Weekhoroscoop Stier

De horoscopen van het sterrenbeeld Stier, lees je gratis bij Astroangels!

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 40

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Voor gebonden mensen kan werk tijd in beslag nemen. Dat is niet erg, maar het is verstandig om hier balans in aan te brengen, zodat jij je partner voldoende tijd geeft en jij er zelf ook plezier aan beleeft. Doe je dit niet, dan kan dit de relatie onder druk zetten. Bedenk dat geld en werk belangrijk zijn, maar dat liefde en vriendschap belangrijker zijn. Voor singles lijkt het 1ste deel van de week alsof je op de vlucht voor de liefde bent en jij je helemaal op je carrière of andere zaken stort. Op zich natuurlijk niet erg, als je jezelf maar niet tekort doet. Je hebt het nu eenmaal nodig om meer liefde te krijgen. Zorg in ieder geval dat je naast je werk tijd besteed aan vrienden en familie. Aan de andere kant is het niet erg verstandig om je te haasten bij het vinden van een nieuwe partner. Er komt positieve energie genoeg en je hoeft niet te snel te gaan, maar zal wel je geduld moeten bewaren. Gebonden mensen moeten zondag opletten dat ze teveel met geld bezig zijn en neiging hebben om impulsieve aankopen te doen. Er kunnen mensen of zaken zijn, die anders negatief uitpakken. Positief is wel dat je veel tijd aan je partner geeft. Ook singles kunnen meer geld uitgeven en dan vooral bij het vinden van een nieuwe partner. Je doet er goed aan er meer rust in aan te brengen en vooral niet te overdrijven. Gebonden mensen dienen maandag en dinsdag voorzichtig te zijn. Houd controle over wat je doet, omdat er misverstanden op kunnen treden. Je kunt deze periode behoefte hebben om leuke dingen te kopen en liefde te delen. Dinsdag en woensdag hebben singles nog steeds de neiging geld uit te geven, maar dan meer voor zichzelf. Ook hier moet je niet in overdrijven. Er is ook een positieve energie om veel met vrienden en familie om te gaan. Vanaf woensdagavond kan de romantiek je prikkelen om gevoelens op te wekken om een nieuwe partner te vinden. Gebonden mensen moeten woensdag en donderdag opletten voor roddelende mensen en andere negatieve invloeden. Vrijdag en zaterdag zal je wensen hebben, die met je partner wilt doen. Je bent creatief genoeg om er iets moois mee te doen en de liefde te delen. Voor singles is vooral zaterdag een prima dag om een nieuwe partner tegen te komen.

Carrière en financiën
Je kunt deze periode veel werk hebben en je vindt het niet erg om er veel tijd aan te besteden. Er wordt zelfs aangeraden om datgene wat niet kan wachten ook echt te doen en niet te wachten. Met name aan het eind van de week doe je er verstandig aan niet teveel en vooral niet te grote lange termijndoelen te stellen. Pak je dingen niet goed aan, dan kan vertragende energie van dit moment zorgen dat je later in staat bent alles op te lossen. Je kunt veel doelen hebben en daar hoef je zeker niet mee te haasten. Eind oktober zal de energie er waarschijnlijk beter voor staan. Richt je liever op huidige taken en start nog geen nieuwe zaken op. Ook moet je opletten voor leidinggevenden of autoriteiten, omdat er conflicten met hen kunnen ontstaan, die flink kunnen storen. Blijf vooral diplomatiek en wind je niet teveel op. Je moet zondag t/m woensdag opletten dat je op financieel gebied niet te overdreven bezig bent. Beter kun je geld opsparen voor als je het werkelijk nodig hebt. Deze periode is geschikt voor bureauwerk, communicatie en het doen van kleine boodschappen. Donderdag en vrijdag heb je een bijzondere manier van handelen. Dit kan bij mensen positief werken, omdat je succesvol bent en geen risico wilt nemen Zaterdag kan er vertragende energie zijn en kun je minder presteren, waardoor je er goed aan doet om niet teveel hooi op je vorm te nemen. Heb je de kans, neem dan vrij.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag staat de Maan in de Waterman en brengt veel emoties. Veel mensen zitten wat minder lekker in hun vel. Afstandelijkheid en onzekerheid kunnen problemen opleveren. Er wordt aangeraden deze periode tijd te besteden aan hobby’s en andere activiteiten en vertrouwde mensen. Je moet oppassen voor je enkels en knieën, omdat deze kwetsbaar zijn. Maandag vroeg in de avond verhuist de Maan naar de Vissen en dit brengt bijzondere energie. Mensen kunnen in een droomwereld leven en soms is de concentratie niet goed. Pas op in het verkeer, gevaarlijke werkzaamheden en op plekken waar er gevaar dreigt. De kans op ongelukken en kwetsuren is nu een stuk groter. Positief is wel dat de Maan mensen empathisch maakt en er een goede sfeer hangt tussen mensen onderling. Fysiek moeten we wel oppassen met verslavende producten en genotsmiddelen. Mensen kunnen onder invloed van de Vissen de neiging hebben teveel naar deze producten te verlangen. In principe zijn mensen dus erg gevoelig en kwetsbaar voor verleidingen. Woensdagnacht zal de Maan naar de Ram verhuizen. Deze energieën heffen elkaar op, waardoor mensen zich vermoeider kunnen voelen. De metabolisme is ook vrij langzaam, waardoor eventuele ziektes moeilijker genezen. Let op dat je niet op plekken komt met besmettelijke ziektes, omdat je daar bevattelijker voor bent, dan gewoonlijk. Er kunnen mensen zijn, die agressief zijn en dit zorgt voor strijd en conflicten. De Volle Maan zal donderdag laat in de avond verschijnen en deze kan het bovenstaande nog eens versterken. Organen kunnen onder druk staan en ook hebben mensen meer last van hoofdpijn en andere storende kwaaltjes. Zaterdag verhuist de Maan naar de Stier. En dit brengt gespannen invloeden. Mensen zijn vrij star en hebben geen zin in al teveel veranderingen. Mensen hebben nu ook meer moeite met zichzelf en vragen zich nog wel eens af wie ze nu eigenlijk zijn en wat ze willen. Er is echter positieve, sympathieke energie en het contact met vertrouwde mensen zal goed zijn. Fysiek gezien hebben mensen meer last van hun nek, aangezicht en voorhoofd. Mannen hebben meer last van constipatie en vrouwen kunnen problemen hebben met het voortplantingssysteem. De weerstand kan verlaagd worden en daardoor is er meer kans op griep of een fikse verkoudheid. Corona kan in deze periode ook meer invloed hebben en mensen ziek maken.

Overzicht voor alle tekens (periode van passionele krachten, die je onder controle dient te houden)
Mercurius reist in de Schorpioen en staat tegenover Mars in de Ram. Dit zet de toon van de week en er lijken dan ook donkere tijden aan te komen op persoonlijk en maatschappelijk gebied. De Schorpioen is een waterteken, maar een vrij stevig en vast teken. Instinct zal belangrijk zijn om aan te voelen hoe we moeten navigeren om iets van het leven te maken. Er zijn relatief veel eenzame mensen, die zich wellicht terug kunnen trekken, omdat het leven er niet beter op wordt. Het coronavirus zal weer naar voren komen en in dat geval is het belangrijk juist teruggetrokken te leven. Daardoor kunnen mensen energie van Mercurius in de Schorpioen gebruiken om op grond van intuïtie strategieën te ontwikkelen om veilig te blijven. Let op dat Mars vuur brengt, waardoor er mensen zijn, die maling hebben aan het coronavirus en de maatregelen die er genomen worden om het corona onder controle te houden. De week start met een driehoek tussen Venus, in de dappere Leeuw, en Mars, in de vurige Ram, terwijl Saturnus vanaf maandag een directe beweging gaat maken. Financieel gezien is dit een goede periode voor veel tekens, omdat Venus en Mars nu eenmaal de planeten van financiën en ambitie zijn. Vanaf woensdag zal het leven vol vuur, liefde en passie zijn. De liefde die Venus biedt, zorgt dat de strijd en passie van Mars getemperd worden. We zijn meer in staat kracht om te zetten in creativiteit om liefde een mooie wending te geven. Venus zal in essentie een bron van liefde en intimiteit zijn en passionele energie van Mars kan gebruikt worden om hier een schepje bovenop te doen. Venus in de Leeuw is namelijk prima in staat kracht van Mars om te leiden en conflicten en weerstanden te temperen.

De driehoek van vuur is de start van een tijd van vernieuwing, initiatief en aanmoediging om de liefde meer aandacht te geven. Dinsdag vormt Mars een vierkant met Saturnus. Dit is een verandering van emoties, omdat Mars en Saturnus in de Steenbok tegenpolen zijn. Problemen van de laatste week van augustus kunnen terugkomen, omdat Mars toen ook een vierkant met deze planeet vormde. Mars staat voor offensief en strijdkrachtig gedrag, terwijl Saturnus staat voor orde, wetmatigheden en structuur. Aangezien beide planeten in kardinale tekens staan en macht uitoefenen, moeten we alert zijn op veel problemen die te maken hebben met jaloezie, bezitterig gedrag en machtsstrijd. Deze willen mensen nog wel eens met elkaar aangaan. Dit komt vooral, omdat Saturnus zich boven Mars verheft, waardoor mensen meer gericht zijn op normen en waarden. Mensen die zich gedragen, zoals een bepaalde groep van ze verwacht, maken een prima dag mee. En degenen, die dit niet doen, kunnen rekenen op flink wat weerstand. Het is een periode van stress en wrijving. Deze kan niet alleen in de directe omgeving plaatsvinden, maar kan zelfs mondiale problemen geven. We moeten alert zijn, dat dit niet alleen nu plaats kan vinden, maar dat we hier het hele jaar last van houden. We moeten ons voorbereiden, zodat het niet als een verrassing zal komen als er dingen gebeuren, die negatief doorwerken. Niet alleen het corona zal namelijk voor problemen zorgen, mensen zullen steeds meer weerstand laten zien. Daarbij is het probleem dat we ons eigen leven en de omgeving in de gaten kunnen houden, maar niet als het op grote schaal is. Mars zal de gehele week dus in oktober retrograde in de Ram bewegen. Mercurius blijft in de Schorpioen en is op weg naar een retrograde, die vanaf de 13de start. Daardoor kunnen we de week starten met zaken, die niet altijd goed verlopen en die dan terug zullen komen. Beter neem je niet teveel risico, omdat de kans op negativiteit in oktober levensgroot aanwezig is. Vooral Saturnus is de planeet die ons normaal gesproken bijstaat met lange termijnplannen, maar dat zal storend werken. Beter niet teveel plannen maken. Bedenk ook dat Venus het grootste deel van oktober in de Maagd zal bewegen en dat dit geen gunstige combinatie is. Voordeel is wel dat we de liefde op orde krijgen en dat we veel liefde en vriendschap met vertrouwde mensen kunnen delen.