Weekhoroscoop Stier

De horoscopen van het sterrenbeeld Stier, lees je gratis bij Astroangels!

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 28

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Voor gebonden mensen is zondag een dag om knus te leven en je partner en andere geliefden aandacht te geven. Je vindt het fijn bij mensen te zijn waar je je veilig voelt. Maandag t/m woensdag zijn dagen, waarin de liefde en erotiek minder sterk is en je belangrijke zaken of beslissingen beter tot donderdag uit kunt stellen. Je bent niet koud, maar vindt het gewoon lekker om je gangetje te gaan. Doe je iets met je partner, dan vind je het leuk een gezellige activiteit te doen, zoals iets op cultureel of muzikaal gebied. Je wilt graag leren en vindt het vooral prettig als je partner hierin meegaat. Je bent dan minder romantisch, maar vanaf donderdag zal de romantiek weer toenemen en zal je juist tijd aan je partner en gezin besteden. Je vindt het ook erg fijn om je partner te verwennen en zelf verwend te worden. Let op dat er concurrenten kunnen zijn, die roet in het eten gooien. Singles hebben het 1ste deel van de week minder zelfvertrouwen qua liefde en aantrekken van potentiële partners. Je dient eerlijk tegen jezelf te zijn, maar ook tegen mensen met wie je omgaat. Met name maandag en dinsdag heb je de neiging dingen te doen of te zeggen, die je beter niet kunt doen. Er wordt aangeraden dit niet te doen en de rust te bewaren. Woensdag ben je onzeker en wordt afgeraden om belangrijke besluiten te nemen of liefde aan iemand te verklaren. Vooral niet als het om iets serieus gaat. Is er iemand die jou wel ziet zitten, spreek dan pas vanaf donderdag af. Deze dag en vrijdag bieden kansen om je op romantisch gebied te ontplooien. Er is romantiek mogelijk en de kans op een leuke relatie is niet klein. Met name zaterdag zal je de meeste kans hebben iemand tegen te komen om een relatie mee op te bouwen.

Carrière en financiën
Je begint de week prima en zal het geluk aan je zijde hebben. Je kunt in contact met collega’s prima voor de dag komen en kunt hierdoor goed samenwerken. Zondag t/m dinsdagmorgen zal je veel met financiën bezig zijn en moet je opletten dat je niet teveel uitgeeft. Je bent zeer slagvaardig en kunt de leiding nemen. Dinsdag is er bedrieglijke energie, vooral als het om geld gaat. Je vergeet deze periode je privéleven en bent bezig met communicatie, zakelijke reizen en andere dingen om je te ontplooien. Woensdag zal je iets minder met werk bezig zijn, maar omdat je adequaat en efficiënt te werk gaat, zal je in kortere tijd net zoveel als normaal doen. Donderdag en vrijdag ben je met achterstallige taken en huidige klusjes bezig. Je hebt moeite met het vinden van evenwicht tussen ratio en emotie. Vanaf de vrijdagmiddag doe je er goed aan tijd voor je privéleven vrij te maken. Heb je die mogelijkheid, neem dan vrij. Moet je toch werken, dan kun je heus prima presteren, omdat je zeer trouw en ambitieus bent. Het zal dus zeker wel een week worden om problemen op te lossen, nieuwe mogelijkheden te creëren en om plannen en doelen voor de toekomst te gaan bepalen, die veel op kunnen gaan leveren.

Mentale en fysieke gesteldheid (in de week na de Volle Maan)
Zondagochtend de 5de zal de Volle Maan, in de Steenbok, om 6:44:57 aan de hemel staan en dit geeft bijzondere energie. Emoties zullen onder controle zijn en we zijn over het algemeen in staat om rust te vinden. De Steenbokmaan geeft duidelijke grenzen aan, waardoor we meer in staat zijn zelfdiscipline te tonen. Mensen zullen over het algemeen respect voor zichzelf en dus ook voor anderen hebben en dit geeft zowel mentaal als fysiek een gunstige periode. Let op dat sommige mensen soms wel moeite kunnen hebben om zich onder controle te houden en dan impulsief kunnen worden. Dit zijn over het algemeen de mensen die minder lekker in hun vel zitten of onverantwoordelijk gedrag vertonen. Merk je dit aan jezelf, dan doe je er verstandig aan om dit toch wel onder controle te krijgen en te wachten met belangrijke besluiten tot een andere week. De Maan staat deze periode recht tegenover de Zon en de asteroïde Vesta, die in de Kreeft staat. Daardoor is het belangrijk deze week contact te zoeken met mensen waar we een band mee hebben. Veiligheid en liefde zijn nuttig om je lekker te voelen. Bedenk dat er retrograde planeten zijn, die het verleden terugbrengen, waardoor we emoties voelen, die niet altijd onder controle zijn. Daar zullen we echt wel nuchtere energie van de Steenbok bij nodig hebben.

Aangezien de eclips tegenover de retrograde Mercurius in de Kreeft staat, is er deze week krachtige energie om mentaal lekker in ons vel te zitten. Wel zullen we gedwongen zijn om herinneringen en tradities met geliefden en vrienden te delen. Het is belangrijk niet te blijven hangen in herinneringen die stress en trauma’s brengen. Je kunt dan danig in de problemen komen en je veiligheid kan in het geding komen. Maak gebruik van de doelgerichte Saturnus in de Steenbok, die verantwoordelijkheid kan brengen. Deze week kan elk teken anders op de Maan en de stand van de andere hemellichamen reageren. De Stier zal deze week een sterke drang voelen om zichzelf en zijn omgeving te beschermen en dus duidelijk zijn grenzen afbakenen. Let op dat er aanwijzingen zijn dat mensen in je omgeving niet altijd even eerlijk of verantwoordelijk zijn. Juist degene die je het meest vertrouwt, kunnen jou bewust of onbewust in de problemen brengen en je veiligheid in gevaar brengen. De verduistering van de Maan en de stand van de planeten zorgen ervoor dat jouw eigen mentale kracht onder druk komt te staan. Jij kunt wel eens zelf degene zijn, die voor de problemen zorgt. Wees je hier dus bewust van en denk goed na hoe je bepaalde dingen op kunt lossen en hoe je met mensen om kunt gaan.

Overzicht voor alle tekens (Periode van gevaren, beproeving, zuivering en relatieve rust )
De Maan reist net als Pluto, Saturnus en Jupiter in de Steenbok. Dit geeft robuuste en pragmatische energie. Mensen zijn zich bewust van hun eigen bewustzijn en dit kan voor velen erg fijn zijn. Er is ruimte om te ontwikkelen, minder goede gedragingen aan te pakken en dus lekkerder in het leven te staan. We zien in de wereld echter het coronavirus nog aardig bezig zijn. Dit lijkt vooral te komen, omdat landen een soepeler beleid krijgen en ook Nederland doet hier aan mee. Mensen die op vakantie gaan, moeten extra voorzichtig zijn. De Volle Maan zal een energiepiek geven, omdat die recht tegen over de Zon staat. Hierdoor is er een verduistering, die uitdagingen en ontberingen tempert. Hierdoor kunnen we ook zeker rust vinden, onderling tussen mensen, maar ook in de maatschappij. Saturnus zal deze periode veel invloed hebben en als heerser gelden voor doorzetting en beproeving. Onze intenties zullen gebaseerd zijn op wijsheid, maar ook op bevrijding en zuivering van slechte handelingen en gedragingen. Er wordt aangeraden vooral lief voor jezelf te zijn, omdat je dan ook automatisch meer gevoel en warmte naar anderen uitdraagt. Zondagavond laat en maandag zal de Maan samen komen met Jupiter en Pluto. Dit geeft diepe energie om emoties te helen en om te communiceren.

Maandag verhuist de Maan naar de sympathieke en filosofische Waterman. We hebben behoefte aan vrijheid en zoeken naar avontuur. Mensen die nu al op vakantie zijn, dienen echt op te letten, omdat er aanwijzingen zijn van gevaarlijke situaties. Zoals we al eerder zeiden, het coronavirus is ‘echt’ niet weg. Ben je net op het verkeerde moment op de verkeerde plek, dan kun je aardig in de problemen komen. Op woensdag zal Mercurius een plein vormen met Mars en dit kan in de middag voor flink wat energie zorgen. Jij kunt woede voelen, maar ook anderen en dit kan dus zeker wel voor conflicten zorgen. Mercurius staat namelijk in de gevoelige Kreeft en Mars in de impulsieve Ram. Hierdoor zijn er sneller situaties en gesprekken mogelijk, die kunnen escaleren of voor misverstanden zorgen. Dit deel van de week kan rusteloosheid en onvrede brengen als er onrechtvaardigheid is. Veel mensen zullen dit erg moeilijk vinden, maar tegelijk kunnen we zelf ook onverantwoordelijk zijn. Dit geldt uiteraard ook voor jouzelf. Kom je dus in hevige gesprekken en meningsverschillen terecht dan doe je er goed aan die op woensdag niet te voeren en af te houden. Beter kun je die vanaf donderdag doen.

Donderdag t/m vrijdagavond is namelijk een zachtere periode, omdat de Maan door de spirituele en sensuele Vis reist. Donderdag is een geschikte dag om problemen op te lossen. Je zult merken dat de wereld er vriendelijker uitziet. Vrijdag is een superdag voor romantiek en erotiek. Er is veel ruimte voor seks en heb je een kinderwens, dan is de energie zeer vruchtbaar. Zaterdag is een bijzondere tijd, omdat Chiron retrograde gaat bewegen, Mercurius direct gaat bewegen en de Zon een driehoek vormt met Neptunus. Chiron kan veel energie bieden om oude wonder te herstellen. Chiron zelf mag dan niet zo sterk zijn, maar de Maan, Zon en Mercurius zijn dit wel. Met name de Maan in de Ram, die zich nu verbindt met Mars en Chiron kan als katalysator gelden. Daardoor kunnen we effectief met verdriet, boosheid, angst en andere gevoelens omgaan. Het kan dan ook een weekend worden van transformatie en individuele ontwikkeling. Durf jezelf kwetsbaar op te stellen door gevoelens te uiten en mensen die jij vertrouwt hulp te vragen. Het zal niet altijd relaxt zijn, omdat er ook heus problemen kunnen zijn tussen mensen onderling, maar uiteindelijk kan je het weekend gebruiken om veel lekkerder in je vel te zitten. Er is een periode van relatieve vrede, saamhorigheid en vriendschappelijke energieën.