Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 25

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is een romantische week. Je bent creatief en kunt op een expressieve wijze je partner aandacht geven. Daardoor zal je partner geregeld verliefde gevoelens krijgen omdat jij zo liefdevol en warm bent. Daarnaast ben je avontuurlijk, waardoor je leuke dingen wilt ondernemen. Ook is het een week om je flink te verwennen met nieuwe kleding en het veranderen van je uiterlijk. Kortom je gaat een fijne week tegemoet met mogelijkheden om de liefde veel aandacht te geven. Zondag en maandag ben je wat oppervlakkig omdat erotiek en plezier belangrijker zijn dan romantiek en serieuze gesprekken. Op zich kan het fijn zijn om even niet na te denken. Dinsdag en woensdag zal je juist intellectueel en romantisch geprikkeld worden, waardoor je dan juist veel diepzinniger en intelligent kunt zijn. Dit is een goede tijd voor serieuze en verstandige gesprekken. Donderdag t/m zaterdag is voor de romantiek supergoed. Maak hier maar flink gebruik van en zorg dat het je partner aan niets ontbreekt.

Singles
Het is een week om eens goed om je heen te kijken. Wellicht is er iemand in je naaste omgeving. Er zijn aanwijzingen dat een vriend(in) of ex-partner gegadigde kan zijn om verliefd op te worden. Je bent aantrekkelijk en mensen kunnen snel gevoelens krijgen. Ook jij bent gevoelig en emotioneel en kunt daardoor snel kriebels voelen. Er wordt aangeraden er niet te snel op in te gaan, omdat iemand niet bij je kan passen en dan is het zonde van de tijd. Ook kun je dan teleurstelling ervaren. Praat er met mensen over en zorg dat je de kat uit de boom kijkt voor je met iemand in zee gaat. Is het een ex dan zal je waarschijnlijk weten of die bij je past. Zondag en maandag is er spirituele energie, waardoor je intuïtie sterk is. Ook heb je en magnetische uitstraling. Aandacht zal je niet tekort komen. Dinsdag en woensdag ben je speels en liefdevol, maar dan zal je meer gaan voor een los contact. Donderdag en vrijdag zijn betere dagen voor een serieuze relatie. Zaterdag is weer een dag voor erotiek en een kort contact. Wil je dit niet, dan kun je beter met gewone vrienden of familie. afspreken.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot maandagavond in Boogschutter, waardoor bij veel mensen de metabolisme sloom verloopt en zij zich moe kunnen voelen. Er is frustrerende energie, waarbij mensen chagrijnig kunnen zijn. Let op met wie je omgaat en vooral hoe je dat doet. Voor communicatie is het een wisselvallige tijd, waardoor je alert moet zijn. Mensen kunnen vermoeide benen hebben als gevolg van mindere doorstroming van spieren en aders. Mensen met een zwak hart dienen rustig aan te doen. Je kunt deze periode beter niet teveel bewegen. Gezonde mensen doen er goed aan rustig te blijven en vooral vet en moeilijk verteerbaar eten te mijden, dus ook rauwe groenten. Maandagavond verhuist de Maan naar de Steenbok en blijft daar tot woensdagnacht. Dit geeft over het algemeen positieve energie. De meesten hebben veel discipline en zijn nuchter in contact met anderen. Let op dat je huid snel kan beschadigen door zwaar werk of als je in de volle zon bent. Je gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Let verder op dat je maag gevoelig is. Woensdagnacht gaat de Maan t/m zaterdagmiddag naar de Waterman. Dit kan wat eenzaamheid en onzekerheid bij mensen brengen. Sommigen worden afstandelijk. Anderen zullen juist te open en toegeeflijk worden. Fysiek kunnen je benen wat zwakker zijn en daardoor kan je beter niet te intens sporten of zware werkzaamheden doen. Zaterdagmiddag gaat de Maan naar de Vissen. Er zijn dan in de nacht spirituele energieën, die in dromen of intuïtie boodschappen geven. De Waterman is
zeer intellectueel, maar heeft niet altijd oog voor fysieke gesteldheid. Deze week doe je er goed aan open te staan voor signalen die je lichaam afgeeft. Het is verstandig om je werk wat minder aandacht te geven en je privéleven meer. Hierbij doe je er niet onverstandig aan om sporten wat meer op de voorgrond te plaatsen. Wees wel voorzichtig met je enkels, omdat die kwetsbaar kunnen zijn. Sporten als hardlopen, zaalsporten en dansen kunnen daardoor minder goed verlopen. Misschien doe je er goed aan je meer te richten op sporten als zwemmen of minder intensieve fitnesstrainingen. Met welke sport je ook bezig bent, let er altijd op dat je een goede warming-up en cooling-down doet, zodat je spieren zich goed opwarmen. Let op dat je niet teveel fastfood eet, omdat je bloeddruk soms te hoog is.

Carrière en financiën
Je bent deze week creatief en hebt oog voor natuur en schoonheid van het leven. Dit kun je gebruiken om in je werk met leuke ideeën en plannen te komen. Omdat je charmant bent, zal je ook prima samen kunnen werken. Leidinggevenden zullen je waarderen om je kracht en intellect. Er zijn zeker kansen om te ontwikkelen en nieuwe aanbiedingen te krijgen. Ook is het een prima week voor financiële projecten en afsluiten van contracten. Houd wel in de gaten dat je erg veel moet werken en dat je je dan wel eens wilt haasten. Je doet er goed aan hier rust in aan te brengen, omdat je anders fouten kunt maken. Verder wordt er gewaarschuwd dat mensen, die voor hun werk veel buiten zijn, in de gaten moeten houden dat hun huid kwetsbaar is. Zorg voor voldoende bescherming. Zondag en maandag is er mysterieuze energie, waardoor je moeite hebt om je volledig te concentreren. Blijf vooral relaxt en doe dingen niet te gehaast, dan zal je hier een weg in weten te vinden. Beter kan je routinematige taken aanpakken of taken die minder zwaar zijn of concentratie nodig hebben. Dinsdag en woensdag ben je intellectueel krachtig en zal je veel bereiken. Je bent geduldig en attent en weet precies wat je moet doen om te kunnen functioneren. Donderdag en vrijdag heb je ambities en is het een prima periode om op te vallen bij leidinggevenden of andere belangrijke mensen. Je hebt ideeën en daaruit zijn doelen voor de toekomst mogelijk. Let op dat je, als je leidinggevende bent, niet alles zelf gaat doen. Je mag anderen beste vertrouwen en werk wat meer delegeren. Het zijn inspannende dagen, waardoor je het best gezond kunt eten en voldoende slapen om op je best te presteren. Heb je de kans dan is zaterdag een dag om te ontspannen. Wel is het een goede dag voor financiële zaken en in- en verkoop.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van empathie en saamhorigheid)
Jupiter reist door de Boogschutter en geeft een vrijheidslievend gevoel, waardoor mensen hun eigen gang gaan. Uranus, in de Stier, zal zorgen dat mensen teveel de verdediging ingaan als ze belemmerd worden in doen en laten. Venus in de Tweeling zal echter speelsheid en liefde geven, waardoor de meeste problemen met humor of liefde worden opgelost. Mars en Mercurius reizen door de Kreeft en mensen moeten dan opletten op wat ze zeggen en doen. Dat is lastig en er zijn mensen, die teveel kletsen, maar ook mensen die te weinig zeggen. Het beste is hier balans in te vinden. Zondagochtend is er wat traagheid, maar de middag is prima om leuke dingen te doen. Het is een dag waarin mensen veel voor elkaar over hebben en er geregeld saamhorigheid is. Let op dat er spirituele energie is, die kan zorgen dat mensen teveel in een droomwereld leven. Nuchtere mensen zullen echter teveel naar realiteit kijken, waardoor er conflicten mogelijk zijn tussen andersdenkende mensen. De Volle Maan zal zondag om 23:39:31 in de Boogschutter verschijnen. Bijzonder is dat de energie vanuit het midden van de Melkweg komt. De energie die vrijkomt, geeft mensen ruimte om hogere doelen na te streven. Mensen zullen meer over religie of spiritualiteit nadenken.

Er wordt aangeraden er over na te denken, dat niets zomaar ontstaat. We zijn met een doel in de kosmos. Het is een prima periode om stil te staan bij anderen en ze te ondersteunen. Mensen hebben al vaak de neiging andersdenkenden af te wijzen. Vooral de 16de t/m de 19de is een tijd dit te doorbreken. De Boogschutter heeft een krachtige energie om geloof van mensen te versterken en duidelijke boodschappen te geven. Mercurius (communicatie) en Mars (strijd) zullen versneld worden, evenals Pluto (transformatie) en Saturnus (zelfvertrouwen). Het is een periode van actie en wilskracht, maar blijf nuchter en handel niet impulsief. Woensdag moet je voorzichtig zijn en bescheiden leven. Ook wordt aangeraden negatief ingestelde mensen en mensen die te impulsief zijn te mijden. Donderdag en vrijdag zijn betere dagen als de Maan in de Waterman komt. Let vrijdag op dat er een intense planetaire energie vrijkomt. De verbinding tussen Mercurius en Mars gaat namelijk een conflictueuze strijd aan met Saturnus en Pluto. Gelukkig zullen Venus, Jupiter en Neptunus een mooie band vormen. Daardoor zijn mensen ondanks de intense energieën in staat om op een positieve wijze met elkaar om te gaan. Het blijft echter oppassen geblazen. Zaterdagmiddag zal de Maan naar de spirituele en tegelijk nuchtere Vissen bewegen. Daardoor is er rust en zullen mensen zich relaxt door het leven bewegen. Mercurius zal vanaf 7 juli in een retrograde beweging reizen en daar voelen we nu al de energie van. Let op de manier hoe je communiceert en met intellectuele zaken omgaat. Elke handeling of actie die je nu maakt, kunnen later terugkomen en voor problemen, maar ook voor positiviteit gaan zorgen. Wees dus verantwoord en tracht zo positief mogelijk te leven.

Waterman

Sterrenbeeld waterman bij Astroangels.nl