Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 34

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
De kosmische energie staat er aan het begin van de week goed voor, waarbij romantische gevoelens versterkt zullen worden. Je hebt behoefte aan passie en spanning en kan zeer avontuurlijk dingen aan je partner voorstellen. Dit kan wel eens voor zeer spannende momenten zorgen. Dinsdagavond en woensdag zal je minder passie ervaren en neem je wat gas terug. Je kunt wel bezitterig en jaloers zijn, waardoor je nogal dominant overkomt. Beter kan je je diepste gevoelens laten zien, maar probeer dit dan te doen door lieve dingen te zeggen en het opbouwend te doen. Van donderdagavond tot zondag is er veel ruimte voor liefde, waarbij je complimenteus bent en lieve, zoete dingen tegen je partner kunt zeggen. Daarnaast ben je erg lief, grappig en ook zeker interessant door dingen die je voorstelt. Prima tijd om de relatie naar een nieuw level te brengen. Het weekend zal een periode zijn, waarin je goede gevoelens ervaart. Je wilt graag met je partner mensen bezoeken en laten zien hoe gek jullie op elkaar zijn. Het is een prima tijd om vrienden en familie te bezoeken.

Singles
Je bent deze week geregeld wel eens onzeker, waardoor je geregeld om de mening van anderen vraagt en het liefst gewaardeerd wilt worden. Je wilt gemotiveerd worden en vind het fijn als mensen minder goede gewoonten eigenlijk juist leuk van jou vinden. Dat sterkt je in het gevoel dat er ook mensen zijn, die jou waarderen om wie je bent met goede en minder goede gewoontes. Je bent op zoek naar complimenten en vindt het fijn als iemand van het andere geslacht je bewondert. Let op dat je dit niet te overdreven doet, omdat mensen jou dan wel eens van zich af kunnen duwen. Je bent een sympathiek persoon en dat hoef je heus niet af te dwingen. Bedenk bij het zoeken naar een nieuwe partner dat je de neiging hebt controle te houden. Je komt dan wat gesloten over en bent dan wat terughoudend. Geef anderen ook het gevoel dat ze zichzelf kunnen worden. Je bent vooral het 2de deel van de week wel erg bang om afgewezen te worden. Dit is niet nodig, blijf gewoon in jezelf geloven.

Mentale en fysieke gesteldheid
Tot zondagavond beweegt de Maan in de Vissen en dit biedt ontspannende energie. Let op dat er wat emoties loskomen. Ook kun je de neiging hebben teveel genotsproducten te gebruiken en dit moet je binnen paal en perken houden. In de avond beweegt de Maan naar de Ram. Dit geeft intense energie, waardoor mensen actief zijn en zoeken naar activiteiten om energie kwijt te kunnen. Voordeel is dat mensen niet snel van slag raken en met tegenslagen om kunnen gaan. Het is t/m woensdagochtend een periode, waarin mensen last van hoofdpijn kunnen hebben. Met name nek- en rugpijn en klachten met de ogen kunnen de oorzaak zijn. Tracht relaxt te blijven, slaap voldoende en vermijdt stress. Beter kan je de natuur ingaan en geregeld kiezen voor ontspannende activiteiten. Van woensdagochtend tot en met vrijdagmiddag beweegt de Maan door de Stier. Dit geeft een zeer positieve en saamhorige energie, waardoor mensen over het algemeen prima met elkaar om kunnen gaan. Let op het weersbeeld, omdat deze wisselvallig kan zijn. Met name kinderen, ouderen en mensen met een lage weerstand hebben dan meer kans op verkoudheid en zelfs griep. Ook is er mogelijkheid voor aandoeningen in de keelstreek. Bij zowel mannen als vrouwen kunnen de geslachtsorganen en spijsverteringsorganen kwetsbaar zijn.

De rest van de week zal de Maan door de Tweeling reizen. De stand van de Maan zorgt ervoor dat er een relaxte energie is die voor regeneratie zorgt. Mensen willen dingen met elkaar delen en daardoor is de communicatie onderling meestal erg positief. Deze zullen over het algemeen voor mooie momenten zorgen. Let op dat er mensen zijn die moeite hebben om tot besluiten te komen. Niet iedereen is even daadkrachtig en in staat de juiste dingen op het juiste moment te doen. Heb je hier last van, dan wordt aangeraden er een weg in te vinden en eventueel advies en ondersteuning te vragen. De ledematen en de rug zijn kwetsbaar, wat voort lijkt te komen uit problemen met de longen. Heb je al een chronische aandoening, dan moet je vooral opletten. Het is echter verstandig voor iedereen geregeld naar buiten te gaan en frisse lucht op te nemen. Omdat je fysiek kwetsbaar bent, moet je wel opletten met zware werkzaamheden en sport. Voor je het weet heb je een blessure te pakken. Venus heeft invloed op de houding van de Stier ten opzichte van geld, sociaal gedrag en mooie dingen van het leven. Je moet wel leren om door te hebben dat er meer dingen zijn dan luxe artikelen. Deze week moet je goed op je keel en strottenhoofd letten. Zorg dat je voldoende drinkt en smeer je keel het liefst met honing. Water is bovendien goed voor het doorspoelen van nieren. Ook voedingsmiddelen zoals kruisbessen, tarwe en reinigende kruiden zijn aan te raden. Wat betreft fruit kun je het beste appels en peren eten. Het is belangrijk dat je jezelf afremt als je merkt dat je teveel hooi op je vork neemt. Rust is dus geboden.

