Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 25

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent deze week gericht op fysieke aantrekking. Je vindt het fijn om te vrijen, maar kijkt zeker naar hoe jullie kunnen praten. Lukt dit niet, dan kun je op liefdesgebied wat meer achteruit gaan. Zondag en maandag heb je romantische ideeën en ben je zeer creatief om leuke dingen te bedenken. Je vindt het fijn om er aantrekkelijk uit te zien en nieuwe kleding aan te doen en je uiterlijk een upgrade te geven. Let op storende energie, die kan zorgen dat er conflicten tussen jou en je partner kunnen zijn. Dinsdag en woensdag ben je vooral op zakelijk gebied actief, maar moet je opletten dat je spanningen uit werk of studie niet mee naar huis neemt. Donderdag en vrijdag is een prima periode om te communiceren en je partner liefde en aandacht te geven. Met name donderdagavond is een dag om te stappen of andere leuke dingen met je partner te doen. Zaterdag is een prima dag voor vriendschap, communicatie en nieuwe mensen in je leven. Je bent erg assertief, maar wel op een prettige en humoristische wijze.

Singles
Je vindt uiterlijk belangrijk en gaat alleen met iemand in zee, die er aantrekkelijk uitziet. Niet iedereen vindt dit leuk, maar jij mag je eigen wensen hebben. Het geluk zal met je zijn en het is dan ook een prima week om de geschikte mensen te ontmoeten. Zondag en maandag heb je veel zin in romantiek en erotiek. Je straalt een krachtige energie uit, waardoor mensen naar je toetrekken. Let op mensen die het niet goed met je bedoelen. Dinsdag en woensdag zijn wat lastiger, omdat je dan kortaangebonden kunt zijn. Houd je humeur in de gaten en kies anders even voor jezelf. Donderdag en vrijdag zijn er veel emoties en over het algemeen zullen die je veel moois opleveren. Je bent open en sensitief en dat kunnen mensen aantrekkelijk vinden. Zaterdag ben je actief en zoek je graag mensen op. Dit kunnen bekende mensen zijn, maar kunt ook nieuwe mensen ontmoeten. Je doet er daarom verstandig aan om leuke dingen te plannen en afspraken te maken.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot maandagavond in Boogschutter, waardoor bij veel mensen de metabolisme sloom verloopt en zij zich moe kunnen voelen. Er is frustrerende energie, waarbij mensen chagrijnig kunnen zijn. Let op met wie je omgaat en vooral hoe je dat doet. Voor communicatie is het een wisselvallige tijd, waardoor je alert moet zijn. Mensen kunnen vermoeide benen hebben als gevolg van mindere doorstroming van spieren en aders. Mensen met een zwak hart dienen rustig aan te doen. Je kunt deze periode beter niet teveel bewegen. Gezonde mensen doen er goed aan rustig te blijven en vooral vet en moeilijk verteerbaar eten te mijden, dus ook rauwe groenten. Maandagavond verhuist de Maan naar de Steenbok en blijft daar tot woensdagnacht. Dit geeft over het algemeen positieve energie. De meesten hebben veel discipline en zijn nuchter in contact met anderen. Let op dat je huid snel kan beschadigen door zwaar werk of als je in de volle zon bent. Je gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Let verder op dat je maag gevoelig is. Woensdagnacht gaat de Maan t/m zaterdagmiddag naar de Waterman. Dit kan wat eenzaamheid en onzekerheid bij mensen brengen. Sommigen worden afstandelijk. Anderen zullen juist te open en toegeeflijk worden. Fysiek kunnen je benen wat zwakker zijn en daardoor kan je beter niet te intens sporten of zware werkzaamheden doen. Zaterdagmiddag gaat de Maan naar de Vissen. Er zijn dan in de nacht spirituele energieën, die in dromen of intuïtie boodschappen kunnen geven. Als Stier gebruik je het liefst al je zintuigen om de wereld te aanschouwen. Je vindt het belangrijk om te kunnen genieten van de mooie zaken in het leven. Dit maakt je ook gevoelig, waardoor je soms allergisch kunt zijn voor bepaalde stoffen en dat wat je ziet, voelt en hoort. Deze periode doe je er goed aan tijdens rustperiodes te genieten van lekker eten, mooie muziek en liefde van mensen in je omgeving. Wees niet te streng bij het kiezen van voedingspatroon. Je verbrandt deze periode erg veel voedingsstoffen, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je teveel eet. Fysiek gezien zou het een prima periode zijn om lekker te gaan zwemmen, een massage te nemen of jezelf te verwennen in een ontspanningscentrum.

Carrière en financiën
Je bent veel bezig met financiën, bezittingen en de ontwikkeling die je voor ogen hebt. Je hebt een bepaalde uitstraling, waardoor mensen graag met je samenwerken en je kansen afdwingt om je in je carrière te ontplooien. Je hoeft niet te haasten, omdat de planetaire ondersteuning tot zeker begin juli voor veel geluk zorgt. Zondag en maandag ben je expressief en creatief, waardoor jij erg veel dingen kunt bedenken. Ook kun je indruk bij anderen maken en krijg je veel waardering. Let op bedrieglijke energie, waardoor er dingen kunnen gebeuren, die zorgen dat je minder verdient of zelfs met verlies te maken krijgt. Ook kan je conflicten met mensen krijgen. Tracht hier rustig in te blijven. Dinsdag en woensdag moet je oppassen, omdat je met je gezondheid kunt kwakkelen. Tracht verstandig te leven, door gezond te eten en op tijd naar bed te gaan. Donderdag en vrijdag zijn prima dagen om samen te werken en leidinggevenden te laten zien wat je in je mars hebt. Let vrijdag op dat je werk en privé wel gescheiden houdt, vooral met collega’s die gevoelig zijn. Zaterdag is een dag van verleidingen op financieel gebied. Houd je hoofd erbij en doe geen dingen zonder uitvoerig nat te denken.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van empathie en saamhorigheid)
Jupiter reist door de Boogschutter en geeft een vrijheidslievend gevoel, waardoor mensen hun eigen gang gaan. Uranus, in de Stier, zal zorgen dat mensen teveel de verdediging ingaan als ze belemmerd worden in doen en laten. Venus in de Tweeling zal echter speelsheid en liefde geven, waardoor de meeste problemen met humor of liefde worden opgelost. Mars en Mercurius reizen door de Kreeft en mensen moeten dan opletten op wat ze zeggen en doen. Dat is lastig en er zijn mensen, die teveel kletsen, maar ook mensen die te weinig zeggen. Het beste is hier balans in te vinden. Zondagochtend is er wat traagheid, maar de middag is prima om leuke dingen te doen. Het is een dag waarin mensen veel voor elkaar over hebben en er geregeld saamhorigheid is. Let op dat er spirituele energie is, die kan zorgen dat mensen teveel in een droomwereld leven. Nuchtere mensen zullen echter teveel naar realiteit kijken, waardoor er conflicten mogelijk zijn tussen andersdenkende mensen. De Volle Maan zal zondag om 23:39:31 in de Boogschutter verschijnen. Bijzonder is dat de energie vanuit het midden van de Melkweg komt. De energie die vrijkomt, geeft mensen ruimte om hogere doelen na te streven. Mensen zullen meer over religie of spiritualiteit nadenken. Er wordt aangeraden er over na te denken, dat niets zomaar ontstaat. We zijn met een doel in de kosmos.

Het is een prima periode om stil te staan bij anderen en ze te ondersteunen. Mensen hebben al vaak de neiging andersdenkenden af te wijzen. Vooral de 16de t/m de 19de is een tijd dit te doorbreken. De Boogschutter heeft een krachtige energie om geloof van mensen te versterken en duidelijke boodschappen te geven. Mercurius (communicatie) en Mars (strijd) zullen versneld worden, evenals Pluto (transformatie) en Saturnus (zelfvertrouwen). Het is een periode van actie en wilskracht, maar blijf nuchter en handel niet impulsief. Woensdag moet je voorzichtig zijn en bescheiden leven. Ook wordt aangeraden negatief ingestelde mensen en mensen die te impulsief zijn te mijden. Donderdag en vrijdag zijn betere dagen als de Maan in de Waterman komt. Let vrijdag op dat er een intense planetaire energie vrijkomt. De verbinding tussen Mercurius en Mars gaat namelijk een conflictueuze strijd aan met Saturnus en Pluto. Gelukkig zullen Venus, Jupiter en Neptunus een mooie band vormen. Daardoor zijn mensen ondanks de intense energieën in staat om op een positieve wijze met elkaar om te gaan. Het blijft echter oppassen geblazen. Zaterdagmiddag zal de Maan naar de spirituele en tegelijk nuchtere Vissen bewegen. Daardoor is er rust en zullen mensen zich relaxt door het leven bewegen. Mercurius zal vanaf 7 juli in een retrograde beweging reizen en daar voelen we nu al de energie van. Let op de manier hoe je communiceert en met intellectuele zaken omgaat. Elke handeling of actie die je nu maakt, kunnen later terugkomen en voor problemen, maar ook voor positiviteit gaan zorgen. Wees dus verantwoord en tracht zo positief mogelijk te leven.

Stier

De horoscopen van het sterrenbeeld Stier, lees je gratis bij Astroangels!