astro content

Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 34

Liefdesrelaties
Je moet de hele week opletten dat je bepaalde fouten uit het verleden niet weer maakt. Die kans lijkt wel aanwezig en dan vooral in de romantiek, recreatieve activiteiten en sport. Over het algemeen zal je prima kunnen communiceren, maar je kunt ook wel eens hard uit de hoek komen, waardoor mensen je kwetsend kunnen vinden. Zondag t/m woensdag is een periode, waarin je graag leuke activiteiten wilt plannen. Je bent creatief en weet samen met je partner veel te bedenken om het leven leuk te maken. Enig knelpunt lijkt te zijn dat je niet altijd even reëel bent, waardoor je verwachtingen hebt, die niet uitkomen. Zorg ervoor dat je je partner voldoende intimiteit geeft, omdat deze dit van je kan vragen. Donderdag en vrijdag ben je minder vitaal en ontstaan er storingen, die de relatie in gevaar brengen. Zaterdag zal weer prima zijn, waarbij passie en erotiek een goede kans maken om tot uiting te komen.

Singles
Je dient alert te zijn op dingen die je in het verleden fout hebt gedaan. Dit kan positief uitpakken als je besluit om met een ex, waar je niet altijd even positief bij was, te gaan praten. Het kan ook negatief uitpakken als je toch niet in staat bent jezelf volledig onder de loep te nemen. De kans dat er een oude vlam in je leven komt, is groot, maar denk wel eerst goed na voor je met elkaar gaat praten. Tot en met woensdag zijn er redenen om aan te nemen dat er een nieuwe persoon in je leven komt. De energie is liefdevol en je kunt op romantisch gebied creatief zijn. Het is een prima tijd om je fysiek of materiaal te verwennen. Erotisch ben je minder actief, omdat je toch wel eerst de kat uit de boom kijkt. Zondag en maandag is er goede energie om met vrienden en familie om te gaan. Dinsdag en woensdag zijn geschikt voor romantiek en erotiek. Donderdag en vrijdag ben je meer met zakelijke aspecten in je leven bezig. Zaterdag is geschikt om te daten of een gesprek met een ex-partner te voeren.

Mentale en fysieke gesteldheid
De voornaamste invloed in jouw karakter komt vanuit Venus. Deze heeft vooral invloed op de manier hoe jij in een relatie staat. Je voornaamste leerdoel moet zijn dat je in staat bent mensen liefde te geven en niet al te stoïcijns bent bij het laten zien van gevoelens. Verder heeft Venus invloed op je houding ten opzichte van geld, sociaal gedrag en de mooie dingen van het leven. Je moet hierbij leren om door te hebben dat er meer dingen zijn dan luxe artikelen. De komende week moet je zeer goed op je keel en strottenhoofd letten. Zorg ervoor dat je voldoende drinkt en smeer je keel het liefst met honing of kruidenthee. Water is bovendien goed voor het doorspoelen van je nieren. Ook voedingsmiddelen zoals kruisbessen, tarwe en reinigende kruiden zijn aan te raden. Wat betreft fruit kun je het best peren en appels en eten. Het is belangrijk dat je jezelf soms afremt als je merkt dat je teveel hooi op je vork neemt. Rust is dus zeker geboden en zal ervoor zorgen dat je lekkerder in je vel zit.

Carrière en financiën
Het is misschien afgezaagd, maar start niet met nieuwe projecten, voordat het 5 september is. Er zijn bepaalde zaken en projecten uit het verleden, die een extra zware druk uitoefenen. Geef je deze niet voldoende aandacht dan kunnen er vertragingen en misverstanden optreden, waardoor je problemen kunt krijgen, die je niet snel meer op kunt lossen. Dit geldt vooral voor het onderwijs, het plezier in je werk of financiële zaken. Gelukkig zal er communicatief wel een goede energie zijn, waardoor je in staat bent op een krachtige, maar toch empathische wijze met mensen om te gaan. Zondag en maandag moet je opletten met onroerend goed en de veiligheid als je aan het werk bent. Dinsdag en woensdag ben je creatief en kun je prima met druk omgaan. Donderdag moet je opletten bij de aanschaf van machines of computerartikelen. Vrijdag moet je opletten bij fiscale zaken, schulden en investeringen. Zaterdag zal er veel rust zijn, waardoor je lekker in je vel zit en je veel kunt bereiken.

Overzicht van de week voor alle tekens
Zondag is een actieve dag, waarbij Uranus de kracht van de naderende zonsverduistering kan pakken. Het zal een periode zijn voor mensen die op spiritueel gebied functioneren. De 21ste zal de werkelijke kracht van de Zonsverduistering in de VS te voelen zijn, maar ook andere delen van de wereld zullen wel degelijk krachtige energieën herbergen. De druk van het dagelijkse leven zal even verminderen en mensen zullen hun gevoelens tonen. In deze fase zullen het hart en de passie de voornaamste aspecten zijn, die het leven kleuren. De energie van de Leeuw is voelbaar en brengt veel plezier, creativiteit en leiderschap met zich mee. Het is een periode van meditatie en diepere betekenissen van het leven. Er hangt veel vrouwelijke energie en mensen zullen onbewust bepaalde acties verrichten. Het is dan ook belangrijk niet teveel vooronderstellingen, die gegrond zijn op emoties en minder op ratio, te hebben. Mensen zullen kwetsbaar zijn, omdat ze teveel naar gevoel luisteren. Wees de hele week voorzichtig met voorspellingen en roddels, omdat er verkeerde acties uit voortkomen. Ook voorspellingen die spirituele mensen zullen doen, kunnen verkeerd uitpakken.

In de periode van de 20ste t/m de 24ste is het belangrijk hier voorzichtig mee te zijn. Dinsdag zal Mars een harmonieuze verbinding met Saturnus aangaan. Het is verstandig rationeel en actief te zijn, omdat dit helpt om je prettig door de week heen te banen. Donderdag is er een vluchtige verbinding tussen de liefdevolle Venus en vriendschappelijke Uranus. Er kunnen conflicten zijn, omdat sommige mensen juist voor vriendschap of seks gaan, terwijl anderen juist voor diepgang en een relatie gaan. Vrijdag beëindigt Saturnus zijn retrograde cyclus, die in april startte. Hij zal een weg inslaan vanuit de zeer speelse en avontuurlijke Boogschutter naar de ambitieuze Steenbok en daar in december verschijnen. Diverse projecten en taken worden opgestart en het beste kun je als doelstelling hebben dat je eind december klaar bent. Dan kun je de beste prestaties behalen. Zaterdag is overigens een dag om over diepe, heftige onderwerpen te communiceren.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Simone
Maanverduistering
Lieve allemaal,
Hier een berichtje van Simone box 0252

Zondag 06.08.2017 Gedeeltelijke Maansverduistering in Waterman Lees meer
door Medium Moon
Dubbele getallen
Hoi lieve kanjers.
hier jullie Moon box 0210 op deze geweldige dag weer.
ik wil graag aandacht geven aan mijn Lees meer
door Medium CarolAnn
Welkom even voorstellen
Hallo lieve lezer,

Ik ben nieuw bij Astro Angels als belconsulent en ben met veel enthousiasme begonnen. Al doe Lees meer
door Medium Chantall
Vakantie Medium Chantall
Lieve mensen,
Ik ben van 7 augustus t/m 27 augustus op vakantie. Daarna ben ik weer zoals mijn agenda beschikbaar Lees meer
door Medium Marja
Weer aanwezig Medium Marja
Lieve mensen,

Ik ben weer bereikbaar.
De vakantie zit er weer op.
Liefs
Medium Marja boxnr:0047
Lees meer
door Medium Moon
Zomerse transformatie met Medium Moon
Lieve bellers al bijna weer naar de tweede helft van 2017 gaat het met mijn bellers zeer goed. Veel Lees meer
door Medium Margriet
Shaduw van de nacht
In de schaduw van de nacht,
Volgt het licht mij vanuit het duister.
Mijn stem klinkt niet meer dan een Lees meer
door Medium Marja
Medium Marja
Lieve mensen,

Ik ben weer bereikbaar.
De vakantie zit er weer op.
Liefs
Medium Marja boxnr:0047

Lees meer
door Medium Willy
vakantie
lieve vrienden en collega's van Astro Angels.
Ik laat jullie weten dat ik zondag as. met vakantie ga naar Spanje.
22 juli ben ik Lees meer
door Medium Elvira
Liefde
Er is geen weg naar liefde,
Liefde is de weg
Zodra je ware liefde ervaart in jezelf
Zul je deze tegenkomen bij anderen
Wees Lees meer
door Medium Elvira
In volle bloei
Als kind ging ze vaak de natuur in. Daar voelde ze rust of ze trok zich terug op haar kamer en las boeken die haar naar Lees meer
door Medium Marja
Colectieve Healing Innerlijk Kind
27 Juni om 20.00 geef ik een Innerlijk kind healing.
In onze jeugd hebben we allemaal kwetsuren Lees meer
door Medium Jolijn
Afwezig
Lieve allemaal ik ben deze week afwezig.
Volgende week ben ik weer bereikbaar!
Liefs Jolijn Lees meer
door Medium Elvira
Als het leven van een dierbare aan een draadje hangt
Wat een klap! Alles trilde op de grondvesten toen ik hoorde dat mijn hartsvriendin een Lees meer
door Medium Angie
Hoi ik ben Angie
Dag lieve mensen ik stel me even netjes voor ! Ik ben Angie ben een heldervoelend wetend/ziend kaartlegster en Lees meer
Weekhoroscoop

Weegschaal

Liefdesrelaties
Je bent zeer populair en dit komt vooral, omdat je optimistisch bent. Daardoor straal je een gelukzalige energie wat mensen erg aantrekkelijk vinden. Toch kun je soms ook wel eens wat minder goed in je vel zitten. Als dingen dan minder goed gaan, kun je nog wel eens ontploffen. Dit zal vooral na Lees meer


Stier

Liefdesrelaties
Je moet de hele week opletten dat je bepaalde fouten uit het verleden niet weer maakt. Die kans lijkt wel aanwezig en dan vooral in de romantiek, recreatieve activiteiten en sport. Over het algemeen zal je prima kunnen communiceren, maar je kunt ook wel eens hard uit de hoek komen, waardoor mensen Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Het is een week waarin er veel uitnodigingen zijn, waar jij en je partner heen kunnen. Je bent zelf ook erg sociaal en vindt het leuk om mensen uit te nodigen. Met name zondag en maandag zijn geschikt, waarbij er prettige contacten zijn. Let in de relatie op dat je soms intens kunt zijn en dat kan Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties
Het is een periode om geen grote dingen te kopen en al helemaal niet als je die niet nodig hebt. Alleen als je er huishoudelijk of in de relatie echt iets mee kunt, kan je het doen. Let op dat er een ex-partner in je leven kan zijn of komen, die problemen kan geven. Blijf ten alle tijden met je Lees meer


Ram

Liefdesrelaties
Er kunnen romantische momenten zijn, waarbij je tot en met dinsdag zeer veel mooie momenten mee kunt maken. Zondag en maandag is er een romantische piek. Je merkt dat je partner jou aantrekkelijk vindt en dat kan jou wel eens verbazen. Je doet er goed aan om gezamenlijke activiteiten te plannen en Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties
Het verleden is prominent aanwezig, waarbij er kansen zijn op een prima week. Er kunnen mensen zijn, die opnieuw in je leven komen en ervoor zorgen dat je vriendenkring uitgebreid zal worden. Ook de relatie met je partner kan door het verleden verbeterd worden. Dit kan gaan om herinneringen die Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties
Het is een week om dingen vooral met humor op te lossen en je passionele en heftige karakter in te tomen. Vooral in contact met je partner en mensen waar je van houdt, kun je je nog wel eens laten gaan. Het is een week om lief te hebben, maar het kan zomaar een week zijn, waarin er conflicten en Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties
Het is een prima periode om vrienden te ontmoeten en oude vrienden opnieuw in je leven te krijgen. Je geluk zal positief zijn en er kunnen op vele gebieden oplossingen en leuke activiteiten zijn. Voor het starten van een nieuwe vriendschap is het geen goede periode. Heb je kinderen, dan kan er een Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
Het verleden kan deze week geregeld in je leven terugkomen. Dit kan positieve, maar ook zeker wat negatieve kwesties met zich meebrengen. Wees alert en zorg ervoor dat je altijd de rust bewaart, ook als er veel druk op je schouders ligt. Het is verstandig om je partner om hulp te vragen en het Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties
Je bent deze week zeer creatief, waardoor je partner zeker verwend wordt door liefdevolle handelingen en uitingen. Je bent spiritueel en liefdevol en zal de romantiek hoog in het vaandel hebben. Let op dat je soms zoveel opwinding voelt dat je veel verlangens hebt naar seks en romantiek. Heb je een Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties
Het is een prima week om liefde met je partner te delen. Je hebt een krachtig charisma en veel energie om het je partner naar de zin te maken. Het is een goede periode om samen iets te kopen of te doen, wat jullie al een tijdje van plan waren. Doe dit voor donderdag, omdat de energie vanaf die dag Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties
Je hebt deze week de neiging veel te willen kopen. Dat wordt afgeraden, omdat de energie hier tot en met 4 september niet positief voorstaat. Ga je toch veel kopen, dan kun je met vertragingen, fouten en verliezen te maken krijgen. Vraag je partner om hulp als je jezelf niet onder controle houdt. Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
De eerste dagen van deze maand kun je gelijk op creatieve manier starten, waarbij je flexibel bent en in staat om alles wat je doet met succes af te ronden. Je hebt inspiratie en bent in staat om deze ook om te zetten in plannen en doelen. Het is belangrijk hier iets mee te doen en niet Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Het kan voor de Leeuw een zeer gunstige periode worden, omdat de verduistering van de Volle Maan in de Leeuw plaatsvindt. Hierdoor zal je erg sterk op jezelf gericht zijn en op gebied van relaties en je totale levenspatroon aanpassingen aanbrengen. Daarnaast dienen er veel aanpassingen Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
Je heersende planeet Mercurius zal in de Maagd reizen. Dit kan een gunstige invloed hebben op alles wat met familie, gezin en huiselijke omstandigheden te maken heeft. Dit kan tot en met de 12de goede mogelijkheden bieden. Daarna zal Mercurius tot aan 5 september een retrograde cyclus Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
Je bent de eerste week van deze maand kwetsbaar in contact met anderen. Daardoor kun je wel eens last van je zenuwen krijgen en heb je niet altijd door dat dit door eigen zwakte komt. Het is verstandig om zenuwen onder controle te krijgen, vaker te sporten, maar door vooral gevoelens Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
Als Vis ben je altijd met je liefdesrelatie, familie, vrienden en anderen, die belangrijk in je leven zijn, bezig, maar je bent ook sociaal en sympathiek tegen onbekenden. De eerste dagen van de maand zal dit nog sterker zijn, omdat je een emotionele diepte ervaart. Daarom besteed je veel Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De eerste week is een prima tijd om de maand mee te starten. Het is een periode, waarin er ruimte is voor nostalgie en het ophalen van herinneringen, waardoor je er verstandig aandoet om oude vrienden of familie te bezoeken of uit te nodigen. De eerste week zal relaxt zijn, omdat er Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
Tot de 27ste zal je krachtige energie ervaren van je heersende planeet Venus, die door de sympathieke en sensitieve Kreeft reist. Dit zorgt ervoor dat je zeer gevoelig bent, maar dit wel op een goede manier weet te gebruiken. Je bent zorgzaam en beschermend en bent in staat de hele maand een Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
Voor de Kreeft waren er al positieve energieën, die op gebied van vrienden, familie en sport voor zeer krachtige invloeden zorgden en de Volle Maansverduistering van de 7de kan dit nog eens een flinke boost geven. Met name mensen die het aandurven om naar het buitenland te gaan of met Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
De eerste week staat in het teken van onafhankelijkheid. Je wilt vooral je eigen gang gaan en je eigen keuzes maken. Toch moet je wel goed nadenken wat dit nu precies voor je inhoudt, omdat je wel eens kunt overdrijven in je drang naar vrijheid. Het leven heeft meer te bieden dan alleen Lees meer


Ram

Algemeen voor de Ram
De eerste week van de maand maakt jouw heersende planeet Mars een krachtige verbinding met de Zon in de Leeuw. Deze periode ben je charismatisch en wil je er graag op uittrekken. Je straalt een warme, magnetische kracht uit, waardoor mensen naar je toegetrokken worden. Daarnaast gaat Mars een Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
De heersende Mercurius verblijft al in de Maagd en zal de 12de retrograde beginnen te reizen en daar tot 5 september verblijven. Zowel voor als na die dag biedt dit gunstige factoren, waarbij je duidelijk bent en bedoelingen zo krachtig laat zien dat mensen je respecteren en waarderen. Er Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
De eerste week van de maand is het belangrijk orde in je leven te creëren. Het is ook een prima tijd om plannen te maken of bestaande nu eindelijk uit te gaan werken. Met name de eerste dagen zijn hier het meest geschikt voor. Bedenk dat alle plannen die je nu maakt of uitwerkt over Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag