astro content

Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 22

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent zondag minder behoudend dan normaal gesproken. Je stapt uit je routinematige karakter en doet dingen, die je normaal niet snel zou doen. Dit kan voor je partner fijn zijn, omdat er nu minder druk op de relatie ligt. Je vindt het fijn mensen uit te nodigen om leuke dingen mee te doen. Maandag en dinsdag moet je opletten, omdat je soms bezitterig kunt zijn. Daardoor vind je het fijn onafhankelijk te zijn, maar verwacht je van je partner volledige toewijding. Tracht dit te doorbreken. Woensdag en donderdag verandert dit en zal je sympathiek en liefdevol in de relatie staan. Je vindt het leuk om je partner te verwennen. Vrijdag en zaterdag ben je weer minder routinematig en kun je met verfrissende ideeën komen om de relatie een prikkel te geven. Er ontstaan verrassende en romantische momenten.

Singles
Zondag heb je negatieve emoties en kun je erg humeurig zijn. Er wordt aangeraden om vrienden of familie uit te nodigen. Er is dan minder kans dat je gaat piekeren. Maandag en dinsdag ben je populair, omdat je charmant en sympathiek overkomt. Mensen gaan graag met je om en daardoor spreek je niet met vertrouwde mensen af, maar is er ook meer kans om nieuwe mensen te ontmoeten. De romantiek kan geregeld in je leven komen. Woensdag en donderdag ben je avontuurlijk. Omdat je aantrekkelijk overkomt, kan er veel spanning, passie en erotiek zijn. Je bent minder nuchter en bent op zoek naar iemand die net als jij uit is op een losse relatie.

Vrijdag en zaterdag zal er serieuzere energie hangen. Kom je dan iemand tegen, dan is dit vooral voor een vaste relatie. Je bent positief en zeer liefdevol. Ook besteed je veel tijd aan je uiterlijk, waardoor je een magnetische uitstraling hebt.

Mentale en fysieke gesteldheid
Stieren waarderen de geneugten van het leven en willen genieten van eten en drinken. Ze nemen daar ook uitgebreid de tijd voor. Doordat Stieren niet altijd voldoende bewegen, is overgewicht zeker niet uit te sluiten. Je zou er voor kunnen kiezen om hier wat advies over in te winnen en te bekijken hoe je nog steeds lekker kunt eten, maar toch minder calorieën binnenkrijgt. Het probleem zit namelijk in het gegeven dat overgewicht zich pas op latere leeftijd manifesteert en dan is het vaak al te laat om er echt iets aan te doen. Toch hebben Stieren over het algemeen een goede gezondheid en is de weerstand ook erg goed. Zwakke plekken zijn je keel en nek, waardoor je er goed aan doet om deze bij minder goede weersomstandigheden goed te beschermen. Zelfs in warme perioden kan je klachten krijgen, omdat het in de avonden soms vochtig kan zijn. Deze week doe je er verstandig aan te bekijken of je voldoende beweegt en sport. Mocht je geen zin in sport hebben, dan kun je er voor kiezen te dansen, tuinieren of een andere lichamelijke activiteit te doen.

Qua voedsel houden Stieren van rijke voeding en vinden ze het moeilijk weerstand te bieden. Soms lukt het ze er weerstand aan te bieden door een dieet te nemen, maar dit is meestal gedurende een paar dagen. Je zou er voor kunnen kiezen wat meer, maar kleinere, maaltijden over de dag te verdelen. Je lichaam heeft dan tijd om calorieën te verbranden. Kies voor lichtere producten zoals fruit, salades, vis, kip en groenten. Wanneer je dan ook nog kiest voor een korte wandeling tussendoor, is de kans op overgewicht en ongezondheid een stuk kleiner.

Carrière en financiën
Het wordt geen makkelijke week en je zult spanning ervaren, maar het is tegelijk een week, waarin je veel bereikt. Het begin van de week doe je er goed aan om je in te houden en je vooral bezig te houden met huidige taken en achterstallig werk. Het is geen periode voor nieuwe projecten, het opstarten van een nieuw bedrijf of baan en andere dingen waar je veel aandacht aan moet geven. Wees bescheiden en zorg dat je t/m dinsdag voldoende energie gebruikt om te ontspannen. Woensdag en donderdag zal je aandacht aan je carrière schenken. Je geniet van je werk en alles wat je doet, kan prima afgerond worden.

