Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 21

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en breng je opwinding in je relatie. Je kunt soms wat jaloers zijn en hebt de neiging te bezitterig te zijn als je partner iets doet wat je minder fijn vindt. Je doet er goed aan dit onder controle te houden, omdat dit je relatie problemen kan geven. Maandag en dinsdag kun je de neiging hebben veel geld uit te geven om indruk te maken. Vraag jezelf af of dit verstandig is of dat je beter op andere wijze de liefde kunt tonen. Je partner kan daar misschien meer door geraakt worden. Woensdag en donderdag zal je, als je de 1ste dagen geduldig en relaxt was, beloond worden. Je partner kan dan veel teruggeven en dit kan voor liefdevolle momenten zorgen. Je hebt behoefte aan luxe en leuke activiteiten. Vrijdag zal dit minder zijn en ben je nuchterder. Vrijdagavond en zaterdag ben je grillig in emoties. Soms speels en liefdevol en soms afstandelijk en koud. Tracht rust aan te brengen.

Singles
Je zult je zondag fijn en relaxt voelen en hebt de ambities om nieuwe mensen te leren kennen. Heb je er geen kans toe, dan is het verstandig om een vriend(in) op te zoeken en leuke dingen te doen. Er zijn aanwijzingen dat je hierdoor fijne activiteiten kunt doen en het geluk je toe kan lachen. Dit gevoel zal je de hele week ervaren. Je bent maandag en dinsdag sympathiek en hebt grote ideeën om een nieuwe persoon in je leven te krijgen. Het is een prima tijd om te shoppen en jezelf te verwennen. Woensdag en donderdag kan je beter voorzichtig zijn, omdat er negatieve energieën zijn. Wees rustig en maak deze dagen beter geen dates met nieuwe mensen. Met bekende mensen kan je gerust afspreken, omdat daar veel geluk en plezier bij zal zijn. Vrijdag is echter een dag om alleen door te brengen. Wat je ook doet het zal niet veel geluk brengen. Zaterdag is een romantische dag en ben je ook zeer sociaal. Wie weet, komt er nu wel een leuk iemand op je pad, maar je moet dan wel actief op zoek gaan.

Mentale en fysieke gesteldheid
Van zondagochtend tot dinsdagochtend reist de Maan door de Boogschutter. Dit is op zich een prima energie voor mensen om zich lekker te voelen. Mensen willen er op uittrekken en zijn nieuwsgierig naar het leven. Normaal gesproken zijn mensen fysiek gezien in orde. Mensen die last van reuma of zwakke gewrichten hebben, kunnen hier extra last van hebben. Let dan op met intense sportactiviteiten en zware werkzaamheden. In het algemeen moeten mensen opletten voor lange of zware inspanningen, waar ledematen bij betrokken zijn. Qua voedsel doe je er goed aan om vet te mijden en het liefst lichte maaltijden te gebruiken. Het kan geen kwaad om dierlijke vetten even te mijden. Vanaf circa 10.00 uur op dinsdagochtend zal de Maan naar de Steenbok reizen en daar tot donderdagavond blijven. Dit geeft positieve energie, waardoor alles over het algemeen prima verloopt. Let wel op dat jijzelf niet negatief wordt. Je kunt de neiging hebben om te klagen over mensen die dingen op een ander wijze doen. Dit kan spanning geven, die vooral op de maag, lever en nieren werkt. Ook de rug kan kwetsbaarder zijn. Let ook nu op wat je eet, maar zorg voor voldoende dierlijke of plantaardige eiwitten. Koolhydraten kun je het best zo min mogelijk gebruiken, omdat je last van je spijsvertering kunt hebben. In dit geval kun je beter extra vezels gebruiken. De Maan zal donderdagavond rond 20.00 uur naar de Waterman gaan en daar tot zondag blijven. Er is fijne energie, die ervoor zorgt dat mensen zelfstandig zijn, maar er zijn ook stressmomenten mogelijk. Merk je dit aan jezelf zorg dan voor extra ontspanning, zodat je na kunt denken over hoe je stress kunt minderen. Stieren hebben geduld en doorzettingsvermogen. Ze zullen niet snel opgeven. Dit heeft voor- en nadelen, omdat ze ook door blijven gaan als iemand iets verkeerds heeft gedaan. Ze kunnen moeilijk vergeven en zullen niet snel toegeven dat ze zelf ook wel eens iets fout doen. Over het algemeen zijn ze gedisciplineerd, loyaal en betrouwbaar. Met name in de relatie kunnen ze bezitterig zijn. Deze week moet je voorzichtig zijn. In de relatie wil je teveel dat de ander doet wat jij wilt en gaat daarbij voorbij aan het feit dat deze persoon zelfstandig mag zijn. Let op dat je kans hebt op blessures in het bovenlichaam en dat de kans op keelontstekingen aanwezig is.

