt komen als je te onverhoeds actie onderneemt. Eind van de week bevordert een sextiel tussen Mercurius en Neptunus vooral de creatieve en spirituele communicatie. Het is een geweldige tijd voor artistieke inspanningen, dromen en intuĆÆtieve inzichten. Tegelijkertijd zorgt de driehoek tussen Jupiter en Pluto voor energie, die voor transformatie zorgt. Er zijn nu groeimogelijkheden om ambitieuze doelen te bereiken en persoonlijke of professionele transformatie te ervaren. Wij adviseren vooral deze dag te gebruiken voor zelfontplooiing en nastreven van grote dromen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(ā‚¬0,90/min)
BE: 0907-37071
(ā‚¬1,50/min)