Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 21

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag last van hectiek hebben en zit niet altijd even lekker in je vel. Tracht hier in ieder geval niet je partner negatief mee te belasten. Je zult dan vanzelf de dag op een liefdevolle manier eindigen. Ook is het belangrijk dat je het begin van de week niet teveel denkt aan het materiële en het uiterlijk. Liefde en innerlijke schoonheid zijn veel belangrijker dan al het geld in de wereld. In principe zullen de sterren je geregeld energie sturen om hier oog voor te hebben. Maandag t/m woensdag zullen de meeste Weegschalen sterk met hun partner verbonden zijn. Er zijn nostalgische gevoelens, waardoor je het fijn vindt het verleden terug te halen en dingen over te doen. Het zal veel gevoelens terugbrengen. Donderdag zijn er wat gevoelens die niet kloppen. Je kunt je partner of anderen dan vals betichten. Houd emoties dus onder controle. Vanaf vrijdag is er vreugdevolle energie met romantiek en erotiek.

Singles
Je zit zondag boordevol energie en vindt het fijn om er lekker op uit te trekken en plezier te maken. Er wordt aangeraden tijd te besteden aan mensen die er ook voor jou zijn en niet op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Maandag en dinsdag kan het verleden je dwars zitten en kan je in een dip zitten. Ga er niet omheen draaien, maar los je problemen op, dan zal je lekkerder in je vel zitten. Vanaf woensdag zal het leven een positieve wending nemen en heb je meer plezier in je leven. Woensdag en donderdag zijn misschien de beste dagen van de week voor de liefde. Je laat het verleden los en kunt bepaalde dingen een plekje geven. Trek er lekker op uit en zoek plekken op met mensen die ook op zoek zijn naar een relatie. Dit kan natuurlijk ook via internet en sociale media. Het weekend zal echter lastiger zijn, waarbij je misschien wel teveel verwacht. Leg de lat dus niet te hoog, dan zal het waarschijnlijk ook niet tegenvallen. Het is ook een periode om vooral aandacht aan vrienden en familie te geven.

Mentale en fysieke gesteldheid
Van zondagochtend tot dinsdagochtend reist de Maan door de Boogschutter. Dit is op zich een prima energie voor mensen om zich lekker te voelen. Mensen willen er op uittrekken en zijn nieuwsgierig naar het leven. Normaal gesproken zijn mensen fysiek gezien in orde. Mensen die last van reuma of zwakke gewrichten hebben, kunnen hier extra last van hebben. Let dan op met intense sportactiviteiten en zware werkzaamheden. In het algemeen moeten mensen opletten voor lange of zware inspanningen, waar ledematen bij betrokken zijn. Qua voedsel doe je er goed aan om vet te mijden en het liefst lichte maaltijden te gebruiken. Het kan geen kwaad om dierlijke vetten even te mijden. Vanaf circa 10.00 uur op dinsdagochtend zal de Maan naar de Steenbok reizen en daar tot donderdagavond blijven. Dit geeft positieve energie, waardoor alles over het algemeen prima verloopt. Let wel op dat jijzelf niet negatief wordt. Je kunt de neiging hebben om te klagen over mensen die dingen op een ander wijze doen. Dit kan spanning geven, die vooral op de maag, lever en nieren werkt. Ook de rug kan kwetsbaarder zijn. Let ook nu op wat je eet, maar zorg voor voldoende dierlijke of plantaardige eiwitten. Koolhydraten kun je het best zo min mogelijk gebruiken, omdat je last van je spijsvertering kunt hebben. In dit geval kun je beter extra vezels gebruiken. De Maan zal donderdagavond rond 20.00 uur naar de Waterman gaan en daar tot zondag blijven. Er is fijne energie, die ervoor zorgt dat mensen zelfstandig zijn, maar er zijn ook stressmomenten mogelijk. Merk je dit aan jezelf zorg dan voor extra ontspanning, zodat je even na kunt denken over hoe je de stress kunt minderen. Weegschalen houden van rust en harmonie. Het zijn vriendelijke, attente mensen, die liefde, romantiek en een vaste relatie erg belangrijk vinden. Weegschalen weten heel goed wat normen en waarden zijn en hebben een zeer goede smaak. Over het algemeen zijn het mensen die veel kennissen hebben en weinig vijanden. Deze week moet je oppassen dat je duidelijke grenzen aangeeft. Doe je dit niet, dan kun je emotioneel in de verdrukking komen en heb je zelfs de neiging om te liegen. Dit is niet goed voor je gemoed en de kans op problemen met je zenuwstelsel is groot. Als gevolg hiervan zijn met name de nieren, blaas en onderrug kwetsbaar. Zorg dat je vooral rode groenten en fruit eet, zodat je weerstand toeneemt. Water is ook erg belangrijk.

Carrière en financiën
Er komt een prima maand aan, waarbij je intellectueel veel kracht krijgt. Hierdoor zal je in je carrière veel bereiken en weet je wat je moet doen om je te ontplooien. Studies, bureauwerk, (internationale) samenwerking, reclame en publicaties kunnen goed uitpakken. Er zijn dus voldoende mogelijkheden om je in de kijker te spelen. Tot de 1ste week van juni ben je zeer actief en kun je prima communiceren. Let op dat je passioneel bent, waardoor je niet altijd evenveel geduld hebt. Je kunt impulsief zijn en net de verkeerde dingen doen. Tracht dit dus ten alle tijden te voorkomen. Op financieel gebied kan je veel bereiken en mag je best wat risico nemen. Let op dat leidinggevenden en autoriteiten tot eind juni problemen kunnen geven als jij hun toorn oproept. Beter gedraag je je niet te opstandig en zorg je er voor dat je luchtig met kritiek en problemen omgaat. Zondag en maandag is een prima periode voor bureauwerk, communicatie, het doen van kleine aankopen en zakelijke reizen. Je bent nieuwsgierig en dit kun je gebruiken om aan informatie en kennis te komen. Let op je gezondheid. Deze kan soms te wensen overlaten, waardoor je er goed aandoet gezond te blijven eten en voldoende te rusten. Dinsdag en woensdag is over het algemeen een prima periode, alhoewel je woensdag wat verplichtingen kunt hebben, die je niet altijd even goed afhandelt. Het is geen tijd voor het kopen van onroerende goederen of het verbouwen van een huis of kantoor. Donderdag t/m vrijdag kunnen privéperikelen je parten spelen. Voor de rest kun je zakelijk en financieel prima presteren. Je bent intellectueel sterk en bent niet alleen heel creatief, maar durft ook veel risico’s te nemen. Deze pakken meestal heel goed uit.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige emoties en gedragingen)
De Zon reist door de Stier en wordt vergezeld door Venus, die daar t/m de 1ste week van juni blijft. Er is hierdoor veel nuchterheid in de liefde en bij zakelijke aspecten in het leven van mensen. Er zijn veel verlangens en sommigen willen teveel, waardoor er stress kan ontstaan. Dit is omdat Mars tot begin juli door de emotionele Kreeft reist. Ook deze energie heeft een wisselvallige en passionele invloed op mensen. Je doet er goed aan rust te bewaren en vooral niet te impulsief te handelen, zowel qua liefde, vriendschappen, familie als op zakelijk gebied. Gelukkig is er respect door de betrouwbare Stier en liefdevolle Kreeft. De Maan beweegt zondag t/m dinsdagochtend in de Boogschutter. Dit biedt goede energie voor diepzinnige gesprekken over leven en dood, de spirituele wereld en allerlei andere diepe onderwerpen. Ook is het een prima tijd om de natuur in te gaan en van rust te genieten en de diepere energieën in je op te nemen, die zich in de natuur afspelen.

Dinsdagochtend reist de Maan naar de Steenbok en dit biedt energie om op zakelijk gebied te presteren. Mensen zijn positiever en hebben de neiging om discipline op te brengen. Daardoor volgen mensen makkelijker bevelen op en zijn ze wat volgzamer. Er zijn ook mensen die materialistisch ingesteld zijn. Doelen kunnen bereikt worden en er is minder stress, omdat mensen met kritiek om kunnen gaan. Mensen die dit niet ambiëren kunnen wel meer klagen en aangeven dat er oppervlakkigheid is. De Zon zal deze dag op één lijn met Mercurius in de Tweeling staan. Mensen kunnen hierdoor sneller handelen en het is dan ook aan te raden dat doelen voor de korte termijn te plannen. Deze energie is namelijk de komende weken erg sterk, dus beter hier gebruik van maken. Mensen kunnen nieuwsgierig zijn, waardoor er zeer avontuurlijke en spannende momenten in je leven mogelijk zijn. Er is ruimte voor communicatie, zodat mensen eerder geneigd zijn om gevoelens te uiten en problemen te bespreken. Woensdagochtend zal Mars in de Kreeft een sextiel vormen met de excentrieke Uranus in de Stier. Mensen kunnen anders zijn, dan je gewend bent, maar dat geldt ook voor jouzelf. Dit kan ergernis opwekken, maar kan ook erg spannend en leuk zijn. Donderdagavond komt de Maan in de Waterman terecht en zal daar tot zondagochtend blijven. Er is een sociale energie, waardoor je er goed aandoet afspraken te maken of evenementen te bezoeken om mensen te ontmoeten. Let op, er kunnen gevoelens van eenzaamheid zijn. Je kunt dan misschien wel teveel nadruk leggen op het ontmoeten van mensen en dan dwingerig worden. Dit kan vooral als er afwijzing is. Mensen hebben dan de neiging om op sociaal gebied koud en afstandelijk te worden.

Weekhoroscoop Weegschaal

Gratis jouw horoscoop voor het sterrenbeeld Weegschaal lees je bij Astroangels