Let vrijdag op dat er een conflictueuze energie hangt, waardoor jij wat gespannen kunt zijn. Sommige collega’s kunnen hier ook last van hebben en dan is er dus een conflict mogelijk. Blijf kalm dan zal het allemaal meevallen. Let zaterdag op dat er financieel storende energie kan zijn, waardoor je op moet letten wat je uitgeeft. Wees vooral niet impulsief, maar luister wel naar je instinct.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van versterking, evenwicht en uiteindelijk rust )
De Volle Maan, in de Boogschutter, vindt deze week de 29ste om 16:20:48 plaats. Ook de Tweeling zal invloed hebben. De Boogschutter is vooral gericht op eerlijkheid, waarbij mensen de neiging hebben meningen te hebben en dingen te doen, die over grenzen van anderen gaan. Aangezien de Tweeling een andere energie geeft, zal er over het algemeen een begrijpelijke en controlerende energie zijn. De tegenstrijdige krachten kunnen er wel voor zorgen dat de Volle Maan voor onrust kan zorgen. Hierbij is niet iedereen in staat om positief met energie om te gaan.

Deze Maan heeft namelijk de neiging om normatieve energie te bieden en zeer pragmatisch te zijn. Er kunnen mensen zijn, die naar elkaar gaan wijzen en minder de fout bij zichzelf zoeken. Positief zal wel zijn dat Mercurius vanaf de 31ste in de Tweeling gaat reizen. Eventuele problemen die rond de Volle Maan ontstaan, worden dan opgelost. De meeste mensen zullen overigens de energie van de Volle Maan op een positieve en versterkende wijze gebruiken. Hierbij krijgen intellect, ontwikkeling, onderwijs, lange reizen, spiritualiteit en religie een zeer krachtige en positieve energie. Positief ingestelde mensen of mensen die hun fouten toch willen bekennen. Kunnen dan meer naar zichzelf kijken en communiceren. Wel moet er op gepast worden dat er misleidende energie is, waardoor niet iedereen even eerlijk is.

Mars, in de Waterman, zal eind mei nog wel een assertieve energie bieden. Er kan dan een andere kijk op de wereld zijn, waarin mensen dingen anders zien dan gangbaar is. Deze mensen kunnen dan rigide of agressief gedrag vertonen. Het is dan positief dat de sympathieke Venus, in de Kreeft, een evenwichtige verbinding met de retrograde bewegende Jupiter en Neptunus aangaat. Dit is een gelukkige energie, die zorgt dat er uiteindelijk toch wel rust in de meeste mensen komt. Daardoor zal er niet alleen sociaal meer rust komen, maar ook op gebied van liefde, financiën, en spiritualiteit. Mensen zijn creatief en hebben leuke en mooie ideeën.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
Chakra's
Wat zijn Chakra s?

Chakra is een Sanskriet term voor ? spinning wheel van energie, of, WIEL VAN LICHT. Je chakra s zijn de kaart Lees meer
door Medium Zellie
B.O.T. methode by Zellie
Als je in je leven op een punt uitkomt dat je alleen nog maar in oude patronen blijft hangen of dat je je niet los Lees meer
door Medium Angelica
Je eigen toekomst creŽren
Ja lieve mensen.
Je leest het goed.
Wat je zelf wil, kan je maken.

CreŽren.

Hoe gek het ook klinkt, alles Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus is terug...
Hallo lieve mensen ik ben medium Venus astrologe...
ik was er 6 maanden niet maar ben helemaal terug!!! vanaf 26 Lees meer
door Medium Isa
Welkom bij Isa!
Lieve allemaal,

Ik ben weer aanwezig na een langere periode afwezig te zijn geweest. Ik heb heel veel zin om jullie te Lees meer
door Medium Marcelius
Artritis, verkoudheid en meer
Artritis, verkoudheid en meer

Kaneel en honing zijn twee ingrediŽnten met verbazingwekkende krachten. Lees meer
door Medium Angelica
What goes around... comes around. <3
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marcelius
Aandoeningen en Edelstenen
Aandoeningen en bijpassende edelstenen en mineralen

Aambeien: Malachiet, Lees meer
door Medium Elvira
De spiegel van je relatie
De spiegel van je relatie weerkaatst liefde, niet altijd en niet altijd helemaal zuiver, maar de weerkaatsing is Lees meer
door Medium Marcelius
Collodiaal Zilver en Goud
Collodiaal Zilver en Goud

Collodiaal zilver is eigenlijk een vloeibare oplossing die bestaat uit microscopisch Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love; Ik ben er voor jullie!
Lieverds!
Ik ben er voor jullie ook in het paasweekend. Heb je vragen of wil je weten hoe je Lees meer
door Medium Marcelius
Fibromyalgie
Kruiden tegen fibromyalgie

Kruiden kunnen fibromyalgie helpen verlichten door het verminderen van de tederheid in het bot Lees meer
door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je nagenieten van de romantiek van de vorige dagen. Je voelt je lekker en dit zal je naar je partner toe uitstralen. Je bent spraakzaam en open en je emoties kunnen zorgen voor veel romantiek en erotiek. Op liefdesgebied moet je maandag en dinsdag wel opletten dat er Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag ben je charmant en geef je je partner veel aandacht. Je wilt echter ook aandacht van je partner hebben. Gebeurt dit niet, dan kun je verongelijkt en dwars reageren. Maandag en dinsdag kun je nog wel eens te emotioneel zijn. Tracht nuchter te blijven en wees zelfverzekerd Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag veel energie en je wilt die gebruiken voor familie, vrienden en partner. Je kunt je tijd prima verdelen en kunt veel mensen blij maken. Misschien wel een goede dag voor een leuk feestje met vertrouwde mensen? Maandag en dinsdag kunnen er verrassende dingen Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
De kosmische energie is aan het begin van de week sterk op liefde gericht. Wel kun je onrustig zijn en stress ervaren als dingen anders gaan dan je wilt. Zorg dat je je partner om ondersteuning vraagt. Dit zal jullie relatie verbeteren. Maandag en dinsdag zal de liefde op een Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond en zondag wil je lekker relaxt met familie of andere vertrouwde mensen doorbrengen. Je bent liefdevol en sympathiek en besteedt tijd aan je partner. Je bent verrassend warm en liefdevol en luistert naar je hart en intuïtie. Maandag en dinsdag ben je ook zeer Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als de dagen hiervoor, zal je zondag t/m dinsdag nog steeds plezier nastreven. Je voelt je liefdevol en dat straal je ook uit, waardoor je partner graag bij je is. Omdat er een krachtige, mysterieuze energie hangt, zal je soms niet echt weten wat je nu precies wilt. Je kunt Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag genieten van een romantische energie die er heerst. Je blijft altijd wel nuchter en zal de liefde op een realistische wijze benaderen. Je partner is hier wel gewend aan en zal dit prima kunnen accepteren. Maandag en dinsdag kunnen er kleine problemen en Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent zondag minder behoudend dan normaal gesproken. Je stapt uit je routinematige karakter en doet dingen, die je normaal niet snel zou doen. Dit kan voor je partner fijn zijn, omdat er nu minder druk op de relatie ligt. Je vindt het fijn mensen uit te nodigen om leuke dingen Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je zit zondag lekker in je vel en merkt dat je prima in balans bent. In de liefde kun je zowel geven als nemen. Tot en met dinsdag is een goede periode om oude zaken op te lossen en je niet meer zo druk te maken over situaties of mensen waar je moeite mee had. Je zult merken Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het hele weekend voel je je romantisch en zal je veel geluk hebben bij de dingen die je op dit gebied doet. Dit kan je door de week doortrekken, waardoor de week over het algemeen fijn en romantisch is. Let het begin van de week op dat jij niet alle aandacht moet vragen. Het is Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is je geest, net als de vorige dagen, erg helder. Daardoor ben je prettig in de omgang en kun je op een sympathieke manier in het leven staan. Je bent aantrekkelijk en je partner zal absoluut naar je toe kunnen trekken. Toch moet je opletten dat je soms wat Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag erg vrolijk en vindt het fijn om samen met je partner leuke dingen te doen. Je bent wel dromerig en kunt soms nuchterheid uit het oog verliezen. Wees hier relaxt mee, omdat je soms dingen wilt die niet kunnen. Ook maandag en dinsdag ben je erg speels en geniet je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Vissen

