Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 34

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je wordt zondag en maandag emotioneel geprikkeld door een krachtige planetaire energie. Hierdoor vind je het fijn om veel gevoelens te delen en vooral met je partner of heel goede vrienden. Vrienden zal je op dinsdag en woensdag nodig hebben, omdat je dan niet altijd lekker in je vel zit en er zelfs een mogelijkheid kan zijn dat je conflicten met je partner krijgt. Je kunt door vrienden raad krijgen om hier anders mee om te gaan. Je doet er deze dagen verstandig aan om je partner om steun te vragen en je niet af te zetten. Dan zal je veel meer liefde ervaren en zit je een stuk lekkerder in je vel. Donderdag t/m zaterdag is er een spirituele energie, waardoor je het avontuur op wilt zoeken. Gaat je partner erin mee, dan kunnen er zeer leuke momenten zijn. Je doet er verstandig aan een weekendje te plannen en een niet alledaagse trip te maken. Dit zal erg veel energie bieden, waardoor de liefde in deze periode zeker toe kan nemen en er verrassende mogelijkheden voor de toekomst kunnen zijn.

Singles
Je bent deze week nog wel eens minder zelfstandig, waardoor je er goed aandoet om geregeld met een vriend(in) om te gaan. Je vindt het fijn om aanhankelijk te zijn en bent graag met mensen waar je je fijn bij voelt. Je bent wel emotioneel gereserveerd en kunt soms erg onhandig zijn als je iemand echt heel leuk vindt. Je vindt het fijn om contact te hebben en zal niet snel je ogen afwenden als je merkt dat de ander jou heel aantrekkelijk vindt. Je wilt graag met mensen communiceren en daagt ze uit tot diepgang en intellectuele hoogstandjes. Je zult dan ook alleen op iemand vallen die hiertoe in staat is en waarvan je merkt dat deze ‘echt’ is. Je wilt geraakt worden door kracht en uitstraling van de ander. Vind je iemand eenmaal leuk, dan zal je enthousiast zijn en hoffelijk in de eerste contactname. Omdat je concentratie deze week niet heel sterk is, kan je soms opeens gesloten zijn. Zelfs als je iemand erg leuk vindt, kan je nog achteruit gaan. Let daar op en breng evenwicht aan, dat dit niet te plots gebeurt.

Mentale en fysieke gesteldheid
Tot zondagavond beweegt de Maan in de Vissen en dit biedt ontspannende energie. Let op dat er wat emoties loskomen. Ook kun je de neiging hebben teveel genotsproducten te gebruiken en dit moet je binnen paal en perken houden. In de avond beweegt de Maan naar de Ram. Dit geeft intense energie, waardoor mensen actief zijn en zoeken naar activiteiten om energie kwijt te kunnen. Voordeel is dat mensen niet snel van slag raken en met tegenslagen om kunnen gaan. Het is t/m woensdagochtend een periode, waarin mensen last van hoofdpijn kunnen hebben. Met name nek- en rugpijn en klachten met de ogen kunnen de oorzaak zijn. Tracht relaxt te blijven, slaap voldoende en vermijdt stress. Beter kan je de natuur ingaan en geregeld kiezen voor ontspannende activiteiten. Van woensdagochtend tot en met vrijdagmiddag beweegt de Maan door de Stier. Dit geeft een zeer positieve en saamhorige energie, waardoor mensen over het algemeen prima met elkaar om kunnen gaan. Let op het weersbeeld, omdat deze wisselvallig kan zijn. Met name kinderen, ouderen en mensen met een lage weerstand hebben dan meer kans op verkoudheid en zelfs griep. Ook is er mogelijkheid voor aandoeningen in de keelstreek. Bij zowel mannen als vrouwen kunnen de geslachtsorganen en spijsverteringsorganen kwetsbaar zijn. De rest van de week zal de Maan door de Tweeling reizen. De stand van de Maan zorgt ervoor dat er een relaxte energie is die voor regeneratie zorgt.

Mensen willen dingen met elkaar delen en daardoor is de communicatie onderling meestal erg positief. Deze zullen over het algemeen voor mooie momenten zorgen. Let op dat er mensen zijn die moeite hebben om tot besluiten te komen. Niet iedereen is even daadkrachtig en in staat de juiste dingen op het juiste moment te doen. Heb je hier last van, dan wordt aangeraden er een weg in te vinden en eventueel advies en ondersteuning te vragen. De ledematen en de rug zijn kwetsbaar, wat voort lijkt te komen uit problemen met de longen. Heb je al een chronische aandoening, dan moet je vooral opletten. Het is echter verstandig voor iedereen geregeld naar buiten te gaan en frisse lucht op te nemen. Omdat je fysiek kwetsbaar bent, moet je wel opletten met zware werkzaamheden en sport. Voor je het weet heb je een blessure te pakken. De Waterman wordt sterk beïnvloed door Uranus en daardoor kan de Waterman eigenzinnig gedrag vertonen. Deze invloed geeft aan welke vrijheid een Waterman nodig heeft en welke beslissingen deze wil nemen als individu. Het is belangrijk om als doel te stellen dat je beslissingen moet nemen die betrekking hebben op anderen. Je hebt te maken met een sociaal leven en dient rekening met anderen te houden. Vooral het onderbeen en de bloedcirculatie dienen deze week in de gaten gehouden te worden. Niet dat het alarmerend is, maar als je twijfelt, ga dan even naar de huisarts om alle onzekerheden de kop in te drukken. Qua voeding gebruik je het best voeding dat oplosbaar is in water, omdat je metabolisme dan sterker is.

Carrière en financiën
Er zal een krachtige energie op je afkomen, waarbij Jupiter in de Boogschutter veel energie in jou los kan maken. Ook Mercurius kan jou over het algemeen veel energie bieden en dan vooral op sociaal en op intellectueel niveau. Daardoor kunnen je wensen in vervulling gaan en kan jij je stoutste dromen nastreven. Mars zorgt dat je innovatief bezig bent, waardoor je mensen verbaast met de inspirerende manier hoe je met hen en bepaalde situaties omgaat. Je ervaart een sterke drive naar de toekomst en laat het verleden rusten. Door de energie van Venus en Mars ben je mentaal en fysiek erg sterk en kun jij je stempel veel voor op de wereld drukken. De Zon sluit zich deze week bij Venus aan, waardoor je niet alleen passioneel bent, maar je je ook op serieuze onderwerpen concentreert. Je doet geen dingen zonder uitgebreid onderzoek te doen. Het kan een periode zijn, waarin je met transformaties te maken krijgt, die voor flink wat verandering in je leven zorgt. Dit kan met studie, maar ook een carrièreswitch te maken hebben. In contact met collega’s, klanten en andere zakelijke contacten moet je er beducht op zijn dat mensen je niet altijd begrijpen. Je kunt wel eens erg geheimzinnig zijn. Tracht open te zijn, vooral als je merkt dat mensen geïrriteerd of onzeker van je worden.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van intense, maar stabiele krachten)
Uranus beweegt retrograde tot aan januari en dit geeft nog steeds verrassende energie, zodat mensen in staat zijn kansen af te dwingen. Veel mensen zullen verbaasd zijn over wat er allemaal mogelijk is. Er kunnen mensen zijn, die met verrassende uitspraken komen, waardoor er in de maatschappij wel eens met de wenkbrauwen gefronst wordt. Mercurius zal de hele week door de Leeuw bewegen. Daardoor kunnen mensen zich meestal goed uitdrukken. Er is ook een eerlijke en betrouwbare energie. Venus reist tot woensdagochtend in de Leeuw, waardoor er nog zeker veel energie is om de liefde te ervaren en uit te dragen. De Zon reist tot vrijdag in de Leeuw en biedt vooral veel energie om creatief in het leven te staan. Ook zal energie ervoor zorgen dat mensen, die leiding willen geven, dit op krachtige wijze kunnen doen. Er zijn dus mogelijkheden om nieuwe ideeën te krijgen en om plannen uit te gaan voeren. Mars start aan het begin van de week met zijn reis door de Maagd. Er is dan ook naast alle kracht, van de eerder genoemde hemellichamen, een sterke energie om alles op het juiste moment te doen. Mentaal kunnen mensen veel kracht ervaren en aanvoelen wat het beste is. Er is evenwichtige energie, maar let op dat er goede, maar ook slechte momenten kunnen zijn. De meeste mensen zijn in staat om dingen op het juiste moment te doen. Ga vooral geen dingen doen, waarvan je denkt dat je het beter niet kunt doen.

Woensdagochtend zal Venus naar de Maagd reizen. Dit kan in relaties nog wel eens voor wat starheid zorgen, waardoor mensen het moeilijk vinden om begrip en sympathie voor een ander op te brengen. Het is overigens goede energie om enthousiast en ambitieus met zakelijkheden om te gaan. Woensdag zal Mercurius een driehoek vormen met Jupiter in de Boogschutter en dit geeft aardig wat kracht om ambities vorm te geven. Er is niet alleen communicatief en intellectueel veel mogelijk, maar ook fysiek is er flink wat energie. Vrijdag zal de Zon naar de Maagd reizen en dit geeft over het algemeen een energie, waarbij mensen geneigd zijn om op alle slakken zout te leggen. Kun je deze energie echter op gezonde wijze gebruiken, dan ben je in staat de puntjes op de i te zetten. Het is een prima periode om orde in het leven te brengen en niet alleen werkzaamheden af te ronden, maar ook nog eens nauwkeurig en prestatiegericht aan de slag te gaan. Zaterdag zal Venus een verbinding aangaan met Mars, waardoor mensen moeite hebben losjes in de relatie te staan. Er wordt aangeraden niet teveel van een partner of andere geliefden te eisen en iedereen in zijn waarde te laten. De intense kosmische energieën zorgen er deze week voor dat het een krachtige, stabiele en fijne week wordt. De kosmos zal mensen wel dwingen om gas terug te nemen en te wachten tot de veranderingen vorm gaan krijgen. Het is belangrijk goed na te denken wat je wilt en welke veranderingen er aan staan te komen.

Waterman

Sterrenbeeld waterman bij Astroangels.nl