astro content

Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 43

Liefdesrelaties
De komende periode komt er veel intense energie in je los. Je kunt erg gevoelig zijn en dit kan mooie emoties geven, maar je kunt soms ook de gedachten hebben dat er mensen zijn die hun macht op jou uitoefenen. Je doet er goed aan om je partner te betrekken en gezamenlijk tot oplossingen te komen. Doe je dit niet, dan kun je frustraties mee naar huis nemen en zal je deze op je partner botvieren. Er kunnen op zondag t/m vrijdag passionele, planetaire energieën zijn, die liefde, maar ook frustraties kunnen brengen. Tracht die in te tomen en sta je partner toe om er voor je te zijn. Je hebt wel geregeld zin in seks en zal dan niet tekortkomen, omdat je je partner prima kunt verwennen. Met name dinsdag- en donderdagnacht zijn minder geschikt om de liefde te bedrijven. Vrijdagavond en zaterdag zal er rust komen en kun je meer van romantiek genieten, waardoor er een prima weekend aankomt.

Singles
Het wordt een bijzondere week met veel passionele gevoelens, die voor opwinding zorgen, maar je ook geregeld frustraties geven. Je bent veel met werk bezig en als je dan ook nog eens het gevoel hebt dat je behoefte aan erotiek hebt, kunnen de emoties je teveel worden. Let op dat je dan erg kwetsbaar kunt zijn, waardoor je ruimte aan anderen geeft om de macht te hebben. Tracht deze emoties onder controle te houden en blijf in jezelf geloven. Tot en met vrijdagmiddag zal de energie minder positief zijn als het om het vormen van een nieuwe relatie gaat. Besteed liever tijd aan vrienden en familie en ga niet daten of stappen. Trek je toch iemand aan, dan doe je er goed aan om pas op vrijdagavond of zaterdag een afspraak te maken. Het is wel een geschikte periode om met een vriend(in), waar je wel eens seks mee hebt, te vrijen. Doe dit vooral niet dinsdag of donderdag. Vrijdagavond en zaterdag zal de energie minder intens zijn en ervaar je rust. Romantische, liefdevolle energie kan dan je hart vullen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Als Stier ben je iemand die zichzelf wil bewijzen. Uiterlijk ben je vaak wel onbewogen, maar innerlijk hangen er wel degelijk sterke emoties. Wanneer je deze emoties steeds maar achter een muur van nuchterheid plaatst, kun je uiteindelijk emotioneel in de problemen komen. Niet zelden zijn Stieren, als gevolg van deze emoties, geïrriteerd en uiten ze dit naar hun omgeving. Je wilt alles perfect doen en gaat hier erg ver in. Als het niet lukt om perfect te zijn, voel je spanningen door je lichaam schieten. Je doet er verstandig aan hier anders mee om te gaan. Niet alles hoeft perfect te zijn en je mag ook best onzekerheid laten zien. Je zult merken dat je hierdoor minder energie opkropt en beter in je vel zit. Je doet er verstandig aan de komende week meer vitamines te nemen, om je lichaam innerlijk te reinigen.

Carrière en financiën
De start van de week kan wisselvallig verlopen, omdat je wel sympathieke emoties hebt, maar je aan de andere kant ook wel op macht uit bent. Realiseer je dat macht zeker niet altijd verkeerd is, maar wel als je dit negatief doet. Uiteindelijk kun je dan misschien slagen in datgene wat jij wilt, maar zal het niet leiden tot wat je werkelijk voor ogen hebt. Beter kun je leidinggevende talenten op een zachte en opbouwende manier gebruiken. Dat zal meer geluk en gunstige financiële mogelijkheden bieden. Ook kweek je meer goodwill en zullen mensen je ondersteunen als je dat nodig hebt.

Lukt het je om op een diplomatieke manier tewerk te gaan, dan zal het een week vol samenwerking en goede resultaten zijn. Zondag t/m dinsdag lacht het geluk je op financieel gebied toe. Maandag kan een vergadering of een bepaalde bijeenkomst profijt geven. Dinsdag is een goede dag voor mensen met een eigen bedrijf. Let dinsdag t/m vrijdag op dat er irritaties zijn. Verder kun je wel intellectueel geprikkeld worden en is er ruimte voor educatie, media, zakelijke reizen en positieve zakelijke contacten. Vrijdag en zaterdag ben je ambitieus en kun je veel mogelijkheden afdwingen, waarbij het meest wat je doet wel zal slagen.

Overzicht van de week voor alle tekens
Zondag zal de strijdlustige, assertieve Mars de liefdesplaneet Venus in de Weegschaal volgen en daar tot 9 december blijven. Venus zal tot 7 november in de Weegschaal blijven. De Weegschaal heeft de neiging om de vrede te bewaren en het is van nature geen positieve combinatie tussen de strijder Mars en dit sterrenteken. Toch zal er wel degelijk een mooie combinatie zijn, omdat Venus veel liefde in zich meedraagt.

Mars kan de passie daardoor geregeld op vreedzame en spirituele manier gebruiken. Het kan voor veel tekens dan ook een prima periode zijn om nieuwe relaties te krijgen en harmonie in bestaande relaties te brengen. Dit geldt zowel voor de liefde, vriendschap, familie als op professioneel gebied. Mercurius zal dinsdagochtend een harmonieuze relatie met Neptunus aan kunnen gaan, wat voor sommige tekens nog wel eens voorspellende dromen op kan leveren. Ook wordt de fantasie van mensen geprikkeld, maar dan vooral op gebied van financiën en zakelijkheden. Op donderdag komen de energieën van de Zon en Jupiter bij elkaar. Hier zal enorm veel kracht uit voortkomen, maar kan er ook voor zorgen dat er teveel risico’s genomen worden.

Zakelijk gezien is het belangrijk om nuchter te blijven, omdat je dan meer kans op grote projecten hebt of om je werk op een zeer goede manier uit te voeren. Van vrijdagochtend t/m zondagmiddag zal de Maan in de excentrieke Waterman verblijven. Dit is een zeer sociale, liefdevolle, maar goede zakelijke periode. Let op dat er vrijdagavond een conflicterende energie is, omdat Venus en Pluto elkaar uitdagen. Je kunt deze avond beter voorzichtig zijn als je iemand aantrekkelijk vindt, waar je eigenlijk geen spannende dingen mee mag doen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Floor
Vervolg maanstanden
Op mijn blog van een aantal weken geleden omtrent verschillende maanstanden en hoe je die in jouw leven kunt gebruiken Lees meer
door Medium Angie
E mail, sms en chat consulten van Angie
Dag lieve Trouwe bellers; ik werk hier al een tijdje en sta Jullie allemaal graag met heel veel Lees meer
door Medium Angie
bestelling aan het universum
Een bestelling werkt het krachtigste als je doet alsof hij al is uitgekomen, alsof hetgeen jij wilt al Lees meer
door Medium Venus
Medium/Astrologe Venus!
Hey,

Hallo lieve mensen ik ben medium Venus en ben medium en astrologe ik ben nieuw! op de lijn en wil jullie Lees meer
door Medium Maria
Chat of Email consult medium Maria
Lieve allemaal , ik ben weer bereikbaar voor jullie via de chat. Ik probeer meteen een antwoord voor je Lees meer
door Medium Maria
Medium Maria via Chat en Mail
graag hoor ik jullie vragen via de chat. Of via Email consult. Ik probeer meteen een antwoord voor je te Lees meer
door Medium Simone
De Nieuwe Maan in Maagd
De Nieuwe Maan in Maagd van 20 september 2017

Iedere Nieuwe Maan vertegenwoordigt het einde van een cyclus en Lees meer
door Medium Debby
Vakantie
Lieve mensen,
Ik ben van 15 september tot en met 26 september afwezig.
Als alles goed gaat ben ik vanaf 27 september weer Lees meer
door Medium Karin
E-mail consult van Karin
Lieve mensen voor een E-mail consult kan je ook bij mij terecht.
Als je een foto mee stuurt kan ik je uitgebreid Lees meer
door Medium Jolanda
Even met vakantie
Lieve mensen,
Ik ben er eventjes tussenuit, medio oktober ben ik weer terug. Hoop tot dan.
Liefs,
Jolanda xxx Lees meer
door Medium Elvira
Healing voor liefde
Lieve mensen,

De belangrijkste vragen en inzichten waar mensen voor bellen hebben vaak te maken met liefde. Dat is Lees meer
door Medium Yvonne
Yvonne met vakantie
Lieve bellers

Van 7 tot en met 17 september ben ik met vakantie naar Kos. Erna ben ik uiteraard weer beschikbaar en Lees meer
door Medium Moon
Herfst 2017 Transformatie New Tijds Kids
Lieve bellers,
mannen en vrouwen die met mij verbinden.
Bij deze in het weekend werk ik niet. De Lees meer
door Medium Simone
Maanverduistering
Lieve allemaal,
Hier een berichtje van Simone box 0252

Zondag 06.08.2017 Gedeeltelijke Maansverduistering in Waterman Lees meer
door Medium Moon
Dubbele getallen
Hoi lieve kanjers.
hier jullie Moon box 0210 op deze geweldige dag weer.
ik wil graag aandacht geven aan mijn Lees meer
Weekhoroscoop

Weegschaal

Liefdesrelaties
Je bent deze week geregeld materialistisch ingesteld en vindt het erg leuk om zowel voor jezelf als je partner leuke dingen te kopen. Ook andere belangrijke mensen kunnen geregeld iets leuks van je verwachten. Qua erotiek zal je erg actief zijn, waardoor je partner zeker niet tekort zal komen. Toch Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties
Het is een wisselvallige week, omdat je gezondheid soms te wensen overlaat en zelfs in de liefde voor irritaties en probleempjes zorgt. Ook doe je er goed aan in de gaten te houden dat je werk misschien belangrijk is, maar dat sociale contacten en liefde ook aandacht verdienen. Slaap voldoende en Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties
Voor de Kreeft zal het geluk je op romantisch gebied toelachten. Je bent liefdevol en in staat om zelfs spanningen, die de afgelopen tijd optraden, op te lossen. Je bent sympathiek en diplomatiek in liefde, maar ook met familie, vrienden en andere contacten. Zondag t/m dinsdag moet je opletten dat Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties
Er komt een periode aan, waarin je een stuk relaxter zal zijn dan de afgelopen tijd. Het vuur zal niet uitdoven, maar je zult het beter kunnen reguleren. In de relatie ben je daardoor liefdevol en zal je je passie gebruiken om je partner te behagen. Er hangt een spirituele energie, die voor de Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties
Het is een periode, waarin dromen waarheid worden en je veel over de toekomst nadenkt. Je bent liefdevol en zal je nuchterheid geregeld loslaten. Dit zal niet alleen in de liefde zijn, maar ook wat betreft andere sociale contacten. Het is een periode, waarin oude vriendschappen onder druk staan en Lees meer


Ram

Liefdesrelaties
Er zal een bijzondere periode aanbreken, omdat er krachtige spirituele energieën zijn. Je hebt een erg sterke intuïtie en je onderbewustzijn zal veel waarnemen. Het is een periode, waarin relaties zowel positief als negatief verhit worden. Je bent ook op erotisch gebied erg actief en zal Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties
Je bent op je gezins- of familieleven gericht en besteedt veel aandacht aan je partner en kinderen. Je bent een familiemens en zal veel liefde bieden. Je bent actief en kunt veel leuke dingen bedenken. Je kunt wel eens rusteloos zijn en moet dan oppassen dat je je partner niet onbedoeld kwetst met Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties
Het is een sociale periode, waarin je zowel zakelijk als privé veel mensen ontmoet en daar ook leuke contacten aan overhoudt. Je zult het druk hebben, maar het zal een leuke week worden. Deze positieve energie kan een langdurige periode in je leven blijven. Let op dat je wel eens rusteloos Lees meer


Stier

Liefdesrelaties
De komende periode komt er veel intense energie in je los. Je kunt erg gevoelig zijn en dit kan mooie emoties geven, maar je kunt soms ook de gedachten hebben dat er mensen zijn die hun macht op jou uitoefenen. Je doet er goed aan om je partner te betrekken en gezamenlijk tot oplossingen te komen. Doe je dit niet, dan kun Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
Je wordt deze week filosofisch en intellectueel verwend, door krachtige energie die je liefdesgevoel kan versterken. Daardoor ben je niet alleen in staat op een warme manier in een relatie te staan, maar ben je ook nog eens in staat fysiek en intellectueel veel actie te ondernemen. Je partner zal Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Er zal veel geluk aan je zijde zijn, maar dan meer aan de zakelijke kant. Wil je iets aan je huis doen, een lening afsluiten of andere belangrijke zaken doen, dan zullen er goede kansen komen en wordt je relatie er alleen maar beter van. Het is een prima week voor spiritualiteit of religie, waarbij Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties
Het wordt een fijne week, waarin je energie erg sterk is. Je laat een minder goede periode achter je en zal een charmante uitstraling naar de wereld hebben. Mensen zullen graag met je omgaan en je zult een inspiratiebron zijn. Heb je een gezonde relatie, dan zal je veel liefde delen en vind je het Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Stier

Algemeen voor de Stier
De eerste dagen van de maand kun je problemen ervaren en is het niet verstandig ermee rond te blijven lopen. Het zal belangrijk zijn gevoelens met mensen te delen. Je zult merken dat dit oplucht en dat je vanaf de 4de lekkerder in je vel zit. Durf het aan om te zeggen wat je voelt. Mensen Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Er is aan het begin van de maand energie, die jou erg enthousiast en speels maakt en die zeker een paar dagen aan blijft houden. Het is een periode van ontwikkelingen op gebied van vrienden, familie en liefde. Door je branieachtige maniertjes zal je mensen aantrekken, zowel in Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Er zal de 1ste dagen van de maand veel gebeuren, waardoor je het erg druk kunt hebben, wat voor stress en druk kan zorgen. Bedenk dat dit niet gunstig voor je uit kan pakken. Er wordt aangeraden om geregeld ontspanning te zoeken, voldoende te slapen en een gezonde levensstijl te Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
Je bent iemand die het leven niet altijd positief waardeert. Je hebt een negatieve perceptie en het lukt je maar niet om hier vanaf te komen. Tracht je hier niet teveel van aan te trekken, omdat je een positieve kijk op jezelf hebt. Kijk niet teveel naar mensen, die jou storen, maar Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
De maand zal moeilijk starten, waardoor je uiteindelijk toch alleen maar op jezelf kunt vertrouwen. Het is belangrijk jezelf aandacht te geven, omdat je dan lekker in je vel zit en je dit dan ook uit kunt stralen. Benader mensen sympathiek en sensitief en toon vooral respect en waardering, Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
Je begint de maand op een fijne manier en bent verbaasd over de spannende energieën die je ervaart. Daardoor kun je je goede normen en waarden wel eens vergeten. Let er echter op dat je een stijlvol persoon bent en dat juist je gedrag ervoor kan zorgen dat je minder bereikt. Laat Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
De maand start moeizaam op, waardoor de 1ste dagen uitdagend zijn. Je kunt bepaalde zaken zoals afspraken, beslissingen, afsluiten van contracten, vergaderingen en andere belangrijke zaken beter even doorschuiven. Je merkt vanzelf wanneer je er toe in staat bent en dat is eerder dan je Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Je hebt het begin van de maand het gevoel dat mensen je tijd verprutsen met allerlei onzinnigheden. Je wilt nu eenmaal veel bereiken en hebt geen of weinig tijd om je daarmee bezig te houden. Je zult je dus goed in moeten spannen om hier een balans in aan te brengen. Natuurlijk is het Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
Het begin van de maand voel je je eenzaam en denk je dat niemand je begrijpt, terwijl jij het gevoel hebt dat je duidelijk bent. Het is belangrijk te analyseren of dit reëel is of omdat je niet lekker in je vel zit. Je kunt deze gevoelens t/m de 5de hebben. Zet je door die periode Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Je kunt de maand moeilijk opstarten, omdat er misleidende energie op je afkomt. Met name op gebied van liefde en financiën kun je het lastig hebben. Je krijgt te maken met illusies en fantasieën, die ver buiten de werkelijkheid staan. Er wordt aangeraden wat meer op realiteit te Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
In de 1ste week vind je het fijn om met gelijkgestemde mensen door te brengen. Je voelt je dan veiliger en comfortabel, omdat je dezelfde interesses kunt delen. Toch wordt aangeraden uit je comfortzone te treden en je leven uit te breiden. Je kunt wel met mensen omgaan, die binnen jouw Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
Je kunt aan het begin van de maand moeite hebben mensen te accepteren en te waarderen. Daarbij vind je het moeilijk om mensen aan te geven dat je problemen hebt. Je moet vrienden en familie wel de ruimte geven om jou te ondersteunen. Juist zij kunnen advies en antwoord op Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag