Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 43

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
De Maan in de Kreeft kan de Stier wat verwarren, waardoor je vooral de eerste dagen wat minder goed in je vel zit. Er zijn wisselvallige emoties en hierdoor kunnen jij en je partner elkaar nog wel eens in de haren vliegen. Laat je niet het hoofd op hol brengen en luister vooral niet naar anderen. Je partner is de aangewezen persoon om dingen mee te bespreken. Met name Venus in de Schorpioen kan er wel eens voor zorgen dat mensen gaan roddelen en dit kan bij jou flink wat irritaties opleveren. Houd je hoofd koel en doe geen onbezonnen dingen. Let maandag en dinsdag op dat je niet veel geld uitgeeft, vooral niet als je je partner wilt verwennen. Beter wacht je tot je het kunt veroorloven om iets leuks te gaan doen. Woensdag en donderdag zijn matige dag voor romantiek als gevolg van de nuchtere Maan in de Maagd. Hierdoor vind je werk en zakelijkheden wat belangrijker. Vrijdag vormt Venus een sextiel met Pluto in de Steenbok en dit maakt liefdevolle energieën los. Er is dan ook veel ruimte voor romantiek en zeer leuke activiteiten. Je bent vooral zelf erg open en enthousiast om dingen te bedenken.

Singles
De liefdevolle en warme energie van Venus in de Schorpioen zal de Stier zeer romantisch en passievol maken. Daarbij zal Neptunus zich maandag en dinsdag met de planeet van liefde verbinden. Je voelt je wat verward, omdat je niet zo goed weet wat je met je gevoel van romantiek aan moet. Je wilt zo graag liefde ervaren en hebt vooral deze dagen behoefte om op de een of andere manier iemand te versieren. Je bent dan net eens altijd gericht op iets vast, maar wilt ook wel de spanning ervaren van een losse flirt. Venus en Jupiter zullen een krachtige en zeer sexy energie op je afsturen. Let wel op dat de Zon in de Schorpioen vanaf woensdag flink wat emoties kan brengen. Daardoor heb je nog wel eens de neiging om je onzekerheid te verdoezelen met dates waar je veel geld aan uitgeeft. De beste kansen op echte liefde komen echter vrijdag en zaterdag al Venus een sextiel vormt met Pluto in de Steenbok. Dit brengt vrolijke energie, waardoor je makkelijk mensen aantrekt die iets serieus zoeken.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag beweegt de Maan in de Kreeft en dit is fysiek en mentaal een periode van relaxte, herstellende energie. Let op dat er momenten kunnen zijn dat de rust jou laat nadenken en dan kun je emotioneel worden. Tot maandagavond moet je oppassen wat je eet, omdat je lever, maag en slokdarm kwetsbaar zijn. De spijsvertering kan soms minder goed verlopen, waarbij je zelfs last van infecties kunt krijgen. Maandagavond zal de Maan naar de Leeuw bewegen. De emoties zijn dan over het algemeen een stuk sterker en de meeste mensen zullen nu weinig last van fysieke problemen hebben. Alleen mensen die last van hun hart- en bloedvaten hebben, moeten nu voorzichtig aandoen. Zorg vooral dat je situaties en mensen, die voor opwinding en stress kunnen zorgen, vermijdt. Woensdagavond verhuist de Maan naar de Maagd. Dit is een tijd waarin mensen soms teveel gericht zijn op discipline en ordelijkheid. Op zich niet erg, maar wel als je jezelf teveel oplegt en ook te hoge eisen naar anderen stelt. Dit kan er toe leiden dat je vertrouwen minder sterk wordt en dat kan dan weer voor spanningen zorgen. Fysiek gezien wordt aangeraden niet te scherpe en vette producten te gebruiken. Ook rood vlees kun je beter mijden. Vrijdagavond gaat de Maan tot zondag naar de Weegschaal. Dit is vooral een energie die zorgt dat mensen sociaal zijn en open staan voor nieuwe contacten. Let op dat er ook wel eens een negatieve energie kan zijn, waardoor je de neiging hebt jezelf teveel op te dringen. Deze periode dien je vooral veel water te drinken en doe je er goed aan suiker en zout zo min mogelijk te gebruiken. Pas ook op dat je je goed kleedt als je naar buiten gaat. De kans op verkoudheid, griep of infecties is anders nog groter dan normaal gesproken. De Stier is iemand die het liefst een stabiel leven heeft. Wanneer er iemand is die dit in gevaar brengt, dan kun je hard en daadkrachtig reageren. Toch ben je over het algemeen rustig en zacht en wil je het anderen naar de zin maken. Stieren zijn dan ook mensen waar je op kunt rekenen, als ze je eenmaal als vriend accepteren. Deze week doe je er goed aan voldoende rust in te bouwen, omdat je aan het eind van de week door je energie heen kunt zijn. Een lang weekend zou niet verkeerd zijn, dus laat je verantwoordelijkheden soms liggen. Qua kleding passen lotus-roze en pastelkleuren erg goed bij je, omdat je dan erg sympathiek en tegelijk ook krachtig overkomt.

Carrière en financiën
Let de gehele week op dat je niet met geld smijt. Dit zal echter wel wat lastig zijn, omdat Venus in de Schorpioen je wel deze neiging kan geven. Dit geldt zowel voor privézaken als voor dingen die je voor je werk wilt kopen of organiseren. Er hangt geen zegen op financiën, dus beter even wachten, zelfs met de energie van Venus, die normaal gesproken wel positief zou moeten zijn. Dat is aan het begin van deze week een stuk minder. Aan het begin van de week moet je een bepaalde handeling of taak doen, die je niet altijd even leuk vindt. Bedenk dat dit soms nodig is, maar dat het je ook veel goodwill oplevert. Vooral woensdag en donderdag zijn dagen om op te passen, omdat de Maan in de Maagd je te perfectionistisch kan maken, waardoor je alles heel erg goed wilt doen. Je hebt het daardoor druk en zal op moeten letten dat je voldoende slaapt en geregeld ontspant. Woensdag zal samenwerking zeer belangrijk zijn en zelfs noodzakelijk om goed te presteren. Je hebt een sterke teamspirit en mensen zullen je waarderen om wat je allemaal doet. Vanaf donderdagavond zal de energie positiever worden en kun je veel meer gaan bereiken. Vanaf vrijdag zal je intellectueel sterke energie ervaren, waardoor je veel nieuwe plannen en ideeën hebt. Zaterdag moet je er wel voor zorgen dat je nadenkt voor je iets doet of organiseert, omdat er misleidende energie kan zijn. Het is echter wel een interessante periode om je leven op de schop te gooien en nieuwe mogelijkheden op te zoeken.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van kunstzinnigheid, transformatie en romantiek)
De Zon zal tot woensdagavond in de Weegschaal bewegen om dan naar de Schorpioen te reizen. Tot die tijd zijn veel mensen geneigd serieus in het leven te staan. Dat komt ook wel, omdat deze energie wisselvalligheid meebrengt. Hierdoor zijn mensen besluiteloos en weten ze niet altijd wat ze precies moeten doen om met name de zakelijke dingen in goede banen te leiden. Voordeel is wel dat er veel spiritualiteit is en mensen dit veelal uiten in kunstzinnige activiteiten. Dit kan gaan om schilderen, de dichtkunst, muziek en vele andere vormen van kunst. Het is tevens een goede periode om geregeld de natuur in te trekken. Je hebt dan de kans om te overdenken hoe je leven er uitziet en het een en ander op een rijtje te zetten. Bijzonder zal zijn dat de Zon woensdagavond naar de Schorpioen gaat en ook deze energie leidt tot zelfreflectie. Mensen worden over het algemeen besluitvaardig en dit zal sneller leiden tot het bereiken van doelen. Omdat Pluto erg actief is, is het 2de deel van de week geschikt om te transformeren, omdat de energie zorgt dat jij je donkerste kanten kunt overwinnen. Pluto reist door de Steenbok en zorgt dat obsessies, trauma’s en intense verlangens onder controle zijn. Mercurius zal door de Schorpioen bewegen en je moet dan wel opletten dat je veel mentale energie kunt kwijtraken. Over het algemeen zal dit vooral in de nacht plaatsvinden, waardoor jij je ook wel weer op kunt laden en je overdag in staat bent zowel fysiek als mentaal lekker in je vel te zitten. Mars zal nog steeds in de Weegschaal bewegen en daar tot half november blijven. Er zijn mensen, die deze energie omzetten in rationaliteit en nuchterheid. Vooral mensen die van nature koud zijn, kunnen hier veel last van hebben. Anderen zullen de energie gebruiken om boosheid, passie en opwinding in te tomen. Ook Jupiter en Uranus zijn zeer actief. Zij zorgen ervoor dat veel mensen de neiging hebben om nieuwe activiteiten te gaan doen. Ook zijn er nieuwe kansen om in de toekomst te ontwikkelen of nieuwe projecten te gaan starten.

De week zal zondag relaxt beginnen met de Maan in de Kreeft. Maandag is er een zeer intense, maar liefdevolle energie door Venus, in de Schorpioen, die harmonieuze energie deelt met spirituele Neptunus in de Vissen. Dit is een prima energie voor liefdesrelaties en de contacten tussen mensen onderling. Bijzonder is dat er deze periode een meteorenzwerm in Orion plaatsvindt. Maandag en dinsdag zal deze op zijn hoogtepunt zijn en invloed op andere planeten hebben. Mensen zullen een erg bijzondere energie ervaren, waarbij er mensen zijn die negatief beïnvloed worden. Over het algemeen zijn de meeste mensen in staat om een positieve spirituele invloed te ervaren. Het blijft een prima tijd voor sociale contacten en romantiek. Woensdag en donderdag lijkt vooral de Maan in de Maagd veel invloed te hebben. Mensen zijn efficiënt en adequaat, waardoor zakelijkheden en werkzaamheden bij mensen over het algemeen goed verlopen. Let op dat de Zon, in de spirituele Schorpioen, woensdag veel emoties brengt. Hierdoor kunnen mensen wel eens te serieus zijn en veel nadenken. Het is dan ook een mindere dag. Vrijdag vormt Venus een sextiel met Pluto in de Steenbok en zal de Maan in de Weegschaal veel sociale en vrolijke energie brengen. Daardoor zijn vrijdag en zaterdag prima dagen om energie met anderen te delen en leuke activiteiten te plannen.

Stier

De horoscopen van het sterrenbeeld Stier, lees je gratis bij Astroangels!