Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 38

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie van Jupiter is erg gunstig, maar ook een aantal planeten die door jouw teken reizen, zullen je veel bieden. Je vindt het fijn om jezelf te verwennen door middel van nieuwe kleding, lichamelijke activiteiten en een nieuwe look. Je wilt opvallen en aantrekkelijk voor je partner zijn, zodat deze jou zal waarderen. Dit hoeft voor jou heus niet erg avontuurlijk te zijn. Je vindt het ook fijn te genieten van een lekker etentje of een romantische avondje op de bank. Door de krachtige verbinding tussen Mercurius en Venus, in jouw sterrenbeeld, heb je veel vertrouwen en kun je op een liefdevolle en zeer krachtige manier in de relatie staan. Mercurius zal vanaf donderdag een positieve beweging maken en dit zorgt dat je mentaal veel kracht krijgt. Je hebt veel leuke ideeën en als je partner hierin meegaat, zal het weekend romantisch en avontuurlijk worden. Mede omdat Mars en Pluto in deze periode een erg krachtige verbinding aangaan, ben je in staat om veel passie en spanning in de relatie te brengen.

Singles
Jupiter en Uranus bieden veel kracht en zorgen dat je in staat bent om nieuwe kansen af te dwingen. Je wilt het leven verkennen en nieuwe mogelijkheden opzoeken. Je staat er open voor om een nieuwe periode in je leven in te luiden. Daardoor zal je in staat zijn een fysieke transformatie mee te maken, waardoor er mensen tot je aangetrokken kunnen worden. Hierbij kunnen Pluto en Mars je erg sterk ondersteunen. Je bent vrolijk en enthousiast en altijd wel bereid om een gezellig praatje met mensen te maken. Je gevoel voor eigenwaarde zal zo versterken, dat je zelf ook durft te flirten en je daarnaast ideeën hebt om nieuwe activiteiten te ontplooien. Vanaf woensdag komt de beste periode door de zeer goede energieën die de planeten op je loslaten. Jupiter en Neptunus zullen je vanaf vrijdag erg veel positieve energie bieden. Je hunkert naar een nieuwe partner en zal er alles aandoen deze in je leven tegen te komen en een periode van uitdaging en avontuur in te gaan. Fantasie heb je zeker genoeg.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondagnacht t/m dinsdagmiddag reist de Maan door de Ram. Je moet opletten dat je onrustig kunt slapen. Daarbij kan je geregeld dromen en zal je ook wel eens je bed uit moeten, omdat je blaas erg actief is. Aan de andere kant zal je alsnog geestelijk in staat zijn flexibel om te gaan met eventuele problemen die er op kunnen treden. Let op dat hoofdpijn en problemen met de ogen kunnen ontstaan of erger worden. Je doet er goed aan relaxt te blijven en te zorgen dat je overdag de tijd neemt voor wat extra pauze of zelfs om een uurtje je ogen dicht te doen. Dinsdagmiddag zal de Maan naar de Stier verhuizen en daar tot donderdagavond blijven. Deze energie kan ons soms wat onzeker maken en op die momenten kunnen er mensen zijn, die onrustig worden. Er wordt aangeraden jezelf te vertrouwen en niet teveel de strijd met anderen aan te gaan. Over het algemeen kun je bij bekenden wel lekker in je vel zitten. Deze dagen kunnen mensen vooral te maken krijgen met ziektes door het wisselvallige weer. Verkoudheid, allergieën en zelfs griep kunnen optreden. Donderdagavond laat zal de Maan naar de Tweeling reizen. Dit is een periode van herstel en oplossen van eventuele problemen. Veel mensen zijn speels en in staat dingen met een glimlach op te lossen. Je moet wel opletten dat er deze periode problemen met de zenuwen kunnen zijn en er ook meer kans is op problemen met de longen. Mensen met chronische ziekten kunnen er wat meer last van hebben, waardoor er aangeraden wordt geregeld naar buiten te gaan, te letten op kledingkeuze en op te letten met zwaar werk of te intensieve sporten.

Veel mensen zullen zich emotioneel voelen en het gevoel hebben dat ze iets aan de wereld moeten doen. Bedenk dat dit ook kan, want uiteindelijk zullen de goede krachten overwinnen. Jij kunt hierbij je krachten gebruiken, zoals je harmonieuze karakter, oog voor schoonheid en vredelievende karakter. Alhoewel je ogenschijnlijk lief overkomt, heb je genoeg strijdelement in je, waardoor je als het nodig is op kunt treden. Toch doe je dit liever niet, omdat je stabiliteit in je leven hebt. Een balansverstoring kan je zelfvertrouwen danig verstoren en dit wil je soms compenseren door teveel suikerwaar te eten en naar verslavende producten (koffie, sigaretten, alcohol, etc.) te grijpen. Deze brengen disbalans.

Carrière en financiën
Doordat Jupiter een gunstige energie heeft die op financieel gebied veel positiviteit brengt, kan je erg veel goede resultaten behalen en prima ontwikkelen. Het kan een week worden waarin je je financiële situatie verbetert en je nu al plannen kunt maken, die niet alleen nu sociale zekerheid geven, maar ook voor het hele jaar. Toch zal je jezelf onder controle moeten houden, omdat Mercurius soms minder evenwichtige energie biedt. Daardoor krijg je meer vertrouwen, maar kun je ook wel overdrijven met het nastreven van geld. Geef ook niet teveel geld uit en houd in de gaten welke inkomsten je hebt en welke vaste lasten. Het is belangrijk evenwicht te vinden, zodat je de juiste keuzes kunt gaan maken. Uranus kan veel mogelijkheden bieden om iets nieuws op te starten. Daarbij kan Mars ervoor zorgen dat je uitdagend bent en soms wel buiten je comfortzone kunt treden. Mercurius en Venus reizen door jouw teken en dit is over het algemeen ook een prima energie om ten eerste gedienstig te zijn en ten tweede om op een diplomatieke wijze met mensen om te gaan. Mars en Pluto zullen ook een prima verbinding aangaan, waardoor je je energie kunt richten op de dingen waar je mee bezig moet. Let vrijdag en zaterdag op dat Jupiter en Saturnus een vierkant vormen die niet altijd positief uit kan pakken. Tracht jezelf onder controle te houden en ga vooral niet te intens de strijd met anderen aan.

Overzicht van de week voor alle tekens (loslaten van het verleden en kijken naar de toekomst)
Jupiter reist door Boogschutter en geeft mensen motivatie de zomer achter zich te laten en te bekijken wat er in de toekomst mogelijk kan zijn. Daardoor zijn er zeker kansen om op veel gebieden veel te kunnen bereiken. Dit kan zijn in de liefde, studie, je werk, bij sociale contacten en nog meer gebieden. Hierbij wordt Jupiter geholpen door de retrograde Uranus, die ervoor kan zorgen dat je bepaalde zaken uit het verleden los kunt laten om met frisse moed verder te kunnen. Nog meer kracht komt er vanuit Mars in de Maagd, die een verbinding aangaat met andere planeten. Daardoor is er een harmonieuze energie onder veel mensen, maar kan er ook uitdagende energie zijn. Er is veel in het leven mogelijk, maar er kan door intense krachten ook het een en ander misgaan. Over het algemeen zullen pieken en dalen in evenwicht zijn en zal Pluto veel kracht bieden om dingen uit het verleden anders te gaan doen en meer succes te behalen.

Zaterdag zijn Mercurius en Venus het gebied van de Weegschaal in gegaan en dit geeft diplomatieke energie, waardoor er in relaties tussen mensen veel moois gebeurt. Mercurius zorgt dat mensen makkelijk met elkaar omgaan, waarbij er minder ruimte is voor conflicten en andere negatieve omgangsvormen. Venus zorgt dat mensen soepeler zijn in het ondersteunen van elkaar. Ze zullen zich minder afzetten en meer interesse naar elkaar tonen. Dit zal in je zakelijke leven zijn, maar ook in liefde en bij sociale contacten. Het is een prima week om je talenten te ontdekken, mocht je nog niet helemaal weten wat je precies wilt. Zowel Mercurius als Venus bieden veel creativiteit. Dit kan op gebied zijn van muziek, schilderen of andere kunstzinnige vormen. Het begin van de week is de Ram voor de meeste tekens erg actief en wordt aangeraden geregeld fysiek bezig te zijn of lekker de natuur in te gaan. Vanaf woensdag zal Saturnus, in de Steenbok, voorwaarts bewegen. Hierdoor zijn mensen in staat bepaalde zaken, die vanaf mei voor problemen of vraagtekens zorgden, achter zich te laten en meer naar de toekomst te kijken. Veel mensen zullen zich richten op hun carrière, sociale contacten en liefde. Omdat Saturnus een standvastige energie biedt, zullen veel mensen in staat zijn op disciplinaire wijze in het leven te staan, maar is persoonlijke vrijheid ook erg belangrijk. Donderdag zal de intense Mars een driehoek vormen met Pluto en dit geeft veel kracht. Let op dat er ook flink wat agressie en dominantie kan zijn. Blijf deze periode relaxed en ga niet teveel de strijd met mensen aan. Dat leidt alleen tot ellende. Over het algemeen zal dit lukken en zullen de meesten niet teveel problemen geven. Vrijdag is overigens een fijne, positieve dag als het gaat om sociale contacten. Zaterdag zullen Jupiter in de Boogschutter en Neptunus in de Vissen tegenovergestelde energie brengen. Daardoor staan actie en reactie tegenover elkaar en zullen mensen het moeilijk vinden om dat te kiezen wat het best bij ze past. Het is een dag om even wat gas terug te nemen en vooral te trachten om negativiteit weg te laten.

Weekhoroscoop Weegschaal

Gratis jouw horoscoop voor het sterrenbeeld Weegschaal lees je bij Astroangels