Weekhoroscoop Stier

De horoscopen van het sterrenbeeld Stier, lees je gratis bij Astroangels!

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 15

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Het paasweekend is de communicatief sterke Mercurius erg krachtig en daardoor ben je erg impulsief. Voordeel is dat je beter je emoties kwijt kunt, nadeel dat je meer actie in je leven wilt. Blijf het geduld behouden. De frustraties kunnen nog meer opspelen, maar er komt goede energie aan, dus nog even geduld. Dinsdag zal de fanatieke Mars in je 10de huis van carrière een gespannen vierkant vormen met de revolutionaire Uranus, die in jouw teken staat. Je karakter wordt versterkt en je moet opletten dat je niet te eigenwijs wordt. Je kunt dingen doen, die niet zo verstandig zijn en dat kan je dan minder veel goeds brengen. De energie van deze overgang kan inspireren om dingen op een andere wijze te gaan doen. Dit kan nu goed voelen, maar in de toekomst problemen veroorzaken. Denk dus goed na wat je doet voordat je grote stappen maakt. Zondag t/m dinsdag heb je de neiging om je flink te haasten om inkopen te doen en plannen te maken. Neem de tijd en denk eerst goed na voor je nieuwe beslissingen gaat nemen. De 8ste zal de Volle Maan in je 6de huis van gezondheid en welvaart reizen. Hierdoor heb je een sterke energie om je op jezelf te richten. Je hebt genoeg van de ellende en wilt even wat extra tijd aan jezelf besteden. Tracht deze periode rust te nemen en kijk hoe jij jezelf en je partner even kan verwennen. Het is verder een prima week om contacten met vrienden te maken. Ben je single, dan heb je behoefte om op jacht te gaan. Let op dat je emoties zo sterk zijn dat je soms seks prefereert boven romantiek en vriendschap en je kunt dan huidige contacten verpesten. Woensdag en donderdag kan er een onbekende zijn, die jouw hart op hol brengt. Vanaf vrijdagavond versterkt de planetaire energie je vertrouwen en ben je er helemaal klaar voor om de liefde in je leven te halen en vriendschappen te versterken. Tracht jezelf onder controle te houden en blijf je houden aan de gestelde adviezen. Singles kunnen het paasweekend energie voelen om te flirten, maar dienen zichzelf in te tomen.

Carrière en financiën
Jupiter zal de hele week een sterke drive geven om je te ontwikkelen. Je bent ambitieus en hebt hart voordingen waar je mee bezig bent. Er kunnen dan ook veel goede momenten aankomen, doordat jij die afdwingt. Je enthousiasme en nuchtere en praktische manier van denken, zorgen ervoor dat mensen zaken met je willen doen of extra projecten of zaken aanbieden. Het is een goede periode om zaken, die je af moet ronden, daadwerkelijk aan te pakken, voordat je met nieuwe dingen begint. Venus kan zoveel energie aan je sturen dat je nog wel eens wat verwend kunt zijn, waardoor je veel leuke dingen doen. Normaal gesproken is dit erg fijn, maar nu moet je jezelf dus onder controle houden. Tracht dit in te tomen en bekijk of je voldoende geld hebt om grote inkopen te doen en waar je dit veilig kunt doen. Mensen die geen werk hebben, kunnen deze week mogelijkheden krijgen, doordat ze sterk en nuchter overkomen. Ben je werkloos dan kun je je het best richten op zaken met luxe goederen, de muziek- of filmwereld of in financiële of zakelijke settingen. De 1ste dagen van de week lijkt het soms wel alsof alles je tegenzit. Het best kun jij je niet teveel met anderen bemoeien en je eigen gang gaan. Richt je nu vooral op routinematige zaken en dingen die echt af moeten. Vanaf woensdag is er weer een betere energie, waardoor je op vele vlakken beter kunt presteren en ook met nieuwe zaken aan de slag kunt. Er zijn zelfs weer meer contacten mogelijk met klanten en collega's. Je zult een paar dagen veel kansen krijgen en er wordt dan ook aangeraden om hier een slaatje uit te slaan. Van vrijdag t/m zondag ben je in een goede positie om lange termijndoelen te maken en problemen op te lossen. Zorg dan wel dat je deze doelen in korte termijndoelen indeelt.

Mentale en fysieke gesteldheid in deze periode van het coronavirus
(een geruststellende boodschap)

Ik wil nogmaals verwijzen naar de blog van 06-03-2020 toen de Supermaan intense kracht stuurde. Dit activeerde negatieve aspecten, waaronder het coronavirus. Dit was echter niet het begin, omdat deze al in november in China was. Voornaamste conclusie was dat dit virus via vleermuizen overging op de mens, wat normaal niet zo snel zou gebeuren. Duidelijk is, dat ons leven veranderd is, van onbezorgd naar een onzekere, angstige tijd. Ik heb mij de afgelopen tijd verdiept in kosmische krachten en wat er geschiedkundig bekend over is. Ik kwam tot de ontdekking dat de planeet Neptunus van oudsher wordt geassocieerd met virussen. Een andere planeet die invloed lijkt te hebben op bacteriën en virussen is Pluto. Nu is het bijzondere dat toen het coronavirus voor het eerst toesloeg Saturnus en Pluto op één lijn stonden en een krachtige verbinding maakten. Een volgende bijzonderheid is dat Jupiter op dat moment in Boogschutter reisde. Deze combinatie maakt van oudsher dingen veel groter en sneller dan ze al zijn. Dit was te zien aan de snelheid waarmee het virus opeens om zich heen greep. Ik wil het nog mysterieuzer maken door aan te geven dat Ketu die periode een verbinding met Jupiter maakte. Dit is binnen de astrologie een schaduwplaneet, die veelal gevreesd is. Deze schaduwplaneet wordt ook sterk in verband gebracht met virussen, infecties en andere mysterieuze aspecten. Kijken we naar eerdere uitbraken van virussen dan zien we veelal dat Ketu een verbinding aanging met één of meer van de genoemde planeten. Met andere woorden, er was gedurende de uitbraak van dit virus een zeer sterke energie vanuit Ketu, die zich verbond met de planeten. Er zijn daardoor sterke vermoedens dat het coronavirus daardoor zo intens en dodelijk werd . In januari was de energie zeer intens en combinatie tussen Ketu en de planeten erg sterk. Iedereen weet wat er toen in China gebeurde. In februari maakte Mars verbinding met Ketu en werd het virus in steeds meer landen waargenomen en onbeheersbaar. Veel landen, waaronder Nederland namen maatregelen, maar de ernst werd niet ingezien. Inmiddels is het sociale en zakelijke leven in vele landen lamgelegd en neemt men het wel serieus.

Laat ik nu naar het goede nieuws gaan, althans dat hoop ik, omdat mensen er nu wel naar snakken dat er licht in de duisternis komt. Eind maart verliet Mars Ketu en nu laat Jupiter de mysterieuze planeet ook achter zich. Ik heb inmiddels onderzoek gedaan naar een bijzondere zoemtoon, die veel mensen de laatste tijd gehoord hebben. Ik kwam tot de conclusie dat deze mensen nu aangeven dat ze deze niet of minder horen. Veel ondervraagde mensen herkenden dit en waren erg verbaasd toen ik ernaar vroeg. Met name mensen met hogere gaven merken inderdaad dat deze zoemtoon daadwerkelijk afgezwakt is. Naar mijn idee is dit het effect van Ketu die veel minder invloed heeft en waarvan het signaal niet meer op de Aarde gericht is. Jupiter maakt zich dus los van deze mysterieuze planeet en gaat in de Steenbok reizen. Dit kan een sterke helende kracht aan de Aarde geven, die een goede energie zal gaan verspreiden en voor heel wat opluchting kan zorgen. Ik verwacht rond de 14de uiteindelijk heel veel duidelijkheid, mede omdat de Zon dan gunstige en krachtige energie naar de Aarde stuurt. Tenslotte zal Saturnus van maart tot eind juni een beweging tussen de Vis en Waterman maken en dat zou het virus voor even kunnen neutraliseren. Ik zeg bewust ‘even’, omdat de verbinding met Ketu eind juni/begin juli weer aanwezig is en het virus zich op kan richten. Gelukkig wijst alles er op dat dit niet zo heftig zal zijn als wat we nu meemaken en dat het virus uiteindelijk overwonnen kan worden. Laten we dus nog even geduld hebben tot de 14de, omdat er dan naar alle waarschijnlijk even een rustige periode aan zal komen. Het is wel belangrijk dat wij als maatschappij belangrijke stappen nemen. Laten we als mens haat en afgunst nu eens afleren en ons meer richten op het ondersteunen van elkaar. We hebben gezien dat een crisis als dit ons ook samen kan brengen, laten we dus ook samenzijn en liefde voor elkaar hebben als dit virus er eenmaal niet meer is.

