Weekhoroscoop Waterman

Sterrenbeeld waterman bij Astroangels.nl

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Sociaal gezien, heeft de Waterman een avontuurlijke week voor de boeg, waardoor je de wereld wilt verkennen en het leuk vindt nieuwe dingen te proberen. In contact met mensen ben je onderhoudend en vind je het leuk nieuwe kennis en informatie op te doen. Daardoor trek je naar mensen toe die het leuk vinden om te filosoferen. Je wilt uitgedaagd worden op het scherpst van de snede te discussiëren. Let op dat je dit met de juiste mensen doet. Niet iedereen kan of wil dit en dan kun je je storen, terwijl dat niet eerlijk is. Laat mensen dus in hun waarde. Mercurius zal vanaf donderdag in de Weegschaal reizen en dit geeft energie om leuke activiteiten te doen. Heb je die mogelijkheid dan is het een prima periode er op uit te trekken of vrienden op te zoeken. De energie van Venus zorgt ervoor dat je graag met mensen praat die op de een of andere manier ergens gespecialiseerd in zijn. Gebonden mensen zullen deze week steun krijgen van Venus, waardoor je verantwoordelijk en liefdevol bent. Doordat Pluto retrograde in de Steenbok reist, heb je controle over eigen gevoelens en kun je aan je innerlijke persoon werken. Hierdoor zorg je er niet alleen voor dat je partner tevreden is, maar zit je zelf lekker in je vel. Mars in de Ram biedt spirituele energie, waardoor je intuïtie sterk is. Dit is een prima periode om je partner te verwennen met iets wat deze al een tijdje wil. Woensdag t/m vrijdag zal je niet altijd evenveel tijd aan je partner besteden, omdat je met je werk bezig bent. Toch ben je in staat je partner blij te houden, omdat de energie van Mercurius zorgt dat je goed kunt communiceren en je je gevoel goed aan kan geven. De tijd dat je met je partner bent, zal je veel liefde geven. Singles krijgen energie van Pluto en Mars en dit geeft nu redelijk liefdevolle energie. Mensen vinden het erg leuk om met je te babbelen, omdat je empathisch en sensitief bent. Toch kan je, in contact met iemand die je leuk vindt, ook bijdehand zijn. Overdrijf dit niet, omdat mensen anders negatiever over je na gaan denken. Venus biedt een bijzondere energie aan singles, doordat ze aan de ene kant nuchter en zakelijk met hun werk bezig zijn, maar aan de andere kant juist speels en passioneel handelen, omdat Mars gevoelens kan prikkelen. Kom je deze week iemand tegen, dan moet je evenwicht vinden, omdat mensen anders niet van je op aankunnen of jij de verkeerde mensen aantrekt.

Carrière en financiën
Pluto zal de gehele week nog een retrograde beweging in de Steenbok maken, waardoor je toch wel erg veel controle over jezelf hebt. Je kunt veel nadenken over zaken die in het verleden gespeeld hebben en die je nu wilt gebruiken om nu wel te laten slagen. Mars in de Ram biedt veel passie en je kunt daardoor niet alleen mentaal veel aan, maar ook fysiek. Ook zijn er veel spirituele energieën vanuit Neptunus en de Maan, die in de Schorpioen reist. Dit kan jouw intuïtie vergroten en daardoor weet je heel goed wat je moet doen in contact met anderen en welke keuzes je moet maken. Venus biedt jou een sterke passie om doelen na te streven. Je maakt een prima indruk op collega’s en klanten en kunt veel succes behalen. De Zon en Jupiter zullen ervoor zorgen dat mensen, die naar school gaan of een opleiding doen, een krachtige intellectuele energie ervaren. Ook is het een prima periode om informatie op te doen of om veel met collega’s te communiceren. Dit houdt scherp en zorgt er tevens voor dat er een zeer goede sfeer op het werk hangt. Het zal een goede tijd zijn om te communiceren, te leren, maar ook om je mening en gevoelens te uiten. Mercurius zal vanaf donderdag in de Weegschaal gaan reizen en dit geeft sterke energie voor mensen die moeten analyseren of onderzoeken. Hierdoor zijn ze prima in staat zijn zowel naar details als naar het geheel te kijken. Je kunt vooral het weekend met nieuwe ervaringen te maken krijgen, waarbij je verbaasd zult staan over kansen die je krijgt.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag staat de Maan in de spirituele Schorpioen. Mensen zijn geneigd impulsiever te reageren als dingen niet goed gaan. Emoties zorgen dat men niet altijd in staat is zich op een goede wijze uit te drukken. Je kunt je wat sneller aangevallen voelen en de kans op ruzies en zelfs vechtpartijen is nu een stuk groter. Mensen die geregeld last hebben van de uitscheidingsorganen kunnen er last van hebben. De darmen kunnen opspelen en ook zijn er meer kansen op verkoudheid, griep en zelfs een verzwakte algehele weerstand. Beter eet je nu licht verteerbare voeding. Pas bijvoorbeeld ook op met rauwkost en eet het liefst gare groenten. Ook koolhydraten en producten die voor gasvorming zorgen, kun je beter minderen. Zondag kun je beter opletten met seks, omdat er ook op dit gebied problemen kunnen zijn. Maandagavond verhuist de Maan naar de Boogschutter. Dit is een zachte energie vergeleken met die van de Schorpioen. Mensen zijn relaxter, maar er wordt aangeraden vooral op fysiek gebied actiever te zijn. De Boogschutter zorgt voor veel energie en die moet er weer uit. Mensen die te weinig willen of kunnen bewegen, hebben dan ook de meeste last van opgekropte energie en daaraan gekoppeld stress en frustraties. Ga je bewegen, pas dan op voor de heupen en dijen, omdat deze nu kwetsbaar kunnen zijn. Ook zijn er problemen met gewrichten en botten mogelijk. Woensdagnacht zal de Maan naar de Steenbok reizen en positieve energie aan mensen schenken. Toch zijn er minder goede aspecten aan de energie, omdat de huid en knieën kwetsbaar kunnen zijn en er maagproblemen mogelijk zijn. Deze kunnen leiden tot huidziektes en problemen met de spijsvertering. Zaterdagochtend verhuist de Maan naar de Waterman en dit geeft een ietwat emotionele energie, waardoor veel mensen zich automatisch niet heel sterk voelen. Vele mensen zijn afstandelijk en onzeker en dit kan misverstanden opleveren. Er wordt aangeraden deze periode iets meer voor jezelf te kiezen en minder met mensen af te spreken. Beter kun je tijd besteden aan eigen zaken en aan mensen waar jij je helemaal jezelf kunt voelen. Pas op voor de enkels en de knieën, omdat deze nog wat zwak kunnen zijn.

Overzicht voor alle tekens (periode van serieuze energie, die overgaat in luchtige energie)
We hebben te maken met retrograde planeten, waardoor mensen geregeld naar het verleden kijken. Dit is terecht, omdat het coronavirus en de lockdown veel invloed op ons dagelijks leven hebben gehad. De medische wereld heeft het moeilijk en jongeren krijgen weinig kans om hun jeugdige energie er uit te gooien. Depressiviteit beheerst dan ook de maatschappij en mensen worden ongeduldig. Ze vinden het moeilijk zich aan de nieuwe normen te houden. Het corona zal nog steeds prominent aanwezig zijn en kan een prominente dreiging vormen. Zondag t/m woensdag vormt Mercurius een vierkant met Pluto en Saturnus en zal de Zon het gebied van de Weegschaal betreden. Zondag begint met intense energie, omdat de Maan in de Schorpioen reist. Toch zal deze dag niet verkeerd zijn en mensen zullen meer over het leven nadenken en onderzoeken wat ze kunnen doen om te ontwikkelen. De combinatie van Pluto en Mercurius brengt waarheid en harmonie, waardoor mensen eerlijk en prettig met elkaar omgaan. Het is een evenwichtige periode, die zo van maandag t/m woensdag zal blijven. Maandag zal de Boogschutter invloed hebben door mensen intellectueel te versterken. Ook zullen mensen meer de neiging hebben met elkaar te communiceren en kennis te delen. De 22ste en 23ste start de astronomische herfst wat nog eens versterkt wordt door de Boogschutter. Daardoor is er onrust. De Weegschaal zal harmonie, gerechtigheid en vrede brengen. Mensen zijn in staat zichzelf onder de loep te nemen en te bekijken wat goed was en wat niet. Let op dat energie negatief kan worden, omdat mensen meer risico nemen. Er wordt gewaarschuwd niet te overdrijven, omdat de dreiging van het corona versterkt wordt.

Voordeel is dat Mars in staat is mensen te bewegen actie te ondernemen, maar ook om voorzichtig te blijven. Al met al kunnen er dan ook zeker verwarrende momenten zijn, waarbij emoties veel mensen parten kunnen spelen. Er wordt aangeraden verantwoord te blijven en je niet te laten verleiden dingen te doen die jou of mensen in je omgeving in de gevaar brengen. Het voordeel aan de energie is dat mensen een drang voelen oude vrienden en familie op te zoeken. Er wordt aangeraden t/m woensdag meer activiteiten te plannen en afspraken te maken. Onthoud dat Mars ongeduld en impulsiviteit zal brengen en constant een uitdagende energie geeft aan de planeten in de Steenbok. Dat kan binnenkort veranderen als de zware Steenbok plaats maakt voor de luchtige Waterman en Mercurius donderdag naar de vreedzame Weegschaal beweegt. Deze planeet vormt een vierkant met Saturnus in de stabiele en vastberaden Steenbok. Dit is een periode van wederopbouw, wat betekent dat er vooral zakelijk veel in orde komt. Mensen moeten zich actief opstellen, maar ook wel geduld bewaren. Met name in de communicatie moeten we opletten dat we niet de verkeerde dingen zeggen. Mensen kunnen deze tijd makkelijk over grenzen gaan. Verder is het belangrijk vanaf woensdag extra op te letten als jij je in het verkeer begeeft of laat op straat bent. Donderdag t/m zaterdag staat Mars in de Ram tegenover Mercurius. Op persoonlijk en sociaal gebied krijgen we te maken met contacten die zeer intens zijn. Dit zien we in zakelijke gesprekken, waarbij we flinke strijd kunnen verwachten. Toch zal er een zeer relaxte energie op vrijdagavond zijn en zal zaterdag over het algemeen sociaal en sympathiek verlopen als gevolg van de Waterman-Maan. Het kan dus een uitdagende, maar tegelijk ook een sympathieke en liefdevolle periode zijn en we zullen de week dan ook prima afsluiten.