Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 29

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Mars brengt zondag en maandag veel energie om liefde te delen. Daarnaast zal Mercurius je ratio flink prikkelen. Je bent affectief en ambitieus en kunt je partner verwennen en aandacht geven. Let maandag op dat je de lat soms erg hoog kunt leggen, waardoor je partner er niet makkelijk aan kan voldoen. Dit kan conflicten brengen. Dinsdag zal de Volle Maan vooral je nuchtere kant naar voren brengen. Heb je een rationele partner dan kun je de energie gebruiken om evenementen te bezoeken. Heb je echter een gevoelig en emotionele partner, dan kunnen er conflicten zijn als de ander denkt dat gevoelens minder zijn geworden. Dit kan jou dan irriteren. Woensdag en donderdag moet je oppassen dat je sentimenteel bent en emotioneel kwetsbaar. Jij kunt dan denken dat je partner achteruit gaat. Vrijdag en zaterdag zal de retrograde Mercurius veel energie geven. Het is een prima periode om een plek op te zoeken waar oude herinneringen liggen. Ook is het een prima tijd om je liefde expliciet aan je partner te laten zien.

Singles
Ook deze week zullen Mercurius en Mars je gevoelens een boost geven als gevolg van hun doorgang door de Leeuw. Ook Venus is erg actief en kan de romantiek en erotiek in je leven brengen. Zondag en maandag zijn geschikt om te stappen, te daten of vrienden op te zoeken. Wat je ook doet, je zult je prima vermaken en je hoeft hierbij niet eens een nieuwe partner te vinden, als je het maar leuk hebt. Dinsdag zal de Volle Maan zoveel kracht geven dat je de rest van de week spirituele energie ervaart, versterkt door de liefde van Venus. Je hebt nu veel kans op een nieuwe relatie, alhoewel je misschien niet zit te wachten op iemand om je leven mee te delen. Let woensdag en donderdag op dat je erg sentimenteel bent en terugdenkt aan een ex-partner. Je hebt de neiging die op te zoeken. Er zijn echter geen goede energieën, waardoor je op moet letten wat je doet. De retrograde Mercurius reist vanaf vrijdag door de Kreeft en dit zorgt ervoor dat je verlangt naar iemand om je leven wel te gaan delen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat zondag in de Boogschutter en trekt in de nacht naar de Steenbok. Je zult optimistische energie ervaren. De meeste mensen zullen vitaal zijn en dit uitstralen. Let op gewrichten als je aan het sporten bent. Beweeg je te weinig of ben je te zwaar, dan moet je extra op gezondheid letten. De Volle Maan zal dinsdag om 23:39:31 door de Steenbok reizen. Er wordt veel energie verbrand en er kan veel vermoeidheid zijn. Ook zijn er mensen die met een negatief gevoel rondlopen. Merk je dit aan jezelf, trek je dan terug en houd emoties onder controle. Beter kun je niet omgaan met mensen waar je al niet goed mee omgaat. Mensen die last hebben van de huid, dienen op te letten met weersomstandigheden en vooral als deze wisselvallig zijn. Let op met voeding, omdat het spijsverteringssysteem onder druk kan staan. Mensen die sporten of zwaar werk doen, kunnen kwetsbare botten en spieren hebben. De Maan reist woensdagochtend tot vrijdagavond door de Waterman. Angst en andere spanningen spelen mensen parten. Beter kan je alleen met familie en goede vrienden omgaan. Let op je benen, omdat deze moe zijn, waardoor je je beter niet teveel inspant. Tracht te bewegen en te sporten en laat je niet meeslepen door luiheid en passiviteit. Dit zorgt alleen maar voor meer moeheid. Vrijdagvond reist de Maan naar de Vissen en blijft daar tot het weekend. Emoties zijn sterker dan ratio en veel mensen zijn empathisch en relaxt. Het is een positieve periode met liefde, vriendschap en warme emoties. Mensen kunnen last van voeten hebben. Pas op als je een lage weerstand hebt of als er een slechte hygiëne is. Het kan een periode zijn, waarin mensen moeite hebben met verslavingen. Mensen die kwetsbaar zijn, zoals jongeren, mensen met zwakke mentale vaardigheden en mensen die al verslaafd zijn, kunnen er extra moeite mee hebben om zich te wapenen. De essentie in het leven van de Weegschaal is om niet altijd te willen overwinnen. Je wilt maar blijven doorvechten en soms tegen windmolens. Je verdedigt je belangen en waarden met ongekende kracht en streeft naar een ideale wereld. Hierdoor kun je wel meer vijanden dan vrienden in je leven krijgen. Je moet leren om andere normen en waarden te leren en te aanvaarden dat je soms geen gelijk hoeft te krijgen. Het zal je leven verrijken.

Carrière en financiën
Mercurius en Mara bieden veel kracht en zullen zorgen dat je veel ambities hebt. Je bent niet alleen fysiek sterk, maar ook mentaal heb je veel energie. Een prima periode om het een en ander voor elkaar te krijgen. Het is een week van plannen maken en ideeën met mensen bespreken. Er zijn aanwijzingen dat er mogelijkheden zijn dingen op poten te zetten, die je later dit jaar veel kunnen brengen. Je zult in ieder geval goed samenwerken en mensen zullen waardering hebben voor de manier hoe jij bezig bent. Venus beweegt in je sector van carrière waardoor je niet alleen ambities hebt, maar je ook gericht bent op financiën, het afsluiten van contracten en nemen van beslissingen. Er wordt aangeraden je intuïtie te volgen en niet teveel na te denken. Je mag soms best impulsief zijn. Zondag en maandag voel je je wat uit evenwicht. Heb je kans, dan wordt aangeraden vrije dagen op te nemen. Moet je toch werken, wees dan alert dat je onzekerheid ervoor kan zorgen dat je denkt dat anderen het niet goed met je voor hebben. Tracht je onzekerheid onder controle te houden. Dinsdag en woensdag zal je door de energie van de Volle Maan over het algemeen prima presteren. Let op dat er kansen zijn dat je problemen uit je privéleven mee naar je werk neemt. Je kunt moeite hebben je op je werk te concentreren. Donderdag is geschikt voor het afronden van achterstallige taken. Vanaf vrijdag brengt de retrograde bewegende Mercurius het verleden terug. Je kunt dingen doen die eerst misschien niet lukten. Ook conflicten of andere problemen kun je oplossen. Je luidt de week dus op een zeer goede wijze uit.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van intense emoties)
Er is tot half december veel invloed van Jupiter, in de enthousiaste en optimistische Boogschutter. Dit is een unieke en sterke combinatie. Mercurius beweegt tot vrijdag retrograde in de Leeuw en dit is een prima periode om jezelf onder de loep te nemen. Kijk naar je talenten en vooral ook waar je hart ligt. Zondag is het verstandig rust te zoeken, omdat Pluto intense energie op de wereld loslaat, waardoor er mensen zijn die obsessief gedrag vertonen. Ze kunnen dan minder van anderen hebben en zijn erg snel kwetsbaar. Merk je dit tracht jezelf dan een halt toe te roepen en blijf reëel over emoties. Zondagnacht gaat de Maan naar de nuchtere Steenbok en dan zullen de meeste mensen sterk in hun schoenen staan. Dinsdagavond geeft de Volle Maan spannende energie, waarbij er een bepaald chagrijn te bespeuren valt, vooral omdat Pluto negatieve invloed heeft. Tracht op te letten en zorg dat je hier zelf niet aan meedoet. Neem afstand als mensen ruzie zoeken, blijf weg bij dronken mensen en laat geweld aan je voorbijgaan. Positief ingestelde mensen zullen discipline opbrengen om problemen te mijden. Mensen die dit niet zijn, zullen moeilijke dagen hebben. Woensdag t/m vrijdag zal de Maan door de Waterman reizen en dit brengt harmonieuze energie. Daarbij is er een mooie relatie tussen de liefdevolle Venus en de spirituele Neptunus. Er is saamhorige energie, waardoor mensen naar sociale contacten op zoek gaan.

Let op dat er storende energie aanwezig is, waardoor plekken met groepen mensen ook negatief ingestelde mensen aantrekt. Houd dus in de gaten dat er minder goede gebeurtenissen kunnen zijn. Vanaf vrijdag gaat de retrograde Mercurius door de Kreeft reizen. Deze blijft tot eind juli en betekent dat mensen meer naar buiten zijn gericht. Ze kijken naar de relatie die ze met anderen hebben en wat ze kunnen doen om contacten te verbeteren. Dit kan betekenen dat ze gericht zijn op het oplossen van conflicten of problemen en op het uiten van gevoelens. Heb je hier moeite mee, bedenk dan dat dit niet nodig is en doe je best om je te laten zien. Er is in ieder geval een sterke spirituele energie. Let op dat er ook gevoelige mensen zijn, waardoor de kans op nieuwe problemen toch wel groter wordt. Zaterdag kunnen er intense emoties zijn, doordat de Maan in de sensitieve Vissen en Mercurius in de gevoelige Kreeft reist. Dit kan mooie gevoelens geven, waarbij er veel liefde is. Aan de andere kant zijn mensen ook wel kwetsbaar, waardoor emoties niet altijd onder controle gehouden worden. Chiron in de Ram heeft deze tijd invloed op het vertrouwen van mensen. Jij kunt dan ook moeite hebben met het nemen van beslissingen en om jezelf te verdedigen als je kritiek krijgt. Ook nu zal Neptunus in de Vissen veel mensen hoog-gevoelig maken en voor instabiliteit zorgen. Het zal belangrijk zijn om, als je dit merkt, hulp te vragen, je terug te trekken of de rust bij vertrouwde mensen op te zoeken.

Weekhoroscoop Weegschaal

Gratis jouw horoscoop voor het sterrenbeeld Weegschaal lees je bij Astroangels