Overzicht voor alle tekens (periode van onzekerheid, ongeduld, maar ook van hoop )
Het is een onzekere periode en veel mensen zijn bang voor wat er komt. Zoals ik hier boven beschreef, lijkt er vanaf de 14de een sterke hoop te zijn, waardoor we ons kunnen gaan herpakken. Misschien is het niet gelijk, maar er komt een betere periode aan. Nu dienen we ons aan de richtlijnen te houden en dat is al moeilijk genoeg. Let wel op dat we te weinig beweging kunnen hebben en te weinig zonlicht. Angst maakt het nog erger, omdat je mentaal minder sterk bent. Zorg voor voldoende beweging en ga zo nu en dan toch even naar buiten. Ik zie bijvoorbeeld mensen met het gezin sporten en mensen die hun raam openzetten om toch wat zonlicht te krijgen. Mensen hebben nu ook veel angsten omtrent hun financiële situatie en dat is natuurlijk logisch. Bedenk echter dat juist dat de angst die we voelen door Ketu ervoor zorgt dat we kwetsbaar worden. Externe factoren zoals virussen en ziekmakende bacteriën verstoren ons leven en we moeten dat niet vergeten, ook niet als deze crisis voorbij is. Er wordt echter vergeten dat de drang naar hebzucht, jaloezie en andere negatieve aspecten ook zorgt voor verlaagde weerstand. Om deze uitdagingen effectief aan te pakken, zal Jupiter ons ondersteunen en zorgen dat er een verandering komt. Elk probleem, hoe gruwelijk dan ook, is een oplossing in vermomming.

Venus reist vanaf de 3de in de Tweelingen en blijft daar tot begin augustus. Dit is opvallend, omdat deze planeet meestal drie weken in een teken verblijft. Dit heeft te maken met de retrograde beweging die deze planeet van half mei tot eind juni maakt. Bijzonder aan deze energie is dat Venus ervoor zorgt dat mensen, door het coronavirus, in staat zijn nieuwe mogelijkheden te creëren en dit zal de mensheid juist een positieve impuls geven. Zondag de 5de en maandag zal de Maan in de Maagd verblijven, wat een gelukkige energie geeft, waardoor mensen het fijn vinden bij elkaar te zijn, maar natuurlijk wel in besloten kring. Jupiter maakt deze periode verbinding met Pluto in de Steenbok. Dit is al een mooie energie, die een kosmische kracht biedt om dreigingen effectief aan te pakken en zelfs te verslaan. We zullen ons niet zo bewust zijn dat er het een en ander staat te gebeuren. Als we geduldig blijven, dan zullen we merken dat de eerste tekenen van herstel zich aankondigen. Het zal beginnen met een kracht in onszelf en een mentale en fysieke energie die ons langzaam inneemt. We zullen de energie de hele week bij ons houden en er zullen goede berichten komen. Aan het eind van maandagavond reist de Maan naar de Weegschaal en maakt een harmonieuze relatie met een aantal planeten. Ook die energie kan gelukkige gevoelens geven. In de nacht van de 8ste zal de Tweede Volle Supermaan verschijnen en nu nog dichterbij de Aarde dan in maart. De Aarde is er aan toe om de energie op te nemen, maar let op dat deze Maan eerst nog even voor een verergering van de huidige coronasymptomen kan zorgen.

Ten tijde van deze Volle Maan hebben we een sloom metabolisme en kunnen we moeier dan eerder in de week zijn. We zijn niet alleen fysiek moe, maar kunnen ook minder ambitieus en ongelukkig zijn. Positief is dat we creatiever zijn en daardoor kunnen we ons vermaken als we langer thuis zitten. Op donderdagavond zal de Maan naar het gebied van de Schorpioen reizen en dit biedt spirituele krachten. Tevens zijn er krachtige hemellichamen, die een verbinding met de Maan vormen. De Zon in Ram zal een weg naar een nieuw begin plaveien, waardoor er aanwijzingen zijn dat de balans terugkomt. Ook verbindt de Maan zich met Jupiter en Pluto in de Steenbok, waardoor we meer religieuze of spirituele gevoelens krijgen. Mensen hebben wel de neiging kritisch te zijn, maar dat is nu niet verstandig, mede omdat Mercurius in de Vissen je emoties beroert en Pluto angsten en emotionele pijn wegneemt. De laatste verbinding die de Maan aangaat is die met Mars in de Waterman en de kritische Uranus in de Stier. Deze energie zorgt dat er veel mensen zijn die actief zijn en niet stil meer willen zitten. Dit is op zich goed, maar blijf geduldig en houd je aan de normen die gesteld zijn door de overheid. Bedenk dat de kosmische kracht over een paar dagen over de Aarde zal komen, waardoor je beter nog even kunt wachten met de werkelijke actie. Vrijdagavond zal de mentale Mercurius tot eind april door de intense en impulsieve Ram reizen. Dit kan lastig zijn, omdat we vol ideeën en plannen zitten en we nog wel te snel willen gaan. Het is verstandig dit weekend af te wachten en omdat Mercurius een verbinding met Saturnus in de Waterman aangaat wat eigenzinnige energie kan geven. Voor het paasweekend wordt aangeraden rust te zoeken en je te houden aan adviezen die gesteld zijn. Er is een krachtige planetaire energie, die mensen onrustig kan maken. Tracht hier echt verstandig in te zijn en toom intense emoties zo mogelijk in. Snel zal duidelijk worden of de planetaire invloed voor een helende energie zorgt. Ik zal je op de hoogte houden in onze wekelijkse horoscoop en blogs.