astro content

Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 50

Liefdesrelaties
Je vindt het vooral het 1ste deel van de week fijn met mensen om te gaan, die je niet zo vaak ziet. Dit kunnen kennissen zijn, maar ook familieleden waar je minder contact mee hebt. Let op dat je je partner en andere sociale contacten niet negeert en duidelijk bent in wat je wilt en waarom. Ook kun je bezig zijn met het plannen van een reis die je later dit jaar of in het begin van januari wilt gaan doen.

Op zich is dit een prima periode, voel je je ontspannen en geniet je van contacten die je hebt. Er zullen weinig moeilijke zaken bij zijn, omdat er genoeg te bespreken valt. Je zult hier van zondag t/m dinsdag mee bezig zijn en vooral de rust hierbij op willen zoeken. Vanaf woensdag zal de energie weer terugkomen en zal je weer meer intiemere contacten zoeken met heel goede vrienden en je partner. Je bent dan ook een stuk liefdevoller en geniet van leuke activiteiten, maar ook zeker van romantiek en erotiek. Let op dat je zaterdag wat minder lekker in je vel zit. Plan deze dag dus niet teveel en geniet van je partner.

Singles
Je vindt het leuk om mensen op te zoeken, die je niet zo vaak ziet. Dit kunnen vrienden zijn, maar je voorkeur gaat dan wel uit naar mensen waar je op de een of andere manier de spanning bij vindt. Je bent niet uit op een vaste relatie, maar erotiek en romantiek zullen niet ontbreken in de gevoelens die je kunt hebben. Toch vind je het ook fijn om bij ‘gewone’ vrienden te zijn en zal je ook geregeld bij je familie langs gaan.

Je kunt plannen maken voor een toekomstige vakantie. In de liefde ben je wat nonchalant, maar daarom zullen mensen het juist leuk vinden om met je om te gaan en krijg je veel liefde en vriendschap terug. Het is geen week voor een nieuwe partner, maar het is wel een prima periode om een ex-partner terug in je leven te krijgen. Zondag t/m dinsdag ben je kalmer in het contact met mensen, maar vanaf woensdag zal je er vol voor gaan en ervaar je veel romantische gevoelens. De zaterdag is echter meer een dag voor familie en dierbare vrienden of zelfs om alleen te zijn.

Mentale en fysieke gesteldheid
Het is belangrijk dat je evenwicht vindt tussen je charmante, open kant en je stabiliserende kant, die geregeld op zoek is naar harmonie. Hierdoor kun je besluiteloos zijn, omdat je twijfelt hoe je dingen op moet lossen. Je vrolijke kant kan dan een enorme deuk oplopen, waardoor je minder goed in je vel komt te zitten. Hierdoor kom je mentaal in de problemen, maar kan dit ook zijn weerslag hebben op je lichamelijke toestand.

Je hebt de neiging om teveel te snoepen en, als je dan ook nog eens te weinig beweegt, kunnen de pondjes er snel aankomen. Zit minder lekker in je vel, dan zal je dit ook uitstralen en daar maak je het jezelf niet makkelijk mee. Wat betreft eten is een lekker tussendoortje helemaal niet erg, maar wel als je dit doet als je erg gestrest bent. Wanneer je een stresseter wordt, kan je veel meer ontvankelijk zijn voor verslavingen, wat een negatieve invloed op je gemoedstoestand heeft. Als je dit merkt dan doe je er goed een ontspanningstherapeut of sportinstructeur om advies te vragen. De saffier kan lichamelijke klachten verhelpen en de opaal kan je gevoel voor vrede en hoop versterken.

Carrière en financiën
Je kunt goed communiceren, waardoor je sociaal en zakelijk een graag geziene gast bent. Het is een prima week voor bureauwerk en andere zakelijke dingen, die je normaal wat saai vindt. Let in mails en apps op je woorden. Je kunt mensen anders, onbedoeld, tegen je in het harnas jagen. Belangrijke mails kun je beter eerst goed controleren of door een ander laten checken. Dit geldt overigens t/m de 21ste. Wees vooral niet te open en sympathiek tegen formeel ingestelde mensen. Die zullen het fijner vinden als je zakelijk en nuchter bent.

Zondag t/m woensdag ben je fysiek wat minder sterk en doe je er goed aan lichamelijk werk op een laag pitje te zetten tot in het 2de deel van de week. Woensdagavond t/m vrijdag ben je veel energieker en kun je alsnog zwaardere taken afronden. Het is een prima periode om te handelen en dingen te kopen of te verkopen. Er wordt aangeraden om niets groots te kopen en ook geen nieuwe projecten te starten. Zaterdag is een relaxte dag en gaat alles je gewoon goed af.

Overzicht van de week voor alle tekens (de periode van aanpassing en voorbereiding)
Mercurius beweegt op retrograde wijze in de Boogschutter. Bijzonder is dat de retrograde energie aangetrokken wordt door het zwarte gat dat zich in het midden van de Melkweg bevindt. Deze kracht slurpt de energie van Mercurius enigszins op en dat is de reden, waarom mensen beter niet met nieuwe zaken moeten starten.

Pas vanaf de 22ste zal Mercurius weer in onze richting bewegen. Veel mensen merken dat ze op communicatief gebied nog steeds moeite hebben om zich te uiten. Dit zal echter bij de ene persoon sterker zijn dan bij de ander. Het verleden zal nog steeds zeer belangrijk zijn, waarbij bepaalde zaken aangepakt dienen te worden om in 2018 beter voor de dag te komen. December zal dus een soort voorbereiding zijn op dat wat komen gaat, waardoor er in het komend jaar al snel veel meer mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Ook Venus beweegt in de Boogschutter en blijft daar tot de 25ste. Daardoor zullen mensen de neiging hebben veel weg te gaan en vrienden, familie of andere dierbaren op te zoeken. Vreemd genoeg zal deze energie voor de liefde soms wat minder geschikt zijn. Dit komt, omdat de energie van de Boogschutter mensen meer naar sociale contacten duwt dan naar de liefde.

Zondagochtend is een bijzondere tijd, omdat je wakker kunt worden met een voorspellende droom in gedachte. Houd pen en papier gereed, om deze te noteren. Deze dromen komen, doordat er in de vroege ochtend een harmonieuze verbinding tussen de intelligente Mercurius en de innovatieve Uranus is. Let op dat Neptunus die periode zeer actief is en dat dromen snel kunnen vervagen. Vanaf dinsdag kunnen mensen veel over de toekomst nadenken. Er kunnen al aanpassingen in je leven aangebracht worden om je voor te bereiden. Vrijdag is een geschikte dag om zaken met je partner te bespreken of met vrienden te praten als je single bent. De Maan, in de Boogschutter, kan het weekend vrolijk en sociaal maken met nieuwe contacten of leuke activiteiten met huidige sociale contacten.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen

Eindelijk ben ik er terug om je bij te staan en advies te geven. Dus heb je hulp nodig of gewoon even Lees meer
door Medium Manon
Leven..
Het leven is een cirkelgang van kindsheid naar kindsheid.

Van kindsheid naar kindsheid betekent een spiraal van steeds weer een Lees meer
door Medium Manon
De Wereld
De wereld leeft en ademt en wij kunnen zijn spirit bij ons binnenhalen.

Denk aan rollende golven, warme zon, nat gras, verse Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Venus
Venus op Vakantie maar is wel bereikbaar
Trouwe bellers...

Ik ben een paar weken op valantie maar ben zeker bereikbaar via de sms en Lees meer
door Medium Moon
Ondernemers met power
De ondernemer van nu staat in zijn licht, heeft lef en kwaliteiten. Maar houdt ook van het leven, brengt offers maar Lees meer
door Medium Manon
Stilte
In de stilte bewaren wij het gemakkelijkst onze integriteit.

Je ziel gedijt in de stilte.

Je meest heldere leiding en Lees meer
door Medium Jennifer
Sta eens stil......
Sta eens stil bij de weg die je bewandelt. Is dit de weg van jou hart en ziel of de ingeslagen weg door verwachtingen en Lees meer
door Medium Ellen
Hoi ik ben Ellen nieuw Medium Online
Hallo allemaal,,

Ik wil mij even voorstellen, mijn naam is Ellen en ik ben als medium aangenomen Lees meer
door Medium Venus
Venus is op Vakantie
Beste bellers..

Ik ben van 8 Nov tot 4 Dec op vakantie ik ben wel soms beschikbaar op de chat en sms ik ga jullie Lees meer
door Medium Manon
Je Hart
Laat je hart zingen en je ziel zich verheugen.

Ervaar de verwondering van het leven.

Prijs alles wat goed is in je leven, al Lees meer
door Medium Manon
Individu
Het Individu is een belichaming van het Universum.

Waar eindigt precies jouw invloed op het leven?

Je zult nooit de volledige Lees meer
door Medium Jennifer
(Zelf)Liefde
Voor alle liefdevolle zielen die dit lezen....

LIEFDE
Open de deuren naar je hart en stel jezelf weer open. Je bent Lees meer
door Medium Floor
Vervolg maanstanden
Op mijn blog van een aantal weken geleden omtrent verschillende maanstanden en hoe je die in jouw leven kunt gebruiken Lees meer
door Medium Angie
E mail, sms en chat consulten van Angie
Dag lieve Trouwe bellers; ik werk hier al een tijdje en sta Jullie allemaal graag met heel veel Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties
Let op gezondheid, omdat deze roet in het eten gooit. Je doet er verstandig aan geregeld te slapen en ook niet te laat naar bed te gaan. Je voelt je dan prettiger en zal in de relatie een socialer zijn. Voel je je minder prettig, dan heb je wel de neiging je wat te verlaten op genotsproducten, Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties
Je bent nog steeds erg energiek en daardoor niet alleen krachtig in je doen en laten, maar ook charmant tegen vrienden, familie, andere contacten en natuurlijk je partner. Je bent misschien wel iets minder romantisch, maar omdat je zo actief bent, zal je relatie wel erg leuk en avontuurlijk Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties
Het is een week om de rust te vinden. Je bent een bezige bij en zit normaal gesproken niet zo heel vaak stil, maar misschien kun je dat nu soms beter wel even doen. Het is een prima tijd om klusjes aan of in huis te verrichten en tijd aan je partner, gezin of familie te besteden. Dit zal je veel Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties
Er hangt een zeer krachtige energie, waarbij de Schorpioen niet alleen fysiek sterk kan zijn, maar ook op erotisch gebied veel actie kan ondernemen. Je vindt het fijn om je partner te verwennen en bent erg vastberaden om de relatie leuk te houden. Dit is wel afhankelijk van de partner die je hebt. Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties
Je vindt het vooral het 1ste deel van de week fijn met mensen om te gaan, die je niet zo vaak ziet. Dit kunnen kennissen zijn, maar ook familieleden waar je minder contact mee hebt. Let op dat je je partner en andere sociale contacten niet negeert en duidelijk bent in wat je wilt en waarom. Ook kun Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties
Het is een prima week voor relaties, maar meer voor sociale contacten, dan voor liefde. Dit zal niet betekenen dat je geen aandacht voor je partner hebt, maar je vindt het leuk om er op uit te trekken en vrienden en familie op te zoeken. Wil je partner hierin meegaan, dan heb je hier zeker geen Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties
Je bent een beetje in de war, omdat je veel met de zakelijke kant van je leven bezig bent, maar je toch ook wel veel tijd aan liefde wilt besteden. Het is belangrijk evenwicht te vinden. Je bent nu eenmaal een ambitieus persoon en wilt mensen behagen en tegelijk je eigen gang gaan en zelfstandig Lees meer


Stier

Liefdesrelaties
Je vindt het belangrijk om in de relatie met de ware betekenis van liefde bezig te zijn. Je vindt seksuele intimiteit belangrijk en zal er veel aan doen om het je partner naar de zin te maken. Hoe stabieler de relatie is, hoe prettiger jij je voelt. Let op, als je relatie momenteel iets minder goed Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
Je bent iemand die wel veel liefde en warmte meedraagt, maar je bent aan de andere kant toch ook wel erg nuchter en soms zelfs koeltjes. Een partner die dit niet begrijpt, kan daar deze week moeite mee hebben. Merk je dit, dan doe je er goed aan er over te praten en te zorgen dat er duidelijkheid Lees meer


Ram

Liefdesrelaties
Je kunt een sterke drang ervaren om weg te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten. Je hebt het gevoel dat je leven stilstaat en wilt daar verandering in brengen. Het zal daar geen goede periode voor zijn, omdat je dan problemen met je huidige partner kunt krijgen. Daarnaast kan er ook een ex-partner in Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties
In principe zal je ook deze week veel met romantiek en erotiek bezig zijn. Je vindt het leuk grenzen op te zoeken en neemt wel eens wat risico. Let op dat je dit niet overdrijft, omdat je partner dit niet altijd prettig vindt. Er kunnen dan zelfs conflicten ontstaan. Besteed deze week dan ook Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Je bent deze week zeer populair en mensen vinden het fijn om met je om te gaan. Ook je partner vraagt veel liefde van je en daar heb je geen bezwaar tegen, althans als jullie een gezonde relatie hebben. Heb je deze niet, dan kan het een lastige week worden. Je hebt dan de neiging om met anderen te Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
Er komt voor de Steenbok heftige energie als Mars en Uranus tegenover elkaar staan. Dit kan grote problemen geven, waarbij conflicten, scheidingen, breuken of andere negatieve zaken aan de orde zijn. Dit kan de 1ste week veel geduld vragen. Over het algemeen ben je iemand die krachtig is, Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
De Volle Maan van de 3de staat in jouw teken. Dat betekent dat je de 1ste dagen harmonieuze energie kunt ervaren, waardoor je de maand op een goede manier kunt starten. Let wel op dat deze maancyclus storend beëindigd kan worden als je onverantwoordelijk gedrag vertoond. Je kunt de Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
Gelijk al in het begin van de maand zal de liefdevolle Venus jouw teken verlaten en naar de speelse boogschutter reizen. Daardoor laat je verplichtingen los en kun je je meer richten op de speelse kant van het leven. Natuurlijk zal een Schorpioen altijd wel nadenken en alle opties Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
Aan het begin van de maand is er een zeer liefdevolle en sympathieke energie, doordat Venus de 1ste in jouw teken terechtkomt. Je kunt goed met mensen omgaan en in principe gaat alles, waar je mee bezig bent, je goed af. Omdat je zo positief bent, voelen mensen zich door jouw energie Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Je hebt deze maand veel kracht en niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Je vindt het fijn om nieuwe dingen af te dwingen en zal bij veel van wat je doet goede resultaten behalen. Venus zal de 1ste van de dominante Schorpioen naar de enthousiaste Boogschutter verhuizen. Dit zorgt ervoor dat Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Op de 2de zal er een driehoek gevormd worden door Jupiter en Neptunus, waardoor je energie wat zachter wordt en je dus minder dominant en prominent aanwezig wilt zijn. Je bent sympathiek en vol mededogen, waardoor mensen zich veilig bij je voelen. Je bent, naar vrienden, familie en je Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
Het zal voor de Kreeft eigenlijk een opluchting zijn dat Venus uit de Schorpioen weggaat. Je bent van jezelf al emotioneel en de energie van de Schorpioen versterkt dit nog eens dubbel. Het zal dan ook fijn zijn dat Venus naar de Boogschutter reist, omdat dit toch wat meer rust zal geven. Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
De Waterman krijgt prikkels van Venus in de Schorpioen, maar al snel reist die planeet naar de Boogschutter en zal je vooral fysieke energie ontvangen. Je bent daardoor actief en liefdevol naar mensen in je omgeving. De Volle Maan zal de 3de in de slimme Tweeling reizen, wat ervoor zorgt Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
Er is aan het begin van de maand storende energie, door een onbetrouwbare verbinding tussen Mars en Uranus. Met name de 1ste dagen kunnen dan moeilijk zijn. Je doet er goed aan hier flexibel mee om te gaan en te accepteren dat je alle zeilen bij zal moeten zetten. Het is verstandig om de Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
De Maagd kan de 1ste week ontspannen, omdat de emotionele Venus van de krachtige energie van de Schorpioen naar de speelse Boogschutter reist. Dit is voor de aardse Maagd een periode om rust in het leven te krijgen. Je bent extravert en zal makkelijke contacten leggen, waardoor er een nieuwe Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
De driehoek die Jupiter en Neptunus de 2de vormen, zorgt dat je nog meer met anderen begaan bent, dan anders. Je bent sympathiek, liefdevol en kunt soms teveel van mensen pikken. Let daar op, omdat mensen je ook kunnen voor hun ellende gebruiken, terwijl ze niets teruggeven. Het is Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
De 1ste dagen komt er verzachtende energie vanuit Jupiter en Neptunus. Daardoor sta je empathisch en liefdevol in het leven. Je ziet dingen anders dan de afgelopen tijd en voelt je goed bij de evenwichtige energie die je ervaart. Je bent minder kritisch en staat open voor gevoelens van Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag