astro content

Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 39

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze week diepzinnig en eigenlijk is dit normaal voor de Waterman. Heb je een partner die ook zo is, dan zal je veel mooie momenten met de ander delen. Heb je echter een oppervlakkige partner of keurt deze jouw mening geregeld af, dan zal het een moeilijke periode zijn. Let dan op dat je niet in misverstanden en conflicten terechtkomt, omdat deze zelfs tot een breuk kunnen leiden. Heb je echter een goede relatie, dan zal je deze week niet alleen diepzinnigheid ervaren, maar ben je ook seksueel zeer aantrekkelijk.

Zondagochtend zal je er veel zin in hebben en wil je je partner verwennen. In de middag en op maandag zal je het fijn vinden om er met je partner op uit te trekken om leuke dingen te doen en aankopen te doen. Maandagavond t/m woensdag moet je opletten dat je soms wel eens wat frustraties voelt. Kun je deze onderdrukken dan zijn het verder prima dagen. Donderdag ben je gericht op familie en vrienden. Vrijdag en zaterdag is er veel liefde mogelijk en ben je ook zeer avontuurlijk.

Singles
Je bent intellectueel zeer sterk en daardoor ben je iemand die diepgang in de mens zoekt. Je bent erg aantrekkelijk, waardoor je geregeld mensen kunt versieren. Met name het 2de deel van de week vind je het alleen fijn als je iemand ontmoet die net als jij op intellectueel gebied veel te bieden heeft. Je vindt intellect en warmte belangrijker dan erotiek en oppervlakkigheid. Ontstaat een relatie, dan is de kans groot dat dit eerst een vriendschap is geweest. Ook kan het iemand zijn, die je via werk hebt leren kennen. Je bent sensueel en hebt daardoor een sterke aantrekkingskracht. Zondag en maandag ben je in voor seks, maar dan met iemand waar je juist geen verplichtingen aan hebt. Dinsdag en woensdag kun je frustraties ervaren. Vooral als je geen uitzicht hebt op een nieuwe partner, kun je soms erg onzeker en eenzaam zijn. Donderdag t/m zaterdag ben je op intellectueel gebied sterk en is er veel kans op een nieuwe relatie. Je kunt iemand aantrekkelijk vinden en doet er alles aan om deze te verleiden. Ga echter niet over grenzen heen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Het wordt een week waarin humor een grote rol speelt. Je kunt zeer aantrekkelijk voor mensen in je omgeving zijn. Zelfs mensen, die al jarenlang op vriendschappelijke basis met je omgaan, kunnen verwonderd zijn over de uitstraling die je tentoonspreidt. Dit zal je vertrouwen versterken. Hierdoor voel je je mentaal zeer goed. Je vindt het fijn om af te spreken en trekt veel mensen aan. Je doet er goed aan een balans aan te brengen en dit niet te overdrijven. Het leven bestaat niet alleen maar uit plezier maken.

Let erop dat je diepgang in je leven houdt. Als Waterman heb je het nu eenmaal nodig om te filosoferen en over zwaardere onderwerpen na te denken. Dit houd je mentaal scherp en gezond en zorgt ervoor dat je die diepgang meer ervaart. Qua gezondheid moet je lichamelijk oppassen, als je niet altijd even gezond eet. Je hebt de neiging teveel tijd aan werk en andere zaken te besteden en te weinig tijd aan het bereiden van een gezonde maaltijd. De Volle Maan kan hierbij helpen, omdat deze energie je de kracht geeft om bepaalde zaken te veranderen en het vol te houden. Heb je plannen om ongezonde eigenschapen af te leren, dan kan dit een prima week zijn om hiermee te starten. Let deze week op je schenen, enkels en bloedsomloop. Wanneer je te ongezond leeft, doe je er verstandig aan er verandering in aan te brengen, omdat je anders kwaaltjes oploopt die jou flink kunnen beïnvloeden.

Carrière en financiën
Je bent in je werk iemand die veel diepzinnigheid meedraagt. Je bent intellectueel sterk en hebt veel ideeën en plannen om je te ontplooien. Je doet er goed aan om hier relaxt en geduldig in te blijven. De beste kans om je dit jaar te ontplooien zal namelijk pas in november ontstaan. Wel heb je een grote kans dat plannen, die je nu maakt, in die periode vruchtvol zijn. Je bent moedig en vastberaden, maar zult dus rustig moeten blijven. Je kunt prima samenwerken en bent in staat waardering en respect af te dwingen.

