Weekhoroscoop Waterman

Sterrenbeeld waterman bij Astroangels.nl

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 28

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

 

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen zullen vooral intellectuele contacten met hun partner ambiëren. Is dit in orde, dan zullen ze sterk naar elkaar toegroeien en zich spiritueel verbinden. Je hebt ook veel ideeën, die je ten uitvoer kunt brengen om je partner dat te geven wat deze verdient. Later in de week kan dit enigszins veranderen. Er wordt aangeraden van zondag t/m woensdag gebruik te maken van liefdevolle energie die jullie delen. Dinsdag en woensdag kun je zelfs buiten je comfortzone treden en dat levert erg veel romantiek en goede veranderingen op. Donderdag en vrijdag zal kosmische energie het een en ander gaan veranderen. Je kunt je dan beter meer richten op zakelijke aspecten en dingen die er in je gezin of familie gebeuren. Wat betreft de liefde ervaar je vertragende energie en kun je wel eens verward raken tussen jouw gevoelens en hoe je partner reageert. Het weekend is zeer relaxt en er is dan heel veel kans op sympathie en saamhorigheid. Je bent echter niet gericht op romantiek, maar meer op ratio. Singles kunnen aan het begin van de week snel verliefd raken. Er zijn zelfs aanwijzingen dat je meer aandacht krijgt voor iemand waar je normaal gesproken niet op valt. Er is een mysterieuze energie, die zorgt dat je aantrekkelijk bent, waardoor mensen veel aandacht van je vragen. Er wordt gewaarschuwd dat je, als je aandacht krijgt, naar je gevoel luistert. Val je te snel op de verkeerde, dan kan dit later wel problemen geven. Zondag ben je vrij relaxt en wil je liever tijd aan vertrouwde mensen besteden. Wil je een nieuwe partner, dan doe je er goed aan van maandag t/m woensdag actie te ondernemen en te zorgen dat je er lekker op uittrekt, een date maakt of vrienden ontmoet. Donderdag en vrijdag zal je minder kans hebben, omdat je met heel andere dingen bezig bent en niet met liefde. Zaterdag zal het geluk jou raken en straal je veel energie uit. Met name als je veel in sociale groepen verblijft, kan er een leuke partner op je pad komen, maar vriendschappen behoren ook tot de mogelijkheid.

Carrière en financiën
Het is deze week belangrijk om jezelf even op te laden en dat kan alleen door gas terug te nemen en minder tijd aan je werk te besteden. Je gezondheid kan te wensen overlaten en je hebt dan moeite om je werk of studie alle aandacht te geven. Vooral routinematig of saai werk kan emotioneel nog wel eens wat storende energie brengen. Zondag zal het rustig zijn en doe je er goed aan tijd aan vertrouwde mensen te geven. Vanaf maandag komt er positieve energie en kun je op financieel gebied positieve zaken doen. Waarschijnlijk zullen de belangrijkste zaken pas op dinsdag te bespeuren zijn. Er zijn dan veranderingen mogelijk, die op de lange termijn veel kunnen gaan bieden. Er is hierbij mogelijkheid om meer te verdienen of om vooruitzichten te krijgen op een nieuwe opleiding. Deze dagen zijn ook geschikt voor zakelijke reizen en communicatie. Let dinsdag op dat je niet teveel geld uitgeeft. Daar lijkt de energie niet echt goed voor te zijn. Woensdag en donderdag kan je hard werken en dwing je je eigen kansen af. Je zult evenwicht moeten vinden tussen fysieke en intellectuele taken, omdat je jezelf anders voorbij loopt. Woensdag is geschikt voor grotere aankopen, investeringen en onroerend goed, maar blijf wel goed nadenken en handel niet te snel. Vanaf donderdag kunnen er mogelijkheden zijn op promotie. Mensen die een eigen bedrijf willen, kunnen hier ook goede energie bij krijgen.

Mentale en fysieke gesteldheid (in de week na de Volle Maan)
Zondagochtend de 5de zal de Volle Maan, in de Steenbok, om 6:44:57 aan de hemel staan en dit geeft bijzondere energie. Emoties zullen onder controle zijn en we zijn over het algemeen in staat om rust te vinden. De Steenbokmaan geeft duidelijke grenzen aan, waardoor we meer in staat zijn zelfdiscipline te tonen. Mensen zullen over het algemeen respect voor zichzelf en dus ook voor anderen hebben en dit geeft zowel mentaal als fysiek een gunstige periode. Let op dat sommige mensen soms wel moeite kunnen hebben om zich onder controle te houden en dan impulsief kunnen worden. Dit zijn over het algemeen de mensen die minder lekker in hun vel zitten of onverantwoordelijk gedrag vertonen. Merk je dit aan jezelf, dan doe je er verstandig aan om dit toch wel onder controle te krijgen en te wachten met belangrijke besluiten tot een andere week. De Maan staat deze periode recht tegenover de Zon en de asteroïde Vesta, die in de Kreeft staat. Daardoor is het belangrijk deze week contact te zoeken met mensen waar we een band mee hebben. Veiligheid en liefde zijn nuttig om je lekker te voelen. Bedenk dat er retrograde planeten zijn, die het verleden terugbrengen, waardoor we emoties voelen, die niet altijd onder controle zijn. Daar zullen we echt wel nuchtere energie van de Steenbok bij nodig hebben.

Veiligheid en liefde zijn dan ook erg nuttig om ons lekker te voelen. Bedenk dat er retrograde planeten zijn, die het verleden terugbrengen, waardoor we emoties voelen, die niet altijd meer onder controle te brengen zijn. Daar zullen we dan ook echt wel de nuchtere energie van de Steenbok bij nodig hebben. Aangezien de eclips tegenover de retrograde Mercurius in de Kreeft staat, is er deze week krachtige energie om mentaal lekker in ons vel te zitten. Wel zullen we gedwongen zijn om herinneringen en tradities met geliefden en vrienden te delen. Het is belangrijk niet te blijven hangen in herinneringen die stress en trauma’s brengen. Je kunt danig in de problemen komen en veiligheid kan in het geding komen. Maak hierbij gebruik van de doelgerichte Saturnus in de Steenbok, die verantwoordelijkheid kan brengen. Deze week kan elk teken anders op de Maan en de stand van de andere hemellichamen reageren. De Waterman kan door deze verduistering onbewust bepaalde dingen doen, die voor wat spanning kunnen zorgen. Vormen deze zich eenmaal, dan kunnen de processen die hieruit voortkomen voor langere tijd problemen geven. Ga je echter goed met de energie om, dan ben je juist in staat om mogelijkheden te zoeken om zowel mentaal als fysiek lekker in je vel te zitten. Het zal vooral wel erg belangrijk zijn om jezelf onder de loep te nemen. Wees sympathiek en zacht tegen jezelf, dan zal je dat ook automatisch naar anderen doen. In dat geval zal je gezond blijven en is je weerstand zeer sterk.

Overzicht voor alle tekens (Periode van gevaren, beproeving, zuivering en relatieve rust )
De Maan reist net als Pluto, Saturnus en Jupiter in de Steenbok. Dit geeft robuuste en pragmatische energie. Mensen zijn zich bewust van hun eigen bewustzijn en dit kan voor velen erg fijn zijn. Er is ruimte om te ontwikkelen, minder goede gedragingen aan te pakken en dus lekkerder in het leven te staan. We zien in de wereld echter het coronavirus nog aardig bezig zijn. Dit lijkt vooral te komen, omdat landen een soepeler beleid krijgen en ook Nederland doet hier aan mee. Mensen die op vakantie gaan, moeten extra voorzichtig zijn. De Volle Maan zal een energiepiek geven, omdat die recht tegen over de Zon staat. Hierdoor is er een verduistering, die uitdagingen en ontberingen tempert. Hierdoor kunnen we ook zeker rust vinden, onderling tussen mensen, maar ook in de maatschappij. Saturnus zal deze periode veel invloed hebben en als heerser gelden voor doorzetting en beproeving. Onze intenties zullen gebaseerd zijn op wijsheid, maar ook op bevrijding en zuivering van slechte handelingen en gedragingen. Er wordt aangeraden vooral lief voor jezelf te zijn, omdat je dan ook automatisch meer gevoel en warmte naar anderen uitdraagt. Zondagavond laat en maandag zal de Maan samen komen met Jupiter en Pluto. Dit geeft diepe energie om emoties te helen en om te communiceren.

Maandag verhuist de Maan naar de sympathieke en filosofische Waterman. We hebben behoefte aan vrijheid en zoeken naar avontuur. Mensen die nu al op vakantie zijn, dienen echt op te letten, omdat er aanwijzingen zijn van gevaarlijke situaties. Zoals we al eerder zeiden, het coronavirus is ‘echt’ niet weg. Ben je net op het verkeerde moment op de verkeerde plek, dan kun je aardig in de problemen komen. Op woensdag zal Mercurius een plein vormen met Mars en dit kan in de middag voor flink wat energie zorgen. Jij kunt woede voelen, maar ook anderen en dit kan dus zeker wel voor conflicten zorgen. Mercurius staat namelijk in de gevoelige Kreeft en Mars in de impulsieve Ram. Hierdoor zijn er sneller situaties en gesprekken mogelijk, die kunnen escaleren of voor misverstanden zorgen. Dit deel van de week kan rusteloosheid en onvrede brengen als er onrechtvaardigheid is. Veel mensen zullen dit erg moeilijk vinden, maar tegelijk kunnen we zelf ook onverantwoordelijk zijn. Dit geldt uiteraard ook voor jouzelf. Kom je dus in hevige gesprekken en meningsverschillen terecht dan doe je er goed aan die op woensdag niet te voeren en af te houden. Beter kun je die vanaf donderdag doen.

Donderdag t/m vrijdagavond is namelijk een zachtere periode, omdat de Maan door de spirituele en sensuele Vis reist. Donderdag is een geschikte dag om problemen op te lossen. Je zult merken dat de wereld er vriendelijker uitziet. Vrijdag is een superdag voor romantiek en erotiek. Er is veel ruimte voor seks en heb je een kinderwens, dan is de energie zeer vruchtbaar. Zaterdag is een bijzondere tijd, omdat Chiron retrograde gaat bewegen, Mercurius direct gaat bewegen en de Zon een driehoek vormt met Neptunus. Chiron kan veel energie bieden om oude wonder te herstellen. Chiron zelf mag dan niet zo sterk zijn, maar de Maan, Zon en Mercurius zijn dit wel. Met name de Maan in de Ram, die zich nu verbindt met Mars en Chiron kan als katalysator gelden. Daardoor kunnen we effectief met verdriet, boosheid, angst en andere gevoelens omgaan. Het kan dan ook een weekend worden van transformatie en individuele ontwikkeling. Durf jezelf kwetsbaar op te stellen door gevoelens te uiten en mensen die jij vertrouwt hulp te vragen. Het zal niet altijd relaxt zijn, omdat er ook heus problemen kunnen zijn tussen mensen onderling, maar uiteindelijk kan je het weekend gebruiken om veel lekkerder in je vel te zitten. Er is een periode van relatieve vrede, saamhorigheid en vriendschappelijke energieën.