Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 46

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn de hele week krachtige energieën en voor de Weegschaal is Mars een sterke medestander. Deze zal namelijk voor jouw teken reizen. Zondag ben je vrij relaxt en zal je het liefst passieve activiteiten doen, maar dan wel met je partner en andere geliefden. Maandag en dinsdag ben je bezig evenwicht in het leven te vinden en houd je je bezig met de vraag hoe je je partner tevreden kunt houden. Vooral de retrograde Mercurius kan jou hier te veel energie voor geven, waardoor je soms wel eens overdrijft. Je doet er goed aan om dit samen met je partner te doen en niet alleen. Door de passionele energie heb je het gevoel dat het een en ander minder goed gaat. Woensdag zal die energie er ook nog zijn, maar heb je het gevoel dat je nu lekkerder in je vel zit. Vanaf woensdag ervaar je gelukzalige energie en zal de romantiek opbloeien. Donderdag is een prima periode om elkaar lief te hebben en leuke activiteiten te doen. Vrijdag is geschikt om met vrienden af te spreken. Je moet soms ook even tijd voor jezelf vrij maken. Zaterdag is prima voor een leuke activiteit met je partner en zal de romantiek opbloeien.

Singles
Mars, in jouw teken, zal jouw emoties wel eens onder druk zetten, omdat deze tegengestelde energie met Jupiter in de Boogschutter aangaat. Zondag t/m dinsdag zal je constant naar een evenwicht tussen emoties en nuchterheid zoeken. Je vindt het een belangrijk vraagstuk waarom je alleen bent en hoe je ervoor kunt zorgen dat je weer een leuke partner in je leven krijgt. Hierbij kan de retrograde Mercurius je flink prikkelen omdat je hierdoor emoties uit het verleden krijgt. Ga deze dagen vooral niet te veel op zoek naar een geschikte partner. Je hebt zo’n sterke liefdesenergie om je heen, dat je waarschijnlijk alleen mensen aantrekt, die niet bij je passen. Woensdag en donderdag straal je een andere energie uit, waardoor je mensen aantrekt, die serieus naar echte liefde zoeken. Wil je een geschikte partner vinden, dan zal je die dagen zeker een goede kans maken, maar trek er dan op uit of kijk op internet. Vrijdag ben je avontuurlijk en speels en is het een leuke dag om met vrienden af te spreken. Zaterdag ervaar je romantische energieën en dan ben je niet altijd zeker van jezelf, waardoor erotiek erg belangrijk wordt.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanaf vrijdagmiddag reist de Maan al door de Ram en schenkt over het algemeen fysieke kracht. Toch kan dit zondag anders zijn en zullen mensen de neiging hebben minder weg te gaan. Mensen maken dan ook tijd vrij om met geliefden thuis door te brengen. De Maan kan voor sommigen zelfs zorgen dat de fysieke gesteldheid zwakker is, waardoor ze vermoeider kunnen zijn. Over het algemeen zal de Maan zorgen dat gezonde mensen meer met hoofdpijn te maken krijgen. Vermijd stressvolle situaties en zorg dat je geregeld frisse lucht tot je neemt. Ga wel naar plekken waar niet te veel mensen komen. Maandagnacht beweegt de Maan naar de Stier en geeft relaxte energie aan mensen, maar let op dat de Volle Maan dinsdag om 14:37 voor flink wat tegenwerking zorgt. Het metabolisme van mensen kan zwakker zijn, waardoor er vermoeidheid op kan treden. Je moet opletten dat je humeur beïnvloed kan worden. Hieruit kunnen spanningen komen, die zorgen dat mensen met elkaar in conflict komen. De Volle Maan kan ook de neiging geven dat mensen op zoek zijn naar zichzelf. Ook dit kan onzekerheid geven en onvrede brengen. Fysiek kunnen nek, keel en voorhoofd klachten geven. Vrouwen kunnen last hebben van een onregelmatige menstruatie. Mensen met verlaagde weerstand hebben deze periode meer kans om verkouden te worden of griep op te lopen. Vanaf woensdagochtend zal de Maan naar de Tweeling reizen. De meeste mensen vinden het dan fijn met elkaar te praten of naar elkaar te luisteren. Er is empathie onder elkaar en dat betekent dat de meeste mensen trachten sympathiek en open naar elkaar te zijn. Let op dat er mensen zijn, die zenuwachtig en onzeker kunnen worden. Vooral als je op zakelijk gebied niet goed functioneert, zal je hier wel eens last van hebben. Het weer is onbestendig, waardoor mensen te maken kunnen krijgen met verkoudheid of griep. Zorg in ieder geval voor gepaste kleding, omdat het op één dag koud, warm en nat kan zijn. Mensen die een longkwaal hebben, zullen helemaal op moeten passen. Vrijdag verhuist de Maan naar de Kreeft. Dit maakt mensen wat gevoelig en geregeld onzeker. Als gevolg van andere kosmische krachten, kunnen sommigen zich dan terug trekken, terwijl anderen juist de strijd opzoeken, om onzekerheid te verbloemen. Tracht jezelf hierin toe te spreken. Jij mag er zijn en hoeft je hier niet voor te verantwoorden. De maag en de lever kunnen deze periode kwetsbaar zijn. Je kunt maagzuur krijgen en ook kan de slokdarm met ontstekingen te maken krijgen. Pas dus op wat je eet. Krijg je eenmaal zuur uit je maag naar boven, dan kan je slokdarm daar last van krijgen. In dat geval dien je wat aan je voedingspatroon te doen. Dit kun je doen door minder dierlijk vet en koolhydraten te eten, maar kijk ook naar je bewegingspatroon.

Carrière en financiën
Waar je privé moeite hebt met passionele energie van Jupiter in de Boogschutter, zal je zakelijk gezien minder problemen hebben. Dit komt vooral omdat Venus ook in dit teken reist en je daarnaast ook een fijne energie van Pluto in de nuchtere Steenbok krijgt. Je durft risico’s te nemen en vindt het erg fijn als mensen je hierbij ondersteunen. Je zal de risico’s over het algemeen op een behoudende manier aangaan en je hoeft dan ook niet bang te zijn dat het allemaal fout zal gaan of dat er dingen niet gaan zoals jij wilt. Alleen dinsdag moet je opletten dat Mars en de Volle Maan jou wel eens kunnen storen. Je kunt dan meer irritatie voelen als mensen dingen doen, waar jij bedenkingen bij hebt. Je doet er goed aan om deze gevoelens te controleren. De andere dagen zal je dit gevoel niet hebben. Sterker nog, de energie van de Maan, zal dan juist je warme, spirituele kant naar boven brengen. Je bent dan veel meer in staat om positieve eigenschappen te gebruiken en negatieve eigenschappen te vermijden. In sociale contacten luister je graag naar andere meningen. Je vindt dit verrijkend en nuttig. Doordat Mercurius gedurende een groot deel van de week intellectuele energie stuurt, zal je in staat zijn om met goede plannen te komen en beslissingen voor de lange termijn te nemen.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van vaste tekens, water en aarde)
We gaven al eerder aan dat dit een leuke maand is met erg veel kosmische krachten. Daarbij is ook de energie de Boogschutter en Schorpioen. De Boogschutter geeft fysieke kracht en de Schorpioen zorgt voor genezende en spirituele energie. Daardoor zal er een prima evenwicht van krachten zijn en is er veel rust. De retrograde Mercurius zal tezamen met energie van Pluto en Saturnus in de Steenbok een supersterke energie genereren om problemen op te lossen en de relaties tussen mensen te verbeteren. Daarnaast zal Mercurius krachtige energie met de Zon in de Schorpioen delen. Dit geeft zeer positieve energie om mensen te beïnvloeden. Deze zorgt ervoor dat mensen zowel fysiek als mentaal een stuk lekkerder in hun vel zitten, waarbij fysieke weerstand erg sterk is. De meesten zullen door de energie van Mars, die de hele week door de Weegschaal beweegt, in staat zijn sympathiek en sensitief met elkaar om te gaan. Jupiter en Venus reizen door de Boogschutter en dit geeft avontuurlijke energie. Op liefdesgebied is er dan veel avontuur en passie, maar ook in je carrière en op financieel gebied. Zelfs de retrograde Uranus kan betere energie geven en samen met Venus en Jupiter voor nieuwe kansen zorgen. Je bent actief en enthousiast en krijgt mogelijkheden om zowel zakelijk als privé te scoren. Zondag kunnen mensen als gevolg van de Maan in de Ram uit balans zijn. Het lijkt net alsof de Maan het evenwicht tussen de andere kosmische krachten verstoort. Nadeel is hierbij dat mensen fysiek wat vermoeid kunnen zijn. Voordeel is dat er een krachtig sextiel is tussen Mercurius in de Schorpioen en Pluto in de Steenbok. Daardoor zijn mensen mentaal en geestelijk erg sterk. Zondag is dan ook een prima dag om lekker thuis te zijn en met geliefden door te brengen.

Maandag zullen Mercurius en de Zon een verbinding aangaan. Hierdoor kun je nu veel meer met doelen voor de toekomst bezig zijn. Je kunt leren van je fouten uit het verleden en deze nu verbeteren. Het is ook een dag waarin mensen in staat zijn op een sympathieke en daadkrachtige wijze met elkaar te communiceren. Kosmisch gezien kan er een unieke situatie zijn, omdat Mercurius zich tussen de Aarde en Zon begeeft. Tussen 13:36 en 16:53 kunnen we naar dit fenomeen kijken. De volgende keer dat dit gebeurt zal pas rond 2039 zijn. De Volle Maan zal dinsdagoverdag om 14:37 plaatsvinden. Er is op dit moment veel gaande. We zien veel vaste tekens aan de hemel, zoals de Stier, Schorpioen, Leeuw en Waterman. Daarbij zijn er ook veel tekens die binnen de Aarde- en Waterelementen vallen. Voordeel aan al deze krachten is dat zij in staat zijn problemen moeiteloos aan te pakken. Het leven zal even wat moeilijker zijn, maar de meeste mensen zullen hier het plezier wel van inzien. Het zal dus een avontuurlijke en zeker geen vervelende tijd worden. Het is wel een tijd, waarin mentaal zwakke mensen nog meer zwakte zullen ervaren. De mentaal sterke mensen zullen echter alleen maar sterker worden. Het is een periode om je af te vragen wat je precies wilt in het leven. Woensdag is een perfecte periode voor de omgang met vrienden of collega’s. Donderdag is beter voor je relatie. Neem je geliefde mee voor een romantisch uitje. Ben je single, dan kan dit een perfecte dag zijn om een nieuwe liefde te zoeken. Het weekend zal positief gekleurd worden door de Maan in de Kreeft. Dit is een geweldige energie om te kiezen je thuissituatie voorrang te geven. Blijf dus lekker thuis met mensen waar je van houdt.

Weekhoroscoop Weegschaal

Gratis jouw horoscoop voor het sterrenbeeld Weegschaal lees je bij Astroangels