Carrière en financiën
De Stier wil zich deze week transformeren en dit heeft gevolgen voor het zakelijk leven, omdat je soms teveel wilt veranderen. Je kunt vooruitgang boeken, maar dan moet je zorgen dat je er goed over na blijft denken. Je kunt namelijk eigenwijs en koppig zijn en wilt dan niet altijd iets aannemen van mensen waar je minder goed mee op kunt schieten, zelfs als die veel kennis heeft. Tracht je trots soms los te laten en benader het leven serieus. Het gaat er uiteindelijk gaat om dat je resultaten boekt en je ontwikkelt. Daarbij zal je soms even water bij de wijn moeten doen. Vanaf woensdag zal Venus en vanaf vrijdag de Zon door de Maagd reizen. Dit zorgt ervoor dat je creatieve talenten naar buiten komen. Hierdoor ben je niet alleen professioneel bezig, maar vind je het ook fijn om tijd aan een hobby of andere activiteiten te besteden. Wellicht is het een week waarin je een hobby in financiële voordelen om kunt zetten. Ben je eigenbaas of werk je met iemand samen, dan is het een prima periode om met investeringen, leningen of contracten bezig te zijn. Je hebt oog voor details en weet heel goed wat je wel of niet moet doen om jezelf of je bedrijf te ontplooien. Daarbij zal Mercurius ervoor zorgen dat je intellectueel erg sterk bent en je jezelf ook prima kunt verwoorden.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van intense, maar stabiele krachten)
Uranus beweegt retrograde tot aan januari en dit geeft nog steeds verrassende energie, zodat mensen in staat zijn kansen af te dwingen. Veel mensen zullen verbaasd zijn over wat er allemaal mogelijk is. Er kunnen mensen zijn, die met verrassende uitspraken komen, waardoor er in de maatschappij wel eens met de wenkbrauwen gefronst wordt. Mercurius zal de hele week door de Leeuw bewegen. Daardoor kunnen mensen zich meestal goed uitdrukken. Er is ook een eerlijke en betrouwbare energie. Venus reist tot woensdagochtend in de Leeuw, waardoor er nog zeker veel energie is om de liefde te ervaren en uit te dragen. De Zon reist tot vrijdag in de Leeuw en biedt vooral veel energie om creatief in het leven te staan. Ook zal energie ervoor zorgen dat mensen, die leiding willen geven, dit op krachtige wijze kunnen doen. Er zijn dus mogelijkheden om nieuwe ideeën te krijgen en om plannen uit te gaan voeren. Mars start aan het begin van de week met zijn reis door de Maagd. Er is dan ook naast alle kracht, van de eerder genoemde hemellichamen, een sterke energie om alles op het juiste moment te doen. Mentaal kunnen mensen veel kracht ervaren en aanvoelen wat het beste is. Er is evenwichtige energie, maar let op dat er goede, maar ook slechte momenten kunnen zijn. De meeste mensen zijn in staat om dingen op het juiste moment te doen. Ga vooral geen dingen doen, waarvan je denkt dat je het beter niet kunt doen.

Woensdagochtend zal Venus naar de Maagd reizen. Dit kan in relaties nog wel eens voor wat starheid zorgen, waardoor mensen het moeilijk vinden om begrip en sympathie voor een ander op te brengen. Het is overigens goede energie om enthousiast en ambitieus met zakelijkheden om te gaan. Woensdag zal Mercurius een driehoek vormen met Jupiter in de Boogschutter en dit geeft aardig wat kracht om ambities vorm te geven. Er is niet alleen communicatief en intellectueel veel mogelijk, maar ook fysiek is er flink wat energie. Vrijdag zal de Zon naar de Maagd reizen en dit geeft over het algemeen een energie, waarbij mensen geneigd zijn om op alle slakken zout te leggen. Kun je deze energie echter op gezonde wijze gebruiken, dan ben je in staat de puntjes op de i te zetten. Het is een prima periode om orde in het leven te brengen en niet alleen werkzaamheden af te ronden, maar ook nog eens nauwkeurig en prestatiegericht aan de slag te gaan. Zaterdag zal Venus een verbinding aangaan met Mars, waardoor mensen moeite hebben losjes in de relatie te staan. Er wordt aangeraden niet teveel van een partner of andere geliefden te eisen en iedereen in zijn waarde te laten. De intense kosmische energieën zorgen er deze week voor dat het een krachtige, stabiele en fijne week wordt. De kosmos zal mensen wel dwingen om gas terug te nemen en te wachten tot de veranderingen vorm gaan krijgen. Het is belangrijk goed na te denken wat je wilt en welke veranderingen er aan staan te komen.

Stier

De horoscopen van het sterrenbeeld Stier, lees je gratis bij Astroangels!