Carrière en financiën
Je bent mentaal en fysiek sterk en kunt dit gebruiken om in je werk veel te bereiken en te ontwikkelen. Je richt je op de dingen die je eerder gestart bent. Je doet er goed aan deze week niet meer met nieuwe dingen te starten, maar je te richten op het ontwikkelen van dat wat je al bereikt hebt. Financieel is het geen slechte week, maar je kunt soms soft in je benadering van anderen zijn. Mensen kunnen hier nog wel eens misbruik van maken. Dit kan tot in de tweede week van juni zo blijven. Mensen die op zoek zijn naar werk of opzetten van een eigen bedrijf, kunnen geluk ervaren. Vooral financiële blokkades kunnen weggenomen worden en zorgen dat je meer kans maakt. Let op dat je teveel kunt praten en dan dingen kunt zeggen, die je beter niet kunt doen. Zijn er belangrijke zaken, dan kun je hier beter hulp bij inroepen en het niet alleen doen. Zondag en maandag kunnen er belangrijke dingen onthuld worden en zijn er mogelijkheden dat je nu eindelijk iets bereikt, waar je al een tijd op hoopt. Let echter wel op misverstanden, want die kunnen roet in het eten gooien. Dinsdag en woensdag zijn er mogelijkheden op juridisch en internationale gebied. Je bent intellectueel sterk, maar misbruik dit niet, omdat mensen zich dan tegen je keren. Dingen die fout gaan, kun jij weer rechtbreien, zodat je je op zich geen zorgen hoeft te maken. Donderdag t/m zaterdag ben je ambitieus en kun je veel bereiken, zowel zakelijk als financieel. Je kunt wel eens opstandig zijn, maar dit kun je beter wel in de juiste banen leiden. Wees relaxt, dan zal je het meeste kunnen afronden en zal je ook beter met zakelijke contacten omgaan.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige emoties en gedragingen)
De Zon reist door de Stier en wordt vergezeld door Venus, die daar t/m de 1ste week van juni blijft. Er is hierdoor veel nuchterheid in de liefde en bij zakelijke aspecten in het leven van mensen. Er zijn veel verlangens en sommigen willen teveel, waardoor er stress kan ontstaan. Dit is omdat Mars tot begin juli door de emotionele Kreeft reist. Ook deze energie heeft een wisselvallige en passionele invloed op mensen. Je doet er goed aan rust te bewaren en vooral niet te impulsief te handelen, zowel qua liefde, vriendschappen, familie als op zakelijk gebied. Gelukkig is er respect door de betrouwbare Stier en liefdevolle Kreeft. De Maan beweegt zondag t/m dinsdagochtend in de Boogschutter. Dit biedt goede energie voor diepzinnige gesprekken over leven en dood, de spirituele wereld en allerlei andere diepe onderwerpen. Ook is het een prima tijd om de natuur in te gaan en van rust te genieten en de diepere energieën in je op te nemen, die zich in de natuur afspelen.

Dinsdagochtend reist de Maan naar de Steenbok en dit biedt energie om op zakelijk gebied te presteren. Mensen zijn positiever en hebben de neiging om discipline op te brengen. Daardoor volgen mensen makkelijker bevelen op en zijn ze wat volgzamer. Er zijn ook mensen die materialistisch ingesteld zijn. Doelen kunnen bereikt worden en er is minder stress, omdat mensen met kritiek om kunnen gaan. Mensen die dit niet ambiëren kunnen wel meer klagen en aangeven dat er oppervlakkigheid is. De Zon zal deze dag op één lijn met Mercurius in de Tweeling staan. Mensen kunnen hierdoor sneller handelen en het is dan ook aan te raden dat doelen voor de korte termijn te plannen. Deze energie is namelijk de komende weken erg sterk, dus beter hier gebruik van maken. Mensen kunnen nieuwsgierig zijn, waardoor er zeer avontuurlijke en spannende momenten in je leven mogelijk zijn. Er is ruimte voor communicatie, zodat mensen eerder geneigd zijn om gevoelens te uiten en problemen te bespreken. Woensdagochtend zal Mars in de Kreeft een sextiel vormen met de excentrieke Uranus in de Stier. Mensen kunnen anders zijn, dan je gewend bent, maar dat geldt ook voor jouzelf. Dit kan ergernis opwekken, maar kan ook erg spannend en leuk zijn. Donderdagavond komt de Maan in de Waterman terecht en zal daar tot zondagochtend blijven. Er is een sociale energie, waardoor je er goed aandoet afspraken te maken of evenementen te bezoeken om mensen te ontmoeten. Let op, er kunnen gevoelens van eenzaamheid zijn. Je kunt dan misschien wel teveel nadruk leggen op het ontmoeten van mensen en dan dwingerig worden. Dit kan vooral als er afwijzing is. Mensen hebben dan de neiging om op sociaal gebied koud en afstandelijk te worden.

Stier

De horoscopen van het sterrenbeeld Stier, lees je gratis bij Astroangels!