Let op dat je soms wat te dominant kunt zijn en dat kan kwaad bloed zetten. Let vooral op dominante mensen die hun gelijk willen behalen. Dit kan jou sterk raken en irritaties bij je oproepen. Zondag wil je veel geld uitgeven. Houd dit goed onder controle en doe dit alleen als je je dit kunt veroorloven. Er is overigens een krachtige geluksfactor. Maandag t/m woensdag zijn geschikt voor communicatie, routinematig werk en kleinere klussen. Er kunnen obstakels zijn, maar die weet je wel te overwinnen. Donderdag t/m zaterdag zijn geschikt voor het uitdenken van plannen. Bedenk ze en werk ze uit, maar ga ze dus nog niet uitvoeren.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van Oogstmaan )
Zaterdag de 22ste op zondag de 23ste zal Mercurius zijn spirituele kracht laten gelden. Daardoor doe je er goed aan om voldoende te slapen. Ga niet te laat je bed in en slaap ook voldoende. Je kunt krachtig gereinigd worden, zowel mentaal als fysiek. Daarnaast zal de start van de herfst energie bieden om wat krom is recht te maken. Dit komt vooral omdat mensen in staat worden gesteld om ratio en emoties in evenwicht te brengen. Verder zal de start van de week gekenmerkt worden door energie van de Maan. Zondag zal de Maan de hele dag door de spirituele Vissen reizen. Daardoor doe je er niet alleen goed aan om vroeg naar bed te gaan, maar ook door zondag lekker lang in bed te blijven. Doe verder geen al te inspannende dingen en stel moeilijke gesprekken tot in de avond uit. Moet je bepaalde handelingen doen dan is de zondagavond geschikter. Maandag zal je de energie van de Maan ook sterk ervaren, omdat deze uitgedaagd wordt door Saturnus. Dit brengt bijzondere energie, omdat je aan de ene kant het gevoel hebt dat je snel moet handelen, maar je aan de andere kant geduld moet bewaren. Dit kan sommige mensen verwarren, vooral als ze onzeker over zichzelf zijn.

In de nacht van dinsdag de 25ste zal de Maan om 04:54:49 volledig zichtbaar zijn. Saturnus zal dan nog steeds veel uitdaging bieden en er wordt aangeraden niet te perfectionistisch te handelen, maar het aan te durven om op halve kracht te functioneren. Deze zogenaamde Oogstmaan zal fantastische energie bieden, die zorgt dat mensen op individueel gebied versterkt worden, maar ook in staat zijn in sociale en liefdescontacten evenwicht te brengen. Daardoor zijn er mogelijkheden om problemen op te lossen en conflicten uit te spreken. Je kunt hierbij ondersteuning krijgen van Chiron. Deze planetoïde staat bekend als helende kracht, die emoties versterkt. De rest van deze periode zullen er nog veel planeten, binnen de Ram, Weegschaal en Steenbok verblijven. Dit kan mensen flink ondersteunen, maar het is verstandig niet te overdrijven en relaxt te blijven. Venus zal ondersteuning kunnen bieden, omdat deze enigszins vertragend werkt. Hierdoor kunnen mensen zeer liefdevol en zacht zijn. Het zal dus een week worden, waarin er veel kan gebeuren. Er kunnen zelfs behoeften bij mensen aangewakkerd worden om meer waarde te hechten aan materiële bezittingen. Vaak wordt geroepen dat dit niet belangrijk is, maar het is toch wel fijn om iets meer te hebben. Dat kan mensen wel degelijk een stuk gelukkiger maken.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Ilse
Houd vol!
Met een brok in mijn keel,
het wordt mij allemaal te veel.

tijden lang zie ik maar aan,
wat me steeds wordt Lees meer
door Medium Jory
Jaarprognose
Uit je geboortecijfers kan heel wat informatie gehaald worden. Op basis daarvan kan ik een jaarprognose voor je maken, die Lees meer
door Medium Marcelius
5 Kruiden tegen angst en depressie

Deze 5 kruiden behandelen depressie en angst net zo effectief als medicijnen

Onderzoek laat zien dat Lees meer
door Medium Ilse
Zielsverwant
Mijn hand in jouw hand,
ben jij dan mijn zielsverwant.

Mag ik hopen en bidden voor jou,
omdat ik zo van je hou.

Dat wij Lees meer
door Medium Marcelius
Kruiden die beschermen tegen alzheimer
Kruiden die je hersenen kunnen beschermen tegen alzheimer, depressie, angst en meer!

Het mooie van Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf Lees meer
door Medium Moon
Herfst inzichten. Mindset 2018
De herfst al bijna in zicht, dus ja leuk volgende maand. Ja zie het positieve het brengt ons veel moois. Ga Lees meer
door Medium Venus
Venus op vakantie
Hey lieve klantjes...

Van 25 Aug - 4 Sept ga ik lekker op vakantie ook op mijn vakantie bestemming zal ik actief zijn Lees meer
door Medium DeniseLuna
Komt een Nieuwetijdskind bij GGZ
''Maak maar een mooie tekening'' zei de dame die tegenover mij zat. Voor zover ik kon herinneren tekende ik Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Patricia
Geliefd worden of (helaas) gebruikt worden
Lieve mensen van Astroangels

Omdat het soms lastig is om te kunnen zien of iemand echt van je Lees meer
door Medium Ilse
Wanneer gaat mijn verlangen in vervulling?
Je zit op het terras en staart wat voor je uit. Het is vakantie. Iedereen om je heen lijkt zich Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love helpt je graag via de telefoon
Lieve mensen,

Ik ben in de middag en avond maar ook 's nachts bereikbaar voor u. Heeft u een Lees meer
door Medium Angelica
Evenwichtig deze warme zomer door?
Hoi Allemaal!
Wat is het warm he!
Deze hitte kan je ook parten spelen met het maken van goede Lees meer
door Medium Marja
E-MAIL CONSULT BOEKEN
Lieve mensen, heb je geen tijd om te bellen deze periode? Dan kun je altijd een e-mail consult boeken. Je krijgt een Lees meer
Weekhoroscoop

Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zal deze week een krachtige energie zijn, die vooral voor je thuissituatie, je familie, veiligheid en kinderen prima zal werken. In principe zal je je leven zo inrichten dat je je lekker voelt. Je vindt het belangrijk liefde te ervaren en zal er alles aandoen om het leven Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent nieuwsgierig naar het leven en merkt aan het begin van de week dat er een energie is, die jou prikkelt. Je zoekt naar de liefde en de diepgang van het leven en wilt dit het liefst met je partner delen. Je onderbewustzijn is prominent aanwezig, waardoor je intuïtie Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze week diepzinnig en eigenlijk is dit normaal voor de Waterman. Heb je een partner die ook zo is, dan zal je veel mooie momenten met de ander delen. Heb je echter een oppervlakkige partner of keurt deze jouw mening geregeld af, dan zal het een moeilijke periode zijn. Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent in staat aandacht van mensen te trekken en ook je partner gaat graag met je om. Daardoor is het een fijne week, maar zijn er wel obstakels te overwinnen. Je bent iemand die het heft in handen wil houden en soms voorbijgaat aan datgene wat je partner of anderen prettig Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent sociaal en hebt over het algemeen zowel zakelijk als privé veel goede contacten. In de liefde zal je partner veel tijd aan je besteden en aandacht vragen. Dit kan ook wel komen, omdat je de laatste tijd meer aandacht aan de ander besteedde en deze wat teveel Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent over het algemeen iemand die pas echt gelukkig is, als je het op zakelijk gebied gemaakt hebt. Dat zal je deze week ook zeker zo ervaren en daardoor moet je wel trachten om hier wat balans in te vinden. Het is fijn iets te bereiken, maar een relatie is ook erg Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent aantrekkelijk en kunt in de verleiding komen om je partner flink te verwennen. Let op dat je wat stout kunt zijn en dan met anderen kunt flirten. Over het algemeen zal je echter duidelijke grenzen aangeven. Zondag en maandag zal je veel tijd aan je partner geven. Het Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een drukke week, waarbij je niet alleen zakelijk erg actief bent, maar je ook in je relatie veel te doen hebt. Let op dat je overzicht houdt en controle over emoties hebt. Doe je dit te weinig, dan kun je rusteloos worden en dat kan je humeur danig beïnvloeden. Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er kan een romantische periode aankomen. Dit zal niet alleen in je relatie te merken zijn, maar ook op andere gebieden merk je dat je op een fijne manier met mensen om kunt gaan. Deze energie kan wel eens wat langer bij je blijven, waardoor je je niet hoeft te haasten om plannen Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je vindt je relatie erg belangrijk. Er kan gaandeweg de week iets gebeuren, waardoor er de toekomst wel eens zeer mooi kan worden. Je moet nog wel even geduld hebben, omdat het werkelijke resultaat in november plaatsvindt. Mensen die plannen hebben om te trouwen of een andere Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet er rekening mee houden dat je op energetisch gebied zwakker bent. Daardoor doe je er goed aan jezelf niet te druk te maken. Doe je dit wel dan kun je zowel bij sociale contacten als bij je partner meer kans op conflicten hebben. Dat kan jou dan nog meer verzwakken. Het Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een intense week met mooie kansen. Het heeft even geduurd voor de Boogschutter, maar het is nu een prima periode om jezelf te laten gaan.Heb je een partner die dit fijn vindt, dan kunnen er flink wat romantische en erotische gebeurtenissen zijn. Zo niet, dan wordt het Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Boogschutter

Algemeen
Voor de Boogschutter zijn de belangrijkste beschermers Jupiter, maar daarnaast ook Ceres. Let op dat Ceres meestal retrograde beweegt en dus wel enigszins kan storen. Toch zal september je wel behagen, omdat niets gaat zoals je wilt. Dat vind je erg prettig, omdat je uitgedaagd wordt om scherp te Lees meer


Waterman

Algemeen
Deze maand kan je gemoedstoestand wisselend zijn. Op zich is dit niet abnormaal voor de Waterman, maar je hebt nu de neiging kritisch op jezelf te zijn. Dit kan jou onzeker maken, omdat je normaal wel weet wat je wilt en hoe je dit wilt. Wees niet te streng voor jezelf, omdat anderen het waarschijnlijk Lees meer


Ram

Algemeen
De maand begint actief, waarbij je van alles kunt doen om je leven mooi te maken. De ergste warmte van de zomer is verdwenen, waardoor je wat energie kunt bijtanken. Het is dus een prima periode om taken in je carrière of privéleven, waar je niet aan toegekomen was, uit te voeren. De 5de zal Lees meer


Vissen

Algemeen
De Vis kan veel kracht krijgen vanuit Venus, die de belangrijkste beschermer zal zijn en ook Ceres die verrassender wijs invloed kan hebben. Meestal is Ceres namelijk negatief voor jouw teken, maar de combinatie met Venus zal positief uitpakken. Ook dit is bijzonder, omdat de gecombineerde energie Lees meer


Kreeft

Algemeen
Er zullen vriendschappelijke hemellichamen zijn, die jou positieve energie bieden. Met name Jupiter, Ceres en de Maan zullen zeer positief zijn. Het kan dus een maand zijn, waarin je met succes te maken krijgt. Het kan zelfs gebeuren dat alles wat je opstart heel goed uit kan pakken. Let op dat de energie Lees meer


Schorpioen

Algemeen
De planeet die deze periode de meeste kracht aan de Schorpioen biedt is Uranus. Normaal gesproken is deze planeet niet altijd gunstig, maar in dit geval zal de Maan, als katalysator fungeren, waardoor Uranus wel degelijk positief werkt. De positieve energie kan van invloed zijn en ervoor zorgen dat je een Lees meer


Leeuw

Algemeen
Het beschermende hemellichaam van de Leeuw is de Zon en deze zal geregeld kracht laten gelden. Daarnaast zullen Pluto en Ceres een krachtige ondersteuning bieden. Let op dat Uranus en Neptunus wel eens minder positief kunnen worden. Er kunnen positieve, maar ook negatieve momenten zijn, maar ze zullen Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Naast Mercurius is de 2de hemelse beschermer Ceres. Deze wordt vaak onderschat, maar biedt erg veel levensenergie en stelt je in staat met de moeilijkste problemen om te gaan. In september kan energie van Ceres extra versterkt worden, omdat de positie van de sterren zeer gunstig is. Daardoor kan het een Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De Weegschaal heeft in deze periode weinig te maken met negatieve energieën uit de kosmos. Zelfs hemellichamen als Mars en de Zon, die normaal gesproken niet altijd gunstig voor je zijn, zullen geen slechte invloed hebben. Alleen de dwergplaneet Iris kan een negatieve energie op je afsturen, maar die Lees meer


Steenbok

Algemeen
Behalve de heersende planeet Saturnus zal de energie van Mercurius gunstig zijn, omdat deze planeet gezien wordt als de kosmische leider van de Aarde-elementen. Deze planetaire invloed zal zeker een positieve werking op je leven hebben, maar ook weer niet heel erg sterk. Je kunt er beter rekening mee Lees meer


Maagd

September is dus een prima maand voor het oplossen van langdurige conflicten en voor conflicten die opeens optreden. Dit laatste kan vooral optreden bij financiële zaken. Let hierbij ook op met aankopen die je doet, zonder erbij na te denken. Het is ook een maand, waarin jouw persoonlijkheid zo sterk is, dat je een positieve invloed op Lees meer


Stier

Algemeen
De Stier is krachtig en bezit in principe alle elementen voldoende om op een goede manier in het leven te staan. De belangrijkste heerser is de Maan en die zal er deze maand dan ook sterk voor zorgen dat je daadwerkelijk balans weet te vinden. Het zal geen makkelijke maand worden, maar je bent wel in Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag