Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 50

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je richt je zondag en maandag graag op mysterie en geheimen en vooral als je dit samen met je partner kunt doen. Je vindt het interessant om je partner eens flink uit te dagen en de spanning in jullie leven te brengen. Je vindt het ook niet zo erg om hier wat meer geld aan te besteden en vindt het erg leuk om te bedenken wat je kunt doen om de ander te verwennen. Het is ook een prima periode om je seksuele verlangens te versterken en te gebruiken om je partner op te winden. Je straalt prettige energie uit en je partner zal genieten van de activiteiten die jij ontplooit. Je bent t/m woensdag heel erg betrokken en hebt behoefte je levensstijl te wijzigen. Dit zal komen, omdat je niet altijd even nuchter en stabiel bent en spanning na wilt streven. Aan de andere kant kun je donderdag en vrijdag meer de behoefte hebben om meer aandacht en tijd aan zakelijkheden te geven. Zorg dat je hier met je partner over praat en dat je niet de ene keer lief en passioneel bent en dan weer nuchter en zakelijk. Vrijdag en zaterdag zijn wel geschikte dagen om meer tijd met je gezin, partner of familie door te brengen.

Singles
Het wordt op emotioneel gebied een wisselvallige week, waarbij je soms het idee hebt dat je de liefde in je leven wilt halen, maar soms ook om deze weer net zo hard af te stoten. Je hebt soms ook geen zin in contacten met familie of vrienden en kan sociaal ook wat afstandelijk zijn. Over het algemeen weet jij zelf wel wat je wilt en zal je daar duidelijk in zijn, maar het probleem ligt bij anderen. Hebben ze wel door wat jij precies wilt en kun je hier open in zijn? Dit zijn vragen waar jij je mee bezig kunt houden en die jou stress kunnen geven. Is er een ex-partner waar je nog contact mee hebt, dan kun je er ook wel eens moeite mee hebben om daar duidelijk in te zijn. Je doet er daarom verstandig aan hier wel over na te denken. Ontmoet je iemand die jou leuk vindt, wees dan eerlijk en geef aan dat je nu ook veel tijd voor andere dingen nodig hebt. Toch doe je er goed aan niet te veel met liefde bezig te zijn en je te richten op familie en vrienden, omdat deze voor jou een basis van veiligheid kunnen zijn.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag vroeg in de ochtend beweegt de Maan naar de Stier. Dit brengt wat spanning met zich mee en mensen doen er verstandig aan de dag rustig te beginnen en met vertrouwde mensen door te brengen. Het is verstandig tot aan dinsdagavond op te letten dat de keelstreek, oren en nek kwetsbaar zijn. Heb je hier al last van, dan moet je helemaal oppassen. Er kunnen klachten met het uitscheidingssysteem zijn en verkoudheid en griep liggen ook op de loer. Dinsdagavond beweegt de Maan naar de Tweeling en aangezien er donderdagochtend vroeg een Volle Maan in dit teken is, zullen we deze gehele periode op moeten letten dat het metabolisme langzaam gaat. Er kan vermoeidheid optreden, die niet alleen fysiek voor lamlendigheid zorgt, maar ook mentaal. Chagrijn en frustraties kunnen ons flink storen en dit kan stress brengen. Ook zijn er fysieke klachten mogelijk, waarbij vooral de longen en ledematen kwetsbaar zijn.

Vrijdag de 13de is geen ongeluksdag als de Maan in de nacht naar de Kreeft reist. Er is ontspannen energie en mensen zullen t/m zaterdag lekker in hun vel zitten. Wel moeten mensen erg opletten dat ze niet te vet of pittig eten, omdat de slokdarm, maag en lever kwetsbaar zijn. Ook zal de spijsvertering niet altijd even goed verlopen. Het is belangrijk voor de Stier dat er evenwicht is wat betreft voeding en beweging. Je doet er goed aan niet te vet te eten en voldoende te bewegen om een goede verbranding te hebben. Een regelmatige en evenwichtige levensstijl draagt er toe bij dat je een gezonde en krachtige uitstraling hebt. Verwen je lichaam en tracht in de voeding vooral koolhydraten en vet eten te laten staan. Daarnaast is het belangrijk minder koppig te zijn en open te staan voor de gevoelens en meningen van anderen. Mensen zullen in de omgang dan een stuk vriendelijker zijn en meer waardering hebben. De trots van de Stier kan dan versterkt worden, waardoor je veel beter in je vel komt te zitten. De diamant is een krachtige steen die jou kan bijstaan om orde en regelmaat in je leven te krijgen. Met name tijdens de nacht heeft deze steen de kracht om ziektes te genezen.

Carrière en financiën
Je bent deze week vrij nuchter en gericht op intellectuele zaken. Ook ben je bezig met het afdwingen van financiële mogelijkheden. Je bent nu eenmaal iemand, die graag hard werkt, maar er dan wel veel geld aan verdient. Het kan een periode zijn, waarin er veranderingen in je levensstijl zijn. Je kunt je werkzaamheden anders in gaan delen en er zijn mogelijkheden om met nieuwe taken of projecten te starten. Er wordt aangeraden hier wel mee op te letten, tenzij het kortlopende taken of doelen zijn, die je deze week af kunt ronden. Lange termijnplannen kun je maar beter later deze maand of zelfs na de jaarwisseling starten. Er zijn aanwijzingen dat je met ongeduldige bazen te maken krijgt. Laat je niet ondersneeuwen, maar ga niet al te heftig meningsverschillen en discussies aan. Over het algemeen zal dit lukken en kun je in ieder geval relaxt blijven, waardoor mensen je niet snel boos krijgen. Zondag en maandag heb je veel inspiratie en kun je goed samenwerken. Leidinggevenden en/of klanten zullen vinden dat je goed functioneert. Let maandag en dinsdag op dat je niet te veel geld uitgeeft. Houd daar dus controle over. Woensdag en donderdag zijn dagen om je administratie en routinematige taken wat meer aandacht te geven. Heb je de mogelijkheid dan is vrijdag een perfecte dag om vrij te nemen of in ieder geval rustig aan te doen. Zaterdag ben je weer een stuk actiever met zakelijkheden.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige energieën)
Er is krachtige energie die een deel van de maand beïnvloedt. De Zon reist tot de 22ste in Boogschutter. Dit geeft mensen over het algemeen positieve en optimistische kracht. Aangezien veel mensen dit hebben, kan het een mooie week worden. Deze combinatie is geschikt voor het contact met vrienden en familie. Mercurius zal van de 9de t/m de 28ste in de Boogschutter reizen. Daardoor is vanaf de nacht van zondag krachtige energie, omdat de Zon een uitdagende energie met Neptunus deelt, waardoor mensen soms niet reëel in het leven staan en daardoor de verkeerde dingen na kunnen streven. Tegelijk zal Mercurius krachtige energie krijgen om te communiceren en avontuurlijker en speelser te zijn. Het zijn bijzondere dagen, omdat mensen soms zo speels zijn en dan niet eerlijk nuchter kunnen zijn. Dit kan bij sommigen een innerlijk conflict opleveren. Jupiter beweegt gedurende een langere tijd in de Steenbok. Dit is vooral zakelijk zeer positief, waardoor mensen over het algemeen in staat zijn doelen te bereiken. Wel moet men opletten dat er blokkades zijn, die men zelf opstapelt. Dat is niet echt nodig en je kunt dan beter op je talenten vertrouwen. Venus beweegt t/m de 20ste namelijk in de Steenbok en geeft de kans om financieel goede beslissingen te nemen. Let op dat deze planeet in de liefde voor pijn en verdriet kan zorgen. Mars zal tot begin januari in de Schorpioen bewegen en dit maakt een heleboel goed, omdat dit een uitstekende spirituele energie is, die mensen mentaal als fysiek kracht brengt. In een relatie moet je opletten dat je jaloers en bezitterig kunt zijn. Dit geldt echter meer voor de vuur- en watertekens.

Donderdagochtend om 6:14:52 verschijnt de Volle Maan in de Tweeling. Daar tegenover staat de Boogschutter en geeft tegenstrijdige energie. Er is ruimte om te feesten en plezier te maken, maar er kunnen intense energieën zijn die voor overdrijving zorgen. Grenzen worden gezocht en er is een drang om buiten de comfortzone te treden. De dromerige Neptunus staat echter ook aan de hemel en deze geeft weer de neiging dat mensen zich terugtrekken. Het wordt dan ook spannend hoe mensen hierop reageren. Jupiter zal deze maand in harmonie met Uranus zij, waardoor er wisselvalligheid en opstandige gevoelens kunnen zijn. Gelukkig is er een krachtige energie vanuit de Steenbok, waardoor mensen ook heus nuchter kunnen zijn, maar dus niet iedereen. Mocht je aan jezelf merken dat emoties de overhand nemen, tracht jezelf hier dan tegen te wapenen. In ieder geval doe je er verstandig aan om ‘nee’ te zeggen als je iets werkelijk niet wilt. Vrijdag de 13de is een interessante dag, waarbij er zelfs veel geluk kan zijn. Mars zal vanaf de ochtend in harmonie staan met Neptunus. Hierdoor is er een fijne energie, waardoor veel mensen een goede intuïtie hebben. In de middag zal Venus een perfecte lijn met Pluto in de Steenbok vormen. Daardoor ben je in de middag diplomatiek en kun je financieel goede besluiten nemen. Pas op dat Venus op romantisch gebied voor problemen zorgt. De Maan zal zaterdag weinig invloed hebben en dit heeft een negatieve invloed op uitgaven. Je kunt nu beter geen grote aankopen doen. Wacht dus even tot zondag als je werkelijk iets moet kopen.

Stier

De horoscopen van het sterrenbeeld Stier, lees je gratis bij Astroangels!