Overzicht van de maand
De planetaire stand is er op gericht dat je deze maand balans moet vinden tussen je professionele ontwikkeling en persoonlijke verlangens aan de ene kant en je thuissituatie en gezin aan de andere. Het zal belangrijk zijn zowel mentaal als fysiek lekker in je vel te zitten. Je bent misschien Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat de nadruk zal liggen op je carrière, zakelijkheden en succes. Je zult echter ook veel kracht krijgen in de omgang met je gezin en familie en in het ontwikkelen van gezonde emoties. Je vindt het belangrijk om met mensen om te gaan en doet er alles aan Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De planetaire energie zal deze maand gericht zijn op gezin, familie en mentale gesteldheid en minder op carrière en ambities die je in het leven hebt. De planetaire stand is namelijk zo dat je persoonlijke belangen af moet wegen in vergelijking met dat wat anderen willen. Wil je iets Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De gebieden die de meeste energie krijgen zijn je intellectuele vermogen, spiritualiteit, lange reizen, familie en handel. Ook seksualiteit zal veel energie ontvangen. Je bent deze maand meer op anderen gericht dan op jezelf. Daardoor zijn sociale vaardigheden belangrijk, zodat je het belang Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat je deze maand gericht bent op je thuissituatie, gezin en je mentale en intellectuele gezondheid. Je zult wat minder fit zijn als het om carrière gaat. De planetaire energie zal dus vooral dominant zijn in je privéleven.

De langzame Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
Het wordt een maand waarbij de energie er op gericht is om de energie van de Leeuw te versterken. Je kunt daardoor een stuk onafhankelijker worden en zult een duidelijke mening hebben. De energie zal in ieder geval positief zijn, maar je moet opletten dat je sociale vaardigheden minder Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat er een krachtige energie naar je carrière gaat, maar ook naar je gezin en familie. De planeten zijn namelijk netjes verdeeld, waardoor je tijd aan mensen kunt besteden en daardoor zowel privé als zakelijk veel goodwill kunt kweken. Het zal een Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat deze maand zien dat je thuissituatie, familie en gezin belangrijker zijn, dan je carrière en ambities. Deze maand is een prima om je dromen na te streven en plannen te maken, maar niet om ze uit te voeren, omdat je privéleven tijd in beslag neemt. Houd Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
De planetaire energie versterkt je vrijheidslievende karakter. Je laat je door niemand verplichten om iets te doen wat je niet wilt. Over het algemeen past dit bij je karakter en kunnen mensen het van je hebben. Je bent charmant en mensen gaan graag met je om. De planetaire energie is Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De planetaire energie is het 1ste deel van de maand op carrière gericht, waardoor je succes wilt halen. Let op dat er een sterke verschuiving is, waarbij je carrière gaandeweg de maand minder energie kan krijgen. Het wordt een maand, waarbij de kosmische kracht zeer intens is, Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Vooral het 1ste deel van de maand kun je nog wel eens erg veel piekeren over alles waar je mee bezig bent. Je minder balans in je leven hebben en op die momenten zit je minder lekker in je vel. Of het nu om carrière, gezondheid of privézaken gaat, maakt niet veel uit. Dit kan Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De planetaire energie prikkelt je speelse geest, waarbij je het gevoel hebt dat de lente nu begint. Je denkt aan relaties met mensen, aan liefde en vooral aan werk. De energie zal t/m de 20ste gericht zijn op carrière en persoonlijke doelen. Daarna is de energie meer gericht op Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag