Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 21

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag soms wat eenkennig en hebt weinig zin teveel mensen te ontmoeten. Heb je een partner, die dit wel wil of zijn er verplichtingen, waar je niet onderuit kunt, dan kan je hier wel moeite mee hebben. Tracht in dit laatste geval balans te brengen en bespreek met je partner hoe jullie dit het beste kunnen doen. Overigens kun je bij mensen, die je vertrouwt en waar je je goed bij voelt, open en enthousiast zijn. Ook ben je zeer liefdevol tegen je partner. Woensdag zal er een fijne energie zijn, waardoor jij je soms licht in het hoofd voelt en veel liefde ervaart. Je partner zal van jou genieten en er zijn vele mooie momenten. Donderdag is een dag waarin de liefde weggeschoven wordt, maar vrijdag en zaterdag zal je dit inhalen. De vonken schieten er dan vanaf en je kunt met romantiek en erotiek veel spannende dingen ambiëren. Maak hier gebruik van. Voor je het weet is de energie weg.

Singles
Je zult in het weekend naar gelijkgestemde mensen zoeken en waar kun je dit beter dan doen ergens op een feest of evenement. Kies wel een plek uit waar je mensen tegenkomt, die jou boeien. Het beste is nog dat je samen met goede vrienden gaat. Maandag en dinsdag zijn verrassend, maar ook mysterieus, waarbij je niet zo goed weet wat je nou precies wilt. Je kunt je eigen gevoelens niet goed analyseren en dat zal je wel vervelend vinden. Je hebt dingen nu eenmaal graag in eigen handen. De reden hiervoor is dat er een planetaire energie is, die op een vreemde wijze resoneert. Het zal je in ieder geval flink storen. Woensdag zal hier een romantische energie vanuit de kosmos voor terugkomen en eigenlijk kun je hierdoor de rest van de week veel spannende momenten beleven. Je hebt gekke ideeën en bent boeiend in de omgang. Daardoor vind je het erg fijn om er op uit te trekken en te flirten. Mensen die geen zin hierin hebben, kunnen op sociale media rondkijken om gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

Mentale en fysieke gesteldheid
Van zondagochtend tot dinsdagochtend reist de Maan door de Boogschutter. Dit is op zich een prima energie voor mensen om zich lekker te voelen. Mensen willen er op uittrekken en zijn nieuwsgierig naar het leven. Normaal gesproken zijn mensen fysiek gezien in orde. Mensen die last van reuma of zwakke gewrichten hebben, kunnen hier extra last van hebben. Let dan op met intense sportactiviteiten en zware werkzaamheden. In het algemeen moeten mensen opletten voor lange of zware inspanningen, waar ledematen bij betrokken zijn. Qua voedsel doe je er goed aan om vet te mijden en het liefst lichte maaltijden te gebruiken. Het kan geen kwaad om dierlijke vetten even te mijden. Vanaf circa 10.00 uur op dinsdagochtend zal de Maan naar de Steenbok reizen en daar tot donderdagavond blijven. Dit geeft positieve energie, waardoor alles over het algemeen prima verloopt. Let wel op dat jijzelf niet negatief wordt. Je kunt de neiging hebben om te klagen over mensen die dingen op een ander wijze doen. Dit kan spanning geven, die vooral op de maag, lever en nieren werkt. Ook de rug kan kwetsbaarder zijn.

Let ook nu op wat je eet, maar zorg voor voldoende dierlijke of plantaardige eiwitten. Koolhydraten kun je het best zo min mogelijk gebruiken, omdat je last van je spijsvertering kunt hebben. In dit geval kun je beter extra vezels gebruiken. De Maan zal donderdagavond rond 20.00 uur naar de Waterman gaan en daar tot zondag blijven. Er is fijne energie, die ervoor zorgt dat mensen zelfstandig zijn, maar er zijn ook stressmomenten mogelijk. Merk je dit aan jezelf zorg dan voor extra ontspanning, zodat je even na kunt denken over hoe je de stress kunt minderen. Watermannen zijn over het algemeen eerlijk en recht door zee. Ze stellen hoge normen aan zichzelf en zijn betrouwbaar, tolerant en vriendelijk. Ze zijn vaak bereid iemand te helpen en vooral als mensen met onrecht te maken krijgen. Watermannen die niet goed in hun vel zitten, kunnen onrealistisch worden. Ze kunnen excentriek zijn en het contact met de werkelijkheid verliezen. Deze week moet je oppassen dat je niet te fanatiek in je opvattingen bent. Dit kan voor veel stress zorgen en zelfs tot destructief gedrag leiden. Hierdoor kun je gevoelig zijn voor kwalen zoals beenproblemen, hoge bloeddruk en slechte bloedsomloop. Met name groene groente, niet teveel vet en extra multivitaminen kunnen je gemoed een flinke verbetering geven.

Carrière en financiën
Er komt op zakelijke gebied een drukke week aan, daardoor doe je er goed aan om zondag goed te slapen en gezond te eten. Je bent zeer creatief en kunt je gevoelens ook goed uitdrukken. Je bent erg avontuurlijk en kunt daardoor nieuwe dingen ontdekken of ontplooien. Het is ook een periode waarin je prima met financiële zaken om kunt gaan. Je kunt zelfs wat risico nemen, maar overdrijf dit niet en doe dit alleen bij kleinere investeringen of beleggingen. Tot eind juni is er ook wat bijzonders aan de hand. Er is een krachtige erotische energie, die je echter op zakelijk gebied om kunt zetten om hard te werken en veel goede besluiten te nemen. Je moet wel opletten dat je niet te impulsief reageert, omdat de energie er dan voor zorgt dat je fouten maakt en problemen op jezelf afroept. Zondag en maandag ben je zeer sociaal en optimistisch, waardoor je in de samenwerking en bij het doen van zaken hard kunt werken en veel werk af kunt ronden. Het zijn echter geen dagen om financiële deals af te sluiten. Dinsdag en woensdag ben je minder actief en zal je meer nadenken over het verleden en de toekomst. Ook kun je plannen maken wat je in de toekomst zou kunnen gaan doen. Het zijn succesvolle dagen, waarbij je in de verleiding komt extra geld uit te geven. Tracht dit onder controle te houden. Je bent van donderdag t/m zaterdag zeer charismatisch en daarmee kan je veel bereiken. Je bent erg creatief en kunt mooie ideeën hebben, maar deze ook zeker uitwerken. Je kunt de week dan ook prima eindigen.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige emoties en gedragingen)
De Zon reist door de Stier en wordt vergezeld door Venus, die daar t/m de 1ste week van juni blijft. Er is hierdoor veel nuchterheid in de liefde en bij zakelijke aspecten in het leven van mensen. Er zijn veel verlangens en sommigen willen teveel, waardoor er stress kan ontstaan. Dit is omdat Mars tot begin juli door de emotionele Kreeft reist. Ook deze energie heeft een wisselvallige en passionele invloed op mensen. Je doet er goed aan rust te bewaren en vooral niet te impulsief te handelen, zowel qua liefde, vriendschappen, familie als op zakelijk gebied. Gelukkig is er respect door de betrouwbare Stier en liefdevolle Kreeft. De Maan beweegt zondag t/m dinsdagochtend in de Boogschutter. Dit biedt goede energie voor diepzinnige gesprekken over leven en dood, de spirituele wereld en allerlei andere diepe onderwerpen. Ook is het een prima tijd om de natuur in te gaan en van rust te genieten en de diepere energieën in je op te nemen, die zich in de natuur afspelen.

Dinsdagochtend reist de Maan naar de Steenbok en dit biedt energie om op zakelijk gebied te presteren. Mensen zijn positiever en hebben de neiging om discipline op te brengen. Daardoor volgen mensen makkelijker bevelen op en zijn ze wat volgzamer. Er zijn ook mensen die materialistisch ingesteld zijn. Doelen kunnen bereikt worden en er is minder stress, omdat mensen met kritiek om kunnen gaan. Mensen die dit niet ambiëren kunnen wel meer klagen en aangeven dat er oppervlakkigheid is. De Zon zal deze dag op één lijn met Mercurius in de Tweeling staan. Mensen kunnen hierdoor sneller handelen en het is dan ook aan te raden dat doelen voor de korte termijn te plannen. Deze energie is namelijk de komende weken erg sterk, dus beter hier gebruik van maken. Mensen kunnen nieuwsgierig zijn, waardoor er zeer avontuurlijke en spannende momenten in je leven mogelijk zijn. Er is ruimte voor communicatie, zodat mensen eerder geneigd zijn om gevoelens te uiten en problemen te bespreken. Woensdagochtend zal Mars in de Kreeft een sextiel vormen met de excentrieke Uranus in de Stier. Mensen kunnen anders zijn, dan je gewend bent, maar dat geldt ook voor jouzelf. Dit kan ergernis opwekken, maar kan ook erg spannend en leuk zijn. Donderdagavond komt de Maan in de Waterman terecht en zal daar tot zondagochtend blijven. Er is een sociale energie, waardoor je er goed aandoet afspraken te maken of evenementen te bezoeken om mensen te ontmoeten. Let op, er kunnen gevoelens van eenzaamheid zijn. Je kunt dan misschien wel teveel nadruk leggen op het ontmoeten van mensen en dan dwingerig worden. Dit kan vooral als er afwijzing is. Mensen hebben dan de neiging om op sociaal gebied koud en afstandelijk te worden.

Waterman

Sterrenbeeld waterman bij Astroangels.nl